יום שבת, 30 בנובמבר 2019

"שמרית" משיקה סדרת בצקים מצוננים מוכנים לאפייה

השבוע קיבלתי סדרת בצקים שהושקה לאחרונה. הסדרה החדשה כוללת בצק עלים, פיצה, פילו ופריך המאפשרת אפייה קלה, נוחה ואיכותית, ללא צורך בהפשרה ולשימוש מיידי.

אני מארחת די הרבה גם באמצע השבוע, ולפעמים גם מגיעים חברים ללא התרעה מוקדמת, ולכן עבורי סדרת הבצקים החדשה היא פתרון נהדר ומהיר להכנת מיני מאפים בלי לחץ של זמן. את הבצקים אין צורך להפשיר מראש, מוציאים מהמקרר והם מיד מוכנים לשימוש.

הבצקים הם של חברת שמרית (כן, זאת החברה שמשווקת את השמרים לאפייה שאנחנו מכירים), שהרחיבה את פעילותה לתחום המאפים הביתיים והשיקה קטגוריית מוצרים חדשה שטרם נראתה על המדפים. מדובר בבצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה, קטגוריה חדשה בשוק, שכן הבצקים הקיימים נמכרים קפואים.


"מגולגלות" שהכנתי מבצק  פריך מצונן, עם ממרח תמרים, אגוזים ושקדים ופזרתי מעל אבקת סוכר. צילום: נדיה היבא
זוהי הפעם הראשונה שישווקו בצקים מצוננים היכולים להישמר טריים במקרר ומוכנים לשימוש מיידי, שאינם מצריכים תהליך הפשרה של שעות.

בסדרת המוצרים החדשה תוכלו למצוא: בצק עלים, דפי בצק פילו, בצק פיצה המשמש כבסיס לפיצה ובצק פריך לעוגיות ומאפים מתוקים.

קטגוריית הבצק המצונן היא מהקטגוריות הקמעונאיות הצומחות ביותר בעולם. פתיחת הקטגוריה הביאה לצרכנים חדשים וזאת בזכות הכנה קלה, חיסכון בזמן, והיכולת לבחור את הרכיבים והתוספות, מתאים להכנה עם ילדים והכי קרוב לאפייה ביתית. קטגוריית הבצק המצונן נחשבת לחידוש מהפכני ומציעה שדרוג לבצק הקפוא, קרובה יותר לבצק ביתי ואיכותית וחוסכת זמן ומאמץ ונותנת פתרון לבעיית צריכה ידועה – זמן הפשרה.


"מגולגלות" שהכנתי מבצק  פריך מצונן, עם ממרח תמרים, אגוזים ושקדים ופזרתי מעל אבקת סוכר. צילום: נדיה היבא
מהיר וקל להכנה - ומתאים לאירוח
שוק הבצקים הקפואים בישראל נאמד במעל ל-200 מיליון ₪ בשנה. השחקניות המובילות את השוק הן תנובה (מותג מעדנות), המחזיקה בנתח שוק של 52.6%, נטו (מותג שלושת האופים) עם 12.7%, זוגלובק עם 9.5% ואסם (מותג בונז'ור) עם 5.6% נתח שוק, נתוני ינואר-מאי 2019.

סדרת הבצקים המצוננים החדשה של "שמרית" יכולה לשמש כפתרון לארוחת ערב מהירה, ספונטנית או לכל אירוח מהיר שרוצים תוצאות טעימות ואיכותיות ובזמן קצר. קלות השימוש בבצקים, שאינם זקוקים להפשרה, מצריכים רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי נייר אפייה הכלול במארז ולאפות.

הבצקים ללא חומרים משמרים, מתאימים למגוון רב של מאפים מלוחים ומתוקים, קלים ומהירים להכנה – רק להוציא מהמקרר ולאפות


סדרת בצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה של שמרית צילום טופטאץ 
סדרת המוצרים כוללת:
בצק עלים מצונן ומרודד היחיד בישראל ללא מרגרינה, ללא חומרים משמרים וללא שומן מוקשה, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).
מומלץ להכנת בורקס, טראט, שטרודל, מילפיי ועוד מגוון מאפים.


שמרית - בצק עלים מצונן ומרודד. צילום: נדיה היבא
בצק פילו מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, נוח לשימוש ואינו מתייבש במהירות. 14 דפי פילו מוכנים לשימוש, טריים לאורך זמן ואינם נקרעים בקלות. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף מלית מלוחה או מתוקה ולאפות (300 גרם).
באריזה 14 דפי פילו מוכנים לשימוש,טריים לאורך זמן ושאינם נקרעים בקלות. 


שמרית - בצק פילו מצונן ומרודד. צילום: נדיה היבא
בצק פריך מצונן ומרודד ללא חומרים משמרים, עשיר בטעם מעודן למאפים מתוקים, מגולגל בנייר אפייה להכנה קלה ומהירה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה ולהוסיף מלית מתוקה לפני או אחרי האפייה (280 גרם).
בצק פריך עשיר בטעם מעודן במיוחד, למאפים מתוקים, מגולגל בנייר אפייה לאפייה קלה ומהירה. מומלץ להכנת עוגיות פריכות מכל סוג, פאי ושטרוייזל.


שמרית - בצק פריך מצונן ומרודד. צילום: נדיה היבא
בצק פיצה מצונן ומרודד חדש לחלוטין בשוק הישראלי. הבצק ללא חומרים משמרים, מגולגל בנייר אפייה ומאפשר לשלוט בתוספות על הפיצה. רק להוציא מהמקרר, לפרוס על גבי תבנית אפייה, להוסיף רוטב ותוספות ולאפות. ניתן לעשות בבצק הפיצה שימוש למאפים מלוחים נוספים (415 גרם).
מתאים גם לאפיית מאפים מלוחים נוספים כגון מקלות שום, שבלולים מלוחים או כל מאפה מלוח אחר.




לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "פאקא תעשיות" יצרנית "שמרית", ההחלטה להרחיב את הפעילות לתחום הבצקים התבססה על מחקר צרכנים שהחברה ערכה שזיהה דרישה לזמינות וקלות הכנה המתאימים לאורך החיים המודרני. "הבצקים המצוננים נועדו לשימוש מיידי המאפשר לצרכנים לאפות מאפים על בסיס בצק באופן מיידי, ללא צורך בהפשרה או בהמתנה. להערכתנו, סדרת המוצרים החדשה תוביל לשינוי הקטגוריה כולה, שתתפתח לתחום המצונן".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 15 – 17 ₪.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ (בהן שופרסל, יוחננוף, יינות ביתן וחצי חינם ועוד) – במקרר ליד הפסטות (ולא במקפיא).


סדרת בצקים מצוננים ומרודדים מוכנים לאפייה של שמרית. צילום: נדיה היבא
השימוש בבצקים המצוננים הם קלים ומהירים. ולמי ששומר על הכשרות במטבח (כמוני), הבצקים הם פרווה ולכן ניתן בקלות להכין מהם מאפים בשריים או חלביים בהתאם לצורך.

לאתר של שמרית ולמתכונים מומלצים https://shimrit.co.il/

ממליצה לכם להחזיק קבוע במקרר!!!

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
הסרטון מהאתר של חברת שמרית

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום רביעי, 27 בנובמבר 2019

ד"ר פישר מציגה: סדרת אפקטיב קר לטיפול אפקטיבי בעור יבש לקראת עונת החורף

איך אתם מתמודדים עם פגעי החורף?

כמו בכל שנה בתקופת עונת המעבר, הטמפרטורות יורדות והאוויר מתייבש. כך גם עור הגוף נעשה נוקשה, אדמומי וסדוק כתוצאה מרמה נמוכה של שומניות בשכבת העור החיצונית (האפידרמיס).על מנת להשיב לעור הגוף את גמישותו ולמנוע סדקים ויובש, פיתחו מעבדות ד"ר פישר את אפקטיב קר- סדרת התכשירים האולטימטיבית לעור יבש.

ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר  לטיפול אפקטיבי בעור יבש
סדרת אפקטיב קר של ד"ר פישר הינה סדרת תכשירים היפואלרגניים הכוללת קרמי גוף וקרמי ידיים למגוון סוגי העור. התכשירים מסייעים בהגנה מנזקי סביבה ואקלים, בריכוך ובהרגעת העור ומעשירים את העור בלחות.

ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר קרמי גוף. צילום: יעל האן
סדרת אפקטיב קר קרמי גוף כוללת:
קרם גוף מולטי ויטמין לעור רגיל – יבש: מועשר בחלב ודבש ומרכיבי לחות המטפחים את עור הגוף, מעניקים לו לחות ורכות ומותירים אותו גמיש, חלק ונעים למגע. 
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף מולטי ויטמין לעור רגיל – יבש. צילום יעל האן
קרם גוף אינטנסיב לעור יבש - יבש במיוחד: להקלה מיידית במקרים של עור יבש ומחוספס. מועשר בחמאת מנגו ו- AHA לחידוש מראה העור.
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף אינטנסיב לעור יבש - יבש במיוחד. צילום: יעל האן
קרם גוף אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה: נוסחה עשירה ועדינה המכילה שמן שיבולת שועל, אלאנטונין ושמן שקדים, המטפלים ביובש עור ומרגיעים אדמומיות. 
תכולה: 700 מ"ל, מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה. צילום יעל האן
קרם גוף לעור רגיש: קרם גוף לעור יבש ורגיש ללא בישום. מועשר בקומפלקס ייחודי של תה לבן ותה ירוק המסייעים בהגנה על העור מנזקי אקלים הגורמים ליובש ובתוספת תמציות אלוורה וקמומיל להרגעת העור.
תכולה: 700 מ"ל מחיר: 27.9 ₪ (במבצע 22.90 ₪)

קרם גוף לעור רגיש. צילום: יעל האן


ד"ר פישר - סדרת אפקטיב קר קרמי ידיים. צילום: יעל האן
סדרת אפקטיב קר קרמי ידיים כוללת:
קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב לעור יבש: קומפלקס ייחודי להקלה מיידית במקרים של עור יבש במיוחד ומחוספס. מסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע. מועשר בחמאת מנגו,ויטמין E ופרו ויטמין B5. 
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב לעור יבש. צילום: יעל האן

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה: קומפלקס ייחודי המסייע להרגעת עור מגורה וטיפול באדמומיות. מסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים, מרכך ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע. מועשר בשמן שיבולת שועל, שמן שקדים, אלנטואין, ויטמין E ופרו ויטמין B5.
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

קרם ידיים וציפורניים אינטנסיב רליף לעור יבש ומגורה. צילום: יעל האן

קרם ידיים וציפורניים לעור רגיש: קומפלקס ייחודי להרגעת העור, המסייע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים ומונע יובש עור. מותאם במיוחד לעור הידיים, מעניק לחות ורכות כך שהעור נותר גמיש, חלק ונעים למגע.מכיל תמציות תה לבן, תה ירוק, אלוורה וקמומיל, ויטמין E, ויטמין B3 ופרו-ויטמין B5.
תכולה: 150 מ"ל, מחיר: 16.90 ₪ (במבצע 9.90 ₪)

בעולם מלא בהבטחות אני סומכת על EFFECTIVE CARE של ד"ר פישר.

בד"ר פישר משלבים למעלה מ-50 שנות ניסיון, מחקר וידע רפואי בינלאומי כדי לפתח את התכשירים המתקדמים ביותר לבריאות כל בני המשפחה. תכשירי התשלובת מיוצרים במפעלי ד"ר פישר תחת בקרת איכות קפדנית על-פי תקני הייצור הבינלאומיים המחמירים תוך שימוש במרכיבים מהמתקדמים, הבטוחים והבדוקים ביותר.

מפעלי ד"ר פישר הינם בעלי תו תקן הפלטינה היוקרתי של מכון התקנים הישראלי המעיד על מצוינות תפעולית ועמידה ב-5 תקני איכות מחמירים: ייצור תכשירים קוסמטיים ואביזרים רפואיים, איכות הסביבה, בטיחות וניהול מערכות. תכשירי ד"ר פישר הינם בעלי מוניטין בינלאומי ונמכרים בהצלחה בעשרות מדינות ברחבי העולם.

ד"ר פישר מציגה: סדרת אפקטיב קר לטיפול אפקטיבי בעור יבש לקראת עונת החורף. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 26 בנובמבר 2019

תחרות נינג'ה נושאת פרסים תערך בקניון עופר סירקין בפ"ת

קניון עופר סירקין פתח תקווה, מקבוצת קניוני עופר, והמותג נינג'ה טיים יערכו תחרות חווייתית ונושאת פרסים לילדים במגוון גילאים, ביום רביעי ה 18.12.19.

בסיום התחרות יוכרז על הנינג'ה המהיר ביותר!

התחרות תתקיים במתחם המזון בקומה 2 בין השעות 17:00-19:00 בקבוצות הגיל: 4-7, 8-10 ו -11-14. 

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12 

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12
הזוכה במקום הראשון בכל קבוצת גיל,יזכה בתו קנייה ע"ס 500 ₪. עוד יקבל הזוכה במקום הראשון מדליית זהב. הזוכה במקום השני יזכה ב-4 כרטיסי כניסה לנינג'ה טיים ובמדליית כסף והזוכה במקום השלישי יזכה בזוג כרטיסי כניסה לנינג'ה טיים ובמדליית ארד.

מתחם הנינג'ה טיים בקניון פועל בין השעות 16:00 ל20:00. המתחם בנוי ממסלול אתגרי, ממש כמו המסלול העולמי ובתוכו מתקני הנינג'ה האייקונים כגון: סטפרים, רשתות ומתקני טיפוס, קורות, טבעות ומסלולי מכשולים מאתגרים ועוד... המתחם מיועד לילדים בגילאי 4-14.

הכניסה למתחם בתשלום של 15 ₪ לסבב של כ-30 דקות, בנוסף ניתן לרכוש כרטיס מוזל בעלות של 10 ₪ דרך אפליקציית "מיי עופר".

אז למה אתם מחכים – בואו להתאמן !

אתר נינג'ה טיים: https://ninjatime.pealton.co.il/

צילום שלומי ברק , תחרות נינג'ה בקניון עופר סירקין ב18.12 (4) (Custom)
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 24 בנובמבר 2019

מרינה חוגגת יום הולדת 30 שנה ומכריזה על הקמת "מרינה גורמה"

את "מרינה" אני מכירה שנים, נפגשנו לראשונה בשוק, ואחר כך בסופרמרקט ובהמשך גם אצל הירקן. בשנים האחרונות היא קבועה אצלי במטבח, מאוד קל לארח איתה, ובני הבית מאוד אוהבים כשהיא על השולחן... בעזרתה ניתן להכין פשטידות, ממולאים, לגוון מנות מוקפצות, צלי בקר, ועוד ועוד....

"מרינה" חגגה לאחרונה 30 שנה , וכדי לחגוג יחד איתה יום הולדת נסעתי לחווה שממוקמת במושב חוסן שבגליל המערבי.

אז מי זאת מרינה אתם שואלים?


 מרינה - פטריות מכל המינים  צילום: JINIPIX

מרינה - פטריות מכל המינים  צילום: נדיה היבא
"מרינה" – פטריות הגליל, היא מותג ישראלי – גלילי פורץ דרך בתחום התוצרת החקלאית הטרייה, מוביל בייצור, פיתוח ושיווק בענף הפטריות, הירקות והפירות המובחרים בארץ.

רמו בן שושן, הבעלים של "מרינה" (מרינה היא שם אשתו של בן שושן) ומייסד החברה סיפר במהלך הביקור בחווה,  את שלבי תהליך גידול הפטריות המורכב, החל מהכנת מצע "קומפוסט" ייחודי לגידול הנבגים ועד להפיכתם לפטרייה לבנה ומשורטטת בחדרים סטריליים, אופן קטיף הפטריות, אריזתן ועד לשיווקן לנקודות המכירה ברחבי הארץ.


רמו בן שושן מספר על תהליך הכנת מצע הפטריות. צילום: JINIPIX
במהלך הביקור הכריז רמי בן-שושן על הקמת חטיבת מזון "מרינה גורמה" וכניסתה לתחום ייצור מוצרי מזון לשוק הטבעוני והצמחוני. מדובר במוצרים חדשים שיהוו תחליף מושלם לבשר, על בסיס פטריות טריות ובריאות: המבורגר פטריות, פטריות ממולאות וסטייק פורטובלה.


מרינה פטריות - מסילת הכנת מצע הפטריות בחוות הגידול . צילום: JINIPIX
מרינה פטריות -  מצע הפטריות בחוות הגידול . צילום: JINIPIX
כדי להכיר מקרוב את תהליך הגדילה של "מרינה" הפטרייה, הוזמנתי לחדרים סגורים ללקט פטריות, לבושה בחלוק כובע וכפפות, כדי לשמור על המקום סטרילי . 

המראה שנגלה לעיני בחדרים הסטריליים היה ייחודי ומרגש - קומה על גבי קומה, כשעל כולם מפוזר מצע קומפוסט , ומעל המצע עמדו להם זקופים בגאווה פטריות יפיפיות לבנות, בגדלים שונים, חלקן בקבוצות וחלקן בודדות - מראה נפלא שלא רואים בכל מקום. בעזרת סכין חדה לקטטי פטריות בהנאה ובהתרגשות גדולה.


חדר סטרילי בו גדלים הפטריות. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

פטריות על מצע גידול. צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

אז איך התחיל סיפורם של "מרינה" ורמו בן שושן?

בראשית שנות ה- 80 החל רמו בן שושן מייסד החברה בפעילות הפצה מקומית של פטריות טריות ממגדלים מקומיים במושבים חוסן ומעונה שבצפון הגליל המערבי, אלו הפיצו תוצרתם באמצעות מערך הפצה מאולתר של חברת תנובה.

מיד כאשר זיהה את הפוטנציאל בתחום, הקים רמו מחסן מאולתר בחצר האחורית של המשק הפרטי והחל בעזרת אשתו מירי ומספר עובדים מצומצם בפעילות מסודרת של גידול, אריזה והפצה של תוצרת פטריות טרייה מידי יום למושבי הצפון, אט אט התרחבה הפעילות לשווקים הסיטונאיים בצפון ובמרכז, לעסקים קטנים, מסעדות ואולמות, כאשר גולת הכותרת הייתה לכבוש נתח מפעילות הפטריות המשומרות ולהחליפן בדבר האמיתי – פטריות טריות. מגמה שהחלה במקביל ברחבי העולם.


מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - זה לא רק פטריות - צילום: נדיה היבא

מרינה זה לא רק פטריות. צילום: .JINIPIX
בתחילת שנות התשעים, החלה התרחבות מדורגת בתחום שיווק הפטריות ובהסדרה של מערכת מכירות מצומצמת הכוללת מערך מכירות טלפוני וסוכני מכירות בשטח, "מדלת לדלת – מעסק לעסק", פעילות זו נחלה הצלחה רבה ואט אט התרחבו מערכי ההפצה היומיים של החברה להפצה ארצית.

במהלך השנים הקימה החברה מערכת לוגיסטית תומכת, חוות גידול מתקדמות ומערך הפצה שסיפק לראשונה תוצרת טרייה לנקודות קצה קמעונאיות ומקצועיות (מסעדות, אולמות אירועים, בתי מלון, וסופרמרקטים. אלו פעלו לצד מערך "שיווק ישיר". החברה הקפידה להשקיע בתשתיות מתאימות בתחום גידול הפטריות, והסתייעה במיטב היצרנים לציוד וידע הקיימים בעולם ובעיקר מהולנד.

כיום מרינה הינה החברה הגדולה בישראל לגידול ושיווק של תוצרת חקלאית טרייה ירקות ופירות, מתמחה בהפצה מצוננת למיטב המלונות בתי קפה ומסעדות, אולמות האירועים המובילים, וכמובן לכל סניפי רשתות השיווק.


מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - זה לא רק פטריות. צילום: נדיה היבא

מרינה - גידול עלי מיקרו למסעדות. צילום: נדיה היבא

מרינה - גידול עלי מיקרו ונבטים למסעדות. צילום: נדיה היבא
לחברה חוות לגידול פטריות, מתקנים לייצור מצע גידול לפטריות ומעל 1500 דונם של גידולי ירקות עליים שונים בכשרות רגילה ומהדרין ללא חרקים ותולעים בהשגחת הרב אפרתי והרבנות ירושלים.

לאחרונה נכנסה חברת מרינה למיזמים חדשים בתחום מוצרי המזון המעובדים, דהיינו ייצור תוצרת גמורה – על בסיס פטריות טריות שנקטפות בבוקר ומשנות צורה להמבורגר טבעוני, טרי וטעים, סטייק פורטובלה, פטריות ממולאות ומפעל סלטים טריים.

עם קבלת אישורים יעלו מוצרי החברה על מדפי הסופרים והציבור הישראלי יזכה לקבל את סדרת הדגל של "מרינה גורמה" כתחליף בשר אולטימטיבי, עתיר בוויטמינים ודל בקלוריות. חברת מרינה רואה חשיבות אדירה בהנגשת תוצרת טרייה לכל אזרח במדינה ופועלת להחדרת אריזות ייחודיות לשמירה על טריות המוצר ועל ערכיו התזונתיים.

בחברת מרינה מועסקים היום כ-700 עובדים ברחבי הארץ, עבור רמו בן שושן מייסד החברה והמנכ"ל, העובדים הם משפחה. גם שניים מילדיו של רמו השתלבו בחברה ולוקחים חלק בהצעדתה קדימה.


רמו בן שושן והפטריות של מרינה . צילום: JINIPIX


רמו ונבגי הפטריות. צילום:  JINIPIX


רמו בן שושן האיש האגדה והפטריה . צילום: JINIPIX
לדברי בן-שושן: "אני גאה לעמוד בראש חברה מצליחה המורכבת בראש ובראשונה מאנשים מצוינים וממגוון פלטפורמות, 30 שנה של עשייה מורכבת, הצלחות לצד קשיים, אני גאה על הישגים אדירים אליהם הגענו במהלך השנים, אנו נמשיך לשאוף, לגדול, להשקיע, לפתח ולהתפתח. אני סבור כי נצליח גם להגדיל את ממוצע צריכת הפטריות בארץ לעומת השוק האירופאי, כבר היום נצפית מגמת עליה, את האמריקאים כבר עברנו".

לקראת סיום הסיור בחווה, ולהשלמת החוויה, טעמתי ממבחר מנות שהוכנו במקום על-ידי שפים. כל המנות שהוכנו היו על טהרת הפטריות - פטריות "מרינה". הכן תחליף טעים ומושלם לבשר, לא רק לטבעונים והצמחונים.


מרינה מרקט . צילום: JINIPIX

נבחרת השפים של מרינה מרקט . צילום: JINIPIX

מנות שהוכנו מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

מנות שהוכנו מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

פטריות "מרינה" ממולאות בכל טוב. מילום: נדיה היבא

עראיס שהוכן מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

המבורגר בטעם מצויין מפטריות "מרינה". צילום: נדיה היבא

קינוח מתוק עם שערות קדאיף על בסיס פטריות. צילום: נדיה היבא

קינוח מתוק עם שערות קדאיף במילוי פטריות. צילום: נדיה היבא

מנת שווארמה עם פטריות ובצל. צילום: נדיה היבא

ומכאן נאחל בהצלחה רבה ל"מרינה" ולרמו בן שושן . צילום: נדיה היבא

פטריות "מרינה" של רמו בן שושן. צילום: נדיה היבא
ואם אחרי הסיפור הנפלא הזה , אתם גם  רוצים את "מרינה" במטבח שלכם... 
כאן באתר תוכלו למצוא מתכונים נהדרים עם "מרינה" http://www.marina-galil.co.il/HE/recipes

כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...