"בארכה", מחלוצות קטגוריית הטחינה בישראל, הפתיע שוב והרחיבה את סדרת הטחינה המעודנת בבקבוק לחיץ שמשדרג ומנגיש לצרכני הטחינה את אופן השימוש.
![]() |
"בארכה" משיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום נדיה היבא |
בארכה שידרגה לנו את אופן השימוש בטחינה והפכה אותו לנוח, קל ופשוט. אין צורך להכין את הטחינה או לערבב עם מים, פשוט ללחוץ ישר מהבקבוק. תכונה זו נותנת מענה לאנשים שמעדיפים לאכול טחינה גולמית כמו שהיא, בנוחות מקסימלית.
הטעם החדש מצטרף לסדרת הטחינה המעודנת בבקבוק הלחיץ שכללה 4 מוצרים:
![]() |
"בארכה" משיקה טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום: נדיה היבא |
בשנים האחרונות עם עליית המודעות למזון בריא ולא מעובד, קטגוריית הטחינה נמצאת בצמיחה מתמדת וכיום טחינה גולמית נחשבת למוצר בסיס בכל בית בישראל, במחקר שערכה השנה בארכה עם מכון המחקר רושינק נמצא כי שלושה מכל ארבעה ישראלים בוגרים נוהגים לאכול טחינה גולמית, לפחות פעם בחודש.
![]() |
"בארכה" -טחינה גולמית מעודנת משומשום מלא מתובלת בזעתר בבקבוק לחיץ. צילום: נדיה היבא |
אודות בארכה:
למעלה מ-30 שנה חברת רושדי תעשיות מזון בע"מ מייצרת טחינה וחלבה. המפעל, שהוקם בראשית שנות ה-80 כחלק ממיזם לקידום תעשייה במגזר הפך עם השנים לחברה בסטנדרטים בינלאומיים הגבוהים ביותר ולמותג בולט בישראל. מפעל החברה שנמצא באלון תבור הוא המפעל הגדול והמתקדם מסוגו ועומד בסטנדרט בינלאומי גבוה בו מיוצרים מדי יום מוצרי הטחינה והחלבה המופצים לרשתות השיווק, לקוחות מוסדיים ותעשיית המזון בארץ ובעולם.
אינסטגרם
בפייסבוק
פינטרסט Pinterest
בקבוצה: מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת