יום ראשון, 5 בדצמבר 2021

סוגת מחזירה את סוכר דק דק באריזה חדשה ונוחה

הוא חוזר אלינו למדפים בשמחה לאור הצלחתו בעבר!!!
הוא מתמוסס בקלות, אידיאלי להכנת משקאות חמים וקרים,  מצויין להכנת עוגות גבינה ונהדר במיוחד להכנת מרנגים וקינוחים בעלי מרקם קליל ואוורירי. 

הוא לא סוכר לבן ולא אבקת סוכר –  ואם לא נחשתם - זהו סוכר דק דק  האהוב שחוזר אלינו למטבח  באריזה חדשה ונוחה לשימוש.

סוגת מחזירה את סוכר דק דק  באריזה חדשה ונוחה. צילום: נדיה היבא
סוגת מחזירה למדפים את הסוכר הדקיק והאהוב "סוכר דק דק" באריזה חדשה, מעוצבת ונוחה לשימוש, ובשני סוגים- סוכר דק דק וסוכר חום דמררה דק דק.

סוכר דק דק מתמוסס בקלות ומושלם להכנת משקאות חמים וקרים, מרנגים וקינוחים מפנקים בעלי מרקם קליל ואוורירי. הסוכר דק דק נטחן לאבקה ומעורב במעט עמילן למניעת גושים. הוא למעשה סוכר דקיק, בעל גבישים קטנים ועדינים, במרקם רך ואוורירי יותר מזה של הסוכר הרגיל.

לראשונה משיקה סוגת גם גרסה של סוכר חום דמררה דק דק, העשיר בארומה הודות לתוספת מולסה (סירופ הנוצר במהלך בישול מיץ קנה סוכר בעת זיקוק הסוכר הלבן ) אשר עוטפת כל גרגיר וגרגיר.

סוגת מחזירה את סוכר דק דק  באריזה חדשה ונוחה. צילום: נדיה היבא
מכיוון שהגבישים שלו קטנים בהרבה משל הסוכר המוכר, הסוכר הדק מתמוסס בקלות גם במשקאות קרים ומאכלים שאינם עוברים תהליך של חימום, בארוחת בוקר של דגנים, וכמובן מתמוסס במהירות במשקאות חמים.

סוכר דק דק מצטיין במיוחד בהכנת קצפות ומרנגים, שיקבלו ברק ומרקם תפוח ואוורירי, ובקונדיטוריה הוא משמש להכנת בצקים, סוגי מוס שונים, סופלה ובלילות רכות, כך שלא במקרה הוא נקרא באנגלית גם Baking Sugar. בנוסף, הסוכר הדק מושלם לפיזור על פירות, עוגות, עוגיות ודגני בוקר, ויעניק להם מתיקות במרקם עדין.

סוגת טוחנת את הסוכר הדק בבית הזיקוק בקריית גת והוא נארז באריזת צנצנת נוחה לשימוש, מעוצבת וצבעונית במשקל 500 גרם. תמצאו אותו על מדפי המרכולים ברחבי הארץ.

סוגת מחזירה את סוכר דק דק  באריזה חדשה ונוחה. צילום: נדיה היבא
סוגת מציעה סוגים שונים של סוכר מובחר מהאיכות הגבוהה ביותר - מסוכר לבן, דרך סוכר דמררה ועד הסוכר החום הכהה, העשיר במולסה. כל אחד מסוגי הסוכר ניחן בטעם ובמתיקות שונים ויכול לשמש אתכם במגוון שימושים שונים - בהמתקת משקאות, בבישול וכמובן באפייה. ההנאה מסוכר סוגת מובטחת לכם, הצרכנים, בשל איכות הסוכר וההקפדה על תהליכי ייצור מתקדמים, טעמו המשובח והאריזות האסתטיות והנוחות לשימוש.
סוכר דק דק של סוגת. צילום- סוגת
סוגת המובילה את שוק הקטניות, האורז והסוכר בישראל, היא חברה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי. החברה פועלת מאז שנות החמישים של המאה הקודמת והמפעל משתרע על פני כ-100 דונם בקרית גת. לסוגת מגוון רחב של מוצרים, החל מסוגים רבים של קטניות ואורז ועד לקמח, תבשילים אישיים, פתיתים ועוד. כל זאת תוך הקפדה על תהליכי איכות וטעם של חומרי הגלם המשובחים ביותר, לאורך כל הדרך מהשדה ועד לצלחת.

בשתוף חברת סוגת
ערכה וצילמה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...