יום שבת, 12 באוקטובר 2019

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. ומתכונים להכנת פלאפל ביתי וסברינה ללא גלוטן

מותג מזון הבריאות GREENY השיק מוצר חדש: קמח גרעיני דלעת. הקמח, מתוצרת חברת אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מיוצר מ-100% גרעיני דלעת איכותיים שנבחרו בטבע בקפידה, ללא תוספות של חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם וריח.

הקמח עשיר בחלבון ובסיבים תזונתיים, והוא מיוצר בטכנולוגיה חדישה המשמרת את הטעם הייחודי. נהוג להחליף 15% - 20% מכמות הקמח הכללית במתכונים – בקמח גרעיני דלעת, שמעשיר את הטעם והמרקם של מאפים ומאכלים שונים. 


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
הקמח מתאים לדברי מאפה, עוגות, לביבות, פנקייק, להוספה של כפית או שתיים ליוגורט, ואפילו להכנת פלאפל ביתי נטול גלוטן (מתכון בהמשך).

כשר בהשגחת בהשגחת בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 11 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג בחנויות טבע ברחבי הארץ.

לפרטים: https://www.greenyisrael.com/


קמח גרעיני דלעת. צילום - GREENY
מתכון להכנת פלאפל ביתי ללא גלוטן
חומרים:
• קילו חומוס הדס שהושרה לילה במקרר
• 1 בצל בינוני
• 1 תפוח אדמה גדול, קלוף
• 3 כפות קמח גרעיני דלעת של Greeny
• צרור פטרוזיליה
• צרור כוסברה
• ראש שום – שיניים קלופות
• כף מלח
• 2 כפות כמון שטוחות
• כף שמן דלעת Greeny
• כפית שטוחה של פלפל שחור
• כפית סודה לשתייה או 3 כפות מי סודה
• שמן אגוזי מלך מזוכך של Greeny- לטיגון

אופן ההכנה
• לסנן את גרעיני החומוס ולשטוף. לטחון את כל החומרים במעבד מזון, למרקם הרצוי. להכניס את הבלילה למקרר למשך כשעתיים.
• להכין כדורים.
• לחמם שמן (מומלץ שמן אגוזי מלך מזוכך של גריני) לחום בינוני (לא רותח). להכניס כדור אחד בלבד, ולהכין. חשוב לבדוק אותו ולראות שהוא מוכן (לא שרוף מבחוץ ועדיין חים מבפנים, למשל). כך, אפשר יהיה לתזמן את זמן הטיגון של שאר הכדורים.
• לטגן את הכדורים בשכבה אחת בכל פעם.


סברינה  - מקמח זרעי דלעת. צילום – GREENY
מתכון להכנת  סברינה ללא גלוטן
חומרים
• 5 ביצים מופרדות
• 3 כפות סוכר
• קורט מלח
• 1 כוס קמח גרעיני דלעת של Greeny
• 1 כף של קמח אגוזי מלך של Greeny
• 1 כף תמצית וניל
• 1 שקית אבקת אפייה
• 2 כפות שמן אגוזי מלך של Greeny

לציפוי העוגה לאחר האפייה: שלושת רבעי כוס סירופ מלבי מהול במים רותחים, או סירופ סוכר
להגשה: להקציף 1 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.

אופן הכנה
• להקציף חלבונים.
• להוסיף בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף לבן עדין. להעביר לערבול איטי מאוד ולהוסיף את המלח, הקמחים (בהדרגה), אבקת האפייה ולבסוף את השמן. לוודא שהכל מעורבב היטב.
• לאפות ב-170 מעלות 20-15 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
• להרטיב בסירופ, ולהגיש עם קצפת.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי ציבור

עקבו אחרי גם ב:  
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...