יום שני, 18 ביולי 2022

בוגרי המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון יציגו עבודותיהם בתערוכת הסיום

 המכון הטכנולוגי חולון HIT,יציג השבוע את תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב לשנת 2022.

בתערוכה יציגו כ-105 בוגרות ובוגרים תואר ראשון במחלקה לעיצוב תעשייתי ובמחלקה לעיצוב פנים. תערוכת הבוגרים של הפקולטה לעיצוב היא תמיד חגיגת עיצוב מרתקת המסכמת ארבע שנות לימוד אינטנסיביות מאתגרות, של רכישת כלים וגיבוש נקודות מבט.

"אומרים שיש 3 כללים לעיצוב טוב, אבל אף אחד לא יודע אותם", אומר פרופ' דודי ראב"ד, דיקאן הפקולטה לעיצוב במכון, "אנחנו מאפשרים לכל סטודנט בפקולטה למצוא את שלושת הכללים שלו, תוך התחשבות בעובדה שעיצוב נעשה על ידי בני אדם, לרווחת בני אדם".

יאיר אטיאס - מקום לזיכרון ע יצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון   (1)
התערוכה של המחלקה לעיצוב תעשייתי תתקיים ב- 14-22 ביולי

"תערוכת הבוגרים של המחלקה לעיצוב תעשייתי מקבלת השנה צביון ייחודי" אומר עופר זיק, ראש המחלקה לעיצוב תעשייתי, "תוצרי הסטודנטים השנה משקפים במידה רבה שינוי בתחומי העניין והמיקוד שלהם, לצד מוצרים שהיינו מורגלים לראותם בפרויקט הגמר, צמחו מוצרים בעלי אימפקט משמעותי ואמפתיה לחברה, לסביבה ולאינדיבידואל. הדבר משקף את העובדה כי מחזור הסטודנטיות והסטודנטים שמסיים את התואר השנה, חווה לימודים שונים מאוד מקודמיהם.

בין העבודות בתערוכה, הפרויקט של עופרי שפירא -"משב", מערכת אוורור לבישה, שהשאלה העומדת במרכזו היא - מה נלבש בעוד 15 שנה עם עליית הטמפרטורה בעקבות משבר האקלים. משב מציע מבט חדש על הביגוד העתידי שלנו שיחזור לפונקציה הבסיסית ביותר שלו - הגנה. הבגד שואב השראה מהגלבייה הבדואית, ששימשה את החברה הבדואית במזג האוויר הקיצוני של המדבר במשך אלפי שנים. השמלה היא החלק הארכיטקטוני במוצר, המבנה שלה מבוסס על אפקט הארובה, אוויר חם עולה למעלה ומייצר סירקולציה של אוויר בבגד. החלק העליון, הוא החלק האלקטרוני, אליו מחוברת מערכת איוורור המשלימה זרימת אוויר אפקטיבית לאזור הצוואר והראש. 

גל חסון ונועה פדידה - עיצוב פנים- הפקולטה לעיצוב
עבודתה של זאבי נועה -Specu.La, עוצבה במטרה לשפר את החוויה של נשים במהלך בדיקה גניקולוגית. זהו ספקולום (מכשיר המשמש לבדיקה הגניקולוגית) המאפשר למטופלת לתפעל אותו בעצמה. המטופלת יכולה לבחור בין אם היא רוצה להשתמש בו או שהרופאים יעשו זאת. בזכות Specu.La המטופלת יכולה לחוות יותר שליטה וכך להפחית את החרדה והכאב הנגרמות מהבדיקה. 

עומרי שטיינמץ עיצב אמצעי שליטה ותצוגה עילית לחליפות עבור חליפות חומרים מסוכנים. המערכת מותאמת ארגונומית לשימוש עם ציוד מיגון אישי מסורבל ומגושם, ומאפשרת תצוגת מידע פשוטה ושימושית עבור המשתמש בחליפה.

שלום רם–עיצב פרוטזה לקטיעה מעל הברך המיועדת לפליטים ולקטועים ממדינות עולם שלישי. הפרוטזה מתוכננת לייצור המוני בסדרות גדולות בכדי להוריד את עלויות הייצור והתמחור שקיימים כיום בפרוטזות. הפרוטזה היא אוניברסלית ומתכווננת לפי גדם המשתמש וברת תיקון והחלפת חלקים במידת הצורך.

התערוכה של המחלקה לעיצוב פנים תתקיים ב- 14-22 ביולי. 

יובל יחילביץ עיצוב פנים המכון הטכנולוגי חולון (2)
"אנחנו שמים כמטרה לכוון את בוגרי המחלקה למציאות מתפתחת ומשתנה תדיר בסביבה הבנויה, הכפרית והעירונית", אומר אודי קרמסקי, ראש המחלקה לעיצוב פנים, "כאשר התכתיב הסביבתי אקולוגי מורה על מציאת שימושים חדשים למבנים קיימים, כאשר צפיפות ואופן מחייה באזורים שלמים בסביבות המגורים שלנו משתנה במהירות גוברת, כאשר דפוסי מחייה, תרבות ומסחר מקבלים פנים חדשות, אנחנו שם בקנה המידה הגדול של חשיבה פרוגרמאתית, ובקנה מידה מקומי וקטן יותר של הטיפול בחלל, בסביבת המשתמש, בחומרים ובטכנולוגיות".

בין העבודות שמוצגות בתערוכה, הפרויקט של גל רובין ובר ראובני -המחיה מחדש את יקב ראשון לציון והפיכתו למרכז תרבות ופנאי בנושא היין. הפרויקט עוסק ביצירת פונקציות חדשות במבנים לשימור במטרה להנגיש את תרבות היין.


עמית ידלין – עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון (8)

הפרויקט של יאיר אטיאס - מקום לזיכרון A trail of a memoryהמתקיים בבית הקברות הישן של תל אביב ב-3 מפלסים שונים העוסקים במונח ובחוויה של זיכרון: מתחת לאדמה-טקס קבורה חדש, במישור ה-0.0 מוזיאון פתוח בתוך החומה שמציגה את סיפורי הנקברים, ובמפלס חדש מעל בית הקברות כמקום שמגשר בין בית הקברות לעיר. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


הפרויקט של יובל יחילביץ -עוסק במרחב הבין בנייני בחברה החרדית בבני ברק במרבית בנייני העיר ניתן לראות תוספות בניה לא חוקיות או בטיחותיות, מטרת הפרויקט הייתה להבין למה הן משמשות ומאיפה נובע הצורך בהן. יובל הכין קונסטרוקציה העשויה מוטות ברזל ופלטות עץ שבנויות מיחידות ומקיימת פונקציות שונות ומשתנות. היא עומדת במרחב בין שני בניינים ומשרתת את הדיירים בהתאם לצורך. ישנם 3 פונקציות עיקריות - שינה, מכירה וחגיגה. הן מגיעות כערכות ויכולות להתלבש על כל יחידה או מספר יחידות.[


גל חסון ונועה פדידה מציגות את ׳האסלה של אפלטון׳ | בתי המערות׳ של המאה ה-21, הפרויקט מציע תכנון תערוכה ופביליון המציגים סדרות של ריהוט ואלמנטים לחדרי רחצה שעוצבו מתוך בחינת אידאות קיימות וחדשות במרחב המגורים של המאה 21 ומתייחס למתח במערכת היחסים בין הטבעי למלאכותי. הפרויקט בוחן שאלות על המרקם והאיזון שבין האדם לטבע, והיחס בין המבט הקדום (לכאורה) של האדם הילידי אל מול המבט של שתי נשים צעירות; המעצבות במרחב העירוני העכשווי.


ניצן טביב עיצוב תעשייתי המכון הטכנולוגי חולון  (7)
אוצרי התערוכות-
עיצוב תעשייתי יוסי בן ארוש.
עיצוב פנים לילך שטיאט.

המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים
נעילה: יום שישי, 22 ביולי 2022

שעות פתיחה:
ימים א-ה 17-21.7 10:00-21:00 . 22.7. יום שישי 10:00-15:00

המכון הטכנולוגי חולון HIT הפקולטה לעיצוב בניין 6 רח' הופיין 63 חולון

https://www.hit.ac.il/

בשיתוף:  המחלקה לעיצוב תעשייתי והמחלקה לעיצוב פנים של HIT המכון הטכנולוגי חולון 
קרדיט צילומים: המכון הטכנולוגי חולון HIT
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 14 ביולי 2022

"פרימור" מגישה לרגל הקיץ מתכון לקוקטייל :סנגרייה תפוחים

בימים אלו, ימי הקיץ החמים, אם בא לכם להתרענן בערב עם מעט אלכוהול בארוחה זוגית או משפחתית, או לארח חברים עם קוקטייל קייצי ומרענן, רוצה להציע לכם מתכון להכנת סנגרייה תפוחים על בסיס מיץ תפוחים ויין לבן, שתעשה לכם קיץ עליז, טעים ועם הרבה מצב רוח טוב.

סנגרייה תפוחים קייצי ומרענן של פרימור צילום אולגה טוכשר
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.

סנגרייה תפוחים של פרימור ואולגה טוכשר צילום אולגה טוכשר
מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות
2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע

אופן ההכנה:
1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.

מיץ תפוחים של פרימור צילום עמית שטראוס 
בשיתוף: חברת פרימור
קרדיט צילומים: אולגה טוכשר, עמית שטראוס
ערכה: נדיה היבא  

יום רביעי, 13 ביולי 2022

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"

חברת remeat רימיט, המתמחה בייצור תחליפי בשר מהצומח, משיקה "נתחי עוף מהצומח" טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף.

מדובר ברצועות טבעוניות בטעם ובמרקם של עוף. הנתחים המזינים מתאימים לנמנעים מבשר, למפחיתנים ולשומרי כשרות, והם מהווים תחליף בשר איכותי, זמין ונוח לשימוש.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח"צילום: נדיה היבא
את המוצר ניתן להשיג באתר החברה https://remeat.co.il/. נתחי העוף מהצומח הן חלק מסדרה של תחליפי בשר נהדרים שמציעה החברה, במגוון סוגים וטעמים.

לאחרונה קיבלתי לסקירה ולטעימה את "נתחי עוף מהצומח" של חברת remeat והופתעתי לטובה מהמוצר.  המרקם לאחר הטיגון וההקפצה היה נימוח ביותר עם טעם נהדר  שנספג  מרוטבי מהתיבול של המנה והשתלב בו היטב.  הכנתי מוקפץ עם ירקות  ואיטריות והוספתי את נתחי העוף מהצומח, ונהנתי מארוחה מושלמת, בהחלט מוצר איכותי ומהווה פתרון מושלם לטבעוניים, צמחוניים, אנשים שהחליטו להפחית אכילת עוף ובשר, ועוד, תחליף נהדר לעוף.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
המוצר מבוסס על חלבון סויה שאינו מהונדס גנטית, והוא ללא חומרים משמרים וללא כולסטרול. הנתחים נארזים באריזת ואקום בטכנולוגיה ייעודית המייתרת צורך בקירור (עד לפתיחה): המוצר נשמר בטמפרטורת החדר עד 12 חודשים והוא מהווה פתרון מצוין למטיילים בארץ ובחו"ל, המעוניינים לקחת איתם מזון שאינו מצריך קירור (לאחר הפתיחה ניתן לשמור בקירור עד 3 ימים ובהקפאה, עד 3 חודשים).

הנתחים מתאימים לכל מאכל או תבשיל שמכיל רצועות עוף: מוקפץ, סלט, מילוי ירקות או מאפים, מעורב מזרחי-ירושלמי, בתוך בגט ועוד. ההכנה קלה ומהירה: לטגן בצל וירקות שאוהבים עד להזהבה, לתבל בתבלינים או רטבים שאוהבים ולהוסיף את הנתחים לבישול/טיגון לעוד כמה דקות.

חברת remeat (רימיט) משיקה "נתחי עוף מהצומח". צילום: נדיה היבא
כשר פרווה בהשגחת הרבנות קריית מלאכי ובד"ץ העדה החרדית.
מחיר: 34.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
בימים אלה המוצר מוצע במבצע : 7 אריזות ממוצרי רימיט ב-220 ש"ח בלבד, ומשלוח חינם עד הבית.

החברה מבצעת משלוחים לכל הארץ. אין מינימום להזמנה וזמן המשלוח עד 5 ימים.
פרטים והזמנות https://remeat.co.il/

בשיתוף פעולה עם חברת רימיט (רימיט)
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום שני, 11 ביולי 2022

חברת "תבואות" משיקה ארבעה טעמים חדשים בסדרת מחיות הפרי האורגניות

סמוזי/סקוויז הוא ללא ספק אחד הדברים המצויינים שהמציאו עבור תינוקות וילדים ולנוחות ההורים.
מדובר במחיות פרי מוכנות לאכילה באריזות אישיות צבעוניות, קלות  ונוחות לנשיאה בכל תיק  ולכל מקום וניתנות לשימוש חוזר בזכות הפקק האטום. 

אנחנו (בתי וגם אני כסבתא) מחזיקות באופן קבוע בבית, מספר סמוזים שיהיו תמיד בהישג יד לשעת הצורך. כשיוצאים לטייל אחר הצהרים , לטיולים, חופשות ולנסיעות בסופי שבוע, וגם כשמבקרים חברים. לתינוקת הסמוז משמש כארוחת פירות ולגדולים יותר כנשנוש טעים ובריא.

חברת "תבואות" משיקה ארבעה טעמים חדשים בסדרת מחיות הפרי האורגניות
צילום: נדיה היבא
בימים אלו חברת "תבואות", המתמחה במזון טבעי ואורגני, משיקה ארבעה טעמים חדשים בסדרת מחיות הפרי האורגניות שלה, המיובאת מאיטליה. גם הטעמים החדשים - כמו הקיימים - עשויים 100% פירות אורגניים, ללא תוספות של חומרים משמרים, סוכר או חומרים מלאכותיים. 

האריזה אישית ומאפשרת לצרוך מחית פרי (סמוזי) בזמינות ובנוחות בכל מקום, והפקק הבטיחותי שלה נסגר בהברגה ומתאים לסגירה חוזרת.

הטעמים החדשים:
🍏תפוח: מכיל ארך ורק 100% תפוח עץ
🍏תפוח, אננס וקרם קוקוס: מכיל תפוח עץ (80%), אננס (15%) וקרם קוקוס (5%)
🍏 תפוח, אוכמניות ורימון: מכיל תפוח עץ (80%), אוכמניות (10%) ורימון (10%)
🍏שזיף: מכיל שזיף מיובש (75%) ושזיף (25%)

ארבעה טעמים חדשים בסדרת מחיות הפרי האורגניות. צילום: נדיה היבא
הטעמים החדשים מצטרפים לסמוזי הקיימים: תפוח עץ ואגס (תפוח עץ 60%, אגס 40%) * תפוח עץ, אפרסק ומנגו (תפוח עץ 70%, אפרסק 20%, מנגו 10%) * תפוח עץ ובננה (תפוח עץ 80%, בננה 20%) * תפוח עץ, תות ובננה (תפוח עץ 75%, תות 15%, בננה 10%).

כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ מחזיקי הדת.
מחיר: 4.70 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בבתי טבע, בחנויות מתמחות ובמכולות.

ארבעה טעמים חדשים בסדרת מחיות הפרי האורגניות. צילום: נדיה היבא
בשיתוף: חברת תבואות
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום ראשון, 10 ביולי 2022

אלי כהן - האיש שהופך את השיער ליצירת אמנות

אם בעבר היה מדובר בנחלתן של נשים ראוותניות או של זמרות עם שם עולמי, תוספות שיער ופאות של היום מיועדות לכל אישה ובכל שלב בחיים. ניסינו את הפאות של האמן אלי כהן וחזרנו עם תובנות.

בדומה לבוטוקס, חומצה היאלרונית ומילוי שפתיים שהיו בעבר נחלתן של קבוצת נשים מצומצמת וכעת הם נחלת הכלל, כך גם תדמיתן של פאות ותוספות השיער שעברה מהפך לא קטן בשנים האחרונות והכל בזכות אלי כהן. אם בעבר יכולתם להבחין בקלות בין שיער טבעי לתוספת או לפאה, הרי שהיום כבר בלתי אפשרי לדעת למי רעמה טבעית ומי נעזרת בקצת פריזורה שהייתה פעם של מישהי אחרת.

WhatsApp Image 2022-07-07 at 14.29.39 (2)
תכירו את אלי כהן, אמן הפאות ותוספות השיער המוביל בישראל

אלי כהן נחשב לאושייה בתחום הפאנות ותוספות השיער. כהן אל התחום הגיע מעולמות התיאטרון והבמה, כאשר התמחה בפאנות ולמד את רזי טכניקות התקנת פאות והעבודה עם שיער טבעי.

"אלי כהן – המרכז לפתרונות שיער" נוסד ע"י אמן הפאות אלי כהן בשנת 1980 והפך למקור עלייה לרגל לנשים המעוניינות לשדרג את המראה בתוספות שיער טבעי, נשים עם שיער דליל שמעוניינות להוסיף נפח או להאריך את שיערן ונשים המתמודדות עם מחלות לצד שירות מכל הלב, ההופך את הביקור במרכז לחוויה מעצימה ומרגשת בכל פעם מחדש.

WhatsApp Image 2022-07-07 at 14.29.39 (2)
המרכז של אלי מתאפיין ביושר והגינות מקצועית שאין שני לה. הפאות של אלי מיוצרות על ידו בהתאמה אישית, טילור מייד מה שנקרא, כך שאין פאה מוכנה מראש. אלי הוא זה שמכין את התבנית, את השיער, את הרשת עצמה ולאחר מכן הוא שולח זאת למפעל על מנת שיוכלו להכניס את השיער אל תוך הרשת. 

אחד היתרונות בפעולות אלו היא בחירת הצבע המדויק של הלקוחה, ישנן לקוחות שלהן שיער מיוחד שמאוד קשה לחקות, אך בזכות העובדה שאלי הוא זה שמכין את הפאה הוא יכול לשלוט בצבעוניות שלה כך שכל פאה מותאמת באופן מושלם לראש הלקוחה באופן מקסימלי.

דוגמה להגינות המקצועית של אלי היא "לא בכל מחיר". אלי הוא מקצוען ללא פשרות, כך שאם פאה מסוימת או תוספות שיער בסגנון כזה או אחר לא יתאימו ללקוחה – אלי ייבחר עבורה את מה שנכון או במקרה קיצוני יותר, פשוט ימליץ לה לוותר. אנחנו אוהבים אנשים כמו אלי.

WhatsApp Image 2022-07-07 at 14.29.40 (1)
איכות השיער במרכז של אלי כהן מדורגת במקום גבוה ביותר. מדובר בשיער טבעי בלבד, אירופאי ומשובח. ללא שערה סינתטית אחת וכל זאת על מנת לספק הרגשה טבעית ותחושת נטורל.

אלי מרכיב תוספות שיער בשיטת הקשירה. זוהי שיטה ייחודית בשונה מהלחמה אשר יכול ליצור נזק לקרקפת. בזכות השיטה הפאה או התוספת אינה מהווה אי נוחות, קושי או כבדות על השיער. ישנן לקוחות שונות המספרות כי בעבר כשהיו עושות הלחמות היה מאוד קשה להן לישון על הכרית כיוון והיו מרגישות את התוספות וזה היה מפריע להן. בשיטת הקשירה שפיתח אלי כהן התוספות או הפאות מרגישות כחלק בלתי נפרד מהשיער ומהקרקפת כך שאין כל הפרעה בשעות היום או הלילה.

הפאה שלך דורשת תיקון? אין בעיה, במרכז של אלי כהן מבצעים גם תיקונים עבור פאות קיימות ותוספות שיער שהשתבשה עליהן דעתן. בקיצור, יש לכן כאן אבא ואמא לכל דבר ועניין. מי צריך יותר מזה?

WhatsApp Image 2022-07-07 at 14.29.40 (2)
אלי הוא לא רק אמן, הוא גם מלאך: עבודתו של אלי עם נשים המתמודדות עם סרטן הביאה אותו לא פעם למדידות ושירות גם במחלקות האונקולוגיות ברחבי הארץ. כאשר ביקר במחלקה האונקולוגית בבית החולים איכילוב בשנת 2002, הופתע לגלות נשים רבות המסתובבות במחלקה ללא פתרון מלא לשערן. לצורך זאת הקים בהתנדבות את המספרה במחלקה האונקולוגית של בית החולים איכילוב, המשרתת אלפי נשים ומאפשרת להן לקבל טיפול מלא במקום במהלך הטיפולים. כיום ממשיך אלי ללוות נשים רבות במהלך הטיפולים, מגיע למדידות גם בבתי חולים ועובד בשיתוף עמותת "בראש מורם" למען חולי אלופציה אראטה. 

לפרטים נוספים:
אלי כהן : אתר החברה: https://www.hair-center.co.il
פייסבוק: אלי כהן - אמן תוספות השיער, מילוי ועיצוב
אינסטגרם: eli_cohen_hair
טלפון:03-3010118

בשיתוף אלי כהן - מרכז השיער
קרדיט צילומים: אלי כהן-מרכז לשיער, באישור שימוש משרד יחסי ציבור
ערכה: נדיה היבא

המותג הצרפתי MORGAN לקיץ 2022 בלעדי ב-MASHBIR

מותג האופנה הפריזאי, MORGAN מציע את השיק הצרפתי המיוחד והסקסי בקולקציית קיץ 2022, קולקציה צעירה, שיקית ושופעת סטייל המתאימה לכל אישה ולכל מטרה, במחירים הנגישים לכולם.

המותג שופע הסטייל מציע גזרות ועיצובים המשלבים אופנה ושיק.
אופנה קלאסית בשילוב אלמנטים סקסיים שיוצרים ביחד גזרות מיוחדות המזוהות עם הייחודיות של המותג בעולם.

MORGAN הוא מותג צרפתי מוביל שנמצא תמיד בקדמת האופנה והטרנדים בעולם. בגלל הגזרות, בגלל איכות הבדים הגבוהה, הקפדה על גימורותפירה מוקפדת כמו באופנת הוט קוטור, תוך תשומת לב מיוחדת לדיטיילס הקטנים שעושים את ההבדל.

המותג מציע גזרות ועיצובים פורצי דרך, המשלבים אופנתיות מעודכנת עם אלמנטים עדכניים. הקולקציות מביאות ביטוי של נשיות ומזוהות בעוצמתיות שיגרמו לכן לבלוט בשטח בצורה בטוחה וגאה.

קולקציות של המותג ידועות בשילובים של אופנה קלאסית עם אלמנטים סקסיים בגזרות שיצרו עם השנים זהות ייחודית של המותג

MORGAN נמצאת בקדמת הטרנדים הכי אופנתיים בעולם כיאה למותג צרפתי, לצד בדים באיכות גבוהה ביותר, ירידה לפרטים, תפירה מוקפדת ומבחר אביזרים שישלימו לכן את האאוטפיט המושלם לכל יציאה.

לצד הקולקציה, גם מבחר אביזרים שישלימו את האאוטפיט המנצח.

לכל מי שאוהבת להיראות כמו הצרפתיות שתמיד נראות מיליון דולר, הנשים הקוקטיות שעטופות בסטייל צרפתי כמו שרק הצרפתיות יודעות, המותג MORGAN הוא המותג שלה, המציע קולקציה רחבה ואורבנית, במחיר הולם. שיק בר השגה.

להשיג ברשת ה-MASHBIR המשביר

בשיתוף: המשביר לצרכן
קרדיט צילומים: המשביר באישור שימוש משרד יחסי הציבור
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 5 ביולי 2022

איגוד האמנים FUN ART CommUnity חגג יום הולדת 8 בתערוכה מיוחדת "זוהר קיץ"

איגוד האמנים FUN ART CommUnity חגג אתמול יום הולדת 8 בתערוכה מיוחדת "זוהר קיץ", שמתקיימת בימים אלה בגלריית האמנים בקניון רמת אביב. באותו מעמד השיק האיגוד את שמו החדש - המתמצת את מהות פעילותו: הבאת כיף והנאה לכולם. התערוכה מתקיימת עד ל-20.7.22, והקהל הרחב מוזמן.


בחלונות ראווה ענקיים הממוקמים על מבנה ברחבת הכניסה לקניון רמת אביב (על קירות הכניסה לקניון), מוצגת תערוכה ובה ניתן לראות בהנאה גדולה עבודות ויצירות של אומנים ישראלים. בתערוכה המוצגת בחלונות הראווה מוצגים ציורים מרשימים בעבודת יד בנושאים שונים, יצירות זכוכית מדהימות ובובות אומן יפייפיות. הרעיון להציג אומנות בחלונות ראווה הוא ייחודי, מעניין ומהנה במיוחד. ממליצה להגיע לתערוכה ולהינות מהעבודות המוצגות בה.

האירוע השמח התכתב עם נושא התערוכה – צבעוניות של קיץ, נופים של חוף ים ופלגי מים ומצברוח קליל. בתערוכה הוצגו עשרות עבודות ויצירות של אומנים ישראלים ובהן ציורים, תכשיטים, יצירות זכוכית, בובות אומן ועוד. בין המציגים גם אומנים שזכו בתחרויות ותערוכות בינלאומיות.


בין המציגות בתערוכה:  

ניקיטה בן עמי
אמנית רב תחומית מטשקנט, העיר על דרך המשי. עוסקת במוזיקה, תכשיטנות, ציור, צורפות ופיסול. בעלת טכניקה ייחודית השואבת השראה מהיופי הטבעי בעולם. ביצירותיה וציוריה היא משתמשת בדימויים לא שגרתיים ובתעתועי דימיון ומרחב. חיה ויוצרת במושב קדימה.

ילנה פלקובסקי
ציורים עזי הבעה העושים שימוש בטכניקות של שמן, אקריליק, צבעי מים ופסטל. הציורים כוללים מגוון רחב – החל בפורטרטים וכלה ב... חתולים ופנטזיה. חיה ויוצרת בתל אביב.

מרינה רייסקין
אמנית רב תחומית שגם מעצבת בגדים וטקסטיל, עובדה שבאה לידי ביטוי ייחודי בעבודותיה. חיה ויוצרת בראשון לציון.


סטסיה סימון
סגנון פופ-ארט ססגוני אשר בסדרת הפורטרטים הנשיים שלה, מתמקד בעיניים מלאות רגש. חיה ויוצרת בראשון לציון.

אינה קלטר
אומנית זכוכית מומחית שיוצרת – מזכוכית - פסלים ופרחי ענק בצד יצירות קטנות ועדינות וציורי תלת ממד. חיה ויוצרת ביוקנעם.

בתערוכה מוצגות עבודות של אמנים נוספים ובהם בובות אומן של אלנה פושין, וסילינה קובלב, מרינה איומין, עבודות עור של לודמילה מנביץ', ציורים של אירנה טברסקי, ריטה זורין, ורוניקה-שרה סיניוק ועוד.

אוצרת התערוכה: מריה פרייגר.


איגוד האומנים FUN ART CommUnity מאפשר לכל יוצר הזדמנות לממש את כישרונותיו. האיגוד (unitiy art לשעבר) מקדם אירועי תרבות והנאה ובהם ימי כיף, ירידים, תערוכות וסדנאות לגילים שונים. 
פרטים בעמוד הפייסבוק https://www.facebook.com/unityartproject/

בית האיגוד, ברחוב רזיאל 6 ביפו, מארח פעילויות וגלריית תצוגה מתחלפת ובה ציורים, תכשיטים, פריטי נוי, בובות, דובונים, פרחי סבון, תיקים ועוד. האיגוד נוסד ביוזמת הגברת מריה פרייגר, המקדישה את זמנה לקידום אומנים ויוצרים.

בשיתוף:   איגוד האמנים FUN ART CommUnity
קרדיט צילומים: נדיה היבא - צולם בתערוכה במתחם קניון רמת אביב
ערכה: נדיה היבא

יום ראשון, 26 ביוני 2022

חדש במותג הפרטי של רשת "רמי לוי שיווק השקמה" - גבינות שמנת ב-4 טעמים

בשורה משמחת לאוהבי הגבינות השמנות בטעמים!!!
רשת "רמי לוי שיווק והשקמה" משיקה בימים אלו במותג הפרטי סדרת מארזי גבינות שמנת סופר איכותית Cream cheese ב-4 טעמים  נהדרים: זיתים, שום, טבעי חלפיניו (קצת חריף).

צילומים: נדיה היבא
מדובר בסדרת גבינות שמנת איכותיות Cream cheese, טעימות, קלות למריחה , מגיעות באריזות קלות לשימוש  ונוחות לאחסון במקרר. הגבינות מכילות 20% עד 22% שומן משווקת באריזות 200 גרם.

המחיר באתר הקניות וברשתות עד סוף חודש יוני מבצע 8.90 ₪ 
(בתום המבצע המחיר יהיה 9.90 ₪).

צילום: נדיה היבא  - גבינות שמננת מבית רמי לוי שיווק השקמה
סדרת גבינות השמנת Cream cheese מצטרפות לכ-6,000 מוצרי מזון איכותיים בסל הקניות של מותג הפרטי ברשת "רמי לוי שיווק השקמה".

קרדיט צילום: רמי לוי

קרדיט צילום: רמי לוי
כשר חלבי 

בשיתוף: רמי לוי שיווק השקמה
קרדיט צילומים: רמי לוי שיווק השקמה-באישור שימוש משרד יחסי הציבור, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

חברת פרומיס השיקה את מארז LIP LICK פילינג באלם לשפתיים שאת חייבת לעצמך

כולנו משקיעות בעור הפנים בוקר וערב, מסכות, קרמים לסוגיהם סרומים ועוד, אבל מתי השקעתם לאחרונה בשפתיים שלכן? גם השפתיים עלולות לסבול בקיץ וגם בחורף מיובש , סדקים, קילופים, אדמומיות, נזקי הסביבה ואפילו לפעמים מאיפור שמייבש וסודק את שכבות העור העליונות  והן זקוקות לפילינג, לטיפול, ללחות ולטיפוח משלהן.

לאחרונה קיבלתי להתנסות ולסקירה מוצר חדש, שבטוחה שיהפוך ללהיט!!!
מארז  ובו קיט של LIP LICK פילינג באלם שהושק לאחרונה על ידי חברת פרומיס (Promise) הישראלית ושכל אחת חייבת כזה בבית.

פרומיס משיקים את מארז השפתיים LIP LICK פילינג באלם לשפתיים שאת חייבת לעצמך.
צילום: נדיה היבא
מדובר בקיט כייפי ברמות של מוצר שהוא גם סקראב וגם באלם שמשאיר לחות על השפתיים - אף חברה לא הוציאה עד כה שילוב כזה במוצר אחד!

השפתיים שלך לאחר השימוש נותרות רכות, נעימות ולחות ובנוסף מצורפת ספוגית תות מקסימה שעוזרת להמיס את גרגירי הסוכר לתוך השפתיים ולהעמיק את הספגת הלחויות - ומקבלים חווית ספא של ממש!

ויש גם בונוס!!  ריח תות ממכר ונהדר שלא תוכלי לצאת מהבית בלעדיו!

פרומיס משיקים את מארז השפתיים LIP LICK פילינג באלם לשפתיים שאת חייבת לעצמך.
צילום: נדיה היבא
ערכת Lip Lick דואגת לך לשפתיים רכות, מלאות וחלקות! הקיט מכיל זוג מוצרים מנצח שיחדיו מביסים את היובש, מסירים עור סדוק ומותירים שפתיים מלאות ונעימות. מתחילים עם קרם פילינג-באלם עשוי מגרגירי סוכר טבעיים אשר מסירים עור יבש וסדוק. בו זמנית, שמנים טבעיים כגון אגוזי מקדמיה, זרעי חוחובה וזרעי ענבים מזינים עמוקות את עור השפתיים, בעוד שויטמינים E ו-C, שורש שיקונין ותמציות של אבטיח ותות שדה, מעניקים הגנה מקיפה מפני נזקי הסביבה.

Lip Lick כולל ספוגית  בצורת תות מהפכנית אשר ממוססת את גרגירי הסוכר ומעמיקה את ספיגת החומרים המזינים.

למי זה מתאים?
לכל אחת! עור השפתיים שלנו עדין ומושפע רבות ממזג האוויר, נזקי הסביבה ואפילו מאיפור שמייבש וסודק את שכבות העור העליונות. Lip Lick מתחיל כסקראב מחדש לעור וממשיך כבאלם משקם המזין את השפתיים ברכיבי-על של הטבע, ממלא אותן בלחות ומשיב נפח ורכות.

למה מתאהבים בערכת ה- LIP LICK ?
בזכות השילוב הייחודי של ריח פירותי ממכר, שמנים טבעיים וגרגירי סוכר עדינים. הכי כיף, זאת ספוגית התות המצורפת שתהפוך את שגרת טיפוח השפתיים שלך לקלה, מהירה ובעיקר סופר פאן.

צLIP LICK פילינג באלם לשפתיים עם ריח נהדר של תות ואבטיח
צילום: נדיה היבא
LIP LICK פילינג באלם לשפתיים מכיל:
שמן אגוזי המקדמיה - עשיר בחומצות שומן חיוניות המשתלבות בקלות בשכבת העור. תכונה המסייעת לטיפול מהיר בשפתיים סדוקות והחזרת החיות.
שמן חוחובה - שעווה צמחית נוזלית המרככת ומחליקה את העור, מגנה עליו מנזקים סביבתיים ומייצרת שכבת הגנה המחזירה את הברק לשפתיים.
תמציות תות ואבטיח - תמציות מרוכזות ועשירות בסוכרים, ויטמינים ובנוגדי חמצון. אלו מעניקות לחות ורכות לעור השפתיים ומגנות עליו מפני נזקי הסביבה.
גרגירי סוכר - גרגירי סוכר קטנים ועגולים ממקור טבעי, שמטרתם להסיר עור יבש ומיותר ולהעלאת רמת לחות.
שורש שיקונין - נוגד חמצון מעולה בעל תכונות הרגעה, ריפוי ושיקום העור. מעניק גוון ורוד טבעי לבאלם.
שמן זרעי ענבים - שמן עשיר בוויטמינים ובנוגדי חמצון המחדש תאי העור ומעכב את הזדקנותו.

בחדר האמבטייה מתנסה במוצר החדש. צילום: נדיה היבא

מתנסה לראשונה  בקיט המוצרים החדשים. צילום: נדיה היבא
חווייה אישית: הרטבתי את ספוגית התות מספר פעמים עד שהיא מכפילה את נפחה וסחטתי אותה שתשאר רטובה והנחתי בצד. מרחתי  בקלילות כמות קטנה של פילינג באלם על השפתיים שעושה סקראב לשפתיים ומסיר שאריות של עור יבש וסדוק. עם ספוגית התותית הרטובה טופחים קלות בתנועות סיבוביות על השפתיים  להמסת גרגרי הסוכר ולספיגת החומר טוב יותר.
לאחר הטיפול מקבלים שפתיים חלקות, רכות, לחות והכי חשוב - כל כך נעימות!
השימוש ב-LIP LICK פילינג באלם לשפתיים מעשיר את השפתיים בלחות בזכות השמנים הטבעיים. וכל הנפח והיופי חוזרים לשפתיים.

LIP LICK פילינג באלם לשפתיים מגיע במרקם פילינג עדין ולא אגרסיבי של גרגירי סוכר ושמנים טבעיים כמו, שמן אגוזי מקדמיה ושמן חוחובה, מועשר בתמציות טבעיות של תות ואבטיח אשר עשירות בסוכרים, ויטמינים ובנוגדי חמצון, המעניקים לחות ורכות לעור השפתיים ומגנות עליו מפני נזקי הסביבה. פרומיס שילבו 3 סוגי סוכרים בגדלים שונים ולכן פעולה העיסוי לא שורטת את השפתיים , הספוגית הייחודית ממיסה את גרגרי הסוכר ומעמיקה את הספגת הלחויות. למוצר ריח וטעם של תות–אבטיח משגע!!

המוצר מאושר לשימוש על ידי משרד הבריאות, לא נוסה על בעלי חיים, אינו מכיל רכיבים מן החי, ללא פראבנים.

שימו לב לאריזה המיוחדת שבה הקיט מגיעה

מארז השפתיים LIP LICK פילינג באלם לשפתיים שאת חייבת לעצמך.
ריח תות ממכר ונהדר שלא תוכלי לצאת מהבית בלעדיו!
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
המוצר נהדר, כייפי ומאוד מומלץ מבחינתי. כדי לא להחמיץ את ההנחה כנסו  עכשיו לאתר של פרומיס ותיהנו ממחיר השקה של 77 ש"ח בלבד (15 מ"ל).

לפרטים נוספים ולרכישה באתר פרומיס https://promise-cosmetics.co.il/

בשיתוף חברת פרומיס Promise הישראלית
קרדיט צילומים : נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 23 ביוני 2022

שף עודד טלמור KETO CHEF בפרויקט הד-סטארט לקראת צאת ספרו "שומן הוא חבר"

עודד טלמור, שף ומומחה לתזונה קטוגנית ומבעלי המותג KETO CHEF, מוצרים לצרכני התזונה הקטוגנית, יוצא עם פרויקט הדסטארט לתמיכה בהוצאה לאור של ספרו "שומן הוא חבר".

עודד, אובחן בגיל 24 עם מחלת הקרוהן, דלקת כרונית הפוגעת ברירית המעיים. המחלה גרמה לו לסבל יומיומי ומתמשך והטיפול שהוצע לו כלל הרבה מאד כדורים, סטרואידים ואשפוזים בבתי חולים. כל אותם כדורים גרמו לו גם להעלות 25 קילוגרמים במשקל.

עודד החליט לעבור שינוי תזונתי ועבר לתזונה הקטוגנית. מעבר שריפא אותו מהמחלה, הסיר לחלוטין את הצורך בנטילת תרופות, השיל ממנו את המשקל העודף ובעצם הציל את חייו. מאז עודד נמצא בשליחות להפצת הבשורה "להיות האחראיים הבלעדיים על הגוף והבריאות שלנו". במסגרתה הוא מספר על הדרך שעשה, משתף את הידע, הניסיון והכלים שצבר לאורך השנים.

שומן הוא חבר_נטלי קלוג
הספר "שומן הוא חבר" מחולק לשני חלקים: בחלקו הראשון משולב סיפור חייו עם ידע תיאורטי ומעשי בכל הנוגע לתזונה קטוגנית ובחלקו השני יש מגוון עשיר של כלים פרקטיים ומתכונים טעימים וקלים להכנה, שפיתח עודד מניסיונו כשף שמיישם את התזונה הקטוגנית.

עודד הוא מפתח השיטה "קיטו שפוי" אותה הוא מקדם בארץ ובעולם, שיטה שעזרה כבר לאלפי ישראלים להתמיד באורח החיים הבריא בקלות ולהמשיך ליהנות ממאכלים מוכרים כמו פסטה, פיצות, קינוחים ועוד.

את הקריירה המקצועית שלו כשף התחיל בטלמור בשלהי לימודי התואר הראשון במנהל עסקים בהם שילב מסלול לימודי קולינריה ומלונאות. במסגרת הלימודים, עבד כמנהל תפעול ופיתוח עסקי של סלבריטי שף, וולפגנג פאק, בלאס ווגאס. בתקופה זו ניהל גם את מסעדת "ספאגו" האגדית בבברלי הילס ובמלון קיסר בלאס ווגאס והיה שותף בפיתוח הסטייק-האוס, CUT שלימים נבחר לטוב ביותר בארה"ב וגדל לעשרות סניפים.

עודד חבר לחבר ילדות, רועי וולף, סמנכ"ל מצות אביב, וביחד הקימו את המותג 
KETO CHEF  שמפתח ומייצר קו מוצרים ראשון מסוגו בישראל של מוצרי מזון קטוגנים. כיום יש כבר 20 מוצרי מדף הפרוסים ב 700 נקודות מכירה ועודד ורועי מובילים בגאווה את מהפכת התזונה הקטוגנית בישראל.

עודד טלמור_צילום אילנית תורג'מן
אפשרויות התמיכה הן: קבלת הספר לפני כולם – 120 ₪ (בחנויות 148 ₪) | מגוון מוצרי KETO CHEF 48 – 95 ₪ | ספר "השומן הוא חבר" עם הקדשה אישית + סינר ממותג – 180 ₪ | קורס בישול דיגיטלי – לבשל קיטו כמו שף – 198 ₪ | מארז למתחילים – מגוון מוצרי קיטו שף – 258 ₪ | כניסה לערב השקה חגיגי של הספר הכולל כיבוד, שתיה, הרצאה וספר + הקדשה אישית – 340 ₪ | כרטיס זוגי להשקת הספר – 555 ₪ | ארוחת שף קטוגנית – שלוש שעות של חוויה קולינרית, 7 מנות, הרצאה + ספר עם הקדשה – 450 ₪ (במקום 543) | ארוחת קיטו שף זוגית – 600 ₪ | אני מבשל ומגיע אליך – 6 מנות מתפריט המעדנייה של השף במחיר של 5 מנות (במקום 615 ₪) | רק אני מבשל – משלוח עד הבית של 5 ארוחות שף + ספר – 740 ₪ (במקום 800) | תכנית הליווי KETO KICKSTART– קורס ליווי דיגיטלי הכולל 24 שיעורים מוקלטים, 3 ספרי מתכונים, תמיכה אישית, מארז מוצרי KETO CHEF– 2450 ₪ (במקום 4134 ₪) | ריטריט קטוגני באתונה – סוף שבוע (רביעי-שבת) עם עודד באתונה – 5800 ₪ | מנוי ארוחות שבועי ל- 3 חודשים – 6500 ₪ | ליווי אחד על אחד – תוכנית ליווי צמודה של שלושה חודשים הכוללת 6 מפגשים אישיים, השתתפות זוגית בארוחת שף + 60 ארוחות שעודד מבשל במשלוח עד הבית – 12800 ₪ (במקום 17748 ₪)

לתמיכה בפרויקט "שומן הוא חבר" דרך הדסטארט במגוון מסלולים >כאן

בשיתוף שף עודד טלמור KETO CHEF
קרדיט צילומים: נטלי קלוג, אילנית תורג'מן - באישור שימוש משרד יחסי הציבור
ערכה: נדיה היבא

"תמצימיץ" מבית "המזון" - מכינים את השתייה הממותקת בבית

"תמצימיץ" - מהיום תוכלו להכין את השתייה הממותקת בטעם  שאתם אוהבים  בבית!!!
המוצר החדש הוא פתרון לקפיצת המחירים הגדולה בשתיה הממותקת ובכשרות מהודרת.

שני יזמים חרדיים צעירים מבני ברק, שמעו ברדיו את גזירות שר האוצר ונדהמו. "זה לא עניין של פוליטיקה, אנחנו אנשי עסקים ופוליטיקה פחות מעניינת אותנו", אומר אבי גרינברג. "הרגשנו, שהגזירות נועדו להכות את החלשים, אזרחים שגם ככה לא יכולים לרכוש שתייה מוגזת או ממותקת לביתם, אנשים שרכשו עד היום תרכיזים והכינו את השתייה בבית. הבנו שאנחנו צריכים למצוא פתרון, אז מצאנו".

"תמצימיץ"  מבית "המזון" - מכינים את השתייה  הממותקת בבית.
צילום: נדיה היבא
ואכן, ככל שעובר הזמן מהפעלת הגזירות , יותר ויותר צרכנים מפסיקים לייצר ולשווק תרכיזים כי זה כבר לא משתלם להם. מאידך, יותר ויותר צרכנים מבינים כמה כסף הם מפסידים כתוצאה מגזירות עולם ה'חד פעמי' וגם בתחום השתייה המתוקה. 

כך למשל, מיכל של 4 ליטר סירופ לייצור משקה, מה שמכונה בפי כל "פטל", עלה בעבר כ 20 ש"ח לצרכן, כיום, לאחר העמסת כלל העלויות החדשות והמס המיוחד - העלות למיכל 4 ליטר זינקה למחיר שערורייתי של 60-80 ש"ח!. בפועל, כמעט כל היצרנים הפסיקו לייצר ולהפיץ אותו בגלל שהוא פחות כלכלי למשפחות ברוכות הילדים, שגם כך נאנקות תחת עלית המחירים הכללית בשוק המזון.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" - מכינים את השתייה  הממותקת בבית.
צילום: נדיה היבא
סדרת המוצרים החדשה מבית "המזון" תמצימיץ - טעים לחסוך! היא הפתרון לקפיצת המחירים הגדולה. התמצימיץ כשר למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

באמצעות שימוש במוצר החדש וייצור הסירופ בבית כבר לא חייבים לשלם את "קנס משקאות המתוקים". יש להכניס לסיר 1 קילו סוכר עם 1 ליטר מים, מלח לימון לבשל עד להמסת הסוכר ולהוסיף  2 כפות חמצימיץ בטעם שאוהבים ולערבב היטב. ( הוראות מדוייקות להכנת השתייה בגב אריזת המוצר).

מבקבוקון אחד שעולה 18 ש"ח לצרכן, אפשר לייצר בבית 9 ליטר של סירופ איכותי וטעים, שווה ערך ל = 400 כוסות שתיה! משפחות ברוכות ילדים צורכות בקיץ בממוצע כ 15-20 מיכלי סירופ - מגיעות לחיסכון משמעותי ומוחשי כבר בעונת הקיץ.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" בטעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים.
תכינו את השתייה הממותקת שלכם בבית. צילום משרד יחסי ציבור
קו המוצרים כולל בינתיים 4 טעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים. על כל בקבוקון יש פירוט והסבר על אופן ייצור הסירופ. מדובר במתכון קליל שכל אחד יכול לייצר בבית, לבד בעזרת תמצימיץ, סוכר ומים. התמצימיץ מתאים גם לנמנעים מסוכר -הניתן להמיר את הסוכר בממתיק / תחליף סוכר. תמצית האננס, אגב, היא ללא צבעי מאכל.

את תמצימיץ ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" בטעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים.
תכינו את השתייה הממותקת שלכם בבית. צילום משרד יחסי ציבור
כשרות: כשר-פרווה, בד"צ עדה חרדית
מחיר: 18 ש"ח לבקבוקון.

בשיתוף: "תמצימיץ" מבית "המזון"
קרדיט צילומים: משרד יחסי ציבור, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...