יום שלישי, 2 בפברואר 2021

סיפור אהבה מתוק ומלוח לרגל חגיגות ה-Valentine's Day ומתכון להכנת בראוניז שוקולד ומלח הימאליה ורוד

לרגל חגיגות ה-Valentine's Day, היום הכי רומנטי בשנה, חברו רביבה וסיליה וחברת מלח הארץ לשיתוף פעולה המסמל בצורה ייחודית את יום האהבה, כשילוב מנצח של מתוק ומלוח.

לרגל השקת מלחיה חדשה המכילה מלח הימלאיה ורוד דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, חברת "מלח הארץ" חברה לרביביה וסיליה, לחגוג את חג האהבה הבינלאומי Valentine's Day-אשר מצוין ב-14.2.

 במסגרת שיתוף הפעולה, רביבה וסיליה יציעו מהדורה מיוחדת של עוגת בראוניז שוקולד עם מלח הימלאיה ורוד, שילוב מושלם של מתוק עם מלוח- ממש כמו מרבית סיפורי האהבה, של הפכים משלימים.

סיפור אהבה מתוק ומלוח לרגל חגיגות ה-Valentine's Day
לרגל חג האהבה רביבה וסיליה יציעו הרכבת מארזים, אשר יכללו את בראוניז מלח ההימלאיה וכמובן את מגוון המאפים והמתוקים המוכרים והאהובים. יוצעו גם מלחיות ומטחנות מלח של מלח הארץ ויחולקו מתנה מלחיות מלח הימלאיה דק.

המלחייה החדשה המכילה מלח הימלאיה דק, באה לאור הצלחתה הגדולה של סדרת ההימלאיה של מלח הארץ והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה המלח הורוד נחשב למלח ייחודי ומוערך על-ידי שפים וחובבי הבישול והקולינריה. כעת, המלחייה החדשה, המכילה מלח הימלאיה דק, מאפשרת שימוש נוח ונגיש בבישול עם המלח האהוב.

מחיר מארז בראוניז: 42 ש"ח
מחיר מלחיות ומטחנות מלח החל מ:9.9 ₪
להשיג במעדניות של רביבה וסיליה: תל-אביב- ניסים אלוני 10, רמת השרון- המייסדים 1

בראוניז מלח הימלאיה ברביבה וסיליה. צילום-יחצ
מתכון בראוניז שוקולד ומלח הימלאיה ורוד "מלח הארץ" של רביבה וסיליה
מצרכים להכנת תבנית בגודל 25 על 35 ס"מ:
250 גרם חמאה
350 גרם שוקולד מריר
חצי מנת אספרסו ארוך
3 ביצים במידה L
400 גרם סוכר
245 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
3 גרם מלח הימלאיה ורוד של מלח הארץ


אופן הכנה:
💓ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי.
💓כשהתערובת חמה מוסיפים לה את האספרסו ומערבבים היטב.
💓במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, כ-10 דק'.
💓מוסיפים בהדרגה לביצים את תערובת השוקולד, כשהיא חמה, תוך ערבוב.
💓מוסיפים את היבשים שעורבבו היטב, למיקסר באותו האופן, מערבבים רק עד שאחיד.
💓מוודאים שלא נותרו גושי קמח על-ידי ערבוב ידני עם קלף ועם מטרפה.
💓מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת עם נייר אפייה ומיישרים מפזרים לקישוט מלח הימלאיה ורוד למעלה.
💓אופים את העוגה בתנור שחומם ל- ⁰150 למשך 30 דק', עם סיבוב באמצע האפייה.

בתאבון וחג אהבה שמח!

מלחיית מלח הימלאיה דק של מלח הארץ. צילום- יחצ 

"מלח הארץ" מרחיבה את סדרת מוצרי הימלאיה האהובה על ידי השפים וחובבי הקולינריה ומשיקה מלחיית הימלאיה, המכילה מלח הימלאיה ורוד דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, לשימוש יומיומי נוח במלח הימלאיה האהוב והמוערך.

לאור הצלחת סדרת מוצרי ההימלאיה, הכוללת מטחנת הימלאיה וצנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים,'מלח הארץ' מרחיבה את קו המוצרים ומשיקה מלחיית הימלאיה המכילה 250 גרם מלח הימלאיה דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה.

השקת המלחייה החדשה באה לאור הצלחתה הגדולה של סדרת הימלאיה של מלח הארץ והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה המלח הורוד נחשב למלח ייחודי ומוערך על-ידי שפים וחובבי הבישול והקולינריה. כעת, המלחייה החדשה, המכילה מלח הימלאיה דק, מאפשרת שימוש נוח ונגיש בבישול עם המלח האהוב.

מלח ההימלאיה גרוס מהרי ההימלאיה, ייחודי מאחר ונחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי המלח ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד-אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. סלעי מלח גרוסים מהרי ההימלאיה ניכרו מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.

מלחיית מלח הימלאיה דק של מלח הארץ. צילום: נדיה היבא
הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. 

גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות. במלח הארץ מקפידים לציין כי בדומה לכל מקור נתרן אחר, כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.

מלחיית הימלאיה של "מלח הארץ" מכילה 250 גרם, ובכשרות רבנות. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

"מלח הארץ", היצרנית המובילה של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922, הינה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלחים משובחים מותאמים לצרכים של קהלים שונים, בטעמים ומרקמים שונים.  "מלח הארץ" מנהלת בבריכות המלח באילת ובעתלית פרויקט ממושך המאפשר קיומה של סביבה מוגנת עבור עופות המים. בשיתוף ארגוני שמירת הטבע ומתנדבים, מתקיימת באזור בריכות המלח פעילות הגנה על הצפרות והטבע כחלק משגרת העבודה. לטובת שימור והגנה על עופות המים הקימה החברה מצפורים ואיים מלאכותיים המהווים אזורי קינון בטוחים והיא אף תומכת במחקרים ובמעקב באמצעות טיבוע באזורי הקינון.

בשנים האחרונות הציבור הישראלי נחשף לשורה של מוצרי מלח שונים, המראים כי מלח הוא אמנם יסוד חיוני בכל ארוחה ולכל אדם, אבל כבר מזמן לא מדובר רק במלח הבסיסי. מלח הארץ מציעה מגוון מלחים למגוון שימושים לפי בחירת הצרכן.

ערכה : נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום שני, 1 בפברואר 2021

אסם משיקה את עיגוליות תות - פורמט חדש ומיוחד של המוצר האייקוני ערגליות

ערגליות, עיגוליות או לא להיות???
מהיום, עגולה, קטנה וטעימה עם חוויית אכילה חדשה!


מותג ערגליות הוא אחד המותגים המובילים והאהובים בקטגוריית העוגיות. כולנו גדלנו עליהם והן מלוות אותנו, בין אם כנשנוש קטן ליד הקפה, לאירוח של חברים או בטיולים משפחתיים.

הערגליות משנות לראשונה צורה לערגליות עגולות - כן, כן, אסם תשווק בשבועות הקרובים את ה"עיגוליות", כרגע בטעם תות בלבד, כשר הערגליות בצורתן המקורית ימשיכו להמכר במקביל.

עיגוליות תות של אסם. צילום: נדיה היבא
אסם עד היום שינתה והרחיבה בעיקר את טעמי המילוי כמו: תפוז, פטל, שוקולד, תמר ותפוח, אבל לא שינתה את צורת הערגליות שמלוות אותנו כבר 40 שנה בכל מקום: כנשנוש בילדות, בצבא ובמילואים, בישיבות עבודה ובאירוח בבית.

בפעם הראשונה ולכבוד חג פורים, אסם משנה את צורתה האייקונית של העוגייה האהובה ומשיקה את עיגוליות תות–עוגייה עגולה וקטנטנה המציעה חווית אכילה חדשה, כיפית ומרגשת של העוגייה האהובה.

עיגוליות תות ניתנות לאכילה בביס אחד קטנטן ומושלמות לכל רגע שבו שמתחשק משהו מתוק וטעים.
עיגוליות הוא פורמט חדש ומפתיע המעניק לצרכן חוויה שלא הכיר עד כה מהמותג האהוב עליו.

עיגוליות תות של אסם. צילום: נדיה היבא
חוות דעת אישית: מדובר בעוגייה קטנה ועגולה במילוי בטעם תות המוכר שאנו אוהבים. ערגליות אוכלים בשני ביסים, עיגוליות אוכלים בביס אחד מושלם, מה שממלא את הפה בטעמים נהדרים של ערגליות ויוצר חוויית אכילה זורמת וכייפית וחשק מידי לעוד אחד...

ודיווחים מחו"ל: משפחתי הקרובה שגרה בארה"ב ונהנת באופן קבוע מהערגליות הישראליות, הביעו התפעלות והתלהבות גדולה מהעיגוליות שראו אצלי בפייסבוק, וביקשו דחוף לשלוח חבילה גדולה עם עיגוליות שתגיע לקראת חג פורים.

לדברי ליאור עזרי, מנהל פעילות המאפה באסם-נסטלה: "חג פורים הוא החג השמח והצבעוני ביותר, חג שבו כולנו לובשים צורה חדשה בדמות תחפושות ומחלקים משלוחי מנות עם שוקולדים ועוגיות. 
לרגל החג הכיפי, גם ערגליות לובשות צורה חדשה בדמות עוגייה עגולה וקטנטנה. שינוי הצורה יוצר חווית אכילה.  באסם בטוחים שהצרכנים  הישראליים שאהבו ערגליות  התרגשו גם מהעיגוליות". 

עיגוליות בטעם תות של חברת אסם. צילום: נדיה היבא
כשרות: כשר-פרווה, בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים, הרבנות הראשית יקנעם עלית
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ברחבי הארץ.
מחיר מומלץ לצרכן:   6.67 ₪ עד 11.50 ₪  לאריזת 300 גרם(לפי מחירי פרייס)

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

"עוף טוב" מרחיבה את סדרת צ'ונגו ומשיקה: צ'ונגו פופקורן

עוד שבוע אנחנו בסגר עם הילדים בבית, ועוד פעם הם שואלים: אמא מה אוכלים היום? אצלי זה: "סבתא מה יש לאכול"?
נמאס לכם לעמוד במטבח ולטגן כל היום שניצלים?
יש לי הצעה מצויינת להכנת ארוחה מהירה, מזינה וטעימה שכולם בבית מאוד התלהבו: גדולים וגם קטנים!!!


על צ'ונגו - חטיפי מיני שניצל  של "עוף טוב" כבר שמעתם? טעמתם?
השבוע קיבלתי ציידנית שהכילה את סדרת צ'ונגו המצויינת של "עוף טוב" בטעמים שונים.  פתרון נהדר להכנת ארוחה מהירה וטעימה ללא מאמץ מיוחד, שהולכת נהדר עם ירקות טריים חתוכים, קטשופ או כל רוטב אחר שאוהבים. אפשר למי רוצה גם תוספת ליד כמו: פירה תפוחי-אדמה, תפוחי-אדמה בתנור, צ'יפס, אורז, ספגטי  או פתיתים להשלמת הארוחה

צ'ונגו פופקורן (צילום סטודיו עוף טוב)
מה שמשך את תשומת ליבי בסדרת צ'ונגו שהם עשויים מנתח עוף שלם איכותי, ללא אנטיביוטיקה,  והטכנולוגיה שבה משתמשים להכנת המיני שניצלונים שומרת על עסיסיות מירבית של הנתח וציפוי קריספי מבחוץ. מה גם שלסדרה נוסף עכשיו טעם חדש - צ'ונגו פופקורן.

לשמחתי הצידנית הגיע לקראת שעות ארוחת הצהרים, ולכן היה ברור מיד מה אוכלים היום!
מיד הדלקתי את התנור, סדרתי יפה  בתבנית את המיני שניצלונים של צ'ונגו בטעם פופקורן  ולתנור.  אני אוהבת לחמם אותם בתנור כדי לשמור על הקריספיות בחוץ והעסיסיות בפנים. ניתן לחמם גם במיקרו אבל אז מאבדים את הקריספיות.
כמובן שהכל חוסל (בקושי הספקתי לצלם) בהנאה גדולה ובקריאות התלהבות וגם ביקשו עוד.

לאור הצלחתה של סדרת מוצרי צ'ונגו (אשר זכתה לאחרונה במקום הראשון במבחן השפים בתכנית חיסכון, קשת 12), חברת עוף טוב מרחיבה את הסדרה ומשיקה בימים אלה את צ'ונגו פופקורן– חטיפי מיני שניצל, עשויים מנתח שלם של עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, המיוצרים בטכנולוגיה ייחודית המשיגה עסיסיות מרבית מבפנים וציפוי קריספי במיוחד מבחוץ, תוך שמירה מלאה על האיכות והטעם הנפלא.

סדרת צ'ונגו של עוף טוב. צילום: נדיה היבא
צ'ונגו פופקורן הוא סוג חדש של נשנושי שניצל טעימים, כיפיים, וקלילים שתצורתם החטיפית מאפשרת לצרוך אותם כחטיף או כנשנוש במגוון הזדמנויות במהלך היום. צ'ונגו פופקורן מתאים גם למי שמעדיפים לאכול אותם כמנה עיקרית בארוחה או כתוספת לסלט בארוחה קלה. גם באירוח לצד ירקות ומתבלים שונים, צ'ונגו פופקורן הוא חטיף איכותי וטעים. אפשר להגיש אותו בצלחת או "לטרוף" אותו בלחמניה, לחטוף צ'ונגו פופקורן ביד או לשלב אותו כחטיף משביע ומזין להכנה מהירה בין פגישות הזום.

 

צ'ונגו פופקורן של עוף טוב מושק בסדרה של 2 ציפויים סופר קריספיים, וטעימים: בציפוי קלאסי ובציפוי מתובל, ללא חומרים משמרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומאט וללא סימון אדום.

 

מיטל טרזי, סמנכ"לית השיווק בעוף טוב: "מצאנו שהתקופה הנוכחית שינתה את סדרי ואופי הארוחות, ורבים מהצרכנים מחפשים פתרונות טעימים ומהירים למגוון ארוחות והזדמנויות. צ'ונגו מאפשר  לאכול שניצלים במגוון הזדמנויות, אם כחטיף שאפשר לנשנש לאורך כל היום ואם כמנה עיקרית בארוחה.  צ'ונגו פופקורן עונה על הצרכים החדשים  ומציע מוצר איכותי וטעים במרקם עסיסי וקריספי קל ומהיר להכנה , שקשה להפסיק לאכול".


סדרת צ'ונגו של עוף טוב. צילום: נדיה היבא
 בחברה הוחלט להרחיב את הסדרה  עקב גידול המכירות והביקוש של סדרת מוצרי העוף הביתיים המוכנים לאכילה ולהשיק את צ'ונגו פופקורן הנותן מענה איכותי וטעים גם לצעירים המרבים לאכול ארוחות נשנוש.

כל תהליך הייצור מתבצע בבית אחד - עוף טרי שגדל בעמק, בבית של עוף טוב. העוף הטרי מגיע למפעל במשק עצמו, בו מתבצעת הכנת המוצר. המוצר נכנס להקפאה מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על כל הטוב שבמשק. עוף טוב  -  ביס מהמשק.

 

את שני המוצרים החדשים בסדרת צ'ונגו פופקורן, ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והמרכולים. 

מחירה של אריזה המכילה 600 גרם: 29.90 - 32.90 ₪.  

המוצרים בכשרות: כשר למהדרין בהשגחת הרב א.ד. אוירבך ובכשרות מהדרין רבנות אזורית עמק המעיינות.


סדרת צ'ונגו  של עוף טוב. צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום חמישי, 28 בינואר 2021

פינטרולס – העדשים שישגעו אתכם עכשיו בישראל!

על פינטרולס כבר שמעתם?

פינטרולס - מותג מהמובילים בעולם לעדשי שוקולד לילדים, סוכריות שאי אפשר להפסיק לנשנש - צבעוני, מתוק וטעים - ללא צבעי מאכל מלאכותיים, ללא גלוטן ועשוי משוקולד חלב איכותי.


עד כה הכרנו בעיקר את עדשי השוקולד M&M – מעכשיו בואו להכיר  את הלהיט החדש והצבעוני במיוחד - את פינטרולס - המותג שכבש את הילדים, וגם את ההורים.

פינטרולס – העדשים שישגעו אתכם עכשיו בישראל. צילום: נדיה היבא
פינטרולס מגיע לישראל ויתחרה על הטעם של  הקטנים והגדולים  במדף הממתקים. עדשי השוקולד של פינטרולס משנים את שוק עדשי השוקולד בישראל בטעמם הנהדר,  מחיר נוח ובעיקר  באיכותם. 

מה שמשך את תשומת ליבי במוצר החדש - שהם מיוצרים ללא גלוטן, ללא צבעי מאכל מלאכותיים ועשויים משוקולד חלב איכותי, מושכים תשומת לב בגלל צבעוניות עזה ובולטת לעין. בטוחה שיהפכו כל קינוח ועוגה לחגיגת צבעים מרשימה ושמחה במיוחד.

כמובן שהייתה התלהבות רבה כשהגיע המשלוח הצבעוני. הגדולים מיד החלו לתכנן איזה קינוח להכין עם העדשים הצבעוניות  והקטנים בקשו מיד לפתוח את האריזה ולטעום. הנכד שלי בן השלוש וחצי הביא את הטלפון ואמר: סבתא תצלמי מהר מהר!!! הוא כבר יודע שלא אוכלים לפני שמצלמים!!!

פינטרולס – העדשים שישגעו אתכם עכשיו בישראל. צילום: נדיה היבא
פינטרולס מגיעים לצרכן במגוון אריזות ומשקלים. בניראות שמחה, עליזה  וצבעונית בולטת, ואין ילד או ילדה שלא ישמחו לקבל מארז פינטרולס.

פינטרלוס מגיעים אלינו מענקית הממתקים האירופאית חברת אימפריאל, המשמחת קטנים וגדולים כבר משנת  1932. מוצרי החברה משווקים מלמעלה מ-50 מדינות, והם מיובאים לישראל בבלעדיות ע"י חברת גורי.

בין מגוון המוצרים תוכלו למצוא :
(המחיר מומלץ לצרכן)

מארז של 3 שרוולים – 3X22 גרם – 9.90 ש"ח. צילום יחצ חול

פינטרולס  שקית עדשי שוקולד 220 גרם  14.90 שח. צילום יחצ חול 

פינטרולס עדשי שוקולד מארז של 10 חפיסות. 19.90 שח. צילום יחצ חול 

ולמי שמתעניין: כשר-חלבי, לאוכלי אבקת חלב נוכרי, השגחת משולש K ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

השוק בישראל:

שוק ״נישנושי שוקולד״ בישראל מגלגל כ- 200 מיליון ש״ח בשנה ובצמיחה משמעותית מדי שנה. כשהמוצר הבולט בו הוא חטיף קליק. בסגמנט עדשי השוקולד נמצאים המותגים M&M's ועלית. בהערכת שוק של 18 מיליון ₪ בשנה.


חברת השוקולד אימפריאל , יצרנית העדשים, היא חברת השוקולד המובילה בפורטוגל. ונוסדה בשנת 1932 . החברה בעלת המותגים המובילים והמוכרים ביותר בפורטוגל,  מייצאת ללמעלה מ- 50 מדינות בעולם, חברת אימפריאל עובדת בטכנולוגיות חדישות ומתקדמות  וידועה באיכות מוצרים גבוהה.


ערכה: נדיה היבא

תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

מותג מנטוס משיק את מסטיק מנטוס PURE FRESH בקופסה וללא סוכר

היכן אתם נוהגים להחזיק את המנטוס שלכם?

את המנטוס שלי אני נוהגת להחזיק בכל מקום אפשרי, ושיהיה תמיד זמין : בתיק האישי, במגרת המכונית, במטבח, בסלון ובחדר העבודה ליד המחשב. יש לי אפילו מנטוס בכיס המעיל כי חשוב לי שמנטוס יהיה תמיד איתי ולידי בהישג יד להתרעננות ולתחושה נעימה בעת הצורך.

בימים אלו, מותג מנטוס מחזק אחיזתו בשוק המסטיקים המקומי ומשיק סדרה חדשה של מסטיק מנטוס PURE FRESH בקופסה.
מסטיק מנטוס PURE FRESH בקופסה וללא סוכר  ב-3 טעמים. צילום: נדיה היבא
מדובר  בקופסאות איכותיות, קשיחה, מעוצבות ושימושיות המאפשרות סגירה ופתיחה חוזרת בקלות, שמירה מצוינת על טריות המסטיקים לצד נוחות לנשיאה בכיס או בתיק.

בסדרה החדשה מסטיקים ב-3 טעמים אהובים: תות, אבטיח וטרופי.

כמו כל מוצרי המסטיק של מותג מנטוס, כך גם המסטיקים בסדרת PURE FRESH בקופסה, הינם מסטיקים איכותיים, ללא סוכר, שומרים על טריותם וטעמם המצוין לאורך זמן ומיוצרים באיכות גבוהה במיוחד תוך שמירה על סטנדרטים מוקפדים ביותר והם מתאימים למי שמרגיש צעיר ודינאמי, חדשני, עדכני ורענן.

מסטיק מנטוס PURE FRESH בקופסה וללא סוכר . צילום: נדיה היבא
את המסטיקים של מנטוס PURE FRESH בקופסה ניתן להשיג בכל רשתות השיווק, המרכולים, נקודות המכירה הפרטיות והדראגסטורים במחיר מומלץ לצרכן של 4 ₪ לקופסא המכילה 28 גרם.

ולמי שחשוב: כשרות - כשר פרווה, בהשגחת חוג חתם סופר בני ברק ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מותג מנטוס מיובא לישראל ומשווק בה על ידי חברת ליימן שליסל אשר הוקמה בשנת 1955 וכיום נחשבת למובילה ביבוא שיווק והפצה של ממתקים ומזון. ליימן שליסל מציעה גם מגוון רחב של חבילות שי לאירועים ולחגים.בחברה מועסקים כ-500 עובדים בעזרתם פוקדים ישירות את רוב נקודות המכירה בארץ. באתר החברה - www.l-s.co.il ניתן לקבל מידע אודות המותגים אותן מייבאת ומשווקת ליימן שליסל בישראל.

מסטיק מנטוס PURE FRESH בקופסה וללא סוכר . צילום: נדיה היבא
ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום שלישי, 26 בינואר 2021

לקראת ט"ו בשבט סטודיו "אהבה קטנה" מציע עציצים עם זרעי ירקות ועשבי תיבול בקופסאות פח אישיות

מה תבחרו לט"ו בשבט – זרעים של אהבה, שמחה או בריאות?
סטודיו "אהבה קטנה", המתמחה בעיצוב וייצור מתנות עם אמירה אישית, מציע עציצים עם זרעי ירקות בקופסאות פח מקסימות - שכיף לתת ולקבל! 

בחג ט"ו בשבט השנה, לא נוכל לצאת לנטיעות ביערות ובאתרים  השונים בגלל הסגר שבו אנו נמצאים. כדי לשמור על  האופטימיות  ורוח החג ובתקווה שהסגר יסתיים בקרוב, ניתן  לזרוע ולשתול בעציצים מיוחדים וייחודיים זרעי ירקות ועשבי תיבול , לטפל ולטפח אותם בבית וגם  לעקוב אחר התפתחותם.

אהבה קטנה - עציץ בקופסה מעוצבת . צילום סטודיו אהבה קטנה
העציצים המעוצבים מכילים זרעי בזיליקום, נבטי ברוקולי או עגבניות שרי. על הקופסאות אפשר להוסיף שם או כיתוב אישי מחבק ברוח החג, כמו למשל: משהו טוב מתחיל לצמוח, זרעים של אהבה ועוד.

את המוצרים אפשר להזמין באתר https://ahavaktana.co.il, ולקבל בנוחות הביתה, או לפנק מישהו יקר בהפתעה – במשלוח ישיר לביתו. כל פריטי "אהבה קטנה" מיוצרים במקום, לפי הזמנה. 

אהבה קטנה - עציץ בפחית. צילום: סטודיו אהבה קטנה
כיתוב ברוח החג שאפשר להוסיף:
🌹  משהו טוב מתחיל לצמוח
🌹  זרעים של אהבה
🌹  תודה שאת עוזרת לי לצמוח
🌹  זרעים של התחלות
🌹  בזכותך אני פורח
🌹  ועוד...

העציץ, בקוטר 9 ס"מ ובגובה 8.5 ס"מ, מכיל אדמה מדושנת וזרעים והוא מגיע עם הוראות השקייה וטיפול. 
תוך זמן קצר ניתן ליהנות מהטעם הנהדר של הירק ומיופיו. ניתן לבחור בין עשרה עיצובים מקסימים! 
מחיר: 46 ש"ח. 

להשיג באתר חנות "אהבה קטנה" https://ahavaktana.co.il
ניתן לקבל את המוצרים עם שליח, בדואר או באיסוף עצמי. 

אהבה קטנה - עציץ בפחית. צילום: סטודיו אהבה קטנה
"אהבה קטנה" (משנת 2013) מייצרת באהבה מוצרים משמחים לרגעים גדולים וקטנים. בצוות החנות האינטרנטית 10 נשים, מרביתן אימהות.
ההקפדה על איכות המוצרים יצרה קהל לקוחות נאמן בארץ ומעבר לים, הכולל הורים, סבים וסבתות, גננות, בתי מלון, ועדי עובדים ומפיקי אירועים.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום שני, 25 בינואר 2021

מתכוני אטריות כוסמין של חברת B&D - קוגל, לביבות, אטריות עם פטריות ואינטריה

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט), המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון טבעיים, השיקה לאחרונה סדרת אטריות מיוחדות ואיכותיות  מקמח כוסמין 100% מלא, הכוללת אטריות דקות, אטריות רחבות ואטריות דקיקות. האטריות מתאימות להכנת מגוון  מנות  ובהן מוקפצים, מרקים, פשטידות, תבשילים, מנות מתוקות ועוד. החברה מציעה מתכונים נהדרים עם סדרת אטריות הכוסמין המיוחדת  שהשיקה לאחרונה. 

אצלנו בבית אוהבים אטריות - במוקפצים, עם אורז, עם פתיתים, בפשטידות גבינה , כתוספת למרקים ועוד. כשאני מכינה מרק תימני עם עוף, חייב שיהיו אטריות כתוספת למרק ולא חשוב אם הן דקות, דקיקות או רחבות העיקר שיהיו אטריות. יש כאלה שאוהבים קרוטונים או שקדי מרק , אבל אצלנו חובה אטריות (לא מוותרים לי...) שיהיו טעימות ואיכותיות כדי להעשיר ולהעצים את טעמי המרק.

השבוע כשהגיע משלוח של אטריות שעשויות מכוסמין מלא, היה ברור שמיד כבר יהיה סיר על הגז להכנת מרק!!!
ההתלבטות הייתה עם איזה אטריות? הדקות, הדקיקות או הרחבות!!!

ונחזור למתכוני האטריות!!!
במה תבחרו? קוגל, לביבות מתוקות, אטריות עם פטריות או אינטריה?
מומלץ – כל יום, משהו אחר...

קוגל אטריות. צילום - גיל אבירם
מתכון לקוגל אטריות מתוק ומהיר - של תמי פיליפ
מצרכים:
חבילת אטריות כוסמין דקות של "בטר אנד דיפרנט"
2 ביצים
1/3 כוס שמן
150 גרם ממתיק "מתוק קל" של "בטר אנד דיפרנט", או 1/2 כוס סוכר חום דמררה
מלח
פלפל שחור
תבנית אינגליש קייק צרה

גיוון:
2 תפוחי עץ מסוג גרנד, קלופים, מגוררים גס או חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כפית קינמון
2 כפות חמוציות או צימוקים

אופן ההכנה:
¨ לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן
¨ לחמם תנור ל-180 מעלות
¨ להעביר את האטריות לקערה ולערבב עם שאר החומרים
¨ לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, ולצקת לתוכה את התערובת
¨ לאפות כ-40 דקות, עד שהמאפה שחום ויציב

לביבות אטריות וגבינה. צילום - גיל אבירם
מתכון ללביבות אטריות וגבינה לבנה (כ-20 לביבות) - של תמי פיליפ
מצרכים:
ללביבות:
200 גרם אטריות כוסמין דקיקות של "בטר אנד דיפרנט"
300 גרם גבינה לבנה 5% - 9%
3 שקיקי סוכר וניל
1/3 כוס סוכר חום בהיר
1/3 כוס קמח מלא
4 ביצים
מעט שמן לטיגון

להגשה:
אבקת סוכר
שמנת חמוצה
ריבה איכותית

אופן ההכנה:
¨ לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן ולצנן
¨ בקערה, לערבב היטב גבינה, סוכר וניל, סוכר חום בהיר, קמח וביצים. להוסיף את האטריות ולערבב
¨ לחמם שמן במחבת. לצקת פנימה כף (או יותר) מהתערובת – כדי ליצור לביבות שקוטרן כ-6 ס"מ. לטגן לגוון זהוב-שחום
¨ להוציא ולהניח על נייר סופג
¨ לזרות אבקת סוכר ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה משובחת 

אטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת. צילום - גיל אבירם
מתכון לאטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת של תמי פיליפ
מצרכים:
חבילת אטריות כוסמין רחבות של "בטר אנד דיפרנט"
1/2 כפית מלח
מים לבישול
2 כפות שמן

לרוטב:
40 גרם חמאה
כף שמן
בצל בינוני, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות
6 פטריות פורטובלו בינוניות, פרוסות
2 כפות מעט גדושות של קמח
1/2 כוס מים
כוס חלב
2/3 כוס שמנת לבישול
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
3 עלי סלק, קצוצים (רק החלק הירוק)

גיוון: 1/2 כפית אבקת מרק פטריות

אופן ההכנה:
¨ להכין את האטריות עפ"י הוראות היצרן במי מלח. לסנן ולערבב עם שמן
¨ להמיס בסיר חמאה עם שמן, ולהזהיב קלות את הבצל והשום
¨ להוסיף פטריות ולטגן עוד 2 דקות
¨ להוסיף קמח ולערבב. להוסיף מים, חלב, שמנת ותבלינים
¨ להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ-10 דקות
¨ להוסיף לסיר את עלי הסלק הקצוצים, ולבשל עוד 2 דקות
¨ להניח את האטריות בצלחת, לצקת מעל את הרוטב החם ולהגיש 

מתכון לאינטריה - אטריות עם בצל מטוגן וכורכום - של אריקה לוי
מצרכים:

3 כוסות אטריות דקיקות או דקות של "בטר אנד דיפרנט" (לא מוכנות)
1 בצל בינוני, פרוס דק
1/3 כוס שמן + 1 כף
1/5 – 1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
¨ לחמם את השמן בסיר (רצוי נון סטיק) על להבה גבוהה. להוסיף את הבצל ולטגן להזהבה
¨ להוסיף את האטריות. להנמיך ללהבה בינונית ולטגן 3-4 דקות, עד שחלקן מזהיב-משחים
¨ להוסיף תבלינים ולערבב
¨ להוסיף מים רותחים – עד שיכסו את האטריות ועוד קצת. לערבב ולהביא לרתיחה
¨ לכסות את הסיר במכסה (רצוי גם עם מגבת – כמו אורז). להנמיך את עוצמת הלהבה להכי נמוכה, ולבשל 10 דקות
¨ לכבות ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות
¨ להסיר את המכסה, לערבב היטב ולהגיש

ולמי ששאל: מזה כוסמין?
כוסמין היא מין דגן חיטה קדום, ששימש כמזון במקומות שונים במזרח התיכון ובאירופה, מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. את מקומו תפסה חיטת הלחם, אותה קל יותר לגדל ולעבד. קמח כוסמין מלא, הנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים. מאחר והרכב הגלוטן שבו שונה מזה שבחיטה, הוא נוח יותר לעיכול ועשוי להיות ידידותי וסביל יותר עבור הסובלים מרגישות קלה לחיטה. הודות לקליפתה הקשה, המגינה על גרגיריה בפני מזיקים – הכוסמין מרוססת הרבה פחות מחיטה רגילה (חיטת לחם). 

בטר אנד דיפרנט - סדרת אטריות כוסמין 100% מלא. צילום - חברת דמיון
מחיר מומלץ לצרכן : 8.90 – 9.90 ש"ח לאריזת אטריות  במשקל 200 גרם.
כשרות: בד"צ העדה החרדית ורבנות ירושלים. 
להשיג ברשתות שיווק, חנויות טבע ובחנויות מובחרות.

ואם אתם שואלים על המרק התימני שהכנתי, הנה כאן הצילומים וכל מילה מיותרת!!!

מרק תימני עם עוף ותפוחי אדמה בתוספת אטריות כוסמין  מאוד טעימות ואיכותיות  שהעשירו את טעמי המרק.
כל המשפחה אכלה ונהנתה מהאטריות האיכותיות. הנכד שלי בן השלוש נשנש את האטריות כמו שהן ישר מהצלחת.
צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא

צילום: נדיה היבא
חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) דוגלת בפיתוח וייצור מוצרי מזון איכותיים בשיטות ייצור מסורתיות ובמעורבות מינימאלית של ייצור תעשייתי, כדי לשמר את הטעם והערכים התזונתיים של חומרי הגלם. במטרה לסייע לקהל רחב להכניס הביתה אוכל בריא, החברה מקפידה על רמת מחירים הוגנת של מוצריה – למרות מחירם הגבוה של חומרי הגלם.

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

יום שבת, 23 בינואר 2021

מתכון חגיגי לרגל ט"ו בשבט להכנת טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני

 יצרנית שמן הזית הישראלי המובחר "משק אחיה", המתמחה בייצור שמן זית הנחשב לשמן הזית הטוב בישראל, מגישה לרגל ט"ו בשבט, יחד עם השף דוד ביטון, מנה נפלאה, צבעונית וחגיגית, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים. המנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע. 

שמני הזית של משק אחיה בכשרות מהדרין לשכת הרבנות האזורית מטה בנימין ובהשגחת הבד"ץ חוג חתם סופר.

טרטר בר ים בשמן זית עם סלט ים תיכוני צילום ענת פייזר.docx
מצרכים (לכ-4 מנות): 

240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות
20 גרם שמן זית קורנייקי של "משק אחיה"
4 מלפפון מיני
2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים
4 צנוניות חתוכות לקוביות
4 פרחי כרובית
1 בצל סגול
1/2 לימון
1 כף עירית קצוצה
מעט עלי טימין
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מיץ מליים אחד
1 כף שומשום קלוי

אופן הכנה:

1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי.
2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה.
3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור.
4. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים.
5. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות, מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים. 

טרטר בר ים בשמן זית קורנייקי משק אחיה צילום ענת פייזר.docx

השף דוד ביטון צילום ענת פייזר
מאחלת ט"ו בשבט  טעים ושמח! 

ערכה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

"תבליני מימון" משיקה לראשונה בישראל סדרת מוצרי פריכיות תחת מותג EXTRA‏

מה אקסטרה  EXTRA‏ שלך?

בימים אלו משיקה חברת "מימונס" לראשונה סדרת מוצרי פריכיות מהפכנית, אשר כבשה את העולם. החברה תחל לשווק בישראל את פריכיות האורז של המותג הבינלאומי Rice-up המיוצרות בבולגריה ונמכרות כיום במעל ל-60 מדינות ברחבי העולם בהצלחה רבה. 

"תבליני מימון" משיקה לראשונה בישראל סדרת מוצרי פריכיות תחת מותג EXTRA‏. צילום: נדיה היבא
לאחרונה טעמתי את פריכיות "אקסטרה" - כשמם כך הם. בסדרה קיימים מספר טעמים: פריכיות מתובלות, פריכיות עם מלח וגם עם ציפוי שוקולד - מריר וחלבי. כולם ללא חומרים שמרים וללא גלוטן וללא תוספת סוכר.

אהבתי את אלה עם ציפויי השוקולד- יש להן טעם של חטיף שוקולד עם הרבה פחות קלוריות.
מה שאהבתי במיוחד - היה חטיף צ'יפס אורז חום מלא מלח ים שהלך נהדר עם גבינה לבנה ליד וגם נהדר כנשנוש מול מסך הטלויזיה או ליד המחשב. חייבת לציין שהפריכיות המתוקות המצופות שוקולד הפכו ללהיט אצל בני הבית.

בישראל יושקו הפריכיות תחת מותג EXTRA (באריזות חומות) , שפותחו במשותף עבור הצרכן הישראלי. פריכיות האורז של מותג אקסטרה כוללות פריכיות אישיות מאורז חום מלא במגוון טעמים ואריזות; פריכיות בציפוי שוקולד בלגי, פריכיות עם תוספות כמו צ'יהקינואה וכוסמת, פריכיות במאגדת וצ'יפס אורז מלא במגוון טעמים וסוגי אריזות, סדרת פרוטאין וסדרת "סופר סידס". עם כניסתה לקטגוריה הופכת "תבליני מימון", ליבואנית הבלעדית והרשמית של מוצרי Rice-upcישראל, מהלך בו הושקעו מעל ל-7 מיליון שקלים. 

"תבליני מימון" משיקה לראשונה בישראל סדרת מוצרי פריכיות תחת מותג EXTRA‏. צילום: נדיה היבא
סדרת הפריכיות EXTRA מיוצרת בטכנולוגיה ייחודית, מגרעין האורז המלא ולא מקמח אורז וכוללת כ-35 מוצרים, במגוון סוגים וטעמים. בין מוצרי הסדרה: 

פריכיות אורז אישיות– פריכיות אורז חום מלא באריזות אישיות גרם בטעמי טבעי, כוסמת, 7 זרעי על, צ'יהוקינואה ומלח מהרי ההימלאיה. 
פריכיות מאגדת– פריכיות אורז חום מלא באריזות 200 גרם (מחולקות ל-4 אריזות פנימיות) עם 7 זרעי על ומלח מהרי ההימלאיה. 
פריכיות שוקולד בלגי– פריכיות ופריכוני אורז חום מלא באריזות 30,90 ו – 70 גרם גרם בציפוי שוקולד מריר בלגי, בציפוי שוקולד חלבי בלגי ובציפוי שוקולד לבן בלגי.

בנוסף, תשווק החברה סדרת צ'יפס אורז – חטיפי פריכיות אורז מלא באריזות 25,60 ו – 120 גרם; בטעמי טקסס ברביקיו, צ'ילי חריף, פפריקה ומלח ים, וכן 2 תתי סדרות נוספות: צ'יפס אורז אקסטרה פרוטאין: חטיפי צ'יפס אורז באריזות 60 גרם בתוספת עדשים אדומות, עדשים שחורות ושעועית מש וצ'יפס אורז סופר סידס: חטיפי צ'יפס אורז באריזות 60 גרם המכילים כוסמת, צ'יהוקינואה וזרעי חמניות. 

סדרת המתוקים של פריכיות אורז מלא - חברת מימונס. צילום: נדיה היבא
הפריכיות זכו להצלחה עולמית ונמכרות במדינות רבות ברחבי העולם. בפיתוח הקטגוריה ניתן דגש רב לטעם, למרקם ולרכיבים, על מנת שהמוצר יהיה: 
אקסטרה טעים; מיוצר מאורז חום מלא מתובל ועם תוספות מגוונות. פריכיות אקסטרה היחידות המצופות בשוקולד בלגי. 
אקסטרה קריספי– הטכנולוגיה הייחודית בה הן מיוצרות מאפשרת לפריכיות להיות פריכות ודקות במיוחד. 
אקסטרה בריא - פריכיות אפויות, העשויות מדגן מלא ומיוצרות על ידי חימום של הגרעין השלם לשמירת מלוא הוויטמינים והמינרלים. 

בנוסף, הפריכיות מכילות דגנים, קטניות, תוספת חלבון ובעלות ערך קלורי נמוך. כל המוצרים ללא גלוטן, ולמעט פריכיות השוקולד, אינם מכילים חומרים מן החי וטבעוניים. 

סדרת מוצרי פריכיות תחת מותג EXTRA. צילום: נדיה היבא
לדברי צחי כנען, מבכירי הדיאטנים הקליניים בישראל, "אם שואלים אותי כדיאטן המתמחה בהרזיה, מטבוליזם ותזונת ספורט, איזה מוצר היית חולם שיהיה במדף? אין ספק שאקסטרה עשיר בחלבון הוא זה. חטיף אפוי המשלב דגנים מלאים עם קטניות, מיוצר מחימום של הגרעין השלם לשמירת מלוא הוויטמינים והמינרלים. מומלץ כארוחת ביניים טעימה, מזינה ודלת קלוריות".

לדברי אברהם מימון, מנכ"ל ובעלים "תבליני מימון", מדובר במהלך יוצא דופן בגודלו אך מאידך, בהתפתחות טבעית של החברה וחדירה לעולמות קולינריים חדשים המשתלבים בחזון ובערכים שלה. "שוק תחליפי הלחם ובתוכו פריכיות האורז עובר מהפיכה, ממוצר זניח ולא ממותג הוא נעשה מוצר מרכזי בתזונת המשפחה. כחברה מובילה בעולמות הקולינריים, אנו שואפים להניח על המדף את המוצר הטוב ביותר בכל קטגוריה. שיתוף הפעולה עם מותג Rice-upמאפשר לנו להביא לצרכנים את הפריכיות הטעימות, הקריספיות והבריאות אשר כבשו כל מדינה מתוך 62 המדינות בהן הן משווקות". לדבריו, יחד עם צוות הפיתוח המנוסה של החברה, הושם דגש על איכות המוצרים וחומרי הגלם, מרקמם, ערכם התזונתי, וכמובן טעמם המצוין. "אנו מאמינים מאוד במוצרים ובקטגוריה הצומחת ושמחים על הרחבת פעילות החברה, בשיתוף פעולה עם יצרן בעל שם עולמי". 

סדרת אקסטרה צ'יפס צילום א.ל ייצור ושיווק
כשר בהשגחת בד"ץ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל (פריכיות שוקולד בכשרות הרבנות).

מחיר מומלץ לצרכן: 
פריכיות בטעמים (24 גר'): כ-3.90 ₪; אריזת חיסכון (200 גר'): כ-14.90 ₪; 
פריכיות שוקולד (90-30 גר'): כ-3.90 – 7.90 ₪; 
צ'יפס אורז (120-60 גר'): כ-5.90 – 10.90 ₪.

להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ. 

ערכה וצילמה: נדיה היבא
תוכלו למצוא אותי גם ברשתות החברתיות

"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...