יום ראשון, 6 באוקטובר 2019

מתכון להכנת לביבות תפוח אדמה עם קמח גרעיני דלעת ושמן אגוזי מלך מזוכך

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר, להכנה ולתיבול של מנות טעימות לכבוד חגי תשרי.

השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך השומר על הארומה וטעמו המיוחד של השמן. 


לביבות תפוחי אדמה וקמח זרעי דלעת מטוגנות בשמן אגוזי מלך. צילום – גריני
השמן מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 24.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.


גריני - שמן אגוזי מלך מזוכך. צילום - גריני
להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, שקדיה, שורשים, מחסני מזון חינם פלוס, על המשקל ועוד.

לפרטים: www.greenyisrael.com



לביבות תפוחי אדמה וקמח זרעי דלעת מטוגנות בשמן אגוזי מלך. צילום – גריני
מתכון להכנת לביבות תפוח אדמה עם קמח גרעיני דלעת - מטוגנות בשמן אגוזי מלך

מצרכים:
1 תפוח אדמה בינוני, מגורר דק
1 קישוא בינוני, מגורר דק
1 עגבניה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קטן, מגורר דק
1 ביצה
2- 3 כפות של קמח גרעיני דלעת של "גריני"
מלח, פלפל שחור
שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני" (לטיגון)

אופן ההכנה:
• לערבב את הירקות בקערה, ולסחוט. להוסיף ביצה, קמח דלעת, פלפל ומלח, ולערבב.
• ליצור לביבות עם ידיים רטובות.
• לחמם מעט שמן אגוזי מלך מזוכך במחבת, ולטגן את הלביבות להזהבה. להפוך צד ולטגן להזהבה גם בצד השני.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורת יום העצמאות ה-76 למדינת ישראל

בשורה משמחת לאוהבי הבירה:  בירה מלכה וחברת הכרם מציגות מהדורה ייחודית ליום העצמאות ה-76 למדינת ישראל שמוקדשת השנה לנשים הגיבורות של מאורעות ...