מהיום הכניסו מילה חדשה ללקסיקון העברי שלכם - צ'ונגו!!!
מעכשיו תשאלו באיזה טעם אתם רוצים את הצ'ונגו שלכם היום?
צ'ונגו - רצועות שניצל בייצור מיוחד המשיג עסיסיות וקריספיות שלא הכרתם קודם ב-4 טעמים חדשים נהדרים.
היום (4.8) נערכה מסיבת עיתונאים ואנשי תקשורת בזום (בגלל ימי קורונה והנחיות משרד הבריאות) שבה השיקה חברת "עוף טוב" את המוצר צ'ונגו ב-4 טעמים ונמצאים כבר במקררים ברשתות השיווק.
במהלך ההשקה האזנו להסבריה של ענבל טרופ קירש, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב על המוצר החדש וטעמיו, וצפינו בסדנה שערכה לימור לניאדו תירוש, שהכינה 4 מנות מצויינות שבהם שילבה את צ'ונגו.
בהמשך יהיה גם מתכונים עם צ'ונגו.
אז מה אפשר כבר לחדש בתחום השניצלים?
בימים אלה תוכלו למצוא במקרררי הקפואים ברשתות השיווק שניצלים מוכנים לאכילה של חברת עוף טוב: צ'ונגו – רצועות שניצל, היחידות שעשויות מנתח שלם, המיוצרות בטכנולוגיה ייחודית המשיגה עסיסיות מרבית מבפנים וציפוי קריספי במיוחד מבחוץ, תוך שמירה מלאה על האיכות והטעם הנפלא שאין שני לו.
הצ'ונגו הוא סוג חדש של שניצל שתצורתו הייחודית מאפשרת לצרוך אותו במגוון הזדמנויות במהלך היום - גם כמנה עיקרית וגם למי שמבקשים לנשנש או להסתפק בארוחה קלה. גם באירוח לצד ירקות ומתבלים שונים, הצ'ונגו "יגנוב את ההצגה". אפשר להגיש אותו בצלחת או "לטרוף" אותו בפיתה, לחטוף צ'ונגו ביד או לשלב אותו כחטיף משביע ומזין בקופסת האוכל שלקוחים לביה"ס או לעבודה.
צ'ונגו של עוף טוב מושק בסדרה של 4 ציפויים קריספיים, מסקרנים ומיוחדים: שומשום, שבבי צ'יפס, תיבול גריל ותיבול חריף מתוק. בטוחה שכל אחד ימצא את הטעם האהוב עליו ביותר, או שתוהבו את כל הטעמים כמוני.
ענבל טרופ קירש, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב, סיפרה לנו בהשקה שנערכה בזום: "הצרכנים הישראלים מעריכים מוצרים איכותיים ואינם מתפשרים על הטעם ועל נוחות השימוש. לצד אלה הם מחפשים גיוונים ומענים לצרכים המשפחתיים. צ'ונגו הוא סגמנט חדש ומיוחד שעד כה לא הכרנו במקררי השניצלים".
עוד הוסיפה טרופ קירש: "במחקרים שערכנו מצאנו שרבים מהצרכנים בוחרים לאכול שניצלים במגוון הזדמנויות– כמנה עיקרית בצלחת או בפיתה, כנשנוש ואפילו כחטיף לאירוח לצד מתבלים וירקות. הצורה הייחודית של הצ'ונגו מאפשרת לצרוך אותו בכל עת ובכל צורת הגשה. צ'ונגו עונה על הצורך הזה כמו גם על הצרכים של ההורים העסוקים ועל הצרכים של הצעירים הפעלתניים ומציע מוצר איכותי וטעים במרקם עסיסי וקריספי שטרם טעמנו כמותו".
את השקת צ'ונגו מלווה קמפיין רחב היקף בו ממנפת עוף טוב את ערכי המשק החקלאי המאפשר את תהליך "השליטה הרציפה" הבלעדי לעוף טוב, במסגרתו כל תהליך הייצור מתבצע בבית אחד - עוף טרי שגדל בעמק, בבית של עוף טוב. העוף הטרי מגיע למפעל במשק עצמו, בו מתבצעת הכנת המוצר. המוצר נכנס להקפאה מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על כל הטוב שבמשק. עוף טוב - ביס מהמשק.
כמה זה יעלה לנו?
את ארבעת המוצרים בסדרת צ'ונגו, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והמרכולים.
מחירה של אריזה המכילה 600 גרם: 29.90 ₪ - 32.90 ₪.
המוצרים בכשרות: כשר למהדרין בהשגחת הרב א.ד. אוירבך ובכשרות מהדרין רבנות אזורית עמק המעיינות.
קבוצת ''עוף טוב'', מביאה את המוצרים האיכותיים ואת הטעמים המצוינים, ישירות מהמשק לצלחת עם מגוון רחב של מוצרים מזינים. היתרון הגלום בהיותה של החברה אחראית על משקי הלולים מתבטא באיכות המוצרים וכך גם טעמי המשק מורגשים בכל ביס. בין מוצרי הדגל של החברה נמנית משפחת השניצלים האהובים המאפשרת לכל אחד ליהנות ממזון מגוון ועשיר בחלבון.
הקבוצה, בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, נוסדה בשנת 1963 ומובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן גידול העופות. 'עוףטוב' מייצרת מוצרי עוף בקטגוריות השניצלים והקציצות המוכנים לאכילה, פסטרמות, נקניקיות ונקניקים; חלקי עופות טריים וקפואים.
השנה השיקה הקבוצה מותג חדש: 'דגטוב' - מוצרי דג מוכנים לאכילה.
באתר החברה: https://www.oftov.co.il/ ניתן לקבל מידע רחב נוסף.
6 דפי אורז לספרינג-רול
ערכה: נדיה היבא
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
מעכשיו תשאלו באיזה טעם אתם רוצים את הצ'ונגו שלכם היום?
צ'ונגו - רצועות שניצל בייצור מיוחד המשיג עסיסיות וקריספיות שלא הכרתם קודם ב-4 טעמים חדשים נהדרים.
היום (4.8) נערכה מסיבת עיתונאים ואנשי תקשורת בזום (בגלל ימי קורונה והנחיות משרד הבריאות) שבה השיקה חברת "עוף טוב" את המוצר צ'ונגו ב-4 טעמים ונמצאים כבר במקררים ברשתות השיווק.
במהלך ההשקה האזנו להסבריה של ענבל טרופ קירש, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב על המוצר החדש וטעמיו, וצפינו בסדנה שערכה לימור לניאדו תירוש, שהכינה 4 מנות מצויינות שבהם שילבה את צ'ונגו.
בהמשך יהיה גם מתכונים עם צ'ונגו.
עוף טוב - צ'ונגו (צילום סטודיו עוף טוב) |
בימים אלה תוכלו למצוא במקרררי הקפואים ברשתות השיווק שניצלים מוכנים לאכילה של חברת עוף טוב: צ'ונגו – רצועות שניצל, היחידות שעשויות מנתח שלם, המיוצרות בטכנולוגיה ייחודית המשיגה עסיסיות מרבית מבפנים וציפוי קריספי במיוחד מבחוץ, תוך שמירה מלאה על האיכות והטעם הנפלא שאין שני לו.
הצ'ונגו הוא סוג חדש של שניצל שתצורתו הייחודית מאפשרת לצרוך אותו במגוון הזדמנויות במהלך היום - גם כמנה עיקרית וגם למי שמבקשים לנשנש או להסתפק בארוחה קלה. גם באירוח לצד ירקות ומתבלים שונים, הצ'ונגו "יגנוב את ההצגה". אפשר להגיש אותו בצלחת או "לטרוף" אותו בפיתה, לחטוף צ'ונגו ביד או לשלב אותו כחטיף משביע ומזין בקופסת האוכל שלקוחים לביה"ס או לעבודה.
באן, צ'ונגו ברביקיו, איולי ג'ינג'ר ובצל כבוש (צילום לימור לניאדו תירוש) |
ענבל טרופ קירש, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב, סיפרה לנו בהשקה שנערכה בזום: "הצרכנים הישראלים מעריכים מוצרים איכותיים ואינם מתפשרים על הטעם ועל נוחות השימוש. לצד אלה הם מחפשים גיוונים ומענים לצרכים המשפחתיים. צ'ונגו הוא סגמנט חדש ומיוחד שעד כה לא הכרנו במקררי השניצלים".
עוד הוסיפה טרופ קירש: "במחקרים שערכנו מצאנו שרבים מהצרכנים בוחרים לאכול שניצלים במגוון הזדמנויות– כמנה עיקרית בצלחת או בפיתה, כנשנוש ואפילו כחטיף לאירוח לצד מתבלים וירקות. הצורה הייחודית של הצ'ונגו מאפשרת לצרוך אותו בכל עת ובכל צורת הגשה. צ'ונגו עונה על הצורך הזה כמו גם על הצרכים של ההורים העסוקים ועל הצרכים של הצעירים הפעלתניים ומציע מוצר איכותי וטעים במרקם עסיסי וקריספי שטרם טעמנו כמותו".
את השקת צ'ונגו מלווה קמפיין רחב היקף בו ממנפת עוף טוב את ערכי המשק החקלאי המאפשר את תהליך "השליטה הרציפה" הבלעדי לעוף טוב, במסגרתו כל תהליך הייצור מתבצע בבית אחד - עוף טרי שגדל בעמק, בבית של עוף טוב. העוף הטרי מגיע למפעל במשק עצמו, בו מתבצעת הכנת המוצר. המוצר נכנס להקפאה מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על כל הטוב שבמשק. עוף טוב - ביס מהמשק.
בודהה בול ים תיכונית עם צ'ונגו שומשום (צילום לימור לניאדו תירוש) |
את ארבעת המוצרים בסדרת צ'ונגו, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והמרכולים.
מחירה של אריזה המכילה 600 גרם: 29.90 ₪ - 32.90 ₪.
המוצרים בכשרות: כשר למהדרין בהשגחת הרב א.ד. אוירבך ובכשרות מהדרין רבנות אזורית עמק המעיינות.
קבוצת ''עוף טוב'', מביאה את המוצרים האיכותיים ואת הטעמים המצוינים, ישירות מהמשק לצלחת עם מגוון רחב של מוצרים מזינים. היתרון הגלום בהיותה של החברה אחראית על משקי הלולים מתבטא באיכות המוצרים וכך גם טעמי המשק מורגשים בכל ביס. בין מוצרי הדגל של החברה נמנית משפחת השניצלים האהובים המאפשרת לכל אחד ליהנות ממזון מגוון ועשיר בחלבון.
הקבוצה, בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, נוסדה בשנת 1963 ומובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן גידול העופות. 'עוףטוב' מייצרת מוצרי עוף בקטגוריות השניצלים והקציצות המוכנים לאכילה, פסטרמות, נקניקיות ונקניקים; חלקי עופות טריים וקפואים.
השנה השיקה הקבוצה מותג חדש: 'דגטוב' - מוצרי דג מוכנים לאכילה.
באתר החברה: https://www.oftov.co.il/ ניתן לקבל מידע רחב נוסף.
טורטיה תירס, צ'נגו צ'יפס וטחינה סלק (צילום לימור לניאדו תירוש) |
מתכון להכנת טורטיה
תירס, צ'נגו צ'יפס וטחינה סלק
באדיבות לימור לניאדו תירוש
להכנת 6 מנות
6 טורטייה תירס
12-15 יחידות צ'ונגוצ'פס
1/4 כרוב סגול בינוני, פרוס לשערות דקות
צרור אספרגוס, עדיף דקים
2 מלפפונים, קלופים ופרוסים לרצועות דקות (מומלץ לפני הפריסה לחצות
לאורך ולהסיר את הגרעינים בעזרת כפית)
צרור עירית
עלים לפי מה שאוהבים: כוסברה, נענע, בזיליקום, ארוגולה (אופציונאלי)
טחינה סלק
250 גרם סלק מבושל (אפשר בוואקום)
2 כפות שמן זית
1 כף מים קרים
1/4-1/3 כוס (65-85גרם) טחינה גולמית
1/2 כפית מיץ לימון סחוט טרי
קורט מלח דק
קורט פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
מחממים
תנור ל- 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים במרווחים את רצועות הצ'ונגו
ואופים 15-20 דקות, עד קבלת פריכות.
בזמן אפיית הצ'ונגו, מכינים
את הטחינה: חותכים את הסלקים גס ומעבירים למעבד מזון קטן.יוצקים שמן זית וטוחנים
היטב. מוסיפים טחינה, מיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל וטוחנים עוד 1/2 דקה.טועמים
ומתקנים תיבול. אפשר לשמור בקופסא אטומה במקרר עד השימוש.
מחממים מחבת טפלון (ללא שמן) וקולים את הטורטייה דקה מכל צד. מעבירים לצלחת,
מורחים טחינה בנדיבות, מניחים צ'ונגו, כרוב סגול, אספרגוס, מלפפון ועירית (אפשר
לשדרג עם תוספת עלים כמו כוסברה, נענע, בזיליקום, ארוגולה), מגלגלים ומגישים עם
עוד טחינה סלק בצד.
ספרינג-רול צ'נגו חריף מתוק, בטטות ורוטב טריאקי (צילום לימור לניאדו תירוש) |
מתכון להכנת ספרינג-רול
צ'נגו חריף מתוק, בטטות ורוטב טריאקי
באדיבות לימור לניאדו תירוש
להכנת 6 מנות
8-12 יחידות צ'ונגו חריף-מתוק
1 בטטה, קלופה ופרוסה לרצועות דקות
6 פטריות שמפיניון, פרוסות דק
1 גזר, קלוף ופרוס לרצועות דקיקות
1/4 כרוב לבן קטן, פרוס דק
עלים לפי מה שאוהבים: כוסברה, נענע, בזיליקום, ארוגולה, חסה סלנובה
לרוטב טריאקי (2/3 כוס- 180 מ"ל):
1/2 כוס (120 מ"ל) רוטב סויה
1/2 כוס (120 מ"ל) מירין
1/4 כוס כפות (60 גרם) סוכר לבן
הוראות הכנה:
מכינים רוטב טריאקי - שמים את כל החומרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה
בינונית, מנמיכים את האש ומבשלים על בעבוע עדין 20 דקות, ללא כיסוי. מערבבים מדי
פעם, ומסירים את הקצף שצף על פני הנוזל. מכבים ומצננים לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל- 200
מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים במרווחים את רצועות הצ'ונגו+ רצועות
הבטטות, מזליפים על הבטטות מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים 15-20 דקות, עד התרככות
הבטטות ופריכות רצועות הצ'ונגו.
ממלאים ספרינג רול - ממלאים תבנית במים קרים. פורשים על קרש חיתוך מגבת רטובה וסחוטה (נטולת חומרי כביסה). טובלים ל- 1-2 שניות עיגול של עלה אורז במים קרים, שולפים ומניחים על המגבת הרטובה. מניחים במרכז העלה 1-2 רצועות צ'ונגו, בטטות, גזרים, כרוב, פטריות, עלים שאוהבים, מקפלים מהצדדים ומגלגלים. מגישים לצד רוטב טריאקי.
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.