חג שבועות ממש כבר כאן מעבר לפינה, והחג הזה בכוונתי לפנק את משפחתי במטעמים נהדרים ומהירי הכנה ברוח החג, כי את חג הפסח לא חגגנו יחד בגלל ההסגר ימי קורונה.
חברת "נפטון" המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" משובח להכנת מנות טעימות בניחוח איטלקי ים-תיכוני של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת.
הממרח פרווה ומתאים גם לתיבול מנות נהדרות של דגים, עוף, בשר, כריכים, תפוחי אדמה, ניוקי, מרק ועוד.
הממרח מכיל בין השאר: בזיליקום, קשיו, שמן זית, שמן קנולה ותבלינים, והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות - פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
מתכון להכנת לחם קיפוד עם גבינה, שמן זית ופסטו
באדיבות חברת נפטון
חומרים:
1 כיכר עגולה של לחם משובח (כפרי, לבן או שאור)
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"
1/2 כוס שמן זית איכותי
300 גרם גבינת מוצרלה (או גבינה צהובה מגוררת)
חופן עגבניות שרי פרוסות דק
** אפשר להכין עם לחמניות עגולות במקום כיכר לחם
אופן ההכנה:
• לחמם את התנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית מתאימה בנייר אפייה. להניח מעל לנייר מלבן גדול של רדיד אלומיניום (בכמות שתספיק לעטוף את הלחם)
• לחתוך את הלחם שתי וערב, כמעט עד הסוף (כס"מ לפני הסוף), כך שייווצרו "ריבועים" מוארכים בגודל של כ-2 ס"מ (דומה לחיתוך מנגו)
• לערבב את השמן עם חצי מכמות הפסטו שבמיכל (אם אוהבים טעם יותר דומיננטי, להוסיף עוד מהממרח)
• להניח את הכיכר החתוכה על התבנית המרופדת. לזלף את ממרח השמן והפסטו בנדיבות בין כל הרווחים של הלחם (לא להתקמצן על השמן שכן הוא הכרחי לקבלת פריכות)
• ברווחים לפזר גבינה ועגבניות. לעטוף את הלחם ברדיד האלומיניום ולאפות כ-10 דקות. להוציא מהתנור, לפתוח את הרדיד לגמרי ולאפות עוד 10 דקות – עד שהלחם מזהיב ומקבל פריכות וקראנצ'יות
• להגיש בצלחת מתאימה. תולשים בידיים!
מתכון להכנת פטוצ'יני עם רוטב שמנת-פסטו וגבינה
באדיבות חברת נפטון
חומרים:
500 גרם פטוצ'יני
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"
אופן ההכנה:
• מכינים את הפטוצ'יני לפי ההוראות ושומרים חם
• ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים
• שמים את הפטוצ'יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד
** (מי שאוהב טעם מודגש יותר של פסטו, מוזמן להוסיף עוד פסטו לרוטב)
בריאות וחג שבועות טעים ושמח לכל המשפחות!!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
חברת "נפטון" המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציעה ממרח "פסטו בזיליקום קלאסי" משובח להכנת מנות טעימות בניחוח איטלקי ים-תיכוני של לחם קיפוד ממכר ושל פסטה משובחת.
הממרח פרווה ומתאים גם לתיבול מנות נהדרות של דגים, עוף, בשר, כריכים, תפוחי אדמה, ניוקי, מרק ועוד.
הממרח מכיל בין השאר: בזיליקום, קשיו, שמן זית, שמן קנולה ותבלינים, והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.
כשרות - פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ בית יוסף.
מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לאריזה במשקל 180 גרם).
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
לחם קיפוד עם ממרח פסטו בזילקום - צילום - שירי כהן |
באדיבות חברת נפטון
חומרים:
1 כיכר עגולה של לחם משובח (כפרי, לבן או שאור)
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"
1/2 כוס שמן זית איכותי
300 גרם גבינת מוצרלה (או גבינה צהובה מגוררת)
חופן עגבניות שרי פרוסות דק
** אפשר להכין עם לחמניות עגולות במקום כיכר לחם
אופן ההכנה:
• לחמם את התנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית מתאימה בנייר אפייה. להניח מעל לנייר מלבן גדול של רדיד אלומיניום (בכמות שתספיק לעטוף את הלחם)
• לחתוך את הלחם שתי וערב, כמעט עד הסוף (כס"מ לפני הסוף), כך שייווצרו "ריבועים" מוארכים בגודל של כ-2 ס"מ (דומה לחיתוך מנגו)
• לערבב את השמן עם חצי מכמות הפסטו שבמיכל (אם אוהבים טעם יותר דומיננטי, להוסיף עוד מהממרח)
• להניח את הכיכר החתוכה על התבנית המרופדת. לזלף את ממרח השמן והפסטו בנדיבות בין כל הרווחים של הלחם (לא להתקמצן על השמן שכן הוא הכרחי לקבלת פריכות)
• ברווחים לפזר גבינה ועגבניות. לעטוף את הלחם ברדיד האלומיניום ולאפות כ-10 דקות. להוציא מהתנור, לפתוח את הרדיד לגמרי ולאפות עוד 10 דקות – עד שהלחם מזהיב ומקבל פריכות וקראנצ'יות
• להגיש בצלחת מתאימה. תולשים בידיים!
פטוצ'יני עם רוטב שמנת ופסטו. צילום - PIXABAY |
באדיבות חברת נפטון
חומרים:
500 גרם פטוצ'יני
50 גרם חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה 38% שומן
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
ממרח פסטו בזיליקום קלאסי של "נפטון"
אופן ההכנה:
• מכינים את הפטוצ'יני לפי ההוראות ושומרים חם
• ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמנת ומחצית ממיכל הפסטו, ומערבבים. מוסיפים גם את הגבינה, ומערבבים
• שמים את הפטוצ'יני בקערת הגשה ומוסיפים את הרוטב. מגישים מיד
** (מי שאוהב טעם מודגש יותר של פסטו, מוזמן להוסיף עוד פסטו לרוטב)
בריאות וחג שבועות טעים ושמח לכל המשפחות!!!
נפטון - ממרח פסטו בזיליקום קלאסי. צילום - אייל קרן |
הצילומים באישור שימוש משרד יחסי הציבור
תוכלו לפגוש אותי גם ברשתות החברתיות:
אינסטגרם
דף הפייסבוק : נדיה היבא
קבוצה בפייסבוק : מה נשמע? מה חדש?!
קבוצה בפייסבוק: מגזין אופנה תיירות וסגנון חיים
מגזין סלונה: אופנה עיצוב טיפוח ולייף סטייל
מגזין סלונה: מנסה טועמת מטיילת וכותבת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.