יום ראשון, 28 במאי 2023

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה להכנה מהירה של מנות אהובות

אוהבים אוכל הודי? רוצים להכין בבית ולא בא לכם לצאת למסעדה?
חשבתם שאוכל מהיר והודי לא הולכים יחד? אוהבים אוכל הודי וחוששים מתהליך ההכנה?

יש לי בשורה משמחת, טעימה ומפתיעה עבורכם!!!
מהיום תוכלו להכין את המנות האהובות עליכם מהמטבח ההודי במינימום מאמץ ומקסימום טעם, בעזרת סדרת תבלינים מפתיעה בטעמיה להכנה מהירה של מנות בטעמים הודיים שאוהבים והכל בפעולה פשוטה אחת.

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה
ממש לפני ערב חג שבועות קיבלתי משלוח מפנק של חברת סואנה (Suhana) ההודית, הידועה במגוון תבלינים ותערובות המוכנות לשימוש ומשווקות ברחבי העולם ומקלה על תהליך הכנת אוכל הודי שאנחנו בבית מאוד אוהבים, ובדרך כלל הולכים למסעדה הודית להתפנק בתפריט המנות שהמקום מציעה.

החברה לשמחתי מציעה בסיסים בטעמים שונים המשמשים להכנת "מזון מהיר" אך עם כל יתרונות הבישול הארוך- המטרה: לשמור על טעם מקורי לצד הכנה בקצב מערבי. כעת, לראשונה, סדרת מוצרים ייחודיים שלה ישווקו בישראל על ידי חברת "מהרג'ה".

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה 
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה
סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה 
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה
אחד המאפיינים של המטבח ההודי הוא ריבוי התבלינים בכל הכנת מתכון. בדרך כלל מתכון להכנת מנה הודית בסיסית מכילה לא פחות מ-20 תבלינים שונים. כעת, בעזרת התערובות המוכנות ניתן ליהנות מהטעמים המגוונים ולעשות זאת באמצעות פעולה אחת פשוטה.

מוצרי הסדרה מכילים תערובות מתאימות בעיקר להכנת עוף/פניר/סויה ומאפשרים הכנת מנות הודיות מגוונות. בין השאר: באטר צ'יקן, צ'יקן טנדורי, צ'יקן טיקה, פניר באטר, פניר טיקה.

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה  
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה
סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה 
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה. קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה 

המוצרים הינם כשרים (בית יוסף) והם מגיעים במשקל של 50 גר'
עלות:
מחיר מומלץ לצרכן לתבלין /תערובת :14.90-18.90 ₪

ניתן להשיג: מהרג'ה- העבודה 34 אשדוד או באתר החנות (www.maharaja.co.il) או בחנויות הודיות/ אסייתיות וחנויות מזרח ומערב.

חברת מהרג'ה, המשווקת הבלעדית של מוצרי סוהנה בישראל היא חברה משפחתית. חברת מהרג’ה התחילה את דרכה בשנת 1984 ע”י בני הזוג אסטיוקר תחילה במטרה לשמר את מנהגי העולים מהודו ולספק את צרכיהם ובמהלך השנים לספק את הביקוש ההולך וגדל של מטיילים ופודיס חובבי אוכל הודי . מהרג’ה מייבאת מוצרי מזון למטבח ההודי, תבלינים הודים, קטניות מיוחדות, כלי מטבח ייחודיים, חומרי גלם אותנטיים ליצירת אוכל הודי אותנטי, ריחני והכי חשוב טעים.

הכנתי צ'יקן טנדורי שאנחנו מאוד אוהבים ואפיתי בתנור.
כמובן שהכל חוסל עד תום וגם בקשו עוד.  צילום נדיה היבא 

את הצ'קן טנדורי שהכנתי הגשתי עם  טורטיות קריספיות עשויות היטב במחבת.
צילום: נדיה היבא
מתכון להכנת באטר צ'יקן
המתכון באדיבות חברת מהרג'ה

1. יש למרוח 250 גרם עוף חתוך לקוביות (חזה או פרגית) במיונז ולהניח בצד לכ-20 דקות (המיונז הוא תחליף לחמאה ומטרתו לרכך את העוף).

2. יש לערבב את תכולת השקית עם 100 מ"ל קרם קוקוס עד לקבלת תערובת אחידה ולהניח בצד.

3. במחבת יש לחמם 2 כפיות שמן, להוסיף 150 גרם עגבניות מרוסקות ולבשל כ-2 דקות על אש נמוכה.

4. יש להוסיף את התערובת שהכנו בסעיף 2 ולבשל כ1-2 דקות נוספות על אש נמוכה.

5. להוסיף את העוף מסעיף 1 יחד עם 200 מ"ל מים פושרים ולבשל כ-6 דקות.

סדרת תבלינים מהמטבח ההודי של חברת מהרג'ה 
קרדיט לצילום: חברת מהרג'ה
מתכון להכנת צ'יקן טנדורי
המתכון באדיבות חברת מהרג'ה

1. יש לערבב את תכולת השקית עם 200 מ"ל קרם קוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.

2. יש לקחת כ-1.5 ק"ג עוף (שוקיים מחורצים/ כנפיים/ פרגיות וכו'), למרוח היטב מכל הכיוונים בתערובת התבלינים שהכנו בסעיף 1 ולהשרות במשך שעה.

3. לצלות על המנגל/ מחבת פסים.

ב ת א ב ו ן!!!

בשיתוף חברת "מהרג'ה" בישראל
קרדיט צילומים: חברת מהרג'ה-השימוש בצילומים ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"קפה עוטף-נתיב העשרה" נפתח בפארק שרונה תל אביב

הסניף הראשון ברשת בתי הקפה החדשה "קפה עוטף" נפתח אתמול במתחם שרונה בתל אביב - פארק שרונה, ברחוב אליעזר קפלן 30.  "קפה עוטף -...