יום רביעי, 27 בנובמבר 2019

ד"ר פישר מציגה: סדרת אפקטיב קר לטיפול אפקטיבי בעור יבש לקראת עונת החורף

איך אתם מתמודדים עם פגעי החורף?

כמו בכל שנה בתקופת עונת המעבר, הטמפרטורות יורדות והאוויר מתייבש. כך גם עור הגוף נעשה נוקשה, אדמומי וסדוק כתוצאה מרמה נמוכה של שומניות בשכבת העור החיצונית (האפידרמיס).על מנת להשיב לעור הגוף את גמישותו ולמנוע סדקים ויובש, פיתחו מעבדות ד"ר פישר את אפקטיב קר- סדרת התכשירים האולטימטיבית לעור יבש.

ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר  לטיפול אפקטיבי בעור יבש
סדרת אפקטיב קר של ד"ר פישר הינה סדרת תכשירים היפואלרגניים הכוללת קרמי גוף וקרמי ידיים למגוון סוגי העור. התכשירים מסייעים בהגנה מנזקי סביבה ואקלים, בריכוך ובהרגעת העור ומעשירים את העור בלחות.

ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר קרמי גוף. צילום: יעל האן
סדרת אפקטיב קר קרמי גוף כוללת:
קרם גוף מולטי ויטמין לעור רגיל – יבש: מועשר בחלב ודבש ומרכיבי לחות המטפחים את עור הגוף, מעניקים לו לחות ורכות ומותירים אותו גמיש, חלק ונעים למגע. 
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף מולטי ויטמין לעור רגיל – יבש. צילום יעל האן
קרם גוף אינטנסיב לעור יבש - יבש במיוחד: להקלה מיידית במקרים של עור יבש ומחוספס. מועשר בחמאת מנגו ו- AHA לחידוש מראה העור.
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף אינטנסיב לעור יבש - יבש במיוחד. צילום: יעל האן
קרם גוף אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה: נוסחה עשירה ועדינה המכילה שמן שיבולת שועל, אלאנטונין ושמן שקדים, המטפלים ביובש עור ומרגיעים אדמומיות. 
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה. צילום יעל האן
קרם גוף לעור רגיש: קרם גוף לעור יבש ורגיש ללא בישום. מועשר בקומפלקס ייחודי של תה לבן ותה ירוק המסייעים בהגנה על העור מנזקי אקלים הגורמים ליובש ובתוספת תמציות אלוורה וקמומיל להרגעת העור.
תכולה: 700 מ"ל מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף לעור רגיש. צילום: יעל האן


ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר קרמי ידיים. צילום: יעל האן
סדרת אפקטיב קר קרמי ידיים כוללת:
קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב לעור יבש: קומפלקס ייחודי להקלה מיידית במקרים של עור יבש במיוחד ומחוספס. מסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע. מועשר בחמאת מנגו,ויטמין E ופרו ויטמין B5. 
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב לעור יבש. צילום: יעל האן

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה: קומפלקס ייחודי המסייע להרגעת עור מגורה וטיפול באדמומיות. מסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים, מרכך ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע. מועשר בשמן שיבולת שועל, שמן שקדים, אלנטואין, ויטמין E ופרו ויטמין B5.
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה. צילום: יעל האן

קרם ידיים וציפורניים לעור רגיש: קומפלקס ייחודי להרגעת העור, המסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע.מכיל תמציות תה לבן, תה ירוק, אלוורה וקמומיל, ויטמין E, ויטמין B3 ופרו-ויטמין B5.
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

בעולם מלא בהבטחות אני סומכת על EFFECTIVE CARE של ד"ר פישר.

בד"ר פישר משלבים למעלה מ-50 שנות ניסיון, מחקר וידע רפואי בינלאומי כדי לפתח את התכשירים המתקדמים ביותר לבריאות כל בני המשפחה. תכשירי התשלובת מיוצרים במפעלי ד"ר פישר תחת בקרת איכות קפדנית על-פי תקני הייצור הבינלאומיים המחמירים תוך שימוש במרכיבים מהמתקדמים, הבטוחים והבדוקים ביותר.

מפעלי ד"ר פישר הינם בעלי תו תקן הפלטינה היוקרתי של מכון התקנים הישראלי המעיד על מצוינות תפעולית ועמידה ב-5 תקני איכות מחמירים: ייצור תכשירים קוסמטיים ואביזרים רפואיים, איכות הסביבה, בטיחות וניהול מערכות. תכשירי ד"ר פישר הינם בעלי מוניטין בינלאומי ונמכרים בהצלחה בעשרות מדינות ברחבי העולם.

ד"ר פישר מציגה: סדרת אפקטיב קר לטיפול אפקטיבי בעור יבש לקראת עונת החורף. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 26 בנובמבר 2019

תחרות נינג'ה נושאת פרסים תערך בקניון עופר סירקין בפ"ת

קניון עופר סירקין פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, והמותג נינג'ה טיים יערכו תחרות חווייתית ונושאת פרסים לילדים במגוון גילאים, ביום רביעי ה 18.12.19.

בסיום התחרות יוכרז על הנינג'ה המהיר ביותר!

התחרות תתקיים במתחם המזון בקומה 2 בין השעות 17:00-19:00 בקבוצות הגיל: 4-7, 8-10 ו -11-14. 

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12 

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12
הזוכה במקום הראשון בכל קבוצת גיל,יזכה בתו קנייה ע"ס 500 ₪. עוד יקבל הזוכה במקום הראשון מדליית זהב. הזוכה במקום השני יזכה ב-4 כרטיסי כניסה לנינג'ה טיים ובמדליית כסף והזוכה במקום השלישי יזכה בזוג כרטיסי כניסה לנינג'ה טיים ובמדליית ארד.

מתחם הנינג'ה טיים בקניון פועל בין השעות 16:00 ל20:00. המתחם בנוי ממסלול אתגרי, ממש כמו המסלול העולמי ובתוכו מתקני הנינג'ה האייקונים כגון: סטפרים, רשתות ומתקני טיפוס, קורות, טבעות ומסלולי מכשולים מאתגרים ועוד... המתחם מיועד לילדים בגילאי 4-14.

הכניסה למתחם בתשלום של 15 ₪ לסבב של כ-30 דקות, בנוסף ניתן לרכוש כרטיס מוזל בעלות של 10 ₪ דרך אפליקציית "מיי עופר".

אז למה אתם מחכים – בואו להתאמן !

אתר נינג'ה טיים: https://ninjatime.pealton.co.il/

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12 (4) (Custom)
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 24 בנובמבר 2019

מרינה חוגגת יום הולדת 30 שנה ומכריזה על הקמת "מרינה גורמה"

את "מרינה" אני מכירה שנים, נפגשנו לראשונה בשוק, ואחר כך בסופרמרקט ובהמשך גם אצל הירקן. בשנים האחרונות היא קבועה אצלי במטבח, מאוד קל לארח איתה, ובני הבית מאוד אוהבים כשהיא על השולחן... בעזרתה ניתן להכין פשטידות, ממולאים, לגוון מנות מוקפצות, צלי בקר, ועוד ועוד....

"מרינה" חגגה לאחרונה 30 שנה , וכדי לחגוג יחד איתה יום הולדת נסעתי לחווה שממוקמת במושב חוסן שבגליל המערבי.

אז מי זאת מרינה אתם שואלים?


 מרינה - פטריות מכל המינים  צילום: JINIPIX

מרינה - פטריות מכל המינים  צילום: נדיה היבא
"מרינה" – פטריות הגליל, היא מותג ישראלי – גלילי פורץ דרך בתחום התוצרת החקלאית הטרייה, מוביל בייצור, פיתוח ושיווק בענף הפטריות, הירקות והפירות המובחרים בארץ.

רמו בן שושן, הבעלים של "מרינה" (מרינה היא שם אשתו של בן שושן) ומייסד החברה סיפר במהלך הביקור בחווה,  את שלבי תהליך גידול הפטריות המורכב, החל מהכנת מצע "קומפוסט" ייחודי לגידול הנבגים ועד להפיכתם לפטרייה לבנה ומשורטטת בחדרים סטריליים, אופן קטיף הפטריות, אריזתן ועד לשיווקן לנקודות המכירה ברחבי הארץ.


רמו בן שושן מספר על תהליך הכנת מצע הפטריות. צילום: JINIPIX
במהלך הביקור הכריז רמי בן-שושן על הקמת חטיבת מזון "מרינה גורמה" וכניסתה לתחום ייצור מוצרי מזון לשוק הטבעוני והצמחוני. מדובר במוצרים חדשים שיהוו תחליף מושלם לבשר, על בסיס פטריות טריות ובריאות: המבורגר פטריות, פטריות ממולאות וסטייק פורטובלה.


מרינה פטריות - מסילת הכנת מצע הפטריות בחוות הגידול . צילום: JINIPIX
מרינה פטריות -  מצע הפטריות בחוות הגידול . צילום: JINIPIX
כדי להכיר מקרוב את תהליך הגדילה של "מרינה" הפטרייה, הוזמנתי לחדרים סגורים ללקט פטריות, לבושה בחלוק כובע וכפפות, כדי לשמור על המקום סטרילי . 

המראה שנגלה לעיני בחדרים הסטריליים היה ייחודי ומרגש - קומה על גבי קומה, כשעל כולם מפוזר מצע קומפוסט , ומעל המצע עמדו להם זקופים בגאווה פטריות יפיפיות לבנות, בגדלים שונים, חלקן בקבוצות וחלקן בודדות - מראה נפלא שלא רואים בכל מקום. בעזרת סכין חדה לקטטי פטריות בהנאה ובהתרגשות גדולה.


חדר סטרילי בו גדלים הפטריות. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

אז איך התחיל סיפורם של "מרינה" ורמו בן שושן?

בראשית שנות ה- 80 החל רמו בן שושן מייסד החברה בפעילות הפצה מקומית של פטריות טריות ממגדלים מקומיים במושבים חוסן ומעונה שבצפון הגליל המערבי, אלו הפיצו תוצרתם באמצעות מערך הפצה מאולתר של חברת תנובה.

מיד כאשר זיהה את הפוטנציאל בתחום, הקים רמו מחסן מאולתר בחצר האחורית של המשק הפרטי והחל בעזרת אשתו מירי ומספר עובדים מצומצם בפעילות מסודרת של גידול, אריזה והפצה של תוצרת פטריות טרייה מידי יום למושבי הצפון, אט אט התרחבה הפעילות לשווקים הסיטונאיים בצפון ובמרכז, לעסקים קטנים, מסעדות ואולמות, כאשר גולת הכותרת הייתה לכבוש נתח מפעילות הפטריות המשומרות ולהחליפן בדבר האמיתי – פטריות טריות. מגמה שהחלה במקביל ברחבי העולם.


מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - זה לא רק פטריות - צילום: נדיה היבא

מרינה זה לא רק פטריות. צילום: .JINIPIX
בתחילת שנות התשעים, החלה התרחבות מדורגת בתחום שיווק הפטריות ובהסדרה של מערכת מכירות מצומצמת הכוללת מערך מכירות טלפוני וסוכני מכירות בשטח, "מדלת לדלת – מעסק לעסק", פעילות זו נחלה הצלחה רבה ואט אט התרחבו מערכי ההפצה היומיים של החברה להפצה ארצית.

במהלך השנים הקימה החברה מערכת לוגיסטית תומכת, חוות גידול מתקדמות ומערך הפצה שסיפק לראשונה תוצרת טרייה לנקודות קצה קמעונאיות ומקצועיות (מסעדות, אולמות אירועים, בתי מלון, וסופרמרקטים. אלו פעלו לצד מערך "שיווק ישיר". החברה הקפידה להשקיע בתשתיות מתאימות בתחום גידול הפטריות, והסתייעה במיטב היצרנים לציוד וידע הקיימים בעולם ובעיקר מהולנד.

כיום מרינה הינה החברה הגדולה בישראל לגידול ושיווק של תוצרת חקלאית טרייה ירקות ופירות, מתמחה בהפצה מצוננת למיטב המלונות בתי קפה ומסעדות, אולמות האירועים המובילים, וכמובן לכל סניפי רשתות השיווק.


מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - גידול עלי מיקרו למסעדות. צילום: נדיה היבא

מרינה - גידול עלי מיקרו ונבטים למסעדות. צילום: נדיה היבא
לחברה חוות לגידול פטריות, מתקנים לייצור מצע גידול לפטריות ומעל 1500 דונם של גידולי ירקות עליים שונים בכשרות רגילה ומהדרין ללא חרקים ותולעים בהשגחת הרב אפרתי והרבנות ירושלים.

לאחרונה נכנסה חברת מרינה למיזמים חדשים בתחום מוצרי המזון המעובדים, דהיינו ייצור תוצרת גמורה – על בסיס פטריות טריות שנקטפות בבוקר ומשנות צורה להמבורגר טבעוני, טרי וטעים, סטייק פורטובלה, פטריות ממולאות ומפעל סלטים טריים.

עם קבלת אישורים יעלו מוצרי החברה על מדפי הסופרים והציבור הישראלי יזכה לקבל את סדרת הדגל של "מרינה גורמה" כתחליף בשר אולטימטיבי, עתיר בוויטמינים ודל בקלוריות. חברת מרינה רואה חשיבות אדירה בהנגשת תוצרת טרייה לכל אזרח במדינה ופועלת להחדרת אריזות ייחודיות לשמירה על טריות המוצר ועל ערכיו התזונתיים.

בחברת מרינה מועסקים היום כ-700 עובדים ברחבי הארץ, עבור רמו בן שושן מייסד החברה והמנכ"ל, העובדים הם משפחה. גם שניים מילדיו של רמו השתלבו בחברה ולוקחים חלק בהצעדתה קדימה.


רמו בן שושן והפטריות של מרינה . צילום: JINIPIX


רמו ונבגי הפטריות. צילום:  JINIPIX


רמו בן שושן האיש האגדה והפטריה . צילום: JINIPIX
לדברי בן-שושן: "אני גאה לעמוד בראש חברה מצליחה המורכבת בראש ובראשונה מאנשים מצוינים וממגוון פלטפורמות, 30 שנה של עשייה מורכבת, הצלחות לצד קשיים, אני גאה על הישגים אדירים אליהם הגענו במהלך השנים, אנו נמשיך לשאוף, לגדול, להשקיע, לפתח ולהתפתח. אני סבור כי נצליח גם להגדיל את ממוצע צריכת הפטריות בארץ לעומת השוק האירופאי, כבר היום נצפית מגמת עליה, את האמריקאים כבר עברנו".

לקראת סיום הסיור בחווה, ולהשלמת החוויה, טעמתי ממבחר מנות שהוכנו במקום על-ידי שפים. כל המנות שהוכנו היו על טהרת הפטריות - פטריות "מרינה". הכן תחליף טעים ומושלם לבשר, לא רק לטבעונים והצמחונים.


מרינה מרקט . צילום: JINIPIX

נבחרת השפים של מרינה מרקט . צילום: JINIPIX

מנות שהוכנו מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

מנות שהוכנו מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

פטריות "מרינה" ממולאות בכל טוב. מילום: נדיה היבא

עראיס שהוכן מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

המבורגר בטעם מצויין מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

קינוח מתוק עם שערות קדאיף על בסיס פטריות. צילום: נדיה היבא

קינוח מתוק עם שערות קדאיף במילוי פטריות. צילום: נדיה היבא

מנת שווארמה עם פטריות ובצל. צילום: נדיה היבא

ומכאן נאחל בהצלחה רבה ל"מרינה" ולרמו בן שושן . צילום: נדיה היבא

פטריות "מרינה" של רמו בן שושן. צילום: נדיה היבא
ואם אחרי הסיפור הנפלא הזה , אתם גם  רוצים את "מרינה" במטבח שלכם... 
כאן באתר תוכלו למצוא מתכונים נהדרים עם "מרינה" http://www.marina-galil.co.il/HE/recipes

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

להתפנק בחורף עם סדרת העוגיות מבית צ'וקטה

מהו הזמן שלכן, הייחודי, שאתן אוהבות להתפנק בו?

כשהסירים מוכנים על הכיריים, המטבח נקי, השולחן ערוך ומוכן לאירוח, הבית נקי ומסודר, והכל במקום, כשאני כבר הכי נינוחה ולא לחוצה, אבל חייבת פסק זמן "למתוח רגליים", לפני האירוח, אני אוהבת את רגעי הפינוק והנינוחות האלה, כשאני עם כוס קפה חזק ביד וליד להשלמת הפינוק עוגיות מנחמות, מתוקות וטעימות מבית צ'וקטה, או יותר נכון, את הביסקוויטים סנדוויץ בטעם שוקולד נפלאים...


מהו הזמן שלכן, הייחודי, שאתן אוהבות להתפנק בו? צילום: נדיה היבא


למותג צ'וקטה מגוון רחב של עוגיות איכותיות בטעמים ובמילויים עשירים, שבחלקם ניתן להשתמש גם כמילוי או בסיס לאפיית עוגות.

בין מבחר מוצרי המותג, תמצאו את סדרת העוגיות הכוללת:


מבחר מוצרי המותג מבית צ'וקטה. צילום: נדיה היבא

עלי וופל חמאה דקים - עלים דקים ופריכים, מיוצרים בבלגיה, מכילים 20% חמאה. 
כשר חלבי, מחיר: בין 7.90-8.90 ₪ לאריזת 100 גרם, ניתן להשיג במגוון רשתות השיווק.


עוגיות מבית צ'וקטה - עלי וופל דקים. צילום: נדיה היבא
עוגיות מבית צ'וקטה - עלי וופל דקים. צילום: נדיה היבא
ביסקוויט סנדוויץ' בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם וניל (176 גרם) - ביסקוויט עם מילוי קרם וניל מפנק לילדים ולמבוגרים כאחד. המארז מגיע עם 4 חבילות אישיות, בכל אחת 4 עוגיות. מיוצר בספרד. 
כשר חלבי, מחיר: 5.90 ₪ לאריזת 176 גרם, או 10 ₪ לשתי אריזות. להשיג ברשתות השיווק.


עוגיות מבית צ'וקטה - ביסקוויט סנדוויץ' בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם וניל.
צילום: נדיה היבא
עוגיות מבית צ'וקטה - ביסקוויט סנדוויץ' בטעם שוקולד במילוי קרם בטעם וניל.
צילום: נדיה היבא
עוגיות בטעם חמאה - עוגיות קלילות ומתוקות לנשנוש לצד הקפה בבוקר, בכשרות מהודרת (פרווה,בד"צ).
מגיע בקופסת מתכת מהודרת. מחיר: 9.90 ₪ לאריזת 340 גרם, להשיג במגוון רשתות השיווק (למעט שופרסל).


עוגיות מבית צ'וקטה - עוגיות בטעם חמאה. צילום: נדיה היבא

גלילי וופל בציפוי שוקולד חלב - גלילים פריכים עם מילוי דק של קרם קקאו ובוטנים, מצופים בשוקולד חלב, מעולים לשילוב לצד הקפה. 
מחיר: בין 7.90-8.90 ₪ לאריזת 180 גרם. להשיג ברשתות השיווק.


עוגיות מבית צ'וקטה - גלילי וופל בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם קקאו ובוטנים.
צילום: נדיה היבא
עוגיות מבית צ'וקטה - גלילי וופל בציפוי שוקולד חלב במילוי קרם קקאו ובוטנים.
צילום: נדיה היבא

פתי בר (400 גרם) - עוגיות הפתי בר המסורתיות, פריכות ובעלות מתיקות מעודנת, מגיעות באריזה המכילה 3 חבילות נפרדות. מיוצרות בספרד, כשרות מהודרת (פרווה בד"צ) משתלבות נהדר במגוון עוגות. מחיר: 5.90 ₪ לאריזת 400 גרם, להשיג ברשתות (למעט שופרסל).


עוגיות מבית צ'וקטה - פתי בר - ביסקוויט בטעם חמאה.
צילום: נדיה היבא

צ'וקטה הינו מותג פרטי בבעלות ליימן שליסל, שתחתיו משווקת החברה מוצרי מתיקה שונים. 
לליימן שליסל מותג פרטי נוסף–יוגטה, תחתיו היא משווקת סוכריות ודברי מתיקה מסוגים שונים. 
החברה הוקמה בשנת 1955 וכיום נחשבת למובילה ביבוא שיווק והפצה של ממתקים ומוצרי מזון. בחברה מועסקים למעלה מ-500 עובדים, בעזרתם פוקדים ישירות את רוב נקודות המכירה בארץ. 

באתר ליימן שליסל - www.l-s.co.il ניתן לקבל מידע אודות המותגים אותן מייבאת ומשווקת ליימן שליסל בישראל.

ולמי שמתעניין:  הארוחה הייתה מצויינת, והאירוח היה כייפי,  נינוח, נעים ומהנה. במהלך כל הארוחה והאירוח לא הפסקתי לקבל מחמאות...


סדרת העוגיות  מבית צ'וקטה. צילום: יחצ
סדרת העוגיות  מבית צ'וקטה. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...