יום חמישי, 10 באוגוסט 2023

טרום החגים באתר סולתם

אל תגידו שלא אמרתי!!!
רגע לפני החגים: עד 65% הנחה באתר סולתם! 

רשת כלי הבישול והאפייה  הוותיקה והמובילה סולתם יוצאת במבצע טרום החגים ומציעה עד 65% הנחה על כל הפריטים באתר האון ליין של הרשת ללא יוצא מהכלל, כולל מארזים!

סיר סוטאז מסדרת טוויסט של סולתם 2.8 ליטר במחיר 269.55 שח במקום 599 שח,
להשיג ב- www.Soltam.co.il, צלם גיל אבירם
בין היתר ניתן למצוא סירים, מחבתות, תבניות אפייה, כלי הגשה, תרמוסים ובקבוקים, אקססוריז לבישול ועוד.

לדוגמא:
👈 סיר 20 ס"מ 2 ליטר נחושת פורג'ד Champagne ב-65% הנחה במחיר 115.15 שקלים במקום 329 שקלים.

👈 סט 3 מחבתות בצבע אדום מטאלי (20+24+28 סמ) מבית סולתם ב-60% הנחה במחיר 279.60 שקלים במקום 699 שקלים.

👈 סיר סוטאז מסדרת טוויסט של סולתם 2.8 ליטר ב-55% הנחה במחיר 269.55 שקלים במקום 599 שקלים.

👈 מארז כלי בישול 7 חלקים מסדרת RICHSTONE מיציקת אלומיניום ב-50% הנחה במחיר 549.5 שקלים במקום 1,099 שקלים.
מארז כלי בישול 7 חלקים מסדרת RICHSTONE של סולתם מיציקת אלומיניום
במחיר 549.5 שקלים במקום 1,099 שקלים, להשיג ב- www.Soltam.co.il, יחצ

מארז מחבתות Merlot מבית רשת סולתם, 279.60 במקום 699 שח,
להשיג בסניפי הרשת ובאתר www.Soltam.co.il, יחצ

סיר 20 סמ 2 ליטר נחושת פורג'ד מבית סולתם במחיר 115.15 שח במקום 329 שח,
להשיג ב- www.Soltam.co.il, יחצ
תוקף המבצע: מעתה ועד ה- 21/8
להשיג באתר רשת סולתם www.Soltam.co.il

קרדיט לצילומים: גיל אברהם, יח"צ - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 8 באוגוסט 2023

חדש בישראל: "בית קפה – עד הבית!"

רשת קפה גרג משיקה אתר אינטרנט חדשני בתחום המזון בעל פיצ'רים המנגישים לצרכן את בית הקפה עד הבית.

רשת קפה גרג המתפרסת על כ 130 סניפים ברחבי הארץ, משיקה בימים אלו אתר אינטרנט מהחדישים והמתקדמים בישראל, בתחום המזון, ברמת הנגישות הגבוהה ביותר לצרכן הסופי. האתר יושק בהשקעה הנאמדת בכ– 700 אלף ₪.

פנקייק שוקולד קפה גרג צילום גליה אבירם (Custom)
האתר החדשני בעל פ'יצרים רבים המנגישים את בית הקפה עד הבית, בין היתר: שירות משלוחים אונליין אין האוס, רכישת גיפטכארדים און ליין לכל סניפי הרשת, קניית שובר כספי לארוחות מגוונות, הרשמות למועדון הלקוחות דרך האתר ללא צורך להגיע לסניף, מערכת הזמנות TA ומשלוחים להזמנה מכל סניף, מגשי אירוח מגוונים ומודלארים לפי צרכי הלקוח, כולל תפריט חלבי או בשרי, כולל תמונות ומחירים.

האתר נגיש וקל לתפעול, מכיל תכנים וחידושים בתחום הקפה, הטבות, הנחות, מבצעים, תפריטים מלאים ועוד. עוד ניתן למצוא באתר את תפריט מגשי האירוח שהושק בימים אלה, תחת המותג גרג קיטשן ומאמא גרג. בנוסף, תפריטי אונליין מגוונים ו של הרשת תפריט חלבי או בשרי.

פנקייק להזמנה באתר החדש של רשת גרג צילום גליה אבירם (Custom)
יאיר מלכה מנכ"ל רשת קפה גרג מסר על האתר החדש: "קפה גרג היא הרשת המובילה בישראל בתחומה, בחוויית הקנייה והבילוי בה, וככזו החלטנו לבצע מהלך חדשני וראשון מסוגו בתחום הקפה ולהקים אתר אינטרנט מהמושקעים והנגישים בארץ. ולהקים 'בית קפה וירטואלי' היוצר חווית קניה לא שגרתית וייחודית עבור לקוחותינו. לדבריו: אנחנו מאמינים בלתת חוויה כוללת ללקוחות, למשתמשי האתר עם חווית גלישה מתקדמת, שתגרום ללקוח להנות ולהישאר באתר גרג ולהנות מכל הפיצ'רים ובכל הקטגוריות, מתמהיל המוצרים, השרותים ומטעמי הקפה האיכותיים של גרג".

עוד מסר מלכה: "בנוסף להמשך התרחבותה של רשת גרג בארץ אנו רואים בפתיחת האתר החדש מהלך אסטרטגי חשוב וחדשני, וברמת נגישות הכי גבוהה על מנת לתת מענה לכלל האוכלוסיות."

ארוחת בוקר להזמנה באתר החדש של רשת קפה גרג צילום גליה אבירם (Custom)
האתר החדש של קפה גרג צילום גליה אבירם (3) (Custom)
האתר החדש של קפה גרג צילום גליה אבירם (5) (Custom)
רשת קפה גרג הנמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, הרשת מונה כ – 130 סניפים ברחבי הארץ.

לינק לאתר : https://gregcafe.co.il/

קרדיט לצילומים: גליה אבירם- השימוש בתמונות ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא



סרום בוסטר קמבוצ'ה לעור הפנים מבית REBORN

אני חייבת הפעם לדבר איתכם על סרום לעור הפנים!!!
סרום הפך בעצם לאחד ממוצרי החובה הבסיסים בשגרת הטיפוח היומית של עור הפנים ויש לכך סיבות טובות. מדובר במוצר שקיים כבר לא מעט שנים, ושעברו מספר גלגולים ושיפורים מאז שיצאו לראשונה לשוק מוצרי הקוסמטיקה. 

כיום ניתן למצוא מגוון סוגי סרום, המותאמים לטיפול בבעיות עור שונות, בסוגי עור שונים והמיועדים למטרות שונות כגון העשרת העור בלחות, מזעור קמטים וקמטוטים, טיפול בעור רגיש, בפיגמנטציה, באדמומיות ועוד.

סרום בוסטר קמבוצ'ה לעור הפנים מבית REBORN. צילום: נדיה היבא
הסרום הוא למעשה תמצית מרוכזת מאד של חומרים פעילים. שנועדו להקנות לסרום את המרקם המאפשר מריחה על העור (בדרך כלל ג'ל, או נוזל) מהווה אחוז מזערי מהתכשיר בעוד, ששיעור תכולת המרכיבים האחרים בו – גבוהה מאד. הסרום  מרוכז וחודר לשכבות העמוקות יותר של העור בעוד שהקרם נספג בשכבה העליונה של העור, מזין ומעשיר אותה בלחות וגם, מסייע לכלוא את מרכיבי הסרום בעור ולשמר אותם.

הסרום נספג בקלות ופועל מתחת לשכבות העור העליונות, ולפיכך יש ביכולתו לעכב תהליכי הזדקנות של העור, לעודד את התחדשותם של תאי העור ולסייע בשמירה על עור בריא, קורן ומוצק.

זו הסיבה שסרום מגיע במרבית המקרים במיכל קטן ובכמות קטנה (עשרות בודדות של מיליליטרים) – פשוט לא צריך להשתמש בכמות גדולה ובכל שימוש מספיקות מספר טיפות להשגת התוצאה הרצויה. הסרום יהיה תמיד תמיד המוצר הראשון שאותו נמרח על עור הפנים אחרי הניקוי.

סרום בוסטר לעור הפנים   299 שח,  מבית Reborn,
להשיג ב- www.Reborn.co.il, סטודיו מוש
אז אל תגידו שלא אמרתי ולא סיפרתי לכם!!!
מותג הקוסמטיקה וטיפוח השיער הישראלי- בינלאומי REBORN מציג סרום בוסטר לעור הפנים, המכיל תמצית קמבוצ'ה יחדיו עם ריכוז גבוה של חומרים פעילים, המזינים את העור בלחות, ויטמינים ומינרלים, המסייעים בהשגת מראה מוצק, חלק וצעיר יותר.

מדובר בבוסטר ייחודי המכיל ריכוז גבוה של רכיבים פעילים, כשהמרכזיים שבהם הן חומצות היאלורוניות ותמצית קמבוצ'ה המעניקות יחדיו לעור אנרגיה בכל תהליכי התיקון, מפחיתות את סימני הזמן, מחדשות ותורמות ליצירת מרקם עור גמיש וחלק.

תמצית הקמבוצ'ה (פטריית תה) עשירה בנוגדי חימצון שנלחמים ברדיקלים חופשיים, מעודדת ייצור קולגן, מכילה חומצה לקטית המסירה תאים מתים והתחדשותם, ועל כן תורמת גם בהפחתה של כתמי פגמנטציה. כמו כן, מכילה אנזימים וחומצות שמנקים את העור מרעלים ועוד. 

סרום בוסטר קמבוצ'ה לעור הפנים מבית REBORN. צילום: נדיה היבא
הסרום  כאמור מהווה שלב ראשון לטיפוח עור הפנים כתמצית מחזקת לפני מריחתו של כל מוצר קוסמטי אחר, החל מקרם הגנה, דרך מסכה או מייק-אפ ועד קרם לילה. 

בעת השימוש יש למרוח 1-5 טיפות על עור פנים נקי ולעסות עד לספיגה מלאה. 
מתאים לכל גיל ולכל סוגי העור. מומלץ לשימוש פעמיים ביום בוקר וערב. 

שימוש בסרום כחלק משגרת הטיפוח היומית יכול להגביר את יעילותם של מוצרים אחרים בהם משתמשים, כמו קרם לחות וקרם הגנה. ולכן, אל תשכחי לשלב סרום בשגרת הטיפוח שלך .

סרום בוסטר קמבוצ'ה לעור הפנים מבית REBORN. צילום: נדיה היבא
המזינים את העור בלחות, ויטמינים ומינרלים, המסייעים בהשגת מראה מוצק, חלק וצעיר יותר.
סרום בוסטר קמבוצ'ה לעור הפנים מבית REBORN, מגיעה בבקבוקון זכוכית (30 מ"ל) בצבע תכלת, שקוף, בעל משאבה נוחה לשימוש שמוציאה בדיוק את כמות הסרום הנדרש.
המחיר: 299 שקלים.

אם את מחפשת סרום שיכול לתת לעור הפנים שלך את ההזנה האולטימטיבית, מצאת!
ניתן להשיג באתר המותג www.Reborn.co.il

קרדיט לצילומים: סטודיו מוש - השימוש בתמונה ללא תשלום, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 3 באוגוסט 2023

מגי אזרזר בתפקיד חדש: קואצ'רית

השחקנית מגי אזרזר, הפנים של המותג 'גרנייה' בישראל מזה שנה שישית ברציפות, הגיעה אמש (יום שני ה 31.5), עד שעות הלילה המאוחרות, ליום צילומים ארוך, כשהפעם היא מגלמת תפקיד חדש: 'קואצ'רית' מדופלמת בזירת הטיקטוק, עבור קמפיין שיעלה החודש הקרוב, לרגל השקת סדרת ויטמין C.

מגי שעובדת סביב השעון בחודשים האחרונים, עדכנה על סט הצילומים, על מספר פרויקטים חדשים שעל הפרק, ביניהם: הצגה חדשה בבית לסין 'הדה גאבלר', סדרה טיטו ורוחו שתעלה בקרוב בהוט וסדרת דרמת מתח חדשה של קשת 12 'אף אחד לא עוזב את פאלו אלטו', שבה היא מגלמת חוקרת משטרה במשבר אמצע החיים שנקלעה לזירת פשע סבוכה."

מגי אזרזר בצילומי קמפיין גרנייה צלם ערן לם (2)
הצילומים לקמפיין החדש כקוצ'רית, נערכו בבית קולנוע בתל אביב שאורגן ועוצב כחלל מרווח עם קהל. מגי, חמושה במיקרופון מדונה מלרלרת במופתיות עם הקהל על שגרת הטיפוח, החיים ומה שביניהם. כשנכנסה לסט הצילומים מיהרה לאחל לכולם בוקר טוב באינטונציה של מורה, ואף הפגינה כישורי ייעוץ לצוותי הביוטי, לחייהם הפרטיים.

מגי אמרה: "אני נכנסת חזק לדמות, כבר שבוע שאני עומדת מול קותי, הבנות או המראה בבית ומייעצת אלף עצות בדקה. נשאבתי לעקוב אחר כל הקואצ'רים המובילים בעולם, כמו טוני רובינס ואחרים, ומהם לקחתי השראה".

מגי אזרזר קורצרית צילום ערן לם (1) (Custom)
עוד הוסיפה אזרזר כי בנותיה התאומות בנות השנה וארבע, הביאו הרבה ברכה של עשייה ופרויקטים חדשים לכן אין לה רגע דל "אפילו לא מצליחה הקיץ לתכנן חופשה משפחתית, כמו בכל שנה!" .

קרדיט לצילומים: צילום ערן לם, השימוש בתמונות ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

לרגל יום הארטיק הבינלאומי בן &ג'ריס ישראל משיקה את ה'פיס פופ'

יום הארטיק נחגג ברחבי העולם ב-14 באוגוסט, בכל שנה. זהו יום לכבודם של כל הארטיקים באשר הם, החל מארטיק הקרח "הפשוט יותר" ועד לארטיקים המתוחכמים המצופים בשוקולד ובכל טוב.

בשנים האחרונות שוק השלגונים התפתח משמעותית בזכות הטכנולוגיות החדשניות המאפשרות את "הדור החדש" של השלגונים.

שלגון בן אנד גריס פיס פופ צילום יחצ מחיר ליחידה 13.90שח  (17)
חברת בן &ג'ריס ישראל משיקה בימים אלה, לקיץ 2023 סדרת שלגונים חדשנית, הנקראת: "פיס פופ".

הסדרה החדשה עשוייה מגלידת שמנת משובחת, בטעמי בן &ג'ריס עם ליבה עשירה במרכז בצורת סמל השלום השזורה לכל אורך השלגון, כך שבכל ביס מובטח שילוב טעמים ייחודי שמאפשר ליהנות מכל העולמות של בן &ג'ריס.

שלגון בן אנד גריס פיס פופ צילום יחצ מחיר ליחידה 13.90שח  (1)
הסדרה החדשה כוללת שני טעמים ייחודיים: שלגון פיס פופ בצק עוגיות - עם ליבת בצק עוגיות בגלידת שמנת משובחת עם וניל ושוקולד צ'יפס, בציפוי בטעם שוקולד ושלגון פיס פופ סולטד קרמל בראוני - עם ליבת בראוני בגלידת שמנת משובחת עם וניל ושוקולד צ'יפס בציפוי קרמל מלוח.

השלגונים עטופים באריזה ייחודית בסגנון טאי דאי שעשויה מ-88% נייר וניתנת למיחזור.

לרגל יום הארטיק פיס פופ בן אנד גריס  13.90שח צילום יחצ  (2)

לרגל יום הארטיק פיס פופ בן אנד גריס  13.90שח צילום יחצ  
מחיר לצרכן של שלגון: 13.90 ש"ח
משקל 69 גרם

כשרות: כשר חלבי בהשגחת ה KOF-K ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

ניתן להשיג ברשתות המזון, רשתות שיווק וחנויות פרטיות

קרדיט לצילומים: יחצ מאושר לשימוש בתמונות ללא תמורה 
ערכה: נדיה היבא

לקראת החזרה לבית הספר: מתכון להכנת לחם קסמים בדקה וחצי ללא גלוטן

הקיץ עוד רגע מגיע לסיומו והילדים יחזרו למסגרות הלימודים. בתוך ההתרגשות הרבה חלק מהתלמידים מתמודדים עם אתגר של הגבלות תזונתיות ועבורם השמירה על הסדר עם בחירת ארוחת הצהריים שלהם הופכת חיונית. היצירות הבריאות והטעימות מבטיחות את האנרגיה הדרושה לילדים לאורך היום והיא מעניקה מתכון ללחם קל הכנה.

המתכון באדיבות: עדי גבירצמן, מומחית לתזונה מאוזנת, מפתחת מתכונים דלי פחמימות, ללא גלוטן מה- Hatafrit

כריך קרוק מדאם ללא גלוטן של עדי גבירצמן צילום עצמי (2)
מתכון להכנת לחם קסמים בדקה וחצי! ללא גלוטן - והתוספת עליכם!
לחם קסמים בדקה וחצי כי זה זמן ההכנה של השלב הראשון. את השלב השני אפשר להכין בתנור, בטוסטר, בנינג'ה וגם במחבת.

המלצה: להצטייד בתבנית פיירקס ריבועית וקטנה שמתאימה למיקרו ולגודל של פרוסת הלחם..

לחם בדקה וחצי ללא גלוטן של עדי גבירצמן. צילום עדי גבירצמן (1)
רכיבים (מספיק ל-2 פרוסות):
1/4 כוס קמח שקדים
1 כף אבקת חלבון
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית ממתיק (לא חובה)
1/8 כפית מלח
1 כף חמאה מומסת
1 חלבון ביצה
1 כף שמנת מתוקה
2 כפות שמנת חמוצה/יוגורט

הוראות הכנה:
1. בקערה בגודל בינוני לערבב ביחד רכיבים יבשים; קמח שקדים, אבקת חלבון, אבקת אפייה, ממתיק (במידה ורוצים) ומלח.

2. להוסיף לתערובת את הרכיבים הרטובים; חמאה, חלבון, שמנת חמוצה/יוגורט ושמנת מתוקה.

3. להעביר את התערובת לתבנית קטנה שמתאימה למיקרו (ריבועית/עגולה). התבנית צריכה להיות משומנת או מכוסה בנייר אפייה.

4. להכניס למיקרו על חום מקסימלי למשך כדקה וחצי-שתי דקות, עד שהתערובת מתמצקת ומתקבלת פרוסה עבה בצבע חיוור יחסית.

5. להמתין כמה דק' לצינון, לחלץ את הלחם מהתבנית ולחצות אותו באופן רוחבי על מנת שיתקבלו 2 פרוסות לחם.

6. בינתיים לחמם תנור ל-180C (אפשר גם בנינג'ה), ולהכניס את הפרוסות החצויות לאפייה של כ-10 דק', עד לקבלת הזהבה ופריכות קלה.

התוספות עליכם על פי טעמכם האישי.

לחם בדקה וחצי ללא גלוטן של עדי גבירצמן. צילום עדי גבירצמן (2)
קישור לאתר:
https://www.hatafrit.co.il/

קרדיט לצילומים: צילום עדי גבירצמן מאשרת שימוש ללא תמורה.
ערכה: נדיה היבא

להרגיש את השדה בצלחת

גיל סלוקי נולד למשפחה של חקלאים וגדל בין השדות. אבל התשוקה האמיתית שלו היתה המטבח ויום אחד עזב את המשק כדי להגשים את החלום. הוא עבד עם מיטב השפים במסעדות המובילות בתל אביב עד שהגיעה הקורונה ועשתה לזה סטופ. הזמן הרב שבילה בבית עם אשתו וילדיו גרם לו להבין מה באמת חשוב בחיים האלה, וגיל המציא את עצמו מחדש.

החיים שלנו הם מרוץ אחד ארוך, ולרוב אין לנו זמן לעצור לרגע, להרים את הראש ולחשב מסלול מחדש. היום, בעידן שאחרי הקורונה, הרבה אנשים מסתכלים על תקופת המגיפה ומבינים שלהם היא עשתה דווקא טוב. לקחו את הלימון והפכו אותו ללימונדה.
WhatsApp Image 2023-07-23 at 10.58.34 (2)
גם השף גיל סלוקי מרגיש בדיוק ככה. סלוקי, בן 44 ואב לחמישה ממושב גבעתי, עבד בתור שף במסעדת שילה, אחת המסעדות המובילות בתל אביב. "כל בוקר יצאתי מהבית בשעה 07:00 בבוקר וחזרתי הביתה בשעה 23:00", הוא מספר. "זאת הייתה התשוקה שלי ומרוב שנשאבתי לזה לא שמתי לב שאני מפספס את הילדים. בקורונה המסעדות סגרו וחזרתי הביתה. אנחנו דור שלישי של חקלאים במושב והתחלתי לעזור לאחים שלי לשווק את התוצרת החקלאית שלנו ישירות לבתי הלקוחות ונהניתי מהזמן בבית עם הילדים. תוך כדי התקופה הזאת הבנתי שאני לא חוזר למסעדנות ולשעות עבודה מטורפות, ושלמרות הקצב המהיר שיש בתל אביב, אני רוצה להישאר במושב".

WhatsApp Image 2023-07-23 at 10.56.53
המשפחה של גיל מגדלת פלפלים, עגבניות, חצילים, שרי, שומר, קולורבי, וירקות נוספים, תלוי בעונה. סלוקי המציא את עצמו מחדש כמשווק ירקות היישר עד הבית, עם איכות שלא מוצאים בסופר. "אנחנו לא מרססים את הירקות, משקים אותם במי תהום ומגדלים בחממות ולא בשדות פתוחים. מדובר בירקות עם טעם אחר. האריזה שאנחנו משתמשים בה היא אקולוגית והלקוחות שלנו מקבלים ירקות שנקטפו באותו יום". טרנד הבריאות ששטף את כולנו בתקופת הקורונה הפך את שיווק הירקות לסיפור הצלחה, וממשיך עד היום בימי שלישי, חמישי ושישי, עם אספקה עד להרצליה בצפון וקריית גת בדרום.

טרנד הבריאות שטף גם אותו באופן אישי. "החיים בתוך המטבח ובלחץ של סרוויס השפיעו על הרגלי התזונה שלי. אכלתי ג'אנק, הכנסתי לגוף שלי הכל בלי לחשוב בכלל על בריאות. בלי להרגיש, הגעתי למשקל של 135 קילו. יום אחד שיחקתי כדורסל בחצר עם הבן שלי. כעבור 4 -5 דקות הרגשתי קשיי נשימה, ממש מחנק, והתמוטטתי. כל הגוף שלי רעד וכולי התמלאתי בזיעה קרה. הבן שלי נבהל והחל לבכות. הגעתי לבית החולים והרופאים אמרו לי שאני חייב להוריד במשקל ולשנות את הרגלי התזונה שלי. זה היה תמרור אזהרה. חוויתי טראומה שגרמה לי להבין שאם אני רוצה לחיות, אם אני אוהב את החיים ואת ילדיי ורעייתי, עליי לשנות את אורח החיים שלי. התחלתי לאכול נכון ובריא, הכנסתי לתפריט שלי הרבה ירקות, התאמנתי באופן מסודר והצלחתי לרדת 50 קילו. הגעתי למשקל של 85 קילו עליו אני שומר בקנאות. בלי ניתוחים או התערבות כירורגית, הכל משינוי חשיבה ותפיסה".

WhatsApp Image 2023-07-23 at 10.56.53 (3)
FARM TO TABLE
למרות שעזב את המסעדנות בתל אביב, התשוקה למטבח לא דעכה. גיל החליט להביא את הידע הרב שצבר במטבחים בתל אביב אל המושב. כך נולד לו האירוח במשק, וגיל מיתג את עצמו כ"השף של הטבע". גיל ראה אנשים שמגיעים למשק ומאוד מתחברים לחוויה. "משהו באווירה של יום שישי במשק מרגיע את האנשים שבורחים מההמולה לשישי ישראלי, אירועים קטנים. בראנץ' שישי זה האהבה שלי. תמיד חלמתי שיהיה לי מקום משלי שבו אני עושה מה שאני אוהב. אני עובד על כל מנה באופן אישי, קוטף בעצמי את הירקות מהמשק ומוציא לאורחים, ממש מהשדה לצלחת".

האירוח של גיל במשק מתקיים כבראנץ' בימי שישי וארוחות ערב בימי חמישי, וחייבים לשריין מקומות מראש. אל השולחן יוצאות זו אחר זו 7 מנות לבנוניות עם טוויסט מקורי, "אני מתחבר למטבח הזה עוד כשהייתי ילד קטן בבית של סבתי". בארוחות אפשר גם לשתות יין כאוות נפשכם, ויש סקסופוניסט שמנעים את האווירה. במקום ישנה גם מעדניה עם אוכל שניתן לקחת הביתה לשבת. זהו אוכל ביתי שגיל אוהב במיוחד, בריא וטעים. הבידול הוא באמצעות חומרי הגלם.

כאיש שאוהב אנשים ונהנה לארח, גיל החליט שהוא לא יכול לוותר על המגע האישי ולכן מקיים סדנאות. "פעם בחודש אני מקיים סדנה מצומצמת, עד 16 אנשים. מדובר בבילוי קולינרי ולמידה, כל פעם בנושא אחר. זה יכול להיות סדנת ממולאים, אוכל פרסי, סדנה טבעונית וכו'. שותים כוס יין יחד ומתנסים בהכנת מנות עם ירידה לפרטים הכי קטנים. מובר בארבע שעות של בילוי משותף שיוצאים ממנו עם הרבה טיפים".

WhatsApp Image 2023-07-23 at 10.56.53 (2)
תוצרת ישראלית
אבל לפני הכל, מדובר בחקלאי שטייל בשדות מאז שהוא ילד. אם נחזור לקורונה, אז בתקופת המגיפה, כשהשמים בעולם כולו נסגרו, הבנו היטב כמה חשובה חקלאות מקומית. כבר היינו בטוחים שישתנו סדרי עולם, והנה, הקורונה הסתיימה ונדמה שקברניטי המדינה שכחו מהר, כי הנה שוב מאיימים בגזרות על החקלאים ובייבוא של תוצרת חקלאית ממדינות אחרות. 

"כשאני הייתי ילד", מספר גיל, "כל מושב גבעתי התפרנס מחקלאות. היום, המשפחה שלי היא המשפחה היחידה במושב שמתפרנסת מחקלאות. כולם נטשו את המקצוע הזה בגלל הקשיים הרבים. זה בלתי אפשרי להתקיים היום מחקלאות, ובמקום שהמדינה תעזור לחקלאים היא מטילה עלינו גזירות. ראינו את ההתנפלות על הסופרים בקורונה ואת המחסור במוצרים בסיסיים. אם חלילה תהיה מלחמה והאספקה לישראל תהיה משובשת, איך נתקיים ללא חקלאים? 

אני רואה בחקלאים את הציונים המודרניים. אנחנו שומרים על גבולות המדינה. הרי, אם לא נהיה על האדמה הזאת, יגיעו בדואים וכל מיני פולשים וישתלטו על השטחים האלה. מתלוננים שהתוצרת החקלאית שמגיעה מירדן זולה באופן משמעותי, אבל אין לנו את אותם תנאי פתיחה. פועל בירדן מקבל רבע מפועל בישראל, המים עולים כאן הרבה יותר ובכלל כל ההוצאות הנלוות. במקום לעודד אותנו, מחסלים לנו את הענף. 

בסופרים יש סחורה מעזה ומירדן, אבל אין פיקוח על הירקות האלה ואופן הגידול שלהם. תאר לעצמך שמישהו רוצה לעשות פיגוע המוני בישראלים, ומכניסים לארץ ירקות ופירות מורעלים. אנחנו לא יודעים באילו חומרים רעילים הם מרססים את הגידולים שלהם, והאם הם משקים אותם במי ביוב. עקרת הבית שקונה פלפל מרמי לוי, יודעת מאיפה הוא מגיע? בנאדם צריך לדעת מה הוא מכניס לגוף".

WhatsApp Image 2023-07-23 at 10.56.52
אומרים שעוד מעט הבינה המלאכותית תחליף את כולנו – העיתונאים והחקלאים.
"אנחנו משתמשים בהמון טכנולוגיה שמשפרת לנו את הייבול אבל אין תחליף ללקום בבוקר ולצאת לשדה, לראות את הצמחים מניבים פירות וירקות, להריח את הפרחים ולגעת בענפים. צמח הוא כמו ילד שגדל. מלבד אוכל ומים, הוא צריך הרבה חום ואהבה. ואת זה אף בינה מלאכותית לא תוכל להעניק".

אתר מכירה ירקות ופירות והמעדנייה:  
https://agri-chef.co.il/
האתר של גיל, בראנץ' וסדנאות:
https://gilsluki.co.il/
קישור לאינסטגרם:
https://instagram.com/gilsluki?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==

קרדיט לצילומים: גיל סלוקי-השף של הטבע - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

יום רביעי, 26 ביולי 2023

פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף של "מעדני יחיעם"

כזה עוד לא היה לכם בכריך  וגם לא בצלחות האירוח!!!
מעדני בשר חדשים של חברת "מעדני יחיעם" - פרוסות פסטרמה שנראות כמו שנפרסו מתוך נתח בשר גדול ואיכותי עם ריח וטעם מעושן  נהדר ובעלי טעמים  טובים מאוד ומרקמים ייחודיים שמאוד אהבנו בבית.

מעדני הבשר החדשים מתאימים להכנת כריכים מפנקים, לאירוח (בטוחה שהאורחים שלכם התלהבו מהטעמים החדשים כמו אצלנו בבית), נהדר עם משקה חריף או משקה קוקטייל ליד.

פסטרמה מהמעשנה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
כל פרוסה מגולגלת ומחוזקת עם קיסם, מוכנה להגשה לאורחים שתכף יגיעו. 

פסטרמה מהמעשנה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
פרוסות פסטרמה שנראות כמו שנפרסו מתוך נתח בשר גדול ואיכותי עם ריח וטעם מעושן  נהדר
ובעלטעמים  טובים מאוד

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה 3 מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. 

המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי. 

הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.

נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם. צילום: נדיה היבא
עד שהגעתי הביתה לצלם את המוצרים  הצלעות צלעות על האש והרוסטביף חוסלו עד תום.
השאירו לי רק את האריזות.

פסטרמה מהמעשנה צלעות אסאדו ורוסטביף של מעדני יחיעם צילום Sell360pro
פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק, בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים. הפסטרמה עם 20% חלבון ו-2% שומן בלבד, ללא גלוטן.
 
צלעות אסאדו על האש הנם צלעות בקר מעוצבים, מעושנים וצלויים "על האש" המיוצרות בתהליך צליה ארוך על פי מיטב המסורת הארגנטינית. הצלעות עם 16% חלבון, ללא גלוטן. 

הרוסטביף הנו נתח שלם של בקר העובר תהליך צליה בטמפרטורה גבוהה לקבלת טעם ומרקם ייחודיים. הרוסטביף עם 19% חלבון ו-3% שומן בלבד, ללא גלוטן.
פסטרמה מהמעשנה הנה פסטרמה הודו מנתח שלם העוברת עישון איטי עם עץ בוק,
בעלת צבע טעם ומרקם ייחודיים. צילום: נדיה היבא

בתאבון!!!  צילום: נדיה היבא
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "בהמשך למגמה בשוק והתחזקות קטגורית הפרמיום, אנו שמחים להביא לצרכן שלושה מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים של מעדני בשר איכותיים וטעימים מאוד, המיוצרים במפעל הגלילי שלנו בתנאי בוטיק".

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: פסטרמה מהמעשנה כ- 21.90 – 25.90 ₪ לאריזת 180 גרם;
צלעות אסאדו על האש ורוסטביף כ- 26.90 – 29.90 ₪ לאריזת 150 גרם

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

עמוד מעדני יחיעם בפייסבוק: https://www.facebook.com/Maadaney.yehiam/
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/yehiam_il/

קרדיט לצילומים: Sell360pro-הצילום מאושר לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 25 ביולי 2023

רשת Trek Market "טרק מרקט" מציגה את סנדלי ליזרד Lizard

רשת Trek Market - "טרק מרקט", רשת הטיולים והמחנאות המובילה בישראל, שמעניקה לכם חוויית קניה בחו"ל במחירי חו"ל, מציגה את סנדל הדגל של ליזרד Lizard, סנדל טיולים מפנק מאד, בעל אחיזה מעולה, סוליית Vibram ונוחות מירבית לתנאי שטח ולשימוש יום יומי.

סנדלי ליזרד מציעים נוחות שלא היכרתם. הם מתאימים לטיולים, למים ולשימוש יום-יומי, ובעלי אחיזה מעולה הודות לסוליית Vibram המתקדמת.הסנדל קל משקל באופן מיוחד (כ-262 גרם בלבד לסנדל בודד) וכולל את המדרך המהפכני, העשוי מחומרים עמידים במיוחד ורצועות מבד רך, נעים ועמיד שיחזיקו את הרגל היטב ובנוחות.

סנדלי ליזרד של רשת טרק מרקט לטיולים ומחנאות  צלם טרק מרקט מאשרת פרסום תמונות ללא תשלום 

סנדלי ליזרד של רשת טרק מרקט לטיולים ומחנאות  צלם טרק מרקט מאשרת פרסום תמונות ללא תשלום 
סנדלי ליזרד מיוצרים בהרי הדולומיטים שבצפון איטליה משנת 1992. בליזרד שמים דגש על עיצוב קל משקל בעל אחיזה חזקה תוך שמירה על מקסימום נוחות, קומפקטיות וכבוד לכף הרגל. 

סוליית ויברם Vibram שבה משתמשת ליזרד עבור הסנדלים שלה, היא מותג שהפך זה מכבר לשם נרדף לאיכות, עמידות וביצועים מעולים. מדרך הסנדל משתמש בבולם זעזועים מסוג PU ויחד עם אזור תמיכה לקשת כף הרגל ורפידה נעימה הם הופכים את סנדלי ליזרד לנוחים במיוחד.

סנדלי ליזרד של רשת טרק מרקט לטיולים ומחנאות צלם טרק מרקט ר מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

סנדלי ליזרד של רשת טרק מרקט לטיולים ומחנאות צלם טרק מרקט ר מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום

סנדלי ליזרד של רשת טרק מרקט לטיולים ומחנאות צלם טרק מרקט ר מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
לצד תמיכה לקשת כף הרגל לנוחות מיטבית מצוידים סנדלי ליזרד בשולי מדרך בולטים לשמירה על כף הרגל במיקום נכון ומפני החלקה. הסנדלים ידידותיים למים ומיוצרים ללא חומרים מהחי.

עכשיו במחיר מבצע: 325 ש"ח

להשיג בסניפי Trek Market - "טרק מרקט"- כפר סבא (קניון כפר סבא הירוקה) , מודיעין, פתח תקווה (דן דטאון), עין המפרץ , ירושלים, חוצות המפרץ חיפה, אילת על הטיילת, צומת צמח כנרת.

קרדיט לצילומים: טרק מרקט מאשרת פרסום תמונות ללא תשלום
ערכה: נדיה היבא

לקוחות נועזים עונדים Big Bold Irony של Swatch

דגמי Big Bold Irony של Swatch נוצרו במיוחד עבור אותם לקוחות נועזים שאוהבים להיות שונים מהשאר!

הקולקציה החדשה משדרגת את שעוני הביג בולד האהובים על ידי מיזוג של חומרים, שילוב של מתכת ופלסטיק המשתלבים יחד ויוצרים חוזק ותחכום בשעון אחד.


WhatsApp Image 2023-07-23 at 13.40.09
חידוש פורץ דרך זה מציג את המחויבות של סווטש לדחוף לגבולות חדשים בעיצוב ובבחירת החומרים ולהציג שעון יוצא דופן באיכות שוויצרית

קולקציית הביג בולדאיירוני כוללת חמישה שעונים בצבעים שונים, רצועת גומי, מחוגים זוהרים בחושך ועמידות למים .

למרות המראה המרשים, השעון שוקל 108 גרם בלבד, קל ונוח על פרק כף היד.

החל מ 809 ₪ בלבד.

WhatsApp Image 2023-07-23 at 13.40.11
להשיג בסניפי סווטש ברחבי הארץ, בסניפי אימפרס נבחרים ובאתר האון ליין של אימפרס

קרדיט לצילומים: שעוני Swatch שווטש - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

רשת אימפרס משיקה לקראת יום האהבה קולקציה חדשה של תכשיטים

ט"ו באב ממש מעבר לפינה וזה בדיוק הזמן למצוא את המתנה שלא תוריד לה את החיוך מהפנים!
השנה תחגגו את האהבה שלכם עם המתנה שכל אישה רוצה: תכשיט זהב משובץ יהלומים.

במיוחד לכבוד יום האהבה, שחל השנה ב-02.08, רשת אימפרס משיקה קולקציה חדשה של תכשיטים בעיצובים יפהפיים ובמבחר סגנונות, כך שכל אחת תוכל למצוא את עצמה. 

ANNA ARONOV X IMPRESS33422
החל מתכשיטים קלאסים ועדינים ועד תכשיטים עם נוכחות וסטייל מיוחד. ואם זה לא מספיק, באימפרס דאגו שגם המחירים יהיו נגישים ומתאימים לכל כיס. 

בנוסף, מחכה לכם קולקציה גדולה של תכשיטי זהב משובצים יהלומים במחירי מבצע מיוחדים לט"ו באב, החל מ 990 ₪ בלבד.



המתנה המושלמת לחגיגות יום האהבה, מחכה לכם בכל סניפי אימפרס ובאתר אונליין.
https://www.impress-stores.co.il/

קרדיט לצילומים: רשת אימפרס - אישור השימוש בתמונות ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

יום שני, 24 ביולי 2023

רשת בתי הטבע "זמורה אורגני" פתחה סניף רביעי במבשרת ציון

השבוע חזרנו מביקור אצל חברים המתגוררים בירושלים. בנסיעה חזרה הביתה לא ויתרנו וקפצנו על הדרך לבקר וגם לעשות קניות, ובמיוחד להצטייד בפירות וירקות האורגניים  המצויינים, שבסניף החדש של רשת בתי הטבע "זמורה אורגני" שבמבשרת ציון.

את רשת "זמורה אורגני" אנחנו מכירים בעיקר בזכות המבחר הגדול של המוצרים האורגנים שהרשת מחזיקה, איכות המוצרים והמחירים ההוגנים. הפעם אני שמחה לעדכן על הסניף החדש שנפתח במבשרת ציון, לרשת 3 סניפים ותיקים בירושלים.

פירות וירקות אורגניים בחנות זמורה אורגני .
ברשת תוכלו לרכוש מוצרים בריאים יותר וזאת כדי לקיים אורח חיים בריא. בסניף וברשת מוצרים במגוון תחומים - מזון טבעי ואורגני, תוספי תזונה, טיפוח טבעי, חומרי ניקוי אקולוגיים ועוד.

רשת בתי הטבע הירושלמית "זמורה אורגני", בבעלות בצלאל זמורה, פתחה סניף רביעי במבשרת ציון, בשדרות הראל 5. הסניף החדש, אשר הוקם בהשקעה של כמיליון ש"ח ומשתרע על שטח של 150 מ"ר, מצטרף לשלושת סניפי הרשת בירושלים - בגבעת שאול, בתלפיות ובמושבה היוונית.


סניפי הרשת מציעים מגוון רחב של מחלקות: פירות וירקות אורגניים טריים מידי יום; מוצרי מזון במגוון קטגוריות (צמחוני, טבעוני, ללא גלוטן, ללא סוכר, לחמים ומאפים, עוף אורגני, מוצרי חלב, תחליפי חלב, תחליפי בשר, קטניות ודגנים, עוגות ועוגיות, גלידות ועוד); מחלקה מיוחדת של פירות יבשים ומיני אגוזים וזרעים הנמכרים במשקל; תוספי תזונה; חומרי ניקוי אקולוגיים; מוצרי טיפוח טבעיים ועוד.

בצלאל זמורה, הבעלים של "זמורה אורגני", ובן למשפחת חקלאים, מציין כי הסניף החדש במבשרת ציון מהווה עבורו סגירת מעגל: אביו, אריה זמורה ז"ל, היה המתיישב הראשון באדמות מבשרת ירושלים. מאוחר יותר המשפחה נטשה את החקלאות לטובת בנייה ויישוב.


חנות זמורה אורגני  במבשרת ציון
כמקובל ברשת, גם הסניף החדש במבשרת מציע ייעוץ נטורופתי ללא תשלום (טלפוני או בסניף). החנייה במתחם חינם, והחנות נגישה לנכים.

ל"זמורה אורגני" גם אתר מכירה להזמנת משלוחים באזור ירושלים, מבשרת ציון והסביבה.

סניפי "זמורה אורגני":
בירושלים: המושבה היוונית - רחוב אמציה 1, גבעת שאול - רחוב רבי ישראל נג'ארה 37, תלפיות - רחוב יד חרוצים 5; ובמבשרת ציון - שדרות הראל 5.

מוצרים אורגניים מסניף "זמורה אורגני" שבמשרת ציון. צילום: נדיה היבא
חנות זמורה אורגני במבשרת ציון.


שעות פתיחה: א'-ד' 7:00 - 20:30, יום ה' 7:00 - 21:00, ביום ו': 7:00 - 14:30.

פרטים והזמנות באתר https://www.zmora-organi.co.il/

קרדיט לצילומים: רשת בתי הטבע "זמורה אורגני"- אישור שימוש בתמונות ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...