יום ראשון, 13 במרץ 2022

פסטיבל הקולינריה הראשון - "בא לי גליל' באשכול בית הכרם יוצא לדרך

מחפשים את הדבר הבא? בא לכם לטעום מטעמים ממטבחים מגוונים? או ללקט צמחים וירק בעצמכם?

את האביב באשכול בית הכרם יפתח לראשונה השנה פסטיבל קולינריה ייחודי שידגיש ויחשוף את העושר הקיים בחבל ארץ זה, אותו לא רבים מכירים, בפסטיבל "בא לי גליל" - אביב קולינרי בבית הכרם - בפסטיבל ריכוז מקומות שאתם חייבים להכיר!

פסטיבל הקולינריה  הראשון - "בא לי גליל' באשכול בית הכרם  קרדיט צילום רפי קורן 

פסטיבל הקולינריה  הראשון - "בא לי גליל' באשכול בית הכרם  קרדיט צילום רפי קורן 
הפסטיבל הראשון מסוגו באזור יתקיים במהלך שני סופי שבוע ארוכים, מחמישי עד שבת 24-26.3 31.3-2.4 ויחשוף בפני חובבי הקולינריה והטיולים את האזור המאגד בתוכו תרבויות אוכל וקולינריה שונות ומגוונות, בתי אוכל, דמויות מרתקות, מסלולי טיול, סדנאות בישול וליקוט, מחלבות, יקבים, אטרקציות – והכל אל מול נוף גלילי עוצר נשימה.

בימי הפסטיבל יתקיימו סיורי ליקוט ותרבות, בתים מארחים, סדנאות בישול עם שפים ואנשי קולינריה, לצד הדגמות, הרצאות וימי שוק ססגוניים. בפסטיבל יושם דגש על כרמי הזיתים העתיקים ושמן הזית המשובח המאפיינים את האשכול.

לראשונה מוביל האשכול הפקה ייחודית שתתפרש על פני שני סופי שבוע ארוכים, מחמישי עד שבת, במהלכם יזכו המבקרים להנות מעושר קולינרי, תרבותי במטבחים מגוונים לצד סדנאות בישול, סיורי ליקוט, סיורים מודרכים ושלל פעילויות לכל המשפחה.

איטליה בכפר
מוויס חוסאם ומימי אשתו , לשעבר בעלי מסעדת "אחוזת שולמית", הוותיקה מראש פינה, שלא צלחו את משבר הקורונה ונאלצו לסגור את המסעדה. חזרו לכפר והחליטו לפתוח את מסעדת 'אלסובאט', החבויה בין סמטאות גרעין הכפר העתיק בראמה.

המסעדה משלבת טעמים ומנות מהמטבח האיטלקי והמקומי בצורה ייחודית, ניחוחות מטבח ים תיכוני עשיר. המקום מעוצב כיאה למסורת המקום.

בני הזוג חוסאם, בעלי המסעדה התחילו בחיפוש אחר מקום להקמת מסעדה קטנה, שתשלב מסעדה וקונדיטוריה למימי (במקצועה שף קונדיטור)ברמה גבוהה מאוד.

בלב גרעין הכפר העתיק, ראמה מצאו מבנה אבן עתיק בן למעלה ממאה שנה, מבנה משוחזר תוך שימור מוקפד על המקוריות של המבנה. מציאת המבנה התאימה להם כמו כפפה ליד וסוג של הגשמת חלום. לאחרונה נפתחה המסעדה וולצידה קונדיטוריה עם תפריט חורפי, הכולל, גם מרק ערמונים, ריזוטו פטריות וערמונים, מסאח'ן עוף, פסטות וכמובן פיצות שף איטלקיות מעולות. ומנות קינוח מעוררות השראה של מימי : עוגת גבינה , טרימיסו , טארטאטיין וקרם בורלה.

איפה? בוויז- רחוב אלסובאט, ראמה.
שעות פתיחה: כל ימות השבוע מלבד שני, משעה 10.00 עד 23.00
לפרטים נוספים: מויסחוסאם 052-3471010
פייסבוק: https://www.facebook.com/alsobatrest/
אינסטגרם: https://www.instagram.com/alsobat_rest/

ליקוט ויצירה בבית דולב
אסתי ואבי דולב, מהישוב צורית באשכול בית הכרם, הקימו בביתם 'בית דולב', מרחב יצירה ייחודי המשלב בין שני עולמות, פסיפס ובישול.

ביתם ממוקם על פסגת הרכס, מול נוף מרהיב ואוויר הרים צלול, אסתי דולב, בעברה שפית במלון מצפה הימים, ולצידה ידו האמנותית של אבי דולב, המורגשת בכל פינה בבית, הפכו את הבית והמטבח רחב הידיים למסעדה ביתית ומרחב לסדנאות בישול ופרגולה יפהפייה לאירוח, לצד סטודיו לאמנות שבו מתקיימות סדנאות פסיפס של אבי.

אסתי מעבירה בבית דולב סדנאות בישול. במסגרתן האורחים יוצאים לליקוט מהגינה ויחד עם אסתי, מבשלים ארוחה מלאה. בסיום שלב הבישול, מתקבצים סביב השולחן, ונהנים מהמטעמים שהכינו בתוספת מנות שהכינה השפית עם כוס יין טוב ונהנים מכל ביס. במסגרת הסדנא, אבי דולב, עורך סקירה קצרה על תולדות הפסיפס ולאחריה המשתתפים לומדים להכין פריט שימושי מצופה פסיפס קרמיקה.

מנות מיוחדות: מתבל זעתר מהשדה עם לימון כבוש, ארטישוק טרי ביין לבן ושמן זית, קרוסטיני מלחם מחמצת עם ממרח חציל וגב' לבנה עיזים, טרטר אינטיאס עם סלט פומלה, בורקס פתוח מבצק עלים חמאה עם תבשיל תרד בר וחובייזה על קרם גבינות, גב' ברי עיזים בגריל עם דבש מתובל ומשולשי בצק עלים ביתי ועוד...

משך הסדנה כשעה וחצי.
איפה? בוויז 'בית דולב' רח' ארז 2 צורית.
תיאום והזמנה מראש בלבד !
אין הגבלה על ימי הפעילות, כולל שישי שבת.
לפרטים נוספים – 054-5866313/  052-4610667

תחת עץ התות בסלאמה
זיאד, איש טבע בכל רמ"ח אבריו, מומחה במלאכת הגישוש וזאדה רעייתו, בשלנית בחסד, פתחו את ביתם ומקבלים אורחים בחצר ביתם, תחת צילו של עץ התות היפהפה ומספרים על אורח החיים הבדואי, הזיקה לטבע והמהפך שחל בשנים האחרונות בחברה הבדואית. אחרי הרצאה מרתקת של זיאד, מתכנסים לארוחה בדואית המוגשת בחצר הבית, או באוהל הבדואי מעוצב בחצר הבית. מאכלים מיוחדים בעונת האביב: סלט ג'רג'יר, סלט לוף, חוביזה מטוגנת עם בצל ותבלינים, מג'דרה, עלי גפן ועוד...

מיקום: בוויז- החוויה הבדואית.
מתי? כל ימות השבוע, בתיאום מראש.
לפרטים נוספים: זיאד 052-2846515

חוויה ב"חוות רום"
"חוות רום", הינה חוות עיזים במרומי הר כמון, סמוך לעיר כרמיאל, החווה שוכנת מול נוף עוצר נשימה. בכל בוקר יוצאות העיזים למרעה הפתוח בחורש הים תיכוני המקיף את החווה, מה שגורם לחלב עשיר, ובזכות זה הגבינות המופקות מחלב העיזים, בריאות ואיכותיות יותר. כל גבינות החווה מיוצרות בעבודת יד, החווה מוקפת גני ירק שופעים, בוסתנים מגוונים, חממה, דיר ומחלבה. העיבוד החקלאי מיטיב עם האדמה ומנצל את טובה, תוך צמצום ההשפעה הסביבתית המזיקה.

בחווה פועל מפעל שיקום תעסוקתי לנפגעי נפש, שלוקחים חלק בעבודה פעילה בכל ענפי המשק ומייצרים בין השאר עציצי "סקולנטים" בגדלים שונים. בחווה פועלת גם "הכפרייה"- מעדניית בוטיק ובית קפה, פתוח לקהל הרחב בימי שישי (כשר), ומרכז מבקרים בו נהנים האורחים מסדנאות וקורסים שונים כדי שירגישו קרבה לאדמה, לעצמם, למקורות המזון וכמובן אחד לשני.

החווה פתוחה רק לקבוצות בתיאום מראש. את גבינות החווה ניתן לרכוש באתר.

מיקום: בוויז "חוות רום- מחלבת עיזים שמחות".
לפרטים נוספים: אורי תלם 052-4457777
אתר: https://havatrom.co.il/
פייסבוק: https://www.facebook.com/havatrom



בא לי גליל – אביב קולינרי בבית הכרם
איפה? רחבי אשכול בית הכרם.
עלות? מרבית הפעילויות ללא תשלום, חלק מהסדנאות בתשלום מסובסד ובהרשמה מראש :


אתר אשכול בית הכרם
מתי? שני סופי שבוע חמישי עד שבת 24-26.3 31.3-2.4
טלפון לבירורים: 04-8276500
פייסבוק: https://www.facebook.com/beithakeremcluster

אשכול בית הכרם מאגד בתוכו שמונה רשויות: כרמיאל, משגב, מג'ד אל כרום, ראמה, נחף, דיר אל אסד וסאג'ור. אוכלוסיית האשכול מעורבת ומובילה דו קיום בין יהודים, ערבים, מוסלמים ונוצרים החיים יחד זה לצד זה ומקדמים עסקים, תיירות, תרבות ועוד. האשכול מאופיין בקהילות מגוונות, דתות שונות וצורות חיים שונות: כפרים, ערים, מושבים, ישובים קהילתיים וקיבוצים ובכל ישוב מגוון דמויות וסיפורי חיים מרתקים.

בשיתוף אשכול בית הכרם, פסטיבל "בא לי גליל"
קרדיט צילומים:
ערכה: נדיה היבא

יום שבת, 12 במרץ 2022

"פרומיס" משיקה ליום האישה סרום מנגו למראה עור חלק קטיפתי וקורן

בחברת הקוסמטיקה  המובילה והידועה פרומיס  PROMISE , רצו לחדש ולרגש את לקוחותיהם לקראת יום האישה  ורקחו מתכון  שיצא להם חלומי - סרום מנגו עם 5% ניאצינמיד למראה עור חלק קטיפתי וקורן - ממש סורבה מנגו!!

בין מרכיבי המתכון : מיץ  אלוורה לרעננות, הוסיפו שמן חוחובה לגמישות, סחטו מנגו טבעי ללחות והמרכיב הסודי: חופן גדוש של ניאצימיד (ויטמין B3)  לעור בריא. 

והתוצאה: סרום מנגו 5% ניאצינמיד ("הקוסם" בעולם הביוטי) שמצליח לסייע במגוון רחב של מצבי עור - מאזן שומניות, מצמצם נקבוביות, מפחית פצעונים ומבהיר סימני פיגמנטציה. לצידו, האלוורה שמפחיתה אדמומיות ומרגיעה את העור וכל הטוב הזה עם ריח מנגו משגע. 
המוצר פעיל ואפקטיבי מאוד.

"פרומיס" משיקה ליום האישה סרום מנגו למראה עור חלק וקורן. צילום: נדיה היבא
מה זה בעצם ניאצינמיד? 
מוכר יותר כויטמין B3 - הסופרסטאר של עולם הטיפוח ומתאים לכל סוגי העור! 
מסייע בויסות ייצור השומן ואנטי דלקתי – יתרונות המאפשרים לו להפחית שומניות ועוזרים לפצעי אקנה. בנוסף, גם מבהיר כתמים ופיגמנטציה.

מדובר בסרום עשיר בפרי מנגו לריכוך ולשיפור מרקם העור,  מצליח לסייע במגוון רחב של מצבי עור:  מאזן שומניות, מצמצם נקבוביות, מסייע בטשטוש סימני אקנה, מפחית פצעונים ומבהיר סימני פיגמנטציה. מועשר באלוורה שמפחיתה אדמומיות ומרגיעה את העור.

מרקם קליל ומרענן ממש כמו סורבה מנגו!  מעניק לחות לעור ובעל ניחוח מטורף של מנגו.
מתאים לכל סוגי העור - לשימוש בוקר וערב, מתאים במיוחד כבסיס לפני כל קרם שאוהבים  ומשמש כסופר פריימר לאיפור שבו אנו משתמשים.

"פרומיס" משיקה ליום האישה סרום מנגו למראה עור חלק וקורן. צילום: נדיה היבא
מרכיבי הסרום:
💦 תמצית מנגו:  עשירה בסוכרים, ויטמנים ובנוגדי חימצון המעניקים לחות ורכות לעור ומגנים עליו מפני נזקי הסביבה.
💦 תמצית אלוורה: מפחיתה אדמומיות ומעניקה תחושת קירור והרגעה מיידית. האלוורה מחייה את עור הפנים ומזינה בלחות המרככת את העור ומותירה תחושת רעננות קרירה. 
💦 שמן חוחובה:  דומה בהרכבו לסבום הטבעי שבעור ולכן הוא מצליח לשפר את גמישות העור ולא מותיר שמנוניות.
💦 ניאצינמיד (ויטמין B3) מסייע בוויסות ייצור השומן בעור, נוגד דלקת, מונע הצטברות של תאי עור מתים בנקבוביות, מפחית פיגמנטציה ושומר על מחסום העור.

סרום עשיר בפרי מנגו לריכוך ולשיפור מרקם העור,  מצליח לסייע במגוון רחב של מצבי עור.
צילום: נדיה היבא 
הוראות שימוש: פעם ביום יש למרוח על פנים נקיות ולהספיג בתנועות עיסוי עדינות.
מומלץ כתכשיר יחיד או כבסיס לפני קרם הנמרח עליו.

התכשיר מאושר על-ידי משרד הבריאות, לא נוסה על בעלי חיים, אינו מכיל רכיבים מן החי, ללא פראבנים.

סרום מנגו עם 5% ניאצינמיד למראה עור חלק קטיפתי וקורן - ממש סורבה מנגו!! 
צילום: נדיה היבא
ובנימה אישית: מאוד אהבתי את הסרום מנגו עם 5% ניאצינמיד ולא רק בגלל הריח הנפלא של המנגו. הסרום  מגיע  במיכל אטום בצבע  סגול בהיר, של 50 מ"ל עם משאבה מובנית, נוחה לשימוש המוציאה כמות מדודה וחסכונית של קרם ושומרת על סטריליזצייה.

אחרי ניקוי עור הפנים, מרחתי את הסרום מנגו בעל הריח הנהדר וצבע בדיוק כמו של מנגו. הריח נשאר על הפנים גם אחרי שהוא נספג בעור. הסרום  בעל מרקם רך ונעים , לא נוזלי, נמרח בקלילות ונספג במהירות בעור הפנים  ולא משאיר תחושה שמנונית. מיד לאחר המריחה העור נראה מלא לחות ורעננות, חלק ונעים מאוד למגע .  האדמומיות בעור הפנים פחות בולטת וסימני הפיגמנטציה טושטשו (בטוחה שלאחר מספר פעמים האדמומיות תעלם)  והתחושה החלקה והנעימה על עור הפנים עם הריח הנפלא נשארת גם מספר שעות אחרי השימוש.

מחיר: 185 ש"ח  (50 מ"ל)
לאחר הנחה: 120 ש"ח

שימו לב!!! יש פעילות בסטורי שלא תרצו להחמיץ! צילום: נדיה היבא

"פרומיס" משיקה ליום האישה סרום מנגו למראה עור חלק קטיפתי וקורן
קרדיט צילום: פרומיס משרד יחסי ציבור
כדאי מאוד לדעת!!!  לרגל יום האישה והשקת המוצר יערך מבצע גורף של 35% הנחה על כל מוצרי פרומיס באתר. משלוח חינם עד הבית בכל הזמנה. אל תחמיצו כי אין מחירים כאלה  בשום מקום למוצר שכזה!!!!!

לכל הפרטים ולרכישה, היכנסו לאתר של פרומיס https://promisecosmetics.co.il/products/mango-serum:

בשיתוף חברת פרומיס  PROMISE
קרדיט לצילומים: פרומיס-משרד יחסי ציבור, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 10 במרץ 2022

"פרימור" משיקה לרגל פורים את המהדורה המחופשת

זה מיץ? זאת זברה?
"פרימור" משיקה לרגל פורים מהדורה חגיגית וססגונית במיוחד: 100% מיץ תפוזים סחוט טבעי בבקבוק 2 ליטר ישווקו בעיצוב של תחפושת זברה ובאווירת טבע פראי. המותג מזמין את צרכני המיצים להתחפש, להצטלם ולהשתתף בהגרלה

להשלמת האווירה  ומצב הרוח הפורימי שכבר ממש כבר כאן, הרי מצווה לחגוג בשמחה..., אני נוהגת להכין מלבד משלוח מנות, עוגות ועוגיות גם מטעמים שאוהבים לסעודת פורים. לקראת הסעודה החגיגית אני מכינה קוקטיילים מסוגים שונים של אלכוהול למבוגרים בלבד, כשבבסיס הקוקטייל  מככב מיץ תפוזים טבעי של פרימור שמשבח כל כוס וכוסית. הצעירים שביננו נהנים ממיץ תפוזים טבעי בתוספת פלחי פרי הדר.

"פרימור" משיקה לרגל פורים את  המהדורה המחופשת . צילום: נדיה היבא
המיצים המחופשים של פרימור ישווקו לרגל פורים במהדורה חגיגית מחופשת בכל רשתות המזון לקראת פורים למשך כשבועיים ויהפכו כל שולחן לחגיגי ושמח במיוחד.
 
בנוסף, מציע מותג "פרימור" לצרכני המיצים הסחוטים, להתחפש, להצטלם ולהשתתף בהגרלה, זאת באמצעות פעילות דיגיטל ייעודית.

סדרת המיצים הסחוטים והמצוננים של "פרימור", כוללת 100% מיץ תפוזים סחוט טבעי, המיץ האהוב והנמכר ביותר בישראל בקטגוריית המיצים הסחוטים וכן מיצים נוספים איכותיים ואהובים על ידי צרכני הקטגוריה, המיצים הסחוטים הינם ללא תוספת חומרים משמרים וללא תוספת סוכר.

המיצים המחופשים של פרימור ישווקו לרגל פורים במהדורה חגיגית מחופשת.
צילום: נדיה היבא
"פרימור" הינו המותג המוביל בישראל בייצור ושיווק מיצים סחוטים ומצוננים, בנוסף למיצים סחוטים ומצוננים מייצרת פרימור מגוון רחב של משקאות קלים, מיצים ונקטרים מבוססי פרי בעלי אורך חיי מדף ארוכים וכן רכזי פירות לשוק המוסדי.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 27 – 33 ₪ לבקבוק 2 ליטר.
כשרות מהדרין של חוג חתם סופר פ"ת והרבנות נחל שורק.
להשיג בכל רשתות המזון ברחבי הארץ.

המותג מזמין את צרכני המיצים להתחפש, להצטלם ולהשתתף בהגרלה. צילום: נדיה היבא

"פרימור" משיקה לרגל פורים את  המהדורה המחופשת . צילום: נדיה היבא
עמוד פרימור בפייסבוק: https://www.facebook.com/primorganir
ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/primor_il/

בשיתוף חברת פרימור
קרדיט צילומים: נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 8 במרץ 2022

מותג שוקולד פנדה מתרחב ומציג עיצוב חדש

איך אתם אוהבים את הפנדה שלכם?
פנדה הוא ממתק שוקולדי טעים, קרמי ונקי מחלב - פתרון נהדר לרגישים לחלב ולא רוצים לוותר על שוקולד. 
הייחודיות של המותג , בהיותו זהה לחלוטין בטעמו לשוקולד החלב המקורי. שוקולד פנדה משלב בין הנאה, טעם ומרקם, לבין שמירה על החי. 

חג פורים ממש כאן מעבר לפינה, ואנחנו  בבית כבר מארגנים ונערכים  עם משלוחי מנות לבני המשפחה, חברים ומקורבים. אחד הפריטים  שיככבו במשלוח המנות השנה, בנוסף לדברי המתיקה האהובים יהיה ללא ספק שוקולד פנדה, שישמח במיוחד את הטבעונים ואת הרגישים לחלב. מאחר ומדובר גם  בשוקולד טעים ואיכותי  שכולו כשר-פרווה הוא יהיה נהדר ומתאים גם לאחר ארוחת/סעודת פורים. 

סדרת המוצרים בעיצוב החדש של פנדה כוללת טבלאות ממתק שוקולדי ב- 9 טעמים.
צילום: נדיה היבא
חברת פנדה הוקמה על ידי דניאל ואליה ברקת, אשר חיפשו מענה לצורך אישי, למוצר שוקולדי ייחודי שיעניק את החוויה החלבית והקרמית גם בגרסה הטבעונית. לאחר שנים של ניסיונות במטבח הביתי, פותח המתכון המנצח, ויחד עם תמיכתה ההדוקה של הקהילה, עבר המוצר לייצור שיוכל לעמוד בקצב הביקוש. כיום, נמכרת סדרת המוצרים בכל רשתות הטבע המובילות, ברשתות שיווק נבחרות ובארצות הברית.

סדרת המוצרים בעיצוב החדש של פנדה כוללת טבלאות ממתק שוקולדי ב- 9 טעמים: 
קלאסי, קרם בוטנים, קרם נוגט, שברי אגוזי לוז, שברי קרמל ומלח גס, לבן, לבן עוגיות, מריר במילוי קרם קפה ומריר במילוי קרם קוקוס. בנוסף משווקת פנדה חטיפים בטעם שוקולד בתוספת פיסטוק חלבה, חמאת בוטנים וקורנפלקס, נוגט ופצפוצי אורז וקוקוס קלוי.

פנדה - ממתק שוקולדי טעים, קרמי ונקי מחלב . צילום: נדיה היבא
"הופתענו לגלות שלמרות הצמיחה החדה והחדשנות הרבה בתחום המזון הטבעוני, אין כמעט ממתק שוקולד חלב טבעוני בשוק האמריקאי", אומר דניאל ברקת, מבעלי החברה, "אז התחלנו לפני כשנה וחצי לשווק את פנדה בארה"ב דרך מכירות אונליין. הביקוש הרב גרם לנו להבין שיש פוטנציאל עסקי גדול, ולכן אנחנו מרחיבים את הפעילות לרשתות השיווק בארה"ב". לדבריו, החזון של פנדה הוא להגיע לעידן בו ממתק שוקולד טבעוני יהפוך מאלטרנטיבה לברירת מחדל ויחליף את השוקולד החלבי היום-יומי.

מחיר מומלץ לצרכן:
כ- 17.90 – 21.90 ₪ לאריזת 100 גרם; 
8.90 – 10.90 לחטיף במשקל 45 גרם (לפני מבצעי הנחות).

כשר פרווה למהדרין בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת ורבנות טבעון.
להשיג ברשתות הטבע והשיווק ברחבי הארץ.
אריזות שוקולד פנדה בעיצוב חדש צילום סטודיו יסמין ואריה

ליין מוצרי שוקולד פנדה בעיצוב חדש צילום סטודיו יסמין ואריה
פנדה, מותג השוקולד הישראלי הנקי מחלב, חולל מהפיכה כשהשיק לפני מספר שנים, טבלה בטעם ובמרקם זהה לשוקולד חלב. הקהל הטבעוני התלהב, המכירות זינקו ומפעל הייצור שהוקם בירושלים ועבר בהמשך לטבעון, נדרש להתרחב. כעת, לאחר שהשלים גיוס מהציבור, שנחשב לסכום הגיוס הגבוה ביותר שהיה עד כה בארץ בקמפיין מימון המונים להשקעות (6.5 מיליון ₪), מרענן המותג את נראותו ומשיק עיצוב חדש לאריזות המוצרים. מטרת המיתוג החדש להרחיב את הפנייה גם לקהל המפחיתנים, המהווה, על פי ההערכות, כשליש מהאוכלוסייה, וכן לרגל החדירה לשוק הבינלאומי. השקת האריזות החדשות תלווה בקמפיין פרסום דיגיטלי ובמבצעי השקה מיוחדים.

בנוסף לשינוי העיצובי של האריזות, משנה שוקולד פנדה גם את צורת הקוביות. הטבלאות והחטיפים עברו שדרוג וקיבלו עיצוב ייחודי שמעניק חווית טעם משופרת, עם מילוי עשיר יותר ופריסה מושלמת של הקרם והציפוי בכל קובייה, מה שמעניק למוצר חווית 'ביס' חדשה.
חטיפי שוקולד פנדה בעיצוב חדש צילום סטודיו יסמין ואריה

מותג שוקולד פנדה מתרחב ומציג עיצוב חדש. צילום: נדיה היבא

בשיתוף מותג השוקולד פנדה
קרדיט צילומים: סטודיו יסמין ואריה-התמונות מאושרות לשימוש ללא תמורה, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

יום חמישי, 3 במרץ 2022

מותג הלבשה התחתונה האמריקאי GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון

משמעות המילה "גודס" היא אלילה. אישה שהמראה שלה קורן, הנוכחות שלה מורגשת בכל רגע נתון. אישה שהיא כמעט "הכל יכולה" - הכי קרובה לשלמות. 

כך גם מותג לבני הנשים האמריקאי Goddess מתיימר להיות - הכי קרוב למושלם - לנשים אמיתיות.

המותג גודס (Goddess) מתמחה בהתאמת הלבשה תחתונה למבנה גוף מלא ושופע כך שיהיה תומך ונוח, ולא פחות חשוב - יפה וסקסי. 

מותג הלבשה תחתונה האמריקאי –GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון
KAYLA-GD6162-GD6168-SNY

מותג הלבשה תחתונה האמריקאי –GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון
KAYLA-GD6162-GD6168-UTA
ברשת ליה לונדון, אנו מאמינות שגוף האישה יפה ושווה בכל מידה ולכן אנו מציעות מבחר רחב של דגמים בהלבשה תחתונה החל ממידות קטנות ועד למידות גדולות– וכולן בהתאמה אישית בהתאם לגוף האישי של כל אחת.

לכל אישה מגיע להרגיש נשית וסקסית  בהתאמה מושלמת - בכל גודל ובכל מידה.

 בקולקציית אביב / קיץ  2022 ניתן לראות דגמים פרחוניים או חלקים, כדי שכל אחת תוכל להתחבר למה שגורם לה להרגיש טוב יותר עם עצמה.

הקולקציה מורכבת מחזיות (ותחתונים)  נוחות ליום יום וחזיית ספורט ייחודית ללא ברזלים  לתמיכה מקסימאלית בזמן האימון (כן, כן! ללא ברזלים גם לחזה גדול  וגם נוחה בטירוף) .

 לכל דגם הייחודיות שלו, תוך כדי שימת דגש על נוחות ותמיכה כדי שהפריט יישב עליך נוח ויקל עליך את מהלך היום, לפחות מבחינת הלבשה תחתונה.

מותג הלבשה תחתונה האמריקאי –GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון
GD-GODDESS-SPORT-PEWTER-HEATHER-NON-WIRED-SPORTS-BRA-GD6913-PTH-F

מותג הלבשה תחתונה האמריקאי –GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון
KEIRA-BLACK-UW-BANDED-BRA-GD6090-F-TRADE-WEB-AW22
אנו יודעות מה הצרכים שלך ולכן מיטב המעצבים עושים כמיטב יכולתם לחשוב ולעצב את המוצר המושלם – במיוחד עבורך.

מנעד המידות של דגמי גודס מתחילים מהיקף 75 בקאפים הגדולים (G ומעלה)   ועד להיקף 105.

הודות לרצועות כתף עבות ואלסטיות - תוכלי להרגיש את התמיכה בחזה, כך שיהיה מורם ויקל על העומס העלול להיווצר על הגב. 

בנוסף - רצועת ההיקף רחבה וגבוהה מהרגיל, בכדי לאסוף את העור העודף, למראה חלק ואסתטי מתחת לבגד. 

תחתוני הדגמים מגיעים בגזרות גבוהות כדי לאסוף ולחטב את החלק התחתון של הגוף, תוך כדי הענקת מראה סקסי, מורם  ונוח.

מותג הלבשה תחתונה האמריקאי –GODDESS נוחת ברשת ליה לונדון
KEIRA-GD6090-GD6095-PRL
רשת ליה לונדון הינה המפיצה הבלעדית של המותגים FANTASIE, FREYA; WACOAL, ELOMI ועכשיו גם GODDESS– הרשת המובילה שמתאימה לכל אישה הלבשה תחתונה בהתאמה אישית ומדייקת לפי מידות הגוף – כדי שכל אחת תוכל ליהנות מנוחות מקסימאלית בכל שעות היום ולכל אירוע.

מחיר החזיות 320 ₪ , תחתונים 120 ₪

ניתן להשיג בלעדית ברשת ליה לונדון או דרך טופס הזמנות באתר www.leialondon.co.il
או בוואטסאפ 052-7717165.

בשיתוף רשת הלבשה תחתונה ליה לונדון
קרדיט צילומים: ליה לונדון באישור שימוש משרד יחסי הציבור
ערכה: נדיה היבא

חדש ברשת וניליה - גלידת שמנת עשירה עם שברי "תן בו" מדנמרק

על גלידת "תן בו" כבר שמעתם?
רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" ויבואנית המזון "ויליפוד" משלבים כוחות כדי להביא לצרכן הישראלי שילוב ישראלי-דני ייחודי, מתוק ומשובח.

רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" בשיתוף עם יבואנית המזון "ויליפוד" משיקים, לראשונה בישראל, גלידה בטעם ובמרקם של קרמבו אמיתי בשם גלידת "תן בו". הגלידה מתבססת על מתכון ייחודי המשמש לייצור קרמבו באותו השם, שאותו מייבאת ויליפוד מדנמרק.

גלידת קרמבו בסניפי וניליה צלם שירן חי  כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
"כשטעמנו את ה"תן בו" מדנמרק הבנו, שהשילוב שלו עם הגלידה שלנו יהיה שילוב מנצח," סיפר אסף בלנק, מנכ"ל רשת וניליה. "הן בגלל הקצף המעולה והן בגלל השוקולד האיכותי, שמצפה את הקרמבו." סקר שוק שערכה "וניליה" העלה, כי הרעיון של שילוב בין גלידה לקרמבו קוסם לרוב הציבור.

תהליך הפיתוח המורכב של הגלידה בטעם החדש ארך כחצי שנה ובוצע על ידי השף של רשת "וניליה", אורן עזר . "גלידת "תן בו" מורכבת מבסיס של שמנת וחלב טרי, ביסקוטינו, קרמבו "תן בו" שלמים ורוטב שוקולד מריר עשיר.

גלידת קרמבו בסניפי וניליה צלם שירן חי  כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
אסף בלנק הוסיף :" רצינו לייצר חווית אכילה אחרת ומעניינת." הגלידה בעלת ערך מוסף נוסף בכך שאינה מכילה אגוזים או שומשום, ולכן בטוחה לאכילה גם לאלרגיים למאכלים אלה".

שתי החברות החליטו להשיק את פיתוח המוצר החדש לרגל פתיחת עונת הגלידות לשנת 2022. במהדורה מוגבלת, השילוב של קרמבו עם הגלידה הופך אותו למוצר ייחודי חדשני ומפנק ".

גלידת קרמבו זמינה בכל סניפי רשת וניליה. 
מחיר מומלץ לצרכן: 95 ש"ח למארז של 1 ק"ג , 18 ₪ למנה.
ולמי שחשוב: כשר-חלבי

גלידת קרמבו בסניפי וניליה צלם שירן חי  כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
וניליה היא רשת גלידריות איכותית בעלת 21 סניפים בפריסה ארצית מגן שמואל ועד לבאר-שבע והיא חוגגת השנה 20 להיווסדה. לפני כשנה וחצי הוחלפה הבעלות והרשת מותגה מחדש. לייצור הגלידות הרשת משתמשת אך ורק בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר הקיימים בשוק, וכל מוצר חדש מושק רק לאחר שעבר מבחני איכות קפדניים. הרשת מטפחת ערכי קיימות כגון עידוד שימוש במארז ושקית רב פעמיים ייחודיים, באמצעות מתן הנחות בעת המילוי מחדש.

ויליפוד היא – חברה העוסקת ביבוא, ייצוא, שיווק והפצה של למעלה מ-600 מוצרי מזון יבשים, מקוררים ומוקפאים ב-30 קטגוריות שונות אותם היא מפיצה ל-5,000 נקודות מכירה בשוק הקמעונאי, המוסדי והיצרני ברחבי ישראל והרשות הפלסטינית.

בשיתוף רשת הגלידריות "וניליה"
קרדיט צילומים: שירן חי  כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
ערכה: נדיה היבא

יום רביעי, 2 במרץ 2022

בפורים הזה שולחים ממרחי פרימיום של "הבאר מעדנים" בטעמים מפתיעים

האם אתם מאורגנים כבר עם משלוח מנות לגדולים לקראת חג פורים?
"הבאר מעדנים" מראש פינה מציעה משלוח מנות שונה, ייחודי עכשווי וטעים: לא סתם עוד אוזני המן ודברי מתיקה - אלא מארז איכותי של ממרחי גורמה איכותיים בטעמים מפתיעים, שיתאימו ויעשירו כל שולחן חג וסעודת פורים בין אם היא בשרית, חלבית, או ארוחת דגים.

משלוח מנות הבאר מעדנים צלם יפתח חבלין מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
לקראת חג הפורים הממשמש ובא מציע מפעל הבוטיק "הבאר מעדנים" מראש פינה, משלוח מנות עכשווי ויוצא דופן: עם או בלי אוזני המן, צרפו למשלוח המנות או הביאו שי למארחי מסיבות/סעודות הפורים מארז מתנה אלגנטי מסדרת ממרחי הפרימיום של הבאר בטעמים מפתיעים.

בכל מארז - שלוש צנצנות ממרחים. טעמי הממרחים החדשים פותחו במיוחד לקראת החג על ידי "הבאר מעדנים", והם כוללים: ממרח ארטישוק קרמי וקטיפתי עשוי מלבבות ארטישוק ומתאים עם גבינות ודגים, ממרח עגבניות עשיר ונימוח בפה, מצוין כבסיס לכריכים ממרח טפנד זיתים המבוסס על זיתים ירוקים איכותיים מהגליל בתוספת שמן זית כתי מעולה ותבלינים .

משלוח מנות הבאר מעדנים צלם יפתח חבלין מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
המחיר למארז: 49 ₪. המארז כולל 3 צנצנות בנות 120 גרם כל אחת ואפשר לשלב טעמים ממגוון הממרחים והקונפיטורות המשובחים מתוצרת "הבאר מעדנים."

ולמי שחשוב: כשר פרווה בהשגחת הרבנות ראש פינה.

המארז ניתן לרכישה במעדניות מובחרות ברחבי הארץ, בחנויות המפעל של "הבאר מעדנים" בראש פינה ועוד.

ממרחי פרימיום של הבאר מעדנים בטעמים מפתיעים, איכותיים, טריים שיתאימו ויעשירו כל שולחן חג וסעודת פורים
בין אם היא בשרית, חלבית, או ארוחת דגים. צילום: נדיה היבא

ממרחי פרימיום של הבאר מעדנים בטעמים מפתיעים, איכותיים, טריים שיתאימו ויעשירו כל שולחן חג וסעודת פורים
בין אם היא בשרית, חלבית, או ארוחת דגים. צילום: נדיה היבא

ממרחי פרימיום של הבאר מעדנים בטעמים מפתיעים, איכותיים, טריים שיתאימו ויעשירו כל שולחן חג וסעודת פורים
בין אם היא בשרית, חלבית, או ארוחת דגים. צילום: נדיה היבא
לרכישה און ליין באתר "הבאר מעדנים"- http://www.thewell.co.il.

"הבאר מעדנים" הוא מפעל בוטיק מראש פינה, המתמחה בייצור ובפיתוח מעדני מזון מהגליל, כמו ממרחים, רטבים, קונפיטורות וליקרים בשילובים מקוריים ממיטב חומרי הגלם. כל המוצרים מיוצרים בשיטות מסורתיות-ביתיות, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או חומרי טעם וריח מלאכותיים.

בשיתוף: "הבאר מעדנים" ראש פינה
קרדיט צילומים:
יפתח חבלין-פרסום תמונה ללא תשלום, נדיה היבא, 
ערכה: נדיה היבא

יום שלישי, 1 במרץ 2022

עיסא פישמרקט-חנות דגים ומסעדה חדשה ביפו

השבוע הוזמנתי לפתיחה חגיגית של מסעדת דגים חדשה שנפתחה בימים אלו ביפו. החנות דגים והמסעדה ממוקמים בדרך שלמה 3 פינת בת עמי 9. חניון  תת קרקעי גדול ,מסודר ובתשלום, תמצאו ממש מעבר לכביש , בדרך שלמה 4 "חניון חצרות יפו".



סיפורו של עיסא זיותי  היפואי התחיל בחוף הים ביפו, כבר מגיל צעיר יצא לעבוד עם הדייגים ופיתח את האהבה והידע שלו לדגים.

את האהבה לים ולדייג הוריש לבנו הצעיר יעקוב שכבר מגיל 8 דג ועובד עם סוחרי הדגים ביפו, מה שהוביל לפתיחת "ISSA FISH MARKET" חנות ומסעדת דגים משפחתית - מהים לצלחת במינימום פערי תיווך.





ISSA FISH MARKET ממוקמת על פינת רחוב סלמה ובת עמי (מתחם נגה) המתחדש. בחנות ניתן למצוא מכל השפע שיש לים להציע; דגים ופירות-ים טריים שהביאו הדייגים, לצד מוצרים קפואים, תבלינים, רטבים מיוחדים ועוד. כל לקוח מוזמן לבחור מהויטרינה של הדגה הטריה ולקבל את זה בתנור, מטוגן או צלוי בהתאם לחשקיו ולאכול במקום.




תפריט המסעדה מבוסס על מתכונים משפחתיים ומתכונים עכשוויים ומכיל מנות כגון: שרימפס וקלמרי בחמאה ושום בתוספת צי'פס (60 שקלים); חוושי - עראייס דגים (40 שקלים); פיש טורטיה עם דג בתיבול הבית מוגש עם צ'יפס (45 שקלים), שווארמה סלמון וצ'יפס (50 שקלים), פיש אנד צ'יפס (45 שקלים); פילה לברק מטוגן או על הפלאנצ'ה עם צ'יפס (70 שקלים).

פינת רחוב סלמה 3 הפכה בשנים האחרונות לפינה קולינרית מסקרנת המשלבת בין עולמות שונים, חומוס אל קלחה, סימונצ'ו בית המאפה הטבעוני ועכשיו גם חנות ומסעדת הדגים של עיסא.





המנות בתפריט מבוססות על עקרון הפיש אנד צ'יפס או על תבשילים מסורתיים. מתפריט המסעדה טעמתי טורטייה עם דג וגם את העראייס דגים שתי המנות היו טובות, עשויות ומתובלות היטב. כל המנות מוגשות עם צ'יפס עבה, חם וטרי ומספר סוגי רטבים ליד.
מי שאוהב פירות ים, יוכל למצוא כאן תפריט עשיר של שרימפס וקלמארי, וגם פאייה אורז עם מבחר עשיר של פירות ים.


כדאי במיוחד לשים לב לשווארמה סלמון: סלמון מפורר על הפלנצ'ה מתובל בתערובת תבלינים מתוצרת בית בתוך 
פיתה בדואית גדולה ודקיקה כנייר. זוהי מנה ששווה להגיע אליה במיוחד


החנות והמסעדה פועלות גם בשבת.

ISSA FISH MARKET
סלמה 3 פינת בת עמי 9, יפו
טלפון: 03-7446527

שעות פעילות: ימים ב'-שבת
חנות – 08:00-20:00
מסעדה 11:00-23:00
@issa.fish.market

בשיתוף עיסא פישמרקט-חנות דגים ומסעדה
קרדיט צילומים: נדיה היבא, אסמא ג'באלי' 
ערכה: נדיה היבא

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...