יום שבת, 29 בדצמבר 2018

מתכון מהיר וקל להכנת מרק אפונה ועשבי תיבול

בשורה משמחת לאוהבי האפונה והתירס!!!
חדשים על המדף - מהיום תוכלו להכין תבשילים וגם מרקים מהירים ללא טרחה מרובה, והכל בהישג יד.

במזווה שלי בבית אני נוהגת להחזיק  קבוע קופסאות שימורים על כל מקרה ש... בין קופסאות השימורים תוכלו למצוא: טונה, מלפפנים חמוצים, זיתים, שעועית לבנה אפוייה,  גרגרי פול קטנים, גרגרי חומוס ועוד. 

השבוע הצטרפו למזווה שלי שחקנים חדשים ואיכותיים במיוחד: אפונה ירוקה, וגרגרי תירס של המותג  הקולינארי מאסטר שף. 


מרק אפונה ועשבי תיבול. המתכון והצילום באדיבות: נדיה היבא

הבטחות צריך לקיים: הנה מתכון שלי - להכנת מרק אפונה עם עשבי תיבול להעשרת הטעמים

מצרכים:
1 בצל גדול קצוץ גס
3 כפות שמן (להזהבת הבצל)
2  גזרים גדולים מקולפים וחתוכים
5 שיני שום קצוצות
חצי חבילה של שמיר שטוף היטב וקצוץ
חצי חבילה כוסברה שטופה היטב וקצוצה
1 גבעולי כרפס (עם העלים) שטוף וחתוך
2 קופסאות שימורי אפונה של מאסטר שף
פלפל שחור, מלח, כורכום - לפי הטעם
6-8 כוסות מים

הוראות הכנה:

  1. בסיר גדול מזהיבים את הבצל עם השמן, מוסיפים את האפונה ובוחשים 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים, ומבשלים על אש בינונית עד שהגזר מתרכך - בערך 20 דקות.
  2. מורידים את הסיר מהאש, וטוחנים הכל בעזת מוט עד לקבלת מרקם סמיך.
  3. למי שאין מוט , אפשר לטחון במיקסר או בכל מעבד מזון  אחר שיש בבית.
  4. אני אוהבת לאכול או להגיש את המרק עם קרוטונים שמכינה בבית מלחם של אתמול או עם שקדי מרק.
מרק אפונה ועשבי תיבול. המתכון והצילום באדיבות: נדיה היבא


מרק אפונה ועשבי תיבול. המתכון והצילום באדיבות: נדיה היבא

שימורי האפונה של מאסטר שף
מיוצרים מאפונה טרייה, במרקם נימוח ובעלי טעם מעודן. מתאימים לאכילה ישירה ולהכנת מרקים. ללא חומרים משמרים ובעלי רכיבים טבעיים בלבד.

האפונה נארזת שעות ספורות לאחר הקטיף שלה, בחודש מאי- שיא עונת הגידול. האיטלקים עושים שימוש נרחב באפונה כחומר גלם במטבח האיטלקי. שיטת הייצור המוקפדת של האפונה לפי מיטב המסורת האיטלקית, שומרת על הטעם הנפלא והערכים התזונתיים של האפונה האיטלקית.

שימורי אפונה- מאסר שף. צילום יחצ


שימורי האפונה מצטרפים לסדרת פרמיום של קטניות מאיטליה הכוללת 4 מוצרים: עדשים ירוקות, שעועית אדומה, שעועית לבנה גדולה וגרגירי חומוס. 
כל מוצרי הקטניות של מאסטר שף מכילים רכיבים טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים.

כשרות: פרווה, בד"צ אגודת ישראל.
מחיר מוערך לצרכן: 6.90 ₪ ליחידה (400 גרם)

שימורי תירס- מאסטר שף. צילום יחצ

שימורי התירס של המותג מאסטר שף 
הם מגיעים טריים, במרקם קראנצ'י במיוחד הדומה לתירס מקלחים. הוא אינו מכיל חומרים משמרים, ובעל רכיבים טבעיים בלבד. התירס מגיע מתאילנד, מדינה הידועה באיכות התירס המגודל בה. 
תירס מאסטר שף מיוצר מתירס טרי אשר נארז עד 24 שעות לאחר שנקטף מהשדה.

שימורי התירס של מאסטר שף מנצחים במבחני טעימה בקרב ילדים ומבוגרים מול המתחרה המוביל!

כשרות: פרווה, בד"צ אגודת ישראל.
מחיר מוערך לצרכן: 6.90 ₪ ליחידה (400 גרם)

ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק.

אודות "מאסטר שף": המותג הקולינארי "מאסטר שף" מציע מגוון מוצרים איכותיים ומוקפדים מרחבי תבל. מגוון המוצרים הרחב יחמיאו ויעוררו השראה אצל כל חובב בישול ויאפשרו טעמים וניחוחות מהעולם.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
המתכון באדיבות: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?!   


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

"תמול "שלשום" בית קפה/מסעדה, חנות ספרים ותרבות בירושלים חוגגת 30 שנה

הפעם בואו וסעו יחד איתי לטייל בירושלים, למבנה מאוד ייחודי ועתיק הממוקם בחצר ירושלמית שמאוד קל לפספס את הכניסה אליה (שימו לב לשילוט), יוצא דו...