מאסתם להכין ולהגיש את המנות השגרתיות והמשעממות!
אז כיצד תפתיעו את האורחים שלכם במנה מעניינת, טעימה וגם קלה להכנה?
אז כיצד תפתיעו את האורחים שלכם במנה מעניינת, טעימה וגם קלה להכנה?
כדאי שתכירו את המנה המרעננת, היפה והטעימה, שתשדרג כל ארוחה, כמסעדת יוקרה ולחגיגת טעמים: ספרינג רול של טונה וברוקולי.
מותג הטונה המוביל באיטליה ריו מרה מציע מתכון של מנה מזינה, מלאת חלבון, קלה ומהירה להכנת ספרינג רול של טונה וברוקולי, בדיוק כמו במסעדות היוקרה.
המתכון באדיבות RIO MARE
מצרכים:
2 דפים של טורטיה
2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם
200 גרם עלי ברוקולי
1 לימון
1 שן שום
2 פרוסות גבינה צהובה
מעט מלח
מעט שמן זית
עלי חסה– לקישוט ולהגשה בצד
הוראות הכנה:
· חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.
· חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
· מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.
· פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.
· חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.
· מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
· מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס"מ כל אחת.
· אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
מצרכים:
2 דפים של טורטיה
2 קופסאות טונה "ריו מרה" בשמן זית 160 גרם
200 גרם עלי ברוקולי
1 לימון
1 שן שום
2 פרוסות גבינה צהובה
מעט מלח
מעט שמן זית
עלי חסה– לקישוט ולהגשה בצד
הוראות הכנה:
· חולטים את עלי הברוקולי במים רותחים עם מלח ומסננים.
· חותכים את העלים לרצועות דקות ומעבירים לקערה.
· מוסיפים מעט שמן זית, שום כתושה ואת הלימון ומערבבים.
· פורסים את דפי הטורטייה ומברישים מעט עם שמן זית מעל.
· חותכים את הגבינה הצהובה לריבועים קטנים ומסדרים על גבי הטורטיות, מעל מפזרים את תערובת הברוקולי ואת נתחי הטונה.
· מגלגלים את הטורטייה לצורת גליל ארוך, עוטפים בניילון נצמד ומניחים את הגלילים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
· מברישים את הגלילים בשמן זית וחותכים לטבעות בעובי 4 ס"מ כל אחת.
· אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש עד להזהבה.
בשיתוף המותג RIO MARE
קרדיט צילומים: יחצ ריו מרה מאושר לשימוש בתמונה ללא תמורה
ערכה: נדיה היבא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.