בימים שבהם אנו צורכים אוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן, מגישה "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים.
הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה כמו אננס ואבוקדו ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לנשנוש מול מסך הטלויזייה לזוג או למשפחה.
סלט אבוקדו אננס ומלפפונים חקלאי גרנות צילום הדס ניצן |
1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות
2 מלפפונים
1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים
חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס
1/2 לימון
2 כפות שמן זית
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.