יום שני, 29 ביולי 2024

לכבוד יום האבוקדו הבינלאומי מתכון להכנת סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים

לכבוד יום האבוקדו הבינלאומי "חקלאי גרנות" הנחשבת למגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, מגישה מתכון קייצי ומרענן של סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים.

הסלט קל להכנה, טעים ומענג ומתאים לארוחת בוקר או ערב, מנת ביניים או כתוספת לארוחה זוגית או משפחתית.

סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים צילום הדס ניצן
יום אבוקדו בינלאומי שמח!

מצרכים (ל- 2 מנות):
2 לבבות חסה

לרוטב:
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 שן שום
1/2 כפית חומץ בן יין
1/4 כוס שמן זית
5 גבעולי בצל ירוק פריכים
1 לימון סחוט למיץ
קורט מלח אטלנטי

לקרוטונים:
2 פרוסות לחם (רצוי חלה)
1 לימון פרסי
3 שיני שום מעוכות בקליפתן
1/4 כוס שמן זית

סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן
אופן ההכנה:

1. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב: אבוקדו, שום, חומץ, שמן זית, בצל ירוק, קורט מלח ולימון.

2. מכינים את הקרוטונים: מערבבים את שמן הזית עם שן השום המעוכה והלימון הפרסי ומברישים את פרוסות הלחם. חותכים את הפרוסות לקוביות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהן מזהיבות (מידי פעם מומלץ להקפיץ אותן בתבנית כדי שיזהיבו מכל הצדדים).

3. מרכיבים את הסלט: מפרקים את לבבות החסה על ידי הפרדת העלים. קורעים את העלים לפיסות, כל עלה לכ-3 חלקים ושמים בקערת הגשה.

4. מניחים על החסה את הקרוטונים, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים היטב ומגישים.

קרדיט לצילומים: הדס ניצן - השימוש בתמונות ללא תמורה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

חברת "אחוה" משיקה טחינה גולמית חדשה: טחינה מסורתית

אצלנו בבית אין ארוחה שבה לא תמצאו בין סוגי הסלטים השונים והצבעוניים גם קערית עם טחינה אדומה או ירוקה על השולחן. זה סוג של ממרח שכל בני המשפח...