יום ראשון, 23 ביוני 2019

השחקנית לירית בלבן קיבלה קמפיין חדש: מאבטחת בקניון

בשעות הבוקר המוקדמות הגיעה השחקנית והקומיקאית לירית בלבן, ליום עבודה כמאבטחת בקניון.....

מסתבר, שלירית קיבלה תפקיד חדש, להוביל קמפיין לרגל השקת סדרת חטיפי בריאות של המותג Free(פרי), כשהיא מגלמת מאבטחת מטרידנית, בכניסה לקניון.

הפרסומת המשעשעת צולמה בקניון עופר סירקין פ"ת, והיא מציגה את לירית, כתמרה "המאבטחת" של המותג Free שתפקידה לוודא שלא נכנסים לקניון מפגעים. תמרה קצת חסרת מודעות וקולנית, ושיש לה מטרה אחת ברורה – שאנשים יפסיקו לאכול חטיפים לא בריאים.

במהלך הצילומים פגשה לירית את ליאן זקס – מנהלת חטיבת המזון של קבוצת שסטוביץ יצרניתFree ואת אילנית גריוביץ ברגר – מנכ"ל עופר סירקין פ"ת, ועדכנה אותן על סדר היום העמוס שלה, בין הצגה חדשה בהבימה "יש רופא באולם", לבין חזרות למופע סטנדאפ חדש בכיכובה.

מימין לשמאל אילנית גריוביץ ברגר, לירית בלבן וליאן זקס. צילום אלעד גוטמן (2)
לירית בלבן מאבטחת בקניון צילום אלעד גוטמן (3)
ליאן זקס עדכנה שסדרת החטיפי בריאות החדשים תושק השבוע בקמפיין רחב שיעלה, בתקציב של 
כ – 1 מיליון ש"ח.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

תוכלו למצוא אותי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל


מתכון קייצי וצבעוני להכנת סלט אנדיב, רימונים ואסקבש דניס בויניגרט גזר

רשת טיב טעם חולקת מתכון המשלב מגוון טעמים יחד הנרקמים למנה משובחת סלט אנדיב, רימונים ואסקבש דניס בוויניגרט גזר.

אסקבש, כבישה מהירה בתחמיץ חם, מגיעה אלינו מספרד והיא הולמת במיוחד את טעמו העדין של פילה דניס. כאן חיברנו את הדג לסלט שהוא חגיגה של מרקמים וצבעים: עלי אנדיב מרירים ופריכים, בצל אדום עוקצני, גרגירי רימון קראנצ’יים ומנצנצים ומיץ גזר מרוכז שהופך לרוטב מתקתק ורענן.

חומרים ל-6 מנות:
לאסקבש דניס:
4 נתחי פילה דניס ללא העור, חתוכים
לרצועות ארוכות בעובי 2 ס”מ
מלח ופלפל שחור גרוס
1/2 כוס חומץ בן יין לבן
1 שן שום מעוכה
2 עלי דפנה
1/4 כוס שמן זית

לסלט:
1 כוס מיץ גזר
4 אנדיב חתוכים לרבעים
2 חסה סלנובה חתוכה לרבעים
1 בצל סגול קטן פרוס לטבעות
20 עלי פטרוזיליה
4 כפות גדושות גרגירי רימון
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס


רשת טיב טעם סלט אנדיב, רימונים ואסקבש דניס בוויניגרט גזר צילום חיים יוסף...

אופן הכנה

🐟 מכינים אסקבש: מניחים בקערה רצועות פילה דניס ומתבלים במלח ופלפל.
🐟 מביאים לרתיחה בקלחת חומץ, שום, עלי דפנה ושמן זית ויוצקים את הנוזל הרותח על רצועות הדניס. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך שעה לפחות ועד יומיים. ככל שההשריה תהיה ארוכה יותר כך הדג יהיה כבוש יותר.
🐟מכינים ויניגרט גזר: מביאים לרתיחה בקלחת מיץ גזר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות עד שנותרת רבע מהכמות המקורית. מצננים.
🐟 מרכיבים ומגישים: מסדרים בצלחת הגשה גדולה אנדיב וחסה. מניחים מעל את רצועות הדג הכבוש, פרוסות בצל, עלי פטרוזיליה וגרגירי רימון. מזלפים שמן זית ומיץ גזר מצומצם. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.

בתאבון...
מתכון: סבינה ולדמן | צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

תוכלו למצוא אותי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...