יום ראשון, 27 ביוני 2021

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון

 רשת הקצביות "מעדני גורמה" השיקה לאחרונה את "קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון, עם הרבה בלונים, מוזיקה טובה שמחה, הרבה אלכוהול ואוכל מצויין. רשת השיפודיות החדשה מבוססת על איכות הבשר הגבוהה של "מעדני גורמה" במחירים מאד אטרקטיביים לצרכן.

הסניף הראשון הושק  ברחוב גבעתי 1 בראשל"צ , גודל הסניף 150 מ"ר והושקעו בו 1.5 מיליון ₪. במהלך שנת 2021 יפתחו עוד כ-3 סניפים ברחבי הארץ.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
ב"קלרה" יוגשו מגוון רחב מאוד של בשרים. לצד המנות המוכרות כמו שיפוד פרגית, קבב ביתי, נקניקיות מרגז על הגריל, תמצאו גם כמה הפתעות מיוחדות כמו לדוגמא: דואטים של שיפודי אנטריקוט עם שקדי עגל, שיפודי פילה עם פרגיות וגם את "השווארמה של קלרה" העשויה מפרגית עסיסית עם תבלין שווארמה ביתי. את כל המנות ניתן יהיה לקבל בפיתה, בלאפה, או בצלחת.

המבקרים בסניפים והרוכשים דרך האתר יוכלו ליהנות משפע של מנות ראשונות, סלטים, ארוחות עסקיות וחבילות וקומבינציות משתלמות במיוחד לזוג, למשפחה ולחברים.

קלרה, שיפודיה מבית מעדני גורמה, צילום דרור עינב 

קלרה, שיפודיה מבית מעדני גורמה, צילום דרור עינב 
את מסעדת השיפודים הראשונה של קלרה ניתן יהיה למצוא בראשון לציון ברחוב גבעתי 1, או לרכוש דרך האתר WWW.KLARAONLINE.CO.IL  שיעלה לאוויר במהלך חודש יוני. 

לרגל ההשקה, במהלך חודש יוני, תוכלו גם לרכוש את המנות של קלרה דרך תן ביס, וולט, סיבוס ומשלוחה.

המקום כשר. בואו לפתוח שולחן רעבים!!!

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
מנות מפנקות, חמות וטריות כמו בבית

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
טעמתי פרגיות בפיתה שהיו טריות ואיכותיות בטעמם,  עשויות היטב ומתובלות בדיוק כמו שאני אוהבת.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
טעמתי גם נקניקיות מרגז מבשר בקר, טעימות ועסיסיות בחריפות עדינה, עם טחינה  טעימה וטרייה
בסמיכות מצויינת שהוכנה במקום.
על רשת "מעדני גורמה"
מעדני גורמה הינה רשת קצביות משפחתית, שהוקמה ב- 1972 וכיום מונה למעלה מ- 100 קצביות הפזורות בכל רחבי הארץ, ביניהם 7 קצביות-בית של "מעדני גורמה" ועוד למעלה מ- 100 קצביות במודל של חנות בתוך חנות ברשתות מזון נבחרות.

ב“מעדני גורמה” מייבאים באופן עצמאי את מירב הבשרים מארגנטינה ומאירופה תוך דגש על בחירת זני בקר איכותיים כמו האנגוס והפידלוט והנגשתם לצרכן במחירים נוחים. ההתמחות והניסיון רב השנים של בעלי החברה באים לידי ביטוי גם דרך המיון הקפדני, בחיתוך נכון, בניקיון, בקיצוב של נתחי הבשר ובנוסף גם במגוון עשיר של מוצרים ובפיתוח מוצרים ייחודיים. זאת לצד מקצועיות, ניקיון, כשרות ויחס אישי.

"קלרה" - מסעדת שיפודים מבית טוב בראשון לציון. צילום: נדיה היבא
המקום כשר, ממליצה להגיעה ולפתוח שולחן עם כל המשפחה כשאתם רעבים!!!

לרשת סדרה ייחודית ופופולרית שפיתחה, של מוצרים להכנה ״על האש״ בטעם ביתי הכוללת מגוון רחב של המבורגרים, קציצות, קבבים נקניקיות שיפודים ועוד.

לרשת ״מעדני גורמה״ כ-35 חנויות דגים במודל של חנות בתוך חנות ברשתות מזון נבחרות ו- 2 חנויות דגים עצמאיות.

לאתר החברה - https://www.gorme.co.il/

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "תבואות" משיקה רסק עגבניות אורגני מאיטליה

 חדש על המדף בישראל!!!

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה רסק עגבניות אורגני מאיטליה - ללא תוספת סוכר, מלח או חומרים משמרים.

רסק העגבניות מתאים להעשרה ולשדרוג של מגוון מאכלים ורטבים ובהם שקשוקה, רוטב לפיצה או פסטה, ממולאים, קטניות, מרקים, תוספות ועוד.

הרסק של "תבואות" מיוצר באיטליה מעגבניות אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה,, דשנים כימיים או הנדסה גנטית. הרסק מוצע בקופסה קומפקטית ונוחה לשימוש במשקל 70 גרם - כך שרוב הסיכויים הם שלא תצטרכו לאחסן שארית במקרר.

צילום: נדיה היבא
את שקשוקה הביתית הכנתי  עם רסק עגבניות אורגני של חברת "תבואות".
שימו לב לצבע האדום הנהדר שנוצר מרסק העגבניות  האיכותי המשובח (לא הוספתי פפריקה), הרוטב יצא סמיך וטעים מאוד כמו שכל בני המשפחה מאוד  אוהבים, ולא הייתה בו חמיצות כמו ברסק עגבניות ממותג אחר. חייבת לציין שהכל חוסל וגם ביקשו שהכין עוד.

רסק או רכז עגבניות מיוצר מעגבניות בשלות ועם זאת קשות, והוא משמש כמרכיב המתכונים שונים. מדובר במעין משחה סמיכה בצבע אדום כהה, המיוצרת בשתי רמות של ריכוז: BX22  ו-BX28.  

BX  הוא קיצור המילה בריקס, שמשמעותה אחוז החומר היבש/מוצקי העגבנייה בנוזל. באופן כללי, הרסק המרוכז יותר מתאים יותר למרקים ולקדירות, ואילו המרוכז פחות מתאים לרטבים ולבישול קצר יותר. הרסק האורגני של תבואות בריכוז של BX22.

חברת "תבואות" משיקה רסק עגבניות אורגני מאיטליה. צילום: אייל גרניט

כשרות: פרווה, בד"צ מהדרין מילאנו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 2.5 ש"ח לקופסה במשקל 70 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "תומר" משיקה סדרה של אורז: תאילנדי, פרסי ויסמין ומתכון להכנת אורז עם טנזיה

חברת "תומר", המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון (משנת 1983), משיקה סדרה איכותית של אורז: אורז פרסי, אורז תאילנדי ואורז יסמין.

כל אחד מסוגי האורז נהדר בפני עצמו ונהדר כתוספת חמה או קרה, כפשטידה, כסלט, בממולאים, ארנצ'יני ואפילו כקינוח. "תומר" מציע מתכון לאורז יסמין עם טנזיה - איך אתם אוהבים את האורז שלכם ואיזו מנה תכינו אתם מכל סוג של אורז?

אורז לבן עם תבשיל בשר בקר ושעועית לבנה. צילום: נדיה היבא
 אני נוהגת לגוון כשאני מכינה אורז, גם חשוב אם אני רוצה אורז "חגיגי"  או אורז לבן רגיל לאמצע השבוע. סוגי האורז שאני נוהגת להכין ומאוד אוהבים בבית הם: אורז עם איטריות דקות, אורז עם גזר ונתחי פרגיות (הכל בסיר אחד סוג של אושפלו), אורז עם אפונה ושמיר (להיט בבית, מכינה תמיד כמות כפולה) , אורז עם גרגרי חומוס וכוסברה, אורז לבן אחד אחד, אורז עם בצל מטוגן ועדשים (מג'דרה)  אורז עם בצל ופיטריות טריות, אורז לבן עם תוספת בצל מטוגן שקדים, צימוקים, פיסטוקים ושומשום (אורז חגיגי לחגים) וכמובן חובה אורז עם ממולאים שונים, ועוד ועוד.

הסדרה החדשה של "תומר" מציעה שלושה סוגי אורז אהובים במיוחד בישראל, המתאימים למגוון מתכונים:
  •  אורז פרסי - גרגרים לבנים וארוכים וטעמם עדין. נחשב לאורז יציב וחזק שאינו נוטה להישבר ולכן יותר "בטוח". יוצא "אחד אחד"
  •  אורז יסמין - גרגירים ארוכים ולבנים בטעם אגוזי המזכיר את האורז הבסמטי, אך בהשוואה אליו הוא יותר רך ומכיל פחות עמילן
  •  אורז תאילנדי - גרגירים ארוכים מאוד בטעם עדין. מתאים למוקפצים ולאורז עם רוטב בשלל טעמים. האורז הנפוץ בתאילנד.
אורז תאילנדי ואורז יסמין של חברת "תומר" . צילום: נדיה היבא
אורז הוא הגידול הרביעי בתפוצתו בעולם. מדובר בדגן נטול גלוטן המשמש כמזון עיקרי של למעלה ממחצית אוכלוסיית העולם. ניתן לגדלו כמעט בכל מקום אך הוא מצריך עבודה רבה והרבה מים. הוא תורבת לראשונה בסין ובהודו. מהודו, התפשט גידולו לאפריקה, בה מגדלים אורז מזה כ-3,500 שנים. עדויות לגידול אורז בארץ ישראל - סביב הכנרת ואגם החולה - קיימות החל מהתקופה ההלניסטית, והאורז מוזכר בין מיני הדגן והקטניות.

קיימים כמה סוגי אורז, אותם נהוג לסווג לפי צורת הגרגר: אורז ארוך, בינוני או אורז עגול/קצר. הארוך (למשל בסמטי, יסמין ופרסי) הוא אורז פחות דביק, משום שהגרגר מכיל פחות עמילן מהסוגים העגולים (למשל אורז לסושי או לריזוטו). זו גם הסיבה בגללה מומלץ להשתמש באורז עגול לסושי (כי רוצים שהאורז "יידבק"). אם רוצים אורז "אחד אחד" – יש להעדיף את אחד מסוגי האורז הארוך.

אורז אפשר להכין בסיר עם מכסה, בתנור או במיקרוגל. בכל אחד מסוגי ההכנה יש להקפיד להשאיר את הכלי/הסיר מכוסה לפחות עוד 5 דקות, כדי שהאורז ימשיך להתבשל עם האדים שנוצרו בכלי.

מחיר: 8.90 – 10.90 ש"ח לאריזה במשקל 1 ק"ג.
כשרות: פרווה, בד"ץ מהדרין הרב רובין.
להשיג ברשתות השיווק ובמכולות.
צילום - FREEPIK אורז עם טנזניה
מתכון להכנת אורז יסמין עם טנזיה - בצל מקורמל, פירות יבשים, סילאן ויין
באדיבות המתכונאית אריקה לוי, וחברת "תומר"

מצרכים:
לאורז
3 כוסות אורז יסמין של "תומר"
5 כוסות מים רותחים
1/4 כוס שמן זית
1.5 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 – 1/2 כפית פפריקה חריפה

לטנזיה
4 כפות שמן זית
2 בצלים גדולים, פרוסים דק
100 גרם שקדים פרוסים/צנוברים, קלויים קלות במחבת יבשה
1/2 כוס יין לבן חצי יבש או יבש
1/4 כוס סילאן של "תומר"
1/2 כפית פלפל שחור
8 שיני שום, פרוסים דק
3/4 כוס פירות יבשים, מגולענים (משמש/שזיף/צימוקים)
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה:
אורז
  • לטגן אורז בשמן עד שכמעט חצי מהם מלבינים. להוסיף את המים הרותחים, מלח ותבלינים ולערבב. לטעום את המים המתובלים ולוודא שהם מעט מלוחים. אם חסר מלח – להוסיף
  • להביא לרתיחה, לכסות ולהעביר לאש הכי נמוכה, למשך 15 דקות. לכבות ולהשאיר את הסיר מכוסה עוד 10 דקות. להסיר את המכסה ולאוורר את האורז בעזרת מזלג. לכסות שוב, כדי לשמור את החום
טנזיה
  • לחמם מחבת. כשהיא חמה, להוסיף שמן. 
  • לטגן בצל להזהבה. להוסיף שום ולערבב. להוסיף יין, סילאן, פירות יבשים, מלח ופלפל. לערבב ולבשל עד שהנוזלים נעלמים.
הגשה: להניח את האורז בקערת הגשה ולפזר מעל את הטנזיה ושקדים/צנוברים.

חברת "תומר" משיקה סדרה של אורז: תאילנדי, פרסי ויסמין . צילום: עידו קימלוב
חברת "תומר יבוא ושיווק מוצרי מזון" (משנת 1983), מייבאת ומשווקת מאות מוצרי מזון איכותיים ומקוריים ובהם מבחר גדול של מותגים מהעולם: קוסקוס DARI ממרוקו, נקטרים ומיצים 100% פרי של RAUCH מאוסטריה, Fruitango – קונפיטורות ומעדני פרי מבולגריה, פסטה REGGIA מאיטליה, MEXIFOODS – טורטיות ממקסיקו, תה של AHMAD TEA מאנגליה, טונה Caprimar מספרד ועוד. החברה משווקת גם את מותג "תומר" שבבעלותה ועוד מגוון מותגים ישראליים ובהם לחמי, גלעם ועוד. מוצרי החברה משווקים בשוק הקמעונאי והמוסדי.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 26 ביוני 2021

"סופר פאדג'יו" הגיע לישראל – סוכריות טופי ממרכיבים טבעוניים ואורגניים בלבד

חדש על המדפים בישראל:
סוכריות "סופר פאדג'יו" – סוכריות טופי טבעוניות ואורגניות, רכות וטעימות, מרכיבים אמיתיים בלבד. 

הסוכריות המעולות מוצעות בחמישה טעמים נהדרים: בננה, טופי, ג'ינג'ר, קקאו וקוקוס. Super Fudgio מיובאות מאירופה בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

 "סופר פאדג'יו"  הגיע לישראל – סוכריות טופי ממרכיבים טבעוניים ואורגניים בלבד. צילום: נדיה היבא
הסוכריות מבוססות על מרכיבים טבעיים ואורגניים בלבד ובהם: קרם וסוכר קוקוס, סירופ אורז, גאם ערביק וחלבון מגרעיני חמנייה. הסוכריות נקיות מגלוטן, שמן דקלים, תוספת סוכר לבן, סירופ פרוקטוז, צבעים מלאכותיים, טעמים מלאכותיים, משפרים למיניהם או חומרים משמרים. כל הרכיבים אורגניים, ללא חשש לחומרי הדברה, רעלים או הנדסה גנטית. 

כשמתחשק משהו מתוק בפה, עדיף ואף רצוי לדעת מה אנחנו אוכלים או מה אנו נותנים לילדים, לא?

כל סוכריה עטופה בנייר, כך שאין חשש שהיא תימרח, תידבק או תלכלך. בכל אריזה 150 גרם של עונג מתוק, מרכיבים אמיתיים בלבד.

 "סופר פאדג'יו"  הגיע לישראל – סוכריות טופי ממרכיבים טבעוניים ואורגניים בלבד. צילום: נדיה היבא
כשרות: פרווה, בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 21.90 ש"ח לאריזה במשקל 150 גרם.
להשיג בחנויות טבע, תבלינים, מזון בריאות ורשתות המזון המתמחות.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 24 ביוני 2021

חברת לבנדר קוסמטיקה טבעית מתרחבת ופותחת מרכז מבקרים ייחודי

חברת לבנדר -קוסמטיקה טבעית, בבעלות עידו משעל וטלי מצליח ,מתרחבת ופותחת בימים אלו מתחם ייחודי, בפרדס חנה -כרכור, המציג דרך חיים טבעית ובריאה הן בתחום הקוסמטיקה והן בתחום הקולינארי.

המתחם כולל את חנות המפעל , מרכז המבקרים ואת בית קפה נעורים . השילוב בין הגורמים תוכנן כך שבמקום תיווצר אווירה טובה ונינוחה, סינרגיה רוויה בשלווה ובנועם - קולינריה וקוסמטיקה .
חברת  לבנדר קוסמטיקה טבעית מתרחבת ופותחת מרכז מבקרים ייחודי. צילום: נדיה היבא
טלי מצליח ועידו משעל מספרים  על תחילת דרכם  בהכנת מוצרי לבנדר, ועד כמה חשוב להשתמש במוצרים טבעיים.
בוקר אחד בשבוע שעבר, נסעתי לבקר במפעל הקוסמטיקה הטבעית לוונדר שממוקם בפרדס חנה-כרכור, המייצרת בעבודת יד מוקפדת ומחומרים טבעיים ואורגניים מוצרי קוסמטיקה טבעית והינם מהיחידים בארץ.

החברה מפתחת, מייצרת ומשווקת מוצרי קוסמטיקה 100% טבעיים. המוצרים של לבנדר ידידותיים לאדם ולסביבה 
ומיוצרים מחומרי גלם משובחים מכל העולם ובעיקר מישראל,  כל המוצרים מיוצרים בעבודת יד מוקפדת ישראלית מקומית, עם שמן זית ישראלי ובאישור משרד הבריאות ובפיקוח מכון התקנים.


כאן תמצאו מגוון רחב של שמנים אתריים, מוצרי טיפוח לעור הפנים הכוללים: קרם פנים טבעי, קרם פנים לעור יבש וקרם פנים לעור שמן, ואנטי אייג'ינג,  מוצרים לשיער, מוצרי טיפוח לגוף הכוללים:  קרם גוף טבעי, קרם ידיים טבעי ופילינג טבעי, מוצרים טבעיים לתינוקות, מוצרי טיפוח טבעיים לגבר, קרם הגנה טבעי, דוחה יתושים, משחת שיניים וגם מארזי מתנות לאירועים שונים.  

חברת  לבנדר קוסמטיקה טבעית מתרחבת ופותחת מרכז מבקרים ייחודי. צילום: נדיה היבא
טלי מצליח ואנוכי בחנות יפייפייה ועם ריחות נפלאים באוויר.
בנוסף מקיימת החברה במתחם הייחודי הרצאות וסדנאות לקוסמטיקה טבעית בהם מכינים קרמים עם ריחות אישיים שכל אחד אוהב ואירועים מיוחדים .

טלי מצליח ועידו משאל שהינם בני זוג והורים ל-4 ילדים, התחלו לייצר בבית סבונים מוצקים ונוזליים וקרמיים לשימוש עצמי. וכשהיו מרוצים מהתוצאות נתנו לחברים במתנה מוצרים. ולהפתעתם החברים חזרו עם בשורה שהמוצרים פתרו לילדים בעיות של אסטמה של העור ובעיות עור אחרות וביקשו את הקרמים גם עבורם. 

חברת  לבנדר קוסמטיקה טבעית . צילום נדיה היבא
מבחר מוצרים לטיפול וטיפוח והכל מחומרים טבעיים וריחות נהדרים.
משם התחיל המסע של טלי ועידו עם ההבנה שקוסמטיקה חשובה לבריאות לא פחות ממזון (החומרים מהקוסמטיקה נמצאים בבדיקות דם ורקמות) והחליטו להקים חברה עם חזון של פיתוח קו שלם של פיתרונות לכל המשפחה תוך ייצור מוצרים 100% טבעיים מתינוק ועד גיל הזהב מכף -רגל ועד ראש כולל טיפוח פנים ושיער והכל על טהרת הטבע.

טלי מצליח שהינה אחראית על הפיתוח הארומותרפי והשיווק של המוצרים, הסבירה כי התכשירים הפעילים מעניקים שפע לחות, ויטמינים ומינרלים החודרים לשכבות העור ומאפשרים הזנה, שיקום וטיפוח העור, הפנים והשיער.

חברת  לבנדר קוסמטיקה טבעית . צילום נדיה היבא
עידו משאל רוקח, מבשל, ממיס,ובוחש את הבסיס לקרם משמנים טבעיים אורגניים.
כך הכנתי לראשונה את הקרם הטבעי שלי!
ובסדנא שנערכה במתחם הייחודי, עידו משאל שהינו מהנדס כימיה וחומרים והומאופט קלאסי, רקח, בישל, המיס והכין לנגד עיננו, בסיס לקרם משמנים טבעיים ואורגניים: חמאת קוקוס, חמאת שיאה,שאליהם הוסיף שמן שקדים, שמן זרעי ענבים ושמן גזר שחולק לקופסאות קטנות, ואני בחרתי שמן אתרי עם הריחות האהובים עלי ושהוספתי לקרם הנוזלי שנשמר מאוחר יותר בקירור להתקשות.

לחברה חנות נוספת בקניון ערים בכפר סבא וחנות אונליין. בקרוב מתכוונת חברת לבנדר קוסמטיקה טבעית לפתוח חנויות נוספות , ברחבי הארץ.

לאתר הבית של החברה www.lavender.co.il

חברת  לבנדר קוסמטיקה טבעית מתרחבת ופותחת מרכז מבקרים ייחודי. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 23 ביוני 2021

ד"ר לריסה ברק השיקה קליניקה יוקרתית לטיפולים אסתטיים במגדלי חג'אג' בת"א

ד"ר לריסה ברק, מומחית לרפואה אסתטית, השיקה השבוע את הקליניקה החדשה והמפוארת במגדלי חג'אג' היוקרתיים , בקומה ה-20. קליקה מעוצבת ברוב טעם, המקום משדר יוקרה ואלגנטיות המשתלבים באופן מושלם עם הנוף האורבני של תל אביב. הקליניקה המעוצבת של ד"ר ברק קובעת סטנדרטים חדשים לעיצוב הקליניקות לרפואה האסתטית, שונה מכל מה שאתם מצפים ומדמיינים. 

לרגל הפתיחה הציגה ד"ר לריסה ברק עם יועצת התדמית מאיה נוטקביץ טיפול אסתטי חדשני אנטי אג'ינג שהינו הדבר הבא והחדשני ביותר בעולם הרפואה האסתטית.

באירוע נצפו דוגמניות, סלבים ובינהם: אירה דולפין, ניקול רזניקוב, קסניה טרנטול, אילנה שושן, נטע ברזני ועוד, וכמובן גם אני הייתי שם. האורחים באירוע נהנו מסושי, קינוחים אישיים מתוקים והרבה אלכוהול והכירו מקרוב את הנפשות הפועלות בקליניקה.
ד"ר לריסה ברק בקליניקה היוקרתית שבמגדלי חאג'ג' בת"א
מימין: יועצת התדמית מאיה נוטקביץ ומשמאל: ד"ר לריסה ברק
יועצת תדמית ואסטרטגיה - מאיה נוטקביץ
החוויה לנכנסים בשערי הקליניקה היא של מקום קלאסי ואלגנטי המזמין אתכם לחוויית אירוח שונה וברמה גבוהה. כי אצל ד"ר ברק, אתם קודם כל אורחים, ורק אח"כ לקוחות.

חלל הכניסה המעוצב משתלב עם נוף עוצר נשימה של העיר תל אביב עד הרי שומרון. ואחרי שתירגעו מהנוף המדהים המקיף אתכם, תתקבלו על ידי הצוות המקצועי של הקליניקה עם כוס קפה ומאפה מריח שיוגש לכם בשיא הסטייל ויעניק לכם את ההרגשה שאתם האורחים הכי חשובים. כשתסיימו את שלב האירוח תוזמנו לחדרי הטיפולים המקצועיים המשרים אווירת נועם ושלווה.

בקליניקה של ד"ר לריסה ברק תמצאו את המכשור לטיפולים האסתטיים, המתקדם ביותר עם הטכנולוגיות פורצות הדרך פרי פיתוחים עולמיים, ועם התכשירים האיכותיים ביותר. זאת, בשילוב הידע והניסיון הרב של ד"ר ברק, מובטחת לכם חוויית טיפול שונה, מקצועית ועם התוצאות הטובות ביותר.

מימין לשמאל:  ד"ר לריסה ברק עם ביתה מאיה
לרגל פתיחת הקליניקה החדשה, משיקה ומציגה ד"ר ברק טיפול אסתטי חדשני אנטי אייג'ינג שהינו "הדבר הבא" החדשני ביותר בעולם הרפואה האסתטית. הזרקה של חומר ה"סקולפטרה" חומר מאושר מארה"ב שעוצר את תהליך ההזדקנות ומייצר מחדש את הקולגן בעור. 
חומר ה"סקולפטרה" אינו מוסיף נפח באזורים המוזרקים, ולכן אינו משנה את המראה והתוצאה היא של מרקם עור צעיר, רענן וטבעי, זאת בעקבות הייצור מחדש של הקולגן בעור.

הטיפול דורש בין 3-4 מפגשים עם חודש מרווח בין טיפול לטיפול, אולם שווה לחכות כי התוצאה היא ארוכת טווח והמראה הרענן שלכם יישאר לתקופה של כשנתיים.

ד"ר ברק ממליצה לקהל לקוחותיה, להתחיל את הטיפולים כבר בסביבות גיל 35-40, לא לחכות לנפילת הפנים ועייפות העור ולשמור על מראה צעיר ומטופח לאורך זמן.

מימין לשמאל:  גולן נהרדע, ד"ר לריסה ברק וביתה מאיה.
ד"ר לריסה ברק היא רופאה, מומחית ברפואת משפחה. שכשסיימה התמחות בבית החולים רמב"ם הרחיבה את הידע שלה גם לתחום רפואה אסתטית שקרובה לליבה. למדה אצל הטובים ביותר בעולם, וכיום היא מובילה בתחום פיסול ועיצוב פנים וגוף.

כשבתה מאיה סיימה את לימודי הרפואה באיטליה, היא הצטרפה לאימה, וביחד הן פתחו עוד 2 קליניקות מצליחות במילנו שאיטליה. גם הקליניקות במילנו ידועות בעיצוב המתקדם והמיוחד שלהם ואת הטיפול החדש תוכלו לעבור גם במילנו כשאתן משקיפות על רחבת הקתדרלה ומשלבות שופינג בעיר או טיול קצר ל"לאגו מאגורה".

מזה 20 שנה שד"ר לריסה ברק מנהלת את הקליניקות שלה באופן מקצועי, ברמת בטיחות גבוהה, תוך שמירה על שביעות רצון הלקוחות, ותוצאות גבוהות וטבעיות. בקליניקה שלה תוכלו לעבור את מנעד הטיפולים שיעשו גם אתכן לצעירות, רעננות וזוהרות. מגיע לכן.
עם יועצת התדמית ואסטרטגיה - מאיה נוטקביץ
לריסה ברק היא הפראדה של עולם האסתטיקה.
הקלינוקת של ד"ר ברק: טלפון: 8420* 052-6382121
תל אביב, רחוב הארבעה 28 קומה 20 בניין צפוני חגג’ גרופ
זכרון יעקב, היין 9, 3095011 - 04
ירושלים, טלפון 077-602-1112

אתר - larisabarakdr@gmail.com
פייסבוק : https://www.facebook.com/LBarakMilan/
אינסטגרם : dr.larisabarak

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 20 ביוני 2021

רשת spices ספייסז מתרחבת ומשיקה את הסניף השמיני בראשון לציון

סוף סוף זה קורה!
רשת spices (ספייסז) מוסיפה להתרחב ומגיעה למתחם חונים קונים בראשון לציון, ברחוב לישנסקי 9, ומשיקה את פתיחת הסניף השמיני של הרשת-סניף אאוטלט ענק, שבו תמצאו כל מה שחשקה נפשכם מתחום המטבח והקולינריה. 

גם אני הייתי בין החוגגים בפתיחת הרשת, שהייתה  מושקעת, חגיגית וטעימה במיוחד.
במסגרת ההשקה התארחו פיינליסטים מתוכנית הטלויזיה "מאסטר שף", הוצבו פינות בישול ואפייה לטעימות ממותגים שונים. לרגל ההשקה נהנו הלקוחות מהנחות ומבצעים, הפתעות ופינוקים.

ספייסז  צילום רועי שר

כלי בישול ברשת ספייסז צילום רועי שר
Spices ספייסז, הינה רשת הקולינריה המובילה בישראל,  וסניף אאוטלט  החדש במתחם חונים קונים נפתח  בהשקעה של כ- 1.2 מיליון שקלים.

הסניף החדש יתפרס על פני שטח של כ- 300 מ"ר ויעוצב על פי הקונספט המוכר של הרשת בכל סניפיה בארץ. גם הסניף הזה יציע גם הוא חווית קניה קולינארית של טעמים, ריחות ומוצרים, חומרי גלם לאפייה ובישול, כלים מקצועיים למטבח הביתי, כלי אירוח , הגשה ועוד.

אירוע השקת סניף של רשת ספייסז בראשון לציון מימין אסף דיי אילן עזרא סמנכל שיווק ומכירות ארקוסטיל
וגיא מורג הבעלים של רשת ספייסז צילום רועי שר
לדברי גיא מורג, הבעלים של רשת spices, "אנו שמחים לפתוח סניף אאוטלט של הרשת בראשון לציון ולתת מענה קולינארי ברמה הגבוהה ביותר לתושבי העיר והסביבה. מורג מוסיף כי פתיחת סניף בעיר ראשון לציון עלתה הרבה פעמים לסדר היום של החברה, ואני שמח שמצאנו את המקום המדוייק לפתיחה".

מורג מוסיף כי:" הייחודיות של הרשת באה לידי ביטוי בשני אופנים, הראשון הוא היותה רשת המציעה מבחר עצום של מותגים ומוצרים בינלאומיים ומקומיים, שנהגנו לפגוש בחנויות ובשווקים בחו"ל , אך בימים של אחרי קורונה כשהרבה יעדים עדיין סגורים, ניתן להשיגם אצלינו והייחוד השני הוא שכל עובדי הרשת בעלי ידע ותשוקה לעולם הבישול והאפייה, כך שניתן להיעזר בהם בבחירת המוצרים, לקבל הסבר מקצועי על מהותם, למה מיועד כל מוצר, מה ניתן להכין בעזרתו, עם מה מומלץ לשלב אותו –וכמובן מתכון עם הנחייה לחומרי הגלם הנדרשים".

 ברשת ספייסז צילום רועי שר 
ספייסז Spices רחוב לישנסקי 9, ראשון לציון מתחם חונים קונים.
יש חנייה במתחם או בחניון התת קרקעי.

שעות פתיחה:
ראשון עד חמישי 9:00-21:00
שישי 9:00-14:00
שבת: 10:00 – 18:00

רשת חנויות Spices מונה 8 סניפים בפריסה ארצית, קניון איילון, רננים, עזריאלי גבעתיים, עזריאלי הוד השרון, מרכז חורב, ביל"ו סנטר, מתחם חוצות המפרץ, חיפה) ועכשו בראשון לציון.

המחלקות השונות בחנויות מציעות מבחר מרהיב של מוצרי מזון, חומרי גלם, כלי בישול ואפייה, שנבחרו בקפידה כך שיעמדו בסטנדרטים הגבוהים של הרשת.

לפרטים נוספים ורשימת הסניפים באתר spicesonline או בדף הפייסבוק

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 19 ביוני 2021

הלהיט החדש במטבח: ממרח אריסה לימון של חברת "נפטון"

כששואלים אותי מזה אריסה, אני מייד נזכרת במטבח, בתבשילים ובריחות של הבית. אימי נהגה להשתמש באריסה כתבלין להכנת סלטים , תבשילים שונים ובמיוחד בהכנת סיר דגים לשבת. וכמובן אי אפשר סנדוויץ טוניסאי או פריקסה בלי ממרח אריסה.

מי שלא יודע, אריסה מגיעה מהמטבח הטוניסאי ונהוג להכינה בבית, בדרך כלל לקראת חג הפסח (שתהייה כשרה לפסח). היא מורכבת בעיקר מפלפלים אדומים חריפים ומתוקים יבשים, שהושרו כל הלילה במים, שום, מלח, לימון שמן ותבלינים נוספים. ניתן להכין אריסה חריפה וגם אריסה מתוקה.

אריסה היא בעיניי סוג של ממרח פלא. היא טעימה עם קוטג', חומוס, טחינה, עם תבשילי בשר ומרקים, והיא חלק מרכזי בהכנת סיר הדגים שלי וגם נפלאה בפני עצמה. נסו להכין רוטב אדום לפסטה עם כפית אריסה ותופתעו מהתוצאה.

סיר דגים לשבת עם אריסה לימון. צילום: נדיה היבא
ועוד סיבה טובה לאכול ולהינות מאריסה: פלפל צ'ילי אדום ופלפל מתוק, שופעים ב: ויטמין C , ויטמין E , ברזל, מנגן, נחושת, B6, ויטמין K ועוד. הוויטמינים E ו- C הם גם נוגדי חמצון עוצמתיים מאוד.

על המדפים של חברת "נפטון" תוכלו למצוא ממרח "אריסה לימון" - שילוב של אריסה עם לימון כבוש (שגם הוא מהמטבח הטוניסאי) בטעם נהדר. הרעיון לשלב 2 סוגי ממרחים טעימים ואהובים מהמטבח הטוניסאי הוא נפלא.

הממרח המעולה משתלב נהדר לכל מאכל שעולה על דעתכם: כריך, טוסט, פסטה, בשר, עוף, דג, סלטים, ביצים, מוקפץ, ירקות מבושלים ואפילו לסתם פרוסה עם טונה או גבינה לבנה ועוד.
נסו להכין טחינה ביתית עם כפית אריסה לימון. תופתעו מהטעם הנהדר וגם מהצבע הייחודי.
ומה אתם מציעים לתבל עם אריסה לימון?

הממרח מרכז, בצנצנת אחת, שני טעמים אהובים מהמטבח התוניסאי אריסה – ממרח פלפלים חריפים ומתוקים, ולימון כבוש – לימון במלח ופפריקה.

תבשיל בשר עם במייה בתוספת אריסה לימון. צילום: נדיה היבא
מי שנזכר בפריקסה או בסנדוויץ' תוניסאי – צודק. הממרח עז הטעמים מכיל לימון כבוש, שמן, מים, פלפלים אדומים ותבלינים, והוא ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל או מונוסודיום גלוטמט.

ובנימה אישית: ממליצה לכם להחזיק קבוע במקרר צנצנת עם ממרח אריסה ולימון שיעשה פלאים וישפר טעמים בכל ארוחה או מנה שתכינו.

נפטון - אריסה לימון. צילום - מיכאל כץ
כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

ערכה וצילמה: נדיה היבא  
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "אחוה" משיקה עוגיות כתר ריבה ללא תוספת סוכר

זהירות, זה ממכר!!!
את הבוקר פתחתי בפרחים, כאלה שיש להם אדום באמצע ולא רוצים שיגמרו אף פעם!!!

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלוה ודברי מאפה, משיקה עוגיות חדשות וטעימות להפליא בסדרת המאפים מתוצרתה: עוגיות ללא תוספת סוכר במילוי בטעם תות. 

העוגיות החדשות מבית המאפה של אחוה עשויות מבצק פריך, נימוחות בפה וטעימות להפליא, בטעם של אפייה ביתית. העוגיות בצורת כותרת פרחים ובמילוי תות – ללא תוספת סוכר

חברת "אחוה" משיקה עוגיות כתר ריבה ללא תוספת סוכר. צילום: נדיה היבא

חברת "אחוה" משיקה עוגיות כתר ריבה ללא תוספת סוכר. צילום: נדיה היבא
העוגיות משווקות באריזת נוחות קלה לפתיחה ולסגירה והן נהדרות לאירוח וכקינוח מפנק לצד שתייה קרה או חמה.

בתוך כך מודיעה "אחוה", כי החליטה לפעול בניגוד לגל ההתייקרויות של מוצרי המזון, והיא מוזילה את מגוון מוצרי המאפה מתוצרתה בשיעור של כ-10%. בין המוצרים המוזלים, עוגיות מיני מרוקאיות באריזת 500 גרם, עוגיות כתר ריבה, דקליות ב - 3 טעמים, עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיות גרנולה יימכרו במחיר ממוצע לצרכן של 7-9 ₪ בלבד. 

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "אחוה", "בימים בהם המשק מתחיל להתאושש ולצאת ממשבר הקורונה, המטרה שלנו היא להקל על הוצאות המזון של הצרכן ולהנגיש את המוצרים במחיר מוזל. התחלנו בהורדות מחיר משמעותיות כבר במהלך הסגר השלישי במטרה להיטיב עם הצרכן ולסייע בהתמודדות עם יוקר המחייה. אנו שמחים להביא לצרכן מוצרי מאפה חדשים וטעימים, באיכות של מיטב הקונדיטוריות ובמחיר השווה לכל כיס".

חברת "אחוה" משיקה עוגיות כתר ריבה ללא תוספת סוכר. צילום: נדיה היבא

עוגיות ללא תוספת סוכר במילוי תות אחוה צילום יעל האן
כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 7-9 ₪ לאריזת 350 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות (למעט רשת רמי לוי).

עמוד אחוה בפייסבוק: https://www.facebook.com/achvafood/ 

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 17 ביוני 2021

רשת "וניליה" משיקה לראשונה בישראל את "לס מס" Less Mess פטנט ייחודי המונע זליגת גלידה

תכירו את הלהיט החדש של הקיץ : "לס מס" – והגלידה כבר לא נוזלת!
מכירים את זה שהילד שלכם מבקש גביע גלידה – ותוך כמה דקות הוא נראה כאילו נפל לתוך אמבטיה של גלידה?


אז זהו, שכבר לא. רשת הגלידות המובילה "וניליה" משיקה, לראשונה בישראל, את המוצר המהפכני - "לס מס" Less Mess - שלא רק מציע פתרון מושלם לניקיון הבגדים, הפנים והידיים של אוכל הגלידה – אלא שהוא גם ידידותי לסביבה ובעל יתרונות אקולוגיים חשובים.

לס מס - וניליה - צלם שירן כהן שי 

לס מס - וניליה - צלם שירן כהן שי 
"לס מס" היא דיסקית מקרטון איכותי ועמיד, בעיצוב מיוחד וצבעוני ה"מתלבשת" על גביע הגלידה ועוצרת את הטפטוף המלכלך. כה פשוט, ויחד עם זאת – כה יעיל, ידידותי ונגיש.

היתרון מובן מאליו: הבגדים לא מתלכלכים – צריך פחות כביסות, פחות שימוש בחומרי ניקיון וכימיקלים, פחות שימוש במגבונים (חסכון של מאות מגבונים בשנה) – גם חסכוני וגם ידידותי לסביבה.

מדובר במוצר ייחודי ושימושי, ש"וניליה" פיתחה כמענה לצורך ברור של לקוחותיה. פתרון קל ופשוט, ובד בבד – בעל איכויות אקולוגיות, שמעניין איך לא חשבו עליו קודם. והצפי שיהיה הלהיט של הקיץ הקרוב.
לס מס - וניליה - צלם שירן כהן שי 

לס מס - וניליה - צלם שירן כהן שי 
הדובדבן שבגלידה – "לס מס" יצורף לכל גביע גלידה ב-19 סניפי רשת וניליה–בחינם!

קיץ טעים ושמח לכולם!

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...