מעכשיו על המדפים סדרת תחליבי חלב אורגנית איכותית, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים של חברת תבואות.
פנקייקים שמנמנים שהכנתי עם משקה שיבולת שועל אורגני של תבואות שחוסלו בהתלהבות ובקשו עוד. צילום: נדיה היבא |
הסדרה, המיוצרת באיטליה, כוללת ארבעה משקאות:
משקה אורז שקדים אורגני
משקה שיבולת שועל אורגני
משקה סויה אורגני בריסטה
ומשקה אורז אורגני
סדרת המשקאות מתאימה לטבעונים, צמחונים, נמנעים מצריכת חלב ולקטוז ולכל הצרכנים שרוצים טעם אחר.
מאז שגיליתי שאני מרגישה הרבה יותר טוב בבטן עם תחליפי חלב, הפסקתי לרכוש חלב פרה. בהמשך הסתבר שלנכדים הפסיקו כאבי הבטן מאז שהפסקנו לתת להם חלב רגיל והם מרגישים הרבה יותר טוב וגם טעים להם יותר עם תחליפי חלב.
השבוע הגיעה משלוח של של תחליפי חלב אורגני, משובח וטעים, ללא תוספת סוכר וללא חומרים משמרים של חברת "תבואות". מאחר והנכד שלי כבר ביקש מספר פעמים שהכין לו פנקייק כמו שהוא אוהב, אז כמובן שניצלתי את ההזדמנות שיש לי במקרר תחליפי חלב איכותיים וטעימים. הבעייה הייתה עם איזה טעם להכין את הפנקייקים?
הנה מתכון להכנת פנקייקים שתמיד מתחסלים - מומלץ להכין כמות כפולה
המתכון באדיבות נדיה היבא
מצרכים - ל-12 פנקייקים דקים או 10 שמנמנים
2 ביצים
3 כפות סוכר
1 ו-1/2 כוס משקה שיבולת שועל אורגני
3 כפות סוכר
1 ו-1/2 כוס משקה שיבולת שועל אורגני
8 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כוסות קמח לבן רגיל
1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כוסות קמח לבן רגיל
1 ו-1/2 שקיות אבקת אפייה
ניתן להוסיף לבלילת הפנקייק: מחית בננה, גרידת לימון או תפוז, פצפוצי שוקולד וכל מה שאוהבים.
הוראות הכנה:
1. מערבבים תחילה היטב בקערה את כל החומרים היבשים. 2. מוסיפים את הנוזליים ומערבבים בעזרת מטרפה לאיחוד. רצוי לא לערבב יותר מידי. אם נשארים גושים ממליצה להעביר דרך מסננת. אני אוהבת את הבלילה שלי חלקה, יש כאלה שלא מפריעה להם הגושים בבלילה.
3. מניחים כ- 15 דקות על השיש או במקרר. חשוב להקפיד על השלב הזה כדי לתת זמן לאבקת האפייה לפעול ולגרום לפנקייקים להיות תפוחים ואווריריים.
3. מניחים כ- 15 דקות על השיש או במקרר. חשוב להקפיד על השלב הזה כדי לתת זמן לאבקת האפייה לפעול ולגרום לפנקייקים להיות תפוחים ואווריריים.
4. משמנים מחבת בעל ציפוי נונסטיק-שלא נדבק עם מעט שמן או חמאה, (חשוב לשמן היטב כדי שהפנקייק לא יידבק!). על חום בינוני-גבוה, כאשר המחבת כבר התחממה, לוקחים בעזרת כף מהבלילה, ומניחים במחבת(אם רוצים גדול יותר לוקחים 2 כפות) מסובבים את המחבת שהבלילה תתפזר באופן שווה, מטגנים כ- 2 דקות בערך עד שנוצרות בועיות אוויר על חלקו העליון של הפנקייק והצד התחתון משחים. אם רוצים פנקייקים שמנמנים וגבוהים, ניתן להשתמש ברינג לפנקייקים שבתוכו מניחים את הבלילה.
5. הופכים, מטגנים עוד כדקה ומגישים עם תוספות שאוהבים. דבש, אבקת סוכר, רוטב מייפל, רוטב שוקולד, פירות חתוכים ועוד.
תבואות - סדרת תחליפי חלב אורגניים. צילום - איל גרניט |
שוק תחליפי החלב בישראל, כמו גם בעולם, השתנה: אם בעבר הוא היה בעיקר נישתי, הרי שכיום ההתעניינות והשימוש בתחליפים התרחב לקהלים נוספים ומגוונים.
סדרת המשקאות האורגנית החדשה מותאמת לצרכים ולטעמים מבוקשים בקהל הישראלי. כל אחד מהמוצרים בסדרה מתאים למגוון שימושים בשתייה חמה או קרה, אפייה, תבשילים ועוד. בכוונת חברת "תבואות" להרחיב את הסדרה בהתאם לביקושים מקהלים וצרכנים שונים.
מומלץ לנער לפני השימוש. לאחר הפתיחה יש לשמור במקרר.
מחיר לצרכן 13.90 ש"ח, למיכל של 1 ליטר.
כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל ובהשגחת הרב יצחק בלינוב, איטליה.
להשיג ברשתות השיווק, חנויות הטבע ובמכולות.
קרדיט לצילומים: אייל גרניט-אישור שימוש בתמונה ללא תשלום. נדיה היבא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.