"תבואות" משיקה "שמן אבוקדו" איכותי, בכבישה קרה ועם הסימון הירוק – לשנה טובה, טעימה ובריאה!
השמן, המיוצר בספרד, עשוי מ-100% אבוקדו והוא מתאים לתיבול סלטים, ירקות מבושלים, תבשילים, מרקים ועוד. בשל הרכבו הייחודי, הוא גם מומלץ לשימוש על השיער ועל עור הפנים, הידיים והגוף. חברת "תבואות" מתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים.
השמן - אותו מכינים מהפרי עצמו - עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות (ובעיקר חומצה אולאית), שבדומה לשמן זית - רצויות לגוף. השמן עשיר בקרוטנואידים ואף מגביר את יכולת הגוף לספוג קרוטנואידים מירקות אחרים (בטא קרוטן, אלפא קרוטן וליקופן). לשמן, המכיל גם לציטין וויטמינים E, A, B, F ו-D, צבע ירקרק ודרגת החמיצות שלו פחות מאחוז.
שמן אבוקדו איכותי בכבישה קרה של חברת תבואות. צילום: נדיה היבא |
כשרות: פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת בד"צ בית יוסף.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים: www.tvuot.co.il
סלט ירקות עם שמן אבוקדו צילום מנה – PEXELS |
סלט צבעוני וטעים המתאים לשולחן החג ולאירוח באדיבות חברת "תבואות"
מצרכים:
חבילה של עלי בייבי
20- 30 עגבניות שרי, חצויות
אבוקדו בשל, קלוף וחתוך לחתיכות בינוניות
8 – 10 זיתי קלמטה
1/3 כוס גבינת פטה מפוררת
לרוטב ויניגרט דבש-חרדל
1 כף שמן אבוקדו אורגני של "תבואות"
4 כפות שמן זית כתית
1 - 2 כפיות דבש
1 כפית שטוחה של חרדל (רצוי דיז'ון חלק)
1.5 כפות מיץ לימון
1.5 כפות חומץ הדרים
מלח, פלפל לבן לפי הטעם (לזכור שהגבינה והזיתים מוסיפים מליחות)
אופן ההכנה:
• לערבב היטב את כל חומרי הרוטב בצנצנת קטנה
• לערבב את הירקות בקערה מתאימה. לתבל ברוטב ולערבב ביחד. רצוי לחתוך את העגבניות והאבוקדו רק סמוך להגשה.
שנה טובה ומתוקה, בריאות וחג שמח!
מאחלת נדיה היבא
|
אינסטגרם
בפייסבוק
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.