נזכרים בגעגועים בטיול לדרום אמריקה ובטעם המופלא של השייקים מפרי האסאי?
טיול לברזיל אנחנו לא יכולים לארגן אבל לשחזר את הטעם – בהחלט!
חברת "רוצים את הטבע" מציגה את NATUREZA - מחית אורגנית קפואה של אסאי, הישר מברזיל – להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים בריאים ומלאים בטעם ובערכים תזונתיים. Para saúde!
האסאי הוא עץ דקל טרופי הצומח בדרום ובמרכז אמריקה. פריו סגול ובשל ערכיו התזונתיים הגבוהים הוא נחשב לפרי-על. בין השאר הפרי עשיר בנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, חומצות אמינו, אומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים ,C A ומקבוצה B, מינרלים כסידן, ברזל, זרחן ואבץ ועוד.
מחית הפרי האקזוטי מצליחה לשמר את טעמו המיוחד וזו עוד סיבה לכך שהמחית נחטפת מהמדפים!
יש לשמור בהקפאה עד לשימוש. אין להקפיא לאחר שהפשיר.
כשר בהשגחת בית דין הכשרות BDK סאו פאולו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 10.90 – 11.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.
מתכון להכנת שייק אסאי בננה - באדיבות חברת "רוצים את הטבע"
חומרים:
50 מ"ל מיץ תפוחי עץ
1 מחית אסאי קפואה של "נטורזה" – שבורה לחתיכות
1/2 בננה קפואה וחתוכה
2 תמרים מגולענים או 1 כף סילאן
4 - 5 קוביות כתושות של קרח
1 כפית חמאת שקדים
אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את המצרכים לפי הסדר, בעוצמה נמוכה, עד שמתקבל מרקם אחיד.
לצקת לקערה ולפזר מעל פרוסות טריות של בננה.
אפשר להוסיף גלידה, יוגורט, חתיכות פרי, גרנולה ועוד.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
טיול לברזיל אנחנו לא יכולים לארגן אבל לשחזר את הטעם – בהחלט!
חברת "רוצים את הטבע" מציגה את NATUREZA - מחית אורגנית קפואה של אסאי, הישר מברזיל – להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים בריאים ומלאים בטעם ובערכים תזונתיים. Para saúde!
רוצים את הטבע - אסאי. צילום - לירן אגסי (1) |
מחית הפרי האקזוטי מצליחה לשמר את טעמו המיוחד וזו עוד סיבה לכך שהמחית נחטפת מהמדפים!
יש לשמור בהקפאה עד לשימוש. אין להקפיא לאחר שהפשיר.
כשר בהשגחת בית דין הכשרות BDK סאו פאולו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 10.90 – 11.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.
שייק אסאי צילום מנה – PEXELS |
חומרים:
50 מ"ל מיץ תפוחי עץ
1 מחית אסאי קפואה של "נטורזה" – שבורה לחתיכות
1/2 בננה קפואה וחתוכה
2 תמרים מגולענים או 1 כף סילאן
4 - 5 קוביות כתושות של קרח
1 כפית חמאת שקדים
אופן ההכנה:
לטחון בבלנדר את המצרכים לפי הסדר, בעוצמה נמוכה, עד שמתקבל מרקם אחיד.
לצקת לקערה ולפזר מעל פרוסות טריות של בננה.
אפשר להוסיף גלידה, יוגורט, חתיכות פרי, גרנולה ועוד.
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.