יום רביעי, 5 בפברואר 2020

חגיגת ולנטיין דיי - מתכון רומנטי לשניים להכנת דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו

לרגל חג האהבה, יום הולנטיין שמצוין מידי שנה ב-14 לפברואר, מגישה "אבוקדו גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו ופירות וירקות טריים מחקלאי גרנות, מתכון רומנטי ומפנק של דלעת ערמונים ממולאת בסלט טבולה אבוקדו. 
המתכון קל הכנה, חגיגי ויפיפה, נפלא כמנה זוגית מפנקת לאוהבים.

דלעת ערמונים ממולאת בטבולה אבוקדו צילום הדס ניצן

מתכון להכנת דלעת ערמונים ממולאת בסלט טבולה אבוקדו 
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 דלעת ערמונים בינונית
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
צרור עלי פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 מלפפון
1 עגבנייה
1/4 כוס חמוציות
1/2 לימון סחוט למיץ
1 כף שמן זית
קורט מלח

אופן ההכנה:
1. להכנת סלט הטבולה: קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
2. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות.
3. מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
4. חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
5. מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות. מצננים.
6. ממלאים בסלט הטבולה ומגישים.

חג אהבה שמח!

ערכה: נדיה היבא
הצילום באישור שימוש משרד יחסי הציבור

עקבו אחרי גם ב 
באינסטגרם 
בדף הפייסבוק : נדיה היבא
בקבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
במגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
במגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...