יום חמישי, 5 בדצמבר 2019

לכבוד חג החנוכה - "נפטון" מציעה מבחר תבלינים ומתכונים להכנת מטבלים נהדרים, ללביבות האהובות

חברת "נפטון" (משנת 1980), מציעה לכבוד חג החנוכה מבחר תבלינים איכותיים, להכנת מטבלים טעימים שילוו את הלביבות האהובות. אפשר להכין סוגים שונים של לביבות ואפשר גם להכין סוג אחד – והמטבלים הם שיעשירו את הגיוון!

נפטון מציעה מגוון רחב של תבלינים ותערובות תיבול מעולים, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל ומונוסודיום גלוטומט.

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית. 
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 150 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.

"נפטון" מציעה מתכוני מטבלים טעימים  קלים ומהירים להכנה לחג החנוכה:

מטבלים עם תבלינים. צילום מנות PIXABAY
מתכון להכנת מטבל פפריקות הונגרי
מצרכים:
250 גרם גבינה 9%
1/2 גביע שמנת חמוצה
1 כפית פפריקה חריפה של "נפטון"
1 כפית פפריקה מתוקה של "נפטון"
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן של "נפטון"

אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים. לתקן תיבול לפי הצורך
מטבלים ללביבות . צילום מנות PIXABAY
מתכון להכנת מטבל מיונז קארי מדראס
מצרכים:
1/2 כוס מיונז איכותי
1 כפית קארי מדראס של "נפטון"
1/5 כפית פלפל שחור של "נפטון"
1 – 2 כפיות מייפל טבעי
1 – 2 כפיות מיץ מלימון סחוט
מלח (רק אם יש צורך)

הוראות הכנה:
לערבב את כל המצרכים. לתקן תיבול לפי הצורך

לביבת תפוחי עץ עם מטבל. צילום מנות PIXABAY
מתכון להכנת מטבל טחינה, סילאן וקינמון
מצרכים:
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס סילאן 100%
3 – 4 כפות מים
1/4 – 1/3 כפית קינמון טחון של "נפטון"

אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים. לתקן תיבול לפי הצורך.

לביבת ירקות. צילום מנות PIXABAY


תבליני נפטון. צילום - מיכאל כץ
חברת "נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. ב-2019 החברה עברה מיתוג מחדש, והלוגו והמכסים בצבע כחול רויאל.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
המתכונים באדיבות חברת "נפטון"

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...