יום שלישי, 10 באוגוסט 2021

פטנט ישראלי עולמי - מברשת שיניים חשמלית ראשונה בעולם, הפועלת באמצעות תדר רדיו

 פטנט ישראלי עולמי וטכנולוגיה פורצת דרך בתחום היגיינת הפה!

מברשת שיניים חשמלית ראשונה בעולם ToothWave, הפועלת באמצעות תדר רדיו (radiofrequency) בטכנולוגיית DentalRF™, היחידה שמפחיתה אבנית קיימת והוכחה קלינית כיעילה יותר בהלבנה, בהפחתת כתמים עיקשים, בהפחתת דלקות ודימומי חניכיים ואפילו בהפחתת אבנית.

מאחורי פיתוח הפטנט שנמשך כ-5 שנים עומדת חברת Home Skinovations הישראלית בעלת המותג העולמי Silk’n.
מברשת השיניים מאושרת לשימוש על ידי ה- FDA ומשרד הבריאות הישראלי.

פטנט ישראלי מברשת שיניים חשמלית toothwave של חברת סילקן . צילום דן לב (2...
אחת לכמה שנים מופיעה בעולם המצאה שמשנה לחלוטין את מה שאנחנו יודעים לגבי הפעולות היומיומיות הבסיסיות ביותר, כמו למשל, צחצוח השיניים. מברשת השיניים ToothWave עם טכנולוגיית DentalRF™ המוגנת בפטנט, היא הדבר הבא באבולוצייה של הגיינת הפה.

מברשות השיניים הקיימות כיום בשוק, בין אם ידניות, חשמליות, רוטטות או מסתובבות, ואפילו המשוכללות ביותר, כולן פועלות להסרת לכלוך רך כמו פלאק ושאריות מזון על ידי פעולה מכאנית של צחצוח.

ToothWave - היא מברשת השיניים הראשונה בעולם שאיננה מסתמכת על צחצוח מכאני, אלא על מנגנונים אלקטרוכימיים מוכחים מדעית, שבעזרתם היא מסירה לא רק פלאק ושאריות מזון, אלא גם מפחיתה בהדרגה את המזהמים הקשים והעיקשים ביותר.

ToothWave הוכחה במחקרים קליניים כיעילה יותר ממברשות חשמליות רגילות בהפחתה של כתמים עיקשים, דלקות ודימומי חניכיים, ואפילו בהפחתת אבנית קיימת.

מאחר ו- ToothWave מבוססת על טכנולוגיית DentalRF ולא על פעולה של צחצוח מכאני, ראש המברשת שלה רך, הצחצוח עדין והיא איננה גורמת לשחיקה של פני השן או לנזק לחניכיים.

תמונות לפני שימוש במברשת שיניים סילקין צילום יחסי ציבור 

תמונות אחרי שימוש במברשת שיניים סילקין צילום יחסי ציבור 
DentalRF - איך זה עובד?

זרם חילופין בתדר רדיו (Radiofrequency) משמש מזה שנים רבות, באופן יעיל ובטוח, בטיפולים שונים ברפואה אסתטית, בניתוחים, בטיפול בכאב ובהרפיית שרירים. טכנולוגיית DentalRF, מיישמת אנרגיה זו לראשונה בתחום הדנטלי.

זרם חילופין בתדר רדיו זורם בין שתי אלקטרודות הממוקמות בשני צידי ראש המברשת. בין האלקטרודות מפריד מחסום סיליקון, שמאלץ את הזרם "לדלג" מעליו כך שהזרם מגיע ממש אל פני השן. כאן נכנסת לפעולה משחת השיניים. כל משחות השיניים המצויות בשוק מכילות מולקולות טעונות. זרם החילופין, מוליך את אותן מולקולות טעונות ומרכז אותן בסביבת פני השן. תהליך זה גורם לשינוי בשיווי המשקל הכימי על פני השן, מערער את הקשרים האלקטרוסטאטיים החזקים שמצמידים לשן מזהמים עיקשים כמו אבנית או כתמים, ומפרק אותם בהדרגה.

פעולתה של הטכנולוגיה היא הדרגתית ומתמדת. כעבור כשישה שבועות של שימוש יומיומי ב- ToothWave, ניתן לראות הפחתה משמעותית במשקעים קשים, וכתוצאה מכך נחשף בהדרגה הלובן הטבעי של השיניים. חשוב לציין שעם ToothWave, הבהרת גוון השיניים לא מבוססת על חומרי הלבנה כימיים ולא גורמת לשחיקה כימית או לנזק לשכבת האמייל. לאחר שישה שבועות של שימוש, ניתן לראות גם הפחתה משמעותית בדלקות ובדימומי חניכיים.

מאחורי הפטנט, שפיתוחו ובדיקתו במחקרי מעבדה ובמחקרים קליניים נמשכו כ-5 שנים, עומדת חברת Home Skinovations הישראלית בעלת המותג העולמי Silk’n. את הפיתוח הוביל צוות מקצועי שכלל מדענים, מהנדסים ואנשים עסקים, כולם בעלי ניסיון רב שנים בפיתוח טכנולוגיות ומוצרי אסתטיקה ביתיים, המבוססים על אנרגיות שונות וביניהן Radiofrequency (תדר רדיו). החברה החלה את פעילותה בשנת 2006. מוצריה נמכרים היום בכל העולם וכעת היא משיקה לראשונה מכשיר בתחום הדנטלי.

פטנט ישראלי מברשת שיניים חשמלית toothwave של חברת סילקן . צילום דן לב (8...
למי מיועדת ToothWave: למשתמשים בוגרים, ובכלל זה גם לבעלי שתלים, סתימות, גשרים וציפויי שיניים. המברשת תועיל במיוחד לאנשים הסובלים מהצטברות מואצת של אבנית או כתמים, לבעלי גשר ליישור שיניים או מבנים אחרים שמפריעים לצחצוח יעיל. כמו כן, לסובלים מדלקות ודימומי חניכיים, לסובלים משחיקה מכאנית של השיניים כתוצאה מצחצוח נמרץ, לסובלים משחיקה כימית כתוצאה משימוש תכוף בחומרי הלבנה ולמי שצחצוח השיניים היומיומי גורם לו לכאב או לרגישות.

שוק מכר מברשות השיניים בישראל בשנת 2020 הסתכם בכ-163 מיליון ש"ח. כאשר 61.5 מיליון ש"ח הינו מכר מברשות השיניים החשמליות והנטענות ומתוכם 6% הן מברשות הפרימיום (מחיר ממוצע גבוה מ-400 ש"ח). בכוונת החברה להגדיל את פלח שוק מברשות הפרמיום ולחלוש על נתח שוק של -50% ממברשות השיניים בקטגוריה זו.

בשלב ההשקה תימכר מברשת השיניים במכירה מוקדמת באתר החברה. לאחר מכן תשווק לצרכנים גם ברשתות השיווק המובחרות.

חמישה מחקרים קליניים מבוקרים נערכו בקרב כ 350 משתתפים ובדקו מדדי פלאק (רובד חידקים), אבנית, דלקות ודימומי חניכיים, כתמים וגוון שיניים לאחר 6-12 שבועות של שימוש ב ToothWave בהשוואה למברשות שיניים חשמליות רגילות.

ToothWave נמצאה במחקרים אלה יעילה יותר משמעותית בכל המדדים שנבדקו, אך, מדד האבנית היה המפתיע מכולם. בעוד שאצל המשתתפים שהשתמשו במברשות שיניים חשמליות אחרות נמצאה עליה במדד האבנית בתקופת המחקר, לעומתה, אצל משתמשי ToothWave נמצאה ירידה.

ToothWave מאושרת כמוצר רפואי על ידי ה FDA, משרד הבריאות הישראלי ורשויות רגולציה רבות נוספות בכל העולם. טכנולוגיית DentalRF מוגנת בפטנט במרבית מדינות העולם.

ToothWave מצוידת בסוללת ליתיום פנימית, ונטענת באמצעות בסיס הטענה קומפקטי. היא עמידה למים, מתאימה לשימוש במקלחת ובאמבטיה ומצוידת בטיימר חכם לצורך תזכורת. בנוסף ל DentalRF המשתמש יכול גם לבחור להוסיף רטט במהירות הנוחה לו. זמן פעולתה בהטענה בודדת הינו עד שבועיים.

מחיר: למארז ToothWave הכולל את גוף המכשיר, 2 ראשי מברשת, קטן וגדול, בעלי סיבים רכים במיוחד, כבל טעינה USB, מתאם לחשמל ובסיס טעינה הינו 990 שקלים. למברשת אחריות לשנתיים.

לרכישה באתר: www.toothwave.com

Toothwaveאלונה טל בקמפיין למברשת שיניים ToothWave  של חב סילקן    צילום Rowan Daly 
אודות חברת HomeSkinovations Ltd. והמותג Silk'n
HomeSkinovations Ltd. היא חברת טכנולוגיה פרטית שנוסדה בישראל ב-2006, ונחשבת למובילה בעולם בפיתוח של טכנולוגיות מתקדמות לרפואה אסתטית, בייצור ובשיווק מכשירים ביתיים יעילים ובטיחותיים. צוות החברה המיומן מורכב ממדענים, מהנדסים ואנשי עסקים, כולם בעלי עבר עשיר בפיתוח טכנולוגיות מתקדמות מבוססות אנרגיה כמו RF, לייזר, IPL, EMS ועוד, עבור שוק הרפואה האסתטית העולמי.

למותג Silk'n מבית HomeSkinovations Ltd. מגוון רחב של מוצרים לשימוש ביתי, ביניהם מכשירי הסרת שיער בטכנולוגיית HPL, מכשירי אנטי אייג'ינג, מכשירים לטיפול באקנה, להפחתת צלוליט, לטיפול בכאב ועוד. מוצרי החברה מאושרים על ידי ה FDA, משרד הבריאות הישראלי ורשויות רגולציה רבות בכל העולם.

החברה ומוצריה הוצגו וקיבלו הכרה בפלטפורמות מדיה בינלאומיות רבות, בניהן המגזין של אופרה וינפרי, רייצ'ל ריי, הדוקטורס, ד"ר אוז, מגזין ווג ועוד.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת


"ליפו-ויט" של אס אר קוסמטיקס - סרום עוצמתי לפנים שחייבים על שידת התמרוקים

על "ליפו-ויט" כבר שמעתם?
הפעם אשתף אתכם (נשים וגברים כאחד) על סרום ייחודי ועוצמתי של המותג המוביל אס אר קוסמטיקס הישראלית, שקיבלתי להתנסות ושכל אחד חייב להחזיק קבוע בבית.

מי שמכיר אותי יודע שאני תמיד מקפידה על טיפוח עור הפנים והוא חלק חשוב משיגרת היום שלי. חשוב לי לטפח את העור עם מוצרים טובים ושמתאימים לעור הפנים שלי, בבוקר ובערב לפני שהולכת לישון.

מדובר בסרום מצויין, מסדרת הקנאביס, יעיל ועוצמתי להבהרת כתמי עור, להחלקת מרקמו באופן מידי, להפחתת עומק הקמטים ולעידוד ייצור הקולגן.

"ליפו-ויט" של אס אר קוסמטיקס -  סרום עוצמתי  לפנים שחייבים על שידת התמרוקים
צילום: נדיה היבא
מרכיבי התכשיר, מועשרים בנוגדי חמצון פעילים: ויטמין C בריכוז גבוה 10%, – DMEA המסייע למיצוק העור והגנה על דופן התא, שמן זרעי קנאביס – המכיל חומצות אמינו ויטמינים וחומצות שומן ייחודיות. כל אלה תורמים ביעילות, להתחדשות מרקם העור ועיכוב תהליכי הזדקנותו.

ה"ליפו-ויט" (30 מ"ל)  מתאים לכל סוגי העור.

הוראות שימוש: על עור פנים לח, לפזר כשתי לחיצות מהסרום ולעסות את עור הפנים עד להספגה.
מומלץ לשימוש יומיומי, בשעת הערב.
ניתן להשיג רק אצל הקוסמטיקאיות המורשות

סרום "ליפו-ויט" של אס אר קוסמטיקס. הסרום במרקם קרמי סמיך, לא שומני ולא נוזלי, 
נמרח בקלות ונספג במהירות.
צילומים: נדיה היבא
ובנימה אישית: בלילה לפני שאני הולכת לישון אני נוהגת לנקות את עור הפנים משאריות איפור, אבק וליכלוך שהעור צבר במשך היום. הפעם השתמשתי לפי ההוראות ב"ליפו ויט" והופתעתי לטובה מהתוצאות היעילות. בעת המריחה הרגשתי מעט עיקצוצים שנעלמו לאחר שניות, הסרום הצליח להחליק ולהעלים את הקמטים והקמטוטים, כתמי העור טושטשו והובהרו ומראה עור הפנים חלק, יפה, נעים וזוהר. הסרום לא שומני, בעל מרקם קרמי סמיך וניתן למריחה בקלות ונספג במהירות.
לאחר השימוש בסרום יכולה להמליץ  לכם שהוא בהחלט יעיל ועושה את העבודה כמובטח. ממליצה לכם להחזיק קבוע על שידת התמרוקים.

"ליפו-ויט" של אס אר קוסמטיקס -  סרום עוצמתי  לפנים שחייבים על שידת התמרוקים
צילום: נדיה היבא
חברת SR Cosmetics היא חברת קוסמטיקה ישראל שנוסדה לפני כ-18 שנים על ידי גורו בריאות העור, שולי רודריג. החברה ידועה בתכשיריה האיכותיים שאינם מתפשרים, הן באיכותם והן במרכיביהם הפעילים ובסטנדרטים המחמירים שלה. בשנים האחרונות פרצה החברה את גבולות הארץ, למדינות אירופה, איטליה, רוסיה, אוקראינה, ארה"ב ועוד.

כל המוצרים האיכותיים והייחודיים עומדים בתקנים המחמירים ביותר, מכילים חומרים פעילים ונבדקים במעבדות מתקדמות כדי להוכיח את יעילותם. כל סדרות התכשירים נושאים תווי תקן של ייצור GMP תקן איכות ISO ורישיונות משרד הבריאות הישראלי והאירופאי. תהליכי הייצור מפוקחים בהקפדה על ידי מחלקת בקרת איכות, אשר שותפים בכל הליך הייצור. התכשירים משלבים בין טיפולי מכון מקצועיים לבין טיפולים מתמשכים כשגרת טיפוח יומית במטרה להשיג עור בריא, יפה וצעיר.

את מוצרי SR Cosmetics ניתן להשיג אצל הקוסמטיקאיות המורשות ,לפרטים נוספים:1-700-700-771
אתר החברה  https://srcosmetics.co.il/he
לדף הפייסבוק  https://www.facebook.com/goldsr10/
לעמוד האינסטגרם  https://www.instagram.com/srcosmetics_israel/

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 8 באוגוסט 2021

חברת "נאוברנד" תשווק בישראל סדרת סוכריות קשות ללא סוכר של המותג: ZERO CANDIES מבית יצרן הסוכריות היווני המוביל LAVDAS

  מהפכה בישראל ובשורה משמחת לאוהבי הסוכריות הקשות ללא סוכר!!!

חברת "נאוברנד" מרחיבה את פעילותה בתחום מוצרי המזון ותשווק בישראל סדרת סוכריות קשות ללא סוכר של המותג: ZERO CANDIES מבית יצרן הסוכריות היווני המוביל LAVDAS.


סדרת הסוכריות החדשה כוללת שלושה טעמים חדשניים של תפוז, מנטה וחמאה, המיוצרים בטכנולוגיה פורצת דרך, המשלבת לראשונה מילוי קרם שוקולד בלגי עשיר, הממלא את הפה בשני טעמים ומרקמים בו זמנית. זאת, לצד ארבעה טעמים נוספים: אייס בלו מרענן, תות חלבי, לימון עם ויטמין סי ואספרסו קרמי. כל הטעמים בסדרה ללא סוכר!

בצילום סוכריות ללא סוכר  ZERO CANDIES צילום אימג ארט חברת נאוברנד
וידוי אישי:  אני מכורה לסוכריות קשות ללא סוכר!!!
יש כאלו שאוהבים ללעוס מסטיקים,  אני אוהבת סוכריות וכל פעם בטעם אחר ומקפידה שיהיו ללא סוכר. הסוכריות עבורי הם   סוג של  צורת הרגעה, שהפה יהיה עסוק כל הזמן. אני נוהגת להחזיק אותם בכל מקום, שתמיד יהיו בהישג יד:  בתיק האישי, במכונית, במטבח, ליד המחשב, ליד שולחן הגיהוץ ובכל פינה בבית. 
עכשיו עם סדרת הסוכריות הקשות ללא סוכר של המותג  ZERO CANDIES עם הטעמים החדשים  שאני כל כך  אוהבת עבורי זאת "חגיגה מושלמת".  כל פעם נהנית מטעם אחר בפה. חייבת לציין שהאריזות נוחות לנשיאה נפתחות ונסגרות בקלות ובעלות עיצוב מרהיב וצבעוני במיוחד. 

נאוברנד בקמפיין לסוכריות ללא סוכר ZERO CANDIES צילום: ליאור קסון 
 הסוכריות מכילות תחליפי סוכר (ISOMALT וסטיביה), אינן מכילות חומרים משמרים ועומדות ברפורמת הסימון התזונתי בכמות הסוכר והשומן הנמוכה.

סוכריות ZERO CANDIES, מביאות בשורה חדשנית והזדמנות צריכה אימפלס יום יומית לקטגוריית הסוכריות הקשות, שעד כה כללה בעיקר סוכריות באריזת שקית לא נוחה לנשיאה. סדרת Zero מגיעה באריזה קומפקטית, אלגנטית הנכנסת בקלות לכל כיס, תיק וליד ידית ההילוכים באוטו.

את מהלך ההשקה ילווה קמפיין פרסום ארצי ברוח המותג ברשתות החברתיות, בדיגיטל ובנקודות המכירה בהשקעה מאסיבית, באמצעות משרד הפרסום דבי ורון, וזאת במטרה לעורר את שוק הסוכריות ללא סוכר, המוערך בכ-30 מיליון ₪ לפנות לקהלים חדשים ולייצר הזדמנויות צריכה חדשות ויום יומיות.


נאוברנד בקמפיין לסוכריות ללא סוכר ZERO CANDIES צילומים ליאור קסון 
רעות וקנין, מנכ"לית "נאוברנד":"כחלק מתפיסת החברה ושאיפתה לעצב מחדש את שוק המזון בישראל, אנחנו מתרגשים להביא בשורה אמיתית לשוק הסוכריות הקשות. הפיתוח החדשני של הסוכריות, גם בהיבט של הטעם וגם בפן הטכני של עיצוב האריזה, ייצר אלטרנטיבה איכותית וישנה את הרגלי צריכת הסוכריות הקשות ללא סוכר בישראל".

את סדרת הסוכריות החדשה ניתן לרכוש בכל רשתות המזון והשיווק המובילות. 
המוצר הינו בעל הכשר של בד"ץ וסטהיים, והרב רלב"ג חלב נכרי (למוצרים החלביים). 
המחיר הסופי יקבע בהתאם להחלטת הרשתות ומחירן ינוע בממוצע בין 7-8 שקלים לאריזה, המכילה 12 סוכריות.


נאוברנד בקמפיין לסוכריות ללא סוכר ZERO CANDIES צילומים ליאור קסון 
אודות: 'נאוברנד' (2017) חברת יבוא צעירה וחדשנית, המנוהלת ע"י בכירים לשעבר בשוק המזון והקמעונאות, המשלבת מקצוענות בלתי מתפשרת לצד חדשנות, יוזמה, פיתוח מוצרים, ביסוס ובניית מותגים. לחברה ניסיון רב בעבודה עם חברות המזון המובילות בארץ ויצרנים מובילים מהעולם.


סדרת סוכריות קשות ללא סוכר של המותג: ZERO CANDIES מבית יצרן הסוכריות היווני המוביל LAVDAS
צילומים: נדיה היבא
ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 5 באוגוסט 2021

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה חדשה

בשורה משמחת לאוהבי הפסטה הטרייה!!!
סדרת מוצרי פסטה טרייה חדשה כובשת את המקררים ברשתות הגדולות. מדובר  בפסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית מחומרי הגלם הטובים ביותר של חברת "פסטה ריקו".

חברת פסטה ריקו, חברה המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית ומשווקת מוצרי המזון מאיטליה בהם רטבים, קמחים, אורז ועוגיות, משיקה סדרת מוצרים חדשה שטרם נראתה ברמתה על המדפים בישראל: פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה בקנה מידה עולמי. 

רביולי של פסטה ריקו -  ריקוטה תרד ברוטב חמאה ומרווה שהכנתי בבית. צילום: נדיה היבא
בצק הרביולי טרי וטעים והמילוי של ריקוטה ותרד מושלם.
הכל חוסל בהתלהבות של בני הבית וכמובן שאלו אם יש עוד.
סדרת המוצרים החדשה כוללת: רביולי במילוי גבינות, רביולי בטטה, רביולי תרד וריקוטה ופלין פטריות פורטבלו וריקוטה בטעם כמהין. סדרת הפסטה הטרייה של פסטה ריקו תשווק לרשתות המזון ברחבי הארץ באמצעות חברת "תנובה" ותלווה במבצעי השקה מיוחדים.

סדרת הפסטה הטרייה החדשה של "פסטה ריקו" הנה פסטה פרמיום, טעימה להפליא ברמה עולמית של פסטה איטלקית, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות. 

מילויי הפסטה מירקות טריים בלבד, גבינות עשירות, ריקוטה 20% עשירה ואיכותית, בטטות מקורמלות, פטריות פורטובלו טריות ועוד. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה המון עמילן, היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה בזמינות ושימושיות ישירות מהמקרר.

לדברי שי אלון, מנכ"ל חברת פסטה ריקו, "אנו שמחים להשיק את סדרת המוצרים החדשה, ברמה ובאיכות שטרם נראו בישראל, להשפיע ולשנות את חוקי המשחק. למדנו כי הצרכן אוהב ומעריך אוכל טוב ומוצרי איכות. בכוונתנו להמשיך לייצר ולהביא מגוון מוצרי איכות מהמטבח האיטלקי, שפונים לקהל הפודי אוהב האיכות".

מנת רביולי נוספת של "פסטה ריקו" שהכנתי בבית: רביולי במילוי גבינות עם רוטב רוזה. צילום: נדיה היבא
שילוב מושלם של רביולי טרי עם גבינות טעימות ורוטב שהשתלב נהדר עם הטעמים.
סדרת המוצרים החדשה כוללת פסטה טרייה ב-4 טעמים נפלאים:

רביולי במילוי גבינות
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי גבינת ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנה. רביולי טעים ועשיר להפליא משביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב רוזה, פסטו, שמנת פטריות וכו'.

רביולי במילוי בטטה
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי בטטה בצורת ריבוע משונן. רביולי עשיר, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב שמנת בטטה, שמנת וגראנה פדנה וכו'.

רביולי תרד וריקוטה
פסטה מצוננת מחיטת דורום במילוי ריקוטה ותרד. רביולי עשיר בגבינת ריקוטה ותרד, טעים להפליא ומשביע, מוכן בקלות במים רותחים ונהדר להגשה עם רוטב עגבניות, שמנת וגראנה פדנה וכו'.

פלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין
פסטה מצוננת מחיטת דורום בצורת כיסונים מאורכים ייחודיים במילוי פטריות פורטובלו, כמהין וגבינת ריקוטה עשירה. בעל טעם וניחוח עשיר ומיוחד של כמהין. הפלין ניתן להכנה במים רותחים בהרתחה קצרה ונהדר להגשה עם רוטב אל אוליו, שמנת גראנה פדנו, רוזה וכו'.
סדרת פסטה פרמיום טרייה של חברת פסטה ריקו צילום אסף אמברם
חברת "פסטה ריקו" מתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית הנושאת את תו האיכות BRONZE DIE, רטבים, קמחים, אורז ועוגיות. פסטה ריקו ידועה בטעם הפסטה המשובח והמיוחד שלה, הטריות, הקמח העשיר בחלבונים והמרקם המעולה, שהפכו אותה לפסטה פרמיום הנמכרת במסעדות שף, במעדניות ובבתי אב בכל רחבי הארץ. בנוסף מייצרת החברה עבור השוק המוסדי והפרטי מגוון רחב של פסטות טריות, כדורי פיצה, רוטבי עגבניות וקינוחים בהם פנקוטה, ועוד.

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 24 ₪ – 27 ₪ לאריזת 330 גרם

להשיג ברשתות שופרסל, יוחננוף, חצי חינם, סופר סופר, סטופ מרקט, פרש מרקט, טיב טעם, יינות ביתן, ויקטורי, ובמגוון חנויות ומכולות בפריסה ארצית.

עמוד פסטה ריקו בפייסבוקhttps://www.facebook.com/PastaRiccoisarel 

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 4 באוגוסט 2021

חברת "מילוטל" משיקה סדרת צ׳יפס קפוא ב-6 סגנונות לשימושים שונים

בשורה משמחת למכורי הצ'יפס (כמוני)!!!

במקררים של הרשתות הגדולות תוכלו למצוא שקיות מעוצבות חברת "מילוטל" שבהן סדרת ציפס קפוא ב-6 סגנונות לשימושים שונים. מטרת החברה להביא ללקוח את חווית הצ׳יפס האיכותי מהמסעדה הביתה ולכן בין מוצרי הצ׳יפס הקפוא של מילוטל ניתן למצוא צ׳יפס קלאסי, צ׳יפס סטייק, צ׳יפס אמריקאי, צ׳יפס זיגזג, צ׳יפס קוביות, צ׳יפס פלחים וסטייק צ'יפס.

מקפיא הצ׳יפס ברשתות הפך בשנים האחרונות לשיגרתי ומשעמם. לתוך הואקום הזה נכנסת מילוטל החדשה עם סדרת מוצרים איכותיים ובריאים, שהופכים את הבישול הביתי לקל ונוח יותר. האריזות החדשות ניתנות לרכישה ברשתות נבחרות.

מילוטל"- סדרת צ׳יפס קפוא ב-6 סגנונות לשימושים שונים. צילום: נדיה היבא
צ'יפס חם וקריספי שהוגש עם גבינה לבנה ופטרוזיליה קצוצה מתובל עם מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
המוצרים החדשים  שתוכלו למצוא במקררים - כל אחד והצ'יפס שהוא אוהב:
  • צ'יפס זיג זג 1.5 ק"ג – מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך זיג זג אהוב על ילדים. אריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ – 19.90 ש״ח.
  • צ'יפס קוביות 1 ק"ג - מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך קוביות קטנות בסגנון ״הום-פרייז״, מעולה לנשנוש. מחיר מומלץ – 13.90 ש״ח.
  • צ'יפס פלחים 1 ק"ג – פלחי תפו״א עם קליפה, מתאים לטיגון ואפייה. מחליף את תוספת התפו״א בתנור, ניתן להוסיף תיבול לפי הטעם. מחיר מומלץ – 13.90 ש״ח.
  • צ'יפס קלאסי משפחתי 800 גרם. מתאים לטיגון ואפייה. הצ׳יפס שכולם אוהבים. מחיר מומלץ – 9.90 ש״ח.
  • צ'יפס קלאסי משפחתי- 1.5 ק"ג אריזה משפחתית במשקל חדש. מחיר מומלץ – 19.90 ש״ח.
  • צ'יפס אמריקאי – 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון מקלות דקים כמו ברשתות המזון המהיר. אריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ – 24.90 ש״ח.
  • צ'יפס סטייק - 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון Wedges טרנדי ונפוץ במסעדות המבורגרים ודיינרים. אריזה משפחתית גדולה. מחיר מומלץ – 19.90 ש״ח.
כשרות לכל מוצרי הצ׳יפס המוקפא: מהדרין "הרב רובין". רבנות מועצה אזורית מטה אשר

מילוטל"- סדרת צ׳יפס קפוא ב-6 סגנונות לשימושים שונים. צילום: נדיה היבא
מילוטל – מהשדה לצלחת
חברת מילוטל הינה יצרנית ומשווקת מובילה של צ׳יפס וירקות קפואים אחרים. החברה, שנוסדה בשנות השמונים של המאה שעברה כחלק ממפעלי מילואות של הקיבוצים והייתה במשך מספר שנים בבעלות קבוצת פישמן, נרכשה בשנת 2018 ע״י ג'אווד אגבריה והושקעו בה כ-15 מליון ש״ח במפעל מחודש. כיום מונה החברה 75 עובדים.

החברה פעילה הן בשוק המוסדי והן בשוק הקמעונאי. בשוק המוסדי החברה מוערכת מאד בקרב שפים מקצועיים ומסעדות איתם היא עובדת בשיתוף פעולה, ועונה על צרכיהם המדוייקים. בשוק הקמעונאי, ברשתות השיווק, שמה לה החברה למטרה להביא את הצ'יפס האהוב מהמסעדות הביתה.

תחת ההנהלה החדשה משנה מילוטל את פניה מחברה תפעולית לחברה שיווקית ששמה לה למטרה להיות חברה מובילה במקצועיות ובחדשנות טכנולוגית בתחום הקפואים ובפרט צ'יפס קפוא. מחלקת המחקר והפיתוח במילוטל מובילה אג׳נדה של פיתוח מוצרים חדשים לשוק הישראלי.

לצד ערכים של איכות, חדשנות ושירותיות, שמה לעצמה מילוטל מטרה לעודד חקלאות ישראלית והקפדה על כל שלב הייצור מהשדה לצלחת. מילוטל בוחרת עם אילו חקלאים לעבוד, מהם זני תפו"א המתאימים ביותר, מתי הכי נכון לאסוף אותם ומה הדרך הנכונה לטפל בהם ולארוז אותם.

מילוטל רואה בחקלאים שלה חלק מצוות המפעל ומשתפת אותם בפיתוחים ובהחלטות למציאת פתרונות ומוצרים המתאימים לצרכי הלקוח.
מילוטל"- סדרת צ׳יפס קפוא ב-6 סגנונות לשימושים שונים. צילום: יחצ
על הבעלים
ג'אווד אגבריה, מנכ"ל ובעלים - נשוי + 5. בעל תואר ראשון בביו-כימיה מאוניברסיטת באר שבע. לאחר הלימודים החל אגבריה לעבוד בחברה המשפחתית אחים ריאד ומונה למנכ"ל החברה. אחרי 20 שנה בתחום היזמות והשקעות כמנכ״ל חברת ריגומס ומנכ״ל באחירם ריאד, רוח היזמות וחשיבה על עתיד המזון הבריא הביאה אותו להקים בשנת 2004 את חברת RJM תעשיות מזון, שעסקה בתחילה בייצור טחינה ובשנים האחרונות התפתחה לייצור מוצרים נוספים. בשנת 2018 רכש אגבריה את מפעל מילוטל במטרה להתרחב כתעשיין באזור הצפון. כיום, ילדיו של ג׳אווד השתלבו במגוון תפקידים והיום הם חלק מצוות ההנהלה שמוביל את החברה אל העתיד.

סיפור על אדמה ורב תרבותיות
סיפורה של מילוטל שזור בסיפורו של הגליל, על אנשיו החמים והמנעד התרבותי שמרכיב אותו, ועל האדמה החקלאית והפורה שהיוותה כר להתפתחות תעשיות ישראליות רבות.

בקניית המפעל קסמה לג׳וואד ההזדמנות העסקית והאתגר המקצועי, אך יותר מכך – החיבור של מפעל מילוטל לאדמה, לחקלאים ולתושבי הגליל היווה מוקד משיכה ערכי עבורו.

בקניית המפעל דאג ג׳וואד להמשך פרנסתם של כ- 100 עובדים ומשפחות מרחבי הגליל, הבאים מפסיפס תרבותי מגוון – יהודים, ערבים, דרוזים, נוצרים ובדואים. גם בימים אלה, כמו בעבר, פועלים כולם כמשפחה אחת מלוכדת שבראשה שדרה ניהולית עם ערכי סטארט-אפ ורוח יזמית שמחלחלת לכל עובדי המפעל.

כהמשך ישיר לחיבור זה, מחזקים במפעל את הקשר האישי עם החקלאים והמגדלים בכל הארץ, מקפידים על בחירת זני היבול הטובים ביותר, מפתחים תהליכי גידול אקולוגיים וברי-קיימא, ומתחייבים לבסס תמיד את התוצרת על גידול ישראלי בלבד.

"מילוטל" - צ'יפס חם וקריספי שהוגש עם גבינה לבנה ופטרוזיליה קצוצה מתובל עם מלח,
פלפל שחור ופפריקה מתוקה. הקערה חוסלה עד תום צילום: נדיה היבא

צ'יפס של חברת מילוטל - חתוך בצורה אסתטית ונעים לעין, הוגש חם, טעים, פריך ולא שומני
שאי אפשר להפסיק לנשנש. צילום: נדיה היבא
ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 1 באוגוסט 2021

"סוגת" משיקה קמח כוסמין תופח, מתכון להכנת עוגיית שוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם ומגוון פעילויות אינטראקטיביות באתר

להיט חדש על המדפים של חברת "סוגת" - קמח כוסמין תופח עדין ואוורירי בתוספת חומרי התפחה. מעכשיו, אין צורך להוסיף אבקת אפייה עם קמח כוסמין המושלם לאפיית מגוון מאפים טעימים ובריאים יותר ממש כמו המקצוענים (הבת שלי אומרת: "כמו הגדולים"...).

לאור הצלחת הקמח התופח הרגיל המאוד מוצלח שאיתו אופים בקלי קלות גם אלה  ש"פוחדים ונרתעים להכין בצק משמרים, "סוגת" מרחיבה את סדרת הקמחים הייעודיים לאפייה עם קמח נוסף חדש – "קמח כוסמין תופח", שהינו  פתרון  מושלם להכנה מהירה ונוחה של מאפים עם קמח שמכיל חומרי התפחה ולראשונה גם עם היתרונות של הכוסמין. 

עוגיית השוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם. צילום- אפרת ליכטנשטט, 
הקמח החדש אינו מכיל מוצרים מן החי ונבדק בקפידה על ידי השף והאופה המוביל ארז קומרובסקי. קמח הכוסמין מתאים לאפיית לחמניות, לחמים בתבנית, לפיתות, עוגיות ולבצקי פאי ומעניק למאפים טעם עדין עם גוון אגוזי קל ובעל מתקתקות עדינה.

הכוסמין הינו צמח ממשפחת הדגנים שאליו משתייכת גם חיטת הלחם, אשר נחשב לדגן עתיק המייחסים לו תכונות בריאותיות וטובות, ובשל כך הביקוש שלו הולך וגובר עם השנים.  הכוסמין גדל במקומות קרירים יחסית באירופה ומשך תקופת הגידול שלו ארוכה משל החיטה. עקב תקופת ההבשלה הארוכה ותנאי גידולו בשדה, לדגן זה תכונות מיוחדות הבאות לידי ביטוי בכמות חלבון וגלוטן גבוהות. הרכב החלבונים המרכיבים את גלוטן הכוסמין שונה מזה של החיטה. בכוסמין יש פחות גלוטנין ויותר גלאדין, דבר ההופך את הבצק שנוצר מקמח זה לפלסטי יותר.

סדרת הקמחים של סוגת מאפשרת התאמה מיטבית של סוג הקמח למאפה, לתוצאות אפייה מדויקות, טעימות ובעלות מרקם מושלם, ממש כמו של המקצוענים. הסדרה הינה פרי פיתוח פעולה של חברת סוגת עם טחנות שטיבל והשף-אופה המוביל ארז קומרובסקי, שעמלו יחד על פיתוח ההרכבים המדוייקים של הקמחים.

עוגיית השוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם. צילום- אפרת ליכטנשטט, 
הקמח החדש יושק במסגרת "הקייטנה של סוגת", אשר חוזרת ובגדול לאחר הצלחתה בקיץ ובחגים. 
השנה תעסוק הקייטנה בקטניות, אשר מזוהות עם המותג ומעשירות את התפריט המשפחתי. 

במשך שבוע שלם בתחילת אוגוסט, יוכלו הילדים וההורים להשתתף בפעילויות אינטראקטיביות שונות במסגרת קייטנת הקטניות של סוגת, מבלי לצאת מהמזגן. 

בין התאריכים 1-12.8.2021 יעלו לעמוד הפייסבוק של סוגת מגוון פעילויות מהנות. על סדר היום: 
משחקי חשיבה לכל המשפחה, מתכונים שילדים הכי אוהבים להכין ולאכול עם קטניות, דפי צביעה של קטניות להדפסה, ולקינוח: פעילות טעימה לקטנטנים! הקייטנה תסתיים בפעילות גולשים, בה על ההורים לספר על המתכון שילדיהם הכי אוהבים להכין והמתכון הכי מקורי (ומזין) יזכה בפרס משפחתי מפנק 

לדוגמא: באחד הימים בקייטנה, נלמד להכין עוגיית השוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם, לפי מתכון אפרת ליכטנשטט, מתכונאית ובעלת הבלוג "אז מה את עושה כל היום".

לעמוד הפייסבוק של סוגת ולפעילויות שלא תרצו להחמיץ עם הילדים: https://www.facebook.com/SugatIsrael/

עוגיית השוקולד צ׳יפס הכי גדולה בעולם. צילום- אפרת ליכטנשטט,
בהצלחה בסדנאות !

קמח כוסמין תופח של סוגת. צילום באדיבות סוגת
אריזות הקמח שוקלות 1 קילוגרם, הן בעלות כשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ וישווקו בכל רשתות השיווק, המינימרקטים והמכולות ברחבי הארץ.

סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת והמפעל משתרע על פני כ-100 דונם בקרית גת. לסוגת מגוון רחב של מוצרים, החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד לקמח, תבשילים אישיים, פתיתים ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר, לאורך כל הדרך מהשדה ועד לצלחת.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 31 ביולי 2021

חדש מבית סנו - סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס

חברת סנו משיקה מוצר חדש נוסף בסדרת סנו JET+ המוצלחת והריחנית : מתז לניקוי כללי והשמדת חיידקים בתוספת שמן עץ התה ובניחוח אקליפטוס מרענן

סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה מנקה, מחטא וקוטל 99.9% מהחיידקים, מבריק משטחים ומתאים למגוון אביזרים. מותיר ניחוח מרענן של אקליפטוס.

חדש  מבית סנו - סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס. צילום: נדיה היבא

באופן אישי מאוד חשוב לי שחומר הניקוי שבו אני מנקה, יעשה את העבודה ללא מאמץ, ואני מאוד אוהבת שחומר הניקוי משאיר אחריו ניחוח נעים לאורך זמן בחלל חדרי הבית וברק במשטחים שניקיתי. את כל התכונות האלה מצאתי במתז של סנו ג'ט פלוס החדש.

לאחר מספר התזות של סנו ג'ט פלוס, ללא מאמץ בחדר השירותים והאמבטיה, הכיורים, השיש, הברזים, האסלה כולל המראות, נוקו  ואף עברו חיטוי בקלות,  הכל הבריק יותר מתמיד ובחלל התפשט ריח נהדר של שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס שהשאיר במקום תחושת ניקיון ואווירה נעימה.

ממליצה גם לכם לנסות את סנו ג'ט פלוס שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס המצויין ותהנו גם אתם.

לשמן עץ התה יש תכונות חיטוי חזקות שיכולות להרוג חיידקים ולחטא משטחים . סנו ג'ט פלוס עץ התה מתווסף לסדרת "סנו ג'ט פלוס" המצליחה, הכוללת מוצרים לניקוי כללי והברקה בתוספת חומץ ובתוספת אבקת סודה.

סנו ג'ט פלוס שמן עץ הזית בניחוח אקליפטוס. צילום: נדיה היבא

סנו ג'ט פלוס ג'ל בתוספת שמן עץ התה בניחוח אקליפטוס – 750 מ"ל.

מחיר מומלץ לצרכן – 9.90 ש"ח (לפי אתר זאפ)

להשיג ברשתות השיווק


חברת סנו התחדשה באתר ובו טיפים ומידע על מוצרים, שימוש נכון והדרכה בעולמות התוכן.
למידע נוסף היכנסו לאתר www.sano.co.il
ולפייסבוק https://www.facebook.com/sano.co.il/


ערכה וצלמה : נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"תבואות" משיקה סדרת טחינות גולמיות אורגניות בבקבוק לחיץ

לאוהבי ומכורי הטחינה שביננו: להיטים חדשים על המדף של חברת "תבואות" - שאתם חייבים להחזיק קבוע במזווה של הבית. 

  • בבקבוק לחיץ – טחינה משומשום אתיופי וטחינה עם שום,
  • ובמיכל – טחינה משומשום אתיופי מלא וטחינה משומשום אתיופי.
הטחינות מיוצרות מזרעי שומשום אורגני שגודלו ללא חומרי הדברה, דשנים כימיים או רעלים.
הטחינות עשויות משומשום אורגני 100% והן חגיגה אמיתית לכל חובבי הטחינה, שכן הן מתאימות ל... בעצם להכל: סלט, בשר, עוף, איטריות, אורז, ירקות, סלטים, דג, חביתה, מאפים, לחם, טוסט ואפילו לקינוחים – כשהן מעורבבות עם סילאן, דבש, מייפל, קינמון וכדומה.

הבקבוקים הלחיצים כוללים מכסה סיליקון איכותי המאפשר להוסיף למזונכם טחינה גולמית באופן אסתטי והיגייני, בלי ללכלך ובלי לטפטף על השיש... הטחינות במיכל עם המכסה מיועדות למי שרוצים להכין טחינה ביתית שמתובלת בדיוק לטעמם.

תבואות - סדרת טחינות אורגניות. צילום - אייל גרניט
הסדרה כוללת:
  • טחינה אורגנית משומשום אתיופי: עשויה מ- 100% שומשום אורגני. מוצעת בבקבוק לחיץ במשקל 300 גרם, ובמיכל - במשקל 500 גרם או 1 ק"ג
  • טחינה אורגנית עם שום: עשויה מ- 97% שומשום אורגני ו-3% אבקת שום אורגנית. מוצעת בבקבוק לחיץ במשקל 300 גרם
  • טחינה אורגנית משומשום אתיופי מלא: עשויה מ- 100% שומשום אתיופי מלא - זרעי שומשום שלמים עם קליפתם. מוצעת במיכל במשקל 500 גרם או 1 ק"ג

טחינה היא מחית של זרעי שומשום, והיא אהובה מאוד במזרח התיכון, צפון אפריקה, אגן הים התיכון, מזרח אפריקה ואזורים מסוימים בסין. טחינה גולמית כוללת הן טחינה מלאה – העשויה מזרעי שומשום שלמים שנטחנו עם קליפתם, והן טחינה רגילה – העשויה מזרעי שומשום קלופים. 

תבואות - טחינות אורגניות חדשות בבקבוק לחיץ.  צילום - אייל גרניט
הטחינה נחשבת למזון בריא ומומלץ: היא עתירה בשומן בלתי רווי, חלבון, סידן, מינרלים שונים והיא דלה בפחמימות. 
הטחינות הגולמיות של תבואות מכילות רק 3- 9 פחמימות ל-100 גרם. טחינה מוכנה (המעורבבת עם מים) מכילה רק 1.5 – 3.5 פחמימות ל-100 גרם.

כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל, בד"ץ העדה החרדית, בד"צ בית יוסף.

ובנימה אישית: אצלנו בבית יש קבוע על השולחן בכל ארוחה מספר סלטים וביניהם יש גם  טחינה (חובה), ולא משנה אילו מנות מוגשות בארוחה, ולכן אני מחזיקה קבוע  במזווה טחינה גולמית, שמכינים מספר דקות לפני תחילת הארוחה.
את הטחינה אני מכינה עם: מים קרים, מיץ מחצי לימון טרי, שום טרי כתוש, מלח, פלפל שחור, כוסברה/פטרוזיליה קצוצה ומערבבת היטב עד לקבלת סמיכות רצוייה. לפעמים מוסיפה גם פפריקה אדומה כדי לגוון את הטעם, מי שאוהב אפשר להוסיף כמון, אבל לא חובה.
כשאני מבשלת סלק, אני נוהגת לשמור את הנוזלים שיש להם צבע אדום ארגמן נהדר, ומשתמשת בהם  להכנת טחינה, שהופך אותה  לצבע ורוד נהדר וגם מעשיר אותה בטעמים. 

על מצע טחינה מונחת  בנחת כרובית אפוייה בתנור עם מלח, פלפל שחור ושמן זית 
ומעל פטרוזיליה קצוצה עם טפטופי טחינה. צילום: נדיה היבא

מחירים מומלצים לצרכן:
  • טחינה בבקבוק לחיץ במשקל של 300 גרם: 13.90 ש"ח. 
  • טחינה במיכל במשקל 500 גרם: 14.90 ש"ח. 
  • טחינה במשקל 1 ק"ג: 29.90 ש"ח.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"נפטון" מציגה רוטב שזיפים לבישול, הקפצה, כמרינדה וכמטבל ומתכון להכנת טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט וירקות

להיט חדש על המדפים של  "נפטון" - רוטב שזיפים נהדר ומשפר טעמים  של כל מנה שתכינו. הרוטב בטעמם מתקתק ועם זאת גם פיקנטי ומתאים להכנת כריכים, לתיבול מוקפצים, להכנת סטייק מינוט, חזה עוף במחבת או בתנור , בשר (נהדר בתנור עם שזיפים, אגוזים ופירות יבשים) , דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד.

הרוטב המיוחד מכיל בין השאר שזיפים, תבלינים, ירקות מיובשים, חומץ וסוכר והוא ללא תוספת של חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית. 
יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.

מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח 
מגיעה באריזת בקבוק של 380 גרם
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של נפטון.
צילום מנה – freepik
מתכון להכנת טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של "נפטון"
המתכון באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים (להכפיל כמויות לפי מספר האנשים):
4 טורטיות
2 סטייקים אנטריקוט בעובי 1 ס"מ כל אחד (כ-200 גרם מינימום כל סטייק)
פלפל שחור גרוס של "נפטון"
רוטב שזיפים של "נפטון"
מלח ים גס
שמן זית
עלי חסה, שטופים ומנוגבים
1 – 2 מלפפון ירוק, פרוסים דק
1 – 2 עגבניות, פרוסות דק

להגשה: כוסות זכוכית צרות וגבוהות

אופן ההכנה:
  • לשמן את הסטייקים בשמן זית מכל צד.
  • לחמם היטב פלנצ'ה (מחבת פסים). רק כשהיא חמה – להניח עליה את הסטייק ומייד לפזר עליו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • להפוך לצד השני אך ורק כאשר רואים על האנטריקוט טיפות אדמדמות. לזרות גם בצד הזה מעט מלח ופלפל.
  • לכשמופיעות טיפות גם בצד זה – הסטייק מוכן בדרגת מדיום – מדיום וול (ככל שמחכים יותר זמן ויש יותר טיפות ונוזלים, כך גם עולה מידת העשייה של הסטייק. מומלץ לא להגיע לדרגת וול דאן כי הסטייק מאבד את עסיסיותו).
  • להוציא את הסטייק ולהניח על משטח – רצוי מעץ (עץ שומר על החום של הסטייק הכי נכון, בלי ליבש אותו).
  • חובה לחכות 5 דקות לפני שמגישים את הסטייק או חותכים אותו, כי אם עושים זאת קודם, הוא מתייבש. אך ורק אחרי 5 דקות - לחתוך אותו לרצועות.
  • בינתיים, בזמן שהסטייק נח, מחממים טורטיות במחבת (או במיקרו – כ-30 שניות).
  • לרפד את השליש התחתון של הטורטייה בעלי חסה, רצועות מלפפון ופרוסות עגבנייה
  • להוסיף מעל את רצועות האנטרקוט ולתבל ברוטב שזיפים. להדק ולגלגל, ולהניח בתוך כוס גבוהה.
הערות: ** רצוי להשתמש בפלנצ'ה (מחבת פסים) - כי היא צורבת נכון את הסטייק
          ** יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעתיים (!) לפני ההכנה! על הבשר להיות בטמפרטורת החדר כאשר צורבים אותו

ב ת א ב ו ן!!!

נפטון - רוטב שזיפים. צילום - סטודיו X
"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים איכותיים וטעימים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...