יום שני, 13 במאי 2019

קורסים דיגיטליים של "מתוק מהלב" – קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק

לאחרונה הושק קורס אפייה דיגיטלי חדש במרכז האפייה "מתוק מהלב" בבעלות ניצה יצחק. 
נסעתי ליהוד למרכז "מתוק מהלב" כדי לשמוע מקרוב על הקונספט החדש וגם להתנסות בסדנת אפיה קצרה ולהכיר מקרוב את ניצה יצחק.

ניצה יצחק היא שף קונדיטורית, חביבה, נעימה עם המון סבלנות , ידע וניסיון שמלמדת אפייה עם טיפים וטריקים (שלא רשומים בשום מקום) לאפייה בטוחה ומוצלחת, ומגלה לתלמידים את הסודות השמורים מעולם הקונדיטוריה, ניצה חיה, חולמת ונושמת אפייה!!!


 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא


 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
ניצה הקימה את "מתוק מהלב" על-מנת ליצור מקום בו ניתן לשפר את יכולת האפייה של האופה הביתי (גם המנוסה ביותר), תוך מתן דגש על מקצועיות, יצירתיות, שימוש בטכניקות חדישות וחומרי גלם טובים. הקורס מתקיים בקבוצות קטנות, בסטודיו נעים וחוויתי, בו העשייה היא אישית או בזוגות, בליווי צמוד של ניצה. המאפים שמכינים הם ברמת קונדיטוריה מקצועית, הן מבחינת מראה והן מבחינת הטעם.



מהו הקורס הדיגיטלי?
עקב פניות רבות שקיבלה ניצה בשנה האחרונה מאנשים שרוצים ללמוד, להתפתח, לפנק, לאפות ולהצליח, אך הם גרים רחוק או שאין להם זמן לבוא לקורס, היא החליטה לעבוד על מיזם חדש ממנו כולם יוכלו ללמוד! ניצה החליטה לפתוח קורס דיגיטלי חדיש שבו היא מגלה לתלמידים את הסודות הכי שמורים מעולם הקונדיטוריה.

לאחר השקעה מטורפת, נולד לו קורס מקצועי וחוויתי שכל אחד יכול לרכוש ממנו ידע ולצפות מכל מקום שירצה.

מי שרכש את הקורס הדיגיטלי מקבל תמיכה מלאה מצוות מטוריות שעונה על כל בעייה וכל שאלה, קיימת קבוצת פייסבוק סגורה שנועדה רק לתלמידי הקורס הדיגיטלי, שתומכת משתפת ומפרגנת. ההמלחה בקורס מובטחת מאחר והצוות מלווה את התלמידים צעד אחר צעד עד לתוצאות מושלמות.


 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא

 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא

 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא

 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
מה לומדים בקורס?
1. אירוח מושלם:
    א. עוגות פאי: התלמידים ילמדו כיצד להכין בצק באמת פריך, עוגות פאי מושלמות לאירוח, קרם פטיסייר,                קרם דיפלומט, פאי תפוחים ברמת קונדיטוריה, פאי לימון עם מרנג שוויצרי מתמוסס ועוד.
   ב. קינוחי כוסות: התלמידים ילמדו כיצד להכין קינוחים מושקעים שהעין אוכלת, כיצד לקשט, איך יוצרים                    אלכסון ועל מה חשוב לשים דגש כשמכינים קינוחי כוסות.

2. הכי כיף להכין בבית:
    א. עוגות שמרים: התלמידים ילמדו כיצד להכין עוגות שמרים עסיסיות וטעימות ומהם הסודות ליצרית בצק              מושלם. כמו כן הם ילמדו כיצד להכין מגוון מליות לעוגות שמרים, כיצד לקלוע עוגות בטכניקות                          מדליקות   עם צורות הגשה מרשימות.
   ב. עוגות בחושות: התלמידים ילמדו את כל הטיפים לעוגה טובה ורכה שהולכת מעולה עם הקפה.
   ג. עוגיות: התלמידים ילמדו להכין עוגיות שנותנות תחושה של בית, שהכי כיף לשים בצנצנת.

3. רושם:
    א. פטיפורים וקינוחים אישיים
    ב. עוגות ראווה: איך מכינים עוגה מנצנצת עם גלאסג מבריק, איך יוצרים אחידות וישרות ואיך מקשטים                   ויוצרים עוגות "וואו"
   ג. עוגות מוס ועוגות גבינה קרות

4. אפייה מלוחה:
    א. חלות, לחמים ולחמניות: התלמידים ילמדו לאפות עם צורת הגשה סופר מקורית ובנוסף גם כיצד להכין               לחם הורס עם קמח מלא
    ב. קישים: התלמידים ילמדו לכין קישים פריכים וניצה נותנת מהמתכונים שלה כדי שיוכלו להכין קישים לפי              טעמם.
    ג. פינגר פוד: מלוחים אישיים לאירוח בסטייל
    ד. מאפים חלביים למרכז השולחן: התלמידים ילמדו להכין מאפים עם צורות קלייה מהממות.

ועוד מלא....


 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
ניצה עורכת ומלמדת בסטודיו "מתוק מהלב" גם: ימי הולדת לילדים ומבוגרים, ימי גיבוש, סדנאות זוגיות, סדנאות איטלקיות, סדנאות שוקולד לילדים, למסיבת רווקות, לבת מצווה, למשפחות ולזוגות.

אז אחרי שלמדנו על הקורס הדיגיטלי, התנסינו גם בסדנת אפיה של עוגת שמרים וניצה הדגימה לנו איך להכין רוגלך.


 "מתוק מהלב" - קורסים, סדנאות, אפייה ושוקולד עם ניצה יצחק. צילום: נדיה היבא
מתוק מהלב-קורסי אפייה ושוקולד 054-4707072 / 03-6131300
כתובת הסטודיו לאפייה: העצמאות 54. יהוד (בניין שער העיר).
חנייה במקום

לאתר הבית של "מתוק בלב" http://www.matokmealev.co.il/
לעמוד הפייסבוק https://www.facebook.com/matokmealevv/

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 
 


יום שבת, 11 במאי 2019

"בחוט ובמחט" - סיפור חייה המרתק של מעצבת האופנה רינה קבסה

סיפור חיים מרתק שנפתח באיזמיר הטורקית ונרקם דרך אינספור עלילות, אהבה גדולה, משברים, דרך עיניה של מעצבת האופנה רינה קבסה, האורגת בכישרון רב את סיפור חייה בחוט ומחט.

ספר הביכורים של רינה קבסה, אלמנה בת 69 אמא ל3 ילדים וסבתא ל5 נכדים מראשון לציון, גורם לנו להסתקרן מה עומד מאחורי הכותרת בחוט ובמחט. מדובר בספר המגולל את סיפור חייה המרתק שנפתח באיזמיר הטורקית, שם נולדה למשפחה שעסקה בתחום הטקסטיל, מספר על קהילה יהודית שחיה בשלום עם שכניה הטורקים, על החגים, המנהגים, האוכל והמנטליות, על חברות, על ילדות ובגרות של רינה.

בעקשנותה הצליחה רינה לשכנע את כל בני משפחתה לעלות לארץ ישראל כשהיא בת 16 ועל על קשי הקליטה, פערי שפה ותרבות, קושי במציאת עבודה, על כל אלו היא מספרת בסיפור חייה ולא פוסחת על אף אתגר מיוחד, שיכול לסקרן כל מי שחווה חווייה דומה.

היו אלו ימי מלחמת ששת הימים והמצב הביטחוני השפיע על נפשה הרגישה של רינה עד כדי שיתוק לא מוסבר ברגליים, שהביא לאשפוזה בבית חולים. אחרי החלמה ובדרך לביקורת בבית חולים פגשה בחור מסקרן במדים ובהחלטה של רגע, שמאחוריו סיפור מפתיע ומשעשע התחברו שתי הנפשות למשך 45 שנה של זוגיות וחברות מופלאה.

יוסי קבסה הפך להיות בעלה של רינה, השניים התגוררו בחולון ומשם עברו לפלורנטין התל אביבית שם ילדו והחלו לגדל את שתי בנותיהם. כשהבית הרגיש קטן למידותיהם עברו לראשון לציון ורינה החלה ללמוד עיצוב אופנה עד הולדת בנה. עם סיום חופשת הלידה הציע יוסי לרינה לפתוח יחד עסק עצמאי, במיוחד לאור העובדה שרינה היתה מצוינת בתחומה. העסק שנפתח היה קרוי יצירות לה ריינה וזאת בזכות אחד ממפעלי הבדים שעבד איתם, האמין בהם והסכים לתת להם אשראי, בזמן שרוב הבנקים סרבו להם. העסק הפך עד מהרה לזירת אופנה שוקקת עם מתפרות גדולות במשולש, בשטחים ובעזה, עם ייבוא של בדים מטורקיה ובהמשך ייצור ישיר בסין.

רינה ובעלה חרשו את בירות העולם בחיפוש אחר הטרנדים, תצוגות אופנה, הבדים והספקים הנכונים. יותר ממחצית מהשנה בילו השניים מעבר לים וההתחלה הקשה, בשנתיים הראשונות, לוותה גם בלא מעט הפסדים, עם שכר אוניברסיטאי, שרינה מגדירה כשהיא מספרת על התקופה. התחלה מלאת אתגרים וניסיון להבין את השוק, התרבות ומנטליות של הסינים. עם הזמן לצד התמדה, סבלנות, נחישות ועבודה קשה, הדברים עלו על מסלול הנכון. רינה ויוסי החלו בייצור של קולקציות רחבות שכוללות: שמלות, מכנסיים, מעילים, אקססוריז, טוטאל לוק מלא שהפך את העסק למפעל חיים משגשג שהתקיים במשך 36 שנה.

"בחוט ובמחט" - כריכה קידמית. עיצוב עטיפה: רעות גל כהן
צילום: מדיה 10
בעשור האחרון עם כניסתם למשביר לצרכן העסק תפס עוד יותר תאוצה ונחל הצלחה גדולה, בעקבות ההצלחה, אחרי שנים של עשיה ועבודה קשה, הגיע הרצון של השניים למצוא יותר זמן איכות לעצמם, להוריד את קצב העבודה ולהעביר את העסק קרוב לבית. בזמן שיפוץ החנות החדשה ,התבשר בעלה של רינה ,כי הוא לקה במחלה קשה לוקמיה (סרטן הדם). יוסי נלחם במשך שמונה חודשים במחלה והרופאים היו אופטימיים וגם הוא.

הוא עבר השתלת מוח עצם ואחרי ששרד את 100 ימי החסד המוצלחים, כולם החלו לנשום לרווחה ואז בפתאומיות יוסי אושפז ולאחר שבועיים בבית חולים נפטר לתדהמת כולם. המחשבה הראשונית שעברה לרינה בראש היתה "לסגור את העסק", אך לאחר השבעה, החליטה קודם כל לסגור את המחויבויות, החובות על הבית, להיפטר מאלפי הפריטים שהגיעו בדיוק לארץ בשני קונטיינרים ובמשך שנתיים עבדה מבוקר עד הלילה כדי לצמצם את ההפסדים ולספק את הסחורה לחנויות.

לאט לאט התחילה רינה לפטר את כל הדיילות המסורות שעבדו עבורה בכל הארץ, ולאחר שנתיים, אחרי סגירת המקום, רינה המשיכה לנהל את העסק מהבית עוד כשנה, רק כדי לסגור את כל הקצוות ו- 3 שנים לאחר מותו של יוסי העסק נסגר לחלוטין.

בשלב הזה של חייה רינה החלה לחשוב איך לא לשקוע בדיכאון ולהתרכז בעשייה חדשה, רינה נרשמה לקורסים באנגלית, צילום ותכשיטנות והמשיכה לצייר. למרות האבל הכבד היא החליטה שלא לרחם על עצמה והמציא את חייה מחדש עם סדנאות ביתיות לבישול טורקי וסדנאות להכנת סושי, שכרה מאמן אישי לצורך חזרה לאימוני כושר קבועים, הכירה מעגלים חברתיים חדשים וקבוצת אלמנות שהפכה להיות חלק משמעותי מחייה עם טיולים בארץ ובחו"ל.

רינה קבסה - ספר אוטוביוגרפי של מעצבת אופנה, שכיום גרה בראשון לציון
צילום: מדיה 10
המוות של יוסי, סגירת העסק והחלל שנפער בנבכי נשמתה של רינה, גרמו לה לקבל את עצת המאמן האישי שלה לכתוב ספר. הספר בחוט ובמחט שיוצא לאור בימים אלו, מתאר את קורות חייה של רינה מגיל 4 ועד היום. זה ספר של שמחה שמתרכז בעשיה, בלמידה, בצמיחה, בתקווה השראה, אהבה ונתינה ולא באבל ובמוות . הוא ספר אופטימי, בדיוק כמוה, המסמל את המוטו של רינה לחיים שמחים ומלאי אהבה.

זהו ספר נוסף מהספרייה של מדיה 10הוצאת ספרים לאנשים פרטיים הרואה את עצמה כמקום להגשמת חלומות ספרותיים של כותבי פרוזה סיפורת מקורית שירה ספרי ילדים ועוד ניתן לרכוש את הספר ברשתות צומת וסטימצקי או ישירות מאתר החברה www.media-10.co.il

מחיר מומלץ לצרכן: 70 ש"ח
133 עמודים
ביצוע גרפי: רעות גל כהן
מהדורה ראשונה 2019

ערכה: נדיה היבא
צילום כריכה: באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

יום שלישי, 7 במאי 2019

תערוכה חדשה של האומן והמשורר יעקב וקסלר שתחשוף 100 מיצירותיו המשלבות אוסף שלמוטיבים ממוחזרים

האמן יעקב וקסלר,מציג תערוכה חדשה לציון יום הולדתו ה 83, שתחשוף למעלה מ 100 מיצירותיו שהן אוסף של ה 18 חודשים שחלפו, וקדם להם ליקוט ואיסוף פסולת, ענפים, עלים, פרחים קליפות עצים, אבנים ועוד, אותם הוא משלב בדרכו הייחודית.

כל ההכנסות מהתערוכה – קודש למען ילדי עמותת שניר


התערוכה של האומן והמשורר עוד יעקב וקסלר. צילום אבי אמסלם (16)
התערוכה של האומן והמשורר עוד יעקב וקסלר. צילום אבי אמסלם (15)

את יצירותיו בתערוכה תורם האמן למען ילדי עמותת שניר- הפועלת לקידום שוויון הזדמנויות בחינוך ובתרבות בקרב תלמידים ממשפחות מעוטות יכולת.

מרבית היצירות בתערוכה החדשה תרות אחר הסמוי מן העין בטבע. בכל עבודותיו ניתן למצוא אזכורים למחזוריות החיים – תהליכי התחדשות וקמילה, וברובן בולטת הכמיהה להפיח חיים במה שכבר קמל ויבש.

עו"ד יעקב וקסלר, אמן ומשורר, החל את דרכו האמנותית בשנות ה 60. בעבודותיו הקודמות שגם להן יש מוטיבים מן הצומח, האמן מרבה להשתמש בפסולת של נגריות ומסגריות. במכלל יצירותיו בולטים החיפוש המתמיד, והדבקות בגישה מקורית לחומר ולאפשרויות הגלומות בו. וקסלר נולד בישראל בשנת 1936 ושנים רבות עסק בעריכת דין. פרסם בעבר שלושה ספרי שירה, בהוצאת ספרי עיתון 77.: צללית וחבצלות (20009), משלחם לחופשי (2009) ומכאן ולאן (2011).


התערוכה של האומן והמשורר עוד יעקב וקסלר. צילום אבי אמסלם (20)
התערוכה של האומן והמשורר עוד יעקב וקסלר. צילום אבי אמסלם 
התערוכה של האומן והמשורר עוד יעקב וקסלר. צילום אבי אמסלם (17)
התערוכה פתוחה לקהל הרחב ביום חמישי ה 16.5.2019 משעה 11.00 עד 14.00 ו/או 16:30 – 19:00,
ברחוב מרדכי זעירא 48, שכונת המשתלה, ת"א (חניה ברחוב סשה ארגוב).

ערכה: נדיה היבא

יום שני, 6 במאי 2019

חברת כרמית מרחיבה את סדרת Panini ומשיקה סדרת קרקרים אפויים ב- 3 טעמים חדשים - סלק, גזר וקייל

חברת כרמית, המתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרי מזון, מרחיבה את ליין מוצרי תחליפי הלחם בסגנון איטלקי איכותי ועשיר בטעמים - Panini - פניני (לחם בית באיטלקית). ומשיקה, סדרת קרקרים חדשנית הכוללים שלושה מוצרים העשויים מירקות בטעמים של: סלק, גזר וקייל, על בסיס קמח שיפון מלא. 

הקרקרים ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים. ההשקעה במהלך ובפיתוח נאמד בכ- 1.2 מיליון ₪.

הקרקרים החדשים העשויים מירקות, בעלי טעמים מיוחדים ונראות צבעונית מרהיבה המקשטת כל שולחן אירוח.

סדרת המוצרים החדשה, מספקת פתרונות מגוונים וטעימים, הן כתחליף ללחם והן כהצעה לאירוח מושלם ובנוסף, תיתן מענה לכל אותן ארוחות קטנות, והפסקות במהלך היום, האריזה נוחה ומתאימה גם לנשיאה בתיק לכל טיול או פיקניק.


שרון קונסטנטיני מנהלת השיווק של חברת כרמית: "השקת הקרקרים והרחבת המותג פניני הינה חלק מהאסטרטגיה של חברת כרמית לפתח ולהרחיב את ליין מוצרי ה- "Better for you" מבחינה תזונתית לצרכן ובהתאם למגמת הבריאות אשר תופסת תאוצה בעולם ובארץ".


חברת כרמית משיקה סדרת קרקרים עם ירקות המחיר 6.90 שח
צילום סטודיו כרמית
המחיר למארז: 6.90 ₪. 
בהכשר מהודר של ווסטהיים. 
ניתן להשיג בכל רשתות המזון המובילות.

סדרת הקרקרים בירקות יצטרפו לסדרה הקיימת הכוללת: קרקר דגנים, ב- 5 טעמים ותוספות: קלאסי בתוספת שומשום, קרקר בתוספת זיתים ושום, קרקר בתוספת צ'ילי פיקנטי, קרקר עם תערובת תבלינים וקרקר עם עגבניות ובזיליקום, קרקר דגנים ארוז באריזה נוחה ויעילה לטובת שמירה על טריות.

כרמית תעשיות הינה חברה יצרנית ויצואנית המתמחה בארץ ובעולם במוצרי Better for you ו Free from . החברה שחקן משמעותי עולם של מוצרים ללא גלוטן, ללא חלב, מופחת סוכר ועוד.
החברה הינה חברה וותיקה ומנוסה השמה דגש על מחקר ופיתוח תוך התאמה של מגוון המוצרים לדרישות השוק ולטעם הצרכנים.

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

יום ראשון, 5 במאי 2019

חדש על המדפים של אסם - קרמוגית עם קרם בטעם חלבה

חדש על המדפים של אסם!!!

אסם משיקה טעם חדש לעוגייה האהובה קרמוגית: קרמוגית עם קרם בטעם חלבה. הקרמוגית החדשה מגיעה במילוי בטעם חלבה, טעם פופולארי ואהוב מאד בארץ.

אסם - קרמוגית עם קרם בטעם חלבה. צילום: נדיה היבא
לדברי דפנה ברנר, מנהלת שיווק המאפה באסם-נסטלה, : "השקת קרמוגית עם קרם בטעם חלבה היא חלק מהמאמץ שלנו לאפשר מגוון רחב יותר של טעמים לחוויית פינוק מתוק. סדרת קרמוגית של אסם נותנת מענה למי שמחפש פינוק לצד השתייה החמה או לנשנוש טעים. קרמוגית היא גם פתרון נפלא לאירוח של משפחה וחברים לקינוח לאחר הארוחה".


אסם - קרמוגית עם קרם בטעם חלבה. צילום: נדיה היבא
אסם - קרמוגית עם קרם בטעם חלבה. צילום: נדיה היבא
הטעם החדש מצטרף למגוון הטעמים של קרמוגית,. סדרת עוגיות עשירות ומפנקות הכוללות עוגיות קרמוגית עם מילוי קרם טעים ועשיר בטעם שוקולד, ועוגיות קרמוגית שוקו עם מילוי קרם טעים ועשיר בטעם אגוזים.

קרמוגית עם קרם בטעם חלבה מגיעה באריזת 200 גרם.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

ערכה וצילמה: נדיה היבא


אסם - קרמוגית עם קרם בטעם חלבה. צילום: נדיה היבא
עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

יום חמישי, 2 במאי 2019

חברת "תבואות" משיקה סדרה של חמוצים, ירקות כבושים וסלטים אורגניים

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרה של חמוצים, ירקות כבושים וסלטים שכל מרכיביהם אורגניים. 

המוצרים משתלבים נהדר בכל ארוחה, ועם בוא האביב והקיץ הם מתאימים מאוד לאירוח, לפיקניק, למנגל וסתם לנשנוש. בתיאבון!


ארוחת צהרים עם ירקות  אורגניים כבושים  . צילום: נדיה היבא

תבואות - סדרת חמוצים אורגניים. צילום - חיים אמזלג
בסדרה:
💢מלפפונים אורגניים במלח – מלפפונים כבושים במלח, שעברו תהליך קצר של תסיסה לקטית טבעית, בתיבול שמיר, שום ומי מלח.
💢מלפפונים אורגניים בחומץ – מלפפונים אורגניים בחומץ, שמיר, מלח, סוכר, פלפל אנגלי ועלי דפנה.
💢 קוביות סלק אורגני – קוביות סלק בתיבול סוכר, מלח וחומץ .
💢 סלק אורגני גרוס – סלק בתיבול סוכר, חומץ, מלח, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
💢כרוב אורגני כבוש – כרוב לבן כבוש במלח.


מחירים: 
מלפפונים בחומץ ובמלח: 17.90 ש"ח (למשקל כולל של 680-670 גרם).
סלק - קוביות וגרוס, וכרוב כבוש: 13.90 ש"ח (למשקל כולל של 700-680 גרם).

למוצרים כשרות של הרבנות הראשית לישראל.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il

ערכה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

לכבוד יום העצמאות משיקה "נווה התבלין" סדרה של תערובות תיבול באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל

לקראת יום העצמאות  " יום המנגלים" וההכנה המסורתית של מטעמים "על האש", חברת "נווה התבלין", המתמחה בייצור ושיווק תבלינים ותערובות תיבול מיוחדות, השיקה סדרה של 4 תערובות תיבול מעולות - באריזות חגיגיות בצבעי כחול-לבן, מעוטרות בדגל ישראל.

סדרת התערובות כוללת: 
"ברביקיו של נווה", "גריל עוף", "תבלין על האש" ו"פילדלפיה". 

התבלינים מוצעים במיכלים שקופים עם מכסה מתברג, מחולק, פרקטי ונוח לשימוש, המאפשר להכניס כפית למיכל, או לבזוק תבלין מהחלק המחורר.


נווה התבלין - סדרה ליום העצמאות. צילום - ניב גניש

🍴תערובת "ברביקיו של נווה" כוללת מלח גס, פלפל שחור גרוס, שום גרוס, כוסברה וקימל.
🍴תערובת "גריל עוף" כוללת פפריקה מתוקה, כמון, מלח ושום.
🍴תערובת "תבלין על האש" כוללת פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מונוסודיום גלוטמט, מלח, שום, כמון וכורכום.
🍴 תערובת "פילדלפיה" כוללת פפריקה מתוקה, חרדל, מלח, אורגנו, טימין ובזיליקום.

התערובות מתאימות לתיבול בשר, עוף, דגים וירקות. אפשר לתבל עימן את מה שרוצים רגע לפני הצלייה, או להשרות את הבשרים, הירקות או הדגים במרינדת תבלינים מספר שעות ואף לילה מראש. את המרינדה ניתן להכין מחצי כוס שמן זית או קנולה, מעורבב עם 5 כפות תערובת תיבול. אפשר להוסיף למרינדה דבש או סילאן, לפי הטעם.

ניתן להשתמש בתערובות גם לצלייה בתנור של בשר, עוף, תפוחי אדמה, ירקות ועוד.

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת בד"ץ יורה דעה.
מחיר: 10 ש"ח למשקל של 100 גרם.
להשיג ברשתות ובחנויות המובחרות.

חג עצמאות שמח לכל עם ישראל!

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

אסם משיקה לשולחן החג טעמים חדשים של לחמית בטעמים תרד וסלק

מכניסים  צבעים  חדשים לשולחן החג!!!
לקראת חג השבועות אסם מרחיבה את סדרת מוצרי הלחמית האהובים והפופולריים, ומשיקה מוצר חדש וצבעוני במיוחד: לחמית ירוקה עם תרד ולחמית ורדרדה עם סלק.

הלחמיות החדשות נותנות מענה נהדר ומעניין לכל מי שמעוניין להכניס לשולחן חג השבועות צבעוניות וטעמים חדשים לארוחה חלבית.

אסם - לחמית ירוקה עם תרד ולחמית ורדרדה עם סלק. צילום נדיה היבא

לחמית מכילה דגנים מלאים, התורמים לשמירה על תזונה מאוזנת. המוצר החדש אינו מכיל צבע מאכל וכל אריזה מכילה חבילה אחת של לחמית תרד וחבילה אחת של לחמית סלק.

לחמית תרד וסלק מצטרפת לסדרת מוצרי לחמית של אסם. סדרת הקרקרים הפופולארית והנמכרת ביותר בישראל.


אסם - לחמית ירוקה עם תרד ולחמית ורדרדה עם סלק. צילום נדיה היבא
אסם - לחמית ירוקה עם תרד ולחמית ורדרדה עם סלק. צילום נדיה היבא
הסדרה כוללת מגוון סוגים וטעמים: לחמית זיתים ולחמית עשבי תיבול, כפרית, אגוזים, חיטה מאה, 5 דגנים, שיפון, סובין חיטה, חיטה מלאה ודבש ובצל ולחמית ללא גלוטן.

חשוב לדעת: צריכת דגנים מלאים תורמת לשמירה על תזונה מאוזנת.

כשרות: בד"צ העדה החרדית.
האריזה מכילה 170 גרם.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

חג שבועות טעים  חגיגי ושמח לכל הקוראים כאן!

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

הכירו את אפרופו MIX במיוחד לאירוויזיון 2019

בשורה משמחת למכורי האפרופו!!!
הכירו את אפרופו MIX החדש - ולמה מיקס ומה חדש? אז כאן ממתינה לכם הפתעה בשקית, כי מעכשיו אין צורך יותר לבחור בין מתוק או מלוח.

חברת אסם משיקה במיוחד לאירוויזיון 2019, את אפרופו MIX , מהדורה חדשה המשלבת את חטיף התירס אפרופו מתובל יחד עם פופקורן מתוק. השילוב של שני החטיפים יוצר טוויסט חדש עם מיקס טעמים כייפי, מפתיע ומרגש וטעים.

שני החטיפים הוותיקים והאהובים נפגשים יחד באריזת 100 גרם לכבוד חגיגות האירוויזיון הקרוב שיערך בשבועות הקרובים.


אסם - הכירו  את אפרופו MIX  במיוחד לאירוויזיון 2019. צילום: נדיה היבא


אסם - הכירו  את אפרופו MIX  במיוחד לאירוויזיון 2019. צילום: נדיה היבא
אסם - הכירו  את אפרופו MIX  במיוחד לאירוויזיון 2019. צילום: נדיה היבא
טרנד חטיפי המיקס תופס תאוצה בקרב הצרכנים אשר מביעים התלהבות מהשילובים המיוחדים בין החטיפים האהובים.
החטיף החדש מרגש את הצרכנים בגלל השילוב של מתוק ומלוח והוא נחטף מהמדפים.

כשר פרווה לא כולל פסח - בד"ץ העדה החרדית
ניתן לחטוף מהמדפים שבחנויות השיווק הגדולות.

בהצלחה לישראל באורוויזיון!!!

ערכה וצילמה: נדיה היבא

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 


מתכון של המנה הכי ישראלית עם שדרוג מפתיע– חומוס סגול

 כולנו אוהבים את מנת החומוס הישראלית, אז בואו נכין את המנה  קצת יותר מעניינת, יותר טעימה, עם טאץ’ של בריאות וצבע שהם חגיגה לעיניים ולחיך.

חברת כרמית חוגגת את חג העצמאות וחולקת מתכון למנה הכי ישראלית, להכנה קלה בבית לארוחת ה"על האש המשפחתי" – חומוס סגול.


חברת כרמית חולקת מתכון לחומוס סגול צילום תמר גולן

מרכיבים:
3 סלקים בינוניים מקולפים, מבושלים וחתוכים (ניתן להשתמש בסלקים בוואקום כי זה יותר מהיר)
1 פחית שימורי חומוס
3 כפות טחינה גולמית איכותית
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. ולהגיש.

חג עצמאות טעים ושמח!

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ
מתכון וצילום באדיבות  תמר גולן

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...