הסלט קל להכנה, טעים ומענג ומתאים לארוחת בוקר או ערב, מנת ביניים או כתוספת לארוחה זוגית או משפחתית.
סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים צילום הדס ניצן |
מצרכים (ל- 2 מנות):
2 לבבות חסה
לרוטב:
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 שן שום
1/2 כפית חומץ בן יין
1/4 כוס שמן זית
5 גבעולי בצל ירוק פריכים
1 לימון סחוט למיץ
קורט מלח אטלנטי
לקרוטונים:
2 פרוסות לחם (רצוי חלה)
1 לימון פרסי
3 שיני שום מעוכות בקליפתן
1/4 כוס שמן זית
סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן |
1. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב: אבוקדו, שום, חומץ, שמן זית, בצל ירוק, קורט מלח ולימון.
2. מכינים את הקרוטונים: מערבבים את שמן הזית עם שן השום המעוכה והלימון הפרסי ומברישים את פרוסות הלחם. חותכים את הפרוסות לקוביות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהן מזהיבות (מידי פעם מומלץ להקפיץ אותן בתבנית כדי שיזהיבו מכל הצדדים).
3. מרכיבים את הסלט: מפרקים את לבבות החסה על ידי הפרדת העלים. קורעים את העלים לפיסות, כל עלה לכ-3 חלקים ושמים בקערת הגשה.
4. מניחים על החסה את הקרוטונים, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.
קרדיט לצילומים: הדס ניצן - השימוש בתמונות ללא תמורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.