בשורה משמחת לתושבי גבעתיים והסביבה שאוהבים ארוחות בוקר מפנקות ואוכל איטלקי!!!
במתחם שביט שבמרכז גבעתיים נפתחה ממש לאחרונה מסעדת אמדאו, המגישה אוכל בסגנון איטלקי.
המסעדה ממוקמת על גבול גבעתיים תל-אביב, סמוך לשופרסל, במרחק נסיעה קצר מקניון עזריאלי בתל אביב, ובקרבת תיאטרון גבעתיים והקניון המפורסם בגבעתיים.
גילוי נאות: במסיבת עיתונאים ואנשי תקשורת שנערכה לרגל פתיחת המסעדה, הוזמנתי לטעום מהמנות שבתפריט.
מסעדת אמדאו היא מסעדה כשרה, מתאימה לארוחת בראנץ טעימה או ארוחת צהרים חלבית מרעננת וכמובן ארוחות ערב בניחוח איטלקי עם כל גינוני הטקס.
אמדאו מנוהלת על ידי 2 חברה צעירים בעלי חזון שהגיעו מתחום המסעדנות: יוסי כהן הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל טעים. והשותף הנוסף רוני פלח שגם הגיע מהתחום.
השף נדב קמפ, היועץ הקולינרי של המסעדה, דאג לבחירת מנות חינניות ומיוחדות שמעניקות חוויה קולינרית, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם כשרים, טריים ואיכותיים ללא פשרות.
בתפריט המסעדה הושקעה מחשבה רבה, ובו ניתן למצוא תפריט חלבי עשיר הכולל: מנות דגל חלביות, מנות טבעוניות וצמחוניות מעניינות, קערות של פסטות ורביולי ססגוניות, קינוחים משמחים, מיצי פירות טבעיים סחוטים במקום בטעמי סלק, תפוח, תפוז וגזר וקפה משובח.
אז מה טעמתי בארוחה?
ולסיום הארוחה, חייבים משו מתוק!!!
המקום מתאים לכל אירוע: ארוחות עסקים, ארוחות משפחתיות, ארוחה רומנטית, חגיגת ימי הולדת. אירועי גיבוש או סתם להעביר ערב מהנה.
כתובת המסעדה:
מסעדת אמדאו AMADEO
רחוב עמישב 45. גבעתיים
טל - 03-5456430
חניות - יש בסמוך למסעדה או בקרבתה.
ערכה וצילמה: נדיה היבא
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במתחם שביט שבמרכז גבעתיים נפתחה ממש לאחרונה מסעדת אמדאו, המגישה אוכל בסגנון איטלקי.
המסעדה ממוקמת על גבול גבעתיים תל-אביב, סמוך לשופרסל, במרחק נסיעה קצר מקניון עזריאלי בתל אביב, ובקרבת תיאטרון גבעתיים והקניון המפורסם בגבעתיים.
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום מסעדת אמדאו |
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום : נדיה היבא |
מסעדת אמדאו היא מסעדה כשרה, מתאימה לארוחת בראנץ טעימה או ארוחת צהרים חלבית מרעננת וכמובן ארוחות ערב בניחוח איטלקי עם כל גינוני הטקס.
אמדאו מנוהלת על ידי 2 חברה צעירים בעלי חזון שהגיעו מתחום המסעדנות: יוסי כהן הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל טעים. והשותף הנוסף רוני פלח שגם הגיע מהתחום.
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום מסעדת אמדאו |
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום מסעדת אמדאו |
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום מסעדת אמדאו |
מסעדת אמדאו בגבעתיים - כשאוכל ואווירה נפגשים. צילום מסעדת אמדאו |
בתפריט המסעדה הושקעה מחשבה רבה, ובו ניתן למצוא תפריט חלבי עשיר הכולל: מנות דגל חלביות, מנות טבעוניות וצמחוניות מעניינות, קערות של פסטות ורביולי ססגוניות, קינוחים משמחים, מיצי פירות טבעיים סחוטים במקום בטעמי סלק, תפוח, תפוז וגזר וקפה משובח.
אז מה טעמתי בארוחה?
מסעדת אמדאו, גבעתיים. צילום: נדיה היבא |
סביצ'ה - בצל ירוק, פטרוזיליה, בצל סגול וענבים אדומים בתוך כדורי פאני פורי בשמן זית ולימון על קרם יוגורט וסלסת עגבניות. (49 ש"ח). המנה טעימה מאוד, הסביצ'ה היה מתובל היטב ועשוי מחומרי גלם טריים, והשילוב עם כדורי הפאני פורי הקרנצ'י היה מצויין.
|
עגבניות קפרזה – עגבניות שרי ,עגבניות, פטרוזליה, נענע, בצל ירוק ,קרעי מוצרלה, מלפפון מקולף וקרוטוני חלה בשמן זית ובלסמי מצומצם. (58 ש"ח). סלט קפרזה קלאסי עם עגבניות טריות איכותיות בתיבול נהדר.
מסעדת אמדאו, גבעתיים. צילום: נדיה היבא |
ספגטי אלאוליו - עשבי תיבול, פלפל חריף, שום קונפי, שמן זית ופרורי לחם מתובלים, חמאת מרווה
ויין לבן (52 ש"ח).
|
קנלוני - ריקוטה ותרד עם רוטב בשמל, שום קונפי, שמן זית, פירורי לחם מתובלים,
חמאת מרוה ויין לבן. (52 ש"ח). המנה הייתה עשוייה היטב, טעימה מאוד השילוב של התרד עם הגבינות היה מצויין, בדיוק כמו שאני אוהבת. המנה הייתה כל כך טעימה שחוסלה עד סופה.
חמאת מרוה ויין לבן. (52 ש"ח). המנה הייתה עשוייה היטב, טעימה מאוד השילוב של התרד עם הגבינות היה מצויין, בדיוק כמו שאני אוהבת. המנה הייתה כל כך טעימה שחוסלה עד סופה.
|
פיצה ביאנקה - רוטב שמנת, זוקיני, עגבניות, גבינת מוצרלה ועלי רוקט רעננים. (59 ש"ח).
פיצה עשוייה עם חומרי גלם טובים וטריים עם בצק דק וטעים. גם הפיצה חוסלה עד סופה.
פיצה עשוייה עם חומרי גלם טובים וטריים עם בצק דק וטעים. גם הפיצה חוסלה עד סופה.
|
סלט בריאות - קינואה, עדשי בזלת, פלפלים, מלפפונים, עשבי תיבול, חמוציות, טחינה, וסילאן ומעל גבינת פטה מגוררת. (59 ש"ח). אני באופן אישי לא אוהבת במיוחד סלט קינואה, לכן ויתרתי על טעימת המנה.
|
בוראטה - גבינת מוצרלה שבתוכה שמנת סמיכה ומתקתקה, על חצאי עגבניות שרי, רוטב פסטו, שמן זית, בזיליקום ובלסמי מצומצם. (56 ש"ח). השמנת הסמיכה שנשפכה מהבורטה על העגבניות הטריות והמתובלות כמו שאני אוהבת "עשו את העבודה". אני מאוד אהבתי את המנה.
|
ריזוטו סלמון - אורז עגול, קוביות שלמון, גבינת פרמז'אן, חמאה, רוטב שמנת, בצל ירוק, אפונת הגינה ותרד ומעל עלי דלעת מטוגנים. (64 ש"ח).
|
בננות מקורמלות - על נוטלה קרם מסקרפונה, שמנת ודקואז נוגט. מהקינוח הנהדר הזה לא הייתי מתנגדת לעוד מנה.
מנות נוספות שתוכלו להזמין מהתפריט (לא טעמתי):
🍒מנת הדגל של המסעדה המבורגר חלומי מוגש לצד פוטטו ציפס ובטטה טעים קראנצ’י ונימוח בפה.
🍒ברוסקטה קפרזה מנה עשירה שמורכבת מ בייגל ירושלמי, פסטו, מוצרלה פרסקו, עגבניות, עלי בזיליקום ובלסמי מצומצם.
🍒שקשוקה לבנה - 2 ביצים ברוטב שמנת בשמל עם פטריות ותרד מוגש עם סלט ירקות, טחינה ופסטו עשבים לצד בייגל ירושלמי.
🍒קרפציו סלק-סלק מבושל בתחמיץ בלסמי עם שברי פטה ,שקדים קלויים ועשבים, ניוקי מרווה– חמאת מרווה, תרד, קוביות עגבנייה, שום, ועשבי תיבול.
🍒מנות דגים סלמון ומוסר טרי מוגש לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור.
🍒בלרינה פומדורו- רוטב עגבניות, קוביות עגבנייה, שום קונפי, אורגנו ושמן זית.
🍒ברוסקטה קפרזה מנה עשירה שמורכבת מ בייגל ירושלמי, פסטו, מוצרלה פרסקו, עגבניות, עלי בזיליקום ובלסמי מצומצם.
בתפריט המתוקים תוכלו למצוא גם: מגדל פרופיטרולים מפחזניות מוגשות לצד גלידת וניל ומפל שוקולד נוטלה, פבלובה – עם קרם מסקרפונה וניל ורוטב פירות יער.
המסעדה מעוצבת ומטופחת ומשרה אווירה כפרית כייפית ונעימה. יש מקומות ישיבה גם מחוץ למסעדה. ניתן לארח במקום עד 70 סועדים.
כתובת המסעדה:
מסעדת אמדאו AMADEO
רחוב עמישב 45. גבעתיים
טל - 03-5456430
חניות - יש בסמוך למסעדה או בקרבתה.
ערכה וצילמה: נדיה היבא
עקבו אחרי גם ב:
באינסטגרם
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.