יום רביעי, 3 במרץ 2021

מותג חדש בענף הבשר בישראל: "חוות הבוקרים"- בשר כשר טרי ואיכותי למבינים בלבד

בשורה משמחת לקרניבורים שביננו שמביני עניין!!!
ענף הבשר הטרי בישראל עומד להשתנות!!   
"חוות הבוקרים" מתחילה את מהפכת הצרכנות בשוק הבשר בישראל.

קבוצת "תדמיר", אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, מרחיבה את פעילותה בשוק הקמעונאות ומשיקה את "חוות הבוקרים", בהשקעה כוללת הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים השף מאיר אדוני מלווה את ההשקה כיועץ קולינרי.

"חוות הבוקרים" הינו  מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע איכות ומקצועיות לצרכן שמבין בבשר משובח וכשר.

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ
"חוות הבוקרים"– חדשנות במוצרים ובשירות: לא רק בשר משובח, אלא גם בחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, תזונה מותאמת לכל זן, טיפול בקצביה בהתאם לזן, סיווג הנתח ואיכותו, נתחים מיוחדים בזמינות גבוהה, תווית מוצר עם מידע על הנתח ודרכי ההכנה המיטביות ורמת שירות מקסימלית לאנשים שאוהבים בשר, כי הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר מושלמת גם בארץ.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים.
ולמי שמתעניין: הבשר כשר, 

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חן רזיאל מנכ"ל "חוות הבוקרים" : "כאוהבי בשר אנחנו מאמינים שלצרכן הישראלי מגיעה חווית בשר איכותית, ישראלית ומספקת שמשאירה טעם של עוד. חוות הבוקרים נכנסת לשוק כדי לסמן רף חדש של איכות בשר והתייחסות לצרכי הלקוח על ידי מקצוענים שאחראים על כל שרשרת הייצור מבחירת הזנים, הגידול, הטיפול ועד קניית המוצר. אנחנו מכוונים לתת חוויית קניה אחרת, מוצרי פרימיום נגישים וחדשניים כדי שהצרכן הישראלי ייהנה ממוצר עם ערך."

"הקמנו את הקצביה מהמתקדמות והגדולות בישראל, שם עובר הבשר טיפול בהתאמה לזן, לנתח ולאיכותו ועל האריזה נציג את ההמלצות לכל נתח בהתאם לייעודו ושיטת ההכנה האופטימלית עבורו. בנוסף נשיק מוצרים/נתחים חדשים בצורה רציפה ובזמינות גבוהה: סטייק דנברקאט, שניצל עגל איירון, סטייק פיקניה, ראמפ סטייק, טומהוק, נתחים למעשנה ועוד. כל זאת כדי לתת לאוהבי הבשר בארץ את חוויית הבשר האולטימטיבית".

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חוות הבוקרים מציעה איכות ומקצועיות ברמה הגבוהה ביותר על ידי אנשי מקצוע שאוהבים בשר:

· בחירת זנים וגידול בתנאים מוקפדים ונאותים, תוך התאמת התזונה לכל זן
 
· קצבייה מהגדולות והמתקדמות בישראל עם צוות קצבים מקצועי שמטפל בדיוק מרבי בנתחים בהתאם לזן, סיווג ואיכות הנתח.
 
· קיצוב מיוחד, יישון רטוב, יישון יבשונתחים מיוחדים בזמינות גבוהה

קבוצת תדמיר ניהול והפעלה היא אינטגרציה חקלאית מהמובילות בישראל, המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם ומשווקת את מותגי העוף הצמחוני, הגדל ללא אנטיביוטיקה - 'משק ארצי' ו'טבע עוף/שופרסל. עם השקת חוות הבוקרים, בהשקעה הנאמדת בכ-50 מיליון שקלים, מרחיבה הקבוצה את פעילותה ואחיזתה בשוק הקמעונאות בישראל.

המותג מציע בשר טרי, איכותי ובריא המבטיח שכל נגיסה תעניק חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות וזאת בזכות שרשרת הערך הייחודית שנעשית כולה תחת המותג עצמו.

כדי להביא ללקוח הישראלי אוהב הבשר מוצר ראוי לשמו ובעל ערך, לקחה על עצמה חוות הבוקרים את האחריות על שרשרת הערך החל מבחירת זנים מובחרים, גידול העגלים בישראל, התאמת התזונה, הקפדה על תנאי הגידול ואחר כך טיפול בקצביה בהתאם לזן, לסיווג הנתח ולאיכותו, קיצוב ואריזה והכל תוך הקפדה על מקצועיות והתקנים הגבוהים ביותר של איכות ושירות. חוות הבוקרים מציעה לצרכן הישראלי בשר טרי, מובחר וישראלי שכל תהליך ייצורו מוקפד ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר וכולל מקסימום מידע על הנתח לצרכן המודע.

חוות הבוקרים. צילום דן פרץ 
חן רזיאל, מנכ"ל 'חוות הבוקרים': "אנו מובילים שינוי משמעותי בשוק הבשר בישראל שכולל בשורה צרכנית איכותית וחדשני לצרכן: נתחים איכותיים, מזנים מובחרים שגדלו בתנאים אופטימליים וניזונים מתערובת ייחודית המתאימה לכל זן. הבשר מטופל בקצביה שלנו ע"י צוות קצבים מיומן בהתאם לזן לסיווג ולאיכות הנתח, כך שכל נתח יקבל את הטיפול המתאים לו: קיצוב, יישון רטוב, יישון יבש, חיתוך ואריזה".

"מדובר בשיטת שיווק חדשה ושונה ממה שהצרכן הכיר עד היום, כאשר כל נתח יסווג ויקוצב בהתאם לאיכות ולשיטות השימוש הייעודיות לו על גבי סדרת המוצרים תוצג תווית מוצר המפרטת ומסבירה את כל המידע הנחוץ להכנה האידיאלית של הנתח: קדרה, מחבת, הקפצה, מיוחדים, טחונים, קרפצ'יו, מנגל– בהתאם לבחירת הצרכן."

"הצרכן הישראלי רוצה לקבל את הבשר האיכותי והטוב ביותר ואנו מציעים לו מעכשיו מותג בשר שהוא - פרמיום ועם ערכי מותג המושתתים על: מקצוענות, איכות, ישראליות וחדשנות".

"הסיפור שלנו בחוות הבוקרים מדבר על התאמה מדויקת בין האדמה לעדרים ולאדם שביניהם. במשך השנים שיכללנו את הידע, המיומנות והמקצועיות שלנו, למדנו לבחור זני בקר נכונים, לגדל אותם בצורה הראויה, לדאוג לרווחתם, כך שבסופו של דבר הצרכן יקבל את הבשר האיכותי והטרי ביותר, מקוצב לפי בקשתו ובהתאם לשימוש."

לוגו חוות הבוקרים. צילום הדמיה
"החזון שלנו מתבסס על העובדה שבשר צריך להיות פרמיום, טרי ומזין ושההקפדה במטבח הביתי מתחילה בהקפדה על כלל התהליך מהחווה ועד הצלחת וזה בדיוק מה שאנו מציעים."

"כאינטגרציה חקלאית המספקת מגוון רחב של שירותים ופתרונות בתחום העוף והפטם, זיהינו צורך שאותו המותג החדש נועד לספק. הבשר שלנו יעניק לצרכן המבין בבשר חוויה מבוססת איכות ומקצוענות, נתחים מיוחדים בזמינות שלא היתה בישראל והתייחסות לצרכיו."

"עולם הבשר השתנה מקצה לקצה, כבר לא מדברים במושגים של נתח אחד בלבד המתאים להכנה 'על המנגל', אלא על סיווג של כל נתח בהתאם לרמת האיכות והטיפול בו. אם בעבר אנטרקוט היה הנתח הכי פופולארי להכנה על המנגל, כיום 'אנטרקוט חווה' מסווג בהתאם לזן ולאיכות ויקוצב  בהתאם לצורת השימוש הייעודית. כך ניתן למצוא נתחים שונים במגוון רחב של צורות על פי דרישת הלקוח: שלם, פרוס, עם ובלי עצם, בחצאים". 

"לדוגמא: אנטרקוט משויש להכנה-על המנגל, אנטרקוט רזה לרוסטביף, אנטרקוט פרמיום מיושן 21 יום, אנטרקוט עגלה פרמיום מיושן 21 יום, לכל נתח יש את היתרונות הקולינאריים והטעמים המיוחדים שלו וכך גם שיטת ההכנה. גידול העדרים נעשה תחת פיקוח וטרינרי ובקרת איכות קפדנית ביותר. הכנת המזון מותאמת לכל זן ולבסוף קיצוב, אריזה ע"י קצבים מומחים בקצביית הבית שבאזור הצפון."

"מאתנו יוצא מוצר מושלם ואנחנו ממשיכים להיות שם עבור לקוחותינו, גם בהמלצות הכנה או ייעוץ. אנחנו מתייחסים מאוד ברצינות לבשר ומאמינים שזו הדרך היחידה להעניק ללקוח הישראלי בדיוק את חווית האיכות הזו בכל שלב ובוודאי בשלב האכילה."

מאיר אדוני. חוות הבוקרים. צילום דן פרץ
את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.

נתונים שכדאי לדעת על שוק הבשר בישראל:

· לפי נתוני ה-OECD לשנת 2019[1], נתוני צריכת בשר בקר ועגל לנפש ממקמים את ישראל במקום הרביעי בעולם (23.2 ק"ג בממוצע לשנה לנפש), אחרי ארגנטינה (עם ממוצע של 38 ק"ג), ארה"ב (ממוצע 26.3 ק"ג) וברזיל (25.2 ק"ג בממוצע)

· בשנים האחרונות חלה עלייה של כ-28% בצריכת בשר טרי בישראל

· על אף הרגולציה להורדת מחירי הבשר, מחירי הבשר עדיין גבוהים יחסית למחירים במדינות ה-OECD. לפי מדד "קייטרווינגס" המשווה בין 52 מדינות, ישראל במקום הרביעי ביוקר מחירי הבשר, גבוה ב-46% מהממוצע העולמי

· מתוך כ-164,000 טון בשר שנצרכו בישראל ב-2019, כ-14% נשחט בישראל וכ-86% יובא לארץ. שרשרת הבשר בישראל תלויה במקורות חיצוניים

· צריכת הבקר לנפש בישראל עלתה ב-2 ק"ג בין השנים 2015-2018

· מחיר הבשר הקפוא עלה בכ-6% ומחיר הבשר הטרי ב-4.5% ביחס למחירם ב-2013

· מרבית הבשר הנצרך בישראל מיובא, בעיקר בשל הרפורמה בשוק הבשר בשנים האחרונות

· נתח הבשר הטרי משחיטה עומד על כ-47%

חווייה אישית:  השבוע קיבלתי צידנית מלאה בכל טוב מ"חוות הבוקרים". הגיעו נתחי בשר מסוגים שונים,  ארוזים כשבכל אריזה שם הנתח , חלקם מתאימים לבישול וחלקם מתאימים להכנה על המנגל. כקרניבורית מושבעת  ומתלהבת הייתי חייבת לטעום את אחד הנתחים שנראה לי באותו הרגע הכי מתאים לעשייה במחבת. הבטחתי לעצמי שאת הנתח הבא אכין על מנגל פחמים. 

אחרי טיגון קצר במחבת ותיבול של מלח ים ופלפל גרוס בארבע טעמים - בשר איכותי ומשובח לא צריך תיבול נוסף וזאת כדי לשמור על טעמיו, הונח  הנתח לאחר כבוד על בוצ'ר, ולאחר מספר דקות של מנוחה, נחתך בהנאה גדולה.  הריח היה משגע, הבשר היה רך ועסיסי בדיוק כמו שאני אוהבת,  טעמים של בשר איכותי משובח ללא כל טעם לוואי שאי אפשר להפסיק לאכול.  כל נגיסה הייתה חוויה עוצמתית של טעמים בדיוק כמו  שבשר אמיתי אמור להיות. אני בטוחה שהנתח הבא על המנגל יהיה הרבה יותר  חווייתי וטעים.

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שלישי, 2 במרץ 2021

חברת "לורד סנדוויץ" משיקה את Full Wrap-טורטייה מעדשים כתומות מונבטות

אחרי שכבשה את אנגליה וזכתה במקום הראשון בקטגוריות החדשנות בתערוכת LUNCH באנגליה ובתערוכת FOOD INOVATION בשנה האחרונה, חברת הבת של "לורד סנדוויץ" הישראלית – "הופה" התחילה לשווק גם בארץ את התשובה הבריאה לטרנד הטורטייה: Full Wrap – טורטייה מעדשים כתומות מונבטות.
 
FULL WRAP – לראשונה בעולם ובישראל טורטיית בריאות מעדשים כתומות מונבטות.  טורטייה טבעונית ללא גלוטן. עשירה בחלבון מלא (13.7 ג' ב 100 ג'). מהווה אלטרנטיבה בריאה ללאפה או לטורטייה מקמח חיטה. הטורטיה מהווה בסיס לארוחה מלאה והיא מצטיינת בערכים תזונתיים, עשירה בחלבון מלא, ללא גלוטן, נטולת צבעי מאכל וטבעונית.

Full Wrap  טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. 19.90 שח צילום אורן שלו 
הטורטייה בעלת ערכים תזונתיים מצוינים, מצוינת כבסיס לכריכים וראפים במילויים שונים. הטורטייה גמישה במיוחד, עם טעם נפלא שגם ילדים אוהבים. מעולה גם כבסיס ללא גלוטן לפיצה, פשטידות, קסדיה ועוד ועוד שימושים במטבח העכשווי - מנה שלמה בצלחת. 

לאחר 5 שנים של פיתוח מוצר המיועד ברובו לשוק האירופאי המחפש מוצרים חדשניים בתחום המזון הבריא, ולאחר שהוצג גם בחו"ל, ובהצלחה גדולה, אנו גאים להשיק בישראל את FULL WRAP , טורטייה מעדשים כתומות מונבטות .

חברת לורד סנדוויץ' הממוקמת בחולון היא חברת המזון הטריה מובילה בישראל. במשך למעלה משלושים וחמש שנה מייצרת, משווקת, ומפיצה מזון למגוון רחב של חברות, מחברות תעופה ועד משרדי חברות הייטק.

טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. Full Wrap  19.90 שח צילום אורן שלו. 
לורד סנדוויץ' ממשיכה לחדש מדי שנה, תוך מענה לצרכי הלקוחות ורצונותיהם תוך התחשבות בפרמטרים ש איכות, בטיחות, ההרכב התזונתי וערכים בריאותיים מוספים.

מחיר מומלץ לצרכן - ₪ 19.90 ל 3 יחידות גדולות (210 ג' במארז)
ולמי שמתעניין: כשר-פרווה, בהשגחת הרבנות חולון, למהדרין. בד"צ בית יוסף.

ניתן להשיג ברשתות: AMPM, ניצת הדובדבן, טבע קאסטל, ארץ בבראשית, זמורה אורגני, טרי על הבוקר, שקדיה ושדה ירוק.
Full Wrap  טורטייה מעדשים כתומות מונבטות. 19.90 שח צילום אורן שלו
יש לשמור את המוצר בהקפאה, זאת כי אין בו חומרים משמרים!
הוראות שימוש: להפשיר כ 10 דקות מחוץ למקפיא. לחמם על מחבת כמה כ-10 שניות מכל צד. לא יותר מזה. מומלץ לא לחמם במיקרו או בתנור. ניתן להכין כל מתכון שתרצו: ראפים, פיצות, קאסדיה, לאפה ועוד.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 28 בפברואר 2021

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים

לקטשופ אצלנו בבית יש מקום של כבוד על שולחן האוכל  וקבוע בכל ארוחה. אין ארוחה בלי קטשופ. אפילו הנכד שלי בן השלוש וחצי לא מוותר על קטשופ בכל ארוחה וכמעט עם כל דבר: שניצל, פרגיות על האש, טוסט, פיצה-פיתה, צ'יפס ואפילו עם פתיתים ופסטה וגם עם פירה תפוחי-אדמה, מה שמגוון את הטעם בכל ארוחה לגדולים וקטנים.

הקטשופ של אסם שאותו אני קונה באופן קבוע הוא עם 100% רכיבים טבעיים ולשמחתי עכשיו ניתן למצוא על המדפים, קטשופ חדש מופחת סוכר המכיל 56% פחות סוכר וללא שימוש בממתיקים מלאכותיים. וכמו שכבר אמרנו: כמה שפחות סוכר כך יותר בריא!

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא
אסם-נסטלה ממשיכה לשפר את הערכים התזונתיים במוצריה מבלי לשנות את טעמם כמו שהבטיחה  ומפחיתה את כמות הסוכר והנתרן בקטשופ.

הקטשופ מופחת הסוכר יכיל מעתה 56% פחות סוכר מהקטשופ הקלאסי, לעומת 50% בעבר וכמות הסוכר תעמוד על 9.9 גרם לעומת12 גרם ל – 100 גרם. גם כמות הנתרן מופחתת בהדרגה ותעמוד על 395 מ"ג, ללא סימון מדבקה אדומה לנתרן.

זהו הקטשופ היחיד על המדף שהגיע להפחתת סוכר כה משמעותית ללא ממתיקים מלאכותיים, תוך שמירה על הטעם. כבעבר, קטשופ אסם מופחת סוכר ונתרן עשוי אף הוא מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, וללא צבעי מאכל.

 נפח המוצר ללא שינוי אל מול המוצר הקודם, ומשקלו החדש יעמוד על 690 גרם במקום 710 גרם בגרסה הקודמת. הסיבה לפער בגרם אל מול שמירה על אותו הנפח נובעת מהפחתת הסוכר שמשקלו הסגולי יותר גבוה ביחס לרכיבים האחרים במוצר.

אסם-נסטלה משיקה קטשופ עם 56% פחות סוכר וללא ממתיקים מלאכותיים. צילום: נדיה היבא
 מאסם-נסטלה נמסר כי: "מאז השקתו ב-2017 הקטשופ מופחת הסוכר של אסם גדל מידי שנה והגיע לנתח שווק נאה של כ- 11% מהקטגוריה. אנו מאמינים שהמשך הפחתה הדרגתית של סוכר ונתרן הוא המפתח לשינוי הרגלי הצריכה והקניית הרגלים של תזונה נכונה. מהשקת המוצר ועד היום הפחתנו 2.7 גרם סוכר נוספים כשכיום יש בו 56% פחות סוכר מהקטשופ הקלאסי, ובעזרת מבחני טעימה ודיאלוג עם הצרכנים נמשיך במגמה זו."

 ולמי ששואל: הקטשופ כשר-פרווה,  בכשרות בד"צ ירושלים של העדה החרדית.

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שבת, 27 בפברואר 2021

מתכון להכנת לאוזני המן מקמח כוסמין מלא אורגני של חברת "תבואות"

מה דעתכם על משלוח מנות לפורים, שיהיה גם בריא וגם טעים? 

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה קמח כוסמין מלא אורגני להכנת עוגיות ואוזני המן טעימים - למשלוח המנות בפורים! אין צורך לחפש, צירפתי לכם מתכון.

לדברי הנטורופתית יערה כהן איכילוב, קמח כוסמין מלא, שנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בערכים תזונתיים ובהם סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצה B, חלבון ומינרלים כברזל, סידן ואשלגן. לעומת החיטה הרגילה, הרכב ומבנה חלבון הגלוטן שבכוסמין מאפשר עיכול נוח יותר עבור מי שרגיש לגלוטן (אך הוא לא מתאים לחולי צליאק).

הקמח כשר פרווה בהשגחת הרבנות ובהשגחת הבד"ץ בעלז.
מחיר מומלץ לצרכן: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

אוזני המן מקמח כוסמין מלא. מתכון  וצילום של יערה כהן איכילוב
 מתכון לאוזני המן מקמח כוסמין מלא אורגני-  באדיבות הנטורופתית יערה כהן איכילוב
מצרכים:
לבצק:

1+1/2 כוסות קמח כוסמין מלא אורגני של "תבואות"
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות סוכר קנים
1/2 כוס חלב או חלב צמחי (ללא תוספת סוכר)
2 כפות שמן קוקוס

למלית תמרים:
לטחון במעבד מזון:
5 תמרים מג'הול מושרים קלות במים חמים
2 כפות ממרח שקדים
1/2 כפית תמצית וניל טבעית

למלית שוקולד:
לשים בכל אוזן המן קוביית שוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו ומעלה).

הוראות הכנה:
להכניס את החומרים היבשים לקערה ולערבב. להוסיף לקערה את החלב ושמן הקוקוס ולערבב, עד לאיחוד כל החומרים
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה
לרדד את הבצק על משטח מקומח. לקרוץ עיגולים
במרכז כל עיגול לשים כפית מילוי (או קוביית שוקולד) ולקפל לצורת משולש
לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות

בתאבון וחג פורים שמח!!  

תבואות - קמח כוסמין מלא אורגני. צילום: חברת תבואות
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

מתכונים מפנקים של באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים של חברת "גרין לייט"

לפעמים הכי פשוט הוא הכי טעים: חברת "גרין לייט" מציעה מתכונים מפנקים של באגטים פריכים וטעימים ללא גלוטן, מסדרת הלחמים החדשה של החברה – "ארטיזנל": באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח ים אטלנטי. הבאגטים נהדרים לארוחת ערב או לארוחת בוהריים (בוקר-צהריים) עשירה.

כדי לשמר את טעמם ומרקמם מוקפאים הבאגטים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי. 

לקבלת באגט חם וקריספי יש מהתנור בבית: יש להפשיר את הבאגט ולהוציאו מהאריזה, לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

הבאגטים מאפשרים גם לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן ולטבעוניים ליהנות מלחמים טריים, חמים וטעימים - ממש כמו לחמים ובאגטים רגילים וטריים, שהרגע נקנו במאפייה.

באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים  של חברת "גרין לייט" . צילום: נדיה היבא

באגטים פריכים ללא גלוטן מתאימים לארוחת ערב ולארוחת בוהריים  של חברת "גרין לייט" . צילום: נדיה היבא
סדרת הלחמים החדשה כוללת:  לחם צרפתי קלאסי, לחם צרפתי גרעינים, באגט רוסטיק קלאסי, באגט רוסטיק סופר פוד ובאגט רוסטיק גרעינים.

הסדרה מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. 

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

מתכונים לבאגטים קלויים: 
באגט עם ירקות אנטי פסטי ובאגט עם ביצת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס

באגט עם אנטי פסטי. צילום - FREEPIK
המצרכים:
לבאגט עם ירקות אנטי פסטי:

1 באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חצוי לאורך ו"פתוח" (אפשרי ואף רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים)
1/4 – 1/3 כוס שמן זית
1 – 2 שיני שום, כתושות
1 חציל, פרוס לרוחב
1 עגבניה בשלה, חצויה ופרוסה
1 זוקיני – פרוס לרוחב
1 בצל, חתוך לקוביות או חצוי ופרוס לרוחב
גבינת מוצרלה מגוררת
פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס
* הירקות צריכים להיות פרוסים בערך באותו עובי, רצוי בינוני-דק

באגט עם חביתת עין. צילום - PIXABAY
לבאגט עם חביתת עין מטוגנת ומלח אטלנטי גס:

1 באגט נטול גלוטן של "גרין לייט", מוכן עפ"י ההוראות, חתוך ל-5, כל חלק חצוי – אך לא עד הסוף. רצוי שהבאגט יהיה בן יום-יומיים
שמן זית
1 – 2 שיני שום שלמות
5 ביצים M או S
מלח אטלנטי גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
¨ לחמם תנור ל-200 מעלות

¨ להניח את הירקות - למעט העגבנייה - בתבנית מרופדת בנייר אפייה. לרסס בשמן זית ולפזר מעל מעט מלח גס

¨ לצלות כחצי שעה עד שהירקות רכים אך עדיין שומרים על נוקשות מסוימת. אפשר להוסיף עוד כמה דקות של צלייה בגריל עליון, לקבלת חריכה קלה. להוציא ולצנן

¨ להבריש (או לרסס) את הבאגט הפתוח בשמן זית

¨ להבריש (או לרסס) את החלק הרך של חמישיות הבאגט

¨ לקלות את שני הבאגטים בתנור חם ב- 180-200 מעלות כמה דקות, עד שהתוך הרך והבהיר מזהיב מעט

¨ להוציא ולשפשף את החלק הרך של הבאגטים בשיני שום, עוד כשהם חמים

¨ לבאגט עם ירקות אנטי פסטי: להניח על הבאגט החצוי את ירקות האנטי פסטי. להוסיף עגבנייה. לפזר מעל מוצרלה ולהחזיר לתנור לכמה דקות, עד שהגבינה תימס

¨ לבאגט עם ביצת עין: לטגן 5 חביתות של ביצי עין – רצוי שהחלמון עדיין יהיה רך. לפזר מעל מעט מלח אטלנטי גס ופלפל שחור גרוס. להניח ביצת עין בתוך כל חמישית באגט.

גרין לייט - 3 סוגי באגטים מסדרת ארטיזננל. צילום - אביתר ניסן
ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חטיפי מברשות שיניים חדשים לכלבים של המותג האהוב WHINZEES

חודש בריאות הפה הבינלאומי, מהווה הזדמנות נהדרת להזכיר כמה חשוב לשמור על בריאות הפה גם של  כלבינו ולא רק שלנו. במיוחד לשם כך, חברת ביופט מרחיבה את סדרת החטיפים הדנטליים של המותג הנחשב WHIMZEES.

הידעתם ש-80% מהכלבים הבוגרים סובלים מבעיות בשיניים? 
לכבוד חודש בריאות הפה הבינלאומי שמצוין בפברואר, חברת ביופט מרחיבה את סדרת החטיפים הדנטליים האהובה של המותג ההולנדי WHIMZEES המעוצבים בצורת מברשות שיניים. החטיפים של WHIMZEES עשויים מרכיבים טבעיים בלבד, דלים בשומן ובעלי טעם נהדר. 

חטיפי מברשות שיניים חדשים לכלבים של המותג האהוב WHINZEES. צילום: נדיה היבא
לואי - הכלב שלנו מסוג יורקשייר, התחיל לקפץ, לרחרח ולקשקש בזנב מיד בהגיע חבילת החטיפים הדנטליים הביתה, ולא נרגע עד שקיבל חטיף לטעימה, שלעס בהנאה גדולה וגם ביקש לקבל עוד אחד.
אנחנו שומרים בהקפדה על בריאותו של לואי, ולוקחים אותו לעיתים קרובות לוטרינר לבדיקות וגם לחיסונים.  כחלק משמירת בריאותו של לואי, הוא מבקר באופן קבוע אצל הספרית שדואגת לספר אותו, לגזוז את ציפרניו  ולבשם אותו. שילוב החטיפים הדטליים בין ארוחותיו , ישמרו ללא ספק על בריאות שיניו והחניכיים. 

המבנה הייחודי של החטיף והרכיבים הצמחיים שבו תורמים לזרימת דם טובה יותר בחניכיים ולמניעת הבל פה והצטברות אבנית. במחקר שנערך במשך חודש, WHIMZEES נמצא כיעיל ביותר מ- 80% בהפחתת הפלאק בהשוואה למתחרים המובילים. אחרי 28 ימים, העובדות הבאות נצפו: 62% פחות היווצרות אבן, 31% פחות הצטברות פלאק, 43% שיפור בהבל פה. בנוסף, המרקם הקשיח הייחודי של החטיף מעודד לעיסה לאורך זמן רב יותר, ובכך מאפשר ניקוי לאורך זמן ממושך יותר ואף עוזר ללטש באופן טבעי את שיני הכלב תוך כדי לעיסה.

לואי מחזיק בהנאה את החטיף בין כפות ידיו. צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
וטרינרים ממליצים לצחצח שיניים לכלבים לפחות פעם ביום לשמירה על בריאות השיניים באופן יום יומי כבר מגיל צעיר, בכדי למנוע את בעיות השיניים. דרך נוספת ונוחה לשפר את היגיינת הפה של כלבים, היא לתת להם באופן קבוע חטיפים דנטליים, כדוגמת חטיפי WHIMZEES, המשלבים בין תאוות הלעיסה והשעשוע של הכלב לבין בריאותו בכלל ובריאות הפה שלו בפרט. פינוק הכלב באופן קבוע בחטיפים דנטליים, מאפשר להם לנקות את פיו של הכלב משיירי מזון, לשמור על זרימה תקינה של דם בחניכיים, להפחית הצטברות פלאק ולשמור על ריח פה רענן.

חטיפי הלעיסה הדנטליים מבית המותג WHIMZEES, אשר פותחו על ידי מומחי החברה, הינם בעלות יתרונות פונקציונליים: החריצים נכנסים ברווחים הקטנים שבין שיני הכלב ומסייעים לניקוי יעל יותר של הפה, ואילו החללים שבחטיף מסייעים לאחיזה טובה יותר של השיניים בחטיף ומאפשרים לכלב ללעוס אותו בקלות רבה יותר. הצורות הכדוריות מסייעות ולמניעת הצטברות אבנית והיווצרות עששת. 

חטיפי מברשות שיניים חדשים לכלבים של המותג האהוב WHINZEES. צילום: נדיה היבא

חטיפי מברשות שיניים חדשים לכלבים של המותג האהוב WHINZEES. צילום: נדיה היבא
החטיפים עשירים בסיבים תזונתיים אשר תורמים לעיכול קל, מסייעים בהברקת השיניים והופכים את פעולת הלעיסה של הכלב לחזקה ויעילה יותר. וחשוב במיוחד: הם מאפשרים לשמור על היגיינת הפה גם של הכלבים הרגישים ביותר: הם מיוצרים מרכיבים טבעיים בלבד ללא הנדסה גנטית, הם צמחוניים ואינם מכילים גלוטן צמחי או צבעי מאכל.

מוצרים חדשים של WHIMZEES:
חטיפים לגורים- אותם החטיפים האהובים מותאמים במיוחד לגורים, כי גם להם מגיע לשמור על בריאות השיניים. האריזה מחולקת כך שיהיה ניתן לחלק חטיף אחד ביום ובאותה העת לשמור על טריות ופריכות החטיף. החטיפים רכים ועשירים בסידן מגיעים בצורות מיוחדות של ברווז ודובי. יש גם גרסה מותאמת להיפואלרגניים. מחיר מומלץ לצרכן: 24 ₪.

ערכת חטיפים שבועית המכילה 7 יחידות- החטיפים של WHIMZEES העשויים מרכיבים טבעיים בלבד, דלים בשומן ובעלי טעם נהדר, הפעם באריזה שבועית ונוחה לשימוש. החטיפים מגיעים לגדלים שונים של כלבים. מחיר לצרכן: 36 ₪

להשיג בחנויות לציוד ומזון לבעלי חיים.
חטיפי מברשות שיניים חדשים לכלבים של המותג האהוב WHINZEES. צילום: נדיה היבא

חברת ביופט בע"מ, מקבוצת מוצרי מעברות, הינה החברה הוותיקה והמובילה בישראל לייצור ולשיווק מזון וציוד לחיות מחמד. החברה, אשר נוסדה בשנת 1972 כחלוצה בתחום הייצור של מזון יבש לכלבים ולחתולים, בנתה עם השנים מוניטין בזכות הקפדה בלתי מתפשרת על איכות, גם בארץ וגם בקרב החברות המובילות בעולם, אשר בחרו בה לייצג אותן בשוק חיות המחמד הישראלי. כיום משווקת ביופט את מוצריה, הכוללים מזון יבש, לח וציוד לכ-500 חנויות מחמד בישראל, מרפאות ווטרינריות, מגדלים ולרשתות המזון הגדולות.


ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום שני, 22 בפברואר 2021

"ילדים, עכשיו לישון!" הספר שירדים בזמן את הילדים שלכם וגם אתכם

"ילדים, עכשיו לישון!" הוא ספר חובה בכל בית שיש בו תינוקות, ילדים, מתבגרים והורים. הספר שישנה את החיים שלכם, במיוחד להורים לילדים קטנים שמתקשים לישון, להורים שמתקשים להרדים את ילדיהם. תרבות השינה הטובה חשובה לקטנים וגם לגדולים. הכל מסתובב סביב גידול הילדים, אבל מה קורה לנו ההורים כשהילדים לא מצליחים לישון?

הספר נכתב כמו ספר מתכונים, עם הנחיות ברורות, כיצד לישון טוב, ומהם הפעולות שיש לעשות לפני השינה. הספר נכתב מניסיון של משפחות ואנשים והתנהלותם כמשפחה סביב ההכנות לשינה טובה.

ילדים עכשיו לישון ספרו הרביעי של אבי ברססט צילום רפי דלויה 

"ילדים, עכשיו לישון"! הספר שירדים בזמן את הילדים שלכם וגם אתכם
של אבי ברססט - ספר חובה בכל בית
ועל "טקס לילה טוב" כבר שמעתם??!! 
חבל שהספר לא היה ברשותי כשהייתי אם צעירה והתמודדתי כל ערב עם בעיות ההרדמה של בנותי הצעירות, מה שהוביל כמובן לחוסר שינה טובה לנו כהורים והתמודדות בעייפות קבועה מידי יום ביומו. כולנו זקוקים לשינה טובה, כדי לתפקד ביעילות ולהיות הורים טובים וסבלניים יותר. גם הילדים שלנו זקוקים לזה, כדי לחיות חיים בריאים, מהנים ומספקים.

בסוף הספר תוכלו למצוא סיפורי שינה נעימים - קריאת ספרים לפני השינה, הוא כמו לתת מזון לחלומות לילדים!
ילדים עכשיו לישון ספרו הרביעי של אבי ברססט, עם  הקומיקאית הדר לוי.  צילום רפי דלויה 
"בעיית השינה הפכה למגיפה שגובה מחיר כבד ממשפחות רבות בישראל. הורים שמתהלכים עם שקיות שחורות מתחת לעיניים וילדים שחיים בחסך שינה מתמשך הם תוצר של עידן תובעני מנשוא. הפכנו לחברה בהפרעת שינה שעושה את כל הטעויות האפשריות: מקדשת את העבודה, מכורה לכל סוגי המסכים, חיה בסטרס אינסופי ובעיקר ישנה מעט מידי."

"כשהשינה נכשלת, הבריאות נפגעת, איכות החיים נפגמת, האיזון האנרגטי מתערער, התגובות הופכול איטיות יותר, הרעב מתעורר, הכעסים מתפוצצים, העייפות עולה על גדותיה והכל נראה קשה, מסובך, מתסכל וחסר תקווה" (מתוך הספר "ילדים, עכשיו לישון").

שנת לילה רצופה ואיכותית היא לא מותרות. היא טומנת בחובה את התשובה לקשיים לימודיים, לכעסים, להשמנה, לעייפות ולתסכול. הורים וילדים זקוקים לשינה זו כתנאי הכרחי לניהול אורח חיים בריא, מאוזן ומתפקד ולשלוות נפש משפחתית.
ילדים עכשיו לישון ספרו הרביעי של אבי ברססט  עם משפחת יעקובי. צילום רפי דלויה 

"ילדים עכשין לישון!" הוא ספרו הרביעי של אבי ברססט והספר הראשון שנכתב אי פעם במטרה להרדים את קוראיו. הוא מסייע להורים להוביל את המשפחה אל שנת הלילה השקטה והטובה. בספר ניתן למצוא סיטואציות מחיי היומיום של הורים לילדים ולקבל תשובה בגובה העיניים על הגורמים מעכבי השינה, המכשולים הפיזיים והרגשיים, מקומם של הטקסים והרגלי השינה, חשיבות העקביות וההתמדה, גישות ושיטות שונות להרדמה רגועה ונינוחה ושלל פתרונות לשעת לילה מאוחר. הספר מכיל גם שלושה סיפורי שינה מקוריים ומאויירים להקראה לילדים לפני שנת הלילה.

אבי ברססט, מנכ"ל הולנדיה, מקדיש את חייו לתחומי הנדסת ואיכות השינה. הוא מרצה בארץ ובעולם, כותב, מנהל פורומין עורך כנסים וכבר הצליח לחולל מהפכות באורח חייהם ובאיכות השינה של אנשים רבים מסביב לעולם.

ספריו "לילה במתנה" ו"הולנדיה – הספר" עוררו ומעוררים עיניין רב. ספרו "NAP– סוד השינה המושלמת" תורגם לשפות נוספות, מופץ ב- 24 מדינות והפך ללהיט מדובר. "ילדים, עכשיו לישון!" הוא ספרו הרביעי.

ילדים עכשיו לישון ספרו הרביעי של אבי ברססט , עם משפחת וידר. צילום רפי דלויה 
פרופ' עמוס רולידר כתב את ההקדמה לספר, שבה הוא מציין: "הספר ילדים, עכשיו לישון" הוא ספר חובה בכל בית. התכנים מאפשרים להורים לא רק לבין את הסוגיות הרלוונטיות הקשורות לשינה ולהפרעות שינה, אלא גם ליישם את ההמלצות לטובת פתרון יעיל לקשיי השינה הספציפיים שלהם ושל ילדיהם".

לפרטים על הספר ולרכישתו: http://avibarssessat.com/

לראשונה בישראל השקת ספר שהוא פתרון ידידותי להורים לילדים להובלה לשינה איכותית וטובה – באמצעות קמפיין דיגיטל-וטלוויזיה המושתת על סדרת דוקו-ריאליטי בת 4 פרקים בכיכובם של אבי ברססט, מנכ"ל הולנדיה, הקומיקאית הדר לוי ו- 4 משפחות שונות מרחבי הארץ.

בבסיס רעיון הקמפיין: אבי ברססט, מנטור השינה האיכותית, מייעץ למשפחות המתמודדות עם קשיי שינה במגוון גילאים ועל רקע רחב ואיתו הדר לוי, קומיקאית ורבלית המתלמדת תחת חסותו של ברססט בביקורים השונים, עד לסרט האחרון שהוא הטסט להסמכתה למנטורית שינה.




הקמפיין יגובה ביצירת שיח הורים ברשתות החברתיות במסגרת "פורום השינה של ישראל" בניהולו של אבי ברססט ובמסגרת קבוצת מאמאגורו המונה מעל 200 אלף אמהות, קבוצת מאמצחיק המונה מעל 550,000 אמהות וקבוצות אמהות נוספות ברשת, שיוצרות יחד מסה של יותר ממיליון אמהות שייחשפו לסדרה "ילדים, עכשיו לישון".

כתבה וערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 21 בפברואר 2021

מלון David Tower בנתניה מזמין אתכם לרגל הפתיחה ליהנות מחבילות זוגיות מפנקות במיוחד

בימים אלו יש סיבה למסיבה ולחגיגה, ויש הרבה סיבות להתפנק באווירה פריזאית ייחודית במלון David Tower בנתניה, שפתח את שעריו לאורחי המלון (אחרי הסגר. לרגל הפתיחה מחדש של המלון והספא מזמין המלון את הציבור ליהנות מחבילות מפנקות במיוחד באמצע שבוע ( ימים א'-ה') עד לתאריך 9/3/2021 - שלא תגידו חבל שלא ידענו!!! חבל שלא שמענו!!!

לאחר 5 חודשים בהם היה סגור, מודיע מלון הספא העירוני DAVID TOWER של המותג  MGALLERY מרשת מלונות ACCOR כי יפתח שעריו ביום ראשון הקרוב 21/2/2021. לרגל הפתיחה משיק המלון מבחר מבצעים בשבועיים הראשונים, עד לפתיחה המלאה של המסעדה ב9/3/2021. 

המלון, שהינו אחד ממותגי היוקרה של רשת מלונות ACCOR הבינלאומית, ידוע כמלון ברמה הגבוהה ביותר בישראל מכל הבחינות. בימי הקורונה המלון מקפיד על חיטוי והגיינה בצורה יוצאת דופן. נקיון החדרים והספא מתבצע ברמה הגבוהה ביותר, בעיקר בימי קורונה. בנוסף לנקיון והצחצוח שהיה עד כה בימים רגילים, עוברים החדרים, כמו גם הספא, חיטוי נוסף שצריך כדי לעמוד בתקנים של רשת ACCOR הבינלאומית .

פינת המתנה מוקטן בספא מלון DAVID TOWER צילום אסף פינצ'וק
בין היתר מקפידים על חיטוי כל המוצרים והחפצים שהאורח מרבה לגעת בהם כגון ידיות, ברזים בכיורים ובאמבטיה, דלת היציאה למרפסת, שלטים, מתגים של תאורה, של מזגן ועוד. לאחר שהחדר עבר את הנקיון והחיטויים הנדרשים, המנקה מדביק מדבקה מיוחדת על דלת החדר שמסמנת שהחדר עבר חיטוי. המדבקה נקרעת ברגע שהאורח הבא פותח את הדלת, וכך ניתן להבחין אם החדר עבר חיטוי.

במרחבים הציבוריים האורחים נדרשים לעטות מסכות פנים. ברחבי המלון פיזרו עמדות חיטוי בכל פינה. המלון הגדיל את תדירות הנקיון בשטחים הציבוריים לרבות לובי, מעלית, ידיות דלתות, שרותים ציבוריים וכו’.

העובדים כולם עוטים מסיכות, מחוייבים בשטיפת ידיים, החלפת כפפות בנקיון כל חדר וחדר, המגבות המלוכלכות עוברות ישר לשקית סגורה, והכל בהתייעצויות עם רשויות גלובליות ומקומיות (כולל ארגון הבריאות העולמי והמרכז לבקרת מחלות) הכל, על מנת להבטיח שנהלי הנקיוןוההגיינה במלון מחמירים ביותר.

המלון, השיק רק ביולי האחרון, לאחר הסגר השני, חדרי אקזקיוטיב ספא עם מרפסת ונוף לים. בחדרים אוירה רגועה וייחודית, אמבט מיוחד ומערכת עם מוצרי שמני אמבט ייחודיים, מגוון משקאות בריאות בחדר ועוד הפתעות. בנוסף השיק  המלון סדרת חבילות וטיפולים של הספא VIA MARIS בהשראת מסעות הסולטאן ברחבי תבל שביצע כדי ללמוד את תענוגי העולם ולהעניק לאהובתו.

לובי מוקטן מלון DAVID TOWER נתניה. צילום אסף פינצ'וק
סיפור אהבתם של הסולטאן דָאוּד פָאשָה ובחירת לבו מהווים את מקור ההשראה למלון DAVID TOWER המשלב בין קסם תרבויות שונות לבין עולם הפנטזיה והמציאות ומהווה מקום מפלט ורוגע מחיי היומיום. המלון מציב סטנדרטים חדשים של יופי ופאר ומשרה אווירה רגועה, מפנקת ומלכותית לאורך כל ימי החופשה והשהות. הכניסה לילדים מגיל 16 בלבד.

המלון, שהינו אחד ממותגי היוקרה של רשת מלונות ACCOR הבינלאומית, ידוע כמלון ברמה הגבוהה ביותר בישראל מכל הבחינות. עכשיו, בימי הקורונה המלון מקפיד על חיטוי והיגיינה בצורה יוצאת דופן. נקיון החדרים והספא מתבצע ברמה הגבוהה ביותר, בעיקר בימי קורונה. בנוסף לנקיון והצחצוח שהיה עד כה בימים רגילים, עוברים החדרים, כמו גם הספא, חיטוי נוסף שצריך כדי לעמוד בתקנים של רשת ACCOR הבינלאומית .

בין היתר מקפידים על חיטוי כל המוצרים והחפצים שהאורח מרבה לגעת בהם כגון ידיות, ברזים בכיורים ובאמבטיה, דלת היציאה למרפסת, שלטים, מתגים של תאורה, של מזגן ועוד. לאחר שהחדר עבר את הנקיון והחיטויים הנדרשים, המנקה מדביק מדבקה מיוחדת על דלת החדר שמסמנת שהחדר עבר חיטוי. המדבקה נקרעת ברגע שהאורח הבא פותח את הדלת, וכך ניתן להבחין אם החדר עבר חיטוי.

חדר במלון DAVID TOWER צילום איתי סיקולסקי

במרחבים הציבוריים האורחים נדרשים לעטות מסכות פנים. ברחבי המלון פיזרו עמדות חיטוי בכל פינה. המלון הגדיל את תדירות הנקיון בשטחים הציבוריים לרבות לובי, מעלית, ידיות דלתות, שרותים ציבוריים וכו’.העובדים כולם עוטים מסיכות, מחויבים בשטיפת ידיים, החלפת כפפות בנקיון כל חדר וחדר, המגבות המלוכלכות עוברות ישר לשקית סגורה, והכל בהתייעצויות עם רשויות גלובליות ומקומיות (כולל ארגון הבריאות העולמי והמרכז לבקרת מחלות) הכל, על מנת להבטיח שנהלי הנקיון וההגיינה במלון מחמירים ביותר.

חוויית ספא זוגי
זוג טיפולי ספא 45 דקות לכל אחד מבני הזוג, יין, כיבוד קל ושתיה חמה בספא VIA MARIS עם פינת מנוחה מפנקת הצופה לים. בעלות של 600 ₪.



ספא זוגי יומי + חדר מנוחה פרטי
זוג טיפולי ספא 45 דקות לכל אחד מבני הזוג, יין, כיבוד קל ושתיה חמה בספא VIA MARIS עם פינת מנוחה מפנקת הצופה לים+ חדר מנוחה במלון מסוג סופרייר ל- 6 שעות בין 10:00-18:00 בעלות של 900 ₪.

**תוספת לחדר עם נוף לים 75 ₪

נציין כי נכון לעכשיו הבריכה החמאם, הסאונה וחדר הכושר אינם בשימוש בהתאם להנחיות. יש להתעדכן מול צוות המלון בשינויים.

חדר ספא 2  DAVID TOWER. צלם אסף פינצ'וק
הימים אלו הספא לא יהיה פתוח בשבת, הבריכה (הפנימית המחוממת) תפעל בשבת בין 10:00 ל16:00
לובי יוקרתי ומפואר בעיצוב עוצר נשימה מכניס את האורחים לעולם שכולו קסם ופנטזיה. צבע הזהב הצובע את החופשה בגווני מלכות, מלווה את האורחים מרגע כניסתם למלון ועובר כחוט השני בין המסדרונות ועד הגעתם של האורחים לחדרם. עם פתיחת הדלת, יגלו האורחים את חדרם המפנק, המעוצב כחדר שינה בארמון יוקרתי. המלון מציע שפע של פינוקים שנועדו להעניק חופשה שכולה זהב ,ספא MARIS  VIAועוד.


על מלון DAVID TOWER
סיפור אהבתם של הסולטאן דָאוּד פָאשָה ובחירת לבו מהווים את מקור ההשראה למלון DAVID TOWER המשלב בין קסם תרבויות שונות לבין עולם הפנטזיה והמציאות ומהווה מקום מפלט ורוגע מחיי היומיום. הסולטאן החליט לבנות מגדל מפואר כולו זהב כדי להתייחד עם אהובתו על אחד הצוקים הנושקים לים התיכון. צבע הזהב הצובע את החופשה בגווני מלכות, מלווה את האורחים מרגע כניסתם למלון ועובר כחוט השני בין המסדרונות ועד הגעתם של האורחים לחדרם. מלון הספא העירוני David Towerמציב סטנדרטים חדשים של זהב, יופי, פאר ושפע המשרה אווירה רגועה, רומנטית, מפנקת ומלכותית במיוחד לאורך כל ימי החופשה והשהות.

מלון הספא העירוני DAVID TOWER הוקם לפני שלוש שנים וממוקם בקו הראשון לחוף הים של נתניה, בלב ליבה של העיר, סמוך לכיכר העצמאות שהינה הכיכר האינטראקטיבית הראשונה בישראל ו- 500 מטר משוק נתניה הנחשב לאחד מהשווקים היפים והססגוניים בארץ. במלון 75 חדרים וסוויטות המעוצבים בסגנון אקלקטי המשלב בין מזרח ומערב ומכילים את כל פריטי האבזור והנוחות בסטנדרטים הגבוהים והנודעים של רשת ACCOR הבינלאומית, לחוויית אירוח מושלמת.

הבריכה בספא מלון DAVID TOWER  צילום איתי סיקולסקי

החמאם במלון DAVID TOWER צילום: איתי סיקולסקי 

 ספא VIA MARIS הממוקם בקומה השנייה של מלון David Tower היוקרתי משתרע על שטח של 1000 מ"ר ונותן מענה מושלם לכל מהווי עולם הספא : חדרי טיפול מאובזרים במיטות חשמליות, מתכווננות אקסקלוסיביות מבית NILO עם מזרן מתחמם, סוויטת טיפולים זוגית עם ג'קוזי ואמבט שמנים פרטי, חמאם טורקי אותנטי המקבלים בו טיפול טורקי מסורתי, סאונה רטובה, סאונה פינית, ג'קוזי, פינות מנוחה והתרעננות, חדר כושר מאובזר ומצויד במכשירי כושר המתקדמים ביותר של חברת TECHNO GYM  העולמית ובליווי צמוד של מאמן חדר כושר מוסמך, בריכת שחייה פנימית ומחוממת ופינת רביצה ומנוחה בסגנון אותנטי מסורתי כיאה לסולטאנים וכל אלו עם נוף פנורמי לחוף ימה עוצר הנשימה של נתניה.

כאמור,  נכון לעכשיו הבריכה, הסאונה, חדר הכושר והחמאם אינם בשימוש בהתאם להנחיות. יש להתעדכן מול צוות המלון בשינויים.

 כל בחירת הציוד, החומרים והכותנה לספא ויה מאריס נעשתה בהקפדה רבה עם שימת דגש מיוחדת על שמירת הסטנדרטים של רשת SOFITEL העולמית.

חדר בספא מלון DAVID TOWER צלם אסף פינצ'וק
 המלון דוגל בתפיסת ה- wellbeing. כל חדר במלון מציע לאורחיו מיטה עם מזרן ייחודי עליו משטח של 7 סנטימטר פלומת נוצות  ייחודי של  My Bed by Sofitel  מבית היוצר של  Accorהעולמי. 

 במלון 75   DAVID TOWER חדרים וסוויטות המעוצבים בסגנון אקלקטי המשלב בין מזרח ומערב ומכילים את כל פריטי האבזור והנוחות בסטנדרטים הגבוהים והנודעים של רשת ACCOR הבינלאומית, לחוויית אירוח מושלמת המשלבת בין עסקים למרגוע מפנק. מרבית חדרי המלון צופים לים, בהם: חדרי סופריור,  דלקס,CLASSIC ,אקזקיוטיב, ו-2 סוויטות עם נוף מלא לים. 

כל החדרים מכילים: מכונת נספרסו עם אספקה יומיומית של תה וקפסולות קפה, מייבש שיער, טלוויזיה חכמה, יציאת USB לטעינת מכשירים סלולריים, ארונות אחסון עם תאורה חכמה, כספת המותאמת למחשבים ניידים, חלוקים ונעלי בית. בחלק מהחדרים: ספות הנפתחות למיטה, אפשרות לדלת מקשרת, עמדת איפור/שולחן עבודה, מיטות מופרדות. 

האורחים מוזמנים ליהנות משרותי כביסה, אינטרנט FI-WI חופשי. חניה במלון בחניון תת קרקעי, חדר תקשורת מתקדם ואולם כנסים וישיבות מפואר בגודל של 65 מ"ר, המצויד בציוד האודיו-וידאו העדכני ביותר לקיום מפגשים עסקיים.

 הסוויטות המלכותיות של הסולטן - קורדובה ואלהמברה, יוקרתיות ומפנקות, ממוקמות בקומה ה-7 של המלון ומשתרעות על שטח של כ-75 מ"ר. בכל אחת סלון רחב ידיים, פינת ישיבה סביב שולחן עגול, שולחן עבודה, חדר שינה מרווח בו מיטת קינגסייז מפנקת, מצעים וכלי מיטה איכותיים ביותר, חדר אמבטיה גדול ויפהפה עם אמבט ומקלחת עם ראש גשם, מרפסת כפולה עם מיטות שיזוף הפונה במלואה לחוף הים היפהפה של נתניה.

בסוויטות יש גם כספת, מכונת נספרסו, מיניבר חופשי וכמובן חלוקים איכותיים ונעלי בית.
לאורחי הסוויטה ניתנת אפשרות לטיפול אמבט שמנים חם עם עיסוי כפות רגליים ע"י צוות הספא המקצועי.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...