יום שבת, 26 באוגוסט 2023

משני משיקה סלט פרמיום חדשני: ממרח לימון פיקנטי

היום נדבר על סלטים, סלטים ירוקים, סלטים לא מבושלים וסלטים מבושלים. במטבח הצפון אפריקאי הסלטים המבושלים למיניהם והטריים משמשים בעיקר כמנות פתיחה , מנות ראשונה או כמנות לאפריטיף עם קוקטייל אלכוהול טוב, בליווי  כוסית ערק או וויסקי איכותי או בירה קרה. בכל מקרה לא מתחילים ארוחה ללא 7-8 ולפעמים יותר סוגי סלטים על השולחן. 

בין סוגי הסלטים הצבעוניים והטעימים שחייבים להיות על השולחן , כאמור בפתיחת כל ארוחה: כרוב לסוגיו, כרוב אדום לסוגיו, כרובית, סלק, גזר לסוגיו, ארטישוק, מטבוחה, מקבובה, פלפלים חריפים מטוגנים, שומר, ירקות מוחמצים, חצילים פיקנטיים, דלעת, קישואים, פלחי לימון כבושים או מבושלים, מלפפונים, תפוחי-אדמה מבושלים עם הריסה, ירקות מוחמצים, והרשימה עוד ארוכה וטעימה... המעשירים כל ארוחה ולא רק בשולחן חג או שישבת. 

 ויש את סלט הלימון לסוגיו: יש פלחי לימון כבוש, יש לימון מבושל ויש... ממרח לימון פיקנטי או חריף מאוד. לדעתי האישית, הוא הסלט/הממרח היוצא דופן מכול הסלטים שיש במטבח הטוניסאי כי הוא משמש גם כסוג של תבלין המקפיץ ומעשיר טעמים בכל  כריך, בכל ארוחה ובכל סיר שמתבשל ומפיץ ריחות מעוררי תאבון בכל הבית.

אי אפשר סיר דגים ללא ממרח לימון פיקנטי!!!  צילום: נדיה היבא
סיר דגים לשישבת כשברוטב ממרח לימונים כבוש להקפצת טעמים.

אז מה עושים עם ממרח לימון?
אז מסתבר שהממרח הגאוני הזה מהמטבח הטוניסאי מקפיץ טעמים בסלטים, משמש כממרח בכריכים וגם משתלב נהדר מדגיש ומעמיק טעמים בתבשילים בבישול ארוך או בישול קצר בכלום מאמץ - מוסיפים כפית או 2 לפי הטעם שאוהבים מהממרח לימונים המושלם וזהו!!!  

אני נוהגת  להכין  ולהחזיק באופן קבוע במקרר פלחי לימונים כבושים וגם ממרח לימון פיקנטי, אין מצב שתתפסו אותי ללא הטעים הזה בבית. לפעמים אני לא מספיקה להכין חדש והולכת לקנות מוכן. הרי אי אפשר סיר דגים לשבת עם טעמים מושלמים, או סנדוויץ טוניסאי וגם פריקסה אמיתי כמו בטעמים של אמא ללא לימון כבוש או ממרח לימון פיקנטי שיקפיץ טעמים. 

ממרח הלימון של חברת "משני" נחשב במשך שנים לסוד כמוס בתעשיית המזון. אין מסעדה או דוכן המוכרים סנדוויץ' טוניסאי שלא מכירים אותו, הטעם הביתי והמיוחד שלו קנו לו קהל מעריצים נאמן. כעת לראשונה, משיקה חברת "משני" את ממרח הלימון כסלט פרמיום, שיימכר באריזת 300 גרם בחנויות הרשת וברשתות המזון.


על  סנדוויץ טוניסאי מפורק כבר שמעתם?
את כל מרכיבי הסנדוויץ הטוניסאי מכינים בקערת סלט כולל הביצה, תפוח-אדמה טונה, צלפים ועוד, וגם את ממרח הלימון שמשמש כתבלין ואוכלים בהנאה. בתאבון!! צילומים: נדיה היבא
ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ועל פי מתכון בלעדי של החברה הנשמר בקפידה לאורך השנים. הממרח בטעם נפלא עשיר ונוסטלגי של לימון, מתאים לשימוש בכריכים, במיוחד בסנדוויץ' טוניסאי, ויעשיר כל תבשיל דגים, בשר ועוף וירקות. ממרח הלימון מצטרף לליין סלטי משני הכולל מבחר ענק של סלטים ביתיים באיכות פרמיום בהם חומוס משני, טחינה ירוקה, מטבוחה חריפה, פטריות חמות, סלט ביצים, זיתים מרוקאיים ועוד.

לדברי דני כדורי, מנכ"ל חברת משני, "ממרח הלימון נמצא בשימוש שלנו לאורך שנים ארוכות והוא רכיב חשוב בחלק מהמתכונים הבלעדיים של משני מבית אבא. לאור הביקוש, שהגיע בעיקר ממסעדות ודוכני סנדוויץ' תוניסאי, החלטנו לתת לו את הבמה ולהשיק אותו כסלט נפרד בליין סלטי הפרמיום שלנו, להנאת קהל הלקוחות".
ממרח לימון של סלטי משני. צילום יעל האן
הממרח שמר על צבעי הלימון הנהדרים ורואים בו חתיכות קטנטנות של פלפל חריף אדום וגם חתיכות מזעריות של קליפת לימון שיחד מושכים את העין ומעוררים תאבון, המרקם סמיך וטוב והטעם טעים ומושך שאי אפשר לפסיק לאכול.  לא היו טעמי לוואי בסלט, כמו שטועמים בסלטים מוכנים. מעולה לאוהבי החריף. אמא שלי בטוח הייתה מתענגת על ממרח הלימונים הנהדר הזה.
חברת "משני" נחשבת ליצרנית סלטי הפרמיום המובילה בישראל. החברה מפעילה 4 חנויות מפעל - בראשון לציון, רחובות, מודיעין וחולון. החברה מעסיקה עובדים מכל המגזרים ומשווקת מעל ל- 120 סוגי סלטים לרשתות השיווק, בתי מלון, חברות קייטרינג ומסעדות, וכן מייצאת לשוק היהודי באירופה.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12 ₪ – 14.90 ₪ לאריזת 300 גרם.
כשר מהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף.
להשיג בחנויות המפעל של משני וברשתות המזון ברחבי הארץ.

עמוד משני בפייסבוק: https://www.facebook.com/MashaniSalads
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/mashani_salads/


קרדיט לצילומים: יעל האן, השימוש בתמורה ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

נוטלה משיקה להיט חדש: חטיף קינדר טרונקי Kinder Tronky

אל תגידו שלא אמרתי , להיט חדש על המדפים של נוטלה - ותזכרו את השם הזה - חטיף קינדר טרונקי!!!

אם אתם אוהבים/מכורים לשוקולד נוטלה על כל צורותיו כמוני וכמו בנותיי ונכדיי (הזוגי שלי שיחייה פחות מתלהב), ודאי תשמחו לדעת שהמותג האהוב נוטלה השיק השבוע באירוע חגיגי וטעים במיוחד חטיף חדש וטעים בשם קינדר טרונקי Kinder Tronky.


מדובר בחטיף מתוק וטעים מאוד בצורת אצבע המכיל קרם חלב עם פירורי ביסקוויט שעטוף כולו בוופל קקאו קרנצ'י טעים שמתפצפץ בפה עם כל ביס, וכל הטוב הזה עטוף בשכבת שוקולד חלב שאי אפשר להפסיק לאכול.

ולמי שחשוב: כשר חלבי לאוכלי חלב נוכרי, אפיית ישראל ובאישור הרבנות הראשית לישראל.


מוזמנים להינות בכל ימות השבוע מהקינדר טרונקי החדש ומוצרים נוספים של נוטלה בבר-קפה  של נוטלה Chocolate experience בראשון לציון, (יש במתחם נוטלה מקומות ישיבה מסודרים)

Chocolate experience הינה חנות קמעונאית מעוצבת המגישה בין היתר מוצרים טריים שהוכנו עם נוטלה ומציעה תפריט מיוחד עם אוריינטציה של ארוחת בוקר וחגים. זאת לצד חבילות עשו זאת בעצמכם ומוצרים ייחודיים לצרכן.



מתחם הסינמה סיטי, בקומת הכניסה, ילדי טהרן 3, ראשון לציון
מקומות חנייה בשפע.

קרדיט לצילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 24 באוגוסט 2023

חוגגים את חגי תשרי בתזונה בריאה ומתכונים לראש השנה

ראש השנה וחגי תשרי הם חגים חשובים במסורת היהודית. בימים אלו, חיוני להינות מהארוחות החגיגיות, אך, לשמור על אכילה בריאה ועל המשמעות הרוחנית של החגים.

ד״ר איה בן שלום, מנחה בכירה בחלי ממן, רשת המתמחה באורח חיים בריא מעניקה לנו מדריך לאכילה בריאה, הכולל עצות תזונתיות לראש השנה,טיפים לניהול גדלי המנות ושילוב מזון מלא .

לנשום עמוק ולשחרר לחץ – תקופת החגים, הארוחות, העלייה במשקל מלחיצה אנשים רבים. אני מזכירה לכולם שאנחנו לא עם עודף משקל בגלל כמה ימי חג, אלא בגלל התנהלות לא נכונה במשך כל השנה ולכן כדי להירגע ופשוט לתכנן את הרגלי האכילה וארוחות החג בצורה נבונה. הטיפ הכי חשוב שלי הוא להבהיר למוח שאם נהיה שפויים ורגועים נאכל בצורה מתונה ונטעם דברים טובים במידתיות ומיד נחזור למסלול. תמיד לחזור למסלול אחרי ארוחות גדולות, לא לדחות ולחכות ל"אחרי החגים" וכמובן לשלב פעילות גופנית שמאוד עוזרת לעיכול בימים כאלו שהארוחות מאוד כבדות ומעיקות.

ערכו את השולחן בצורה חכמה - אל תפריזו בכמויות האוכל בארוחה, מומלץ לערוך את השולחן עם צלחות קטנות יחסית, כפות הגשה שיהיו בגודל סביר, ולא גדולות מידי, על מנת שלא נעמיס על הצלחת. הניחו קנקני מים בתוספות פרוסות לימון, עלי נענע ובמידה ומגישים בכל זאת שתייה שאינה מים, העדיפו כוסות קטנות. יש יתרון להגשה בצורת מזנון, כאשר המאכלים קצת רחוקים, בשולחן נפרד. בצורה כזו יש צורך לקום על מנת לקחת תוספת והדבר מאפשר לנו זמן לחשיבה והתלבטות אם באמת יש לנו צורך בעוד מנה. לתחושת השבוע לוקח זמן להתפתח, על כן הפסקות קטנות שמאריכות את משך הארוחה, יסייעו להרגשת השובע להתבסס.

גרטן דלעת  ובטטות חלי ממן צילום חלי ממן
יותר פירות פחות מתוקים – שולחנות האירוח תמיד מלאים בכל טוב ובשפע מתוקים. מחקרים הראו שכשיש חלופה בריאה הידיים נשלחות אליה. אז מראש, מלאו את השולחן בהגשה יפה של כל פירות העונה בחיתוכים שונים ומיוחדים והסתפקו בכמות מעטה של מתוקים וחטיפים. ואם אנחנו בראש השנה – הכינו תפוחים חתוכים ומעט דבש שהם סמלים בחג הזה. כך, תהנו מכמה פרוסות תפוחים עם מגע של דבש.

ירקות – בכל ארוחה התחילו עם ירקות – ותרו על מזון מטוגן ודאגו שסביבתכם תהיה מלאה בירקות טריים, צלויים ומבושלים. אם אתם מתארחים, דאגו להביא איתכם מנות המבוססות על ירקות דלים בקלוריות שניתן לשלב אותם בארוחה. אִכלו לאט. בכל ארוחה בן אם אתם מתארחים או מארחים – התחילו את הארוחה בצלחת גדולה של ירקות/סלטים/תבשילי ירקות חמים/קערת מרק ירקות וכדומה. הסיבים התזונתיים בירקות יעזרו לכם לשבוע מהר יותר ולאכול פחות מהתבשילים האחריםוהם גם דלים בקלוריות ויעזרו לכם לאכול לאט יותר.

תכנון חכם ומשתלם - השתדלו לתכנן מראש את תפריט הארוחה וכללו בתוכו תפריט מגוון של דגים, עוף, הרבה ירקות ופירות. תוכלו להכין את מרבית המנות בבית עם רטבים לייט ולהוסיף אגוזים ופירות שימתיקו את המנה, במקום הסוכר הרגיל. ברוב המקרים מנות ראשונות נוטות להיות עמוסות בקלוריות, אך ניתן לספק תחליפים מצוינים דלי קלוריות ולא פחות טעימים. הציעו לאורחים מנות קלות ומספקות של ירקות עם מטבל, תבשיל דלעת אפוי, שיפודי ירקות מאודים ועוד.

הכינו תבשלים עם חלבונים רזים ודגנים מלאים: בחרו בחלבונים רזים כמו סינטה, חזה עוף, פרגית, קציצות וכד' חלבונים נוטים להתפרק עד 4 שעות במערכת העיכול ולכן, מרגע שאכלנו חלבון טוב ואיכותי, אנחנו נהיה שבעים לאורך יותר זמן.

השתמשו בדגנים מלאים כמו אורז חום, קינואה או חיטה מלאה במתכונים שלכם. דגנים מלאים מזינים יותר ומספקים מקור טוב לסיבים, שעוזרים לשמור על תחושת שובע ומסייעים לעיכול.

דר איה בן שלום מנחה בחלי ממן. צילום עצמי
העדיפו סוגי בישול בריאים יותר מאופציות מטוגנות : צלייה בגריל, אפייה או צלייה. זכרו שבכל ביס מטוגן אתם תכניסו יותר קלוריות במקביל לאותו מזון העשוי בצורת בישול אחרת.

יותר תבשילי דגים על פני תבשילי בשר שמן: דגים הם מזון נפלא עם אין ספור אפשרויות גיוון במרקם ובטעם. העדיפו ארוחה קלה, מזינה ומעוררת המבוססת על דגים וסלטים. הדגים תורמים לנו חלבון איכותי ומהווים מנת תחליף מצוינת לבשר, לעוף, לגבינה ולביצה ובכך עוזרים לנו לגוון את התפריט שלנו. הדגים לא רק מוסיפים טעם, אלא הם דלים בשומן ובקלוריות ומכילים אומגה 3, חומצות שומן רב בלתי רווי, שפע של מינרלים חיוניים לגוף ומסייעים מאוד להתפתחות הלב והמוח. דגי הבריכות בישראל מכילים מעט שומן רווי ועשירים בויטמין B12 ובויטמין D. לדגי הבריכה השונים איכויות תזונתיות שונות - דג האמנון למשל עשיר מאד בוויטמין D, דג הבורי עשיר באומגה 3 (גם הפורל והלברק מכילים כמות יפה של אומגה 3) דג המוסר הוא דג רזה במיוחד והקרפיון דל בנתרן.

קינוחים – הגבילו את עצמכם : בעוד שקינוחים הם חלק מהחגיגה, נסו להגביל את תוספת הסוכרים במנות . השתמשו בממתיקים טבעיים כמו תמרים, פירות עונה וכד.

ולבסוף, פשוט תאהבו את עצמכם - אהבה עצמית, נפשית וחברתית ללא ייסורים וללא דאגות. היו מסוגלים לעשות דברים למען עצמכם ולא בכדי לרצות אחרים. קחו החלטה מתוך רצון עמוק ולחולל שינוי. תעמדו מול הראי, דעו וקבלו את גופכם, והתפעלו מיופייכם. קנו לעצמכם בגדים שאתם אוהבים, סלחו לכל האנשים המשקפים לכם הערכה עצמית נמוכה מהעבר. הזכירו לעצמכם כל יום מחדש, כמה אתם טובים, נהדרים ומושלמים.

מתכונים לקראת ראש השנה
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

סלמון ברוטב טריאקי ( 4 מנות)
מרכיבים
4 נתחי פילה דג סלמון, במשקל כ-150 גרם כל אחד
למשרה:
6-8 כפות רוטב טריאקי
1 כף ג’ינג’ר טרי מגורר
1 כף קליפת תפוז מגוררת
4 שיני שום כתושות
כף שמן

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים את נתחי הדג למשך כשעתיים. מחממים תנור גריל לחום גבוה כ-200-220 מעלות וצולים את פילה הדגים 10-15 דקות (תלוי בעובי הנתח) במרחק של כ-10 ס”מ ממקור החום. יוצקים רוטב מפעם לפעם. חשוב להימנע מצליית יתר שתייבש את הדג.

עוגת דבש חלי ממן -קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא צילום יחסי ציבור
ראש השנה, חג עוגות הדבש.
מתכון נהדר לעוגת דבש דיאטטית, ביתית שגם ילדים יכולים להכין בתבנית אינגליש קייק או במאפינס כמנות אישיות. 20 פרוסות, כל פרוסה = מנת פחמימה.
העוגה יוצאת במתיקות קלה מאוד. בגלל שאין לה תוספת של סוכר פרט לדבש בתקופת חגי תשרי ניתן להתייחס אליה פעם ביום כפחמימה רגילה.

מרכיבים:
4 כפות שמן
125 גרם דבש (חצי כוס פחות 3 כפות)
125 גרם סילאן (חצי כוס פחות 2 כפות)
1 כוס קמח תופח
1 כפית קינמון
2 חלמונים
כפית תמצית וניל
5 חלבונים

הוראות הכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח התופח עם הקינמון והציפורן
מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.
מערבבים את החלמונים עם השמן, תמצית הווניל והדבש ומוסיפים לקצף.
מוסיפים באיטיות את הקמח תוך בחישה מתמדת.
מחלקים את התערובת בין 2 תבניות אינגליש קייק ואופים בחום בינוני כארבעים דקות. (אין צורך לשמן את התבנית) כל תבנית אינגליש קייק מחלקים ל 10 פרוסות.

תבשילי ירקות מיוחדים של חגי תשרי ופחות פחמימות ריקות . השקיעו בתבשילים שמערבים פחמימות טובות וירקות עם שפע ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שעוזרים לנו גם לשבוע מהר וגם לעזור לנו להיות בגרעון קלורי. 
להלן שני מתכונים נהדרים שמשלב את שניהם:

גרטאן בטטות ודלעת
מרכיבים:
2 בטטות בינוניות קלופות
300 גרם דלעת ,
חצי מיכל שמנת לבישול 9%
שליש כוס חלב
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
שן שום קטנה
מעט אגוז מוסקט
מלח, פלפל

אופן הכנה:
קולפים את הבטטות והדלעת וחותכים לפרוסות דקות (אפשר במעבד
מזון( מערבבים את השמנת עם החלב. מוסיפים את התבלינים ושן
שום כתושה. מתקנים תיבול לפי הטעם.
מערבבים בעדינות עם הידיים את פרוסות הבטטות והדלעת עם
הרוטב. שומרים מעט מהרוטב בצד. מסדרים בתבנית אפיה, יוצקים
את הרוטב ששמרנו בצד. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה. מכסים
את התבנית עם נייר אלומיניום. אופים בחום בינוני גבוה כחצי שעה
מכוסה. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כעשר דקות להזהבה
קלה.

סלט פרחי כרובית של חלי ממן צילום יחסי ציבור
סלט טבולה כרובית חינמי
מרכיבים
:
1 כרובית קטנה וטרייה(לא מבושלת) שטופה היטב ומנוגבת
1 כמה עלי נענע
1 עלי בצל ירוק קצוצים דק
1 פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 מיץ לימון
1 מלח לפי הטעם
1 כף שמן זית
 
אופן הכנה:
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. מרסקים במג'מיקס לפירורים קטנים עד שהכרובית מתפוררת ונראית כמו בורגול. מתבלים במיץ לימון, מלח, כף שמן זית, מגישים מיד כשהסלט מוכן וטרי.

שנה טובה מתוקה וטעימה!!!

קרדיט לצילומים: יחסי ציבור חלי ממן-אישור שימוש בצילומים ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא


חברת מילוטל משיקה סדרת צ'יפס קפוא ב- 7 סגנונות שונים

בשורה משמחת לאוהבי הצ'יפס - אל תגידו שלא אמרתי לכם שבימים אלו משיקה חברת "מילוטל" סדרת צ'יפס קפוא ב- 7 סגנונות שונים - כל אחד והצ'יפס שהוא אוהב.

צ'יפס הוא אחד המאכלים שכולנו מכורים אליו קטנים וגם גדולים, אם זה אפוי בתנור ובעיקר אם הוא מטוגן בשמן עמוק וקרנצ'י, עם או בלי קטשופ ומיונז, או כל ממרח אחר שאוהבים והוא חובה ליד...

צ'יפס (בעיקר המטוגן) מוגש חם וקרנצ'י כתוספת בארוחת דגים, ארוחה עם בשרים על האש, או עם שניצל עסיסי, כנשנוש באירוח או ליד בירה קרה. בכל מקרה הצ'יפס אהוב על כולנו ובכל מצב .

צ'יפס קלאסי של חברת מילוטל. צילום: נדיה היבא
אני נוהגת להגיש למבוגרים את הציפס מטוגן וחם כשמעל מפזרת: מעט מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, 
, פטרוזוליה קצוצה ופירורי גבינה בולגרית. שילוב טעמים מאוד מוצלח ומעורר תמיד קריאות התפעלות.
צ'יפס קלאסי של חברת מילוטל. צילום: נדיה היבא
לקטנים יותר מגישה את הצ'יפס הקלאסי עם מלח ולא שוכחת את הקטשופ, המיונז  ורוטב הברבקיו ליד.
כאמור בסדרת הצ'יפס הקפוא של חברת "מילוטל" סגנונות שונים ובהם: צ'יפס קלאסי, צ'יפס סטייק צ'יפס אמריקאי , צ'יפס זיגזג, צ'יפס קוביות, צ'יפס פלחים וסטייק צ'יפס.

🍟צ'יפס קלאסי 800 גרם. מתאים לטיגון ואפייה. הצ׳יפס שכולם אוהבים

🍟צ'יפס קלאסי משפחתי- 1.5 ק"ג אריזה משפחתית במשקל חדש.

🍟צ'יפס זיג זג 1.5 ק"ג – מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך זיג זג אהוב על ילדים. 
אריזה משפחתית גדולה.

🍟צ'יפס קוביות 1 ק"ג - מתאים לטיגון ואפייה, מגיע בחיתוך קוביות קטנות בסגנון ״הום-פרייז״, מעולה לנשנוש.

🍟צ'יפס פלחים 1 ק"ג – פלחי תפו״א עם קליפה, מתאים לטיגון ואפייה. מחליף את תוספת התפו״א בתנור, ניתן להוסיף תיבול לפי הטעם.

🍟צ'יפס אמריקאי – 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון מקלות דקים כמו ברשתות המזון המהיר. אריזה משפחתית גדולה .

🍟צ'יפס סטייק - 1.5 ק"ג מתאים לטיגון ואפייה. סגנון Wedges טרנדי ונפוץ במסעדות המבורגרים ודיינרים. אריזה משפחתית גדולה.

כשרות לכל מוצרי הצ׳יפס: 
בד"ץ העדה החרדית ירושלים, ורבנות מועצה אזורית מטה אשר(לא כולל פסח).

אופן ההכנה: אפייה בתנור, טיגון במחבת וטיגון בשמן עמוק מפורט בגב אריזת המוצר.

בצד ימין:  צ'יפס קלסי משפחתי – צילום יחצ חב' מילוטל אישור לפרסום ללא תשלום
בצד שמאל: צ'יפס פלחים - צילום יחצ חב' מילוטל אישור לפרסום ללא תשלום
חברת מילוטל הינה יצרנית ומשווקת מובילה של צ׳יפס וירקות קפואים אחרים. החברה, שנוסדה בשנות השמונים של המאה שעברה כחלק ממפעלי מילואות של הקיבוצים והייתה במשך מספר שנים בבעלות קבוצת פישמן, נרכשה בשנת 2018 ע״י ג'ואד אגבריה והושקעו מיליוני שקלים במפעל חדש לאחר שנשרף כליל לפני שנתיים בהקמת המפעל החדש שהושק לפני כחודשים השיקו כ-80 מיליון ₪ .

החברה פעילה הן בשוק המוסדי והן בשוק הקמעונאי. בשוק המוסדי החברה מוערכת מאד בקרב שפים מקצועיים ומסעדות איתם היא עובדת בשיתוף פעולה, ועונה על צרכיהם המדוייקים. בשוק הקמעונאי, ברשתות השיווק, שמה לה החברה למטרה להביא את הצ'יפס האהוב מהמסעדות הביתה.

לצד ערכים של איכות, חדשנות ושירותיות, שמה לעצמה מילוטל מטרה לעודד חקלאות ישראלית והקפדה על כל שלב הייצור מהשדה לצלחת. מילוטל בוחרת את זני תפו"א המתאימים ביותר, בעונה הנתונה על מנת שהמוצר שמגיע לצרכן יהיה טעים ואיכותי לאורך כל עונות השנה.

מילוטל רואה בחקלאים שלה חלק מצוות המפעל ומשתפת אותם בפיתוחים ובהחלטות למציאת פתרונות ומוצרים המתאימים לצרכי הלקוח.

קרדיט לצילומים: יח"צ חב' מילוטל אישור לפרסום ללא תשלום, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום רביעי, 23 באוגוסט 2023

"משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה" מאת יקיר זקן

כאבא ל-3 בנות יקיר זקן היה נחוש לעזור לנשים לפרוץ את תקרת הזכוכית בעולם העצמאיים בעזרת ספרו החדש "משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה".

יקיר זקן, 41, נשוי ואבא ל-3 בנות מירושלים, במקצועו מאמן מנטלי, למעלה מ-19 שנה נמצא בעולמות פיתוח לימודים וקורסים והבעלים של מכללת ספרא. יקיר מחבר הספר "משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה" משיק בימים אלו את ספרו החדש, מתוך רצון ומטרה לעזור לנשים להגשים את עצמן, במיוחד בתקופה מאתגרת זו.

"משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה" מאת יקיר זקן. כריכה קדמית
את הקריירה שלו אחרי הצבא התחיל כשותף בעסק למזון מהיר שם נחשף לראשונה ליסודות של ניהול עסק עצמאי, לעולם השיווק והפרסום, לאיך מנהלים עסק מבחינת התנהלות מול ספקים, לקוחות ורגולציה. 

אחרי כמה שנים שבהם עבד עם צעירים וסטודנטים בעיר בתפקידים שונים ואף חווה משבר אישי בחיים בעקבות פיטורים, נולד בראשו הרעיון להקים את תוכנית "עובדים ולומדים" להתפתחות אישית והעצמה נשית בארגונים. במסגרת לימודי הקורסים בתוכנית ובעקבות סיפורי ההצלחה, נשים רבות פנו ליקיר באופן אישי עם בקשות לייעוץ אישי, טיפים להקמת עסק והביעו בפניו רצון לשינוי.

באותה התקופה נזכר יקיר בחוויה שעברה על אחת מבנותיו, כשנשאלה בבית הספר "מה תרצה להיות כשתהייה גדולה?". בהיותה חובבת גאדג'טים וסמרטפונים ענתה מיד "בעלים של חנות סלולר". התגובה הלא צפויה בכיתה לא איחרה להגיע ורוב הבנים הופתעו לחלוטין מתשובתה. 

בתור אבא ל-3 בנות יקיר הבין שיש צורך עמוק לפתוח מכללה לנשים בלבד וללמד אותן להיות עצמאיות ולהצליח בעולם העסקים, בלי חסמים ופחדים ובלי הכתבות מהחברה הישראלית. כך נפתחה לה מכללת ספרא, אשר חרטה על דגלה לקדם נשים ולעזור לנשים להגשים את עצמן, באמצעות שיטת ליווי ייחודית עד השלב שיש להן עסק מניב כעצמאיות, בתחום שהן אוהבות.

משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה- יקיר זקן  כריכה אחורית
מאות נשים כבר עברו הכשרות מקצועיות בשנים האחרונות לטובת הקמת עסק עצמאי ומצליח במכללת ספרא, חלקן היו צריכות להתמודד עם ניפוץ סטיגמה בחברה/מגזר שהן נמצאות בו, חלקן היו צריכות לשכנע את הבעל להסכים, לחלקן היו מחסומים מנטליים שאישה לא יכולה להצליח בניהול עסק ולפרנס את המשפחה בכבוד וחלקן גם הרגישו שהן לא מספיק טובות או לא ראויות לצאת לעצמאות – לכולן יקיר החליט לעזור. 

"אני מאמין גדול בבנות שלי, באשתי ובנשים המדהימות שלומדות אצלנו במכללת ספרא, שהן מסוגלות להכל ויכולות להצליח בכל מה שיבחרו לעשות. נשים מונעות מרגש ותשוקה, הן רוצות שהדברים יהיו בהרמוניה ומשלבות אינטליגנציה רגשית גבוהה בעבודה ואלו תכונות וכישורי חיים שיכולים לקחת אותן רחוק מאוד בעולם העסקים" משתף יקיר.

בעקבות השינויים שעובר עולם התעסוקה בשנים האחרונות, העלייה ביוקר המחייה שגורמים לנשים לרצות להביא עוד כסף ופרנסה הביתה, יקיר החליט להשיק את ספרו החדש, שמתבסס על כל הידע שצבר וסיפורי ההצלחה שהלימודים הניבו בקורסי הנשים של מכללת ספרא לפתיחת עסק וקרא לספרו החדש "משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה". מדובר בספר פרקטי, מעין מדריך מעשי לקבלת החלטה של פתיחת עסק עצמאי ואיך לנהל אותו נכון.

הסופר יקיר זקן קרדיט לצלם  מקסים גולובנוב
בספרו החדש של יקיר יגלו הקוראות איך להימנע מטעויות בהקמת עסק? אילו כלים ואילו שרירים מנטליים נדרשים כדי להיות עצמאית מצליחה? מהן הסיבות להיות עצמאית? מהי אמונה מגבילה ואיך היא מונעת ממך להגשים את הייעוד שלך? כיצד תבני מותג אישי עסקי כבסיס לשיווק מצליח? האם את בשלה להקים עסק משלך? מה הקשיים בפתיחת עסק ואיך מתגברים? טכניקות ייחודיות להפחתת המיסוי כעצמאית, מהם הסודות של העצמאיים המצליחים, שבירת מיתוסים בכל הקשור לביטחון תעסוקתי בימנו ועוד.

זהו ספר נוסף מהספרייה של מדיה 10 - הוצאת ספרים לאנשים פרטיים, הרואה את עצמה כמקום להגשמת חלומות ספרותיים של כותבי פרוזה, סיפורת מקורית, שירה, ספרי ילדים ועוד. 

מחיר מומלץ לצרכן: 89 ש"ח
כריכה רכה
248 עמודים

ניתן לרכוש את הספר "משכירה מתוסכלת לעצמאית מצליחה" ברשתות צומת ספרים וסטימצקי או ישירות מאתר החברה:http://www.media-10.co.il

נדיה היבא

"פרימור" משיקה מיץ סחוט טבעי חדש: מיץ תפוזים וגזר

להיט חדש על המדף - מיץ תפוזים וגזר 100% סחוט וטבעי, ללא חומרים משמרים,  המיץ בעל ערכים  תזונתיים וסגולות בריאותיות של גזר טבעי ותפוזים.

חייבת לספר לכם שמאז ומתמיד המיץ האהוב עלי ביותר וגם תמיד בעדיפות זה השילוב של מיץ תפוזים ומיץ גזר סחוטים שמשתלבים נהדר יחד בטעמם הייחודי וגם מאוד בריאים. במסעדה, בבית קפה, או בבית מלון, כששואלים אותי מה אני רוצה לשתות מתפריט המיצים? התשובה שלי תמיד  הייתה ותהייה "תפוגזר" זה מיץ תפוזים ומיץ גזר יחדיו בלשון העם.

"פרימור" משיקה מיץ סחוט טבעי חדש:  מיץ תפוזים וגזר. צילומים: נדיה היבא
ממש בימים אלו מפתיע חברת "פרימור", מותג המיצים הטבעיים הסחוטים המוביל בישראל,  ומצרפת למדף המיצים הסחוטים :משיקה מיץ תפוזים וגזר 100% סחוט טבעי! 

מדובר  במיץ מצונן המבוסס על מיץ תפוזים סחוט טבעי ומיץ גזר סחוט טבעי. המיץ ללא חומרים משמרים ונהנה מסגולות בריאותיות של גזר טבעי ותפוזים.  המיץ טעים ומאוזן בשילוב הטעמים המיוחד, שילוב מושלם של פרי וירק וכן טבע וטעם ומעניק תחושה של בית קפה אצלכם בבית.

מיץ תפוזים וגזר של פרימור עיצוב רוני ברוקס
המיץ החדש משווק בשני גדלים: בקבוק משפחתי של 1 ליטר וגם בבקבוק אישי 400 מ"ל. 

פרימור הינה המותג המוביל בקטגוריית המיצים הסחוטים בישראל. מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי של פרימור נחשב למיץ האהוב והנמכר ביותר בישראל בקטגוריית המיצים. כעת מצטרף לסדרה מיץ מצונן חדש המבוסס על מיץ תפוזים סחוט טבעי ומיץ גזר סחוט טבעי.

לדברי שי שלו, מנהל מותג "פרימור", "כמובילי קטגוריית המיצים הסחוטים והמצוננים החלטנו לגוון עם מוצר טעים במיוחד שמתכתב עם המגמות ההולכות וצומחות בעולם דוכני הסחיטה ובתי הקפה והחלטנו ולהשיק אותו גם במדפי הרשתות".

הכי טעים שיש! ארוחת ירקות וטוסט ליד מיץ תפוגזר של פרימור. צילום: נדיה היבא
מחיר מומלץ לצרכן: 
כ- 7.20 – 9.60 ₪ לבקבוק אישי 400 מ"ל וכ-14.90 – 17.40 ₪ לבקבוק 1 ליטר.

כשרות הרבנות נחל שורק.
להשיג ברשתות המזון, חנויות הנוחות והחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

עמוד פרימור בפייסבוק: https://www.facebook.com/primorganir
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/primor_il/

קרדיט לצילומים: עיצוב רוני ברוקס-אישור שימוש בצילום ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

מעדני יחיעם משיקה מוצר נקניקיות חדש: נקניקיות פרגיות

מוצר חדש על המדף - ובטוחה שיהפוך ללהיט גם אצלכם בבית: נקניקיות פרגיות של מעדני יחיעם מבשר עוף צעיר (פרגית), ללא גלוטן וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט.

רעבים, לא מתחשק לכם לבשל, רוצים לאכול  מיד ועכשיו? תרשו לי להציעה לכם ארוחה קלה,מהירה להכנה, טעימה וגם משביעה:  נקניקיות פרגיות בטעם מעודן במחבת, מעל לשפוך 2 ביצים מקושקשות, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ירקות חתוכים ליד והנה לכם ארוחה טעימה ומשביעה. אאההה.... ואל תשכחו את הקטשופ והמיונז ליד, ואפשר הכל בכריך לחמניה למי שאוהב.

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת הנקניקיות שלה ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה מוצר חדש: נקניקיות פרגיות. 

אין יותר כייף מלהכין ארוחה מהירה וקלה כשרעבים ולא ממש מתחשק לבשל. צילום: נדיה היבא

מאוד חשוב במיוחד למבוגרים שביננו שהנקניקיות  ללא גלוטן, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומט .
צילום: נדיה היבא
הנקניקיות החדשות מיוצרות מבשר עוף צעיר (פרגית) בתיבול ומרקם עדין. הן ללא גלוטן, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומט ומכילות 12% חלבון ל-100 גרם. טעמן ומרקמן של הנקניקיות מעודן והן מומלצות מאוד לארוחות ילדים, לחימום במים, טיגון ומיקרו.

נקניקיות פרגיות של יחיעם ישווקו באריזת 400 גרם (9 נקניקיות) וניתן להשיגן ברשתות המזון ברחבי הארץ.

ארוחה קלה ומהירה וגם משביעה וטעימה עם נקניקיות פרגיות של מעדני יחיעם.
צילום: נדיה היבא
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "תחום הנקניקיות נמצא בעלייה מתמדת, כשמוצרים חדשים מצטרפים לקטגוריה, במגוון מרקמים וטעמים. בחרנו להשיק נקניקיות מבשר פרגית, האהוב מאוד על הקהל הישראלי. הנקניקיות החדשות מיוצרות מבשר עוף צעיר ומובחר, הכוללים גם בשר שווארמה עוף".

ולמי שחשוב: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

נקניקיות פרגיות של מעדני יחיעם צילום Sell360pro
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

עמוד מעדני יחיעם בפייסבוק: https://www.facebook.com/Maadaney.yehiam/
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/yehiam_il/


קרדיט לצילומים: Sell360pro - השימוש בצילום ללא תמורה,  נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אלי כהן: אמן תוספות השיער והפאות שיעזור לכן להתאהב בעצמכן מחדש

 אלי כהן, אמן שיער בעל שם, הפך למאסטר אמיתי בתחום תוספות השיער והפאות. עם רקע בתעשיית התיאטרון, התמחות בפאות ועבודה עם שיער טבעי, מומחיותו של אלי הביאה לו הכרה והערצה בתחומו.

עם זאת, החמלה והמסירות של אלי לעזור לנשים היא זו שבאמת מייחדת אותו. במהלך עבודתו עם נשים המתמודדות עם סרטן, הוא זיהה צורך משמעותי בפתרונות שיער בקרב נשים חולות שנמצאות בסדרת טיפולים, ולכן בשנת 2002 החליט אלי להקים מספרה במחלקה האונקולוגית בבית החולים איכילוב, המעניקה טיפול ותמיכה בקהילה של אלפי נשים במהלך מסעותיהן הקשים.

קרדיט לצילום: עופר עברי, עריכה: ז.דיזיין Z.Design
פעילותו של אלי לא מסתכמת רק בהתאמת פאות, הוא המשיך לפרוץ ללא הרף את גבולות האומנות שלו, ובמהלך השנים פיתח פטנטים ייחודיים כדי לתת מענה אמיתי לנשים עם שיער דליל או כאלה שחוות נשירת שיער.

אחת היצירות הבולטות שלו היא פאה מודולרית המיועדת במיוחד לנשים העוברות טיפול בסרטן. פאה זו ניתנת להרחבה ולמילוי בהתאם לקצב הנשירה או צמיחת השיער, מה שמבטיח מראה חלק וטבעי.

יצירה חדשנית ופורצת דרך נוספת של אלי היא פאת הוואקום, המשתמשת ברשת אידוי דקה למניעת הזעה ולמתן יציבות על הראש לצד נוחות וקלות לבישה.

קרדיט לצילום: עופר עברי, עריכה סטודיו ז.דיזיין  Z.Design
בוטיק השיער של אלי מציע גם פתרונות חדישים נוספים, לרבות שיטת LoopGlue שנעזרת שמיועדת למצבי קירחות מתקדמים וגם תוספות שיער "מיקרו ליינס", הנותנות מענה לבעיות של דלילות, שיער לבן ועוד.

המסירות של אלי למלאכתו ומחויבותו להציע את "המילה האחרונה" בתחום השיער ללקוחותיו הופכות אותו למקצוען מבוקש בתעשייה. המומחיות שלו משתרעת מעבר לתוספות שיער מסורתיות, וכוללת תוספות קליפ-אין, פוני נשלפים, ואפילו תוספות שיער בצבעים ייחודיים כדי להוסיף מגע של אינדיבידואליות.

לאורך הקריירה שלו, לאלי הייתה הזכות לעבוד עם שחקניות מוערכות רבות, כולל סנדרה שדה הנודעת. סנדרה, הידועה בתשומת הלב המוקפדת שלה למראה החיצוני, ביקרה לאחרונה בבוטיק השיער של אלי, שם עברה מהפך עם שתי תוספות שיער שונות. התוצאה הייתה מראה זוהר ומהמם כיאה למעמדה.

הכישרון של אלי כהן, יחד עם הדאגה האמיתית שלו ללקוחותיו, הפכו אותו לדמות אהובה בעולם אומנות השיער. באמצעות פתרונותיו החדשניים והתמיכה הבלתי מעורערת בנשים, אלי ממשיך להשפיע באופן משמעותי על חייהם של כל מי שעובר תחת ידיו.

טלפון לקביעת תורים: 03-3012963

רוצה להתייעץ ולמצוא את הפתרון האידיאלי עבור השיער שלך?
שלחי הודעה פרטית, או חייגי 054-4831016 לאלי כהן, המרכז לפתרונות שיער

הרכבת הקלה: תחנת אבא הלל
כתובת: ז'בוטנסקי 1, רמת גן (חניון דימול)
מתחם הבורסה - בצמוד לתחנת רכבת סבידור מרכז


קרדיט לצילומים: עופר עברי - השימוש בצילומים ללא תמורה, עריכה: סטודיו ז.דיזיין Z.Design
ערכה: נדיה היבא

מרפאת אלוקינו מציעה טיפול מהפכני בלייזר להעלמת נימים

נעים להכיר: Fotona SP Dynamic הינו טיפול מהפכני בלייזר להעלמת נימים.

נימים בולטים הם בעיה שהמון נשים מכירות מקרוב, ומלבד המטרד האסתטי שבדבר, גורמים הנימים גם לאי נוחות ואף לפגיעה בביטחון העצמי.

מהיום, כבר אין סיבה לסבול, יש סוף סוף פריצת דרך בעולם הדרמטולוגיה עם הצגת Fotona SP Dynamic, טכנולוגיית לייזר חדשנית שנועדה להעלים ביעילות נימים בולטים.

נימים לפני אחרי 4 . קרדיט לצילום: FOTONA

נימים רגליים 9. קרדיט לצילום:FOTONA
הטיפול המהפכני כבר זוכה לפופולאריות רבה בזכות יעילותו הבלתי מתפשרת, והוא זמין בלעדית במרפאת אלוקינו היוקרתית, הידועה בזכות שנות הניסיון והמומחיות שלה בתחום.

בעיית הנימים, ידוע גם בתור ״ורידי עכביש״ או כלי דם ״שבורים״, הם כלי דם קטנים מורחבים המופיעים לעתים קרובות כקווים אדומים או כחלחלים על פני העור. סימנים אלה, יכולים להופיע בעקבות גורמים כמו הזדקנות, גנטיקה, שינויים הורמונליים, חשיפה ממושכת לשמש או מצבים רפואיים מסוימים.

למרות שהם לא מזיקים, נימים יכולים להוות גורם לירידה בערך העצמי ובכך לפגוע באיכות החיים.

טכנולוגיית הלייזר Fotona SP Dynamic מכוונת אל ההמוגלובין שנמצא בכלי הדם ומפגש זה, יוצר תגובה, שבעקבותיה דופן כלי הדם נהרס. הגוף מפנה את הרקמה הפגועה באותו אופן שהוא מפנה רקמת דם במקרה של חבלה. התוצאה המתקבלת היא עור במראה חלק ואחידיות רב גוון.

עם היכולות המגוונות והמדוייקות שלה, מציעה טכנולוגיית Fotona SP Dynamic טיפול בטוח ויעיל שמפיק תוצאות יוצאות דופן.

before_after1. קרדיט לצילום: FOTONA

נימים ברגליים . קרדיט לצילום: FOTONA
מרפאת אלוקינו, הידועה במחויבות שלה למצוינות, גאה להציע את הטיפולFotona SP Dynamic לקהל לקוחותיה. עם וותק ומומחיות של שנים רבות בתחום, מרפאת אלוקינו עומדת בחוד החנית של עולם טיפולי האסתטיקה המתקדמת.

השילוב של רופאי העור המנוסים שלAlokino וטכנולוגיית Fotona SP Dynamic המתקדמת מבטיח שהמטופלים יקבלו את הסטנדרט הגבוה ביותר של טיפולים ויגיעו לתוצאות מיטביות.

אחד היתרונות הבולטים בטיפול Fotona SP Dynamic הוא אופיו הבלתי פולשני. שלא כמו שיטות טיפול מסורתיות, Fotona SP Dynamic אינו דורש חתכים או זמן החלמה. מטופלים יכולים לחזור לשגרה היומיומית שלהם מיד לאחר ההליך, מה שהופך אותו לאופציה נוחה גם לאנשים עם לו״ז צפוף במיוחד.

בנוסף, מערכתהלייזרFotona SP Dynamic ידועה בדיוק העבודה שלה וביכולתה לכוון לכלי דם ספציפיים מבלי לגרום נזק לעור שמסביב. דבר אשר מבטיח חווית טיפול נוחה ויעילה יותר למטופלים.

לעמוד האינסטגרם

לקביעת תורים: 073-7696000
רחוב משה לוי 11, ראשון לציון (בניין UMI קומת כניסה).

קרדיט לצילומים: FOTONA - השימוש בתמונות ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 22 באוגוסט 2023

חגיגה צבעונית ומשמחת במטבח!

אל תגידו שלא ידענו, חבל שלא שמענו!!!

חייבת לספר לכם שלאור ההצלחה, סולתם (כן, זאת החברה שאנחנו כל כך אוהבים ומעריכים כבר למעלה מארבעה עשורים, עם סדרות הסירים המוצלחים וכלי המטבח) מגוונת את צבעי הפריזמה - סדרת הסירים וכלי הבישול האיכותית והסופר צבעונית שמוסיפה אופנה, חיים ושמחה למטבח ולשולחן הארוחה.

אז כמובן שלפני החגים רכשתי לי כבר 2 סירים עם גוונים משגעים מהסדרה החדשה, הרי אי אפשר בלי החדשים של סולתם במטבח, וגם רכשתי 3 סירים נוספים כמתנות לחג לאנשים שאני אוהבת ובטוחה שישמחו לקבל.

חווית בישול כבר מזמן אינה מטלה, אלא, הזדמנות לאמץ טעמים ומרקמים, כל זאת באווירה משמחת של כלי בית מיוחדים. 

סדרת הסירים הצבעונית פריזמה מבית סולתם מתחדשת בשישה צבעים חדשים, 115-239 שח לפריט,
להשיג בסניפי הרשת ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם 

פריזמה, סדרת כלי הבישול הצבעונית של סולתם תהפוך את חלל המטבח לשמח ביותר עם שישה צבעים מונוכרומטיים יפים הנוספים לקולקציה: ורוד בייבי, ורוד פודרה, ירוק מרווה, צהוב, תכלת וכחול ארטיק. העיצוב המדליק והצבעוניות לא רק מוסיפים צבע למטבח, אלא מבטיחים עמידות וביצועים יוצאי דופן ואיכות בלתי מתפשרת של נוחות בישול.

הכלים בסדרת פריזמה מעוצבים בקפידה, עשויים חומרים איכותיים, עמידים ובריאים לבישול. כחלק מכך כולם עשויים אלומיניום יצוק המאפשר חלוקת חום שווה ויעילה שחוסכת זמן ואנרגיה וציפוי NON STICK איכותי בעל מראה שיש המונע את הדבקות המזון ומאפשר בישול בריא עם שימוש מופחת בשמן. כמו כן, הסדרה אינה מכילה PFOA ונטולת קדמיום ועופרת.

מכסה הסירים עשוי זכוכית שקופה חסינה לחום המאפשרת לעקוב אחר תהליך הבישול עם חריר לשחרור אדים. טבעת הגנה מנירוסטה במכסה מבטיחה אטימה טובה ושומרת על הציפוי. הידיות הינן ארגונומיות ומבטיחות אחיזה נוחה. הכלים מתאימים לשימוש בתנור (המכסה עד טמפרטורה של 180 מעלות) ובכל סוגי הכיריים, לרבות אינדוקציה.

סדרת הסירים הצבעונית פריזמה מבית סולתם מתחדשת בשישה צבעים חדשים, 115-239 שח לפריט,
להשיג בסניפי הרשת ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם 
הסדרה מגיעה במגוון גדלים לבחירה: מחבתות בקטרים של 20, 24 ו-28 ס"מ, סירים בקטרים של 20, 24 ו-28 ס"מ, סוטאז'ים בקטרים של 28 ו- 32 ס"מ וקלחת בקוטר 16 ס"מ.

טווח מחירי הסדרה: 115-239 שקלים.

אני התחדשתי עם סיר צבעוני  ירוק מושלם  ויפהפה מסדרת פריזמה של חברת סולתם.
קרדיט לצילום: נדיה היבא
להשיג ברשת חנויות 'סולתם' ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות
www.Soltam.co.il

קרדיט לצילומים: אסף אמברם, השימוש בצילומים ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

כך תשמרו על בריאות ילדיכם לקראת החזרה לבתי הספר

תחילת שנת הלימודים ה-1 בספטמבר תמיד זכור לי כאחד מהימים המרגשים והחגיגיים ביותר במהלך השנה. כאמא זוכרת היטב את הקניות, ההתארגנויות, לבדוק מה חסר מתוך רשימות, את נדודי השינה ההתרגשויות והלחץ. כיום כסבתא נכדי הבכור עולה השנה לכיתה א' ומסתבר שההתרגשות והדאגה עדין קיימים יחד עם גאווה גדולה. 

אז ה-1 בספטמבר המוכר לכולם כיום חגיגי, ממש כבר כאן מעבר לפינה, בו כולנו  חוזרים לשגרת הלימודים ולמסגרות החינוך. הורים רבים כבר החלו להכין את ילדיהם ברכישת ציוד הכוללת: תיקים, ספרי לימוד, כלי כתיבה ועוד. לצד זה, צריך לזכור שהילדים מבלים שעות רבות בבתי הספר והגנים ולכן חשוב לא פחות להקנות להם הרגלי שמירה שישמרו על בריאותם ולצייד אותם במוצרים שיסייעו ליישם הרגלים אלו.

היגיינת הידיים
בראש ובראשונה, חשוב להסביר לילדים את חשיבות השמירה על ההיגיינה אשר תסייע בשמירה על בריאותם בצורה האפקטיבית ביותר. מומלץ להרגיל אותם להקפיד על שטיפת הידיים במים וסבון בתדירות גבוהה- לפחות 30 שניות ובמיוחד לפני ואחרי הפסקת האוכל ואחרי הביקור בשירותים. במידה ואין בזמינות מים וסבון, מומלץ להשתמש בתכשירי ג'ל לחיטוי הידיים המכילים לפחות 70% אלכוהול. 

בכדי שהילדים יעשו שימוש קל, נוח ואפקטיבי בתכשירי חיטוי הידיים ניתן לשלוח אותם למסגרות החינוך עם תכשירי חיטוי ידיים במתלה מדליק לתיק כך שהמוצר תמיד יהיה נגיש בהישג יד. 

סדרת אלכו-ג'ל של ד"ר פישר כוללת אלכו-ג'ל במתלה לתיק במגוון צורות וצבעים, לשימוש יומיומי, בכל זמן ובכל מצב. מכיל 70% אלכוהול, פרו-ויטמין B5, גליצרין, אלוורה וקמומיל לשמירה על לחות העור, מתייבש במהירות ומותיר תחושה נעימה ורעננה בכפות הידיים.

כך תשמרו על בריאות ילדיכם לקראת החזרה לבתי הספר סדרת אלכו-ג'ל של ד"ר פישר.
קרדיט לצילום: ד"ר פישר 
היגיינת משטחים
צריך להתרגל לחטא לא רק את הידיים, אלא גם חפצים - במיוחד בסביבה בה יש כמות גדולה של ילדים לדוגמא בכיתות/גנים ובשטחים המשותפים בהפסקות. חיידקים יכולים לשרוד על חפצים ומשטחים שונים מחוץ לגוף ועלולים להדביק. לכן כדאי לנגב את השולחן ואת סביבת הלמידה במגבון ייעודי לחיטוי משטחים.

היגיינת השיער
בכל שנה מביאה איתה החזרה למסגרות התמודדות גדולה נוספת להורים: תופעת הכינים. 75% מכלל הילדים נדבקים בכינים ואצל רובם התופעה חוזרת. כדי להקטין את סכנת ההידבקות חשוב להקפיד על היגיינת שיער יומיומית באמצעות שימוש בתכשירים המכילים רוזמרין הידוע כחומר דוחה כינים. 

שימוש במוצרי סרקל המכילים רוזמרין הידוע כחומר דוחה כינים בשילוב סירוק תדיר של השיער במסרקל- מסרק צפוף שיניים, יאפשרו שמירה על היגיינת השיער ועל ראש נקי מדאגות בתקופת הלימודים הקרובה.

מעבר לשמפו ולמרכך, תחת המותג סרקל ניתן למצוא מגוון פתרונות לשמירה על היגיינת השיער כגון: סרקל תרסיס מתיר קשרים, קרם רוזמרין מתיר קשרים - מוצרים אלו מקצרים את זמן ההתארגנות בבוקר ומהווים פתרון יעיל לשימוש לאחר כל חפיפה ולפני כל סירוק,  ללא כל צורך בשטיפה. מקלים מאוד על הסירוק, מסייעים במניעת הידבקות ומעניקים לשיער מראה טבעי, גמיש וללא קשרים, בריח האהוב והמוכר של סרקל.

הגנה על העור
ישראל היא ארץ שטופת שמש עם למעלה מ-300 ימי שמש בשנה. הילדים כאמור מבלים את רוב שעות היממה בבית הספר וחשופים בין היתר לקרני השמש בהפסקות, בחצר, בגינה ובחוגים אחר הצהריים. עורם של ילדים דק יותר ומכיל פחות מלנין ולכן פגיע יותר לנזקי הסביבה ונזקי השמש. לכן ילדים הם אוכלוסייה בסיכון גבוהה יותר לקרינת השמש לעומת מבוגרים. 

על מנת לשמור על עורם בשגרת היום יום חשוב להסביר לילדים את חשיבות ההגנה מפני השמש ולהקנות הרגלים לשגרה בטוחה הכוללים מריחה לפני היציאה מהבית בתחליב או ספריי הגנה של אולטרסול, המותאמים במיוחד לעורם העדין של הילדים ומעניקים הגנה גבוהה מקרינת השמש UVA,UVB) SPF50 ). 

כמו כן, ההגנה הטובה ביותר היא הימנעות – להנחות אותם לשהות כמה שפחות מתחת לשמש. כשנמצאים תחת השמש מומלץ להצטייד בכובע מצחייה שמסתיר את רוב חלקי הפנים וכדאי לצייד אותם בתכשירי הגנה משמש הנוחים לנשיאה בתיק הגב ומותאמים במיוחד לידיהם הקטנות של ילדנו כמו סטיק הגנה לפנים ורול און, המכילים קומפלקס אנטי אוקסידנטים, המשלב ויטמין E ותמצית תה ירוק, לסיוע בהגנה מפני רדיקלים חופשיים ובשמירה על מראה עור בריא גם לטווח הארוך. 

אודות ד"ר פישר: אנו בד"ר פישר משלבים כ-60 שנות ניסיון, מחקר וידע רפואי בינלאומי כדי לפתח את התכשירים המתקדמים ביותר לבריאות כל בני המשפחה. תכשירי התשלובת מיוצרים במפעלי ד"ר פישר תחת בקרת איכות קפדנית, כמקובל במפעלי תרופות, על-פי תקני הייצור הבינלאומיים המחמירים תוך שימוש במרכיבים מהמתקדמים, הבטוחים והבדוקים ביותר. מפעלי ד"ר פישר הינם בעלי תו הפלטינה היוקרתי של מכון התקנים הישראלי המעיד על מצוינות תפעולית ועמידה ב-5 תקני איכות מחמירים: ייצור תכשירים קוסמטיים ואביזרים רפואיים, איכות הסביבה, בטיחות וניהול מערכות. תכשירי ד"ר פישר הינם בעלי מוניטין בינלאומי ונמכרים בהצלחה בעשרות מדינות ברחבי העולם.

מאחלת לכולם שנת לימודים טובה ומוצלחת!

קרדיט לצילום: ד"ר פישר, אישור שימוש ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...