השבוע הוזמנתי להשתתף בסדנת שוקולד כמעט פרטית. הסדנה נערכה בביתה של הדר, שגרה ממש בשכנות איתי ובהשתתפות מספר קטן של אנשים. שמחתי לצאת מהבית ולהפגש עם חברות, אחרי שהייתי סגורה בבית כמעט 3 חודשים וימי הקורונה טרם הסתיימו, מצויידת עם כפפות ומסכה - יצאתי בשמחה לסדנה שכולה על טהרת השוקולד עם עירית ברנשטיין ו"השולחן המתוק" שלה.
עירית ברנשטיין היא בהכשרתה יועצת לכלכלת המשפחה יועצת זוגית ומגשרת ובנוסף לכל אלה בוגרת לימודי תקשור. בזכות כל הידע שצברה וחוש ההומור המדהים שלה, מצליחה עירית להעניק למשתתפי הסדנאות שלה ערך מוסף הרבה מעבר לחוויה המתוקה של הכנת מתכונים מתוקים. את הידע הרב שלה היא משלבת בהומור רב בתכני הסדנה ובהתאמה לקהל המשתתפים.
עירית שוקולטיירית וקונדיטורית הציגה את עצמה, בקשה לדעת קצת על המשתתפים וסיפרה תוך כדי הכנת הקערות עם חומרי הגלם והמסת השוקולד - שהיא עורכת מספר סדנאות שוקולד לקהלים שונים: מסיבות רווקות, ערב זוגות וסדנת יומולדת, פעילות מגבשת לצוותי עובדים במקומות עבודה.
כל סדנה נמשכת כשעתיים וחצי ובה המשתתפים מכינים ביחד מתכונים מתוקים: עוגיות שוקולד רעידת אמה, פרלינים, סופלה שוקולד ובין לבין נהנים מארוחה קלה מלוחה שעירית מגישה, ששוברת את המתוק . עירית מארגנת גם סדנאות בישול ויצירה.
בסדנה שלושה מעגלים: מעגל ראשון של סבב היכרות הכולל שאלות רבות מצידה של עירית לחוגגים בהתאם לתוכן האירוע (מסיבת רווקות, מסיבת זוגות, חגיגת יומולדת ועוד), במעגל השני איחולים אישיים לחתן/כלת האירוע בהם משלבת עירית כלים מהייעוץ הזוגי ובמעגל השלישי חתן/כלת השמחה משיב לשאלות ולברכות שקיבלו. סדנת היומולדת כוללת גם קישוט קבוצתי של עוגת טורט, שתהפוך לעוגת יומולדת.
סדנאות השוקולד של עירית מלוות עם חוש הומור וצחוקים ובשילוב כלים לייעוץ זוגי בהתאם לקהל המשתתפים. בסדנת השוקולד שמענו ולמדנו : על מקורות השוקולד, על סוגים שונים של שוקולד, איך מייצרים שוקולד, איך לעבוד עם שוקולד – טכניקות שונות, איך אוכלים שוקולד…
אז מה הכנו בסדנת השוקולד ?
הסדנה מחולקת ל-4 תחנות כשבכל תחנה מכינים מגוון מוצרי שוקולד:
1. פרלינים
2. עוגיות שוקולד "רעידת אדמה"
3. וולקנו - סופלה שוקולד,
4. עבודה יצירתית חופשית בשוקולד ועם סוכריות צבעוניות
לבשנו סינרים חד פעמיים ויצרנו עשינו התלכלכנו ונהנינו , גילינו על סודות השוקולד וסוגיו השונים, ובין לבין גם טעמנו מטבעות שוקולד וסוכריות צבעוניות, וגם שמענו תובנות חיים ועל הדרך יצרנו פרלינים, עוגות ועוגיות.
מתכון להכנת וולקנו סופלה
400 גרם שוקולד
100 גרם חמאה להתיך ביחד
8 ביצים להפריד ולהקציף עם
100 גרם סוכר
להתחיל לאחד את השוקולד עם החלמונים
אחר כך החלבונים ולבסוף מוסיפים
1 כף 20 גרם קמח מנופה לא תופח
יוצקים לקוקוטים עד כדי 3/4 גובה
מכניסים פנימה כפתור או קובית שוקולד
אופים 8 עד 10 דקות
מתכון להכנת עוגיות "רעידת אדמה"
600גרם שוקולד
80 גרם שמן להתיך ביחד
8 ביצים עם
260 גרם סוכר לערבב ביחד
לאחד את 2 התערובות ולהוסיף
1/2 ק"ג קמח תופת
או 480 גרם קמח עם 20 גרם אבקת אפיה
וקורט מלח
לצקת לקעריות לכסות בניילון נצמד
ולהניח במקרר להתייצבות
לקמח את הידיים באבקת סוכר
לקרוץ כדורים לא גדולים
להניח בתבנית אפיה עם מרווחים סבירים
לאפות עד שמתבקע
(קשה בחוץ וחי בפנים)
עבודה יצירתית חופשית בשוקולד ועם סוכריות צבעוניות
פעילות נוספת:
הסדנה נערכת באווירה לא-פורמלית, ולכן בקשות שונות של הקבוצה יתקבלו (מראש) בברכה ובשיתוף פעולה. עירית תשמח לשלב פעילות נוספת, כמו: תוכנית שהוכנה מראש – ניתן מקום למשתתפים לשלב בסדנה תוכנית משלהם: מצגת, חלוקת תעודות, ברכות, שירים, דבר תורה וכן הלאה.
הכנת אלבום מזכרת מסדנת השוקולד – מבוקש במיוחד באירועים כמו מסיבת רווקות, גיבוש קבוצתי ועוד.
יש לכם אירוע ורוצים שהוא יהיה ייחודי? רוצים גם סדנת שוקולד כייפית? הנה הפרטים להתקשרות
ליצירת קשר ולהזמנות עירית ברנשטיין 03-9067398, 054-7825631
לאתר הבית של "השולחן המתוק https://www.sweettable.co.il/flavors
לדף הפייסבוק https://www.facebook.com/IritTheSweeTable/
ערכה וצילמה: נדיה היבא
המתכונים באדיבות עירית ברנשטיין
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
עירית ברנשטיין היא בהכשרתה יועצת לכלכלת המשפחה יועצת זוגית ומגשרת ובנוסף לכל אלה בוגרת לימודי תקשור. בזכות כל הידע שצברה וחוש ההומור המדהים שלה, מצליחה עירית להעניק למשתתפי הסדנאות שלה ערך מוסף הרבה מעבר לחוויה המתוקה של הכנת מתכונים מתוקים. את הידע הרב שלה היא משלבת בהומור רב בתכני הסדנה ובהתאמה לקהל המשתתפים.
עירית שוקולטיירית וקונדיטורית הציגה את עצמה, בקשה לדעת קצת על המשתתפים וסיפרה תוך כדי הכנת הקערות עם חומרי הגלם והמסת השוקולד - שהיא עורכת מספר סדנאות שוקולד לקהלים שונים: מסיבות רווקות, ערב זוגות וסדנת יומולדת, פעילות מגבשת לצוותי עובדים במקומות עבודה.
סופלה שוקולד - וולקנו. צילום: נדיה היבא |
בסדנה שלושה מעגלים: מעגל ראשון של סבב היכרות הכולל שאלות רבות מצידה של עירית לחוגגים בהתאם לתוכן האירוע (מסיבת רווקות, מסיבת זוגות, חגיגת יומולדת ועוד), במעגל השני איחולים אישיים לחתן/כלת האירוע בהם משלבת עירית כלים מהייעוץ הזוגי ובמעגל השלישי חתן/כלת השמחה משיב לשאלות ולברכות שקיבלו. סדנת היומולדת כוללת גם קישוט קבוצתי של עוגת טורט, שתהפוך לעוגת יומולדת.
סדנאות השוקולד של עירית מלוות עם חוש הומור וצחוקים ובשילוב כלים לייעוץ זוגי בהתאם לקהל המשתתפים. בסדנת השוקולד שמענו ולמדנו : על מקורות השוקולד, על סוגים שונים של שוקולד, איך מייצרים שוקולד, איך לעבוד עם שוקולד – טכניקות שונות, איך אוכלים שוקולד…
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
הסדנה מחולקת ל-4 תחנות כשבכל תחנה מכינים מגוון מוצרי שוקולד:
1. פרלינים
2. עוגיות שוקולד "רעידת אדמה"
3. וולקנו - סופלה שוקולד,
4. עבודה יצירתית חופשית בשוקולד ועם סוכריות צבעוניות
לבשנו סינרים חד פעמיים ויצרנו עשינו התלכלכנו ונהנינו , גילינו על סודות השוקולד וסוגיו השונים, ובין לבין גם טעמנו מטבעות שוקולד וסוכריות צבעוניות, וגם שמענו תובנות חיים ועל הדרך יצרנו פרלינים, עוגות ועוגיות.
צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא |
מתכון להכנת פרלינים
מצפים תבנית סיליקון בשוקולד
רק את הפנים ומרוקנים
מכניסים למקרר להקשות
מכינים גנאש: 100גרם שמנת מתוקה
עם 200 גרם שוקולד
מוסיפים חומרי טעם
יוצקים עד כדי 3/4 גובה
מחזירים למקרר
מכסים עם שוקולד
מחזירים למקרר
|
צילום: נדיה היבא |
400 גרם שוקולד
100 גרם חמאה להתיך ביחד
8 ביצים להפריד ולהקציף עם
100 גרם סוכר
להתחיל לאחד את השוקולד עם החלמונים
אחר כך החלבונים ולבסוף מוסיפים
1 כף 20 גרם קמח מנופה לא תופח
יוצקים לקוקוטים עד כדי 3/4 גובה
מכניסים פנימה כפתור או קובית שוקולד
אופים 8 עד 10 דקות
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
600גרם שוקולד
80 גרם שמן להתיך ביחד
8 ביצים עם
260 גרם סוכר לערבב ביחד
לאחד את 2 התערובות ולהוסיף
1/2 ק"ג קמח תופת
או 480 גרם קמח עם 20 גרם אבקת אפיה
וקורט מלח
לצקת לקעריות לכסות בניילון נצמד
ולהניח במקרר להתייצבות
לקמח את הידיים באבקת סוכר
לקרוץ כדורים לא גדולים
להניח בתבנית אפיה עם מרווחים סבירים
לאפות עד שמתבקע
(קשה בחוץ וחי בפנים)
עבודה יצירתית חופשית בשוקולד ועם סוכריות צבעוניות
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
הסדנה נערכת באווירה לא-פורמלית, ולכן בקשות שונות של הקבוצה יתקבלו (מראש) בברכה ובשיתוף פעולה. עירית תשמח לשלב פעילות נוספת, כמו: תוכנית שהוכנה מראש – ניתן מקום למשתתפים לשלב בסדנה תוכנית משלהם: מצגת, חלוקת תעודות, ברכות, שירים, דבר תורה וכן הלאה.
הכנת אלבום מזכרת מסדנת השוקולד – מבוקש במיוחד באירועים כמו מסיבת רווקות, גיבוש קבוצתי ועוד.
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
צילום: נדיה היבא |
ליצירת קשר ולהזמנות עירית ברנשטיין 03-9067398, 054-7825631
לאתר הבית של "השולחן המתוק https://www.sweettable.co.il/flavors
לדף הפייסבוק https://www.facebook.com/IritTheSweeTable/
ערכה וצילמה: נדיה היבא
המתכונים באדיבות עירית ברנשטיין
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת