יום חמישי, 23 באוגוסט 2018

"הטחנות הגדולות של א"י" בחגיגה כפולה לראש השנה: מהדורה מוגבלת לקופסת פח לאחסון קמח ומתכונים משובחים של עוגות דבש

לכבוד ראש השנה, משווקת טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" מהדורות חגיגיות ומוגבלות של קופסת פח לאחסון קמח ואריזה של קמח חיטה לבן בהיר, המוצעים בעיצובים מקסימים ומיוחדים לחג – חגיגה לעיניים!

הקופסה והאריזה מעוצבות בסגנון רטרו: קופסת הפח אדומה ועליה איור של תפוח עץ וברכת "שנה טובה". אריזת הקמח בגוון תכלת ועליה איור נוסטלגי של צנצנת דבש, עוגת דבש וברכת "שנה טובה ומתוקה". על כל אחת מהן מוצג מתכון משובח לעוגת דבש. 


עוגת דבש ובירה שחורה עם תפוחים. צילום - מנחם גרייבסקי


קופסאות הפח המעוצבות מתאימות גם כמתנה חגיגית ומקורית לחג, ואפשר למלא אותן בעוגיות, סוכריות דבש, שוקולדים ועוד.

האריזות המעוצבות הן חלק מסדרת "החגים", שהשיקה הטחנה לחגי ישראל וכוללת חמש אריזות: ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. 
הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award לשנת 2015.

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים.


הטחנות הגדולות -  קופסה חגיגית לקמח לראש השנה. צילום - מנחם גרייבסקי

הטחנות הגדולות -  קמח חיטה לבן בהיר באריזה חגיגית לראש השנה  צילום - מנחם גרייבסקי


מחיר קופסת פח: 18 ₪. 
מחיר אריזת קמח לבן בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).

להשיג בחנויות מובחרות ברחבי הארץ או להזמין במשלוח, דרך אתר החברה.
מידע על מיקום החנויות קיים בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות ובטלפון – 04-8672137.


הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י", מציעה מגוון מתכונים מעולים של עוגות דבש לחג


עוגת דבש, קפה ותבלינים. צילום - מנחם גרייבסקי


מתכון לעוגת דבש, קפה ותבלינים, המופיע על אריזת הקמח התכולה
תבנית: תבנית משומנת של אינגליש קייק, סיר פלא או תבנית קוגלהוף
אפייה: לחמם תנור ל-180 מעלות, לאפות 60-50 דקות

חומרים לעוגה
360 מ"ל (1 כוס) דבש
100 גרם (חצי כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
120 גרם (חצי כוס דחוסה) סוכר חום
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
רבע כפית ציפורן
1 כפית נס קפה
240 מ"ל (1 כוס) תה חזק
½1 כפיות אבקת סודה לשתייה
2 כפות שוקולית
2 ביצים
100 מ"ל (חצי כוס) שמן
420 גרם (3 כוסות) קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
50 גרם (חצי כוס) אגוזים קצוצים
חומרים לציפוי
40 גרם (שליש כוס) אבקת סוכר
30 גרם (רבע כוס) שוקולית
180 מ"ל (שלושת-רבעי כוס) מים

אופן ההכנה

  • מערבבים במעבד מזון דבש, סוכרים, תבלינים, קפה, תה, אבקת סודה לשתייה ושוקולית.
  • מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים את השמן ואת הקמח.
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
  • יוצקים לתבנית המשומנת ואופים 60-50 דקות.
  • מערבבים את כל חומרי הציפוי יחד.
  • מוציאים את העוגה מהתנור ויוצקים עליה את הציפוי.
  • מגישים בטמפרטורת החדר.
  • * אפשר לוותר על הציפוי ולזרות מעל העוגה אבקת סוכר.

עוגת דבש ובירה שחורה עם תפוחים. צילום - מנחם גרייבסקי

מתכון לעוגת דבש ובירה שחורה עם תפוחים, המופיע על קופסת הפח החגיגית
תבנית: 3 תבניות אינגליש קייק
אפייה: תנור מחומם ל-180 מעלות (30-25 דקות) + 160 מעלות (30-20 דקות)

חומרים‭
4 ביצים
200 גרם (1 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י‬
360 גרם (1 כוס) דבש
140 מ"ל (3/4 כוס) שמן
240 מ"ל (1 כוס) בירה שחורה (מאלט)
2 תפוחים בינוניים, קלופים, מגורדים גס
420 גרם (3 כוסות) קמח תופח מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י‬
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן
1/4 כפית אגוז מוסקט
50 גרם אגוזים קצוצים לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מקציפים היטב במיקסר ביצים וסוכר.
  • מוסיפים דבש, שמן ובירה שחורה.
  • מוסיפים את התפוחים.
  • מנפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והתבלינים. מוסיפים בהדרגה לחומרים הרטובים.
  • מניחים בצד 15 דקות למנוחה.
  • לאחר 15 דקות מערבבים שוב ומחלקים בין 3 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 30-25 דקות, עד שמתקבל קרום.
  • מפזרים את האגוזים הקצוצים מעל (אם רוצים).
  • מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות ואופים עוד 30-20 דקות או עד שקיסם שננעץ באמצע יוצא יבש.

טארט לימון ודבש, עם תחתית פריכה מלוחה מקמח כוסמין לבן. צילום  - מנחם גרייבסקי

טארט לימון ודבש, עם תחתית פריכה מלוחה מקמח כוסמין לבן
תבנית: קוטר 22, כ-10-8 מנות
אפייה: תנור מחומם מראש ל-160 מעלות

חומרים‭
לתחתית הטארט
245 גרם (1+3/4 כוסות) קמח כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
16 גרם (2 כפות) קורנפלור
6 גרם ( 1+1/4 כפיות) מלח
180 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
80 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר

למילוי
300 גרם (1.5 כוסות) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
120 גרם (6 כפות) דבש
1 כף גרידת לימון
3 ביצים L
2 חלמונים (צהוב)
35 גרם קמח כוסמין לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
7 גרם (2 כפיות) קורנפלור
קורט מלח
160 מ"ל (2/3 כוס) מיץ לימון סחוט טבעי

אופן ההכנה‭‬

  • מרססים תבנית בקוטר 22 בספרי שמן, מניחים בצד.
  • בקערה קטנה מערבבים קמח כוסמין לבן, קורנפלור ומלח. מניחים בצד.
  • במעבד מזון מערבבים חמאה ואבקת סוכר בפולסים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים בפולסים עד לקבלת פירורים בינוניים.
  • מעבירים את בצק הפירורים לתבנית המשומנת ובעזרת הידיים לוחצים את הבצק לתחתית התבנית וכ-1 ס"מ בצדדים.
  • מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר עד שהמלית מוכנה (אפשר להכין יום מראש).


אופן הכנה למלית והרכבה

  • בעזרת סכין חדה מאוד או מנדולינה, פורסים עיגולים דקים מאוד מהלימון. מוציאים את החרצנים.
  • מרתיחים 2 כוסות מים בסיר קטן, מוסיפים את פרוסות הלימון ומרתיחים 4 דקות, מסננים ומקררים (פעולה זו נדרשת כדי להוציא את המרירות מהלימון).
  • בקערה מערבבים סוכר, דבש וגרידת לימון.
  • מוסיפים את הלימונים, מערבבים בעדינות לציפוי ומניחים בצד 45-30 דקות להתמוססות הסוכר (אפשר להכין יום מראש).
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • אופים את תחתית הטארט 35-30 דקות, עד שהמרכז יציב למגע והקצוות מתחילים להזהיב.


כאשר התחתית כמעט מוכנה...

  • מערבבים בקערה את הביצים והחלמונים.
  • בקערה קטנה מערבבים קמח כוסמין לבן, קורנפלור ומלח.
  • מוסיפים את הקמח לקערת הביצים ומערבבים.
  • מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
  • מוסיפים את תערובת פרוסות הלימון, מערבבים בעדינות לאיחוד.
  • מוציאים את התחתית מהתנור ומנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
  • יוצקים את המילוי לתבנית עם התחתית האפויה.
  • אופים עד אשר המילוי יציב ומעט נפוח מסביב לקצוות, 30-25 דקות.
  • מוציאים מהתנור ומניחים על רשת צינון. מקררים.
  • מכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות ומוציאים מהתבנית.
  • מגישים קר.
  • אפשר לקשט בקצפת ואבקת סוכר.
  • (אפשר להכין את הטארט עד יומיים לפני).


למידע נוסף ולמתכונים:  לאתר הבית   http://www.hagdolot.co.il   
                                      לדף הפייסבוק   https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

ערכה: נדיה היבא
המתכונים באדיבות: הילה יבניאלי-בוכריס
הצילומים באישור שימוש היחצ

מותג לחמי הבריאות "מונבטים" השיק מארזי "מיקסים" המשלבים מגוון טעמים

מותג לחמי הבריאות "מונבטים" השיק שני מארזים של "מיקסים", המכילים מגוון סוגים של טעמים. בכל מארז 4 טעמים שונים ובסה"כ – 8 טעמים העשויים משילובים שונים של חומרי הגלם - קטניות, כוסמת, קינואה, דוחן, ירקות ופירות.

בנוסף, הושק עיצוב חדש לכל האריזות, עם אמירת CLEAN LABEL שמשמעותה – המזון מבוסס על טהרת הרכיבים הטבעיים והבריאים בלבד, אשר מצוינים במלואם ובבהירות על גבי האריזה.

מונבט קינואה-כוסמת-ובטטה ומעל - מיני חסות + עלי קייל + עלי רוקט + בצל ירוק + תמרי דקל-נור + גרעיני רימון + אבוקדו טרי + שקדים אורגניים + מיץ תפוזים סחוט מעל.
הכנה וצילום  - לירון זנדמן


שרון אייזיק-גרינפלד, סמנכ"לית שיווק ומכירות ב"מונבטים", ציינה שהמיקסים החדשים מאפשרים לכל אחד להתרשם ממגוון טעמי "מונבטים", ולבחור את החביבים עליו. 

"האריזות החדשות מעוצבות בקו נקי: כל אריזה מוצעת בגוון צבע אחר, בהשראת חומרי הגלם המרכיבים את המונבט. קונספט ה'קלין לייבל' ממחיש את ערכינו: אמינות, בריאות ושקיפות. הצרכן יכול לבחור את המוצרים באופן מושכל, בהתחשב בחומרי הגלם והערכים התזונתיים המצוינים באופן ברור על גבי האריזות, ללא 'הפתעות' ומונחים לא ברורים", אמרה.

מונבטים - אריזות חדשות למוצרים. צילום - אפרת בלוססקי

"מונבטים" הם מוצר חדשני מהצומח העשוי משילובים שונים של חומרי גלם, בהם: קינואה, כוסמת, דוחן, עדשים בצבעים שונים, שעועית מש, בננה, גזר, דלעת, תאנים, בטטה, סלק, תמר ותפוח עץ. 

בסדרה מגוון של 14 טעמים. כל המרכיבים טהורים, ללא רכיבים מהחי, גלוטן, תוספות כמו קמח, סוכר, ממתיקים, שמנים, שמרים, חומרי טעם וריח או חומרים משמרים.

בכל אחת מאריזות המיקסים משולבים 4 טעמים: 

  • מיקס אחד מכיל קינואה + כוסמת + בטטה; כוסמת + תמר + תפוח עץ; קינואה + כוסמת + סלק; כוסמת + תאנים מיובשות + דלעת. 
  • במיקס השני טעמים של עדשים כתומות + סלק; עדשים צהובות + בטטה; כוסמת + בננה + עדשים כתומות + גזר; עדשים ירוקות + שעועית מש + דוחן.


המוצרים משווקים קפואים. אין צורך בהפשרה מוקדמת (אורך חיי מדף במקפיא – 18 חודשים). 
לפני הגשה יש לחמם לפי ההוראות. מומלץ לאכול בשילוב שמן זית או שמן קוקוס, או ממרח כמו טחינה, חומוס, גבינה, אבוקדו, פסטו, ממרח עגבניות, לבנה, קוטג' ועוד ומבחר ירקות. 
באתר החברה מוצע מגוון מתכונים נהדר לשילוב "מונבטים" בכל ארוחה.

חדש - מארזי מיקסים של מונבטים. מחיר- 28 שח למארז. צילום - אפרת בלוססקי

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית אור עקיבא.

מחיר: כ-28 ₪ לאריזה המכילה 4 יחידות של מונבטים, במשקל של 440-320 גרם (בהתאם לסוג המוצר).

להשיג ברשת שופרסל במתחמי גרין, ובבתי טבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 
כמו כן אפשר להזמין משלוח בחנות האון-ליין באתר החברה.
לפרטים: https://munbatim.com/

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

חדש על מסכי הקולנוע: בובה של רצח The Happytime Murders

תארו לכם יקומים מקבילים בהם בובות או דמויות מצויירות יכלו לדבר. וגם לנהל חיים שלמים לצד בני האדם.  הסרט גס ופרוע - הרחיקו את הילדים מהמסך.


תיאוריה זו היא כמובן כחומר ביד היוצר עבור האולפנים בהוליווד והם כמובן הציגו את ה"אוטופיה" הזו עוד לפני עשורים בקומדיות פעולה כמו "מי הפליל את רוג'ר ראביט" ובעת האחרונה גם את "מסיבת הנקניקיות" שנתנה את הטון החצוף אליו מורגל דור הסמארטפונים.



"בובה של רצח" באה ומשלבת את כל האלמנטים האלה כדי להביא את קומדיית הקיץ הכי מפתיעה שתראו על המסך. 

הקומדיה הפרועה מתרחשת ברובע עזוב אך מלא חיים שבו מסתובבים בני אנוש ובובות , זה לצד זה בהרמוניה כמעט מושלמת. שני בלשים יריבים עם סוד כמוס, אחת בת אנוש קוני אדוארדס (מליסה מקארתי) והבובה , הבלש הפרטי פיל פיליפס, נאלצים לדאבונם לשתף פעולה שוב כדי לפתור את תעלומת הרציחות של בובות ממשתתפי תוכנית ילדים קלאסית : The Happytime Gang





בימוי: בריאן הנסון
תסריט: טוד ברגר
הפקה: בן פלקון, ג'פרי הייס, בריאן הנסון, ג''יסון לאסט, מליסה מקארתי,
עריכה: בריאן סקוט אולדס
פסקול: כריסטופר לנרץ
צילום: מיטשל אמנדסן

בהשתתפות:
מליסה מקארתי- קוני אדוארדס
אליזבת בנקס- ג'ני
מאיה רודולף- באבלס
ג'ואל מקהייל- הסוכן קמפבל

ג'אנר: קומדיה/מתח/פעולה
אורך הסרט: 90 דקות
מקום/שנה:  ארה"ב 2018
הגבלת גיל: 16+
הסרט יוקרן לקהל הרחב ב-23.08.2018

פורום פילםתל אביב61217Israel

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ


איך לבחור מתנה נכונה למארחים?


ישראלים רבים שהוזמנו  להתארח לראש השנה הקרוב, מחפשים בימים אלו מתנות עבור המארחים שלהם. מיטל רובין, מנהלת שיווק ב"סולתם" אספה עבורכם 5 טיפים שיעזרו לבחור מתנה שלא תמצא את עצמה ללא שימוש, או גרוע מכך - עמוק בפח. 

מה כדאי לבדוק לפני שמחליטים על כיוון? וכיצד תוכלו לוודא שמקבל המתנה ייהנה ממנה במשך שנים? כל העצות בדרך לחג שכולם ירוויחו ממנו

ראש השנה הוא זמן של ארוחות חגיגיות, מפגשים משפחתיים והרבה שמחה. 
אצל משפחות ישראליות רבות נהוג להביא בראש השנה מתנה למארחים של ארוחת החג, וגם לקרובי משפחה שאנחנו רוצים להביע כלפיהם את האהבה שלנו. 

בחירת מתנה כבר לא דבר קשה כל כך. סולתם. צילום יחצ 

איזו מתנה המארחים הכי ישמחו לקבל? 
אספנו 5 טיפים לבחירת המתנה המושלמת לחג, וגם כמה טיפים הקשורים להענקת המתנה.

1. לעשות"שיעורי בית"
אם אתם מכירים את מקבל המתנה וההעדפות שלו, כדאי "לרחרח" לקראת החג בקשר לצרכים שיש לו ושישמחו אותו אם תמלאו אותם. 

המארח שלכם בשלן מדופלם? נסו לגלות מהו אביזר המטבח הכי שחוק שלו, זה שהוא פשוט חייב להחליף. חמותכם מעריצה את הנכדים? בדקו מתי בפעם האחרונה עשתה קולאז' של תמונות כל הנכדים – אולי המשפחה התרחבה והקולאז' דורש ריענון.

אם אתם לא ממש מכירים לעומק את המארח, כדאי לבדוק מה הצרכים והתחביבים שלוכדי להבטיח שהוא ייהנה מהמתנה ושהיא תהיה רלוונטית עבורו.

2. לבחור מתנה שימושית
אחרי שלמדתם על הצרכים של מקבל המתנה, כדאי לקנות מתנה שתהיה שימושית. 
כמעט כל אדם אמנם ישמח לקבל פרחים, אשר יכניסו קצת צבע לבית וייזרקו לאחר מספר ימים, אך מצד שני, רוב האנשים יתאכזבו לקבל חפץ נוי, תמונה או פסל שאינם לטעמו, ושהוא לעולם לא יציג אותם בבית שלו.

לכן, אם החלטתם לוותר מראש על פרחים או יין - בחרו כלי או חפץ פרקטי (כמו סיר לבישול), לשימוש יום-יומי (או לשימוש פעם בשנה, אבל באופן מפנק ביותר).

3. להתאים את המתנה לתקציב שלכם
בשורה התחתונה, יש לכם תקציב מוגדר מראש שאתם מוכנים להשקיע במתנה. 
אם אין לכם תקציב בראש, חובה לקבוע את 'גבולות הגזרה' לפני היציאה לחיפוש אחרי מתנה. לעתים התקציב יעזור לכם לבחור את המתנה מתוך רשימת מתנות שאתם לוקחים בחשבון (למשל סיר, מחבת או תבנית אפייה, שניתן לקנות בטווח רחב של מחירים).

4. להשקיע במתנה שתשדרג את החיים של מי שמקבל אותה
אחרי שכבר החלטתם על כיוון למוצר שימושי בתקציב המתאים, כדאי לבחור מתנה שתשפר את חיי היום-יום של מקבל המתנה. 

לפעמים מדובר על החלפה של מוצר ותיק שמשמש אותו במשך שנים, כמו סיר ישן שעבר זמנו או מחבת שעשתה את עבודתה נאמנה. לעתים מדובר על מוצר שעדיין אין לו, ויכול להקל על החיים של מקבל המתנה, כמו כלי בישול עכשוויים שמתאימים גם להגשה למרכז השולחן.

5. לבחור מתנה שתישאר במשך שנים
אתם רוצים שיזכרו אתכם גם בראש השנה בעוד עשור, ולא יזרקו את המתנה שלכם לפח בעוד חודשיים. 
כדי לעשות זאת, כדאי לבחור מתנה עמידה ואיכותית,של חברה אמינה ומוכרת המעניקה אחריות ושירות. רק כך תוכלו להבטיח שמקבל המתנה יוכל ליהנות ממנה במשך שנים רבות.


בחירת מתנה כבר לא דבר קשה כל כך. סולתם. צילום יחצ

עוד קצת טיפים סביב הענקת המתנה:
מזל טוב, בחרתם את המתנה המושלמת! כל מה שנותר לכם הוא לוודא שאתם מעניקים אותה מכל הלב, וכשהיא שלמה. לכן, חשוב לבדוק את המתנה לפני שאתם מעניקים אותה, ולעטוף באריזה מושקעת. בנוסף, אל תשכחו להוסיף למתנה ברכה אישית על כרטיס ברכה (לא על פתקית פשוטה), ופתק החלפה עם טווח תאריכים סביר לאחר החג.

קיבלתם מתנה לחג? התקשרו להגיד תודה למי שנתן לכם אותה. 
התארחתם בבית אחר? צרו קשר והודו על האירוח הנפלא ועל מפגש בלתי נשכח.

המתנה המושלמת לכל חובב בישול - מבחר הסירים, המחבתות וכלי המטבח של סולתם.
אם אתם מחפשים מתנה למישהו שמבשל הרבה למשפחה, או חובבת בישול ידועה, אחד מהמוצרים של סולתם, החברה הוותיקה והאיכותית של מוצרים למטבח - הוא המתנה המושלמת לחג הקרוב.

שנה טובה וחג  טעים, נעים ושמח!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

לכבוד השנה החדשה: מחדשים את חדר הרחצה עם מוצרי "ליפסקי"

לא חייבים להמתין לחג הפסח!!!
אפשר לעשות זאת גם כל ימות השנה!!!
אין יותר כייף ונעים מאשר לרענן  ולעצב את חדרי השירותים  והאמבטיה עם מוצרים חדשים ודקורטיביים.

חברת "ליפסקי" הישראלית, המתמחה בפיתוח ובייצור מוצרי אינסטלציה, סניטציה ומוצרי ראטן דקורטיביים תוצרת כחול-לבן, מציעה לכבוד השנה החדשה לחדש את חדר הרחצה בסטים מעוצבים דמויי ראטן של פח אשפה ומברשת אסלה תואמת, וסט אביזרים מסוגנן.

ליפסקי - מארז  - פח אשפה ומברשת אסלה לחדר השירותים. מחיר  40 - 60 שח. צילום - נדיה היבא
ליפסקי - מארז  - פח אשפה ומברשת אסלה לחדר השירותים. מחיר  40 - 60 שח. צילום - נדיה היבא
ליפסקי - פח אשפה ומברשת אסלה לחדר השירותים . צילום - דיזיין אנד שוט


הסטים נהדרים גם כמתנה לחגים או לרגל מעבר דירה.

סט לחדר השירותים כולל מארז דקורטיבי של פח אשפה ומברשת אסלה תואמת, בעיצוב ראטן. 
הפח מוצע בעיצוב עגול, מרובע, מלבני או טרפז. המוצרים, העשויים מפוליפרופילן (חומר פלסטי קשיח), עמידים לאורך זמן וקלים לניקוי. 
ניתן להשיגם במגוון צבעים: לבן, פרגמון, חום ואפור.

ליפסקי - מארז אביזרים לחדר הרחצה  צילום - דיזיין אנד שוט

ליפסקי - סט אביזרים לחדר הרחצה  מחיר - 30 - 50 שח. צילום - דיזיין אנד שוט

הסט לחדר האמבטייה מסוגנן בעיצוב ראטן, הכולל סבונייה, כוס (למברשת ולמשחת שיניים) וכלי לסבון נוזלי. המוצרים עשויים מפלסטיק קשיח וקל לניקוי. 
הסט מוצע ב- 4 צבעים – לבן, אפור, פרגמון וחום.

אם אצלכם בבית חדר הרחצה וחדר השירותים  הם בחלל אחד, מומלץ לשלב את שני הסטים פח אשפה ומברשת אסלה ; וסבונייה, כוס וכלי לסבון נוזלי, לקבלת מראה אחיד.


מחירים: 

  • סט של פח אשפה ומברשת אסלה: 40 – 60 ש"ח.
  • מארז הכולל סבונייה, כוס וכלי לסבון נוזלי: 30 – 50 ש"ח.


להשיג: ברשתות הום-סנטר, אייס, סיטי שופ, ובחנויות מובחרות למוצרי אמבטיה.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ


מותג האופנה הבינלאומי NAUTICA משיק: קולקציית גברים אלגנטית לקראת החגים

מותג האופנה הבינלאומיNAUTICA, משיק לרגל החגים הקרבים, קולקציית גברים בסגנון אלגנטי קלאסי, ליצירת אאוטפיטים מתוחכמים וקלאסיים לארוחות החג.

בקולקציה ניתן למצוא חולצות מכופרות אלגנטיות עם שרוול ארוך בגימורי משבצות ופסים, חולצות מכופרות עם שרוול קצר, מכנסי צ'ינו דקים, ועוד. 

נאוטיקה אביב קיץ 2018 יחצ חול  
הקולקציה מתאימה ללוק אלגנטי ורשמי, אך ניתן לשלב את החולצות עם ג'ינס או מכנס יומיומי למראה קז'ואל.

הקולקציה עשויה מבדי כותנה איכותיים לנוחיות מושלמת. ניתן למצוא בקולקציה חולצות העשויות מבדים שעברו תהליך של wrinkle resistant ( נוגדי קמטים), אשר אינם מצריכות גיהוץ - פתרון מושלם לגברים שאוהבים חולצות מכופתרות אך שונאים לגהץ...בנוסף, חולצות מכופתרות וחולצות פולו,בטכנולוגייתanti-wicking המנדפות לחות וזיעה, לימי הקיץ החמים והלחים.

הקולקציה צבעונית ומגוונת ושולטים בה הצבעים: שחור, לבן, כחול כהה, כחול נייבי, וורוד, צבעי פסטל קיציים ועוד...

מחיר שמלה 479 שח נאוטיקה אביב קיץ 2018 יחצ חול  
נאוטיקה   אביב קיץ 2018  צילום דנה קרן 

טווח מחירים:
חולצות מכופתרות: החל מ- 299 ₪
טי שרטים: החל מ- 119 ₪
חולצות פולו: החל מ- 199 ₪
ג'ינסים: 449 ₪
מכנסי צ'ינו: 299 ₪

ניתן להשיג ברשת חנויות נאוטיקה ברחבי הארץ ובאתר:  http://www.nautica.co.il
וברשת ברנדז ברחבי הארץ ובאתר : www.brandz.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

יום שני, 20 באוגוסט 2018

חדש על מסכי הקולנוע: "עשיר בהפתעה" Crazy Rich Asians

לאוהבי הקומדיות הרומנטיות, את הסרט הזה לא תרצו להחמיץ!!!
המבקרים כבר כתבו עליו: "הקומדיה הרומנטית של השנה",  "סרט הדייטים המושלם",  "קומדיה חכמה, מרעננת ועשירה בהומור".




רייצ'ל וניק זוג ניו יורקי צעיר, מאוהב ותוסס, כבר יוצאים יחד מעל לשנה כאשר ניק מזמין את רייצ'ל להצטרף אליו לסינגפור לחתונתו של חברו הטוב ולהכיר לראשונה את משפחתו. 

על הדרך מגלה רייצ'ל כי יאנג שכח לספר לה פרט אחד חשוב על חייו ועל משפחתו. 
מתברר שהוא לא רק נצר לאחת המשפחות העשירות ביותר במדינה, אלא גם אחד הרווקים המבוקשים ביותר. 

להיות הצמודה של ניק שם את רייצ'ל באור הזרקורים במהלך הביקור, כשלאורכו היא פוגשת ברווקות נקמניות וקנאיות וגרוע מכך, אמו של ניק (יאן), שאינה מרוצה מרייצ'ל ועד מהרה מתברר כי בעוד כסף לא יכול לקנות אהבה, זה בהחלט יכול לסבך את הדברים.










במאי:     ג'ון מ'. צ'ו  
שחקנים: קונסטנס ווהנרי גולדיןמישל יאו 
ז'אנר:     קומדיה רומנטית
אורך הסרט: 129 דקות
מקום/שנה:  ארה"ב 2018
הגבלת גיל:  13+
הקרנת בכורה:  23.8.2018

הסרט באדיבות Tulip entertainment

ערכה: נדיה היבא

"נטורינה" - תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית לאפייה ובישול

מהפיכה בתחום באפייה!!!
הכירו את "נטורינה" - תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית, המתאימים לאפייה ולבישול.

שמרית, חברת מוצרי האפייה מהגדולות והמובילות בישראל, משווקת לרגל ראש השנה וחגי תשרי את נטורינה, סדרת תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית, המתאימים לאפייה ולבישול.


סדרת תחליפי מרגרינה - נטורינה שמרית צילום טופ טאץ

סדרת נטורינה כוללת שני מוצרים חדשים וייחודיים: 

  • נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס 
  • נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית. 


הסדרה נהנית מיתרונות רבים - היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טבעונית ומועשרת בשמן קוקוס אך ללא טעם הקוקוס ובמרקם חלק, מתאימה לשימוש במגוון רב של מאפים, כתחליף לחמאה או מרגרינה ביחס זהה במתכון.


נטורינה תחליף מרגרינה עשיר בשמן קוקוס שמרית. צילום יחצ

נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס, מבוססת שמן קוקוס הנחשב בריא בזכות התכולה הגבוהה של חומצות השומן הבינוניות. חומצות אלה מתחמצנות במהירות ויוצרות אנרגיה ואינן נאגרות ברקמת השומן. 

נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית נהנית מסגולותיו הבריאותיות של שמן הזית, בעיקר הריכוז הגבוה של חומצה אוליאית (אומגה 9). חומצה זו שומרת על איכותו של שמן הזית גם בתהליך החימום או הטיגון ושומרת ששמן זית לא יעבור תהליך חמצון. 


נטורינה תחליף מרגרינה עשיר בשמן זית שמרית. צילום יחצ


הנטורינה עוברת תהליך פיזיקלי, אשר מקנה לה את המרקם המוצק, אך אינו יוצר את היווצרות השומן המוקשה והטראנס.

לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "שמרית", לאור הניסיון רב השנים של חברת שמרית בתחום האפייה והיכרותה עם צורכי הענף, פיתחה החברה סדרת תחליפי שומן המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים. "הסדרה החדשה מהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה וכן תחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק, הממשיכים מסורת ארוכה של איכות".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ עדה חרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 7 ₪ לאריזת 200 גרם; ניתן להשיג במחיר מבצע לחגים.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

מתכון להכנת טוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים ללא גלוטן

לרגל שנת הלימודים שבפתח מגישה חברת שר (Schär), בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן, טוסט קל הכנה וטעים, עם לחם טרי ללא גלוטן. 

במתכון לחם אוורירי ורך מסוג "רוסטיקו", בשילוב גבינת עיזים של "ליב" וממרח פלפלים. 
הטוסט מתאים כארוחת בוקר או ערב מזינה להורים וילדים וכן ככריך נפלא לבית הספר. 

הלחם הטרי של שר, המשווק על ידי חברת ליב, הוא היחיד בישראל אשר מגיע מוכן לאכילה, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, זאת הודות לאריזת וואקום חדשנית.


טוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים ומוצרים שר - צילום גל זהבי

מצרכים:
לטוסט:
2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן "רוסטיקו" של שר
3 כפות ממרח פלפלים (ראה מתכון)
4 פרוסות גבינת עיזים "ליב"
3-4 עלי אורגנו טריים
1 כפית שמן זית
לממרח הפלפלים:
5 פלפלים קלויים
1 שן שום
1 כף דבש
1/2 כוס אגוזי מלך
2 כפות רכז רימונים
1/2 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס


לחם רוסטיקו שר - חברת ליב צילום יחצ

אופן ההכנה:
1. טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.

2. מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים, מניחים את פרוסות גבינת העיזים
והאורגנו וסוגרים.

3. מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.

4. מומלץ להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון
פרוס.

בתיאבון ושנת לימודים מוצלחת!


ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

"תבואות" משיקה פסטה אורגנית חדשה: פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא ומתכון לפטוצ'יני ברוטב אלפרדו קלאסי

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה פסטה ייחודית, מיובאת מאיטליה: "פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני".

הפטוצ'יני (פסטה שטוחה ורחבה) מכיל אך ורק קמח כוסמין מלא ואורגני ומים. הכוסמין הוא זן דגן קדום שהשימוש בו היה נפוץ במזרח התיכון וברחבי אירופה מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. לאחר שגילו שקל יותר לגדל ולעבד חיטה, נזנח גידולו.


תבואות - פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני. צילום - אייל קרן

הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת כי הכוסמין המלא עשיר בערכים תזונתיים. הוא מכיל אחוז גבוה יותר של חלבון לעומת החיטה, הוא עשיר בסיבים תזונתיים, בוויטמינים מקבוצה B ובמינרלים כמו ברזל, סידן ואשלגן. כמו כן, הוא בעל ערך גליקמי נמוך ואחוז הגלוטן בו נמוך מזה שבחיטה.

טעמה של הפסטה עשיר וצבעה ענברי. מכינים אותה כמו כל פסטה ("אל דנטה"), ומגישים עם רוטב, למשל רוטב אלפרדו המזוהה במיוחד עם סוג זה של פסטה.

הפסטה החדשה מצטרפת למגוון הפסטות האורגניות של תבואות, בהן פסטות מקמח דורום מלא, פסטה מקמח קמוט, פסטה העשויה משילוב של קמח כוסמין, קינואה ועדשים, ועוד.

הפסטות כשרות פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K.
מחיר: 18.90 ₪ לאריזה של 250 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

הצעה למתכון: פטוצ'יני ברוטב אלפרדו קלאסי
בגרסתה המקורית, מנת ה"פטוצ'יני אלפרדו" המוכרת, כללה רק מעט שמנת (אם בכלל) ורק בשלב מאוחר יותר, בגלל טעות של אמריקאים, נוספה כמות שמנת גדולה למנה. 

האגדה מספרת על אלפרדו די לֶלְיוֹ ,(Alfredo di Lelio) בעל מסעדה ברומא שב-1908, ילדה אשתו את בכורם. בריאותה היתה רופפת וכדי לעורר את תיאבונה הירוד, הכין לה את המנה האיטלקית המסורתית של פטוצ’יני בחמאה ופרמזן – רק עם כמות כפולה ויש אומרים אף משולשת, של חמאה ופרמז'ן. 
זה הצליח, היא חזרה לבריאות תקינה ואלפרדו הכין את המנה גם ללקוחות המסעדה - שהתענגו עליה. 

במהלך מלחמת העולם הראשונה נחשפו למנה חיילים אמריקאים שאכלו במסעדה. בגלל הפרמז'ן, החמאה ומי הבישול העמילניים של הפסטה, הם שגו לחשוב שהמרקם והטעם השמנתי אכן מכילים שמנת, וחזרו לאמריקה עם בשורת רוטב השמנת. והשאר היסטוריה... ומאז, מוסיפים לרוטב גם שמנת, בכמויות משתנות, ולא פעם גם יין לבן. אגב, תוספת של פיטריות למנה - הופכת אותה לפסטה אלפרדו פונגי.



מנת פטוצי'ני. צילום יחצ


המתכון להלן מציג את הגרסה המוכרת של הרוטב – הכוללת שמנת.
חומרים:
1 חבילת פטוצ'יני כוסמין מלא אורגני של "תבואות"
100 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
150 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת
1 כף שמן זית עד חמיצות של 0.5%
מלח, פלפל לבן
אפשר להוסיף: 1 כף שום טרי, כתוש
1/4 כוס יין לבן/שרדונה

אופן ההכנה:
1.   להכין את הפטוצ'יני לפי ההוראות, בדרגת "אל דנטה". לסנן (לא לשטוף!), להעביר לקערה מחוממת או לסיר חם (אפשר באותו סיר בו התבשלו האיטריות). 

2.  לערבב היטב עם מחצית מכמות החמאה ומחצית מכמות הגבינה. לכסות ולשמור חם. לשמור גם חלק ממי הבישול *.

3.   לחמם את השמן במחבת על חום בינוני ולקלות את השום כחצי דקה. להוסיף את היין הלבן ולבחוש עד שהיין מצטמצם כמעט לגמרי (מי שלא רוצה יין ושום - שידלג על שלב זה).

4.   להוסיף שמנת ולערבב עד שהבלילה מסמיכה. להוסיף את הגבינה ולערבב עד שהיא נמסה. להסיר מהאש ולהוסיף את החמאה והגבינה שנותרו. לערבב היטב עד שהחמאה נמסה. 

5.   לתבל במלח ובפלפל לבן, לפי הטעם (לרוטב פסטו, ראו הערה**)

6.   לאחד את הרוטב עם הפסטה ולהגיש מיד.

הערות:
* אם נראה שהרוטב יבש או שהאיטריות המוכנות קצת התייבשו, יש להוסיף אליהם מעט ממי הבישול, ולערבב.
** הערה: לרוטב פסטו: להוסיף 1-2 כפות רוטב פסטו, או לפי הטעם.

למידע ומתכונים נוספים: www.tvuot.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

מה כדאי לדעת על האתרוג בארבעת המינים לפני חג סוכות?

חג סוכות ממש כאן מעבר לפינה, ורגע לפני שתקנו אתרוג כדי לשלבו יחד עם ארבעת המינים לסוכה ולבית הכנסת, כדאי לכם לדעת מספר דברים על האתרוג  באר...