יום רביעי, 22 באפריל 2020

חברת גרנליקס מפתחת תוסף "Granagard ננו אומגה 5" מחלקת חינם מסיכות 95KN, לרוכשים באתר + משלוח חינם

חברת גרנליקס יוצאת במבצע לרגל המצב - ימי קורונה - ותחלק לרוכשים באתר החברה מסיכות 95KN – מהיקרות והבטוחות כיום.
4 יחידות ננו אומגה 5 עם מסיכה. צילום: אפרת אשל
👈ברכישת תוסף ""Granagard ננו אומגה 5" תינתן במתנה מסיכת 95KN חינם!

👈בקניית 4 יחידות של תוסף "Granagard ננו אומגה 5" באתר החברה תינתן מסיכת KN95 במתנה.

👈בקניית 8 יחידות של תוסף "Granagard ננו אומגה 5" יינתנו 3 מסיכות 95KN במתנה.

👈בקניית 12 יחידות תוסף "Granagard ננו אומגה 5", יינתנו 5 מסיכות 95KN במתנה.


גרנליקס ננו אומגה 5 עם מסיכה  - מאושר. צילום: אפרת אשל
התוסף יחד עם המסכות, ישלח לבית הלקוח ללא דמי משלוח וללא תוספת עלות!
למידע נוסף ורכישה: גרנליקס

#אומגה5
#שמןזרעירימונים
#רותגביזון
granagard#

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

חדש על המדף: סדרה אורגנית של ירקות תיבול טריים וכתושים מבית "תבואות"

איך להעשיר את מנות האוכל שלנו כשנמצאים בבית במיוחד בימי קורונה?

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרה אורגנית חדשה ומובחרת של ירקות תיבול טריים וכתושים: ג'ינג'ר, שום ופלפל צ'ילי.

הירקות הכתושים והמשובחים ישדרגו מיד כל מאכל – החל משלב ההכנה וכלה בשלב ההגשה: פסטה, עוף, דגים, בשר, ירקות, נודלס, טוסט, חביתה, פשטידה, גבינה מתובלת, פיצה ועוד. 

חברת תבואות - סדרה אורגנית של ירקות תיבול טריים וכתושים . צילום: נדיה היבא
סדרה אורגנית של ירקות תיבול טריים וכתושים מבית "תבואות". צילום: נדיה היבא
כבשלנית שמבלה די הרבה שעות במטבח ולא רק בימים אלו - ימי קורונה - אני תמיד מחפשת דרכים כיצד להקל וליעל את הכנת מנות האוכל והתבשילים ולשפר את טעמם.  האמת שאני מחזיקה קבוע שום ופלפלים חריפים, כתוספת לתיבול התבשילים. הירקות הטריים הכתושים והמצויינים בטעמם של חברת תבואות מאוד נוחים לשימוש, עבורי הם שדרוג בעבודת המטבח, מקצרת תהליכים (אין צורך להשקיע זמן בניקוי, קילוף וקיצוץ או כתישה של הירקות) ובהחלט גם משפרת ומקפיצה את טעמם של המנות.

עם השום הכתוש האיכותי והפלפל צ'ילי המצויין, אני אוהבת להכין רטבים, תבשילים עם בשר ודגים, ולתבל סלטים מבושלים. עם הג'ינג'ר הכתוש אני משתמשת בעיקר להכנת מרקים חורפיים כשהג'ינג'ר משפר ומקפיץ את טעמם.

סדרת הכתושים מיוצרת מגידולים אורגניים – ללא חומרי הדברה וכימיקלים מזיקים. 
הסדרה מוצעת במכלים שקופים מפלסטיק קשיח, עם פתח הברגה רחב, ומכסים בצבעים שונים קלים לזיהוי, לזמינות ושימוש נוחים. 

תבואות - סדרת כתושים. צילום - אייל קרן
בסדרה:
• ג'ינג'ר כתוש אורגני (מכסה צהוב)
• שום כתוש אורגני (מכסה סגול)
• פלפל צ'ילי כתוש אורגני (מכסה אדום)

כשרות: פרווה, באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת בד"ץ בית יוסף.
מחיר מומלץ לצרכן: כ-15.90 ש"ח למיכל במשקל 185 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

תבואות - ג'ינג'ר כתוש אורגני. צילום  - אייל קרן
תבואות - שום כתוש אורגני. צילום - אייל קרן
תבואות - פלפל צ'ילי כתוש אורגני. צילום - אייל קרן
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת


המדריך השלם לברביקיו מושלם על מנגל מקצועי - השנה ביום העצמאות מנפנפים מהמרפסת ומהחצר

אין כמו ריח המנגל של יום העצמאות שהשנה ילווה אותנו ממרפסות וחצרות הבתים בגלל הנחיות משרד הבריאות וימי קורונה. 

אז לרגל חג ה"על האש" אנשי קצביית MEAT POINT הכינו לכם את המדריך השלם לברביקיו מושלם על מנגל מקצועי, המנגל הביתי ואפילו במחבת. 
וגם...חידושי הבשר שמביא איתו יום העצמאות ה- 72 .


עראייס של MEAT POINT. צילום: נדיה היבא
MEAT POINT בהרצליה. צילום: נדיה היבא
לפני שמתחילים:
- הפשרה מועדפת של בשר, היא באופן טבעי בחוץ או במקרר, ללא שימוש במים או מיקרוגל. ניסיונות להאיץ את ההפשרה עשויים לשנות את טעם הבשר והמרקם שלו, והבשר עלול לצאת קשה.

- הניחו את הבשר על המנגל כשהוא בטמפרטורת החדר. כך שגם אם קניתם בשר קפוא הקפידו להפשיר מבעוד מועד, וכן הוציאו מהמקרר כשעה וחצי לפני הצלייה כך שיהיה בטמפרטורה הרצויה.

- תיבול –לסטייקים ונתחים איכותיים יש טעם וארומה גם ללא תוספת תיבול. ואולם עם תום הבישול מומלץ לפזר מעט מלח ופלפל לפי הטעם, ולהגיש.

- מד טמפרטורה מאפשר לדעת את מידת עשיית נתח על האש במיוחד בנתחים עבים. כלל אצבע הוא 55 מעלות צלסיוס = מדיום.

- הקפידו על קרש עץ כמשטח עבודה. הבשר משנה את טעמו כשהוא בא במגע עם משטחים שונים. העץ הטבעי מאפשר לו להישאר בטעם ובטמפרטורה הרצויה.

לנפנף בכיף:
נשנושים של התחלה (להשלמת החוויה מומלץ לשלב עם יין או בירה )


MEAT POINT בהרצליה. צילום: נדיה היבא
דנבר קאט–נתח שזוכה לתהילה בתקופה האחרונה בקרב חובבי הבשר. הנתח מגיע מהחלק העליון של צלעות 3-4. מעל האנטרקוט. לעשייה נכונה ומוצלחת נדרש נתח בעובי בינוני וטמפרטורת צלייה גבוהה.
איך מכינים: מבקשים מהקצב לחתוך את הנתח לרצועות בינוניות, צורבים כ 2-4 דק' משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לאחר הבישול. מנשנשים, מדובר במעדן!

נגיסי אסאדו – מדובר בפרוסות רוחב דקות של נתח האסאדו. הנתח ממוקם בין הצלע לבית החזה ושמו המוכר יותר הוא שפונדרה. מדובר בנתח שמתאים לבישול ארוך אך החיתוך הדק מאפשר לו לצאת מהגריל כמעין חטיפים עסיסיים וקריספים שיכולים להוות מנה נהדרת לפתיחה.
אופןההכנה: מניחים את הנגיסים על הגריל וצולים 1-2 דק' מכל צד. מעט מלח פלפל לפי הטעם ולנגוס.

בשר ולעניין – המנה העיקרית:


טומוהוק צילום יחצ
טומהוק– מדובר בנתח אנטריקוט גדול על עצם. בגלל גודלו הוא מתאים לגריל עם רשת גדולה ועצמת צלייה גבוהה. העצם מעבירה חום אל הבשר מה שמעניק לו טעם עסיסי ונוטף. גודלו המכובד מאפשר למספר אנשים ליהנות מנתח אחד, קחו את זה בחשבון בהזמנת הכמות מהקצב.
איך מכינים: מידת הצלייה המומלצת היא M.. לרוב מגיע הנתח בעובי של כ-4-5 ס"מ ולכן נדרשת כאן צלייה מוקפדת: יש לצרוב כ-2 דק' מכל צד. לאחר מכן להעביר את הנתח לבישול בתנור על 160 מעלות או על הגריל בטמפרטורה נמוכה למשך 10-12 דק' נוספות. בסיום, הניחו על משטח עץ, הסירו מהעצם ופרסו לרצועות.

פיקנייה - הטרנד החם של השנים האחרונות והמנגל יעשה לו רק טוב. הנתח מגיע מהחלק האחורי של שוק הבקר,שבצדו האחד שומן וצדו האחר רזה. הפיקנייה נחשב לחלק האהוב ביותר על הברזילאיים וכידוע מדובר בתרבות שוחרת בשר.
אופן ההכנה: הנתח מגיע כגוש שלם ולכן רצוי לבקש מהקצב לחתוך לחתיכות בעובי בינוני – דק, בהתאם להעדפה שלכם. ניתן לצלות על המנגל ואפילו מחבת פסים יעשה את העבודה. כך או כך נדרשת צלייה של 2-3 דק' מכל צד ולתבל במלח פלפל לאחר הצלייה.


בשר באדיבות מיט פוינט. צילום יחצ
טיבון טלה – מדובר למעשה בנתח שיושב על עצם T שמצדו האחד פילה וצדו השני סינטה. בטיבון טלה יש פחות שומן אבל הוא רך מאוד ועסיסי ולכן מצוין לצלייה על הגריל. כמו כן, הוא אינו מתאפיין בטעם הדומיננטי של הכבש ולכן מתאים גם לטעמם של אלו שפחות חובבים את טעם הכבש.
אופן ההכנה: הטיבון נחתך אצל הקצב במשקל של 80-100 גר' ליחידה. אפשר להבריש בשמן זית ולצלות כ- 3-4 דק' מכל צד.


קציצות MEAT POINT. צילום יחצ
קציצות (קבב) – נכון שלכל אחד יש את מתכון הקציצות המיוחד לו אבל כשמדובר באנשים ממשפחת 'דבאח', שלהם ידע וניסיון רב שנים, כדאי לנסות את הקציצות החלומיות שמורכבות מ-70% בשר בקר ו 25% כבש עם תיבול מדויק שיגרום לכם להתמכר.
אופן ההכנה: להניח על המנגל ולבשל כ-5 דק' מכל צד. רוצים לשדרג או להכין מנות נהדרות לילדים? הכניסו את הקציצה לחצי פיתה,מעכו פנימה את הקציצה, יש לצלות כ-7 דק' מכל צד עד שהפיתה שזופה משני הצדדים, והנה לכם מנת עראייס משובחת. מומלץ להזליף טחינה מלמעלה. זהירות זה ממכר. לא רוצים להתעסק עם זה – עשינו לכם את העבודה, המשיכו לסעיף הבא.

לילדים:


בשר באדיבות מיט פוינט. צילום יחצ
עראייס ביס– מדובר במנות עראייס העשויות בתוך מיני פיתות קטנטנות ובפנים בשר איכותי ומתובל בדיוק במידה הנכונה. מנה מושלמת לילדים ולמבוגרים.
אופן ההכנה: מניחים על הגריל וצולים כ- 2-3 דק' מכל צד או במחבת פסים ואפילו טוסטר או תנור יעשו את העבודה. המלצה שלנו להכין טחינה ולזלף מלמעלה – תודו לנו אחר כך. 

לרכישה: https://bit.ly/2RUx2nb

MeatPoint ממוקמת בלב ליבה של הרצליה פיתוח. חלל גדול, מעוצב ואסתטי מזמין את האנשים להיכנס ולהתרשם מנתחי הבשר הנמצאים בתהליך יישון בתוך המקררים המיוחדים. דלפק שבו קצבים מיומנים חותכים את הנתחים לבקשת הלקוחות וגולת הכותרת טאבון גדול וצהוב שמוציא מנות עראייס משובחות הנעשות מתערובת שהיא סוד כמוס בקרב אנשי החנות.

המקום מנוהל ע"י ראובן בר איש מודיעין ותמיר אניב, טייס בחברת אל-על מזה 25 שנים, שהחליטו על שינוי מהותי בקריירות הנוחות שהחזיקו והחליטו לצאת להרפתקה חדשה, בשלהי שנות ה- 60 לחייהם. הצלע השלישית הוא אכרם דבאח הבעלים של 'בית הבשר דבאח' הידוע באיכות הבשר ובמחירים ההוגנים, וכיום הספק המוביל בשוק הבשר הטרי בישראל.

לפרטים נוספים: מיט פוינט, שד' אבא אבן 3, הרצליה פיתוח טלפון: 09-7440909
www.meatpoint.co.il


מקרר יישון מקצועי. צילום יחצ

MEAT POINT בהרצליה. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

רשת "תיק התיקים" משיקה אתר אונליין מכירתי - לרגל ההשקה 20% הנחה על כל האתר

רשת "תיק התיקים", הרשת הגדולה והמובילה בישראל  בתחום המזוודות, תיקי אופנה לנשים וגברים,  תיקים לסטודנטים, ארנקים ועוד, משיקה לראשונה אתר אונליין מכירתי : www.tikhatikim.co.il.

לדברי יובל בנטוב, מנכ"ל ובעלים משותף ברשת "תיק התיקים":"החלטנו להשקיע באתר אונליין מכירתי שייתן מענה בכל תחום המזוודות, תיקים לנשים ולגברים, ארנקים ועוד וזאת בכדי להדק את הקשר בין הרשת לקהל לקוחותינו".


רשת תיק התיקים - מכירות באתר אונליין. צילום: נדיה היבא
רשת תיק התיקים - מכירות באתר אונליין. צילום: נדיה היבא
האתר מציע מגוון רחב של מזוודות ממותגים בינלאומיים מובילים דוגמת סמסונייט, אקולק, דלסי, והן של מותג הבית BOND , תיקי מחשב מתקדמים, תיקי אופנה ועוד במחירים הוגנים ועם שרות שליחים עד לבית הלקוח.

לרגל השקת האתר החליטו ב"תיק התיקים" להעניק 20% הנחה גורפת על כל האתר ללא יוצא  מהכלל!
אספקה עד שבוע.

רשת "תיק התיקים" מונה 26 סניפים ברחבי הארץ, רובם בקניונים מובילים, ובימים אלו סגורים בעקבות מגפת הקורונה.


רשת תיק התיקים - מכירות באתר אונליין. צילום: נדיה היבא
רשת תיק התיקים - מכירות באתר אונליין. צילום: נדיה היבא
רשת תיק התיקים - מכירות באתר אונליין. צילום: נדיה היבא
אם אתם מחפשים מתנה לאחד מבני המשפחה, או לחבר, חברה , זה בדיוק הזמן להכנס לאתר www.tikhatikim.co.il.
אני בטוחה שהם ישמחו לקבל תיק איכותי ואופנתי מ"תיק התיקים", ואתם תוכלו להינות מהנחה משמעותית וגם לקבל את החבילה עד הבית עם שליח.

ערכה וצילמה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

ממשיכים לשמור על הבריאות! חברת "טבע ירוק" מציגה טעמים נוספים בסדרת Ener Good - מרובעי אנרגיה טבעיים

ממשיכים לשמור על הבריאות גם בימי קורונה! 
חברת "טבע ירוק", המתמחה בייצור ושיווק מוצרי בריאות, מציגה שני טעמים נוספים בסדרת Ener Good – מרובעי אנרגיה טבעיים וטעימים, המבוססים על פירות מיובשים וקוקוס.

חטיפי האנרגיה הנהדרים משווקים במארז משפחתי במשקל 300 גרם, המכיל 12 מרובעים. 
הסדרה כוללת כעת 4 טעמים, המבוססים אך ורק על רכיבים איכותיים מהצומח, ללא כל תוספות של סוכר, חומרים משמרים, צבעים מלאכותיים, רכיבים מן החי, קמחים או גלוטן.


ממשיכים לשמור על הבריאות! חברת "טבע ירוק" מציגה  Ener Good - מרובעי אנרגיה טבעיים.
צילום: נדיה היבא
ממשיכים לשמור על הבריאות! חברת "טבע ירוק" מציגה  Ener Good - מרובעי אנרגיה טבעיים.
צילום: נדיה היבא
מרובעי האנרגיה כוללים:
מרובעי קוקוס עם דובדבן אמרנה וחמוציות, המכילים: קוקוס טחון (50%), דובדבן אמרנה מיובש, דובדבן אמרנה בסירופ (20%), חמוציות מיובשות (20%).
מרובעי משמש וקוקוס עם חמוציות ואוכמניות, מכילים: משמש מיובש (38%), קוקוס טחון (35%), חמוציות מיובשות, אוכמניות מיובשות, סטיביה.

גם בימים אלה, בהם אנו נמצאים בבית לאור הדרישה לריחוק חברתי, אנו זקוקים לעיתים לאנרגיה זמינה ומהירה – ועדיף שהיא תגיע ממקורות טובים וטבעיים. 

המרובעים של Ener Good מספקים אותה באופן מיטבי, שכן הם משלבים סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון, ויטמינים, מינרלים שונים ועוד. הם מצוינים כארוחת ביניים, לפני תרגילי ספורט ביתיים וכפינוק לצד כוס קפה או תה.

המרובעים הנוספים בסדרה כוללים מרובעי שוקולד, תמר, חרוב, קוקוס וקקאו, ומרובעי שוקולד, דובדבן, חמוציות וקוקוס. 


אנר גוד - סדרת חטיפים באריזה משפחתית על בסיס פירות יבשים. צילום - תום חוליגנוב
אנר גוד - סדרת חטיפים באריזה משפחתית על בסיס פירות יבשים. צילום - תום חוליגנוב
האריזה המשפחתית מאפשרת לכל אחד מבני הבית ליהנות ממרובע אנרגיה, טעים ובריא בכל עת. מומלץ לאחסן במקום קריר ויבש.

כשר: פרווה באישור המועצה הדתית בית שמש, מהדרין ובהשגחת הבד"ץ ירושלים של העדה החרדית.

מחיר מומלץ לצרכן: 35 ש"ח לאריזה במשקל 300 גרם.
להשיג ברשתות וחנויות טבע ובאתרי קניות.


חברת "טבע ירוק" - מרובעי משמש וקוקוס עם חמוציות ואוכמניות. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
בכתבה גם צילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

יום ראשון, 19 באפריל 2020

אתר המכירות טיב טעם בקליק משיק: שירות ייחודי לימי הקורונה

אנו נמצאים בתקופה מורכבת ומאתגרת במיוחד בה היקפי הביקוש למשלוחים רק הולכים וגוברים.
במסגרת זו טיב טעם משיקה, שירות נוסף באתר המכירות "טיב טעם בקליק" ומציעה, Click & Collect"קליק אנד קולקט".

עורכים קניות באתר האונליין ומגיעים לאסוף באופן עצמאי בזמן הפנוי והנוח ללקוח בשני הסניפים שיועדו לכך האחד ברחוב יגאל אלון 94 ת"א והשני בסניף הרוקמים 26 חולון עזריאלי.

אתר טיב טעם מציע, מגוון מוצרים עצום לחובבי הקולינריה, שאין לאף רשת שיווק אחרת וניתן להשיגו גם באתר האונליין ,טיב טעם בקליק בכתובת tivtaam.co.il

אתר המכירות מציע שירות איכותי עם כל מוצרי המכולת וגם את כל המחלקות הטריות והמגוון המיוחד שטיב טעם מציעה ללקוחותיה, משלוחים גם בשבת וחג: מוצרים טריים באיכות הגבוהה ביותר, בשר טרי, דגים טריים, מעדניית גבינות, מעדניית נקניקים, מאפיה, יין ואלכוהול, פירות וירקות ועוד.

טיב טעם משלוחים טיב טעם בקליק צילום גיא כהן (Custom)
בנוסף, ניתן להשיג באתר מגוון תוספי תזונה וויטמינים במחלקת הטבע והבריאות של עדן טבע.

מארז הקניות מגיע עד הבית באריזות מהודרות וצידניות רב פעמיות.

האתר מעניק חוויה דיגיטאלית וקלה לשימוש, מגוון רחב של מוצרים ייחודיים, גם בשבת, איכות, טריות, מתכונים, מבצעים, טיפים ועוד.

אתר המכירות: www.tivtaam.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!

קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

לרגל יום העצמאות סיורים ווירטואליים לכל המשפחה בתערוכת כחול-לבן של אמנים ישראליים

לרגל חגיגות יום העצמאות 2020, בצל הקורנה, תערוך גלריית האמנים הישראליים Unity Art House, ביפו, תערוכה כחול/לבן, המועדת לכל המשפחה, במסגרת זו יוצגו כ – 30 יצירות של אומנים ישראליים שונים., בהשראת מדינת ישראל.

תערוכת יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (5)
תערוכת יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (4)
הגלריה תחשוף באמצעות סיורים ווירטואליים, יצירות של סמלים, נופים, יצירות מקוריות וחפצים אשר יספרו את סיפורה של מדינת ישראל, לרגל חגיגות 72 שנה, כמו: צילומים, איורים, ציורים, רישומים, תכשיטים ופסלים.

מרייה פרייגר, אוצרת הגלריה מסרה:"לצד התערוכה נערוך סדנאות והדרכה על היצרות של האמנים השונים שעובדים בטכניקות שונות. כמו כן נאפשר הרצאות עם האמנים".

תערוכת יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (6)
תערוכת יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (7)
Unity Art House - זו גלריה קהילתית של עמותת יוניטי ארט שנוסדה ללא כוונות רווח, שמטרתה לסייע לאומנים ישראלים לקדם את יצירותיהם. בגלריה מתקיימות תערוכות רבות (קבוצתי ויחיד), פסטיבלים וירידים, סדנאות לילדים ומבוגרים, ימי כיף לחברות וארגונים ואירועים שונים.

הגלריה ממוקמת ברחוב דוד רזיאל 6, יפו – טלפון לתיאום סיור – 054-3544218. 
לסיור ווירטואלי: https://www.facebook.com/unityartproject/

תערוכת  יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (8)
תערוכת יום העצמאות כחול לבן - צילום מריה פרייגר (2)
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב: 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

איך לעבור את יום העצמאות בשלום - טיפים של תזונאית קלינית וספורט- מיטל עזר

יום העצמאות בפתח ולמרות שאנחנו לא לגמרי יודעים איך יראה יום העצמאות השנה בצל הקורונה,המנגל המפורסם של יום עצמאות כנראה ימשיך כסדרו בווריאציה כזו או אחרת...

על מנת שלא לאכול יתר על המידה ובהמשך לפרסומי משרד הבריאות כי מחצית מהישראלים יעלו בין 5 ל- 7 ק"ג עד סוף הסגר, מיטל עזר תזונאית קלינית וספורט, יועצת ראשית לחברת הרבלייף מעניקה טיפים ועצות כיצד לעבור את יום המנגל בצורה הטובה והבריאה ביותר לגופנו:


הרבלייף- לעבור את המנגל של יום העצמאות בשלום- צילום שאטרסטוק
הרבלייף- לעבור את המנגל של יום העצמאות בשלום- צילום שאטרסטוק 
👈 לאכול ארוחת בוקר: אנחנו יודעים מתי מתחילים את המנגל אבל לא ממש מתי מתחילים לאכול, אם נגיע לארוחה רעבים מאוד יהיה קשה לחכות לאוכל שיתבשל והסיכוי לנשנש מהפיתות והחומוס שכבר מוכנים יגדל. לכן, חשוב אכול ארוחה מזינה ומשביעה על מנת לחכות להכנת הבשר ולהכין מנה מאוזנת ומשביעה.

👈 צלחת במקום פיתה : כאשר אוכלים בצלחת יש אפשרות להגדיל את כמות הירקות ולאכול ארוחה מאוזנת יותר בין אבות המזון. החלוקה המומלצת הינה שליש צלחת ירקות , שליש חלבון ( בשר,עוף,דג,טופו) ושליש פחמימה לדוגמא חצי פיתה או סלט טאבולה, סלט עדשים וכדומה.

👈 להשקיע בסלטים: הזדמנות להשקיע בירקות, להכין סלטים חדשים ומעניינים, לדוגמא סלט ברקולי, סלט כרובית, סלטי כרוב למינהם, סלט סלק וכודמה. הירקות עשירים בסיבים תזונתיים המשפיעים על תחושת השובע, אך גם עשירים בנוגדי חמצון אשר חשובים עוד יותר כאשר אוכלים בשר צלוי. בעת צליית הבשר נוצרים חומרים מחמצנים העלולים לגרום לנזק בריאותי, ועצם האכילה של ירקות לצד הבשר יכולה להפחית מנזק הזה. ניתן לשלב גם יין אדום העשיר גם הוא בנוגד חמצון (רק חשוב לזכור כי כוס יין = כ150 קק"ל)


הרבלייף- לעבור את המנגל של יום העצמאות בשלום- צילום שאטרסטוק 
👈 תוספות מגוונות: בנוסף לצ'יפס ולפיתה מומלץ להכין תוספות שונות כמו קלחי תירס, תפו"א או בטטה אפויים. כדי שיהיה אופציה לא מטוגנת וכך נוכל להרכיב ארוחה טעימה ובריאה.

👈 הכנה ביתית של ממרחים: הזדמנות לנצל את זמן הקורונה, ולמרות שכולנו במטבח יותר מהשגרה זה הזמן להכין את הממרחים לבד ולהפחית את הצריכה של חומרים משמרים. הכנה של חומוס ביתי ממרכיבים טבעיים ללא חומרי שימור משדרגת את איכות החומוס ואת ערכו התזונתי. גם את הטחינה מומלץ להכין מטחינה גולמית משומשום מלא וליהנות מהיתרונות של העשרה בסידן וברזל. וממרחים נוספים כמו ממרח קשיו, פסטו וכדומה.


👈 אכילה מודעת: בגלל שארוחת מנגל היא ארוחה "בהמשכים" , אני ממליצה לבחור מראש איזה בשר/ חלבון רוצים לאכול ואז להכין צלחת מאוזנת, לאכול בישיבה ובנחת עד לתחושת שובע נעים. ולאחר מכן לנסות להתרחק מהאוכל כדי לא להתפתות ולהמשיך לאכול מבלי תשומת לב.


הרבלייף- לעבור את המנגל של יום העצמאות בשלום- צילום שאטרסטוק 
הרבלייף- לעבור את המנגל של יום העצמאות בשלום- צילום שאטרסטוק 
יום העצמאות שמח ובריא!

ערכה: נדיה היבא
הכתבה באדיבות הרבלייף
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור

תוכלו למצוא אותי גם ב: 
אינסטגרם 
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...