חדש ומפתיע על המדף!!!
בא לכם להפתיע את בני המשפחה ולהכין תוספת חדשה מזינה, בריאה וטעימה למנה העיקרית?
סוגת משיקה מוצר חדש - "גריסי שיבולת שועל". מדובר בגריסי שיבולת שועל שהינו דגן ייחודי העשוי מגרעיני שיבולת שועל מלאים חתוכים שכמעט ולא עברו טיפול תרמי, ולכן משמרים את מירב היתרונות התזונתיים של הדגן שהינו מקור חשוב לפחמימה מורכבת וסיבים תזונתיים, וכן חלבון מן הצומח.
בישול גריסי שיבולת שועל פשוט וקל (כמו לבשל אורז): מחממים בסיר כפית שמן, מוסיפים כוס גריסי שיבולת שועל ומטגנים כחצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים בין כוס וחצי ולשתי כוסות מים רותחים (תלוי אם רוצים לקבל מרקם אל דנטה או מרקם דייסתי יותר) וקצת מלח, מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין 18 ל-20 דקות, או עד שכל המים נספגים וגריסי שיבולת השועל מוכנים, רכים אך קצת נגיסים במרכז.
המוצר "גריסי שיבולת שועל" זמין בכל רשתות השיווק
סוגת המובילה את שוק האורז, הקטניות והסוכר בישראל, הינה קבוצה לשיווק והפצה של מוצרי מזון שהם חלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, בניהם: שמן עץ הזית, טחינת אל ארז, מלח הארץ ועוד.