יום שני, 1 באוגוסט 2022

רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על מהפכה בריאה בתחום הגלידות ומשיקה : גלידת "אוריאו" עם שברי עוגיות ללא גלוטן

בשורה משמחת וחגיגה לרגישים לגלוטן ולצליאקים: מעכשיו תוכלו להינות מגלידת "אוריאו" המכילה שברי עוגיות אמיתיות - ללא גלוטן.

לראשונה בישראל - רשת הגלידריות "וניליה" מכריזה על על מהפכה בריאה בתחום הגלידות. לכל הרגישים לגלוטן: מעתה, יוכלו ליהנות מגלידת "אוראו" ללא גלוטן בכל סניפי רשת הגלידריות האיכותית "וניליה" ברחבי הארץ. הרשת פיתחה גלידה ללא גלוטן בטעם "אוראו", והטמיעה בתוכה שברי עוגיות "אוראו" אמיתיות.

גלידת אוראו ללא גלוטן צלם שירן חי כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום
לדברי אסף בלנק, מנכ"ל רשת וניליה "אנחנו מאמינים שגם אנשים שחייבים לצרוך מזון ללא גלוטן אין פירושו של דבר שהם חייבים לוותר על הטעם או האיכות של המוצר,

עוגיות "אוראו" נטולות הגלוטן משווקות אך ורק בארה"ב, ו"וניליה" לא חסכה במאמצים ובהשקעה כדי להביא אותן ארצה. העוגייה עצמה זהה בטעמה לחלוטין לעוגיית "אוראו" המפורסמת המקורית, המכילה גלוטן. במבחני טעימה קפדניים שנערכו לה לא הצליחו הטועמים המנוסים להבדיל בין העוגייה ללא גלוטן לזו המכילה גלוטן.

רשת וניליה משיקה אוראו ללא גלוטן - צלם שירן חי כהן 2 מאשרת פרסום ללא תשלום
"אוראו" היא לא סתם עוגייה. עוגיית הסנדוויץ' הכפולה עם הקרם החלומי שבליבה כבשה לעצמה מועדון מעריצים עולמי שמתייחסים אליה ביראת קודש ממש. כמו מותגי-על בודדים בתחום המזון – אוהדיה רגישים לכל תזוזה מיקרוסקופית בטעמה, והעובדה שלא הצליחו להבדיל בין טעמה של עוגייה מקורית לזו נטולת הגלוטן, היא הוכחה מכרעת לאיכותה.

"העובדה ש"וניליה" מייבאת את עוגיות "אוראו" ללא גלוטן לישראל היא לא מקרית: הרשת מגלה מחויבות גבוהה לצרכיהם של צליאקים ולרגישים לגלוטן, שמספרם גדל מדי שנה, ובסניפיה יש מבחר גדול של טעמים ומוצרים ללא גלוטן, כמו קרפ ללא גלוטן ומבחר גדול של טעמי גלידות ללא גלוטן," אמר אסף בלנק, מנכ"ל וניליה. "אנחנו מאמינים שגם אנשים שחייבים לצרוך מזון ללא גלוטן אין פירושו של דבר שהם חייבים לוותר על הטעם או האיכות של המוצר, ואנחנו מקפידים לתת ללקוחות האלה את הגלידה הטובה ביותר שאנחנו מסוגלים לייצר."



ברשת הגלידריות וניליה מבחר גדול של טעמים , כל אחד והטעם שלו.
צולם ברשת וניליה בסניף החדש שביבנה. צילומים: נדי היבא
המנכ"ל גילה עוד, כי "אנחנו משקיעים לא מעט גם באיתור תחליפים למוצרים המכילים גלוטן, שיעמדו בסטנדרט הגבוה ביותר, תוך הקפדה על 100% רכיבים טבעיים."

ניתן להשיג ב כ- 21 סניפי רשת "וניליה" ברחבי הארץ, מחיר 18 ₪ למנה.

גלידית וניליה באריזה רב פעמית.  אפשר לחזור לסניף  ולמלא שוב את הקופסה. צילום: נדיה היבא
בשיתוף רשת הגלידריות וניליה
קרדיט צילומים: שירן חי כהן מאשרת פרסום תמונה ללא תשלום, נדיה היבא
ערכה: נדיה היבא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.

סוגת משיקה לראשונה שימורי תירס וקטניות מוכנות לאכילה

חדשים על המדף של סוגת:  שימורי תירס וקטניות טעימות ומוכנות לאכילה שחייבים להחזיק אותם קבוע בכל מזווה או ארון מטבח ושתמיד יהיו בהישג יד בשעת ...