יום שני, 21 בנובמבר 2022

"חקלאי גרנות" תשווק אבוקדו בשל מוכן לאכילה באריזה ייעודית

כמה פעמים קרה לכם שקניתם אבוקדו, הגעתם הביתה וגיליתם שהוא לא כל כך טעים או חסר טעם, חשבתם שהוא יתרכך לאחר מספר ימים וזה לא קרה, או פתחתם אותו וכל התוכן שלו היה שחור ולא אכיל?

אז איך קונים או בוחרים אבוקדו איכותי, טעים ומוכן לאכילה?

וכן יש לי בשורה משמחת בעניין!!!
מהיום חפשו על המדפים ברשתות השווק והמזון את האבוקדו של גרנות: בשל, מוכן לאכילה ובאריזה ייעודית.

השבוע, בדיוק בזמן להכנת ארוחת בוקר (היו לי גם אורחים) הגיע משלוח מפנק מ"חקלאי גרנות" עם אבוקדו בשל מוכן לאכילה. אז כמובן מיד וללא היסוס הכנתי מנה נוספת ומהירה שהתקבלה בהתלהבות על-ידי האורחים וגם בני המשפחה. נהדר שאפשר לאכול בהנאה אבוקדו רך ומלא בטעמים בלי להמתין שיתרכך.
אבוקדו מוכן לאכילה באריזה יעודית מעוצבת של חקלאי גרנות . צילום: נדיה היבא

אבוקדו מוכן לאכילה של חקלאי גרנות צילום אחיקם חיים
תמיר בושניצקי, מנכ"ל "חקלאי גרנות" מבטיח: "נשווק אבוקדו מוכן לאכילה לכל אורך העונה בזנים שונים וניתן מענה לביקוש הגובר לצריכת אבוקדו מיידי ביומיום".

החברה מעמיקה את פעילותה בתחום האבוקדו ומשיקה לראשונה אבוקדו בשל ומוכן לאכילה. האבוקדו הבשל של גרנות, המוכן לצריכה באופן מיידי מזמן הרכישה, ישווק באריזת קופסא מעוצבת, בה ייארזו 2-3 יחידות אבוקדו, על פי הזן והעונה. 

בשלב הראשון ישווק אבוקדו מזן אטינגר, הפותח את עונת האבוקדו בישראל, נחשב לזן מובחר וטעים האהוב ביותר על הישראלים. לאחר מכן ישווקו זני אבוקדו נוספים בהם פוארטה, ארדיט ועוד. בהמשך, ישווק אבוקדו מסוג האס, המוביל את הייצוא הישראלי של אבוקדו לחו"ל, גם הוא באריזה ייעודית מעוצבת.

אבוקדו מוכן לאכילה של חקלאי גרנות - מהאריזה המעוצבת הישר לצלחת
צילום: נדיה היבא
שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, מגמות הבריאות, הצמחונות והטבעונות העולמיות, המצויות בעלייה, מגדילות את נתח השוק של קהלים הצורכים אבוקדו באופן יומיומי. "זיהינו צורך אקוטי אצל הצרכן הישראלי, לרכוש ולצרוך אבוקדו מוכן ובשל לאכילה ולכך אנו מבקשים לתת מענה".

צריכת האבוקדו בעולם מצויה במגמת עלייה חדה. על פי מחקרים, האבוקדו נחשב לשומן בריא, כ- 20% מהרכבו התזונתי הם שמנים בעלי תכונות המונעות כולסטרול, תהליכי חמצון ומחלות לב. יש בו כמות גבוהה של ויטמינים שהעיקרי ביניהם הוא ויטמין E הנחשב לנוגד חמצון חשוב ביותר המגן על הרקמות מפני נזקי חמצון, קרינה והרעלה. האבוקדו מכיל את כל חומצות אמינו החיוניות, מה שהופך אותו לבעל חלבון מלא. הוא מכיל גם פחמימות – בעיקר סיבים תזונתיים שעוזרים לתהליך העיכול. האבוקדו עשיר מאוד באשלגן ודל בנתרן ולכן מתאים לבעלי נטייה למחלות לב וכולסטרול. באבוקדו יש ברזל, סידן, מגנזיום וויטמין C.

אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" מהאריזה היעודית  מוכן לאכילה הישר לכריך
צילום: נדיה היבא
חקלאי גרנות" הנה חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון ולשווקים הסיטונאיים, הנמצאת בבעלותם של החקלאים מהקיבוצים והמושבים החברים בתאגיד גרנות. גרנות מובילה בתעשיית האבוקדו הישראלית עם כ-40,000 טון פירות לעונה, 70% ממנו לייצוא. בית האריזה לאבוקדו של גרנות הוא מהגדולים והמתקדמים בעולם. מדי שנה מחדשת החברה ומטמיעה טכנולוגיות מתקדמות ופורצות דרך, הן במערכות המיון והאריזה והן במערכות הניהול והבקרה.

כשרות: הרב אפרתי ובד"צ עדה חרדית.
מחיר מומלץ לצרכן: המחיר הסופי נקבע על ידי רשתות השיווק.

בשיתוף "חקלאי גרנות""
קרדיט צילומים: אחיקם חיים, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...