השקת המלחיות החדשה, נולדה מתוך הכרות מעמיקה עם הצרכנים בארץ, אשר מחפשים פתרונות נוחים וקלים לשדרוג מנות יומיומיות המככבות בכל מטבח בישראל.
"מלח הארץ" משיקה סדרת מלחיות מעוצבות בתוספת תערובות תבלינים . צילום: נדיה היבא |
הסדרה החדשה מציעה שלוש תערובות מלח ים ותבלינים נהדרים:
👈 מיקס מלח ים בצל ותבלינים
👈 מיקס מלח ים שום ותבלינים
👈 מיקס פיקנטי מלח ים פפריקה ותבלינים
המלחים הינם ללא מונוסדיום גלוטומט, ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר.
השימוש במלחיות "מלח+" מעניק למנה תיבול עדין בטעמים האהובים של בצל, שום ופפריקה בצורה טבעית ובכך מקפיץ את התיבול בכל מנה, גם בפשוטות ביותר. התערובות נפלאות לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים ומצוינות לתיבול פתיתים.
התיבול באמצעות המלחיות מאוד נוח ושימושי, ניתן להניח אותם על שולחן האוכל לשימוש הסועדים. התיבול יוצא טרי וארומטי ומוסיף לכל תבשיל. עיצוב המלחיות מוסיפות סטייל, חגיגיות וייחודיות למטבח ולשולחן האוכל הביתי.
מלחיות '"מלח+" של "מלח הארץ" מכילות 175 גרם. בהשגחת הבד״ץ, כשר פרווה.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.
מתכון לחם שום של מלח הארץ. צילום- נמרוד סונדרס |
מתאים לאירוח ונהדר כמנת פתיחה בתוספת סוגי ממרחים שאוהבים.
אני נשנשתי אותם כמו שהם.
לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב"מלח+ שום" ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות טריות. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.
חומרים ל-4 מנות:
🌺 ג׳בטות או באגט
🌺 רבע כוס שמן זית
🌺 חצי כפית "מלח+שום"
🌺 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)
🌺 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
👈מערבבים את השמן עם "מלח+שום", אורגנו, ואפשר גם פרמזן.
👈חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
👈מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות.
בתאבון!
לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב"מלח+ שום" ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות טריות. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.
חומרים ל-4 מנות:
🌺 ג׳בטות או באגט
🌺 רבע כוס שמן זית
🌺 חצי כפית "מלח+שום"
🌺 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)
🌺 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
👈מערבבים את השמן עם "מלח+שום", אורגנו, ואפשר גם פרמזן.
👈חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
👈מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות.
בתאבון!
מלח פלוס. צילום-מלח הארץ |
בשנים האחרונות הציבור הישראלי נחשף לשורה של מוצרי מלח שונים, המראים כי מלח הוא אמנם יסוד חיוני בכל ארוחה ולכל אדם, אבל כבר מזמן לא מדובר רק במלח הבסיסי. מלח הארץ מציעה מגוון מלחים למגוון שימושים לפי בחירת הצרכן.
בשיתוף עם מלח הארץ
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.