יום רביעי, 30 בינואר 2019

מיט פוינט Meat Point מביאים חוויה חדשה לקניית בשר איכותי

באחד מערבי השבוע שעבר, הכי גשום, קר וסוער שזכור לי אי פעם, הוזמנתי לערב טעמים וטעימות עם שפע בשר איכותי וטעים, לגימות יין, סיפורים מרתקים ועם השף בני בן ישראל שהכין לנו  במקום מנות בלתי נשכחות מהבשר המעולה.

האירוע נערך במיט פוינט - בית הבשר "דבאח" , קצבייה בהרצליה פיתוח. במקום מוכרים נתחי בשר איכותים מיושנים, וגם עורכים סדנאות ואירועים.


מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום יורם אשהיים 
מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום יורם אשהיים
מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום יורם אשהיים
MeatPoint הוא מקום שנפתח על ידי טייס אל-על ואיש מודיעין לשעבר עם הרבה תשוקה לבשר. השניים יצרו חוויה חדשנית לממכר בשר באמצעות אתר אונליין המספק בשר טרי ואיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה. הסחורה נמכרת ונארזת מהחנות המיוחדת והחדשנית הממוקמת בהרצליה פיתוח - חלל גדול ואסתטי עם סחורה משובחת לצד מוצרים נלווים להשלמת החוויה. אז מה גרם לשניים לזנוח את הקריירות הנוחות ולהיכנס בשנות ה-60 לחייהם להרפתקה חדשה?

MeatPoint שואפת להביא ללקוחותיה חוויה חדשה לממכר בשר באמצעות אתר אונליין אשר מביא את הבשר הטרי והאיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה (גם בשבת). איכות הבשר, המקום החדשני, השירות והאתר הידידותי מגדירים מחדש את המילה "קצביה".

קצבית MeatPoint נפתחה לפני כשנה בהרצליה פיתוח בחלל גדול, מעוצב ואסתטי, על ידי ראובן בר איש מודיעין ויזם ואיתו, גיסו, תמיר אניב, טייס בחברת אל-על מזה 25 שנים. השניים החליטו על שינוי מהותי בקריירות הנוחות שהחזיקו והחליטו לצאת להרפתקה חדשה, בשלהי שנות ה- 60 לחייהם.


מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

הצלע השלישית והמרכזית בפרויקט הוא אכרם דבאח הבעלים של בית הבשר דבאח הידוע בקרב מביני עניין באיכות הבשר שלו ובמחיריו ההוגנים, וכיום הינו הספק המוביל בשוק הבשר הטרי בישראל. 

עד היום ניתן היה להשיג את מוצרי בית הבשר דבאח באזור הצפון בלבד וכעת הקצביה החדשה מיט פוינט, שבהרצליה מביאה את איכות הבשר גם לאנשי המרכז והסביבה.


מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא

מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא
הכל התחיל כאשר ראובן בר הכיר היטב את טיב הבשר של רשת דאבח:  "משפחתי ואני אוהבי בשר ומדליקים את הגריל בכל פעם שהשמש מבצבצת, וכך הייתי "מבזבז" שעות רק בנסיעה לקנות את הבשר של דבאח". 

מספר ראובן בר ומוסיף, "הנסיעה הפכה לשגרה שנמשכה מעל עשור. הביקורים הדחופים לאורך השנים הולידו מערכת יחסים חברית בין אכרם דבאחלביני, מה שהפך לימים לשותפות בקצביה".

עוד מספר בר, "הרעיון לקצביה נולד היות וזיהיתי שאנשים באזור השרון והמרכז נמצאים בחיפוש מתמיד אחרי בשר איכותי, נגיש ובמחיר אטרקטיבי. רצינו לייצר בשורה חדשה לדרך שבה נמכר בשר עד היום. שמנו דגש רב על הנראות של המקום, שיהיה מעוצב, אסתטי ונקי, רמה אחת מעל הרף המקומי. 

כמו כן, היה לנו חשוב לספק איכות לא רק במוצרים אלא בכל חווית הקנייה שעובר הלקוח מהרגע שנכנס לקצביה עד לצלחת וכך גם בהקמת אתר אונליין המביא חוויה חדשה לקונה המקומי", מסכם בר.


מיט פוינט - קצבייה ובית הבשר בהרצליה. צילום : נדיה היבא
תמיר הצטרף אל השניים לגמרי במקרה לאחר שהחל לשמוע על תכניותיו של ראובן במפגש משפחתי. "התלהבתי מיד מהרעיון, אך לא היתה לי כל הבנה בנושא ולכן ביקשתי לחשוב על כך יומיים-שלושה. ביקור קצר בבתי הגידול של דבאחהספיקו לי והעלימו את כל הספקות שקיננו בי ומיד ניתן היה לראות כי מדובר באיכות מוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ונעניתי בחיוב לאתגר המרתק".

מקור הבשר של הקצביה החדשנית הינו בשר ארצישראלי הגדל בגליל וברמת הגולן, במרחבי גידול איכותיים, תוך הקפדה מרבית על תנאי ותזונת העדרים ואופן השחיטה.

הבשורה החדשה היא לצד המקום המוקפד מוצרי הקצביה האיכותיים נמכרים באתר אונליין ידידותי לשימוש המאפשר קנייה של מבחר מוצרי בשר בקר, כבש ועוף טריים כמו גם, מוצרי בשר קפואים, יינות משובחים, בירות ממבשלות ישראליות, ציוד למנגל, תבלינים, שמן זית גלילי, סכיני שף ועוד מוצרים נילווים, ואפילו מתכונים. 

המישלוח מתבצע באופן מהיר ובמקום מתחייבים הספקה עד שעתיים מביצוע ההזמנה בתנאים מוקפדים. המוצרים במקום כשרים אך לא מחזיקים תעודת כשרות היות והמקום פתוח בשבת ומבצע משלוחים בשבת.


עראייס של מיט פוינט שאי אפשר להפסיק לאכול בהנאה גדולה !  צילום: נדיה היבא

ויש גם עראייס!! מיט פוינט בהרצליה פיתוח הפכה למוסד עלייה לרגל של עובדי האזור שפוקדים את המקום מידי צהריים לאכול את מה שהם מכנים "העראייס הטוב ביותר בעיר" – פיתה ממולאת בבשר איכותי ומתובל, אפויה בטאבון צהוב וגדול שבכניסה למקום, שהפך לסמל ההיכר של המקום.

הנה חלק קטן מצילומי המנות הטעימות שהכין לנו השף בני בן ישראל


עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא

עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא

עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא

עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא

עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא

עם השף בני בן ישראל במיט פוינט. צילום: נדיה היבא
עכשיו מבצעים באתר שלא תרצו להחמיץ: www.meatpoint.co.il
לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Meat.Point.Herzliya/
לאינסטגרם https://www.instagram.com/meat.point.herzliya/

כתובת הקצביה ולפרטים נוספים:
Meat Point, שד' אבא אבן 3 הרצליה פיתוח, טל' – 09-7440909

ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"קפה עוטף-נתיב העשרה" נפתח בפארק שרונה תל אביב

הסניף הראשון ברשת בתי הקפה החדשה "קפה עוטף" נפתח אתמול במתחם שרונה בתל אביב - פארק שרונה, ברחוב אליעזר קפלן 30.  "קפה עוטף -...