שוקולד ביתי צילום מנה – PIXABAY |
1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"
1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
4–5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"
אופן ההכנה:
💦 לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו רצוי ב"באן מארי" רק אם הוא נשמר במקרר).
💦 לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.
💦 להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.
💦 לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.
💦 לשים בפריזר לשעה וחצי - שעתיים. כשמתחשק שוקולד - מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר (אחרת השוקולד יימס).
💦 גיוון: בשלב בו מוסיפים את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי, גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד.
חג האהבה מתוק ושמח!
תבואות - סירופ מייפל אורגני. צילום - אייל קרן |
תבואות - אבקת קקאו אורגני. צילום: אייל קרן, חברת תבואות |
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.