התבלינים והתערובות שישדרגו לכם כל מנה: תערובת תיבול להכנת אורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים למבחר מנות ראשונות ושמיר מיובש - לתיבול עוף, דג, פשטידות ומבחר תוספות לראש השנה תכינו כמות כפולה כי כולם יבקשו תוספת!.
לקראת חגי תשרי חברת "נפטון" מציעה לשדרג כל מנה עם מגוון תבלינים, תערובות וממרחים. צילום: נדיה היבא |
התבלינים, התערובת והממרח ללא תוספות של חומרים משמרים או צבעי מאכל. את מוצרי "נפטון" (משנת 1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אפשר להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות.
כשרויות: כשרות פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף/ בד"ץ העדה החרדית / כשרות מהדרין רבנות באר שבע.
- "תערובת לתיבול אורז בסגנון מרוקאי": תערובת תיבול חדשה, להכנת אורז בקלות, במהירות ובנוחות. מכילה, בין השאר, בצל מיובש, עדשים, צימוקים כהים, שקדים, חומוס הודי (צ'אנה דאל), שמן, פפריקה, מלח ותבלינים. מספיק להוסיף חצי כוס מהתערובת לכוס אורז (מתכון מנצח בגב האריזה). מחיר: 15.90 ש"ח (לאריזה במשקל 140 גרם).
מוצרים נוספים בסדרה: תערובת לתיבול אורז בסגנון מדגסקר, מג'דרה-תערובת לתיבול אורז עם עדשים, תערובת לתיבול אורז בסגנון פרסי.
תמונה - אורז עם תערובת תיבול אורז בסגנון מרוקאי. צילום: PIXABAY |
"פפריקה מתוקה": 100% פפריקה איכותית מתוקה. מתאימה לתיבול מבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).
- "פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי": פפריקה מתוקה עם שמן. מתאימה למבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).
- "שמיר": 100% עלי שמיר מיובשים. מתאים למבחר מאכלי בשר, עוף, דגים, פשטידות, מאפים חלביים ומבחר תוספות כמו תפוחי אדמה, פסטה ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 25 גרם).
- "ממרח טאפנד זיתים ירוקים": מתאים לתיבול סלטים קרים או חמים, לכריכים ולטוסטים, לפסטות ועוד. מכיל בין השאר זיתים ירוקים, שמן זית, שמן קנולה, תבלינים, סוכר, רכז לימון ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לצנצנת במשקל 180 גרם)
מצרכים:
1.5 ק"ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, אסאדו וכד'), חתוך לקוביות בינוניות
1- 2 פלפלים (ירוק, אדום או צהוב), חתוכים לקוביות
1/4 כוס שמן
1 כפית מלח
1/2 – 1 כפית פלפל שחור של "נפטון"
3 - 4 כפות פפריקה מתוקה של "נפטון"
שיניים קלופות מראש שום שלם
2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות בינוניות
1/2 – 1 כוס מרק (ירקות/עוף/בשר)
1 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
1/2 כוס עגבניות מרוסקות איכותיות
גיוון: להחליף חלק מהפפריקה בפפריקה מעושנת או בפפריקה חריפה של "נפטון". מי שאוהב יכול להוסיף גם 1/2 כפית זרעי קימל של "נפטון"
אופן ההכנה:
- לחמם סיר בינוני-גדול. להוסיף שמן. לטגן ולהשחים את הבשר מכל הצדדים, בכמה סבבים. להוציא לקערה
- באותו סיר לטגן את הבצל (להוסיף עוד שמן אם צריך). להוסיף את הפלפלים והשום ולטגן עד שהם מתחילים להתרכך. להוסיף את העגבניות ואת התבלינים, ולטגן עוד 2 – 3 דקות
- להוסיף את הבשר (כולל הנוזלים שיצאו מהם), ולערבב. להוסיף יין ומרק. על הנוזלים לכסות את הבשר ועוד קצת. אם חסרים נוזלים, להוסיף עוד מעט מרק או מים
- להביא לרתיחה ולטעום את הנוזלים. אם חסר מלח או תיבול – לתקן תיבול
- לכסות את הסיר, להנמיך להבה ולבשל מכוסה במשך שעתיים וחצי, עד שהבשר רך
- אפשר ואף רצוי להכין מראש. לחמם על אש נמוכה
- אפשר להקפיא
- אפשר להוסיף, בשעה האחרונה, קוביות של תפוחי אדמה. לא להקפיא עם תפוחי האדמה
- אפשר להגיש עם ניוקיס, שהוכנו בנפרד.
תבשיל בשר וחומוס בבישול ארוך. צילום: נדיה היבא את הצבע האדום הנפלא של התבשיל קיבלתי אחרי תיבול בפפריקה אדומה של חברת נפטון. התבשיל ללא רסק עגבניות. |
בברכת שנה טובה ומתוקה וחג שמח!
נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.