יום שני, 20 באוגוסט 2018

חדש על מסכי הקולנוע: "עשיר בהפתעה" Crazy Rich Asians

לאוהבי הקומדיות הרומנטיות, את הסרט הזה לא תרצו להחמיץ!!!
המבקרים כבר כתבו עליו: "הקומדיה הרומנטית של השנה",  "סרט הדייטים המושלם",  "קומדיה חכמה, מרעננת ועשירה בהומור".




רייצ'ל וניק זוג ניו יורקי צעיר, מאוהב ותוסס, כבר יוצאים יחד מעל לשנה כאשר ניק מזמין את רייצ'ל להצטרף אליו לסינגפור לחתונתו של חברו הטוב ולהכיר לראשונה את משפחתו. 

על הדרך מגלה רייצ'ל כי יאנג שכח לספר לה פרט אחד חשוב על חייו ועל משפחתו. 
מתברר שהוא לא רק נצר לאחת המשפחות העשירות ביותר במדינה, אלא גם אחד הרווקים המבוקשים ביותר. 

להיות הצמודה של ניק שם את רייצ'ל באור הזרקורים במהלך הביקור, כשלאורכו היא פוגשת ברווקות נקמניות וקנאיות וגרוע מכך, אמו של ניק (יאן), שאינה מרוצה מרייצ'ל ועד מהרה מתברר כי בעוד כסף לא יכול לקנות אהבה, זה בהחלט יכול לסבך את הדברים.










במאי:     ג'ון מ'. צ'ו  
שחקנים: קונסטנס ווהנרי גולדיןמישל יאו 
ז'אנר:     קומדיה רומנטית
אורך הסרט: 129 דקות
מקום/שנה:  ארה"ב 2018
הגבלת גיל:  13+
הקרנת בכורה:  23.8.2018

הסרט באדיבות Tulip entertainment

ערכה: נדיה היבא

"נטורינה" - תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית לאפייה ובישול

מהפיכה בתחום באפייה!!!
הכירו את "נטורינה" - תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית, המתאימים לאפייה ולבישול.

שמרית, חברת מוצרי האפייה מהגדולות והמובילות בישראל, משווקת לרגל ראש השנה וחגי תשרי את נטורינה, סדרת תחליפי חמאה ומרגרינה עשירים בשמן קוקוס ובשמן זית, המתאימים לאפייה ולבישול.


סדרת תחליפי מרגרינה - נטורינה שמרית צילום טופ טאץ

סדרת נטורינה כוללת שני מוצרים חדשים וייחודיים: 

  • נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס 
  • נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית. 


הסדרה נהנית מיתרונות רבים - היא ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טבעונית ומועשרת בשמן קוקוס אך ללא טעם הקוקוס ובמרקם חלק, מתאימה לשימוש במגוון רב של מאפים, כתחליף לחמאה או מרגרינה ביחס זהה במתכון.


נטורינה תחליף מרגרינה עשיר בשמן קוקוס שמרית. צילום יחצ

נטורינה לאפייה על בסיס שמן קוקוס, מבוססת שמן קוקוס הנחשב בריא בזכות התכולה הגבוהה של חומצות השומן הבינוניות. חומצות אלה מתחמצנות במהירות ויוצרות אנרגיה ואינן נאגרות ברקמת השומן. 

נטורינה לאפייה על בסיס שמן זית נהנית מסגולותיו הבריאותיות של שמן הזית, בעיקר הריכוז הגבוה של חומצה אוליאית (אומגה 9). חומצה זו שומרת על איכותו של שמן הזית גם בתהליך החימום או הטיגון ושומרת ששמן זית לא יעבור תהליך חמצון. 


נטורינה תחליף מרגרינה עשיר בשמן זית שמרית. צילום יחצ


הנטורינה עוברת תהליך פיזיקלי, אשר מקנה לה את המרקם המוצק, אך אינו יוצר את היווצרות השומן המוקשה והטראנס.

לדברי יובל קמפ, מנכ"ל חברת "שמרית", לאור הניסיון רב השנים של חברת שמרית בתחום האפייה והיכרותה עם צורכי הענף, פיתחה החברה סדרת תחליפי שומן המבוססת על שמנים צמחיים בעלי ערכים תזונתיים מוספים. "הסדרה החדשה מהווה תחליף פרווה וטבעוני לחמאה וכן תחליף בעל יתרונות תזונתיים על פני מוצרי המרגרינה הקיימים כיום בשוק, הממשיכים מסורת ארוכה של איכות".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ עדה חרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 7 ₪ לאריזת 200 גרם; ניתן להשיג במחיר מבצע לחגים.
להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

מתכון להכנת טוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים ללא גלוטן

לרגל שנת הלימודים שבפתח מגישה חברת שר (Schär), בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן, טוסט קל הכנה וטעים, עם לחם טרי ללא גלוטן. 

במתכון לחם אוורירי ורך מסוג "רוסטיקו", בשילוב גבינת עיזים של "ליב" וממרח פלפלים. 
הטוסט מתאים כארוחת בוקר או ערב מזינה להורים וילדים וכן ככריך נפלא לבית הספר. 

הלחם הטרי של שר, המשווק על ידי חברת ליב, הוא היחיד בישראל אשר מגיע מוכן לאכילה, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, זאת הודות לאריזת וואקום חדשנית.


טוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים ומוצרים שר - צילום גל זהבי

מצרכים:
לטוסט:
2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן "רוסטיקו" של שר
3 כפות ממרח פלפלים (ראה מתכון)
4 פרוסות גבינת עיזים "ליב"
3-4 עלי אורגנו טריים
1 כפית שמן זית
לממרח הפלפלים:
5 פלפלים קלויים
1 שן שום
1 כף דבש
1/2 כוס אגוזי מלך
2 כפות רכז רימונים
1/2 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית צ'ילי יבש חריף גרוס


לחם רוסטיקו שר - חברת ליב צילום יחצ

אופן ההכנה:
1. טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.

2. מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים, מניחים את פרוסות גבינת העיזים
והאורגנו וסוגרים.

3. מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.

4. מומלץ להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון
פרוס.

בתיאבון ושנת לימודים מוצלחת!


ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

"תבואות" משיקה פסטה אורגנית חדשה: פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא ומתכון לפטוצ'יני ברוטב אלפרדו קלאסי

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה פסטה ייחודית, מיובאת מאיטליה: "פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני".

הפטוצ'יני (פסטה שטוחה ורחבה) מכיל אך ורק קמח כוסמין מלא ואורגני ומים. הכוסמין הוא זן דגן קדום שהשימוש בו היה נפוץ במזרח התיכון וברחבי אירופה מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. לאחר שגילו שקל יותר לגדל ולעבד חיטה, נזנח גידולו.


תבואות - פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא אורגני. צילום - אייל קרן

הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת כי הכוסמין המלא עשיר בערכים תזונתיים. הוא מכיל אחוז גבוה יותר של חלבון לעומת החיטה, הוא עשיר בסיבים תזונתיים, בוויטמינים מקבוצה B ובמינרלים כמו ברזל, סידן ואשלגן. כמו כן, הוא בעל ערך גליקמי נמוך ואחוז הגלוטן בו נמוך מזה שבחיטה.

טעמה של הפסטה עשיר וצבעה ענברי. מכינים אותה כמו כל פסטה ("אל דנטה"), ומגישים עם רוטב, למשל רוטב אלפרדו המזוהה במיוחד עם סוג זה של פסטה.

הפסטה החדשה מצטרפת למגוון הפסטות האורגניות של תבואות, בהן פסטות מקמח דורום מלא, פסטה מקמח קמוט, פסטה העשויה משילוב של קמח כוסמין, קינואה ועדשים, ועוד.

הפסטות כשרות פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת ארגון STAR-K.
מחיר: 18.90 ₪ לאריזה של 250 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

הצעה למתכון: פטוצ'יני ברוטב אלפרדו קלאסי
בגרסתה המקורית, מנת ה"פטוצ'יני אלפרדו" המוכרת, כללה רק מעט שמנת (אם בכלל) ורק בשלב מאוחר יותר, בגלל טעות של אמריקאים, נוספה כמות שמנת גדולה למנה. 

האגדה מספרת על אלפרדו די לֶלְיוֹ ,(Alfredo di Lelio) בעל מסעדה ברומא שב-1908, ילדה אשתו את בכורם. בריאותה היתה רופפת וכדי לעורר את תיאבונה הירוד, הכין לה את המנה האיטלקית המסורתית של פטוצ’יני בחמאה ופרמזן – רק עם כמות כפולה ויש אומרים אף משולשת, של חמאה ופרמז'ן. 
זה הצליח, היא חזרה לבריאות תקינה ואלפרדו הכין את המנה גם ללקוחות המסעדה - שהתענגו עליה. 

במהלך מלחמת העולם הראשונה נחשפו למנה חיילים אמריקאים שאכלו במסעדה. בגלל הפרמז'ן, החמאה ומי הבישול העמילניים של הפסטה, הם שגו לחשוב שהמרקם והטעם השמנתי אכן מכילים שמנת, וחזרו לאמריקה עם בשורת רוטב השמנת. והשאר היסטוריה... ומאז, מוסיפים לרוטב גם שמנת, בכמויות משתנות, ולא פעם גם יין לבן. אגב, תוספת של פיטריות למנה - הופכת אותה לפסטה אלפרדו פונגי.



מנת פטוצי'ני. צילום יחצ


המתכון להלן מציג את הגרסה המוכרת של הרוטב – הכוללת שמנת.
חומרים:
1 חבילת פטוצ'יני כוסמין מלא אורגני של "תבואות"
100 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
150 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת
1 כף שמן זית עד חמיצות של 0.5%
מלח, פלפל לבן
אפשר להוסיף: 1 כף שום טרי, כתוש
1/4 כוס יין לבן/שרדונה

אופן ההכנה:
1.   להכין את הפטוצ'יני לפי ההוראות, בדרגת "אל דנטה". לסנן (לא לשטוף!), להעביר לקערה מחוממת או לסיר חם (אפשר באותו סיר בו התבשלו האיטריות). 

2.  לערבב היטב עם מחצית מכמות החמאה ומחצית מכמות הגבינה. לכסות ולשמור חם. לשמור גם חלק ממי הבישול *.

3.   לחמם את השמן במחבת על חום בינוני ולקלות את השום כחצי דקה. להוסיף את היין הלבן ולבחוש עד שהיין מצטמצם כמעט לגמרי (מי שלא רוצה יין ושום - שידלג על שלב זה).

4.   להוסיף שמנת ולערבב עד שהבלילה מסמיכה. להוסיף את הגבינה ולערבב עד שהיא נמסה. להסיר מהאש ולהוסיף את החמאה והגבינה שנותרו. לערבב היטב עד שהחמאה נמסה. 

5.   לתבל במלח ובפלפל לבן, לפי הטעם (לרוטב פסטו, ראו הערה**)

6.   לאחד את הרוטב עם הפסטה ולהגיש מיד.

הערות:
* אם נראה שהרוטב יבש או שהאיטריות המוכנות קצת התייבשו, יש להוסיף אליהם מעט ממי הבישול, ולערבב.
** הערה: לרוטב פסטו: להוסיף 1-2 כפות רוטב פסטו, או לפי הטעם.

למידע ומתכונים נוספים: www.tvuot.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

לרגל ראש השנה משיקה חברת "אחוה" מוצר חדש בסדרת ממרחי הטחינה: ממרח טחינה עם דבש

חדש על המדפים של אחוה:
לקראת ראש השנה, השיקה החברה מוצר חדש בסדרת הממרחים המוכרים והאהובים: ממרח טחינה עם דבש.


ממרח טחינה עם דבש אחוה קומפוזיציה. צילום יעל האן



חברת אחוה, היצרנית  של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה לרגל ראש השנה ממרח חדש ומהפכני בסדרת ממרחי הטחינה המתוקים של החברה: ממרח טחינה עם דבש. 


אחוה - ממרח טחינה עם דבש . מחיר מומלץ לצרכן  8-11 שח.  צילום:יעל האן

הממרח החדש מבוסס בעיקר על טחינה משומשום מלא, דבש, אינו מכיל שומן טרנס, ללא כולסטרול, עשיר בסידן, דל מאוד בנתרן ואינו מכיל צבעי מאכל. 

זוהי הפעם הראשונה שמושק בישראל ממרח טחינה עם דבש, המתאים לשימוש כממרח מתוק בכריכים, לעוגות ועוגיות.

סדרת ממרחי הטחינה של אחוה מונה שלושה ממרחים, בהם 

  • ממרח טחינה עם שוקולד 
  • וממרח טחינה עם סילאן 
  • ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר, שזוכים להצלחה כבירה. 


לרגל ראש שנה וחגי תשרי, הוחלט בחברה על השקת ממרח טחינה עם דבש. 
לדברי יובל מלאך, מנהל השיווק של חברת "אחוה", מרבית הממרחים מכילים לפחות 68% טחינה משומשום מלא והינם בעל הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר שיש כיום בתחום הממרחים המתוקים. 
"אנו שמחים להשיק פיתוחים חדשים של גרסאות מתוקות לטחינה וכעת בטעם כה אהוב - טחינה עם דבש".

לדברי יעל דרור, דיאטנית קלינית וספורט M.Sc, מודעות לאיכות המזון שאנו אוכלים והקפדה על שימוש במקורות מזון מן הטבע, הם חלק מהותי ממגמת הבריאות העולמית. בשילוב עם הרצון להפחית אכילה של מזון מעובד והדגש על בחירת מזון בעל ערכים תזונתיים גבוהים, הממרח החדש של חברת "אחוה" עונה בצורה מדויקת על דרישות אלו. מדובר על הממרח החדש "טחינה מלאה עם דבש", הראשון מסוגו בשוק המזון. 


סדרת ממרחי טחינה מתוקים של אחוה - צילום יעל האן

הממרח מבוסס על טחינה מלאה (68%) המכילה חמצות שומן חיוניות וערכים גבוהים ל-100 גרם של סידן (587 מ"ג), ברזל (5 מ"ג), סיבים תזונתיים (10 גרם), חלבון (15 גרם) ודלה במלח (33 מ"ג בלבד).
השילוב עם הדבש מקנה לטחינה המלאה שדרוג תזונתי מבחינת הטעם והערכים התזונתיים. 

הדבש ידוע מזה אלפי שנים כמזון בריאות, הנחשב ל"Superfood", בעל ערכים גבוהים ואף נחשב כאחד המזונות החשובים בתחום הרפואה העממית לטיפול בכאבי גרון, חיזוק מערכת החיסון וטיפול בחתכים על העור. 

זהו שילוב ראשון מסוגו של דבש ביחד עם טחינה מלאה (!), המאפשר גם למי שעד עכשיו נמנע מטחינה מלאה להכיר אותה בצורה טעימה ומשודרגת. 

מתאים מאד לשוחרי הבריאות, ספורטאים חובבים ומקצועיים, ואף לילדים ומשפחות המחפשים משהו מתוק לבית הספר או כפינוק מתוק אחרי הצהרים.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 11 שקלים לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ




יום שבת, 18 באוגוסט 2018

"בא לי מהטבע" משיקה ממרח חרובים ללא תוספת סוכר

"בא לי מהטבע", המתמחה במוצרי מתיקה וחטיפי בריאות, משיקה לרגל ראש השנה והחזרה לבית הספר ממרח חדש וטעים מבוסס פרי החרוב: ממרח חרובים ללא תוספת סוכר. 

הממרח החדש ללא חומרים משמרים, ללא שמן דקל, עשיר בסידן ומכיל סיבים תזונתיים. 
הממרח מכיל לפחות 15% חרובים ויימכר באריזה של 400 גרם. 
מיועד לשימוש כתחליף לשוקולד למריחה בכריכים, כארוחת בוקר או כמנת ביניים וכן מצוין לשימוש באפייה.

ממרח חרובים מופץ ומשווק על ידי חברת ליב, המתמחה בשיווק והפצה של מזון אורגני, טבעי וטבעוני וכן מוצרים נטולי גלוטן. לליב פריסה ארצית והיא משווקת את מוצריה המקומיים והמיובאים בחנויות הטבע וברשתות המזון השונות. 


ממרח חרובים בא לי מהטבע חברת ליב - צילום שי נייבורג

ממרח חרובים מהווה מקור לסידן, המסייע בבניית העצמות, וכן מקור לסיבים תזונתיים המסייעים בפעילות מערכת העיכול. הממרח אינו מכיל חומרים משמרים, אינו מכיל שמן דקל וללא חומרים מהחי, מתאים לטבעונים. 

ממרח החרובים מזכיר בטעמו ובמרקמו את ממרח שוקולד ומתאים למריחה בכריכים. כמו כן יכול לשמש הממרח כמילוי טעים ועשיר למאפים שונים.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות רמלה ובכשרות בד"צ העדה החרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: 19.90 שקלים לאריזת 400 גרם.

ניתן להשיג ברשתות שופרסל גרין, יינות ביתן, מגה בעיר, טיב טעם, ויקטורי, חצי חינם, מרכז מזון, מחסני השוק ורשת אניס.

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש היחצ

מותג "עלמה" משיקה אותיות אכילות ומספרים אכילים לקישוט עוגות וקינוחים

חברת גילרו עושה לנו את החיים הרבה יותר קלים!!!
מהיום תוכלו למצוא על המדפים אותיות אכילות ומספרים אכילים של "עלמה" נוחים לשימוש, מיועדים לקישוט בברכות אישיות לימי הולדת, חג ואירועים מיוחדים, רק להסיר ולהדביק וזה מוכן.

האותיות והמספרים מצטרפים לליין מוצרי קישוטי העוגה של מותג "עלמה" הכולל בצק סוכר במגוון צבעים, צורות לקישוט עוגה ודפי סוכר אכילים להדפסה על עוגות.

מספרים אכילים עלמה צילום אפרת אשל

חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה, ופלים וקישוטי עוגות, משיקה לרגל חגי תשרי והשנה החדשה שני מוצרים חדשים במותג "עלמה" מתוצרתה: 
אותיות אכילות בצבעי זהב וכסף ומספרים אכילים לקישוט עוגות וקינוחים. 

אותיות אכילות ומספרים אכילים של "עלמה" משווקים במארז מהודר הכולל באותיות שני דפים בהם דף אותיות בצבע זהב ודף אותיות בצבע כסף ובמארז המספרים דפי מספרים צבעוניים ומעוצבים בספרות 0-9. 

אותיות אכילות עלמה צילום אפרת אשל

האותיות והמספרים מיועדים לקישוט עוגות בברכות מיוחדות, בהן ברכות לימי הולדת, חג ואירועים מיוחדים. האותיות והמספרים נוחים לשימוש, כל שניתן זה רק להסיר ולהדביק וזה מוכן. 
האותיות והמספרים עשויים מעמילן וסוכר עדין, ללא שומן מוקשה וללא רכיבים מהחי.

חברת גילרו מובילה בישראל בתחום ייצור גביעי גלידה, וופלים והדפסים אכילים לעוגות וקינוחים. 
החברה משווקת את מוצריה תחת מותג עלמה, כולל מוצרים ללא גלוטן, ללא סוכר ומוצרים אורגניים. בתחום קישוטי העוגה משווקת גילרו בצק סוכר, דפי דקורציה אכילים לעוגות, צבעי מאכל אכילים ומגוון מוצרי עזר וקישוטי סוכר.

מספרים אכילים עלמה אריזה צילום אפרת אשל


כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 שקלים לאריזת 2 דפי אותיות/מספרים.

להשיג ברשתות המזון ברחבי הארץ ובאתר חברת גילרו: https://gilro.co.il/

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ


טיב טעם מרחיבה את אזורי המשלוחים עד הבית באתר המכירות און ליין

רשת טיב טעם, מרחיבה בימים אלו, את אזורי המשלוחים עד הבית באתר המכירות און ליין "טיב טעם בקליק" www.tivtaam.co.il ובאפליקציית המובייל "טיב טעם בקליק" (הניתנת להורדה חינם במכשירי אנדואיד ואייפון). לערים באר שבע והסביבה, וחיפה, הקריות והסביבה.

לרגל ההתרחבות מציע האתר המכירות והאפליקציה, מגוון מבצעים, הנחות והטבות משתלמים במיוחד לתושבי אזורי המשלוח החדשים. המשלוחים כוללים אריזות מושקעות, צידניות רב פעמיות ופינוקים נוספים, כמו דוגמיות חינם, מגנטים למקרר ועוד.


רשת טיב טעם  אפליקציית מובייל חדשנית בשם טיב טעם בקליק צילום מקאן 

המזמינים באזורי החלוקה החדשים באמצעות אתר הקניות בחודש אוגוסט ייהנו מהטבה מיוחדת - 50 ₪ מתנה בקניה הראשונה באתר מעל 399 ₪ ובנוסף, משלוח חינם כל חודש אוגוסט!

אתר המכירות און ליין בנוי בדומה לסניף פיזי, עם קטגוריות ברורות ואפשרות לחיפוש חופשי, על מנת להעניק ללקוחות חוויית קנייה דומה ככל האפשר לחוויית הקניה ברשת. האתר מציע שירות משלוחים איכותי עד הבית גם בשבתות ובחגים. באתר ניתן למצוא את כל מוצרי המכולת הרגילים ובנוסף את כל המחלקות הטריות והמגוון המיוחד של טיב טעם - בשר מובחר טרי, דגים טריים, מעדניית גבינות ונקניקים עם מבחר עצום מכל העולם, מאפיה איכותית, יין ואלכוהול, פירות וירקות ועוד.

בנוסף, האתר יציע מתכונים מקוריים, מידע על מבצעים, מידע על הסניפים ועוד.


אתר מכירות און ליין טיב טעם . צילום: יחצ



אתר המכירות: www.tivtaam.co.il

אפליקציית "טיב טעם בקליק" ניתנת להורדה חינם וזמינה עבור מכשירי אנדרואיד ואייפון.
להורדה בחנות האפליקציות של גוגל, Google play וב-App store של אפל.

למכשירי אנדרואיד:   https://goo.gl/cd1NCm
למכשירי אייפון:   https://itunes.apple.com/il/app/id1363988308?mt=8


המבצע יתקיים עד סוף חודש אוגוסט 2018


טיב טעם בקליק צלם טל טרי 

חברי מועדון הלקוחות של טיב טעם, נהנים במהלך כל השנה מהטבות קבועות ומבצעים מתחלפים. בנוסף נהנים החברים מפעילויות חווייתיות בסניף, מגוון מוצרים ייחודיים ומבצעים אטרקטיביים. עלות הצטרפות למועדון החברים של טיב טעם הינו 49.90 ₪ בלבד לשנה.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

חדש על מדף הספרים: "נקודת פריצה" מאת דודי בורבה

אחרי שהפך את סיפור חייו המורכב להצלחה עסקית ובין אישית, מוציא לאור המנטור והבעלים של חברת T.C.B, דודי בורבה, ספר חדש. 

"לפעמים די ברעיון מבריק אחד כדי לדחוף לעשיית המעשה שנדחה ונדחה, להשאיר את החשש מאחור ולצאת לדרך חדשה". הספר יעזור לכם לפתח את החשיבה, להרחיב את האופקים ולגלות מחדש את החיים

בימים אלה יצא לאור ספרו החדש של המנטור, דודי בורבה, הבעלים של חברת T.C.B. הספר, היוצא לאור הוצאת לאור מדיה 10, מציג בפני הקורא את ניסיון חייו העשיר של דודי, שהצליח להפוך סיפור חיים קשה ומורכב להצלחה עסקית ובין אישית.


נקודת פריצה מאת דודי בורבה. צילום יחצ

דודי, מנטור עסקי ואישי, הוא מומחה ליצירת הרגלים מנצחים ופריצות דרך בחייהם של אנשים, וסיפור חייו הוא דוגמא חיה ליכולת של האדם להוציא את עצמו מקשיים. 

דודי, בנו של חיים בורבה ז"ל, מי שהיה הנהג האגדי של שמעון פרס במשך כ-25 שנה, גדל במשפחה דלת אמצעים. בצד הקשיים הכלכליים דודי לא הצליח במסגרות הלימודיות, הסתובב עם חברים עם עבר והווה פלילי ומגיל צעיר מאוד החל למצוא דרכים יצירתיות לייצר לעצמו הכנסה מתיקון אופניים ועד שטיפת מכוניות של השכנים הכל במטרה להרוויח כסף שבעזרתו יוכל להגשים את רצונותיו. בגיל 26 הוא קרא את הספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו", שדחף אותו להבין כי ביכולתו לפרוץ כל גבול שהוא מתמודד איתו.

במהלך הקריירה שלו שהחלה בגיל 22, שימש דודי בתפקידים בכירים בארגונים, במסגרתם הנהיג בהצלחה צוותים גדולים. לאורך השנים הוא ביסס לו מעמד של מנטור מוביל לעובדים ולמנהלים, וליווה רבים מהם להצלחה ולמימוש עצמי. בשיא הקריירה הניהולית שלו, ובניגוד לכל הגיון בריא, החליט לממש את ייעודו - ללוות אנשים להגשמת החלומות והיעדים הנועזים ביותר שלהם. הוא עזב את עבודתו כשכיר ופתח את חברת T.C.B, קיצור של Taking Care Of Business. החברה הפכה למובילה בתחומה, והיא מעניקה מוטיבציה, כלים וסביבה תומכת להגשמה אישית ומקצועית לעשרות אלפי אנשים ברחבי הארץ.


דודי בורבה- מחבר נקודת פריצה. צילום יחצ

סיפור חייו וההצלחה הרבה של דודי בליווי אנשים בתהליכי הגשמה עצמית הביא אותו להוציא לאור את הספר החדש, "נקודת פריצה". לדבריו, "הספר נכתב מתוך ההבנה שלכל אחד מאתנו יש, בנקודות זמן בחיים, הזדמנויות בהן אנו יכולים לקבל החלטות שישנו את חיינו". בהתאם, הספר עוסק באיכות, בפיתוח ובשכלול היכולת שלנו להשיג תוצאות יוצאות דופן במכירות, בעסקים, בקריירה ובתקשורת בין אישית.

"כל תחום בחיים שלנו הוא עסק, ומפני שמהות עסק הוא ייצור תוצאות, אנחנו רוצים תוצאות טובות — תמיד. עלינו לטפל ולדאוג לעסק שלנו באשר הוא. אדם לא יכול להרשות לעצמו להקים עסק אם אינו מבין, יודע ולומד מכירות ותחומים נוספים. מנהל בארגון לעולם לא יתקדם אם לא ידע להשיג הצלחות ולקדם את הארגון שמעסיק אותו".

הספר מיועד לאנשים הרוצים להעשיר את עולם התוכן האישי והידע המקצועי שלהם, כאלו ש צריכים להמציא את עצמם מחדש בארגון, מעוניינים לעשות שינוי קריירה או רוצים להחליף תחום, מנהלי מכירות, בעלי עסקים, הנמצאים על פרשת דרכים ושואפים לשינוי בחיים, שכירים שרוצים להפוך לעצמאים, מנהלי ארגונים שמובילים צוותים וכל הממלאים תפקידים ניהוליים. הספר עוזר לכל אדם להפוך למנהיג המשנה את כללי המשחק.

מחיר לצרכן: 100 שח
את הספר "נקודת פריצה" ניתן למצוא בסניפי סטימצקי וצומת ספרים בכל רחבי הארץ 
ובאתר מדיה 10 www.media10.co.il 
או בכתובת מייל הבאה tcb@tcb.co.il

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

מתכונים חגיגיים לכבוד ראש השנה וחגי תשרי :עוף בסיידר תפוחים ופטה כבד עוף ברוטב רימונים

ראש השנה וחגי תשרי הם מהמועדים החשובים ביותר בחגי ישראל, בהם כל המשפחה מתכנסת יחד סביב שולחן החג לסעודת חג חגיגית בה מככבים מטעמים מיוחדים המשלבים בין מסורת וחדשנות ולהכנתם משתמשים בחומרים שהם חלק מסמלי החג כדבש ורימונים.

שף מוטי אזולאי, שף מלון רימונים גלי כנרת מציע מתכון למנה עיקרית חגיגית של עוף בסיידר תפוחים ברוטב פטריות ורימונים ולפטה כבד עוף ברוטב רימונים ותפוח בדבש, שיכול לשמש כמנה ראשונה חגיגית וטעימה.



עוף בסיידר תפוחים ברוטב פטריות ורימונים.  צילום פינטרסט 

עוף בסיידר תפוחים ברוטב פטריות ורימונים
כמות סועדים : 4
זמן הכנה : 25 דק'
משך בישול : 1 שעה

החומרים :
. עוף מס' 2 כ-1.800 ק"ג
. 60 גרם מחמאה ללא מלח
. שמן טיגון
. 60 מ"ל ברנדי
. 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
. 500 מ"ל סיידר תפוחים מוגז
. 150 גרם פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות
. 250 מ"ל שמנת לבישול פרווה
. 200 גרם תפוחים מוזהב
. 1 רימון בינוני

אופן הכנה :
1. חותכים את העוף ל-4 או 8 נתחים ומתבלים במלח ופלפל . מחממים חצי מכמות המחמאה ומעט שמן ומטגנים קלות את נתחי העוף כשצד העור למטה תחילה, עד להשחמה קלה.

2. שופכים את עודפי השומן ומחזירים את נתחי העוף למחבת, מוסיפים את הברנדי (זהירות מהאש), חשוב להניח מכסה ליד המחבת במידה ונצטרך לכבות את האש!

3. מוסיפים את בצל השאלוט וממשיכים בבישול איטי עד לריכוך אך ללא השחמה. מוסיפים את הסיידר מכסים וממשיכים בבישול עוד 15 דק' ולאחר 10 דק' הופכים את העוף.

4. מקפיצים את הפטריות ביתרת המחמאה כשהמחבת מכוסה במשך 5 דק', מוציאים את העוף ושומרים בצד .

5. ממשיכים לבשל את הרוטב עוד 10 דק' על אש נמוכה עד לצמצום הרוטב, מחזירים את העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש למינימום 5 דק' נוספות.

6. חותכים את התפוחים לרבעים, מוציאים את הליבה ומטגנים קלות במחמאה.

7. חותכים את הרימון לחצי ועל ידי מכות מעל הקליפה מוציאים את הגרעינים. מחצית מהכמות מכניסים לרוטב.

8. מגישים את העוף במרכז הצלחת עם רוטב מעל, מקשטים עם פלחי התפוחים ושאר גרעיני הרימון.



פטה כבד עוף ברוטב רימונים ותפוח בדבש  צילום פינטרסט 

פטה כבד עוף ברוטב רימונים ותפוח בדבש
כמות סועדים :4
זמן הכנה : 20 דק'
משך בישול :20 דק'

החומרים לפטה כבד :
. 400 גרם כבד עוף
. 4 ביצים קשות
. 3 בצלים בינוניים
. 200 מ"ל שמנת צמחית
. 200 מ"ל דבש
. 200 גרם מחמאה
. 20 מ"ל ברנדי
. מלח גס, פלפל שחור גס

החומרים לרוטב :
. 1 רימון בינוני
. 30 מ"ל ברנדי
. 60 מ"ל יין אדום יבש
. 250 גרם סוכר


אופן הכנה :
1.  שוטפים את הכבד ומניחים על רשת צליה, מכניסים לתנור ב- 180 מעלות כ15 דקות עד לצלייה של הכבד.

2.  מטגנים את הבצל עם המחמאה עד להשחמה קלה, מוסיפים את הביצים הקשות ל-3 דקות ומקררים.

3.  מכניסים את הכבד והעיסה של הבצל והביצים לבלנדר (עדיף להכניס חצי מהכמות לעשות את הפעולה פעמיים) מוסיפים את השמנת, הדבש והברנדי, מעט פלפל וממשכים לעבד עד למצב של פטה חלק. טועמים לבדיקת מליחות.

4.  יוצקים לתבנית אינגליש עם ניילון נצמד, יש לנער את התבנית עם דפיקות קלות על השולחן על מנת לדחוס את הפטה פנימה להוצאת האוויר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.



פטה כבד עוף ברוטב רימונים ותפוח בדבש  צילום פינטרסט 

אופן הכנת הרוטב:
1.   מוזגים את היין למחבת ומדליקים אש בינונית, מוסיפים את הסוכר ומצמצמים עד לקבלת סמיכות קלה.
2.   חותכים את הרימון ועל ידי מכות קלות מעל הקליפה מוציאים את הגרעינים, מוסיפים את הגרעינים והברנדי ליין וממשכים לצמצמם עד לקבלת רוטב סמיך.

אופן הגשה:
1.   יוצקים מעט מהרוטב לצלחת
2.   פורסים 2 פרוסות פטה כבד ומניחים מעל לרוטב מפזרים מעט פלפל שחור גרוס מסביב, מניחים פרח מאכל מעל ומגישים.


רשת מלונות רימונים מאחלת שנה טובה, מתוקה וטעימה לכל עם ישראל !!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ



"הנוכל האמריקאי" מאת עינת פרידמן

 הספר הנוכל האמריקאי מאת עינת פרידמן, שיצא לאור ביוני 2025 בהוצאת ביתן, הוא רומן עכשווי המתאר את סיפורה של אישה ישראלית שנפלה קורבן לנוכלות ...