מה אתם מתכננים להכין לקראת חגיגות הפסטה הבילאומי שיחול השנה ב-25.10.2019?
חשבתם שהחגים נגמרו אבל החג הכי טעים כבר כאן.
מציע לכם מתכון משגע (לא רק טעים אלה גם מרשים במראה) להכנת פסטה פנה ברוטב פסטו ושמנת. מנה מהירה להכנה עם רוטב ירקרק בטעמים נהדרים.
המתכון באדיבות המותג ברילה.
מרכיבים ל-4 מנות:
1חבילה פסטה פנה ברילה
לפסטו תרד:
1 כוס עלי תרד שטופים
1/4 כוס צנוברים
1/4 -1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס גבינת פרמזן
1 שן שום
מלח, פלפל
2 כפיות מיץ לימון טרי
2 מיכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)
1 כף שמן זית
2 שיני שום, כתושות
להגשה:
גבינת פרמזן
צנוברים קלויים
אופן הכנה:
1. במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד.
2. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
3. בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.
4. כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
5. מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור
#אוכל #מתכונים #פסטה_פנה #ברילה #יום_הפסטה_הבינלאומי
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
חשבתם שהחגים נגמרו אבל החג הכי טעים כבר כאן.
מציע לכם מתכון משגע (לא רק טעים אלה גם מרשים במראה) להכנת פסטה פנה ברוטב פסטו ושמנת. מנה מהירה להכנה עם רוטב ירקרק בטעמים נהדרים.
המתכון באדיבות המותג ברילה.
פסטה פנה ברוטה פסטו שמנת צילום אנטולי מיכאל |
1חבילה פסטה פנה ברילה
לפסטו תרד:
1 כוס עלי תרד שטופים
1/4 כוס צנוברים
1/4 -1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס גבינת פרמזן
1 שן שום
מלח, פלפל
2 כפיות מיץ לימון טרי
2 מיכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)
1 כף שמן זית
2 שיני שום, כתושות
להגשה:
גבינת פרמזן
צנוברים קלויים
ברילה. פסטה פנה 500 גרם. טווח מחירים -5.90-7.90 ש''ח. צילום- ברילה |
1. במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד.
2. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
3. בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.
4. כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
5. מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור
#אוכל #מתכונים #פסטה_פנה #ברילה #יום_הפסטה_הבינלאומי
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.