יום שבת, 1 במאי 2021

רשת פוקישופ משיקה את הסניף 4 בישראל ומביאה חגיגת טעמים מהוואי היישר לקערה

על פוקישופ כבר שמעתם???
כשאומרים חגיגת טעמים בקערה, בהחלט מדברים על פוקי שבאופן טבעי הושרש בתרבות הישראלית שאוהבת הכל מהכל.


אז מה זה פוקי אתם שואלים?
קערה מלאה בכל טוב! תקראו לזה סושי מפורק, סלט עשיר או בכלל מנה מזינה במלוא מובן המילה. פוקי (שנקרא גם פוקה Poke) הוא מאכל שמקורו בהוואי, על שם המילה "לחתוך" והוא נחשב ל'פלאפל' של ילידי הוואי.

המקור של המנה המהממת הזאת מתחיל עוד בשנות ה- 70, שאז דייגים החלו לתבל נתחים משלל הדגה שלהם, סתם לנשנוש ובהמשך הפכה למנה של ממש. במקור מנת הפוקי מבוססת על דגים נאים ומפולטים ומוגשת עם אצות ואגוזי שמן קלויים. זוהי הגרסה הנפוצה בהוואי, אך כמובן שעם הזמן מנת הפוקי האותנטית השתדרגה ונוספו לה שלל תוספות צבעוניות כמו אצות, ירקות, אורז, חסות, קינואה ועוד בר עשיר של תוספות שהופכות אותה לאוכל רחוב קלאסי.
צילום: פוקישופ
את מנת הפוקי הראשונה שלי טעמתי בסניף אבן גבירול 62 שבתל-אביב (את הטיסה וההזמנה שלי לאירוח בהוואי כבר החמצתי). הסניף -  מסעדת מזון מהיר -  ממוקם בפינת ככר רבין  במרכז ת"א הסואנת,  ופועל בעיקר עם משלוחים וב-TA. בתוך הסניף  מספר מקומות ישיבה, ובצמוד לסניף, על המדרכה שולחנות וכסאות שבהם אפשר לשבת להינות מאווירת הרחוב, מהעוברים והשבים ומקערת הפוקי. 

האמת שהופתעתי לטובה מהרעיון ועוד יותר מהטעמים. בהתחלה זה נראה לי כמו קערת סלט ירקות בהרכבה עצמית - אבל בהמשך התברר לי שהקונספט כאן הוא שונה לחלוטין.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
המיוחד כאן שאת המנה מרכיבים ב-5 שלבים עם מרכיבים שכל אחד בוחר ואוהב : שלב ראשון בוחרים את הבסיס למנה, שמורכבת מאפשרויות בחירה של: אורז לבן, או אורז חום, או איטריות ואפשר עם עלים ירוקים. שלב שני בוחרים את החלבונים שהם בעיקר סוגי דגים נאים ומי שלא אוהב יש אופצייה לטונה או לטופו. בשלב השלישי הגיע תורם של התוספות שאוהבים: יש כאן מבחר גדול של ירקות טריים וחתוכים לסלט וגם אצות חתוכות שמזכירים את המרכיבים של מנת סושי. השלב הרביעי הוא בחירת הרטבים שאוהבים וחלקם ייחודיים למקום. שלב חמישי - נגיעות אחרונות להשלמת הטעמים של המנה: שומשום שחור או לבן, צ'לי גרוס, פרורי בוטנים, בצל מטוגן ואפונה וואסבי. והנה לכם פוקי - ארוחה אישית טעימה, מזינה, בריאה לטעמכם.
עכשיו תעצמו עיניים, קחו ביס מקערת הפוקי ותראו שאתם לגמרי אוכלים ונהנים מכל ביס של סושי, והרבה סושי מפורק  עם טעמים מופלאים שיש בקערה הנהדרת הזאת. 

צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
רשת פוקי שופ:
זה היה עניין של זמן עד שהפוקי יהפוך לסצנת אוכל רחוב גם בישראל, ובין הראשונים לזהות את הצלחת המאכל מהוואי הם הבעלים של רשת 'פוקישופ', המונה היום 4 סניפים: 2 בתל אביב, הרצליה ובני ברק. הרשת מתמחה בהגשת 'פוקישופ' על מגוון בסיסים של דגים נאים ותוספות, המתאימים גם לקהל צמחוני וטבעוני.

מאחורי יצירת תפריט הפוקי, התוספות והרטבים , עומדת השפית ג'ודית פרנק, המביאה עימה ניסיון רב בתחום המסעדנות. טרם עלייתה לישראל עבדה ג'ודית במסעדות רבות בלוס אנג'לס. במהלך ביקור שערכה עם בעלה בהוואי, ראתה את הפוקי והתאהבה וכך, אחרי שעלתה לישראל עם משפחתה לפני כ 4 שנים, זיהתה את הפוטנציאל להקמת רשת שתתמחה בהגשת קערות פוקי בהתאמה לחיך הישראל וכך נולדה רשת 'פוקישופ'.

גו'דית דוגלת בתשומת לב לכל מרכיב ולכן כל חומרי הגלם בכל סניף איכותיים וטריים, כמו כן, קיים מבחר עשיר של תוספות, ואת כל הרטבים ג'ודית פיתחה ומייצרת אותם בכל יום מחדש מרכיבים טריים והם אלה שהופכים את הטעם של הפוקי המוגש ברשת למעניין וייחודי. תפריט הרשת מציע קערות פוקי מוכנות אבל כמובן שכל אחד יכול להרכיב את סצנת הפוקי שלו על פי העדפותיו וטעמו האישי.

צילום: פוקישופ
אילו קערות פוקי תוכלו להרכיב ברשת פוקישופ?
זה מתחיל בבסיס של מנת פחמימה שיכולה להיות אורז לבן, אורז מלא, קינואה, אטריות אורז ומי שלא רוצה פחמימה יוכל לבחור סלט עלים מרענן. מכאן העלילה מתפתחת לתוספת חלבון עם אומגה 3; סלמון וטונה רגילים או במרינדה וטופו. משם מתחילה חגיגת הטעמים האמיתית, עם שלל ירקות לצד מרכיבים עונתיים שמשדרגים את המנה. והשוס הוא הקסם שמפזרים מעל כמו: בצל מטוגן (מומלץ בטירוף) שומשום שחור, לבן או גם וגם, בוטנים קלויים ואיך לא קרנבל רטבים בטעמים ייחודיים לרשת, שחודרים פנימה והופכים את האורז לג'וסי.

התיבול המסורתי של מנת הפוקי מושפע מחומרי גלם ותבלינים מהמטבח היפני וממטבחים אסייתיים נוספים – יאמי! בין היתר הוא מבוסס על רוטב סויה, בצל ירוק ושמן שומשום. כאמור, ג'ודית השפית ומי שעומדת מאחורי יצירת המנו והרטבים של רשת פוקישופ לקחה את העניין צעד אחד קדימה ויצרה רטבים ייחודיים כמו: סרירצ'ה ווסאבי חריף, מיונז בזיליקום, בלסמי מייפל, מנגו צ'ילי, טחינה ג'ינג'ר ומייפל, פונזו ועוד.

רשת פוקישופ לא נחה לרגע, הכל פתוח וקליל, והלקוחות נהנים מידי פעם מתוספת של מרכיבים חדשים, כדי לגוון את מנת הפוקי ולהפוך אותה ל- WOW. העובדה שכל המרכיבים ברשת טריים ונחתכים מדי יום כולל הדגים, בהחלט מספקים אלטרנטיבה בריאה ב"שוק המזון המהיר". ניתן להרכיב קערות צמחוניות, טבעוניות, ללא גלוטן, ידידותיות לילדים וכמובן פוקי אישי לפי העדפה.

צילום: פוקישופ
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא
מזון מהיר אך מזין
בישראל מזון מהיר או אוכל רחוב הוא כזה שאפשר 'לחטוף ככה', על הדרך, אבל ברוב המקרים זה יהיה פחמימה כמו פיתה או לאפה. לעומת זאת, קערת פוקי הנחשבת גם לאוכל רחוב, מציעה אטלרנטיבה טריה, מזינה, ומשביעה בתחום. בשורה תחתונה, מדובר על מנת פודיס שמאוד מזכירה סלט, רק עם מרכיבים שמשתלבים יחד בהרמוניה ומעניקים חוויה של טעמים בקערה אחת.

5 עובדות שאולי לא ידעתם על פוקי:
  • בקערת פוקי יש סביב 200 קלוריות, 5 גרם שומן, 24 גרם חלבון ו -20 גרם פחמימות.
  • בפוקי יש רק שומנים בריאים ללא חומצות שומן רוויות/שומן טראנס, (תלוי ברטבים שתבחרו 😊).
  • פוקי הוא מאכל עיקרי בכל מפגש הוואי מסורתי.
  • מקור הפוקי הוא בכלל חטיף לנשנוש של דייגים, שהחלו לתבל נתחים משלל הדגה שלהם.
  • בשנת 1991, המסעדן ג'ין ארגר, תושב וואימיאה שבהוואי הקים תחרות פוקי שנערכת מידי שנה .
רשת פוקישופ הוקמה בישראל לפני 4 שנים על ידי בן ון גלדר, יזם ואיש הייטק לשעבר שעלה לישראל מהולנד ופרנק צרפתי, איש עסקים מלוס אנג'לס שעלה לישראל לפני 5 שנים עם אשתו ג'ודית. הרשת מונה היום 4 סניפים: 2 בתל אביב (ברחוב רוטשילד ואבן גבירול, בני ברק והרצליה פיתוח) בקרוב ייפתח הסניף החמישי.

למי ששאל אותי בפרטי: למסעדה כשרות רבנות תל אביב.

אז איזה פוקי תזמינו לכם היום??  
לפרטים נוספים והזמנות באתר פוקישופ

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מזון חדש לכלבים וחתולים מבית מותג האולטרה פרמיום אקאנה

ביופט, החברה הוותיקה והמובילה בישראל לייצור ולשיווק מזון וציוד לחיות מחמד, מרחיבה את מגוון המוצריםשל מותג הפרמיום "אקאנה" בישראל ומשיקה מוצרי מזון חדשים ואיכותיים לכלבים ולחתולים:

מזון כלבים של אוריג'ן, מותג בת של אקאנה, לכלבים מגזע קטן- מזון יבש מלא לכלבים מגזע קטן בכל הגילאים, המיוצר מהרכיבים הטובים והטריים ביותר במטבחי החברה שבאלברטה קנדה, להזנת גוף בריא וחזק. המזון, אשר מותאם באופן ייחודי לגזעים קטנים, מכיל 39% חלבון משישה מקורות חלבון מן החי. 
השקים מגיעים במשקלי 1.8 ק"ג מחיר מומלץ לצרכן : 164 ₪ו-4.5 ק"ג במחיר: 318 ₪.

מזון של אקנה לכלבים . קרדיט צילום- חברת צמפיון  
סדרת מזון חדשה לחתולים המכילה 65-75% רכיבים איכותיים מהחי, ביניהם עופות חופש, דגי בר, וביצי חופש. מרכיבים אלה יוצרים שישה מתכונים טעימים, עתירי נוטריאנטים, המספקים ארוחה מלאה וטעימה בה כל חתול יתאהב. המוצרים בעלי אחוז שומן נמוך יחסית על מנת להתמודד עם נושא עודף המשקל של חתולי בית, תורמים להתפתחות בריאה של השיער והפרווה, צמיחה של עצמות ושרירים חזקים, בריאות מערכת העיכול והחיסון, התפתחות ותפקוד בריאים של העיניים והמוח. המזונות בסדרה: אקאנה חתלתולים, אקאנה אינדור, אקאנה ארוחת דגים ואקאנה אולטרה עוף. 
השקים מגיעים במשקלי 1.8 ק"ג במחיר מומלץ לצרכן: 110 ₪ ו- 4.5 ק"ג במחיר:213 ₪

מזון של אקנה לחתולים . קרדיט צילום- חברת צמפיון  
להשיג בחנויות מזון וציוד לחיות מחמד המובחרות

חברת ביופט בע"מ, מקבוצת מוצרי מעברות, הינה החברה הוותיקה והמובילה בישראל לייצור ולשיווק מזון וציוד לחיות מחמד. החברה, אשר נוסדה בשנת 1972 כחלוצה בתחום הייצור של מזון יבש לכלבים ולחתולים, בנתה עם השנים מוניטין בזכות הקפדה בלתי מתפשרת על איכות, גם בארץ וגם בקרב החברות המובילות בעולם, אשר בחרו בה לייצג אותן בשוק חיות המחמד הישראלי. היום משווקת ביופט את מוצריה, הכוללים מזון יבש, לח וציוד לכ-500 חנויות מחמד בישראל, מרפאות ווטרינריות, אלפי מגדלים ולרשתות המזון הגדולות.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום חמישי, 29 באפריל 2021

לקראת חג השבועות מתכון להכנת עוגת גבינה דלת קלוריות עם מוצרי "מקור הכוסמין" ו"טרוביה"

אילו מנות ומטעמים תכינו לערב חג השבועות?
אני בטוחה שיהיו מספר מנות ומטעמים שלא תוותרו עליהם, ותכינו שוב ושוב כל שנה, ובניהם עוגת גבינה. ב
עזרת מוצרי "מקור הקוסמין" ומוצרי "טרוביה", אותם משווקת חברת גורי תוכלו לתכנן ולהכין לשולחן החג מנות ומטעמים בריאים ומזינים יותר.

רובנו משתדלים לשמור ולצרוך מזון ברי ואיכותי יותר , בעזרת  המותג "מקור הכוסמין" המנגיש לציבור הישראלי מבחר ומגוון מוצרי כוסמין, כתחליף לחיטה רגילה, מותג ששם לעצמו כמטרה להגיע לכל בית בישראל עם מזון בריא יותר, איכותי יותר ובמחירים נגישים.

כל המוצרים מיוצרים מקמח כוסמין הגדל בצפון אמריקה. זהו קמח מדגן מלא, עשיר בחלבונים, סיבים תזונתיים ושפע של וויטמינים ומינרלים חיוניים החסרים בקמח מחיטה לבנה והרגילה של היום.

הכוסמין מיועדים לאנשים האוהבים לאכול בריא וטעים. מאימהות הרוצות שהילדים שלהם יאכלו אוכל פחות מעובד ועד אלו המחפשים מזון בריא יותר. מותג "מקור הכוסמין" הוא המותג היחיד בארץ עם מגוון רחב ועשיר של מוצרים.

מקור הכוסמין - פתי בר כוסמין. צילום: נדיה היבא
פתי בר "כוסמין" יכול לשמש כתחליף מעולה לכמה מתכונים לחג כגון : עוגת גבינה, ביסקוויטים, כדורי שוקולד, וקינוחי כוסות.

גם תחליף הממתיקים הטבעיים נמצא בצמיחה מתמדת ברחבי העולם וגם בישראל. בשנים האחרונות ניכר ביקוש הולך וגובר לממתיקים הטבעיים כחלק מהטרנד הבריאותי-אופנתי, כמו גם עבור אלה הנמנעים מצריכת סוכר כחלק משמירה על אורח חיים בריא ומאוזן. הממתיקים הטבעיים המבוססים על צמח הסטיביה נחשבים לפופולאריים ביותר בענף זה. בפרוסת עוגה ממוצעת יש כ 500 קלוריות ובעוגת גבינה עם מוצרי טרוביה ופתי בר כוסמין כ 334 קלוריות.

תערובות סוכר בתוספת סטיביה לבישול ואפייה
  •  תערובת סוכר קנים על-בסיס גליקוזידים של סטיביולואריתריתול (680 גרם). 75% פחות קלוריות למנה מאשר בסוכר. ניתן להשחמה ומתנהג באפייה ממש כמו סוכר.
  •  תערובת סוכר קנים חום על-בסיס גליקוזידים של סטיביולואריתריתול (510 גרם). 75% פחות קלוריות למנה מאשר בסוכר חום. ניתן להשחמה ומתנהג באפייה ממש כמו סוכר.
טרוביה - תערובות סוכר. צילום: נדיה היבא
מחירים מומלצים לצרכן:
  • פתי בר, מחיר מומלץ לצרכן: 10.9-12.9 ₪   כשר-פרווה, בהשגחת הרבנות נוף הגליל בהשגחת הבד"צ ירושלים של העדה החרדית. 
  • תערובת סוכר קנים-סטיביה, מחיר מומלץ לצרכן: 24.9-34.9 ₪   כשר-פרווה, בהשגחת וועד הכשרות OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל
  • תערוכת סוכר קנים חום, מחיר מומלץ לצרכן: 24.9-34.9 ₪   כשר-פרווה, בהשגחת וועד הכשרות OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל
להשיג ברשתות המובחרות

עוגת גבינה לשבועות צילום שאטרסטוק 
מתכון להכנת עוגת גבינה קרה, וקלילה עם ערך קלורי וסיבים תזונתיים לשבועות
העוגה מבוססת על פירורי פתי בר מקור הכוסמין בעת ערך בריאותי גבוה ומעט פחות קלוריות ממה שאנחנו מוצאים בשווקים הרגילים. תערובת סוכר טרוביה בתוספת לאפייה 75% פחות קלוריות למנה מאשר בסוכר.

המצרכים הדרושים :
בסיס
200 גרם פתי בר וניל
1 כף סוכר טרוביה המבוססת על תמצית צמח הסטיביה
100 גרם חמאה מומסת

שכבת הגבינה
500 גרם או 2 גביעי שמנת
1 תמצית וניל
1/2 כוס טרוביה
250 מ"ל או מיכל שמנת מתוקה 38%
לזלף מעל ריבת פירות יער ללא סוכר

אופן ההכנה:
1. מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את דופן התבנית בעוד פס נייר אפיה או שקף.
2. מכינים את הבסיס: שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת פירורית במרקם חול ים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית מעבירים למקפיא.
3. שמים בקערת מיקר עם וו בלון את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומקציפים במשך 3-4 דק' או עד שמתקבלת תערוכבת אחידה וסמיכה.
4. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית הקרה ומיישרים.
5. מעבירים למקפיא ל 4 שעות לפחות, או ללילה שלם, כשעה לפני הגשה מעבירים למקרר.
6. מוציאים את העוגה מהתבנית וחותכים למשולשים ומעליה יוצקים את הריבה.

מידע נוסף באתר  "מקור הכוסמין" 
לעמוד הפייסבוק  https://www.facebook.com/cosminbread/

בתאבון וחג שבועות טעים מזין ושמח!
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 28 באפריל 2021

חברת "בן & ג'ריס" מציעה לקראת חג השבועות גלידת עוגת גבינה עם תות שדה ופרורי עוגיות וגלידת וניל עשירה וקרמית

לקראת חג השבועות , חברת "בן & ג'ריס" מציעה 2 סוגי גלידות נהדרות שכולנו כל כך אוהבים וגם יתאימו לשולחן החג: גלידת עוגת גבינה עם תות שדה ופרורי עוגיות וגלידת גלידת וניל עשירה וקרמית בטעמים נפלאים. הגלידות מתאימות כקינוח אישי לאחר ארוחה, או כתוספת ליד עוגת גבינה, פייג' שוקולד או עוגת שוקולד חמה.

גלידת עוגת גבינה ותות עם עוגיות. צילום: בן & ג'ריס
מחיר מומלץ לצרכן: 24.90 ₪.
דור חדש של גלידת שמנת משובחת בטעם  עוגת גבינה עם תות שדה ופרורי עוגיות
לכל אלה שאוהבים עוגת גבינה ותות אין ספק שזה חידוש מרענן של גלידה בטעם עשיר של עוגת גבינה מושלמת עם תות ופרורי עוגיות שלא תפסיקו לישר.

גלידת עוגת גבינה עם תות משווקת באריזת 500 מ"ל במחיר מומלץ לצרכן: 24.90 ₪.
ולמי שמתעניין: כשר-חלבי, בהשגחת הרבנות קרית מלאכי (מכיל אבקת חלב נכרי) 
בהשגחת הבד"צ באי מחזיקי הדת.

גלידת-וניל עשירה. צילום: בן & ג'ריס
מחיר מומלץ לצרכן: 24.90 ₪

גלידת וניל עשירה עם שמנת משובחת וקרמית בטעם הכי וניל שטעמתם אי פעם  
גלידת וניל עשירה בטעמים מיוצרת ממקלות וניל טבעיים שנרכשו מחוות קטנות של חקלאיים באוגנדה.
חקלאים מאוגנדה שמיצריים רק כמות קטנה של וניל והם חייבים לשלב את היבול שלהם עם אחרים כדי לעבד ולשווק אותו. העסק של ייצור הינו באישור "סחר הוגן" תוך שמירה על האופי הקיים של היערות הפראיים והרריים של אדמתם.

הפרמיה של סחר הוגן שחברת "בן & ג'ריס" בישראל רוכשת מאפשרת לחקלאים במדינות מתפתחות להשיג הכנסה יותר גדולה ולספק באופן טוב יותר את הצרכים של המשפחות והקהילות שלהם, כולל בריאות, חינוך ודיור הגון.

גלידת וניל עשירה משווקת אריזת 500 מ"ל ,מחיר מומלץ לצרכן 24.90 ₪
למי שמתעניין: כשר-חלבי, בהשגחת הרבנות קרית מלאכי (מכיל אבקת חלב נכרי) בהשגחת הבד"צ באי מחזיקי הדת.

את הגלידות תוכלו למצוא במקררים של רשתות השיווק, חנויות נוחות, חנויות מובחרות ובחנויות המפעל.

חג שבועות טעים ושמח!
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת יכין מציעה סדרת קטניות במנות אישיות בטעמים ומרקמים אופטימליים

בעקבות מגמת הבריאות והמודעות ההולכת וגדלה לצריכת חלבונים מן הצומח,  חברת יכין מציעה סדרת קטניות במנות אישיות שנבחרו בקפידה במרקם ובטעם אופטימלי.

הסדרה כוללת 5 סוגי קטניות מבושלות ומוכנות לאכילה, שפותחה באופן שיאפשר לצרכנים לשלב קטניות בתפריט וליהנות מהיתרונות התזונתיים : חלבון וסיבים תזונתיים , מגנזיום , ברזל, חומצת פולית, נוגדי חמצון עוצמתיים כמקור לוויטמין B דל נתרן ללא חומרים משמרים.

סדרת הקטניות של מותג "יכין" כוללת 5 מוצרים:
  • שעועית לבנה ברוטב עגבניות, 
  • תורמוס
  • שעועית צ'ילי
  • פול מצרי
  • חומוס שלם
מוצרי קטניות הפכו מאוד פופולריים וטרנדים לאחרונה בעולם על רקע מיצובם כסופר פוד בעל תועלות תזונתיות יוצאות דופן.

חברת יכין מציעה סדרת קטניות במנות אישיות . צילום יכין

חברת יכין מציעה סדרת קטניות במנות אישיות . צילום ימין
מוצרי הסדרה משווקת באריזה אישית של כ-200 גרם מחיר מומלץ לצרכן 3.90 ₪ (ליחידה).
ולמי שמתעניין ושואל: כשר-פרווה, בהשגחת הרבנות המקומית עמק יזראל

בנוסף למותג 'יכין' מוצרי קטניות באריזות משפחתיות מבושלות ומוכנות לאכילה כארוחה או כתוספת: חומוס, שעועית ובקרוב גם עדשים!

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 27 באפריל 2021

רשת הריהוט ליוינג-רום מציגה קוקלציית רהיטים מעוצבים במחירים אטרקטיביים במיוחד

רשת הרהיטים LIVING ROOM מציגה קולקציית רהיטים חדשה וצבעונית התואמים את מגמת ה- “Affordable Design” רהיטים מעוצבים במחירים האטרקטיביים ביותר בארץ ונגישים לכל כיס ולא ימנעו משום צרכן לרכוש פריט עיצוב שיש לו גם אמירה עיצובית אופנתית, וכל זאת אחרי שעולם העיצוב נחשף למגמות עיצוב כמו ה"מאסטיז'' - עיצוב יוקרתי להמונים.

בליוינג רום תוכלו לרכוש  רהיטים לסלון, פינות אוכל, מיטות ומזרנים לחדר השינה ופתרונות של ארונות הזזה במחירים האטרקטיביים ביותר בארץ. בנוסף מפעילה הרשת תחת חסותה בסניפי הרשת את המותג 'ליוינג-סליפ', המתמחה בכל הקשור לשינה איכותית: מיטות ומזרנים אורטופדיים במחירים אטרקטיביים.

מערכת ישיבה מבית ליוינג רום . צילום: ליוינג רום

מערכת ישיבה מבית ליוינג רום . צילום: ליוינג רום
מערכת ישיבה מבית ליוינג רום . צילום: ליוינג רום
מערכת ישיבה מבית ליוינג רום . צילום: נדיה היבא
לדברי אלרועי בנו מנכ"ל הרשת: "עולם הריהוט והעיצוב שינה את פניו בשנים האחרונות. המגמות הכלכליות והחברתיות השולטות כיום רואות ברהיט אקססוריס אופנתי; לא עוד ספה לכל החיים אלא כזו שמתחלפת בהתאם לנסיבות כמו מעברי דירה, לצרכים פונקציונאליים ולטרנדים האופנתיים הרלבנטיים. בהתאם לכך הרשת מציעה מוצרים אופנתיים, איכותיים במחירים שווים לכל כיס תוך מתן דגש על ערכים של value for money".

והוא מוסיף: "הסניפים שלנו ממוקמים במקומות אסטרטגיים ברחבי הארץ כדי לאפשר לכל לקוח באשר הוא להגיע לסניף ולהיווכח במו עיניו באיכות המוצרים ובמחיריהם הזולים במיוחד. 

לרשת 6 סניפים בפריסה ארצית: בחיפה, נתניה, פתח תקווה, ראשל"צ, באר שבע. לאחרונה נפתחה חנות חדשה ברח' האורגים 9 באשדוד ובקרוב תפתח חנות נוספת בירושלים.
ספה שנפתחת למיטה ליוינג רום . צילום: ליוינג רום

ספה שנפתחת למיטה ליוינג רום . צילום: ליוינג רום
מחירי פריטי הריהוט בליוינג-רום מותאמים לחתך הגילאים של הלקוחות ולרמה הסוציו-אקונומית שלהם. מדובר בצעירים בני 30-45 אשר מקצים תקציבים נמוכים יחסית לריהוט הבית ויחד עם זאת מחפשים את הפריטים האופנתיים והנכונים להם.

הודות לחיבור שיש לחברה עם מפעלים ברחבי העולם, מתאפשרים המחירים האטרקטיביים, המלאים המוזמנים מראש ממפעלים אלו ומאוחסנים במרכז הלוגיסטי החדש של החברה הממוקם באזור התעשיה ברקן, שבהקמתו הושקעו 50 מיליון ₪. המחסן הלוגיסטי משתרע על פני 10,000 מ' בנוי ב- 3 קומות ומצויד בטכנולוגיה המתקדמת לאחסון ואיתור הרהיטים השונים.

מכירות הרהיטים של הרשת נעשות אך ורק בסניפים השונים ללא שום מכירה באונליין. בצורה זו הלקוח רואה את הרהיט שאותו בחר ואותו יקבל ובכך נחסכות אי נעימויות של החזרות ואי שביעות רצון מהמוצר הסופי.

פינת אוכל ליוינג רום צילום ליוינג רום

פינת אוכל ליוינג רום צילום ליוינג רום 

פינת אוכל ליוינג רום צילום נדיה היבא
הרשת הוקמה לפני כעשור על ידי משפחת בנו, תעשיינים בתחום הרהיטים, מזה קרוב ל- 60 שנה.
בבעלות המשפחה המותג 'בליני', המתמחה במערכות ישיבה לסלון משולבות בריקליינרים חשמליים ובכורסאות טלוויזיה. המותג נמכר במעל 250 חנויות רהיטים ברחבי הארץ חשמליים.

עוד בבעלות המשפחה מותג הרהיטים 'רוסי' המתמחה בפינות אוכל, כסאות, מזנונים ושולחנות סלון, אף הוא נמכר במעל 250 חנויות רהיטים ברחבי הארץ. בשנים האחרונות עוסקת משפחת בנו גם בנדל"ן מניב ויזמות מרכזי מסחר ומבני תעשיה.

לאתר החברה:www.livingroom.co.il

מיטה ומזרן מבית ליוינג רום . צילום: ליוינג רום
ליוינג רם - מערכת שינה מיטה ומזרן 1990 שח. צילום:  ליוינג רום 
קונסולה ליוינג רום  סטודיו ליוינג רום
קונסולה ליוינג רום  סטודיו ליוינג רום 
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 26 באפריל 2021

חברת ''פסטה נונה'' משיקה 2 מוצרים חדשים: רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה רביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה

עם איזה פסטות וניוקי תחגגו את חג השבועות הקרב ובא?

לקראת חג השבועות חב' ''פסטה נונה'' שמפעלה ממוקם בפארק דלתון בגליל העליון והינו המפעל המוביל בישראל לייצור פסטות טריות מצוננות עם טאץ' איטלקי משיקה 2 מוצרים חדשים:

רביולי מתוקים בניחוח איטלקי:
  • רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה – מצונן
  • רביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה - מצונן
הרביולי מוגשים כמנת קינוח. ניתן לבשל 2 דקות או לטגן כדקה וחצי מכל צד.

הפסטות של ''פסטה נונה'' מיוצרות מרכיבים טבעיים בלבד , ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל שנעשות עם המון רגש, וטאצ' של מטבח בניחוח איטלקי.

הכנת הפסטה מחברת "פסטה נונה" מתחקה אחר עבודות היד, כפי שנהוג במטבח האיטלקי.

האופי שבו לשים את הבצק, ההחלטה על הכמויות ובחירת החומרים פעם אחר פעם, הם רק חלק מתהליך היצירה . סוד הטעם המושלם של ''פסטה נונה'' מתחיל בעובדה שהפסטה טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול כלל, בשונה משאר הפסטות הנמצאות במקררים ברשתות השיווק.

כדי להגיע לשלמות משתמשים במפעל ברכיבים טבעיים שאת חלקם מייבאים במיוחד מארץ הפסטה, איטליה.
הפסטה מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ובחברה דוגלים ברכיבים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים ואינם מכילים צבעי מאכל.

זו הסיבה שטורחים ללקט את חומרי הגלם היישר מהמגדלים בארץ, עם הגבינות המושלמות והאיכותיות ביותר בשוק ותבלינים טריים. כל זאת כדי להציע את הטעם הטבעי ללא פשרות, טעם מפנק שיוצר מנה מושלמת.

חברת ''פסטה נונה'' משיקה 2 מוצרים חדשים: רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה
רביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה. צילומים: פסטה נונה

מתכון להכנת רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה
משקל – 400 גרם. כשר חלבי

אופן ההכנה:
  • הוראות בישול: להרתיח 3 ליטר מים, להוסיף את הרביולי ולבשל 2 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה. להוריד מהאש ולסנן היטב. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד או רוטב וניל.
  • הוראות טיגון: לטגן במחבת עם מעט חמאה כדקה וחצי מכל צד. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.
מתכון להכנת רביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה - מצונן
משקל – 400 גרם. כשר חלבי

אופן ההכנה:
  • הוראות בישול: להרתיח 3 ליטר מים, להוסיף את הרביולי ולבשל 2 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה. להוריד מהאש ולסנן היטב. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד או רוטב וניל.
  • הוראות טיגון: לטגן במחבת עם מעט חמאה כדקה וחצי מכל צד. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.

מחיר מומלץ לצרכן : 24.8 ש''ח בהתאם לרשתות.
כל המוצרים מצוננים עם חיי מדף של 35 יום במקרר. 
 כל המוצרים בכשרות רבנות אזורית מרום הגליל וחתם סופר בני ברק.

חג שבועות טעים ושמח!
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 25 באפריל 2021

לואקר טורטינה בטעם חדש ומפנק: וופל טורטינה במילוי קרם קרמל ובציפוי שוקולד חלב

לואקר זה טעים, לואקר זה מדהים... עכשיו גם בטעם קרם קרמל.מותג לואקר משיק טעם חדש בסדרת טורטינה האהובה –טורטינה במילוי קרם בטעם קרמל ובציפוי שוקולד חלב משובח.

קרם הקרמל מעודן ומשתלב באופן מושלם בין עלי הוופל הפריכים והנימוחים מבפנים ועם מעטה השוקולד הנפלא מבחוץ. כל אלו ביחד, הופכים כל ביס לחוויית טעם מפנקת, מענגת ומושלמת.

כמו כל מוצרי לואקר, גם טורטינה קרמל אינו מכיל צבעי מאכל, עשוי ללא חומרים משמרים וללא שומן טראנס. כל יחידה עטופה בנייר איכותי, באופן השומר על טריות המוצר ועל פריכותו לאורך זמן.

את לואקר טורטינה בטעם קרמל החדש, כמו כל מוצרי לואקר המשווקים בישראל, ניתן להשיג ברשתות השיווק, חנויות הקמעונאות, הקיוסקים ונקודות המכירה. 

הן מוצעות במארז יוקרתי המכיל 6 יחידות של וופל עגול ויוקרתי במחיר מומלץ של 15.90 ש"ח .

לואקר טורטינה בטעם חדש ומפנק:  וופל טורטינה במילוי קרם קרמל ובציפוי שוקולד חלב.
צילום: נדיה היבא

לואקר טורטינה בטעם חדש ומפנק:  וופל טורטינה במילוי קרם קרמל ובציפוי שוקולד חלב.
צילום: נדיה היבא
מוצרי לואקר מיובאים ומשווקים בארץ על ידי ליימן שליסל אשר הוקמה בשנת 1955 וכיום נחשבת למובילה ביבוא שיווק והפצה של ממתקים ומזון. ליימן שליסל מציעה גם מגוון רחב של חבילות שי לאירועים ולחגים.בחברה מועסקים כ-500 עובדים בעזרתם פוקדים ישירות את רוב נקודות המכירה בארץ. 

באתר ליימן שליסל www.l-s.co.il ניתן לקבל מידע אודות המותגים הנוספים אותן מייבאת ומשווקת ליימן שליסל בישראל.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חברת "פרומיס" PROMISE כחול ולבן זה הביוטי שלי

מי שמכיר אותי ועוקב אחרי יודע  כמה חשוב לי לשמור על עור פנים נקי ומטופח.  חשוב לי להקפיד על טיפוח עור פנים, ומקפידה לשמור תמיד על עור פנים נקי ובריא.  אני  גם אוהבת להתנסות ולנסות בתכשירי טיפוח חדשים  המתאימים למזג האוויר הישראלי, והשומרים על  עור פנים רעננים ונקיים עם  מראה זוהר ונקי.

בימים אלה, ממש קצת אחרי יום העצמאות למדינת ישראל, יוצאת "פרומיס" חברת הקוסמטיקה הישראלית עם קמפיין מרגש שהוא כולו כחול לבן ומלא גאווה ישראלית.

חברת "פרומיס"  PROMISE כחול ולבן זה הביוטי שלי. צילום: נדיה היבא

חברת "פרומיס"  PROMISE- באריזת המסכה תמצאו סיליקון נעים ורך למגע
שאיתו מורחים בקלות ובקלילות את מסכת הבוץ על עור הפנים. צילום: נדיה היבא
ואלו דברי חברת "פרומיס" המרגשים לקמפיין:
"לכבוד חגיגות העצמאות של מדינת ישראל, זו הזדמנות להוקיר לכן תודה – על הפרגון והאהבה שחברתנו מקבלת מכן חברת קוסמטיקה ישראלית צעירה "כחול לבן", אשר חרטה על דגלה להביא ללקוחותיה את המוצרים הכי טובים במחירים השווים לכל כיס, עם השירות המהיר ביותר ועם תשומת הלב לפרטים הקטנים וחוויית לקוח שתמיד מרגשת". 

אז כדי שיהיה לכן נחמד וקליל להעביר את המסר שלנו לעוקבות שלכן לרגל חגיגות העצמאות, יצרנו משהו עם קצת הומור ברוח החג. קבלו :

אני, "מסכת הבוץ הנוזלית" LIQUICK , משיאה משואה זו:
  • לכבוד אוצרות הטבע הקסומים של ים המלח ומדבר יהודה
  • המעשירים אותנו במינרלים ובצמחי מרפא התורמים לאיזון עור הפנים.
  • לכבוד אנשי המחקר והפיתוח המקפידים על נוסחאות ומרקמים המתאימים לעור ולאקלים הישראלי.
  • לכבוד צוותי השירות והמשלוחים, הדואגים לתת את מלוא תשומת לב, להפתיע ולהעלות חיוך על פניכן.
  • לכבוד כל הנשים הישראליות העסוקות והבועטות שמחפשות מוצרי טיפוח איכותיים, קלילים ומהירים, אשר מניבים תוצאות ובמחירים השווים לכל כיס.
ולתפארת מדינת ישראל!

"פרומיס"  PROMISE-מסכת הבוץ הנוזלית מים המלח Liquick Multi Effect
צילום: נדיה היבא
במסגרת הקמפיין, כל מה שצריך לעשות זה להעלות פוסט/סטורי עם תכשירי פרומיס שלכן, לתייג את האינסטגרם של חברת "פרומיס"  ולהיכנס להגרלה.   https://www.instagram.com/promise.cosmetics.il/
הזוכה תקבל במתנה את מארז ה-best sellers של פרומיס. 

בנוסף, כל הרוכשת באתר תיהנה מהנחה של עד 35% וגם ממתנה מוקטנת, קרם היום והלילה המצוין של החברה fresh 24-7, כמו שאפשר לראות כאן בתמונה.
לאתר הרכישות של "פרומיס"  https://katzr.net/7f3dc7

 "פרומיס"  PROMISE כחול ולבן זה הביוטי שלי - בעזרת הסיליקון מסכת הבוץ נמרחת
בקלות ובקלילות באופן אחד על עור הפנים. צילום: נדיה היבא

 "פרומיס"  PROMISE כחול ולבן זה הביוטי שלי - בעזרת הסיליקון מסכת הבוץ נמרחת
בקלות ובקלילות באופן אחד על עור הפנים. צילום: נדיה היבא
כמובן שלכבוד הקמפיין המרגש וההגרלה הלכתי להתנסות במסכת הבוץ הנוזלית LIQUICK שמנקה ומטהרת את עור הפנים, מסירה את התאים המתים ומאחדת את מראה וגוון העור, עד לקבלת מראה "פרשי" וקורן – תוך 5 דקות בלבד (כי למי מאיתנו יש זמן פנוי לבזבז?).

הפורמולה החדשנית מאגדת בתוכה ריכוז גבוה של רכיבי הזנה וטיהור העור, אשר מאפשרים אימפקט עצמתי ומיידי כבר מהשימוש הראשון. הסופר-סטאר הוא המרקם הנוזלי הייחודי, אשר נמרח בקלות וברכות על עור הפנים, מאפשר כיסוי אחיד ואפקטיבי במיוחד ומותיר תחושה קטיפתית ואפקט "וואו" ממכר. ממש כמו קסם, כעבור דקות אחדות תוכלי להשוויץ במראה עור מואר, חלק ובריא.

תערובת המינרלים הייחודית מטהרת את העור, בעוד שתמצית אלוורה עשירה מזינה בלחות, שמן החוחובה מחליק את מרקם הפנים ובוץ עשיר מים המלח מסייע בכיווץ הנקבוביות ובמניעת פצעונים וראשים שחורים.
התוצאה? מראה עור חלק ומואר שמרגיש ונראה מושלם, בכל פעם מחדש.

 "פרומיס"  PROMISE כחול ולבן זה הביוטי שלי - ממתינה 10 דקות עד להתייבשות המסכה
 צילום: נדיה היבא
חוות דעתי לאחר השימוש במסכת הבוץ הנוזלית מים המלח Liquick Multi Effect

ובנימה אישית!!  מי שמכיר אותי יודע שאני "מכורה" לים המלח. בכל הזדמנות שיש לי, אני מיד אורזת ונוסעת לנפוש בים המלח. אוהבת את השקט, השלוה ואת תחושת הרוגע  וההשתחררות של המקום, אוהבת את האווירה והרחצה בים המלא מינרלים ומלחים. כן, מבחינתי יש משהוא מיסטי במקום הזה - במקום הנמוך ביותר בעולם!

  • באריזת מסכה נוזלית מולטי אפקט מבוץ ים המלח מצאתי כרית סיליקון שבעזרתה מרחתי את המסכת הבוץ על הפנים, בשכבה דקה ואחידה על כל אזור הפנים (אין למרוח באזור העיניים).
  • המסכה נוזלית, ולכן ממליצה למרוח את המסכה מעל הכיור.
  • נערתי היטב את הבקבוק לפני השימוש, על מנת שהנוזל ייצא אחיד וסמיך יותר.
  • אחרי מריחת המסכה בקלילות בעזרת הסיליקון שהיה מאוד נוח ואחיד, המתנתי 10 דקות, עד שהמסכה התייבשה ושטפתי את הפנים במים פושרים.
ו...התוצאות המהירות היו נפלאות, בדיוק כמו שהבטיחו!!!
עור הפנים שלי נקי עם תחושת רעננות נעימה, יש תחושת מתיחה ומיצוק העור, הנקבוביות התקבצו, המראה הרבה יותר  זוהר, רענן ומלא חיות, מרקם העור רך וחלק במיוחד עם הרבה לחות ונעים למגע. עכשיו מרגישה טוב יותר ובטוחה עם עור פנים זוהר וקורן.
וכמו שכבר אמרנו: אכן מסכה שראויה להדליק משואה!!!

צילום: נדיה היבא
המסכה נמכרת עכשיו  באתר ב-104 ש"ח במקום 149 ש"ח (הנחה של 31%).
לרכישה ולפרטים נוספים, היכנסו לאתר של פרומיס https://promise-cosmetics.co.il/
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 24 באפריל 2021

יקב טפרברג משיק את בציר 2020 לינות רוזה אסנס ואינספייר לבן שישתלבו נהדר בארוחת החג

הקיץ בפתח, זמן קציר בשדות התבואה, ובבתים - חגיגות משפחתיות עם שולחן המציע מגוון גבינות נפלאות לצד שפע ירקות טריים ומיטב פירות העונה.
היש יותר מתאים לחגיגה שכזאת מאשר שילוב בקבוק יין לבן / רוזה רענן וקיצי?

הקיץ כבר כאן וחג השבועות קרב ובא. חג הקציר ובשמו העממי - חג הגבינות שבו אנו נוהגים לאכול כמנהג המסורת מאכלי גבינות, ירקות ופירות העונה. גם בחג שבועות השנה, יהיו על שולחן החג מלבד מאכלי הגבינות והירקות גם יינות משובחים, יינות מסוג רוזה ויינות לבנים מרעננים ונהדרים  שיעשירו ויתאימו בצורה מושלמת לארוחת גבינות חגיגית ויתרמו למצב הרוח של האורחים.

ינות רוזה אסנס ואינספייר לבן של יקב טפרברג מבציר 2020  מושלמים עם ארוחת גבינות ודגים
צילומים: נדיה היבא

ינות רוזה אסנס ואינספייר לבן של יקב טפרברג מבציר 2020  מושלמים עם ארוחת גבינות ודגים
צילומים: נדיה היבא

יקב טפרברג גאה להשיק לקראת חג השבועות את בציר 2020 ליינות רוזה אסנס ואינספייר לבן, יינות עדינים, ארומטיים וקיציים שישתלבו באופן מושלם בארוחת החג שאנחנו מתכננים עם המשפחה המורחבת  וכמובן מתאימים לתקופת הקיץ החמה.

על היינות המומלצים: 

יקב טפרברג. אסנס רוזה 2020. צילום איל קרן. מחיר: 60 שח 
אסנס רוזה 2020 / שם הסדרה: אסנס

הרכב זני:  55% גראנש /  40% ברברה /  5% מורוודרה

מקור הענבים: חלקות מובחרות בעמק אילון אשר עברו מספר דילולי אשכולות על מנת למקסם את  האיכויות 
של כל זן.
בציר: מכני בשעות הלילה וידני בשעות הבוקר
נתוני בציר ממוצעים: בריקס: 20.8 חומצה [ג/ל]: 6.1 pH: 3.3

תהליך ייצור היין:
ענבי הגראנש נואר , הברברה והמורוודרה נבצרו במועדים שונים עם הגעת כל זן להבשלה האופטימלית ליין הרוזה.
בציר הענבים לכל זן נעשה בשעות קרירות כדי לא לחשוף את הענבים הנבצרים לטמפרטורות גבוהות. עם הגעת הענבים ליקב בוצעה הפרדה בין הענבים לבין השידראות והענבים נכנסו לריסוק עדין. הענבים המרוסקים עברו קירור במחליף החום ל-12 מעלות , בדרכם לפרס הפניאומאטי האינרטי – המגובה בחנקן , על מנת למנוע לחלוטין חימצון של טעמים וארומות המצויים בענבים.
הענבים שהו בפרס הפנאומטי האינרטי זמן קצר על מנת למצות ארומה וצבע עדין מהזגים.
עם סיום ההשריה באווירת החנקן, הענבים נסחטו בלחץ נמוך ביותר ,בסחיטה עדינה ואיטית וללא חשיפה לחמצן על מנת לקבל תירוש ענבים עשיר בגוון אדמדם.

המיץ שנסחט הועבר למיכל נירוסטה בו בוצעה הפרדה בין המשקעים למיץ באמצעות טכנולוגיה הקרוייה הרחפה - FLOTATION . בטכניקה זו מרחיפים את המשקעים לחלקו העליון של המיכל באמצעות פעפוע של גז חנקן המאפשר להעביר את המיץ הנקי – המצוי מתחת למשקעים למיכל התסיסה.

התסיסה האלכוהולית של המיץ הנקי ערכה כ-26 ימים בטמפרטורה של 13 מעלות. תסיסה בטמפרטורה זו נבחרה בכדי לייצר יין עדין ולשמר את ארומות הענבים. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו. לאחר ייצובו של היין פאנל הטועמים של היקב בנה את היחס הסופי של הזנים המרכיבים את היין .

תיאור היין: היין מתאפיין בצבע בהיר מאוד, האף בעל נגיעות של חוף ים ופרי אגס. בפה היין בעל חמיצות מאוזנת , גוף תומך , פריך ורענן ובעל רכות נעימה.

אנליזת היין: סוכר: יבש כהל [ב-%]:11.7 pH: 3.35 חומציות [ג/ל]: 6.5

לשתייה החל מ: הוצאתו לשוק
מחיר מומלץ לצרכן: 60 ₪

דעתי האישית לאחר טעימה: אני אוהבת יינות קלילים, עדינים ורעננים. לא רק בקיץ אלא בכל ימות השנה. יינות רוזה אהובים עלי במיוחד  והאסנס רוזה 2020  הינו מושלם.  צבעו בהיר וורדרד מעט, מזכיר אווירת קיץ רעננה וים, עדין ומאוד טעים. היין נהדר לארוחת דגים וגבינות.

יקב טפרברג. סוביניון בלאן & רוסאן & ויונייה אינספייר 2020.
צלם איל קרן. מחיר: 75 שח

סוביניון בלאן & רוסאן & ויונייה אינספייר 2020  /  שם הסדרה: אינספייר

הרכב זני: 50% ענבי סוביניון בלאן / 35% ענבי רוסאן / 15% ענבי ויונייה

מקור הענבים: ענבי הסוביניון בלאן נבצרו מההר הגבוה שבהרי אפרים, הרוסאן והויונייה נבצרו מחלקות מובחרות מעמק איילון.
הבציר: ידני לענבי הסוביניון בלאן ומכני בשעות הלילה לענבי הרוסאן והויוניה
נתוני בציר ממוצעים: בריקס: 22.7 חומציות [ג/ל]: 5.5 pH: 3.45

תהליך ייצור היין:
ענבי הסוביניון בלאן הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר שנבצרו ידנית עם אור ראשון. הענבים המרוסקים עברו קירור במחליף החום ל-12 מעלות, בדרכם לפרס הפניאומאטי האינרטי – המגובה בחנקן, על מנת למנוע לחלוטין חימצון של טעמים וארומות המצויים בענבים.

הענבים נסחטו בפרס הפניאומאטי האינרטי בלחץ נמוך ביותר, בסחיטה עדינה ואיטית וללא חשיפה לחמצן על מנת לקבל תירוש ענבים עשיר ואיכותי.

המיץ שנסחט הועבר למיכל נירוסטה בו בוצעה הפרדה בין המשקעים למיץ באמצעות טכנולוגיה הקרויה הרחפה - FLOTATION. בטכניקה זו מרחיפים את המשקעים לחלקו העליון של המיכל באמצעות פעפוע של גז חנקן המאפשר להעביר את המיץ הנקי – המצוי מתחת למשקעים למיכל התסיסה.
לצורך התסיסה האלכוהולית, למיץ הנקי - הוספו שמרים והיין תסס במיכל נירוסטה במשך של כ-15 יום.

ענבי הרוסאן והוינייה שנבצרו מאוחר יותר עברו תהליך ייצור דומה. לאחר מספר טעימות של היינות השונים, פנל הטועמים של היקב הרכיב את הבלנד הסופי.
היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו.

תיאור היין:
ממסך זה מציע מורכבות ארומטית עם עשבוניות ופרחוניות. יין יבש זה הינו קסום, פריך ורענן, עם נוכחות מלאה ורכה, חמיצות שובה וסיומת עדינה.

אנליזת היין : סוכר: יבש כהל [ב-%]: 12.7 חומציות [ג/ל]: 6.15 pH: 3.32

לשתייה החל מ: הוצאתו לשוק
מחיר מומלץ לצרכן : 75 ₪

דעתי האישית לאחר טעימה:  יין נעים מאד עם חמיצות עדינה, בעל ארומה עדינה ורעננה. צבעו בהיר צלול עם נוכחות מורגשת, גם היין הזה  מתאים מאד לארוחת גבינות  ודגים.

חג שבועות טעים ושמח !!

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מתכון להכנת מרק תירס חורפי וקטיפתי

אין כמו מזג האוויר החורפי שמחזיר את החשק למרקים חמים שמנחמים את הגוף ואת הנפש. אין כמו מרק תירס חורפי וקטיפתי, בדיוק בזמן לערבים הקרים שמגיע...