יום חמישי, 2 במאי 2019

מתכון של המנה הכי ישראלית עם שדרוג מפתיע– חומוס סגול

 כולנו אוהבים את מנת החומוס הישראלית, אז בואו נכין את המנה  קצת יותר מעניינת, יותר טעימה, עם טאץ’ של בריאות וצבע שהם חגיגה לעיניים ולחיך.

חברת כרמית חוגגת את חג העצמאות וחולקת מתכון למנה הכי ישראלית, להכנה קלה בבית לארוחת ה"על האש המשפחתי" – חומוס סגול.


חברת כרמית חולקת מתכון לחומוס סגול צילום תמר גולן

מרכיבים:
3 סלקים בינוניים מקולפים, מבושלים וחתוכים (ניתן להשתמש בסלקים בוואקום כי זה יותר מהיר)
1 פחית שימורי חומוס
3 כפות טחינה גולמית איכותית
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
2. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. ולהגיש.

חג עצמאות טעים ושמח!

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ
מתכון וצילום באדיבות  תמר גולן

עקבו אחרי גם באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
ובקבוצה : מה נשמע? מה חדש?! 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...