יום ראשון, 29 בספטמבר 2019

ספר המתכונים הגדול של כוהנת התזונה הבריאה חלי ממן הגיע למעמד ספר זהב

חלי ממן, כוהנת התזונה והדיאטות שפרסמה את ספרה לא מזמן, זכתה לרגע מרגש במיוחד כאשר הספר שלה קיבל מעמד זהב.

לפני כחצי שנה ספר הבישול של חלי ממן שראה אור בהוצאת תכלת, מכר למעלה מ 20 אלף עותקים והגיע למעמד "ספר זהב" תוך ארבעה חודשים בלבד. מדובר בהישג יוצא דופן בסוגת ספרי הבישול.

"השבוע קיבלתי את התעודה, ובאותו הרגע הרגשתי תחושת התרגשות שאין כמותה!! זה הרגע להודות לבתי לי, על שלקחה את הפרויקט הזה בשתי ידיים והספר יצא מושלם בזכותה! זה המקום להודות לכולם, תודה ענקית על הפרגון". מספרת בהתרגשות חלי ממן.

ספר בישול חלי ממן בהוצאת תכלת צילום. טל סיון ציפורין1
"אני מאושרת כי מטרת הספר היא לגרום לאנשים ליהנות מאוכל בריא, ולהפוך את המטבח האישי שלהם למגרש משחקים בו אפשר ליצור עולם שלם של טעמים. מוסרת חלי ממן: "לא נסתרת מפנינו העובדה שכל בית שלישי סובל מהשמנת יתר בקרב ילדיו. כל הורה רוצה להקנות לילדיו כלים להתמודדות כאשר מטרת העל היא שהילד יהיה בריא ורזה". אולם, ממן מאמינה שההורים לא צריכים להתעסק במשקל הילד, ויתרה מכך, לא להכניסו אל עולם הדיאטה, אלא להקנות לו דרך חיים בריאה."

ומכאן מאחלת לחלי ממן המון הצלחה בהמשך הדרך!

ספר של חלי ממן במעמד הזהב צילום יחסי ציבור
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

לרגל חודש המודעות לסרטן השד מטרנה נצבעת בוורוד: תשיק מהדורה מיוחדת של אריזות ותצא בקמפיין "תדאגי גם לעצמך"

בחודש אוקטובר מצוין בישראל, כמו בכל העולם, חודש המודעות לסרטן השד. 
סרטן השד הוא הסרטן הנפוץ ביותר בקרב נשים וכ- 12% מהנשים בישראל נמצאות בסיכון לחלות בו.

לאור כך, החליטה מטרנה להירתם למאבק ולעלות בקמפיין רחב המעודד נשים לדאוג לעצמן ולבריאותן ולבצע בדיקה לאבחון מוקדם של סרטן השד. 

מטרנה תשנה את הלוגו שלה לצבע וורוד (הצבע שמסמל את המאבק בסרטן השד) למשך חודש שלם ותשיק מהדורה מיוחדת של אריזות ורודות, שיימכרו בסופר פארם ויזכירו לאימהות ללכת ולהיבדק.

כחלק מהמהלך חברו יחד מטרנה ועמותת אחת מתשע, אשר תספק כל המידע המקצועי הנחוץ לאבחון מוקדם באתר ייעודי שהוקם לטובת המהלך: https://www.materna.co.il/pink

מטרנה - לרגל חודש המודעות לסרטן השד מטרנה נצבעת בוורוד: תשיק מהדורה מיוחדת של אריזות
 ותצא בקמפיין "תדאגי גם לעצמך"
צילום: משרד יחסי ציבור

לדברי קרן זופניק, מנכ"לית מטרנה, "כחברה הנמצאת בקשר יומיומי עם אלפי נשים ואימהות יירתם מערך החברה ועובדיה במהלך אוקטובר לסייע בהעלאת המודעות לביצוע בדיקה חיונית זו. מוצרי מטרנה נמצאים בבתיהן של עשרות אלפי משפחות ובפעוטונים רבים ברחבי הארץ, כך שבכל פעם שיעשה שימוש באריזה הוורודה - אמא, סבתא או גננת יזכרו לבצע את הבדיקה ובכך אני מאמינה שיתאפשר לשפר את איכות החיים של משפחות רבות בישראל ואף להציל חיים".

לדברי סיגל רצין, מנכ"לית עמותת 'אחת מתשע', "עמותת 'אחת מתשע' פועלת להעלאת המודעות לגילוי מוקדם ומציל חיים, וכן מעניקה תמיכה וסיוע לנשים המתמודדות עם סרטן השד ולבני משפחותיהן. חשוב לנו מאד להעביר גם לנשים צעירות את חשיבות המודעות לגופן. אנו קוראות להן להיות ערניות ומודעות לשינויים שחלים בו במהלך תקופות שונות בחיים, ובהן גם הריון והנקה, ובנוסף לנהל שגרת חיים בריאה, המיטיבה איתן."

עוד הוסיפה רצין כי, "אנו מברכות על שיתוף הפעולה עם חברת מטרנה, שמבינה את חשיבות הנושא, ושנרתמת לסייע ולהציל חיים. כמו שאימא יודעת מה טוב עבור ילדיה, כך היא חשה מה נכון וטוב עבורה. יחד, אנו קוראות לנשים לקחת פסק זמן, גם מהשגרה הלחוצה ביותר, ולפנות לכירורג שד כבר בגיל 30 לבדיקה ולתשאול מקיף. גילוי מוקדם מעלה את הסיכוי להחלמה מלאה ל-92%, וכמובן מפחית את הסיבוכים ואת הצורך בטיפולים מורכבים. אנו מזמינות אל כולכן לבקר באתר העמותה ולפנות אלינו בכל שאלה."

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום שבת, 28 בספטמבר 2019

בחוה"מ סוכות - כל הדרכים מובילות לפסטיבל העת העתיקה בקיסריה!


פסטיבל העת העתיקה בנמל קיסריה יערך בחוה"מ סוכות 
בין התאריכים: 14.10-17.10 
בין השעות 10:00-16:00

החברה לפיתוח קיסריה ורשות הטבע והגנים מקיימות בחול המועד סוכות בנמל קיסריה פסטיבל העת העתיקה המסורתי - חוויה תיאטרונית לכל המשפחה המבוססת על אירועים מחיי החברה והבידור בתקופה ההרודיאנית ומשלבת אומנויות מופע שונות כגון אקרובטיקה אווירית, לוליינות, נגינה בכלי מוסיקה שונים, מיצגי תיאטרון הומוריסטיים ועוד.

הפסטיבל שכולו חוויה בטעם של פעם מזמין את מבקרי הגן הלאומי להלך ברחובות העיר, לגלות את עושרה הארכיטקטוני, לסייר בשוק הרומי הצבעוני, לפגוש את השליטים הגדולים וליהנות מבריזת ים על הטיילת.


פסטיבל העת העתיקה קיסריה צילום ורד שריג (2)
פסטיבל העת העתיקה קיסריה צילום ורד שריג (5)
בנוסף לפסטיבל המרתק, מציע נמל קיסריה מסע קסום אל ההיסטוריה המרהיבה של העיר במרכז המבקרים החדש הממוקם בקמרונות המלך הורדוס ומשלב עתיקות מאוצרותיה הגנוזים של קיסריה עם טכנולוגיה חדשנית, מסעדות על קו המים, בתי קפה וגלריות אמנים ציוריות.

ההשתתפות בפסטיבל והביקור במרכז המבקרים אינם כרוכים בתשלום נוסף על דמי הכניסה לגן הלאומי (39 שקלים למבוגר, 24 שקלים לילד), חינם למנויים.


פסטיבל העת העתיקה קיסריה צילום ורד שריג 

פסטיבל העת העתיקה קיסריה צילום ורד שריג 

לאתר הבית של החברה לפיתוח קיסריה ופרטים נוספים על הפסטיבל

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית

כשאומרים לכם טונה, מה הסיטואצייה שעולה לכם מייד?
הסיטואצייה שלי: סלט ניסואז, סנדוויץ טוניסאי, פריקסה, סלט טונה!!!!
אבל הפעם - הכל יותר טעים ואיכותי, כי יש טונה ויש פילטונה...

פילטונה הינו מותג ישראלי הקיים כבר למעלה מעשור, המייצר ומשווק שימורי טונה תוך מחויבות למצוינות, בריאות וטעם של איכות במפעל חדשני הממוקם בבאר שבע, הפועל על פי הסטנדרטים הגבוהים ביותר. 

יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית. צילום: נדיה היבא
יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית. צילום: נדיה היבא
במדף הטונה ישנו מגוון מותגי טונה, איך תדעו לבחור נכון? בחרו בטונה איכותית.

את איכות הטונה מודדים בעיקר לפי שני מדדים, המרקם ורמת ניקיון הדג. המרקם, האם היא במרקם פירורי או מורכבת מנתחים משובחים ורמת הניקיון של הדג קרי, כמעט ולא נצפות חתיכות שחורות בדג.

מוצרי פילטונה עשויים מנתחים מוקפדים ומשובחים וניתן לראות זאת בעת פתיחת הקופסה (מלבד נתחי טונה במים, המים משפיעים על המרקם). כמו כן, בפילטונה ישנה הקפדה גבוהה על רמת ניקיון הדג ומתבצע ניקיון כפול של הדג, בשונה מהמתחרים.

מוצרי פילטונה מתאפיינים בחומרי גלם איכותיים, מהטובים בעולם, עשויים מ-100% מוצרים טבעיים וללא חומרים משמרים ומייצבים. סוג הדג במוצרי פילטונה הנו סקיפג'ק המכיל כספית ברמה מאוד נמוכה ולא מהווה סכנה לצריכה מוגברת, גם בתקופות רגישות של הנקה והיריון.

יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית. צילום: נדיה היבא
מפעלי החברה מצוידים בציוד מודרני ומתקדם, מעבדות איכות ברמה גבוהה וצוות מקצועי רחב, מנוסה ומקצועי הכולל בין היתר טכנולוג מזון, מנהלת איכות, מהנדס אחזקה ומנהל רכש בין-לאומי. המפעל מנהל מערכת איכות על פי תקן ישראלי ISO-9001 ומערכת לניהול בטיחות מזון במתודת HACCP, הכוללת ניתוח סיכונים מתקדם במטרה להבטיח מוצרים איכותיים, בטוחים ומצוינים כל העת.

מבין המוצרים של פילטונה ניתן ליהנות מ:
🐟נתחי טונה בהירה בשמן צמחי 
🐟נתחי טונה בהירה בשמן קנולה 
🐟נתחי טונה בהירה במי מלח 
🐟נתחי טונה בהירה בשמן זית איכותי, אמיתי 

כל אלו, מגיעים במגוון גדלים ואריזות כאשר כל אחד יכול לבחור בהתאם לצרכיו האישיים. 
מוצרי פילטונה מצטיינים בתכולת חלבון גבוהה, כ-24%, יותר מאשר בחזה עוף או בבשר טחון! ובכך מהווים מקור תזונתי מעולה לחלבון (החלבונים משמשים בגוף האדם לבניית שרירים, וילדים בגילאים צעירים זקוקים לחלבון רב במהלך גדילתם).

מוצרים בכשרות בד"צ עדה חרדית וחוג חתם סופר בני ברק.

יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית. צילום: נדיה היבא
יש טונה ויש פילטונה!!! טונה ישראלית איכותית. צילום: משרד יחסי ציבור
מחירים מומלצים לצרכן:
נתחי טונה בהירה במי מלח (158x4)  פילטונה 22.90 ש"ח
נתחי טונה בהירה בשמן זית  (158x4)  פילטונה  27.90 ש"ח
נתחי טונה בהירה בשמן צמחי  (158x4) פילטונה  22.90 ש"ח

נמכרים ברשתות השיווק המובילות ביניהן:  ויקטורי, אושר עד, שופרסל, יוחננוף ומחסני השוק יינות ביתן ,קינג סטור, פרש מרקט, מחסני להב טיב טעם.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
צילום באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום שישי, 27 בספטמבר 2019

חברת "ליב" משיקה טופו בטעם טבעי וטופו אורגני באריזת חיסכון חדשנית

בשורה משמחת לאוהבי הטופו והטבעוניים שביננו!!!

חברת "ליב", המתמחה בשיווק והפצה של מזון אורגני, טבעי וטבעוני וללא גלוטן, משיקה לרגל ראש השנה מוצרי טופו חדשים ובאריזה שטרם נראתה על מדפי הטופו: טופו בטעם טבעי וטופו אורגני, אשר ישווקו באריזות חיסכון חדשניות של 500 גרם, המחלקת את הטופו לשתי יחידות נפרדות (250 גרם כל אחת), לשמירת הטריות. 

מוצרי הטופו של ליב, המיוצרים במשק ויילר הנחשב ליצרן הטופו המוביל בישראל, ישווקו במתכונים חדשים, הם עשירים בחלבון, ללא חומרים משמרים וללא הנדסה גנטית.

טופו באריזת חיסכון של "ליב", הנחשבת כיום לחברת השיווק וההפצה של מזון אורגני, טבעי וטבעוני וללא גלוטן הגדולה בישראל, הינו טופו איכותי, טעים ובמרקם יציב ונימוח, המאפשר שימוש במנות רבות ומגוונות בהן מאפים, קישים ופשטידות, תבשילים, מאפים וקינוחים. אריזת החיסכון הנה ייחודית וכוללת חלוקה לשתי יחידות שנארזות בנפרד ומאפשרת שימוש נוח ושמירה על טריות כל קובייה בנפרד.


טופו בטעם טבעי אריזת חיסכון ליב צילום שי נייברג 

טופו אורגני אריזת חיסכון ליב צילום שי נייברג

לדברי תמנע שטרית, מנהלת השיווק של חברת "ליב", מדובר במהלך שנועד לתת מענה לאלו הצורכים טופו כחלק מתפריט הקבוע שלהם ובוודאי סביב סוגיות אירוח בחג ולצריכה כללית. "היום כמעט בכל בית ישנם הצורכים אוכל צמחוני וטבעוני אם אלו הם בני הבית או אורחיהם וביקשנו לתת מענה דרך הטופו, המשמש כבסיס וכתחליף נהדר למגוון רב של מנות, הן באיכות וטיב מוצר והן בכמות ונוחות שימוש".

מחיר מומלץ לצרכן: כ-15.90 ₪ בטעם טבעי; 17.90 ש"ח לאורגני לאריזת חיסכון 500 גרם.

להשיג ברשתות המזון ובחנויות הטבע הפרטיות.
לאתר הבית של ליב אורגני

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

גרנות החלה לשווק פיטאיה תחת מותג "חקלאי גרנות"

על פרי הפיטאיה  שנקרא גם פרי הדרקון כבר שמעתם? טעמתם?
השנה, בארוחת החג של ערב ראש השנה, יהיה נהדר לברך: "שהחיינו"...  ולטעום פרי חדש במראה אדום זוהר, מיוחד ומאוד טעים.

ההתארגנות החקלאית החדשה, אשר החלה לשווק לפני כשנה תוצרת חקלאית ישירות לסופרים, מוסיפה לסל התוצרת החקלאית שני זנים של פיטאיה, וונוס ואפולו, אשר ישווקו לרשתות השיווק המובילות, לשווקים הפרטיים ולחנויות המתמחות בפתיחת עונת הפיטאיה בתחילת ספטמבר. 

פיטאיה של גרנות - פרי חדש במראה אדום זוהר, מיוחד ומאוד טעים. צילום: נדיה היבא

פיטאיה בית אריזה חקלאי גרנות. צילום: פיני הלוי
פיטאיה בית אריזה חקלאי גרנות. צילום: פיני הלוי
לדברי תמיר בושניצקי, מנהל חקלאי גרנות שוק מקומי, "לאחר החדרה מוצלחת של אבוקדו, פירות הדר, משמשים, שזיפים, אפרסקים, נקטרינות ודובדבנים, אנו שמחים לצרף גם את הפיטאיה, המגיעה אלינו מקיבוץ מעברות, אחד מהקיבוצים הבעלים בארגון גרנות, לשיווק על ידי חקלאי גרנות".

הפיטאיה, הנקראת גם פרי הדרקון, היא קקטוס חסר קוצים הצומח לגובה של עד ששה מטרים. קליפת הפרי אדומה, ורודה-סגולה או צהובה, וממנה מסתעפים עלעלים המזכירים ארטישוק. 

תוכן הפרי עסיסי, בצבע לבן או סגלגל, והוא משופע בזרעים קטנים ושחורים. הפרי מכיל ויטמין C, סיבים תזונתיים ונוגדי חימצון רבים. הפרי מתוק, מעט חמצמץ, בעל צבע סמוק כשל סלק, ומכיל מיץ רב. בישראל מגדלים 3 זני פיטאיה במישור החוף, בנגב ובערבה.

את הפיטאיה ניתן להשיג בין בחודשים ספטמבר לינואר ברשתות המזון ברחבי הארץ.
לדף הפייסבוק של חקלאי גרנות 


פיטאיה אדומה בית אריזה חקלאי גרנות. צילום: פיני הלוי
פיטאיה בית אריזה חקלאי גרנות. צילום: פיני הלוי
ערכה: נדיה היבאהצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

חברת "אחוה" משיקה חלוה חדשה: חלוה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלווה, טחינה ודברי מאפה, משיקה מוצר חדש בסדרת החלוה המובילה והנמכרת ביותר בישראל: חלוה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו.

החלוה החדשה מכילה 13 גרם פרוטאין ל-100 גרם, מכילה סידן ובעלת לא פחות מ-55% שומשום, הרכיב העיקרי במוצר. 

החלוה החדשה נהדרת לשימוש בהכנת עוגות, וקינוחים אישיים. אני אוהבת במיוחד את החלוה על פרוסת לחם מרוחה בחמאה, או לנשנש ישר מהקופסה כקינוח אחרי ארוחה, או בין הארוחות.

חברת "אחוה" משיקה חלוה  ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו. צילום: נדיה היבא
החלוה ללא תוספת סוכר, ללא רכיבים מהחי ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. 
טעמה העשיר של החלוה הינו אספרסו, המעניק לה ארומה ייחודית וטעימה להפליא. 

החלוה החדשה תימכר ברשתות המזון במגשית ארוזה במשקל 400 גרם. 
מומלץ לאכול קר, לאחסן במקרר לפני השימוש.

חברת "אחוה" משיקה חלוה ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו. צילום: נדיה היבא
לדברי יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגיתM.Sc , טחינה ושומשום נחשבים למאכלים מאד בריאים המגיעים אלינו כמעט ללא התערבות, ישר מהשדה. הטחינה עשירה בברזל, סידן וחומצות שומן חיוניות, בעלת טעם עשיר ומרקם ממכר. הפיכתה של הטחינה הבריאה לחלוה, מספקת הנאה מתוקה ושומרת על היתרונות התזונתיים שבטחינה. 

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה", סדרת החלוה של אחוה נחשבת לנמכרת ביותר בישראל והיא מובילה את השוק שנים ארוכות. "אנו שמחים להוסיף טעם נוסף לסדרה, חלוה בטעם אספרסו וללא תוספת סוכר, תענוג אמיתי לחובבי הקפה והחלוה בכלל".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 11 – 13 ₪ לאריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

חברת "אחוה" משיקה חלוה  ללא תוספת סוכר בטעם אספרסו. צילום: יעל האן
ערכה וצילמה :  נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

יום חמישי, 26 בספטמבר 2019

לכבוד חגי תשרי מציעה "נפטון" תבלינים ותערובות תיבול משובחות ומתכונים להכנת ארוחות חגיגיות

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה לכבוד ראש השנה תערובות תיבול ותבלינים איכותיים, שיסייעו בהכנת מנות חגיגיות ומשובחות לארוחת החג, ובכלל.

התבלינים והתערובות מאפשרים להכין בקלות ובנוחות מגוון של מנות טעימות ובהן עוף, בשר, דגים, ירקות ותוספות שונות.


עוף-שניצל בתיבול טוסקנה. צילום: pixabay

לרגל השנה החדשה, התחדשו בנפטון במיתוג חדש: לוגו ומכסים בצבע כחול רויאל מלכותי. מוצרי החברה מוצעים מעתה באריזות חדשות שבהן מהדהד הצבע הכחול את שם החברה – נפטון – אל הים האגדי, במטרה לשקף את השאיפה להביא תבלינים איכותיים מארבעת קצוות תבל.


החברה מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט, ובהם:


נפטון - תערובת טוסקנה  צילום - מיכאל כץ

תערובת "טוסקנה" – תערובת תבלינים מיוחדת להכנת סוגים מגוונים של מנות ובהן עוף, בשר, דגים, פסטה, תפוחי אדמה, אורז, קינואה ועוד. התערובת כוללת, בין השאר, שמן, שום גבישי, פפריקה מתוקה, רוזמרין, מלח ים ועוד.


נפטון - פפריקה מרוקאית מעושנת  צילום - מיכאל כץ

פפריקה מרוקאית מעושנת – תבלין פפריקה בעל ארומה וטעם מעושן ייחודי. הפפריקה המעושנת נהדרת לתיבול והכנה של מנות מגוונות בהן בשרים, מרקים, שקשוקה, תפוחי אדמה בתנור, מרינדות ותבשילים, להם רוצים להעניק ארומה מעושנת.


נפטון - גריל עוף  צילום - מיכאל כץ

תערובת "גריל עוף" – תערובת תבלינים להכנת עוף, פרגיות, חזה עוף, דגים, תפוחי אדמה, אורז ועוד. מתאים להכנת מנות בגריל, בטיגון או בבישול.

התערובת כוללת, בין השאר, פפריקה מתוקה, בזיליקום, כורכום, פלפל שחור ועוד.
המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.

מחירים: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 150 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.


גולש עם פפריקה מרוקאית מעושנת. צילום: pixabay
מתכון להכנת רגו בשר ותפוחי אדמה בפפריקה מעושנת


מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר לתבשיל ארוך, חתוך לקוביות של 3X3 ס"מ
2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
2 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שיניים מראש שום אחד, קלופים ופרוסים
2 – 3 גזרים, פרוסים לפרוסות בינוניות
2 עגבניות בשלות, חתוכות לקוביות בינוניות
1/2 עלה דפנה
1/4 כוס שמן זית
6 כפות של רכז עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה של נפטון
1 כף פפריקה מעושנת של נפטון
1/5 כפית שטוחה קימל שלם של נפטון
1 – 2 כפיות מלח גס של נפטון
1/2 כפית פלפל שחור של נפטון
מים

אופן ההכנה:
🍗לחמם את השמן בסיר מתאים ולטגן את הבשר עד להשחמה, רצוי בכמה סבבים.
🍗להנמיך את האש. לשים את כל הבשר שטוגן בסיר.
🍗 לתבל בכפית אחת של מלח ובשאר התבלינים, ולערבב. להוסיף את כל הירקות, ולערבב.
🍗 להוסיף מים למחצית גובה הסיר. להביא לרתיחה, על אש בינונית-גבוהה.
🍗לכסות. להנמיך את האש ללהבה קטנה, לתקן תיבול ולהוסיף מלח אם צריך, ולבשל כשעתיים. מדי פעם לערבב ולראות שנשמרת רתיחה עדינה כל הזמן. אם נראה שיש מעט מדי נוזלים, להוסיף מעט מים רותחים, לערבב בעדינות ולתקן תיבול. כשהבשר נימוח – הוא מוכן.

🍗 מומלץ להגיש עם איטריות רחבות או עם נוקרלי.


עוף-שניצל בתיבול טוסקנה. צילום: pixabay
מתכון להכנת עוף-שניצל בתיבול טוסקנה 


מצרכים
8 שוקיים
לציפוי: 
14 כפות פירורי לחם
2 כפות קמח
1 כף קורנפלור
6- 7 כפיות תערובת טוסקנה של נפטון

אופן ההכנה
🍗לחמם תנור ל-200 מעלות. להכין תבנית עם נייר אפייה ולהתיז עליה מעט שמן (או לשמן קלות עם מברשת).
🍗לערבב את חומרי הציפוי ולשים בקערה. להרטיב מעט את השוקיים עם מים, לנער (לא לנגב) ולעטוף היטב בציפוי.
🍗להניח בתבנית. להתיז מעט שמן מעל לשוקיים. לצלות כ-45 דקות. אין צורך להפוך צד.

תפוחי אדמה צלויים בתנור בתערובת גריל עוף. צילום: pixabay

מתכון להכנת תפוחי אדמה בתיבול תערובת גריל עוף
מצרכים
1.5 ק"ג תפוחי אדמה המיועדים לאפייה, שטופים ולא קלופים, פרוסים לרוחב
6- 7 כפות שמן זית
2- 3 כפות תערובת גריל עוף של נפטון
אופן ההכנה:
🍗 לחמם תנור ל-190 מעלות.
🍗 לערבב בקערה כל המצרכים. להניח את תפוחי האדמה המתובלים בתבנית, רצוי בשכבה לא עבה (אם יש צורך, עדיף להניח בשתי תבניות).
🍗להניח מעל לתפוחי האדמה נייר אפייה ומעליו, נייר אלומיניום – עמו יש "לסגור" את התבנית מכל צדדיה. לצלות את תפוחי האדמה כ-25 דקות.

🍗 להסיר בזהירות את נייר האלומיניום ולנעוץ סכין בתפוח אדמה. אם הוא כבר רך, להסיר את העיטוף (אם לא רך, לעטוף מחדש ולהחזיר לתנור לכמה דקות). להעלות את החום ל-200-210 מעלות ולצלות עוד כ-12 דקות, עד שתפוחי האדמה הוזהבו יפה.
נפטון - טוסקנה גריל עוף פפריקה מרוקאית מעושנת  צילום - מיכאל כץ

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

נפטון, אל הים, נבחר כשם החברה, כדי לשקף את השאיפה להביא תבלינים איכותיים מארבעת קצוות תבל. ב-2019 החברה עברה מיתוג מחדש, והלוגו נצבע בכחול של ים.

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור
המתכונים באדיבות חברת נפטון

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: 
אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...