יום שני, 2 במרץ 2020

רשת מחסני תאורה פותחת סניף קונספט במתחם עופר סנטר נוף הגליל

רשת מחסני תאורה פותחת השבוע סניף קונספט במתחם עופר סנטר נוף הגליל, מקבוצת קניוני עופר. הסניף משתרע על שטח של 360 מ"ר ויפתח בהשקעה הנאמדת ב1 מיליון ₪.

החנות החדשה מצטרפת ל45 סניפי הרשת הקיימים בקונספט החדש: סניף מעוצב כחלל תצוגה עפ"י קטגוריות. החנות החדשה תשיק את קולקציית קיץ 2020 ותציעה לרשת הפתיחה מגוון מבצעים והנחות משמעותיות, למשך חודש ימים.

סניף מחודש של מחסני תאורה במתחם עופר סנטר נוף הגליל צילום יחצ (4)
לדברי איציק חיימוב מבעלי רשת מחסני תאורה: "מדובר בחנות מיוחדת במינה המביאה חידושים ופתרונות רבים של תאורה לבית, לגינה ולחללי עבודה. אנו בטוחים שסניף זה ישרת נאמנה את תושבי נוף גליל והאזור".

לדברי רוחה אבקסיס, מנכ"ל מתחם עופר סנטר נוף הגליל: "אני יותר משמחה להמשיך להציע לקהל לקוחותינו את החדש והטוב ביותר, אנחנו לא נחים לרגע בשביל לספק את צרכי הקונים, אם זה בנוחות ואם זה בהיצעו היד עוד נטויה".

סניף מחודש של מחסני תאורה במתחם עופר סנטר נוף הגליל צילום יחצ (7)
מתחם עופר סנטר נוף הגליל הינו מתחם קניות פתוח המשתרע על שטח מסחרי הנאמד בכ- 17,000 מ"ר. המתחם נפתח לקהל הרחב בספטמבר 2006 ונחשב למרכז הקניות הגדול והמוביל באזור ומשמש מוקד משיכה לעשרות אלפי תושבי האזור. 

כיום מציע חווית קניות ובילוי משותפת, עם שפע של מסעדות וחנויות. בין חנויות המתחם: קסטרו, קפה לנדוור, פוקס, ללין, דלתא, שילב, גולדן רוז, אייסקיוב, פולגת ,פייר קארדן, FRAME, קראמרי דה ל'קלאר, מסעדת תישרין, BIGA ועוד.

מתחם עופר סנטר נוף הגליל. צילום אלחן אספניולי
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מותג PSO EASY המתמחה בטיפול טבעי למגוון בעיות עור נפוצות משיק את "אקטיב שמפו" לסיוע בטיפול בקשקשת ונשירה

מותג PSO EASY המתמחה בפיתוח מוצרים טיפוליים טבעית למגוון בעיות עור נפוצות כפסרואזיס, סבוריאה, אטופיק דרמטיטיס ואקזמות, משיק את "אקטיב שמפו" לסיוע בטיפול ומניעת קשקשת, בהפחתת הדלקת וגירוי הקרקפת, נוסף לטיפוח השיער ומניעת נשירה.

סטטיסטית, כמעט כל אדם יסבול בשלב זה או אחר בחייו מקשקשת ואילו בקרב הסובלים מפסרואזיס, מעל ל 50% יסבלו מהתופעה. בעונת החורף המאופיינת בשינויי מזג אוויר קיצוניים, רוח ויובש, נפוצה תופעת הקשקשת יותר, מאשר ברוב ימות השנה.

לצערי, גם אני נמנית עם אלו שסובלים בתקופת החורף מקשקשת ומגירוד מציק ולפעמים גם לא נעים, כי חושבים שיש לי כינים.

אקטיב שמפו של PSO EASY. צילום: נדיה היבא
שמחתי לקבל את התכשיר להתנסות, וכמובן מיד התחלתי להשתמש בו.
לאחר שבוע של מספר חפיפות רק "באקטיב שמפו", הרגשתי מיד הקלה בדלקת שהייתה לי בקרקפת, היובש ותחושת גירוד נפסקה , והאדמומיות של העור נעלמה יחד עם הקשקשים.   
לשמחתי יכולתי שוב ללבוש שחור מבלי לנער כל הזמן את הבגדים מהקשקשים. 
אין כמו שמפו אקטיב שגרם גם לשינוי לטובה במראה השיער המתולתל שלי ועכשיו הוא נראה הרבה יותר מטופח ומעוצב.

המותג "PSO EASY" בעל וותק של מעל 10 שנים בטיפול אפקטיבי במגוון בעיות עור נפוצות באמצעות רכיבים טבעיים, את "אקטיב שמפו"!

"אקטיב שמפו" משלב יחד באיזון מושלם עשרה רכיבים מהצומח, יחד עם מינרלים חיוניים מים המלח לכדי פורמולה מרגיעה, משקמת, מחטאת, בעלת אפקטיביות מידית הנשמרת אורך זמן.

בין צמחי המרפא המשולבים ב"אקטיב שמפו" - קלנדולה, טימין, שורש ליקריץ, אלוורה, עץ התה, קמפור, הממליס ואחרים, שרכיביהם הפעילים מוצו ישירות מהעלה ושורש או בהפקת השמן האתרי האופייני להם. חשוב לציין - השמפו נטול קורטיזון ורכיבים אלרגניים כפרבנים, צבע ותמציות ריח.

השמפו נועד לשימוש יום יומי כטיפול ומניעה, לטובת חיטוי הקרקפת ואיזון רמת החומציות, ליחוח ושיקום העור העדין באמצעות השמנים הטבעיים, ניקוי השיער מהקשקשת והעשרת שורשי השיער ברכיבים פעילים המזינים אותו ומסייעים בין היתר- במצבי נשירה.

אקטיב שמפו של PSO EASY. צילום: נדיה היבא
חשוב לדעת - "אקטיב שמפו" של מותגPSO EASY , נבדק דרמטולוגית ובטוח לשימוש לנשים מניקות, במהלך ההריון ובילדים מגיל 4 ואושר לשימוש על ידי משרד הבריאות הישראלי ורשויות הבריאות האירופאיות.

המוצר אינו פוגם בתוצאות החלקת שיער, אינו מותיר שכבת שומן על השיער ועור הקרקפת וניתן לשלבו עם טיפולים אחרים.

הוראות שימוש: מדי יום בתקופת הטיפול, הרטיבו את השיער והקרקפת מים פושרים/חמים וחפפו עם השמפו האקטיבי. שיטפו וחיזרו על הפעולה שוב. הפעם עסו את האזור השער והקרקפת למשך 1-2 דקות ושטפו ביסודיות.

את "אקטיב שמפו" של PSO EASY ניתן לרכוש ישירות באתר החברה www.psoeasy.co.il
או בבתי המרקחת ורשתות הטבע המובחרות, במחיר 65 ש"ח ל 200 מ"ל.
לפרטים טלפון 02-6722544

אקטיב שמפו של PSO EASY. צילום: נדיה היבא
טיפים- עשה ואל תעשה בטיפוח השיער ועור הקרקפת הנוטה לקשקשים:
💦 עסו את הקרקפת בכריות האצבעות ולא עם הציפורניים בזמן החפיפה. עיסוי אגרסיבי או גירוד עלולים לגרות את אזור הקרקפת ואף לפצוע אותו.

💦 חפיפה במים חמימים במקום חמים מאד, עדיפה. המים החמים מיבשים את הקרקפת ומעודדים גירוי ותחושת חסר נוחות.

💦 הישארו סבלנים להוראות השימוש במהלך הטיפול. יש להקפיד בחפיפה יומיומית. תוצאות הטיפול בקרקפת עשויות לארוך כשבוע עד שבועיים, לפני שיופיעו תוצאות חיוביות.

💦 אל תפסיקו את הטיפול ברגע שהגעתם לתוצאה הרצויה. על מנת למנוע הידרדרות וחזרת הקשקשת, שלבו את השימוש השמפו הטיפולי בשגרת הרחצה, לפי הצורך.

💦 השתדלו לצבוע את השיער במוצרים שאינם כימיים. במהלך תקופות של התפרצויות הימנעו מצביעת השיער על מנת שלא להחמיר את התסמינים.

בדף הפייסבוק של המותג ניתן לקבל מידע על מוצרי החברה, רכיבים ועוד - 
פסואיזי pso-easy.

אקטיב שמפו. קרדיט תמונה - איתן דור 
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

במה הייתם משפרים את הטעמים במנת השקשוקה שלכם?

חדש על המדפים ובשורה משמחת לאוהבי נקניקיות הגורמה!!!

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", משיקה סדרת נקניקיות גורמה חדשה, הכוללת נקניקיות חדשות בשני סוגים: נקניקיות צ'וריסו – נקניקיות בסגנון ארגנטינאי, ונקניקיות בסגנון צרפתי – נקניקיות מבשר בקר ועוף מעושנות.

טעמם המעושן של נקניקיות גורמה בסגנון צרפתי משתלב נהדר עם הטעמים של השקשוקה.
צילום: נדיה היבא
הסדרה החדשה הנה חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם נקניקי סרוולד, פרשוטו, סלמי צרפתי, סלמי הרץ ועוד, וכעת גם נקניקיות גורמה חדשות המביאות לראשונה לקהל הישראלי נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי ועסיסי.

נקניקיות הפרמיום החדשות של יחיעם עשויות מנתחי בקר, הודו ועוף איכותיים, גדולות ועסיסיות, במרקם בשרי ובטעם משובח. הנקניקיות בעלות רמת חלבון גבוהה ומכילות 16% חלבון והן ללא גלוטן.

שקשוקה עם נקניקיות בטעם צרפתי וסחוג ירוק ביתי ליד. צילום: נדיה היבא

🎀 נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי וטעם פיקנטי, מומלצות לצלייה על האש או במחבת.
ניתן ורצוי לשלב כמנת פתיחה בארוחות על האש.

🎀 נקניקיות בסגנון צרפתי מעושנות על שבבי עץ בוק בסגנון אזור בורגון שבצרפת. בעלות מרקם בשרי וארומה חזקה.
מומלצות לצלייה על האש או במחבת וכתוספת לתבשילי קדרה כמו שוקרוט.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", זוהי הפעם הראשונה שמשווקות בישראל נקניקיות מצוננות בטחינה גסה ובמרקם בשרי. "הסדרה החדשה מיועדת לאוהבי בשר המבקשים מעדני גורמה איכותיים, עשירים ומלאי טעם, בדומה לרמה העולמית בתחום זה".

סדרת נקניקיות חדשה של מעדני יחיעם - צוריסו ונקניקיות בסגנון צרפתי - צילום אריה ויסמין
הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם, 3 יחידות נקניקיות גדולות באריזה.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 22.90 ₪ לאריזת 280 גרם.
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 29 בפברואר 2020

"בלתי נראה" The Invisible Man -הסרט שיחזיק אתכם במתח עד סופו!!!

המפיק של סדרת "המסור" והמפיק של "תברח" נפגשים במותחן שיחדד את כל החושים מתחילתו ועד סופו: "בלתי נראה".
לא תרצו להוריד לרגע את העיניים מהמסך!!! כי : מה שאתם לא רואים, יכול לפגוע בכם!!!

באחוזה גדולה, מעוצבת וקרה להפליא לכודה במערכת יחסים אלימה ותובענית עם מיליונר וממציא גאון בתחום האופטיקה, ססיליה קאס (אליזבת מוס) נמלטת באישון לילה, בסיוע אחותה, אל ביתו הבטוח של חבר ילדותן ובתו המתבגרת. כאשר האקס המתעלל מת במפתיע ומוריש לה חלק נדיב מהונו העצום, ססיליה היא היחידה שחושדת שמותו הוא עוד מתיחה אכזרית בניסיון להגיע אליה.

מתוך הסרט: "בלתי נראה".
מתוך הסרט: "בלתי נראה".
סדרה של צירופי מקרים מוזרים הופכת קטלנית מרגע לרגע ומאיימת על שפיותה ועל חייהם של אלה שהיא אוהבת. ססיליה מנסה נואשות ופועלת להוכיח שהיא ניצודה על ידי מישהו שאיש אינו יכול לראות.

המהלך העלילתי מזכיר סרטי רוחות רפאים שבהם כל סצנה היא הזדמנות ליצירת אווירת לחץ ופעולות הבהלה, והדברים הופכים למוקצנים יותר ככל שמתקדמת העלילה.



עלילה מעניינת, מותחת ודימיונית, בימוי והרמה הטכנית המרשימה של הסרט, תסריט מעולה ומשחק מדהים. בחורה שבורחת מבעלה שמתעלל בה, ממשיכה לסבול ממנו גם לאחר מותו, ומגיע עד למצב שמאשפזים אותה כלא שפוייה.

מתוך הסרט "בלתי נראה"
החל מ - 27/2/2020  בבתי הקולנוע בישראל

בהפצת Tulip Entertainment


שחקנים/שחקניות:  אליזבת' מוס,  אוליבר ג'קסון-כהן,  אלדיס הודג',  סטורם ריד, ג'ייסון בלאם.
במאי/ת:  לי וואנל
הפקה תסריט: לי וואנל, הרברט ג'ורג' וולס
ז'אנר: מותחן פסיכולוגי / אימה מדע בדיוני מתח/פעולה
אורך 120 דקות
מקום: ארה"ב 2020
הגבלת גיל החל מגיל 16

ערכה וכתבה: נדיה היבא
הצילומים והסרטון באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

המותג קוקי יוצא בהשקה מחודשת ומביא חדשנות למטבח עם ארבעה מוצרים חדשים שאי אפשר בלעדיהם במטבח!

המותג קוקי יוצא בהשקה מחודשת, תחת הסיסמא: "קוקי להגיש מהלב". 
במסגרת זו מתרחב בקטגוריית עזרי האפייה ומשיק חדשנות במטבח עם ארבעה מוצרים חדשניים שאי אפשר בלעדיהם במטבח, המעניקים פתרונות לעבודה קלה,מהירה, נוחה ונקייה יותר.


סדרה חדשה של המותג קוקי. צילום יחצ
ארבעת המוצרים המצטרפים לסדרת קוקי:

רדיד אלומיניום עם נייר אפייה–לראשונה! 2 במוצר 1: רדיד האלומיניום עם נייר אפייה, המעניק פתרון לעיטוף ושמירה על מזון חם. כך ניתן לשמור על חום המזון, ללא מגע עם האלומיניום. אידיאלי לכריכים, מאפים ועוד. 
מחיר מומלץ לצרכן: 12 ₪.


רדיד אלומיניום עם נייר אפייה. צילום: נדיה היבא

רדיד אלומיניום עם נייר אפייה של קוקי . צילום: נדיה היבא
נייר אפייה עגול - חוסך זמן של גזירת ניירות מרובעים. מתאים לכל השימושים בתבניות אפייה עגולות, לטיגון במחבתות ולאידוי. 
מגיע ב-2 גדלים: קוטר 26 ס"מ ו-28 ס"מ . 
מחיר מומלץ לצרכן: 12 ₪.


נייר אפייה אגול. גודל 28 ס"מ. צילום: קוקי
נייר אפייה עגול 26 ס"מ. צילום קוקי
כיסויי ניילון עם גומי - "כובע" (מזכיר את כובע המקלחת בבתי המלון)מאוד שימושי ומיועד לכיסוי קל לכל סוג או גודל של קערה. מצוין לאחסון והגנה של תבשילים וסלטים.
מתאים גם ככיסוי לאבטיח או מלון אחרי שחותכים ל-2 חצאים.
מגיע ב-2 גדלים: L– 18 יח' ו- מיקס X- 20 יח'. 
מחיר מומלץ לצרכן: 10 ₪.



כיסוי ניילון עם גומי של קוקי. צילום: נדיה היבא
כיסוי ניילון עם גומי בגדלים שונים של קוקי. צילום: נדיה היבא
תבניות אלומיניום עם נייר אפייה – גאון מי שחשב על זה - תבנית אלומיניום שלבסיסה מוצמד נייר אפייה היוצר הפרדה בין המזון לתבנית. נייר האפייה מייתר את הצורך לשמן את התבנית ומונע מהאוכל להידבק לתבנית. 
מגיע ב-3 גדלים:Lx 3 יח' /XLx2 יח'/ תבנית אינגליש קייק X4 יח'. 

מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ₪.


תבנית אלומיניום עם נייר אפייה. צילום יחצ
לדברי לימור מיכלין, מנהלת מותג קוקי: "בשנים האחרונות מותג קוקי הרחיב את סדרת המוצרים – שקיות צלייה, יריעות צלייה, ניילון נצמד ורדידי אלומניום ועוד. אנו שמחים לפתח את ערכי המותג – חדשנות ואיכות – ולהציע לצרכנים עוד ועוד מוצרים שיעשו את העבודה במטבח קלה יותר".

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"מה שאנחנו מרגישות" מאת: ד"ר רבקה נרדי וטלי נרדי

ספר חדש שכתבו אם ובתה המסכם בשני כרכים כמה שנים של רשימות ודיאלוגים המאגדים בתוכם חקרנות, הרפתקאות, אי הסכמות, ניסיון חיים, אהבה, מערכות יחסים ויחסי אם בת. 

"מה שאנחנו מרגישות"הוא דיאלוג מרתק וחשוף בין ד"ר רבקה נרדי ובתה טלי נרדי, שבמרכזו חומרי החיים של כולנו, מתובלים בכישרון הייחודי של הכותבות ובדינמיקה המאלפת והפתלתלה של יחסי אם-בת. לספר שני חלקים: חלק א' על נשיות, אהבה, זוגיות ומשפחה וחלק ב' על משמעות, אובדנים, כוח וחמלה.

לדברי ד"ר רבקה נרדי "מה שאנחנו מרגישות" אינו  עוד ספר. משמעותו המיוחדת עבורי שהוא גם סוג של מסע רגשי ומחשבתי עם בתי". 

צילום כרך א - מה שאנחנו מרגישות
 אם ובת נוסעות יחד לסיציליה  –  שם, על מרפסת המלון, מול הים הכחול, הן רוקמות יחד את הגימור לספרן המשותף. נסיעתן המשותפת היא השלב האחרון בעבודת הספר, שארכה חודשים של יחד ולחוד. רשימות עזות רגש, כנוֹת, פרי כישרון, מחשבה ומעורבות, שנוצרו ונאספו בתהליך עמוק ומחלחל עולות מהדפים ובהן תעלומות, דרמות, קונפליקטים והרהורים מעמיקים על החיים.
האם – ד"ר רבקה נרדי, פסיכולוגית, מטפלת פרטנית וזוגית, חוקרת, מסאית וסופרת (עיון ופרוזה), מרצה ומנחת סדנאות, שדרנית רדיו וטלוויזיה אינטרנטיים, מחלוצות העיסוק בפמיניזם ובמגדר בישראל – יזמה את כתיבת הספר במטרה לאגוד רשימות שכתבה במהלך השנים, ובאותה עת ליצור פרויקט משותף עם בתה.
הבת – טלי נרדי, זמרת, שחקנית, כותבת, שדרנית רדיו ומורה לאנגלית. נענתה לאתגר, הגיבה לרשימותיה של אמה וכתבה רשימות משלה.
במהלך הכנת הספר אירעו אירועים משמעותיים בחייהן של השתיים, שעלו בכתיבתן ונתנו ביטוי להתנסויות אותנטיות, לכאבים, לשמחות ולניסיון חיים מצטבר. תאונה ביתית שחוותה רבקה גרמה לה לבחון בחושפנות ובאומץ אמיתות חיים כואבות; טלי הפכה לאם במהלך תקופת העבודה על הספר. מרתק להתבונן בשוני בין הרשימות הרבות שכתבה לפני היותה לאם ובאלה שנכתבו אחרי כן, בהן היא מעלה בכנות כובשת את נקודות המבט המשתנות.
האם והבת שוטחות את תמונת עולמן, דעותיהן ועמדותיהן, כל אחת בסגנונה. בתגובותיהן אינן חוששות להתווכח ולחלוק זו על זו באסרטיביות כנה, לעתים על סף הבוטות, שתמיד מבצבצים מתוכה חיבה וקשר עמוק. קולותיהן משתלבים בדואט מרתק, שהתואם והצרימה מהדהדים בו בשכנות טובה. באורח שאולי אינו לגמרי מפתיע, יש דמיון רב בין הקולות. 
שניהם נועזים, כנים, ישירים וחדשניים. לכל קול יש גם צבע אופייני משלו: קולה של האם, ד"ר רבקה נרדי, הוא קול מלומד, אישי, מעמיק ותקשורתי, ששנים רבות של כתיבה, טיפול ופעילות חברתית-פמיניסטית הקציעו וחידדו אותו עד מאד. קולה של הבת, טלי נרדי, הוא קול חריף, דוקר ואותנטי, בעל צליל מיוחד ומובהק, קורא תיגר ומפתיע במתח הקיים בו בין שמרנות (מודעת ומושכלת) לבין פריצת גדר.
צילום כרך ב' - מה שאנחנו מרגישות
הרשימות שבספר ערוכות כבגלריה, שאפשר להתבונן בתמונות המוצגות בה (להלן, השערים והרשימות) בכל מיני אופנים: בנשימה אחת, לפי נושאים או באורח שרירותי.
בשל רוחב היריעה חולק הספר לשני כרכים. הכרך הראשון עוסק בנשיות, בזוגיות ובמשפחה; הכרך השני עוסק באובדנים, במשמעות, בכוח ובחמלה, הן במישור האישי והן בחברתי-פוליטי.
בכל דף שייפתח באחד מן הכרכים, על פי שיטה כלשהי או באקראי, יעלה נושא שייגע בקוראים באופן חלקי או מלא – אלה הם חומרי החיים של כולנו: זוגיות, הורות, מין, פוליטיקה ועוד, מתובלים בכישרון הייחודי של הכותבות ובדינמיקה המאלפת והפתלתלה של יחסי אם-בת.
הדיאלוג הוא הרבה מעבר לצורה ספרותית שנבחרה לצורך הנגשת הספרהוא הנחת היסוד של הספר הזה. הצורך בקשר הרואה את האחר, הצורך בתקשורת המנכיחה את קולות שני הצדדים כראויים להישמע ביחסים מכל סוג, כפעולה שהיא יסוד חיים ואלמנט מרפא – עולה מכל רשימה כמעט ובוודאי מכל תגובה.
רבקה וטלי נרדי אם ובת - צילום מיקיאגי
על הסופרות:
ד"ר רבקה נרדי (נשואה 43 שנה+3 ילדים+3 נכדים) נולדה בת"א ומתגוררת כיום בקדימה, הוציאה לאור עד כה 16 ספרים (עיון ופרוזה). אהבתה לספרים ליוותה אותה עוד מילדות ולכן פנתה ללימודי ספרות עברית ומקרא באונ' העברית, לימודי "חינוך למבוגרים" (החמישית בארץ שלמדה את התחום שעוד היה בתולי ולא מוכר). בעלת תואר דוקטור לפילוסופיה מטעם UNION INSTITUTE , סינסינטי ארה"ב, עם התמחות בפסיכולוגיה חברתית ובמגדר ( 1996-1999), מנהלת ומקימת מכון
"דיאלוג" (1990), נמנית עם אנשי המקצוע הבכירים בישראל. 

רבקה,סופרת (עיון ופרוזה), פמיניסטית מובהקת, אשת מקצוע, מטפלת אישית וזוגית, עם מומחיות ייחודית ביחסי נשים גברים ויחסים במשפחה, זאת לצד עבודה טיפולית בנושאים התפתחותיים אישיים במעגל החיים. בעברה ניהלה פרויקט חלוצי לקידום נשים מטעם עיריית הרצליה, אשרבמסגרתו בנתה תוכנית לימודית חדשנית ופורצת דרך לקידומן של נשים וחזרתן לעולם העבודה, הלימודים והפעילות.כמו כן הייתה שותפה בהקמת תוכניות מקוריות וחלוציות להעצמת נשים מנהלות ומנהיגות.

רבקה וטלי נרדי אם ובת - צילום מיקיאגי
טלי נרדי נולדה בכפר סבא וכבר בילדותה אובחנה כילדה מחוננת שהיה לה קושי להסתדר במסגרות חינוכיות, לכן החליטה לעזוב את הלימודים בגיל צעיר והתקבלה ללימודי משחק בבית צבי בגיל 16. לאחר לימודי המשחק עזבה את הארץ לארצות הברית למשך כ-10 שנים שם השלימה בגרויות, הקליטה מוזיקה מקורית והופיעה איתה, וכתבה הצגת יחיד והופיעה עמה באוף ברודווי בניו-יורק ובשיקאגו.

מאז ומתמיד טלי מגדירה עצמה כיוצרת, זמרת, שחקנית, כותבת ומורה פרטית לאנגלית. מובילת דעה באינסטגרם@talinardi1, יוטיוברית עם ערוץ משלה שבו היא מתעדת את המסע שלה לסיום כתיבת ספר באנגלית אותו התחילה עוד כשחיה בניו-יורק. שם הפרויקט 365 Days toSuccess ובו היא מתעדת את מאבקיה וניצחונותיה היומיומיים בדרכה לפרסום הספר. 

טלי זכתה בתחרות VH1 song of the year במקום שלישי בקטגורית שירי פופ והייתה סולנית בלהקה שהקימה בשם "הדובי של טלי". כיום התפקיד החשוב ביותר בחייה הוא להיות אמא של ארי בן ה-2.5.

כרך א' 358 עמודים
כרך ב' 266 עמודים
כריכה רכה
הוצאה: הדים לאור
מחיר מומלץ לצרכן: 94 ש"ח (כל ספר)
מבצע כרך א'+כרך ב', ב-150 ש"ח
עיצוב עטיפה: מיכל רון
עורכת הספר: סיגל אשל

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מריאנו שיינקמן שף אסאדור מקצוען בקייטרינג דרום אמריקאי!

מריאנו שיינקמן השף/אסאדור הגשים חלום ומזה 7 שנים הוא הבעלים של קייטרינג דרום אמריקאי. אותו חלום שלו להיות בין ארצות, בין תרבויות, בין שפע של מאכלים, ובחברת אנשים שאוהבים אוכל טוב וחוויות בלתי נשכחות.

את הימים הוא מעביר בבתים של לקוחות מאושרים, גני אירועים וחברות, וממלא להם את הבטן והלב באוכל, תרבות ושמחה דרום אמריקאית.

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
כל אירוע הוא מתחיל עם שני מסרים מאוד חשובים עבורו:
🌷 תטעמו כל יום משהו חדש. פרי, נתח בשר, סוג של דג, זן של עינב. אם כבר טעמתם את הכל, אז תבשלו אותו בצורה אחרת.

🌷 האוכל הוא המרכיב הכי פחות חשוב בארוחה. מה שחשוב באמת, הוא האנשים שיושבים מסביבנו. הצחוקים, האהבה, זה מה שעושה את האוכל הכי טעים שיש.

אחרי שעלה מארגנטינה לישראל בגיל 27, והיה בטוח שהקריירה שלו תמריא בתחום הפרסום והאסטרטגיה, עם שני תארים ביד וניסיון מול לקוחות בינ"ל גדולים , הוא הבין שלא יוכל להתחמק ממה שבוער בו ומהגנים איתם נולד - סכין ביד אחת ומלח פלפל ביד השניה.

כאמור, מריאנו עלה לישראל ב 2002 , והבין שכדי למצות את החיים ולהנות מהם, עליו להשקיע את מירב מאמציו במה שהוא הכי אוהב לעשות, והחליט להפוך את תחביב חייו למקצוע.

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
לאחר קריירה ארוכה , התמקצעות והתמדה של מעל עשור במסעדות גורמה מהמובילות בארץ, הוא החליט לפני כ 7 שנים לפתוח קייטרינג בוטיק, ולהיות שף עצמאי.

"מבחינתי ההישג הכי חשוב שלי זה לחגוג ולהאכיל את עם ישראל על כל גווניו, ברגעים הכי שמחים, ותמיד עם אוכל טוב, בקבוק יין משובח ואם אפשר, גם סיגר טוב לקינוח".

כיום הוא נשוי לדיאנה (ברזילאית יפייפיה) ויחד עם ליאור (10) ואדם (4) יש בבית שלנו הרבה שפות, טעמים וצבע ובעיקר הרבה שמחה והרבה "ביחד".

שיינקמן מנחה סדנאות בשר ומעודד אנשים לעבוד יחד ולבשל לעצמם ארוחה איכותית וטובה, משלב הדלקת האש ועד לרגע שכבר אין מקום בבטן לביס אחד נוסף. וגם מתנדב בארגונים שמאכילים אנשים, בחגים, באירועים... ומוביל כיום את הקייטרינג שלו לפי עקרונות של נתינה, חדשנות, יצירתיות, מקצועיות והרבה הומור ואהבה לאנשים.

אחרי שנה של סקיצות ותיכנונים על הנייר, הוא בנה לאחרונה את La calecita "קרוסלת הבשר" הראשונה מסוגה בישראל, ובימים אלו הוא מוציא לראשונה לאור את מה שחלם עליו במשך שנה בלילות ופיתח ושירטט בימים .

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
המתקן החדש נקרא : "la calecita" – קרוסלה של בשר בגובה של 2 מטר, מתקן צלייה ב"תלייה" עם פחם ובולי עץ במרכז, שמסתובב מסביב למדורה, כשעליו עופות, דגים וגושי בשר בצלייה איטית ובטיפול מתמשך של רטבים, מרינדות ותבלינים. בתחתית המתקן יש משטח ענק שבו, מתחממים להם ירקות שורש צלויים ומקבלים את הטיפטוף של השומן של מה שנצלה למעלה.

בנוסף, מריאנו מחדש ומשדרג כל הזמן את מערכת הגריל הארגנטינאי שלו. הוא פיתח שיטה של גריל ארגנטינאי, קל ומתפרק ועם יכולת צלייה של נתחים גדולים במיוחד.

הגרילים מורכבים מרשתות וצורת "V" שמובילים את רוב השומן עד לתעלת ניקוז שומנים. המרחק בין הרשת לבין הפחם הוא גדול (30 סס גובה) ומאפשר צלייה ממושכת על טמפרטורה נמוכה.

מריאנו מצטייד ב 10 מטר גרילים שמורכבים לפי אירוע ולפי כמות הסועדים שעבורם מבשלים.
המתקן הזה הוא גם מיועד לבישול על גחלים. במהלך האירוע מריאנו מבשל אורז, פייאה, ומאכלים אחרים ללא גז. רק בכוח אש מהגחלים לוהטים.

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
מה זו הקרוסלה לבשר? איך תכננת אותה ?
"LA CALECITA" קרוסלה של בשר הינו מתקן צלייה שניבנה על מנת לנצל רדיוס של 360º עם עוצמות שונות של חום. הבשר מסתובב על פי הצורך מסביב למדורה שנמצאת במרכז. בשר, צלע, עופות, דגים וירקות, נהנים מצלייה איטית מאוד.

בחלק התחתון של המדורה יש מקום לצלות ירקות שגם מקבלים חום מהמדורה וגם הטיפטוף של הנוזלים שמגיעים מהאוכל שתלוי מסביב למדורה. מכיוון שהחום עולה למעלה, הוא לא מגיע ישירות לנתח כמו שקורה עם גריל רשת רגיל. במדורה המרכזית יש גם פחם, עץ וכל דבר שיכול לתרום לארומה.

בנוסף, מריאנו מחדש ומשדרג כל הזמן את מערכת הגריל הארגנטינאי שלו. הוא פיתח שיטה של גריל ארגנטינאי, קל ומתפרק ועם יכולת צלייה של נתחים גדולים במיוחד.

הגרילים מורכבים מרשתות וצורת "V" שמובילים את רוב השומן עד לתעלת ניקוז שומנים. המרחק בין הרשת לבין הפחם הוא גדול (30 סס גובה) ומאפשר צלייה ממושכת על טמפרטורה נמוכה.

מריאנו מצטייד ב 10 מטר גרילים שמורכבים לפי אירוע ולפי כמות הסועדים שעבורם מבשלים.
המתקן הזה הוא גם מיועד לבישול על גחלים. במהלך האירוע מריאנו מבשל אורז, פייאה, ומאכלים אחרים ללא גז. רק בכוח אש מהגחלים לוהטים.

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
לדברי שיינקמן: כשילד חוגג בר מצווה ואני מכניס אותו לתוך המזנון בשביל לתת לו לחתוך בשר יחד איתי, פתאום רואים שהוא קורן. יש לו ברק בעיניים, הוא במרכז המסיבה ומקבל אהבה מכולם. זו מתנה מאוד יפה להיות בתוך הדבר הזה.

בימי הולדת אנשים מכבים נרות שעל אסאדו, בחתונה החתן זרק עצם של אסאדו לאחור בשביל שהבחורים יתפסו. והכלה זרקה את הזר הפרחים המפורסם. הדברים האלה, בדרך כלל לא מתוכננים, אלה שנולדים שם במקום באופן ממש טבעי, זה הכיף.

ליצירת קשר עם מראינו שיינקמן , שף- אסאדור, בעלים של קייטרינג בוטיק , מומחה בצלייה, שמחה וחוויה דרך אוכל משובח.
https://www.marianowebsite.com/

ערבי הבשר והסדנאות הקרובים :
12.3 סדנת נתחים שלמים
25.3 ערב בשר: סעודה ארגנטינאית

לפרטים : https://www.marianowebsite.com/workshops

מריאנו שיינקמן קייטרינג דרום אמריקאי - שף על האש! צילום: ענת פייזר
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...