יום שבת, 28 ביולי 2018

מתכון להכנת מאפינס תרד בקלי קלות מתאים לאירוח

המותג אלפרו מציע מתכון מוצלח במיוחד למאפינס תרד עם משקה שקדים אורגני ללא סוכר.
אז אם התלבטתם מה להכין לאירוח,  לארוחת ערב או לנשנושי בוקר לכם ולילדים הנה המתכון המושלם.

התרד ידוע כירק עשיר בברזל ועם משקה השקדים האורגני של אלפרו התוצאה טעימה במיוחד!
כמו כן ניתן להכין כמנת אירוח נפלאה או סתם כנשנוש מפנק ובריא.

מאפינס תרד אלפרו צילום יחצ

משקה שקדים אורגני ללא תוספת סוכר צילום יחצ חול


מצרכים
200 מ"ל משקה שקדים אורגני ללא תוספת סוכר של אלפרו
230 גרם קמח תופח
300 גרם תרד
1 שן שום כתושה
3 ביצים או 1 תפוח אדמה מבושל, מעוך לפירה.
60 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות או תחליף גבינה טבעוני.
1 כף עשבי תיבול קצוצים
שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה
1. מאדים את התרד עם השום עד שהעלים "נובלים". מסננים את הנוזלים.
2. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים מעט תבנית שקעים.
3. בקערה גדולה טורפים ביצים (או פירה תפוחי אדמה) עם משקה שקדים אלפרו, מוסיפים בהדרגה את הקמח.
4. בקערה נפרדת מערבבים את התרד עם הפטה (או הגבינה הטבעונית) ועשבי התיבול, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את תערובת הביצים והקמח לתרד ומערבבים היטב.
5. מעבירים את התערובת לתבנית השקעים ומכניסים תנור ל-30-40 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.

בתיאבון !!!

את מוצרי המותג "אלפרו" ניתן להשיג בכל רשתות השיווק ובחנויות מתמחות.

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...