הפעם החלטתי לאפות את הסופגניות שאנחנו כל כך אוהבים וגם דאגתי לבני המשפחה שמקפידים לאכול ללא גלוטן. הסופגניות יוצאות אווריריות, טעימות, והכי טוב ללא טיגון.
מתכון סופגניות ביגה צילום יחצ |
מתכון סופגניות ביגה צילום יחצ |
המתכון באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה
חומרי גלם:
3.5 כוסות קמח - תערובת ללא גלוטן
6 ורבע כפות סוכר
1.5 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים
חמישית כוס - שמן קנולה
1 כפית מלח
הוראות הכנה:
יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים ולהמשיך לערבב במשך 2 דקות נוספות.
להוסיף את המלח, לערבב במהירות בינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: כ 11-14 דק'.
לציפוי וקישוט הסופגנייות ללא גלוטן: ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים לסופגנייה ללא גלוטן, החל מציפיי שוקולד לב/ חום ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.
זמן אפייה: כ 11-14 דק'.
לציפוי וקישוט הסופגנייות ללא גלוטן: ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים לסופגנייה ללא גלוטן, החל מציפיי שוקולד לב/ חום ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.
קרדיט לצילומים: ביגה צילום יח"צ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.