יום חמישי, 23 ביוני 2022

שף עודד טלמור KETO CHEF בפרויקט הד-סטארט לקראת צאת ספרו "שומן הוא חבר"

עודד טלמור, שף ומומחה לתזונה קטוגנית ומבעלי המותג KETO CHEF, מוצרים לצרכני התזונה הקטוגנית, יוצא עם פרויקט הדסטארט לתמיכה בהוצאה לאור של ספרו "שומן הוא חבר".

עודד, אובחן בגיל 24 עם מחלת הקרוהן, דלקת כרונית הפוגעת ברירית המעיים. המחלה גרמה לו לסבל יומיומי ומתמשך והטיפול שהוצע לו כלל הרבה מאד כדורים, סטרואידים ואשפוזים בבתי חולים. כל אותם כדורים גרמו לו גם להעלות 25 קילוגרמים במשקל.

עודד החליט לעבור שינוי תזונתי ועבר לתזונה הקטוגנית. מעבר שריפא אותו מהמחלה, הסיר לחלוטין את הצורך בנטילת תרופות, השיל ממנו את המשקל העודף ובעצם הציל את חייו. מאז עודד נמצא בשליחות להפצת הבשורה "להיות האחראיים הבלעדיים על הגוף והבריאות שלנו". במסגרתה הוא מספר על הדרך שעשה, משתף את הידע, הניסיון והכלים שצבר לאורך השנים.

שומן הוא חבר_נטלי קלוג
הספר "שומן הוא חבר" מחולק לשני חלקים: בחלקו הראשון משולב סיפור חייו עם ידע תיאורטי ומעשי בכל הנוגע לתזונה קטוגנית ובחלקו השני יש מגוון עשיר של כלים פרקטיים ומתכונים טעימים וקלים להכנה, שפיתח עודד מניסיונו כשף שמיישם את התזונה הקטוגנית.

עודד הוא מפתח השיטה "קיטו שפוי" אותה הוא מקדם בארץ ובעולם, שיטה שעזרה כבר לאלפי ישראלים להתמיד באורח החיים הבריא בקלות ולהמשיך ליהנות ממאכלים מוכרים כמו פסטה, פיצות, קינוחים ועוד.

את הקריירה המקצועית שלו כשף התחיל בטלמור בשלהי לימודי התואר הראשון במנהל עסקים בהם שילב מסלול לימודי קולינריה ומלונאות. במסגרת הלימודים, עבד כמנהל תפעול ופיתוח עסקי של סלבריטי שף, וולפגנג פאק, בלאס ווגאס. בתקופה זו ניהל גם את מסעדת "ספאגו" האגדית בבברלי הילס ובמלון קיסר בלאס ווגאס והיה שותף בפיתוח הסטייק-האוס, CUT שלימים נבחר לטוב ביותר בארה"ב וגדל לעשרות סניפים.

עודד חבר לחבר ילדות, רועי וולף, סמנכ"ל מצות אביב, וביחד הקימו את המותג 
KETO CHEF  שמפתח ומייצר קו מוצרים ראשון מסוגו בישראל של מוצרי מזון קטוגנים. כיום יש כבר 20 מוצרי מדף הפרוסים ב 700 נקודות מכירה ועודד ורועי מובילים בגאווה את מהפכת התזונה הקטוגנית בישראל.

עודד טלמור_צילום אילנית תורג'מן
אפשרויות התמיכה הן: קבלת הספר לפני כולם – 120 ₪ (בחנויות 148 ₪) | מגוון מוצרי KETO CHEF 48 – 95 ₪ | ספר "השומן הוא חבר" עם הקדשה אישית + סינר ממותג – 180 ₪ | קורס בישול דיגיטלי – לבשל קיטו כמו שף – 198 ₪ | מארז למתחילים – מגוון מוצרי קיטו שף – 258 ₪ | כניסה לערב השקה חגיגי של הספר הכולל כיבוד, שתיה, הרצאה וספר + הקדשה אישית – 340 ₪ | כרטיס זוגי להשקת הספר – 555 ₪ | ארוחת שף קטוגנית – שלוש שעות של חוויה קולינרית, 7 מנות, הרצאה + ספר עם הקדשה – 450 ₪ (במקום 543) | ארוחת קיטו שף זוגית – 600 ₪ | אני מבשל ומגיע אליך – 6 מנות מתפריט המעדנייה של השף במחיר של 5 מנות (במקום 615 ₪) | רק אני מבשל – משלוח עד הבית של 5 ארוחות שף + ספר – 740 ₪ (במקום 800) | תכנית הליווי KETO KICKSTART– קורס ליווי דיגיטלי הכולל 24 שיעורים מוקלטים, 3 ספרי מתכונים, תמיכה אישית, מארז מוצרי KETO CHEF– 2450 ₪ (במקום 4134 ₪) | ריטריט קטוגני באתונה – סוף שבוע (רביעי-שבת) עם עודד באתונה – 5800 ₪ | מנוי ארוחות שבועי ל- 3 חודשים – 6500 ₪ | ליווי אחד על אחד – תוכנית ליווי צמודה של שלושה חודשים הכוללת 6 מפגשים אישיים, השתתפות זוגית בארוחת שף + 60 ארוחות שעודד מבשל במשלוח עד הבית – 12800 ₪ (במקום 17748 ₪)

לתמיכה בפרויקט "שומן הוא חבר" דרך הדסטארט במגוון מסלולים >כאן

בשיתוף שף עודד טלמור KETO CHEF
קרדיט צילומים: נטלי קלוג, אילנית תורג'מן - באישור שימוש משרד יחסי הציבור
ערכה: נדיה היבא

"תמצימיץ" מבית "המזון" - מכינים את השתייה הממותקת בבית

"תמצימיץ" - מהיום תוכלו להכין את השתייה הממותקת בטעם  שאתם אוהבים  בבית!!!
המוצר החדש הוא פתרון לקפיצת המחירים הגדולה בשתיה הממותקת ובכשרות מהודרת.

שני יזמים חרדיים צעירים מבני ברק, שמעו ברדיו את גזירות שר האוצר ונדהמו. "זה לא עניין של פוליטיקה, אנחנו אנשי עסקים ופוליטיקה פחות מעניינת אותנו", אומר אבי גרינברג. "הרגשנו, שהגזירות נועדו להכות את החלשים, אזרחים שגם ככה לא יכולים לרכוש שתייה מוגזת או ממותקת לביתם, אנשים שרכשו עד היום תרכיזים והכינו את השתייה בבית. הבנו שאנחנו צריכים למצוא פתרון, אז מצאנו".

"תמצימיץ"  מבית "המזון" - מכינים את השתייה  הממותקת בבית.
צילום: נדיה היבא
ואכן, ככל שעובר הזמן מהפעלת הגזירות , יותר ויותר צרכנים מפסיקים לייצר ולשווק תרכיזים כי זה כבר לא משתלם להם. מאידך, יותר ויותר צרכנים מבינים כמה כסף הם מפסידים כתוצאה מגזירות עולם ה'חד פעמי' וגם בתחום השתייה המתוקה. 

כך למשל, מיכל של 4 ליטר סירופ לייצור משקה, מה שמכונה בפי כל "פטל", עלה בעבר כ 20 ש"ח לצרכן, כיום, לאחר העמסת כלל העלויות החדשות והמס המיוחד - העלות למיכל 4 ליטר זינקה למחיר שערורייתי של 60-80 ש"ח!. בפועל, כמעט כל היצרנים הפסיקו לייצר ולהפיץ אותו בגלל שהוא פחות כלכלי למשפחות ברוכות הילדים, שגם כך נאנקות תחת עלית המחירים הכללית בשוק המזון.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" - מכינים את השתייה  הממותקת בבית.
צילום: נדיה היבא
סדרת המוצרים החדשה מבית "המזון" תמצימיץ - טעים לחסוך! היא הפתרון לקפיצת המחירים הגדולה. התמצימיץ כשר למהדרין בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

באמצעות שימוש במוצר החדש וייצור הסירופ בבית כבר לא חייבים לשלם את "קנס משקאות המתוקים". יש להכניס לסיר 1 קילו סוכר עם 1 ליטר מים, מלח לימון לבשל עד להמסת הסוכר ולהוסיף  2 כפות חמצימיץ בטעם שאוהבים ולערבב היטב. ( הוראות מדוייקות להכנת השתייה בגב אריזת המוצר).

מבקבוקון אחד שעולה 18 ש"ח לצרכן, אפשר לייצר בבית 9 ליטר של סירופ איכותי וטעים, שווה ערך ל = 400 כוסות שתיה! משפחות ברוכות ילדים צורכות בקיץ בממוצע כ 15-20 מיכלי סירופ - מגיעות לחיסכון משמעותי ומוחשי כבר בעונת הקיץ.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" בטעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים.
תכינו את השתייה הממותקת שלכם בבית. צילום משרד יחסי ציבור
קו המוצרים כולל בינתיים 4 טעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים. על כל בקבוקון יש פירוט והסבר על אופן ייצור הסירופ. מדובר במתכון קליל שכל אחד יכול לייצר בבית, לבד בעזרת תמצימיץ, סוכר ומים. התמצימיץ מתאים גם לנמנעים מסוכר -הניתן להמיר את הסוכר בממתיק / תחליף סוכר. תמצית האננס, אגב, היא ללא צבעי מאכל.

את תמצימיץ ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

"תמצימיץ"  מבית "המזון" בטעמים: תפוח, פטל, אננס וענבים.
תכינו את השתייה הממותקת שלכם בבית. צילום משרד יחסי ציבור
כשרות: כשר-פרווה, בד"צ עדה חרדית
מחיר: 18 ש"ח לבקבוקון.

בשיתוף: "תמצימיץ" מבית "המזון"
קרדיט צילומים: משרד יחסי ציבור, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...