יום חמישי, 2 במאי 2024

מתכון להכנת סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים

יום העצמאות ממש כבר כאן מעבר לפינה, הוא אומנם חג בו הכוכבים הראשיים אמורים להיות המנגל והבשרים, אך הסלט הנכון בקלות יכול לגנוב את ההצגה. העונה הקייצית ויום העצמאות הם הזמן הנכון ליהנות מסלט ירוק ונקטרינות טעים ומרענן.

רשימת חומרים ל-4 מנות:
1 ראש חסה סלנובה
1 ראש חסה קיסר
1 צרור ארוגולה
שפע עשבי תבלין שאוהבים
4 נקטרינות פרוסות דק
4 פרוסות לחם
שמן זית לפי הצורך
מלח ופלפל לפי הטעם

לקרוטונים:
4 פרוסות לחם
מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב:
¼ כוס חומץ תפוחים
מעט מיץ לימון
¾ כוס שמן זית עדין
1 כף דבש
1 כף גדושה חרדל משובח
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם

סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים מאיה דרין, שפית,
צילום גל בן זאב באדיבות סולתם
אופן ההכנה:
1. לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

2. מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.

3. לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול

4. הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.

המתכון באדיבות השפית מאיה דרין וסולתם www.Soltam.co.il
קרדיט לצילום:  גל בן זאב באדיבות סולתם - השימוש בתמונה ללא תמורה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

חטיף חלבון חדש H24 Achieve של חברת הרבלייף

חברת הרבלייף, מובילה בתחום התזונה ואורח החיים הבריא, משיקה חטיף חלבון חדש:H24 Achieve מתוך סדרת הספורט החדשה Herbalife24. חטיף החלבון החדש H...