יום שני, 23 בדצמבר 2024

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת הצורך.

את גרגרי התירס בשימורים אנחנו אוהבים לנשנש כמו שהם עם כפית ישירות מהקופסה והם גם נהדרים להכנת מבחר סוגי סלטים קרים כמו: סלט תירס עם פטריות, סלט תירס עם גזר, סלט תירס עם כרוב ושמיר ועוד, וגם הולך נהדר עם אורז לבן.

שימורי קטניות מוכנות לאכילה זהו רעיון גאוני שחוסך המון זמן ועבודה במטבח, מהקופסה ישר לתבשיל הכמעט מוכן. את גרגרי החומוס אני מוסיפה למרק הירקות של הקוסקוס כשהוא כבר כמעט מוכן, ואת השעועית הלבנה יחד עם השעועית האדומה מוסיפה למרק בשר תימני שהתבשל כבר קודם והכל יחד מקבל שילוב טעמים מושלם.

מרק בשר שהכנתי עם שימורי שעועית לבנה מוגש עם ממרח חילבה ולחוח מסורתי 
מהמטבח התימני צילום: נדיה היבא

סוגת, המתמחה בחומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה, מובילת שוק הקטניות מביאה לצרכן הישראלי מבחר רחב של קטניות איכותיות, מרחיבה את סל המוצרים שלה ומשיקה לראשונה קטגוריית שימורי תירס (עם וללא תוספת סוכר)ושימורי קטניות, בניהן: גרגירי חומוס, עדשים ירוקות, שעועית לבנה, שעועית אדומה ושעועית מנומרת.

התירס ומגוון הקטניות, אשר נשמרים בצורה אופטימלית בשימור, מבטיחים הכנה מהירה ויעילה של ארוחות ביתיות בריאות ללא צורך בהשריה או בישול מקדים, ומאפשרים שימוש נח בבית ובחוץ. שיטת השימור המתקדמת משמרת את הטעמים והערכים התזונתיים של התירס והקטניות.

השימורים החדשים מכילים רכיבים טבעיים ובאיכות הגבוהה ביותר, מספקים פתרון אידיאלי למי שמחפש את השילוב בין נוחות לטעמים עשירים ומתאימים למגוון רחב של מתכונים - מסלטים ועד תבשילים חמים.

מנת קוסקוס בעבודת יד ומעל מרק ירקות עם גרגרי חומוס משימורים מהמטבח הצפון אפריקאי
צילום: נדיה היבא
במחקר שנעשה באמצעות מכון המחקר "רושינק בית למחקרי שווקים" נראה כי צרכנים משתמשים במוצרי השימורים מהסיבות הבאות: מהירות וקלות ההכנה (59%), מתאים לשימוש בהכנה מהירה של מגוון מתכונים (64%), מבושל ומוכן לאכילה (66%).

משקל קופסאות שימורי הקטניותהינו 400 גרם, וקופסאות שימורי התירס הינן במשקלים שונים: 340 גרם ועד 400 גרם ובנוסף במארז שלישייה של 185X3 גרם.

שימורי תירס וקטניות של סוגת זמינים בכל רשתות השיווק. 
בהשגחת בית יוסף, כשל"פ כל השנה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה - 
רעיון גאוני שחוסך המון זמן ועבודה במטבח. צילום: נדיה היבא

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה. צילום: יח"צ
סוגת המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, משווקת ומפיצה מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי.סוגת פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת, בקרית גת. לסוגת מגוון רחב של מוצרים, החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד לקמח, פתיתים ועוד, כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר, לאורך כל הדרך מהשדה ועד לצלחת.

קרדיט לצילומים: יח"צ - התמונה שמאושרת לשימוש ללא כל תמורה, נדיה היבא

יום ראשון, 22 בדצמבר 2024

קרן הרבלייף תעניק מענקים ל-32 ארגוני צדקה ברחבי אירופה ואפריקה

קרן הרבלייף (Herbalife Family Foundation) תעניק מענקים בסך 1,029,000 דולר, ל 32 ארגוני צדקה ברחבי אירופה ואפריקה, כולם מוקדשים לשיפור חייהם של ילדים וקהילות מוחלשות. כספים אלו יתמכו בארגוני קהילה במסגרת תוכנית "קאסה הרבלייף" של הקרן, שמשתפת פעולה עם ארגוני צדקה מקומיים כדי לספק משאבים חיוניים, כולל גישה לארוחות מזינות, משאבים חינוכיים ויוזמות לקידום אורח חיים בריא.

קרן הרבלייף גאה לשתף פעולה עם ארגונים מדהימים שעבודתם החיונית משפרת את איכות החיים של ילדים וקהילות ברחבי העולם. יחד עם עובדים וחברים עצמאיים של הרבלייף, אנחנו יכולים לעשות שינוי מתמשך בעולם. מאמץ משותף זה, לא רק מספק משאבים חיוניים אלא גם מטפח הזדמנויות, ומבטיח שילדים וקהילות מוחלשות יקבלו את הארוחות המזינות והחינוך הדרושים להם כדי לשגשג ולחיות עתיד בריא יותר", אמר כריס סטירק, מנכ"ל הרבלייף אירופה ואפריקה.

פעילות הרבלייף בבית חם של עמותת יד ביד צילום עומר טירם 
הרבלייף ישראל בחרה לתרום למען אגודת יד ביד המפעילה את "הבית החם" ביפו. מטרת האגודה היא להעניק לילדים הגדלים במציאות חיים יומיומית קשה, את החום, האהבה והתמיכה הנחוצים לכל ילד בימי צמיחתו.

לדברי רון פורת מנכ"ל הרבלייף בישראל: "הרבלייף ישראל עושה ותורמת מזה שנים רבות למען הקהילה והסביבה, ושמחה לתמוך בבית החם של עמותת יד ביד ביפו . אנו מאמינים כי באמצעות שיתוף פעולה והתרומה נוכל ליצור שינוי משמעותי בחינוך ורווחה בקרב ילדים קהילות מוחלשות בישראל".

מאגודת יד ביד נמסר: "אנו שמחים על התרומה הנדיבה. אגודת יד ביד באמצעות פרוייקט "בית חם" מסייעת לילדים במצוקה להימלט ממציאות יומיומית של אלימות, רעב ומחסור. אין אושר גדול מחיוכו של ילד".

השנה קרן הרבלייף העניקה מענקים בסך 5 מיליון דולר ל-164 ארגוני צדקה ב-59 מדינות. המענקים מתאפשרים בזכות הנדיבות המתמשכת של החברים העצמאיים והעובדים של הרבלייף, שמובילים יוזמות גיוס כספים ותורמים ממשאביהם. מחויבותם מאפשרת ל-HFF לתמוך בתוכניות מקומיות ברות קיימא שמטפלות ישירות בחוסר ביטחון תזונתי ותומכות במשפחות נזקקות. המימון של השנה צפוי להועיל למאות אלפי ילדים.

פעילות הרבלייף בבית חם של עמותת יד ביד צילום עומר טירם 

פעילות הרבלייף בבית חם של עמותת יד ביד צילום עומר טירם 
בין מקבלי המענקים של שנת 2024 באירופה ואפריקה: 'בית חם', אגודת יד ביד- יפו, ישראל, Acres of Love-יוהנסבורג, דרום אפריקה, SOS Children's Villages - מדריד, ספרד, Pedagogisch Centrum Wagenschot- אקה-נזרת, בלגיה, Het Vergeten Kind - אוטרכט, הולנד.

אודות קרן הרבלייף
קרן הרבלייף (HFF) היא ארגון צדקה גלובלי פטור ממס בהשראת חזונו של מייסד הרבלייף, מארק יוז, להרים קהילות מוחלשות. HFF מוקדשת לתמיכה בתוכניות טרנספורמטיביות שמשפרות ישירות את רווחת הילדים, תוך התמקדות בתזונה וחינוך. חברי הרבלייף עצמאיים ועובדים של הרבלייף מובילים את מאמצי גיוס הכספים עבור HFF ומאז הקמתה. בשנת 1994 קרן הרבלייף תרמה יותר מ-55 מיליון דולר ליותר מ-175 ארגוני צדקה ברחבי העולם ומשתתפת באופן פעיל במאמצי סיוע גלובליים לקהילות שנפגעו מאסונות טבע.

רון פורת צילום נדיה פונכץ 
לינק לאתר קרן הרבלייף:herbalifefamilyfoundation.org
באינסטגרם https://www.instagram.com/herbalifefamilyfoundation/
בפייסבוקhttps://katzr.net/9b0747

קרדיט לצילומים: נדיה פונכץ, עומר טירם - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

לקראת חג החנוכה טיפים לטיגון בריא וטעים

חג החנוכה כבר ממש כאן מעבר לפינה והוא כידוע גם חג הטיגונים של מאכלים מתוקים ומלוחים. חנוכה הוא גם חג של אור ושמן, ומאכלי החג המסורתיים – לביבות וסופגניות הם חלק בלתי נפרד מהחגיגה. כדי ליהנות מהטעמים שאנו כל כך אוהבים מבלי לוותר על הבריאות, חשוב לדעת איך לטגן נכון.

מיטל רובין- עובדיה, מנהלת שיווק ופרסום במותג סולתם משתפת בטיפים חשובים, כלים וטכניקות, שיאפשרו להפחית את כמות השמן שהמאכלים סופגים ועדיין ליהנות מתוצאה פריכה וטעימה.

סיר טיגון קרבון סטיל מצופה אמייל 24 סמ, 5 ליטר מבית סולתם, 167.65 שקלים במקום 479 שקלים,
להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il, גיל אבירם
בחירת שמן נכונה: איכות לפני הכול
הבסיס לטיגון בריא מתחיל בבחירת השמן. שמנים כמו שמן זית, שמן אבוקדו ושמן קנולה הם בחירה מצוינת בזכות נקודת העישון הגבוהה שלהם. שמן איכותי לא רק שומר על טעם המאכל, אלא גם מפחית את היווצרות התרכובות המזיקות בזמן הטיגון. כדי לשמור על הארומה המסורתית של מאכלי החג, ניתן לבחור בשמן זית כתית מעולה לטיגון קל. חשוב להקפיד להשתמש בשמן טרי ולוודא שהוא מאוחסן במקום קריר ומוצל.

שמירה על טמפרטורה נכונה
טמפרטורת הטיגון משפיעה באופן ישיר על איכות התוצאה. טיגון בטמפרטורה נמוכה מדי יגרום למזון לספוג שמן רב, בעוד שטמפרטורה גבוהה מדי עלולה לשרוף את המאכל ולפגוע בערכים התזונתיים שלו. כדי להגיע לתוצאה אופטימלית, שמרו על טמפרטורה קבועה של 175-190 מעלות צלזיוס. מחבתות איכותיות המספקות פיזור חום אחיד, יעזרו לשמור על שליטה בטמפרטורה ולהבטיח טיגון מושלם.

ייבוש ותיבול: שלב ההכנה שלא כדאי לדלג עליו
לפני שמכניסים את הלביבות או הסופגניות לשמן, ייבוש הוא שלב קריטי. לחות עודפת גורמת להתזת שמן ולספיגה מיותרת. סחטו בעדינות את תערובת הלביבות בעזרת מגבת מטבח נקייה, ותנו לסופגניות לנוח מעט לפני הטיגון. כדי להוסיף עניין וטעם, שלבו בתערובת תבלינים טבעיים כמו כורכום, פפריקה מתוקה או שום כתוש. מעבר לטעם המיוחד שהם מעניקים, תבלינים אלו עשירים בנוגדי חמצון שיכולים להוסיף ערך תזונתי למאכל.

מארז סיר מולטי קוק 5 ב-1 עם סלסלת טיגון מבית סולתם, 399.5 שח,
להשיג בסניפי הרשת ואתר www.Soltam.co.il, גיל אבירם 

מארז קריספר לאפייה, צלייה והגשה מבית סולתם, 99.5 שח במקום 199 שח,
להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם 
טיגון בכמויות קטנות
כשמטגנים, חשוב לא להעמיס יותר מדי מאכלים על המחבת בבת אחת. טיגון בכמויות קטנות שומר על טמפרטורת השמן יציבה ומאפשר לשלוט בתהליך הטיגון בצורה מיטבית. השארת מקום במחבת מסייעת גם לשמן להקיף את המאכל מכל צדדיו, מה שמבטיח תוצאה פריכה ואחידה.

ציפוי נכון למאכלים פריכים
ציפוי המאכלים בשכבה קלה של קמח, פירורי לחם או טמפורה יכול להוסיף מרקם פריך מבלי להעמיס קלוריות מיותרות. נסו לשלב בציפוי קמחים מיוחדים כמו קמח אורז או קמח תירס למראה ייחודי ולטעם יוצא דופן. למי שרגיש לגלוטן, ניתן להשתמש בקמח שקדים או קמח תפוחי אדמה ליצירת תוצאה טעימה ובריאה.

שמירה על השמן: ניקיון והתחדשות
לאחר כל סבב טיגון, סננו את השמן כדי להיפטר מחלקיקים שרופים שעשויים להשפיע על הטעם והבריאות. כמו כן, הימנעו משימוש חוזר בשמן – בכל חימום חוזר, איכות השמן יורדת ונוצרות בו תרכובות מזיקות.

סיר טיגון 4.3 ליטר מסדרת OPTIMA של סולתם, 199.5 שח,
להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם
הגשה חכמה: להפחית שמן מיותר
בסיום הטיגון, הניחו את המאכלים המטוגנים על נייר סופג. פעולה פשוטה זו מסייעת להיפטר מעודפי שמן ומעניקה מאכל קליל יותר. שדרגו את ההגשה עם תוספות בריאות כמו יוגורט טבעי עם עשבי תיבול לצד הלביבות או ריבה דלת סוכר לסופגניות.

בעזרת טכניקות נכונות וכלים מתאימים, תוכלו ליהנות מאווירת החג והמאכלים המסורתיים תוך הפחתת תחושת האשמה ושמירה על הבריאות. חג חנוכה שמח וטעים!

סלסלת טיגון נירוסטה עם ידית ארוכה מבית סולתם, 59.5 שח,
להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם

כף טיגון אובלית 30.5 סמ מבית סולתם, 40 שח,
להשיג בסניפים ובאתר www.Soltam.co.il, אסף אמברם
הטיפים במאמר ניתנו על ידי מיטל רובין- עובדיה, מנהלת שיווק ופרסום במותג סולתם www.Soltam.co.il

קרדיט לצילומים: אסף אמברם, גיל אבירם - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה

יום רביעי, 18 בדצמבר 2024

חברת "אחוה" משיקה טחינה גולמית חדשה: טחינה מסורתית

אצלנו בבית אין ארוחה שבה לא תמצאו בין סוגי הסלטים השונים והצבעוניים גם קערית עם טחינה אדומה או ירוקה על השולחן. זה סוג של ממרח שכל בני המשפחה מאוד אוהבים ולא מוותרים עליה בשום ארוחה. אפילו בארוחת שבת לא מוותרים על סלט חסה עשיר שכולו נוטף רוטב טחינה ירוק עם המון שום ולימון. 

את הטחינה אני מכינה עם: קוביות קרח ומים קרים עד לסמיכות הרצויה שבני הבית אוהבים, ומוסיפה (לפי הטעם אין לי ממש כמויות) מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה (אפשר חריפה למי שאוהב), מיץ מלימון טרי (מקפידה שלא יפלו חרצנים לרוטב הטחינה), שום טרי כתוש וגם כוסברה או פטרוזיליה קצוצה, ומערבבת היטב הכל יחד - כך מתקבל מעדן טחינה שבדרך כלל מנגבים עד הסוף.

חברת "אחוה" משיקה טחינה גולמית חדשה: טחינה מסורתית. צילום: נדיה היבא
חברת "אחוה" משיקה טחינה גולמית חדשה: טחינה מסורתית. צילום: נדיה היבא
הפעם שמחה לספר לכם כי חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בעלת נתח השוק הגדול ביותר בשוק הטחינה, משיקה טחינה גולמית חדשה המצטרפת לסדרת טחינות אחוה: טחינה מסורתית.

הטחינה החדשה בעלת מליחות מעודנת, מיוצרת מ-100% שומשום טבעי בטחינה דקה ובמרקם עדין וקטיפתי אופייני. הטחינה המסורתית ללא גלוטן, עשירה בסידן, סיבים תזונתיים וחלבון, תשווק לצד טחינה אחוה שהינה טבעית ללא מלח, טחינה גולמית מלאה וטחינה אורגנית. מרקם הטחינה עדין והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון לפי הטעם.

על פי סקר חדש שפורסם (ד"ר חזי גור מזרחי, המכון לחקר הקמעונאות), בישראל מוערך שוק הטחינה הגולמית ביותר מ-200 מיליון שקל בשנה, כולל המוצרים המשלימים והפרימיום. למעלה מ-13 מיליון אריזות נמכרות מדי שנה, כשמובילת השוק היא "אחוה", עם נתח שוק של 29.3%. על פי הדו"ח, שבדק מהו מותג הטחינה הזול בישראל, טחינה אחוה מובילה בשוק המקומי, עם היצע רחב של מוצרים שמתאימים לכלל האוכלוסייה. "התגובה החיובית מצד הצרכנים מראה כי קיימת פתיחות גדולה לחדשנות בתחום הטחינה, וכי צרכנים מוכנים להשקיע במוצרים שמספקים חוויה קולינרית עשירה יותר", לדברי ד"ר גור מזרחי.

טחינה חדשה לחברת אחוה - טחינה מסורתית צילום יעל האן 
לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של אחוה, "אנו שמחים לבשר על הצטרפותה של הטחינה המסורתית לסדרת הטחינות של אחוה. בניגוד לאחוה, הטחינה החדשה מיוצרת בשיטה המסורתית של השרייה במלח, מה שמשפר מאוד את הטעם, הצבע והמרקם. גם בטחינה זו נשמור על המחיר הזול ביותר על המדף, המגיע, על פי נתוני סטורנקסט לשנת 2023, לפער של כ-20% מהטחינות המתחרות".

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

סדרת הטחינות הגולמיות של חברת אחוה צילום יעל האן
מחיר מומלץ לצרכן (נקבע על ידי רשתות המזון): כ- 11 – 14 ₪ לאריזת 500 גרם.
להשיג בכל רשתות השיווק למעט רשת רמי לוי שיווק השקמה ושופרסל.

קרדיט לצילומים:  יעל האן - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

יום ראשון, 15 בדצמבר 2024

המותג ניין ווסט משיק קולקציית נעלים ותיקים טבעונית NINE WEST VEGAN

המותג הבינלאומי NINE WEST משיק קטגוריה חדשה בארץ ובעולם: NINE WEST VEGAN, ומציג לראשונה בכל חנויות הרשת קולקציית נעליים ותיקים טבעונית, ייחודית ועדכנית, עשויה מהחומרים האיכותיים ביותר בתחום ומשלבת את כל הטרנדים החמים ביותר בעולם האופנה, תוך שמירה על עקרונות אתיים מחמירים.                                                                          

כל הנעליים והתיקים בקולקציה זו מיוצרות ללא רכיבים מהחי וללא שימוש במוצרים שמקורם בבעלי-חיים בכל שלבי הייצור. הקולקצייה הראשונה, לחורף 24/25, כוללת מבחר רחב של נעלים טבעוניות, המציגות את כל הטרנדים הכי חמים לעונה. 

קולקצייה טבעונית ניין ווסט חורף 2025 צילום יחצ  
קולקצייה טבעונית ניין ווסט חורף 2025 צילום יחצ  
ניתן למצוא בקולקציה מגפיים ומגפונים המתאימים ליום או ללילה, נעליים אלגנטיות בעלות חרטום ריבועי שכבשו העונה את כל מסלולי התצוגה, נעלי אוקספורד או פני לאופר בעלי סוליית טרקטור נוחות ליום יום, נעליים מבריקות בגווני שחור או חציל שהוא הצבע המפתיע של החורף, נעלי בלרינה מעוצבות מעותרות בפפיונים ועוד דגמים רבים שנותנים מענה מדוייק, טרנדי ועכשווי לכל צורך.

לצד הנעליים ניתן למצוא תיקים במגוון רחב של עיצובים וסגנונות.

הפריטים מהקטגוריה החדשה עשויים מהחומרים האיכותיים ביותר, הכוללים חומרים דמויי עור, פרווה וצמר, מיקרופייבר וטקסטיל – כולם נבחרו בקפידה כדי להבטיח נוחות, עמידות וסגנון שלא מתפשר על המראה, תוך הקפדה על ייצור בתנאים הוגנים ומפוקחים. כמו כן מגוון הגזרות והסגנונות הרחב מאפשר לכל אחת למצוא את הנעל או התיק המדויק עבורה.

קולקצייה טבעונית ניין ווסט חורף 2025 צילום יחצ  
מה הן נעליים טבעוניות? נעליים טבעוניות הן נעליים העשויות מחומרים איכותיים המדמים עור, אך ללא כל שימוש במוצרים מן החי.העור הטבעוני מציע מראה ותחושה כמעט זהים לעור, זמש או צמר מהחי, תוך שמירה על עקרונות אקולוגיים ואתיים.

בזכות התקדמות הטכנולוגיות, נעליים סינתטיות הופכות להיות יותר ויותר נפוצות – הן בנעלי יום-יום והן בנעליים אלגנטיות.החומרים הסינתטיים החדשים מאפשרים ליצור נעליים בעיצוב ובביצועים שעולים על המקובל בתחום הנעליים הטבעוניות.

במותג ניין ווסט הקפידו לבחור רק בחומרים טבעוניים, כולל דבקים וכל פרט נוסף שמשפיע על תהליך הייצור.

קולקצייה טבעונית ניין ווסט חורף 2025 צילום יחצ  

קולקצייה טבעונית ניין ווסט חורף 2025 צילום יחצ  
הקולקצייה החדשה של NINE WEST VEGAN מיועדת לאישה שיודעת מה היא רוצה – נעליים שלא רק נראות טוב, אלא גם משקפות את עקרונותיה.היא לא מתפשרת על נוחות ואיכות, ובוחרת ללכת בדרך שמכבדת גם את הסביבה ובעלי-החיים.

סימון הנעליים הטבעוניות של ניין ווסט יופיע באמצעות סימון ייעודי בקופסאות הנעליים.

מחירים לצרכן לדוגמא: נעלי מרי ג'יין החל מ -299.90 ₪, נעלי סירה החל מ- 299.90 ₪, מוקסין החל מ-399.90 ₪, כפכפים החל מ- 499.90 ₪, סניקרס החל מ- 399.90 ₪, נעלי בובה החל מ-349.90 ₪, נעלי עקב החל מ-349.90 ₪, מגפונים ומגפוני עקב החל מ 499.90 ₪, מגפוני גרב החל מ 399.90 ₪, מגפיים החל מ 599.99 ₪.

קרדיט לצילומים: יחצ ניין ווסט - השימוש בתמונות ללא תמורה

קניוני עופר משיקים גיפט-קארד ראשון מסוגו בישראל

קניוני עופר, מקבוצת מליסרון, משיקים היום (א', 15.12) את "Ofer Gift" גיפט-קארד ראשון מסוגו בארץ, היחיד שיכובד ב- 100% מהחנויות המצויות ב-18 קניוני עופר ברחבי הארץ.

היקף שוק הגיפטקארדים בישראל עומד על כ-3 מיליארד ש"ח בשנה. בשונה מהגיפט-קארדים הקיימים כיום בשוק אשר ניתנים לשימוש ברשתות מסוימות או בקבוצות מסוימות של מותגים או עסקים, Ofer Gift הוא הגיפט-קארד היחיד שיכובד בכל 2,400 החנויות הקיימות בקניוני עופר הכוללות את כל המותגים הבינלאומיים והישראלים, חנויות בוטיק, דוכנים קבועים ועוד. כמו כן, הכרטיס יכובד גם בבתי קולנוע, מסעדות, בתי קפה, סופרים ופארמים ויכלול את כל המבצעים וההנחות התקפים בזמן אמת בחנות. תוקף הכרטיס - 6 שנים.

חדש בקניוני עופר גיפט קארד צילום אלון שפרנסקי 
Ofer Gift מבוסס על פלטפורמה חדשנית של חברת כרטיסי האשראי כאל ופותח בשיתוף פעולה של החברות. השימוש בו נעשה באמצעות הארנק הדיגיטלי הקיים בטלפון החכם, בדומה לשימוש בכרטיס אשראי רגיל דבר המאפשר חוויית משתמש פשוטה ונוחה.

לרגל ההשקה תצא רשת קניוני עופר בקמפיין רחב בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי. הקמפיין יעלה במגוון רחב של מדיות בהן: טלוויזיה, דיגיטל ופרסום בקניונים. את קמפיין הפרסום מוביל משרד הפרסום מקאן בהשקעה מוערכת של כ- 2.5 מיליון ש"ח.

לדברי איתי בניאן, סמנכ"ל פיתוח עסקי וחדשנות במליסרון: "לקניוני עופר 18 קניונים, כ-2,400 חנויות בפריסה ארצית, למעלה מ-70 מיליון ביקורים והיקף פדיונות של למעלה מ-10 מיליארד ש"ח בשנה". לדבריו: "אנו פועלים כל העת להוספה של מהלכים חדשניים ומעטפת דיגיטלית לפעילות הקניונים שלנו, במטרה להוסיף ערך הן ללקוחות הקניונים והן לשוכרים שלנו. במסגרת מהלכים אלו אנו מביאים היום בשורה לצרכן הישראלי ומשיקים גיפטקארד ראשון מסוגו בישראל. היתרון הבולט בכרטיס החדש הוא בכך שאין לצרכן הגבלות בתוך הקניון וכל החנויות והמותגים פתוחים בפניו, מהרשתות הבינלאומיות הגדולות

חדש בקניוני עופר גיפט קארד צילום אלון שפרנסקי 
ועד לחנויות הבוטיק, המסעדות, הסופרים, הפארמים ועוד, חלקם הגדול עסקים אשר לא מקבלים את מרבית הגיפט-קארדים הקיימים כיום".

רשת קניוני עופר, מקבוצת מליסרון כוללת 18 קניונים ברחבי הארץ: קניון עופר רמת אביב, קניון עופר נהריה, עופר סנטר נוף הגליל, חוצות המפרץ אאוטלט, עופר הקריון – קריות, עופר גרנד קניון – חיפה, עופר חדרה, עופר השרון – נתניה, עופר הקניון הגדול - פ"ת, עופר סירקין –פ"ת, עופר מרום – רמת גן, עופר הגבעה – גבעת שמואל, עופר קניותר – נס ציונה, עופר רחובות, עופר בילו סנטר אאוטלט, עופר אדומים – מעלה אדומים, קניון עופר הראל, עופר גרנד קניון - באר שבע.

הצצה ראשונה לקמפיין


קרדיט לצילומים:  אלון שפרנסקי/ אסף לוי - מאושר לשימוש בתמונות ללא תמורה

יום רביעי, 11 בדצמבר 2024

בלי כנסים בינלאומיים ובלי אירועים

לתעשיית הכנסים הבינלאומית תרומה אדירה לכלכלה של מדינה, ועדיין, 18 משרדי ממשלה בישראל, לא מצליחים להניע ולקדם את הפוטנציאל

מירה אלטמן, לשעבר מנכ"לית משרד התיירות

איך קרה שמדינה עם 18 משרדי ממשלה לא מצליחה להרים את הכפפה?

כמי שהנושא קרוב לליבה ועוקבת מקרוב, ביררתי עם מספר גורמים בתעשייה אודות קידום ושדרוג הכנסים הבינלאומיים ב- 5 שנים האחרונות שנערכו במדינת ישראל. שמעתי על מעט מאד כנסים של 1000 משתתפים ומעלה ולצערי גיליתי כי אין כנסים, אין אירועים, אין כלום! אולי כמה בודדים שאפשר לספור על כף היד. אבל נאדה, גורנישט. ניסיתי להבין, מה בגלל המלחמה? למה?הרי שרי הממשלה טסים לחו"ל, אנשים במרכז עובדים כרגיל, אין שביתות, אז למה דווקא התחום הזה מושבת?

קרדיט לצילום:  משרד יחסי ציבור לוטן BPRD
הכנסים הבינלאומיים כידוע, הם מנוף צמיחה אדיר לכלכלת העיר והמדינה.

הם מושכים אליהם משתתפים מכל העולם, אשר שוהים בבתי המלון , אוכלים במסעדות, בתי קפה ואטרקציות , משתמשים בתחבורה ציבורית ומוניות,ורוכשים מוצרים ושירותים מקומיים, מה שמגדיל מאד את הכנסות.

כנס בינלאומי של 1000 משתתפים ל- 3-4 לילות משאיר עשרות מיליונים בשבוע בעיר . ובנוסף, הם מאפשרים למצב את מעמדה של ישראל כיעד תיירותי אטרקטיבי וכמדינה שמובילה חדשנות ומצוינות.

העובדה שישראל לא מצליחה למנף את הפוטנציאל האדיר של תחום הכנסים הבינלאומיים והאירועים בישראל מעידה על חוסר הבנה של ערכו האסטרטגי-כלכלי. בעוד שמדינות אחרות משקיעות מיליארדים בפיתוח תשתיות, בונות מרכזים חדשים ועוסקות בשיווק בינלאומי, בישראל הכנסים לא רק שלא מקבלים תמיכה ממשלתית ראויה – הם כמעט ולא קיימים בתוכניות העבודה הלאומיות.

במדינות כמו סינגפור ודובאי, כנסים הם מנוע צמיחה מרכזי. הם לא רק מכניסים סכומי כסף עצומים לאוצר המדינה, אלא גם מציבים את המדינות כמרכז חדשנות עולמי מוביל . דובאי, למשל, הצליחה להפיק כנסים בינלאומיים שמניבים כ-6 מיליארד דולר בשנה – תוצאה ישירה של השקעות בכנסים ובשיווק.סינגפורמצליחה להניב יותר מ-1,600 כנסים בינלאומיים בשנה, וישראל נותרת מאחור עם מעט כנסים בתוך המדינה ויכולת מועטה לקדם את מעמדה הגלובלי. זהו כישלון אסטרטגי שישראל חייבת לתקן, אם היא שואפת למעמד בין-לאומי רציני ומשמעותי.

במדינה שבה כל כך הרבה משרדי ממשלה, אין שום סיבה שתעשיית הכנסים הבינלאומיים לא תהפוך לחלק מרכזי בחזון הלאומי.

היעדר תמיכה בתחום הכנסים הבינלאומיים בישראל הוא לא רק חוסר תכנון – הוא שגיאה אסטרטגית שהממשלה חייבת לתקן. הגיע הזמן שמדינת ישראל, המפורסמת בחדשנותה וביכולת היצירה שלה, תבין כי כנסים בינלאומיים אינם רק הזדמנות כלכלית – הם המפתח למיצוב המדינה כגורם משמעותי בשדה הגלובלי.

לצורך כך , נדרש חזון ברורויוזמות ממשלתיות שירכזו את המאמצים. זה מתחיל ביצירת גוף ממשלתי שיעסוק בקידום כנסים בינלאומיים, עובר דרך פיתוח תשתיות מותאמות ומסתיים בהנגשת התחום לעסקים, ארגונים ויזמים.עד אז, נמשיך להישאר מאחור.

מירה אלטמן היא האישה הראשונה והיחידה עד כה שמילאה את תפקיד מנכ"לית משרד התיירות, תוך שהיא מביאה איתה ניסיון עשיר וראייה אסטרטגית.

במשך כעשרים שנה, אלטמן הובילה בהצלחה את מרכז הקונגרסים הבינלאומי, בנייני האומה בירושלים. תחת הנהגתה, הפכה החברה לגוף רווחי ביותר,. אלטמן הובילה מהלכים עסקיים חכמים שהביאו לפיתוח והשבחת ערך הנכס, מכירתו, ואישור תב"ע לבינוי של מרכז קונגרסים בינלא' חדשני בעיר ירושלים.

מעבר לתפקידה כמנכ"לית, אלטמן הייתה שותפה בחמ"ל בארי, יוזמה חלוצית שהתפתחה לחמ"ל העוטף עם עשייה משותפת של קבוצה מדהימה. היא חברה פעילה בוועד המנהל של עמותות חשובות כמו "כנפיים עושים אומנות" ו"אלו"ט", ותומכת בעסקים קטנים שנפגעו מהמלחמה במסגרת עמותת "בוגרי 8200".

קרדיט לצילום: קרדיט לצילום:  משרד יחסי ציבור לוטן BPRD

יום שני, 9 בדצמבר 2024

רגע מתוק לטבעונים עם "עדן קינוחים"

בשורה משמחת לטבעונים שביננו וגם לשומרי הכשרות!!
מעתה גם אתם תוכלו ליהנות מקינוח אישי טבעוני וכשר בטעמים שונים ואהובים.

טעמתי את עוגת הגבינה עם הפירורים (אני אוהבת עוגות גבינה בכל גרסה שהיא) והפתעתי לטובה מהטעמים הנהדרים שהיו קרובים מאוד לעוגת גבינה עם פירורים רגילה (לא טבעונית). גם בני המשפחה אהבו מאוד את עוגת הטירמסו והקטנים יותר במשפחה נהנו מהמלבי והסירופ האדום שהגיע יחד באריזה האישית. 

קינוחים טבעונים של חברת "עדן קינוחים"
צלם גיל אבירם  
קינוחים טבעוניים של  חברת  "עדן קינוחים"
צלם גיל אבירם 

עדן קינוחים, החברה המובילה בישראל לייצור קינוחים באריזות אישיות,​ מציעה ליין של קינוחים טבעוניים מעולים. 

הקינוחים הם למעשה גרסה טבעונית של הקינוחים הקלאסיים והאהובים  של עדן: מלבי, עוגת פירורים וטירמיסו. כל הקינוחים הם כשרים פרווה, מסומנים בתו "ויגן פרנדלי" וניתנים להשגה בכל רשתות המזון.

מימין לשמאל נאור ברזאני ולידו אלי בוארון בעלים חברת "עדן קינוחים"
צלם גיל אבירם 

אור ברזני מבעלי עדן קינוחים אמר כי "זה לא סוד כי חלקם של הישראלים שמעדיפים מזון טבעוני באוכלוסייה הולך ועולה. אני שמח מאוד על כך שאנחנו מצטרפים למגמה הזאת, ומציעים ללקוחות שלנו סדרה של מוצרי איכות טעימים ומשובחים. אנחנו מביאים את שלושת הקינוחים הראשונים שלנו, ובשנה הבאה מתכוונים להרחיב ולפתח את הסדרה הטבעונית עם מוצרים נוספים.

קינוחים טבעוניים של  חברת "עדן קינוחים"
צילום: נדיה היבא
הסדרה כוללת: עוגת הפירורים הטבעונית של עדן קינוחים , עוגת גבינה עם פירורי ביסקוויטים, המלבי מגיע בתוספת סירופ בטעם שושנים, קוקוס ושברי בוטנים פריכים וקינוח בטעם טרמיסו טבעוני פרווה .

המחירים נעים בין 6.90 ל-7.90ש"ח לאריזה אישית.

את הקינוחים הטבעוניים, כמו את שאר הקינוחים אפשר למצוא ברשתות השיווק ובמגוון חנויות פרטיות.

עוגת פירורים טבעונית של "עדן קינוחים". צילום: נדיה היבא

רגע מתוק לטבעונים עם "עדן קינוחים". צילום: נדיה היבא
מפעל "עדן קינוחים"  בבעלות אנשי העסקים  אלי בוארון ונאור ברזני, שוכן באשקלון ומייצר כ-50,000 קינוחים באריזות אישיות מדי יום. החברה נחשבת לספק הגדול ביותר של קינוחים אישיים בישראל.

קרדיט לצילומים: גיל אבירם -התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

יום רביעי, 4 בדצמבר 2024

כרמית משיקה מרשמלו מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת

חדש על המדפים של חברת כרמית!!!
מרשמלו בטעם וניל בציפוי קוקוס קלוי. שילוב טעמים מעניין וטעים, שאי אפשר להפסיק לנשנש במיוחד לאוהבי הקוקוס הקלוי. מהרו לחנויות לקנות כי מדובר במהדורה מוגבלת.

כרמית ממשיכה לחדש עם טעמים חדשניים ומשיקה במיוחד לקראת החורף, מרשמלו מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת. מדובר בטעם ייחודי ובלעדי לכרמית שמצטרף למשפחת המרשמלו הענפה של החברה.

כרמית משיקה מרשמלו מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת.
צילום: נדיה היבא
המרשמלו המגיע בטעם וניל עטוף במעטפת קראנצ'ית של קוקוס קלוי אשר מעניקה לחטיף האהוב טעם ומרקם מיוחדים שישדרגו כל ביס וביס.

המוצר נכלל בקטגוריית ה"סוכריות", ועל פי נתוני Storenext זוהי קטגוריה של כ-25 מיליון שקל בשנה (2023) בשוק הממתקים הישראלי.

כרמית משיקה מרשמלו בטעם וניל מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת.
צילום: נדיה היבא
כרמית משיקה מרשמלו מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת.
צילום: נדיה היבא
מנהלת השיווק, יעל ויסמן: "כרמית גאה להמשיך ולחדש את מגוון מוצריה, ולהציע לצרכנים מוצר ייחודי שנבנה מתוך השקעה משמעותית בחשיבה על הטעם והמרקם. מהלך זה מהווה אבן דרך נוספת באסטרטגיה שלנו להוביל בחדשנות, להתרחב, להתפתח ולהשביח את מוצרינו תוך שימור חוויית הצריכה".

המרשמלו מגיע בשקיות במשקל 120 גרם, בכשרות בד"צ עדה חרדית ימות השנה ובפסח בכשרות וועסטהיים.

המוצר זמין לרכישה ברשתות השיווק המובחרות.

מרשמלו בטעם וניל מצופה קוקוס קלוי במהדורה מוגבלת.
 צילום: נדיה היבא


מרמשלו מצופה קוקוס קלוי של כרמית. קרדיט- כרמית
אודות כרמית
כרמית תעשיות ממתקים הינה חברה ציבורית המתמחה בפיתוח, ייצור, שיווק וייצוא של מוצרי שוקולד, מאפה, גרנולה וסוכרים. החברה אשר ציינה לאחרונה 50 שנה להקמתה, משווקת מוצרים גם לשוק התעשייתי והמקצועי בארץ, ומייצרת, במפעלה המרכזי באזור התעשייה ציפורית, שאותו הקימה לאחרונה בהשקעה של כ-120 מיליון שקל, כ-10,000 טון שוקולד בשנה המשמש כחומר גלם לתעשיות הגלידות, המחלבות, הקונדיטוריות, המאפיות ועוד.

כרמית נוסדה בשנת 1973 על ידי איש העסקים לני סאקסטין, המכהן גם כיו"ר החברה, וכיום היא מייצאת את מוצריה ישירות מישראל בעיקר לצפון אמריקה ואירופה בכך היא מהווה מקור לגאווה ישראלית אמיתית. מנכ"ל החברה הוא מוטי כהן ומונה כ-3000 עובדים.

קרדיט לצילומים:  כרמית-התמונה מאושרת לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא

יום רביעי, 27 בנובמבר 2024

מלון יהודה בירושלים חורף 2024

לקראת תיירות ועונת החורף, עליתי השבוע לירושלים לבקר ולסייר במלון יהודה (שהינו בבעלות פרטית) שחוגג עשור בימים אלו, לשמוע מה התחדש במלון המקסים והמפתיע וגם לפגוש את מנהל המלון, מנכלית המלון וגם את אשת השיווק שהזמינו אותנו לארוחת בוקר טעימה, עשירה ומפנקת במיוחד.

ולפני שנמשיך שתדעו: שמלון יהודה נבחר לרשימת המלונות המשפחתיים היוקרתים בעולם וגם זכה בתואר מלון הספא הטוב במזרח התיכון לשנת 2022 בתחרות הנחשבת בעולם של World Luxury Hotel Awards™ וכמלון הנבחר של טריפ אדוויזר לשנת 2023 ו travelers choice– של טריפ אדוויזר לשנת 2024.

מלון יהודה. צילום איה בן עזרי 
מלון יהודה בירושלים. צילום: נדיה היבא

חייבת לציין שהמלון הינו הראשון שנבחר על ידי משרד התיירות בדירוג החדש וקיבל 4 כוכבים דלקס, כדי שיהיה פתוח ומזמין לכל האוכלוסיות מהארץ ומהעולם.

מלון יהודה הוא אחד המלונות המקסימים והמפתיעים ביותר באזור ירושלים. מלון בעיצוב מודרני מוקפד שכולו פסטורליה, ממוקם במורדות גבעת משואה, באמצע חורשה ירושלמית וירוקה, במבנה אבן יפהפה ואין ספק שזהו אחד המקומות המעולים, בעיקר בימים אלה, לחזור למעט שקט, להירגע בו ולהחזיר קצת שפיות לחיינו גם אם באופן זמני..

צילום: נדיה היבא
צילום: נדיה היבא

מלון יהודה בירושלים צילום איה בן עזרי
מיקומו של המלון הופך אותו לאטרקטיבי במיוחד. 10 עד 15 דקות נסיעה בלבד ממרכז העיר, סביבו אטרקציות מרכזיות כמו גן החיות התנכ"י והאקווריום, ואתרי טיולים אהובים כמו עמק רפאים, הסטף, שכונת עין כרם ועוד.
כאן בקישור תוכלו לקרוא על מגוון האטרקציות שבסביבת המלון https://katzr.net/e5597c

המלון רחב הידיים, מתפרש על פני שטח גדול של 12 דונם עם גינה, בריכת שחייה הפתוחה בעונת הקיץ, חדר כושר, ספא יוקרתי ושטחים ציבוריים. העובדים במלון הינם ממזרח ירושלים והמקום מתנהל באווירה משפחתית נעימה ולבבית.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
המלון מציע 129 חדרים חדישים , מפנקים ומאובזרים ביניהם חדרי משפחה, חדרי דלקס, חדרי גן, חדרים עם מרפסת, סוויטה נשיאותית ו 4 חדרים נגישים. לחלק מן החדרים דלת מקשרת ולחלק אמבטיות בחדרים. כל החדרים כוללים טלוויזיה בלוויין, מיני בר, כספת, מיזוג אוויר ואינטרנט חופשי. רוב החדרים, ביניהם חדרי גן וחדרים עם מרפסת פרטית, משקיפים אל הגנים המוריקים של המלון ואל נוף החורש הירושלמי המרהיב.

שימו לב - החניה במלון חינם – מצרך נדיר בירושלים (במלון 129 חדרים ו300 חניות). במלון מרחבים ציבוריים חיצוניים ומדשאות מטופחות, פינות חמד ופסלים סביבתיים – מה שמאפשר לילדים ליהנות, לשחק ולרוץ בחוץ.

חדר משחקים לילדים במלון. צילום: נדיה היבא

בריכה במלון יהודה צילום OLAN&PAVEL

צילום: נדיה היבא
מלון מגוון שרותים: חדר כושר, משחקיה לילדים עם השגחה הכוללת מתקני ג`ימבורי חדישים וצבעוניים, בריכות כדורים ושפע מתקנים ומרחבים ירוקים, כמו גם בריכת פעוטות הפתוחה בעונת הקיץ, מה שהופך אותו לחוויה מושלמת לילדים ולפעוטות, בעיקר בקיץ.

יחד עם זאת המלון מושלם, בעיקר בחודשים אלה- בחורף ל GETAWAY קצר ומפנק לזוגות - לחופשות ספא ולינה רגועות. עד תחילת מרץ 2025 מציע המלון חבילות מיוחדות:

חבילה 1: שני טיפולי ספא של 50 דקות ובילוי במתחם הספא 740 ₪, כולל ארוחת בוקר זוגית 820 ₪, כולל סוויטת טיפולים זוגית וג׳קוזי פרטי 950 ₪

חבילה 2: שני טיפולים של 40 דקות ובילוי במתחם הספא 660 ₪, כולל ארוחת בוקר זוגית 750 ₪,

חבילת יומולדת: שני טיפולים של 50 דקות בסוויטת טיפולים זוגית, עוגת יום הולדת , מוצר טיפוח מתנה 950 ₪.

חבילת Anniversary - ארוחת בוקר זוגית, שני טיפולי ספא של 50 דקות בסוויטה זוגית, ג׳קוזי פרטי ובקבוק קאווה 1000 ₪.

חבילות לינה וספא: לינה בחדר בוטיק (בימים א-ה), ארוחת בוקר, שני טיפולים של 25/50 דקות- 990/1190 ₪

יום פינוק זוגי: (בימים א-ה), ארוחת בוקר, שני טיפולים של 50 דקות, בילוי במתחם הספא, חדר במלון למשך 4 שעות 1290 ₪.

בנוסף במלון מרכז עסקים, בר, מסעדה, מרכז כנסים ואירועים  וגם  מקום לאירועים משפחתים (חתונה, שבת חתן, בר מצווה, ברית או כל אירוע אחר, בימי הקיץ ניתן לחגוג מסביב לבריכה ובגן הנפלא שמקום) המכיל עד 450 איש ומאובזר בתאורה ובמערכות הגברה מתקדמות, 15 חדרי ישיבות, בית כנסת ומתחם ספא מפואר ומצוייד היטב. 

מחירי נובמבר דצמבר – חדר זוגי החל מה760 ₪ תוספת לכל ילד 190 ₪

"Y ספא" מלון יהודה, רחוב קוליץ ירושלים. צילום: נדיה היבא
הספא פתוח לאורחי מלון ולאורחים חיצוניים.
ישנן חבילות שונות ליום בספא וכן חבילות אירוח הכוללות לינה וספא.
ספא מלון יהודה. צילום Ola @Pavel Photography
חדרי טיפולים שונים, מתוכם חדר זוגי עם ג'קוזי מפנק.
צילום: נדיה היבא

קצת על Y ספא 

הספא במלון יהודה הפסטורלי (מנוהל על-ידי המלון)  נבנה ועוצב בסטנדרטים בינלאומיים ומציע חוויה ייחודית למטופלים הן באיכות הטיפולים והן בליווי הצמוד של המטפלים המקצועיים.

הספא בשטח של כ-400 מ"ר כולל 4 חדרי טיפולים שונים, מתוכם חדר זוגי עם ג'קוזי מפנק. 

בנוסף במתחם: סאונה רטובה וסאונה יבשה, ג'קוזי פרטי בהזמנה מראש, חדר כושר וכן בריכת שחייה (בעונה) חצי אולימפית הצופה אל נוף החורש הטבעי של המלון וחדר מנוחה בו מוגש כיבוד קל, כמו כן מלתחות ולוקרים. בין הטיפולים ניתן למנות טיפולי הזנה, פילינג ממריץ, טיפולים אנרגטיים שונים, מגוון רחב של עיסויים קלאסיים וטיפולים יחודיים למלון.

הספא עוצב על ידי ירון שמואלי ומיכל שיש, מעצבים ישראלים צעירים שהפכו בשנתיים האחרונות לשם דבר בעולם העיצוב ואחראים על כמה פרויקטים מובילים בארץ.

מלון יהודה הוא הראשון בישראל אשר דורג ע"י משרד התיירות, לפי הקריטריונים המקובלים מטעם חברה בינלאומית המדרגת בתי מלון באירופה. המלון זכה ב-2022 להיכנס לרשימת בתי המלון הנחשבת בעולם World Luxury Hotel Awards™, ברשימת המלונות החדשים- Luxury New Hotel

שעות פתיחה: א'-ד' שעות 0900-1800 יום ה' 0900-2000 שישי 0900-1600

הספא פתוח לאורחי מלון ולאורחים חיצוניים.

מחירי הטיפולים נעים בין 370 ₪ לטיפול קלאסי של 50 דקות ועד ל 540 ₪ בטיפולים מיוחדים יותר של 70 דק'
- ניתן לרכוש כרטיסיה של 10 טיפולים במחיר מיוחד.
- ישנן חבילות שונות ליום בספא וכן חבילות אירוח הכוללות לינה וספא.
- מחיר כניסה לספא ללא טיפול ביום חול: 190 שח לאדם, ביום שישי 250 שח

חניה חינם במלון
הספא מונגש לבעלי מוגבלויות.

"Y ספא" מלון יהודה, רחוב קוליץ ירושלים
שעות פתיחה: ראשון-חמישי: 10:00-19:00 שישי ושבת 10:00-16:00
טלפון להזמנות: 02-6322906 מייל: yspa@byh.co.il

ומספר צילומים מארוחת הבוקר המפנקת

חדר האוכל במלון יהודה בירושלים. צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה יבא
צילום: נדיה היבא
לפרטים נוספים והזמנת חדרים
02-6322777 ובאתר www.byh.co.il

קרדיט לצילומים: Ola @Pavel Photography, איה בן עזרי - התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא 

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...